|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Dobranoc Cytat:
![]() -- Dziewczyny, dzisiaj to chyba coś jest w powietrzu, bo czuję, że mnie też jakiś cholerny dół bierze. Fuck :/ Zbieram się powoli, dobranoc Dziewczynki
|
|
#3452 |
|
Konto usunięte
|
Justyna wydaje mi sie ze tylko z literatury przykłady , jesli jest tak napisane w temacie, ale nie jestem pewna.
ide spac, do jutra Dziunie
|
|
|
|
#3453 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]
a jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]![]() dobre i prawdziwe ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14422609]Justyna wydaje mi sie ze tylko z literatury przykłady , jesli jest tak napisane w temacie, ale nie jestem pewna. [/QUOTE] też mi się tak wydaje, ale w sumie to się na tym nie znam |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14422609]Justyna wydaje mi sie ze tylko z literatury przykłady , jesli jest tak napisane w temacie, ale nie jestem pewna.[/QUOTE]
To ch...wo troszkę a już miałam w głowie cały plan prezentacji ![]() Ale to był dzisiaj wieczorem tłok
|
|
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() prawa stopa mnie boli mocno ;/ niewiem, moze wczoraj jak biegałam to cos mi przeskoczylo . jak dobrze ze to juz piatek.milgo dnia dziewczyny
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Dziunie
![]() ------------- Nie zacytowało mi tego, co chciałam Kamila (Ladyanx) - bardzo dziękuję za miłe słowa ------------- Dziś znowu w domu z tego samego powodu, co wczoraj. Zaraz przyjedzie do mnie koleżanka to może w końcu się wypłaczę i mi przejdzie. ![]() Miłego dnia
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, biedaku Ty moj ;***
wybrałam temat, oddałam deklarację. dzisiaj znowu religia z tą durną praktykantką, ale nikt się nie odzywał, ona w 3minuty powiedziała o prawie pracy i czymś tam jeszcze.. i zapadła cisza, nikt nie chciał dyskutować ]:-> mogliśmy się zająć sobą więc się głośno zrobilo bo każdy gadał ![]() a dzisiaj o 18:00 jadę na 18stkę do kolezanki, znowu jako kierowca prawo jazdy to zuo w takich sytuacjach ![]() także dzisiaj już raczej nie zajrzę ![]() przyjemnego piątku moje Loversy
|
#3458 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14426411]hej
![]() prawa stopa mnie boli mocno ;/ niewiem, moze wczoraj jak biegałam to cos mi przeskoczylo . jak dobrze ze to juz piatek.[/QUOTE] I Ty biegasz? dziewczyny, imponujecie mi tym... ja się zmoblizować nie umiem. Wczoraj Martyna mi przypomniala o a6w, którego nigdy nie dokończyłam... najdalej dotarłam do 14 dnia. Kurde, studniówka się zbliża, pora coś ze sobą zrobić![]() Cytat:
![]() Nosek do góry ![]() Cytat:
Przedstaw sposoby mówienia o II wojnie światowej odwołując się do tekstów poetyckich, prozatorskich i innych tekstów kultury. Psoreczka moja kochana mi pomogła w doborze książek i będzie idealnie Musi być.Co do religii to Ty ładnie tą praktykantkę wychowujesz My mamy taki zwyczaj, że w trzeciej klasie na początku lekcji odmawiamy Koronkę do Miłosierdzia - tak, że psorka prowadzi, a 5 częsci mówią osoby chętne. No i mamy taką nadgorliwią A., która zawsze musi powiedzieć swoje, najlepiej 2x. Dziś się zgadaliśmy i wybraliśmy z góry 5 osób, żeby zrobić pannie na złość (wiem, że to niedobrze być złośliwym, zwłaszcza poprzez modlitwę :X). Spojrzała na naszą grupkę (tak się składa, że dwie ostatnie ławki) jakbyśmy jej rodzinę zabili;d ____________ Gdzie są moje spamery? :< Coraz mniej piszecie... Jestem w humorze jak-najbardziej-dobrym, chociaż wiem, że w ten weekend dużo nauki mnie czeka. Ale jednak weekend to weekend ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]
a jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE]Kamilko Trzymaj się Kochanie Jak przebita opona dziś się czuję
|
|
|
|
#3460 |
|
Flawless
|
Wreszcie weekend!
Myślalałam, że się przekręcę w tym tygodniu aaa i pierwsza 1 zaliczona
|
|
#3461 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry smutasy
![]() tez mam jakiś.. placzliwy humor. pocytuję Cytat:
i nie kazdy odwazny itd.poza tym, za sprzatanie w kiblu? ![]() Cytat:
ale też bym wzięła na siebie współudział xD heh. ja ostatnio jestem pelna podziwu, że jakos z klasą jestesmy razem częściej. staram sie tez nie byc niemila z gory dla kogos, kto mnie ogolnie irytuje heh. ostatnio na polski nie poszedl NIKT :d nawet osoby ktore sadzilam ze pojda ![]() Cytat:
o jajco. jak bedziesz na gg to sie zamelduj ![]() bo pewnie jesteś ale czipsy niezdrowe ![]() Cytat:
tez bym tak zrobila, no, ale jakby sie nie uda z moimi kierunkami dwa zupelnie inne, hm. ![]() Cytat:
![]() a dziś jak sie czujesz? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14418661]przepraszam dziewczyny ze nie pocytuje Was ale mam dzisiaj mega doła i w ogole lipy dzien w mojej szkole była dzisiaj wywiadówka. mowie tacie zeby sie nie pchał do zadnych komitetów studniówkowych i zrobił mi na złosc mysli ze mnie to smieszy a jestem smutna bo dzisiaj jest 4 rocznica smierci mojego starszego brata i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle [/QUOTE] mysle, że całe zycie bedziesz to przezywala... ale kiedys po prostu przyjmiesz to do wiadomosci. a tata chcial tak do komitetu? sam z siebie ?Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
jak cos to -> gg a i tak napisz do mnie! Cytat:
tez mnie cieszy fakt, ze jest weekend mimo ze duzo mnie czeka roboty, bo mega kl z biol, matma, prawko biol na korki... ugh.no nic. tez chce wziac sie za siebie, ale nie za bieganie, bo nie moge biegac, tylko za cos innego - basen? takie mialam plany.... moze zpiasze sie na rehabilitacje. hm. chce cos zaczac robic, bo mam wrazenie ze wiecznie siedze na du.pie. a nawet jak cos sobie postanowie, bo i tak jest ale jestescie wredni ale takie zachowania, jak tej kolezanki, sa irytujace. zawsze musi byc ona i juz, koniec. bo jak nie to tragedia sie dzieje jakas. ![]() Martyna wychowała sobie już praktykantkę ![]() BOZE.i jeszcze obiad mi wystygl, bo musialam wam odpisac
|
|||||||||
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czego ?ja 5 z franca ^^ hm, i jeszcze Efcia a z ta przyjaciólką... dlugo tak macie juz? nie da sie nic z tym zrobic? pogadac? co ona na to? tak sobie przypomnialam... jednej mojej kolezance umarl tata tuz przed swiętami wielk. a drugiej w sylwestra! obaj mieli jakies problemy ze zdrowiem (jeden wrocil wlasnie ze szpitala, drugi jeszcze lezal, ale jego stan byl stabilny i dobry) a tu nagle bum, nikt sie nie spodziewal... i o ile sam fakt jest okropny, to jeszcze okolicznosci, gdy nikt tego nie oczekuje, nawet nie bierze tego pod uwage są jeszcze gorsze... zycie czasem jest nie fair.
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-25 o 14:57 |
|
|
|
|
#3463 | |
|
Konto usunięte
|
ja też miałam w głowie plan prezentacji a mi jacyś ....... ukradli temat
Cytat:
![]() też się będę musiała uczyć niestety ![]() ![]() ------------------------------ dzień dobry grrrrr ukradli mi temat... I musiałam wybrać coś na szybko no ale na reszcie weekend
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalej nie rozumiem, czemu nie mozna wziac tego, ktory ktos inny ma no ale cos, nauczyciel mowi to nic nie poradzisz ![]() dupa, ja bym sie klocila i wpisala na deklaracji ten ktory chce, znając mnie ![]() ale moze ten co wzielas bedzie ok |
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przynajmniej się trochę pośmiałam i zjadłam pół czekolady. Koleżanka oddała dziś krew i dostała 8 tabliczek. ![]() No to super. Fajnie, że wybrałaś temat i że jesteś w dobrym humorze. Cytat:
A co się stało? ![]() Nie.
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, na bakterie się bierze.
![]() Ania ! Jak po jeździe ? Przejechałaś kogoś ? |
|
|
|
#3467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wybrałam: 'Udowodnij żywotność motywów klasycznych, odwołując się do wybranych utworów współczesnych.' ale zastanawiam się jeszcze nad: Realizm czy groteska ? – Który ze sposobów kreowania rzeczywistości literackiej jest Ci bliższy i dlaczego? Omów na przykładzie wybranych utworów. bo mogę zmienić niby do poniedziałku
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Grzybki ;*
Wybaczcie, przeczytałam Was, ale nie mam siły odpowiadać, cytując. Ktoś w ogóle zauważył moją nieobecność? ![]() Czyżby jakaś jesienna deprecha? Zbiorowa w dodatku... bo ja też nie czuję się najlepiej. ![]() Kamila - słońce, trzymaj się.Karolina - gratulacje prawka! ; ) jesteś wielka ![]() Martyna - pogromco katechetek ![]() Słuchajcie, plan mi zmienili i jestem zła - mam 5 lekcji we wtorek, godzinę okienka i dodatkową matmę - obowiązkowa dla całej klasy, wych. tak zarządziła , normalnie nieobecności za nią będą! Chybą ją coś boli. , czy tak może być? Jeśli ona to u dyrektorki zgłosi jako korki to jeszcze kasę będzie za to dostawała?!I moja Mil dziś wymyśliła nowy gryps: ssij czopka. ![]() Siedzimy na matmie: Ja- ej, pożycz mi ołówek Ona na mnie spojrzenie a'la i mówi: ssij czopka.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Fuuuuj
![]() Cytat:
Moim zdaniem skoro dodatkowa to tak nie może być. |
|
|
|
|
#3472 | |
|
Flawless
|
Cytat:
16 organizuje u siebie na wsi urodziny i chyba już zacznę planować, co kupić, co zrobić do jedzenia, bo niedługo wycieczka i chyba nie znajdę więcej czasu ^^
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
Ze specjalną dedykacją dla tych smutnych naszych
Jest taka stara chińska opowieść o kobiecie, która straciła jedynego syna. Pogrążona w żalu poszła do świątobliwego starca i spytała: - Jakie znasz modlitwy i zaklęcia, które by przywróciły życie mojemu synowi? Zamiast kobietę odprawić lub przemówić jej do rozumu, powiedział: - Przynieś mi ziarnko gorczycy z domu, gdzie nigdy nie zaznano smutku. Posłużymy się nim, aby oddalić smutek z twojego życia. Kobieta natychmiast ruszyła na poszukiwanie czarodziejskiego ziarnka. Najpierw przyszła do wspaniałego dworu, zapukała do drzwi i rzekła: - Szukam domu, gdzie nigdy nie zaznano smutku. Czy to tu? To dla mnie bardzo ważne. Odpowiedziano jej: - Zdecydowanie źle trafiłaś. - I usłyszała o różnych nieszczęściach, które ostatnio spadły na ten dom. Kobieta pomyślała sobie: "Kto lepiej pomoże tym biednym nieszczęśnikom niż ja, która sama zaznałam nieszczęścia?" Została, żeby ich pocieszyć, a potem udała się na dalsze poszukiwania domu, gdzie nigdy nie zaznano smutku. Gdziekolwiek poszła, w ubogich chatkach i innych miejscach, wszędzie trafiała na kolejne przykłady smutków i nieszczęść. Zaangażowała się tak bardzo w niesienie pociechy zasmuconym, że w końcu zapomniała o szukaniu czarodziejskiego ziarnka gorczycy - nawet nie uświadamiając sobie, że naprawdę usunęło ono smutek z jej życia. |
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne przesłanie, dzięki;*dopiero co wróciłam. Po szkole poszłam do biura się zapisać na egzamin, potem musiałam lecieć na pocztę zapłacić za egzamin- 134 zł. :/ po podpisywać dokumenty i takie tam. W pon. bądź we wt. będę znała termin. I muszę jeszcze raz zdać egzamin wewnętrzny. bo coś w papierach im się pomieszało. Potem łaziłam z siostrą po sklepach i kompletnie nic nie znalazłam. W ogóle to poszłyśmy na lasagne i myślałam, że FUJ FUJ FUJ! Zjadłyśmy połowę i resztę wyrzuciłyśmy. Straciłyśmy całe 15 zł! I jeszcze mi ją spalili. Dzisiaj mam zamiar zrobić sobie małe spa. W końcu zamontowali mi wannę.
|
|
#3475 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
trzeba sie wziazc za siebie tez nie mogłam sie przez dłuzszy czas zmobilizowac ale jak jestem zdenerwowana albo zle mi to ide pobiegac - pomaga ![]() jesli chodzi o a6w to ja tez nigdy nie wytrwałam do konca , choc probowałam ![]() temat bardzo fajny. a spamery odpoczywaja ;p dzisiaj jest wolny wieczor wiec forma wieczorem wzrosnie , chyba ;pCytat:
![]() wiem, ze musze sie z tym pogodzic, ale czasem sa własnie takie momenty ze nie potrafie inaczej myslec. dzieki ![]() no wyobraz sobie ze chciał kurde. Cytat:
zeby nie wzieli takiego samego a szkoda z tym ze musiałas zmienic.;/ Cytat:
Cytat:
![]() pamietamy pamietamy ![]() ssij czopka Cytat:
-------- czesc Wam ![]() sprawdzian z matmy mysle ze poszedł mi nawet dobrze, choc niektore zadania sprawily trudnosc ![]() stopa jeszcze troszke boli, ale pojde wieczorem pobiegac. przez weekend musze przeczytac 'przedwiosnie', juz zaczełam i wydaje mi sie ze ksiazka bedzie dosyc przyjemna w czytaniu
|
||||||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w kościele na... korepetycjach z matmy
Koleżanka przyszła i powiedziała, że idzie i czy z nią nie pójdę. Nauczycielka na emeryturze prowadzi. Ale bardzo fajna jest. Jej teksty 'to wszystko przez ten szalony tangens' |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14437091]stopa jeszcze troszke boli, ale pojde wieczorem pobiegac.[/QUOTE] Może lepiej nie idź dzisiaj biegać? ![]() -------------- Yeah! Zrobiłam prawie wszystkie zadania z chemii. Zostało mi tylko 5
|
|
|
#3478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja zaczełam czytac ksiazke, bratowa zadzwoniła i godzina mineła ale pojde ogarnac pokoj. choc cos pozytecznego zrobie.
|
||
|
|
|
#3479 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam dziewczyny
Dolaczam sie do grona ciezko pracujacych maturzystek ![]() mam na imie ala przy okazji. Na maturzę zdaję Angielski PR Polski PR Matmę PP WOS PP ogolnie wos biorę tylko jakby mi cos z ang. nie wyszło ![]() A na polski temat mam o stolicach europejskich, do którego już mam lektury więc nie jest źle. Pozdrawiam Was wszystkie;d
|
|
#3480 | |||
|
Rozeznanie
|
Bardzo trafne określenie do mojego dzisiejszego samopoczucia również.
Ta szkoła mnie wykańcza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A papryka jest fuuuuj ![]() Cytat:
![]() -- Wiecie co, nie dość, że ciągle od 1 września słyszę tylko: 'matura, matura, matura' to jeszcze ktoś bardzo inteligentny z niebywałym wręcz poczuciem humoru (na pewno jakieś pierwszaki, słowo daję, nikt inny nie mógł wpaść na taki kretyński pomysł) powiesił w szkole na gazetce napis: 'Do matury pozostało ... dni' i zmieniają liczbę codziennie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

za drugom podejściem strasznie się denerwowałam na placu jak już zrobiłam łuk noga na sprzęgle normalnie skakać mi zaczęła hehehe myśłam że je puszcze na szczęście tam lekko chodzi wiec wytrzymałam i zrobiłam wzniesienie

i ciagle mysli co by było gdyby zył , co by robił itp. źle, źle, źle
a już miałam w głowie cały plan prezentacji
. jak dobrze ze to juz piatek.
prawo jazdy to zuo w takich sytuacjach 

dziewczyny, imponujecie mi tym... ja się zmoblizować nie umiem. Wczoraj Martyna mi przypomniala o a6w, którego nigdy nie dokończyłam... najdalej dotarłam do 14 dnia. Kurde, studniówka się zbliża, pora coś ze sobą zrobić

Od paru dni tak mi smutno i tak już chce mi się płakać, ale nie mogę 

Ale przynajmniej się trochę pośmiałam i zjadłam pół czekolady.
kurde.