|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
jyyli nie dawac antybiotyku to prosta sprawa
Siedzi w domciu dzisiaj. A wlasciwie to wlasnie zasypia, zmeczona zabka. Powiedzcie mi dlaczego tak sie zachwycacie tym JF ja mialam raz i bylo ok ale... no wlasnie zadnych rewelacji. A skladowo dobry jest?
|
#1382 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
baaardzo ładne Cytat:
Cytat:
Kurcze...jestem w kropce...nie wiem, co zrobić- czy farbować castingiem czy zapuścić te niby naturalne ![]() czy któraś z Was robiła castingiem ?
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Jagoda ja wlasnie weszlam zeby Was prosic o rade czy farbowac wlosy czy dazyc do naturalnych
Ale sie zgralysmy
|
#1384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zeleży czy lubisz swój naturalny kolor, jeśli tak to nie farbuj, bo po co, włosy tylko będą mniej zdrowe. Jeśli zaś nie przepadasz za swoim kolorem włosów to farbuj, w końcu to włosy są dla nas a nie my dla włosów. Castingiem kiedyś farbowałam, kolor był bardzo podobny do naturalnego, więc efektu jakoś nie zauważyłam zbytniego, ale włosów, jakoś bardzo mi nie zniszczył, a przynajmiej nie pamiętam żeby tak się stało.
|
|
|
|
|
#1385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na studiach Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaki realistyczny. Chociaż ja nie chciałabym być prezydentem to nie dla mnie.
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak sie nazywala ta bardzo naturalna farba do wlosow? Nie Venita ta z tych popularnych firm? To byl Loreal cos tam czy jakas inna...?
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
sen też niezły ![]() Cytat:
|
|
#1389 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, mam wrażenie, ze naprawdę, za bardzo się przejmujesz takimi sprawami. Odpuść sobie trochę, bo w przyszłości może być ciężko z takim podejściem.. Cytat:
Dobrze rozumie, ze ten lej kupujecie w Tesco i kosztuje ok 10zł?Cytat:
![]() Cytat:
Ja już myśle nad prezentami pod choinkę Chciałabym kupić to:http://www.allegro.pl/item743651415_...kie_tanio.html dla TŻ. Od rodziców chciałabyjm skrzętnie ukrywaną niespodziankę. Jak za czasów dzieciństwa, szafy się przeszukiwło ![]() Moja mama farboiwała, moja koleżanka tylko nim farbuje. Troszkę niszczy włosy, to jednek farba, ale kolor trzyma się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzo długo.
||||||||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam w Biedronce za niecałe 13 zł. Pojemność 1000 ml.
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Skończy się śmierdząca, ale za to cudotwórcza amla, to kupię sobie
Dziękuję
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
mój nowy olejek śmierdzi jak babcina maść na bolące stawy Bengay
![]() co do tej Pani z alegro. Proszę fotkę. Początek kariery http://www.allegro.pl/item746843012_...e.html#gallery hehe mój post nr.777
|
#1393 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahhaa czyli duzo sie nie zmienilo hihi
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie...masakra
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
A bo nie dosc ze sie dra, daja najgorsza robote to nawet nie moge siedziec. Musze w dodatku chodzic w butach na obcasach, tak sprzatac pokoje, ciagle na czarno- bialo. A mam problemy z biodrami i nie moge chodzic ani w takich butach ani stac dlugo. W dodatku jak raz w dzinsach przyszlam, bo mam remont i nie moglam nic innego znalezc to kierownik recepcji powiedzial ze mnie do hotelu nie wpusci, a kontuar recepcji jest tak wysoki, ze widac mnie od ramion w gore...
|
|
|
|
#1396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, że jest Ci ciężko ale musisz to jakoś przetrzymać, Ile jeszcze będziesz miała te praktyki? |
|
|
|
|
#1397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym laska nie ma różnych wymiarów - na moje oko zawsze wygląda tak samo ( jest mniej lub bardziej opalona, inne włosy itd) tylko aukcje dotyczą innych rozmiarów. skoro aukcje dotyczą tego samego przedmiotu tylko w innym rozmiarze, to wiadomo, że nie będą szukać laski o rozmiarze 38, skoro ten sam produkt może zareklamować zgrabna laseczka w rozmiarze 34 hm... dlatego też gościnka jest na wszystkich zdjęciach w aukcjach różnych rozmiarów... bezsensem byłoby korzystanie z PS, żeby ją powiększyć/ zmniejszyć ![]() hehe, pytanie który ze sprzedawców nie czyta wizażu poza tym nie trzeba być jakimś wybitnym śledczym, ale wystarczy wpisać w google nazwę produktu i w odpowiedziach często wyskakuje link do poszczególnych wątków na wizażu, w których toczą się dyskusje odnośnie produktu. czasem wystarczy jeden post ja właśnie tak trafiłam na wizaż Cytat:
i prawdę mówiąc narazie hoduję odrost, a za jakiś czas podejmę decyzję... chętnie bym przyciemniła swoje blondy żeby dojść do mniej więcej naturalnego odcienia.... i może jakis lekki balejaż ![]() mnie też wkurzają te krótkie włoski, mogę całą grzywkę spiąć do góry, a tu mi takie kikutki 3 cm sterczą Cytat:
teraz laska prezentuje się znacznie korzystniej ![]() a ja dziś skończyłam w końcu nauki przedmałżeńskie. wszystko fajnie świetnie, ksiądz wyczytywał wszystkich z nazwiska do odebrania zaświadczenia i.... tylko mnie nie wyczytał. powiedział 'to wszyscy' i w długą... to ja za nim... patrze - Tż ma zaświadczenie, a do niego dopięta karteluszka z naszymi danymi (pisaliśmy sami i dawaliśmy razem z kopertą), a na tej karteluszce bezczelnie skreślone moje dane!!!!!! masakra.. polazłam się dowiedzieć o co kaman, wytłumaczyłam, że miałam wszystkie pieczątki ze spotkań i dałam je w kopercie razem z kartkami Tż-a i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!) no najważniejsze, że jednak zaświadczenie mi wydali, ale dlaczego tak się stało, to nie wyjaśnili ![]() a zaraz z racji piątku będę się alkoholizować
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psychicznie sie wykoncze.
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Soleika, a od dawna masz problemy z biodrami?
![]() bo jeśli tak, to prawdę mówiąc trochę się dziwię, że mając takie schorzenie, wybrałaś taki kierunek edukacji [nie wiem czy studia, czy technikum] generalnie niby wybiera się zawody, na które pozwala stan zdrowia ale jeśli wyszło nagle, to współczuję i polecam wizytę u specjalisty. jeżeli nie leki, to często zabiegi i masaże pomagają zniwelować objawy .. też mam czasem problemy z biodrami + rwa kulszowa i wiem, że np nie mogę wykonywać za bardzo pracy na nogach. strasznie mi się nasiliły objawy jak rąbałam 2 lata za barem.. już się nie wymądrzam
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zaświadczenia - może siostry w zakrystii wizaż czytają i rozpoznały diabelskie nasienie ![]() Cytat:
|
|
#1401 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem, jak wytrwam walkę z odrostem
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co kojarzę, to jak ja pracowałam w hotelu w UK, to na recepcji ciągle stali i zdrowia życzę
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Tia..."niemoralne, nielegalne..."
Cytat:
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety nie ma pilates, ani jogi
bo bym sie zapisala z checia, a fitness odpada.
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
to jak już tak narzekamy, to mi wyskakuje torebka stawowa w prawym nadgarstku
boli jak cholera i lewą rękę mam strasznie słabą a tak poważnie to przykre jest to, że po operacji nadgarstka miało być dobrze, a po 3 miesiącach znowu dziadostwo wróciło i.... kwalifikuję się do kolejnego krojenia... a jeszcze gorsze jest to, że chirurg mi powiedział, że nawet jak znowu się pokroję, to może wrócić.... i tak w kółko :sciana:
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Ja tu sobie was od paru dni poczytuje i tak się wciągnęłam że tylko ciągle odświeżam co jeszcze ciekawego napisałyśćie i musze wam wszystkim i każdaj z osobna podziękować bardzo ktore posiadam od dluższego czasu w swych zapasach i nigdy bym nie powiedziala ze moje wloski po oleju ryżowym będą takie piekne
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że moje nadgarstki będą żyły długo i szczęśliwie, bo komputer mi do pracy niezbędny... a wracając do kręgosłupa (skoro już narzekamy ) to w podstawówce trenowałam akrobatykę sportową i kilka razy w roku byłam u lekarzy sportowych i żaden nie zauważył skrzywienia miednicy Marudzę jak moja rodzona babcia
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

Siedzi w domciu dzisiaj. A wlasciwie to wlasnie zasypia, zmeczona zabka. 

ostatnio mi się tak zwijają, że masakra 
30 min byłam pytana myślałąm ze tam zemdleje normalnie, mówiłam nieskładnie nielogicznie
Zeleży czy lubisz swój naturalny kolor, jeśli tak to nie farbuj, bo po co, włosy tylko będą mniej zdrowe. Jeśli zaś nie przepadasz za swoim kolorem włosów to farbuj, w końcu to włosy są dla nas a nie my dla włosów.
i były też tam duchy i generalnie był on dość pokręcony, i to było dawno... a też jestem 100% hetero
Matko, jak jego jest dużo... Nie wiem, kiedy go zużyję...

21.06.2014r.

i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!)
ale jeśli wyszło nagle, to współczuję i polecam wizytę u specjalisty. jeżeli nie leki, to często zabiegi i masaże pomagają zniwelować objawy .. też mam czasem problemy z biodrami + rwa kulszowa i wiem, że np nie mogę wykonywać za bardzo pracy na nogach. strasznie mi się nasiliły objawy jak rąbałam 2 lata za barem..
i zdrowia życzę