Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 17:01   #1381
Anariel
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

jyyli nie dawac antybiotyku to prosta sprawa Siedzi w domciu dzisiaj. A wlasciwie to wlasnie zasypia, zmeczona zabka.

Powiedzcie mi dlaczego tak sie zachwycacie tym JF ja mialam raz i bylo ok ale... no wlasnie zadnych rewelacji. A skladowo dobry jest?
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:12   #1382
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Miki super włoski
cięzko jest przetrwać odrosty, sama wiem po sobie, bo już leci 13miesiąc odkąd nie farbuje... Nie wiem, czy na zdj widac odrosty, ale wklejam fotke, wczoraj robilam, tak mi sie wlosy skrecily w takie rurki (dokładnie nie widać), ze na zdj widac, ze sa krotsze przez te kręciołki ostatnio mi się tak zwijają, że masakra

baaardzo ładne
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Nastrajam się na jutrzejsze wesele, słucham disco polo, nogi same rwą się do tańca

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

Ale mam dzisiaj mam podły dzień, wzięła mnie do odp z polskiego;( 30 min byłam pytana myślałąm ze tam zemdleje normalnie, mówiłam nieskładnie nielogicznie Jak sobie o tym pomyślę to płakac mi sie chce, bardzo reaguję na takie rzeczy wrazliwe. Niby dostalam 4 naciągniętą, ale boje sie co sobie teraz o mnie pani mysli bo zawsze uwazała mnie za inteligentną osobę. A teraz........ a miałąm obszerny temat zycie i twórczosc Kochanowskiego
jak mi się tak zdarzyło, to później nadrabiałam na lekcjach, często się zgłaszałam itd.

Kurcze...jestem w kropce...nie wiem, co zrobić- czy farbować castingiem czy zapuścić te niby naturalne
czy któraś z Was robiła castingiem ?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:17   #1383
Anariel
Wtajemniczenie

Jagoda ja wlasnie weszlam zeby Was prosic o rade czy farbowac wlosy czy dazyc do naturalnych Ale sie zgralysmy

Stary 2009-09-25, 17:19   #1384
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Kurcze...jestem w kropce...nie wiem, co zrobić- czy farbować castingiem czy zapuścić te niby naturalne
Decyzja należy do Ciebie. Zeleży czy lubisz swój naturalny kolor, jeśli tak to nie farbuj, bo po co, włosy tylko będą mniej zdrowe. Jeśli zaś nie przepadasz za swoim kolorem włosów to farbuj, w końcu to włosy są dla nas a nie my dla włosów.
Castingiem kiedyś farbowałam, kolor był bardzo podobny do naturalnego, więc efektu jakoś nie zauważyłam zbytniego, ale włosów, jakoś bardzo mi nie zniszczył, a przynajmiej nie pamiętam żeby tak się stało.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:19   #1385
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja Was przebijam... raz miałam sen erotyczny z... moja mamą i były też tam duchy i generalnie był on dość pokręcony, i to było dawno... a też jestem 100% hetero
O kurcze:ha haha: przebijasz wszystkich tym snem
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Kupiłam olej z pestek winogron Matko, jak jego jest dużo... Nie wiem, kiedy go zużyję...
Trochę na głowę, trochę do sałatek i szybko zejdzie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Ja jutro mam rozpoczęcie studiów boję sie tej nauki i czy podołam....

Dziś umyłam włoski podsuszyłam i zobaczyłam ile mi rośnie nowych włosów,mała grzywka mi wyrasta i cyknęłam foto...wypada mi narazie norma ale widze ze natychmiat wyrastają nowe..przestałam się już tym zamartwiać ,być może dzieki ajuwerdyjskiemu szmponowi bo nic innego nie nakładam i nie wcieram w skóre głowy...
Też mam mnóstwo takich krótkich włosków-mnie doprowadzają do szału
Powodzenia na studiach

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Aaaa dziewczyny !!! nie zabijcie mnie ale ... http://www.helfy.pl/migdalowy-olejek-vatika nie moja wina że właściciel Helfów czyta Wizaz
Och, nie... matko... wiem co mi się będzie dzisiaj śniło
Stary 2009-09-25, 17:21   #1386
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jaki ja dziś miałam sen Tzn. właściwie nie sen, nie pamiętam, co mi się śniło, ale obudziłam się przekonana, że jestem prezydentem USA I naprawdę tak myślałam przez kilka minut zastanawiając się, czego osoba budząca mnie chce
Fajny sen. A jaki realistyczny. Chociaż ja nie chciałabym być prezydentem to nie dla mnie.
Stary 2009-09-25, 17:34   #1387
Anariel
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak sie nazywala ta bardzo naturalna farba do wlosow? Nie Venita ta z tych popularnych firm? To byl Loreal cos tam czy jakas inna...?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 17:34   #1388
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Och, nie... matko... wiem co mi się będzie dzisiaj śniło

Cytat:
O jak gęsta to dobrze, to może na dłużej będzie starczać. Ja chyba na pewno ją zamówię pod choinkę

Dziewczyny, a jaki ja dziś miałam sen Tzn. właściwie nie sen, nie pamiętam, co mi się śniło, ale obudziłam się przekonana, że jestem prezydentem USA I naprawdę tak myślałam przez kilka minut zastanawiając się, czego osoba budząca mnie chce
hahaha "chyba napewno" sen też niezły
Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dlaczego tak sie zachwycacie tym JF ja mialam raz i bylo ok ale... no wlasnie zadnych rewelacji. A skladowo dobry jest?
Składowo jest w sumie średni, ale raz zę to nowość, dwa ze ma świetne recenzje w KWC trzy ze ja osobiście licze ze mi wychłodzi kolor włosów
Stary 2009-09-25, 17:37   #1389
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Chłopiec
Przed chwilą kuzynka przesłała mi na e-maila zdjęcia. Słodki bobas.
super

Cytat:
Też dzis obejrzałam - najpierw się rozczulałam, później trochę nudziłam, później oburzałam na rudawą wydrę ale rapujący House był the best
o tak, super był
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

co do chorób, to teraz taki sezon kiepski... połowa moich znajomych cherla.. mój 3-miesięczny bratanek też chory
Mnie też od dzisiaj coś bierze, kicham, smarkam i bolące gardło mam. Miałam jechać jutro na basen, ale odpuszczę sobie, chociaż tyję w oczach. żrę jak jakaś głupia

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

Ale mam dzisiaj mam podły dzień, wzięła mnie do odp z polskiego;( 30 min byłam pytana myślałąm ze tam zemdleje normalnie, mówiłam nieskładnie nielogicznie Jak sobie o tym pomyślę to płakac mi sie chce, bardzo reaguję na takie rzeczy wrazliwe. Niby dostalam 4 naciągniętą, ale boje sie co sobie teraz o mnie pani mysli bo zawsze uwazała mnie za inteligentną osobę. A teraz........ a miałąm obszerny temat zycie i twórczosc Kochanowskiego

Musiałam sie wygadac, ale teraz wyjezdzam i odreaguję od tego wszystkiego przynajmniej.
Mam do napisania wypracowanie z polskiego to musze sie wybitnie postarac pisząc je.

Seboradinu nie było znowu
Zamów na Doz
Kurczę, mam wrażenie, ze naprawdę, za bardzo się przejmujesz takimi sprawami. Odpuść sobie trochę, bo w przyszłości może być ciężko z takim podejściem..

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Kupiłam olej z pestek winogron Matko, jak jego jest dużo... Nie wiem, kiedy go zużyję...
Nie martw się o to Dobrze rozumie, ze ten lej kupujecie w Tesco i kosztuje ok 10zł?
Cytat:
To chyba ona ale przed zafarbowaniem wlosow na czarno

http://www.allegro.pl/item747754577_...very_sexi.html
Kiedyś widziałam jej zdjęcie, gdzie zapomnieli przerobić fotoszopem jednego oka.
Cytat:
O jak gęsta to dobrze, to może na dłużej będzie starczać. Ja chyba na pewno ją zamówię pod choinkę

Jaki sen
Ja już myśle nad prezentami pod choinkę Chciałabym kupić to:http://www.allegro.pl/item743651415_...kie_tanio.html dla TŻ. Od rodziców chciałabyjm skrzętnie ukrywaną niespodziankę. Jak za czasów dzieciństwa, szafy się przeszukiwło
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość

Moja mama farboiwała, moja koleżanka tylko nim farbuje. Troszkę niszczy włosy, to jednek farba, ale kolor trzyma się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzo długo.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:42   #1390
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Nie martw się o to Dobrze rozumie, ze ten lej kupujecie w Tesco i kosztuje ok 10zł?

Ja kupiłam w Biedronce za niecałe 13 zł. Pojemność 1000 ml.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 17:44   #1391
19agusia91
Zakorzenienie

Skończy się śmierdząca, ale za to cudotwórcza amla, to kupię sobie Dziękuję
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 18:10   #1392
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

mój nowy olejek śmierdzi jak babcina maść na bolące stawy Bengay
co do tej Pani z alegro. Proszę fotkę. Początek kariery
http://www.allegro.pl/item746843012_...e.html#gallery

hehe mój post nr.777
Stary 2009-09-25, 18:13   #1393
Anariel
Wtajemniczenie

Hahhaa czyli duzo sie nie zmienilo hihi

Stary 2009-09-25, 18:33   #1394
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
mój nowy olejek śmierdzi jak babcina maść na bolące stawy Bengay

hehe mój post nr.777
chyba nawet jej się ten top nie podoba ogólnie...masakra
Stary 2009-09-25, 18:45   #1395
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
A co się stało?
A bo nie dosc ze sie dra, daja najgorsza robote to nawet nie moge siedziec. Musze w dodatku chodzic w butach na obcasach, tak sprzatac pokoje, ciagle na czarno- bialo. A mam problemy z biodrami i nie moge chodzic ani w takich butach ani stac dlugo. W dodatku jak raz w dzinsach przyszlam, bo mam remont i nie moglam nic innego znalezc to kierownik recepcji powiedzial ze mnie do hotelu nie wpusci, a kontuar recepcji jest tak wysoki, ze widac mnie od ramion w gore...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 18:49   #1396
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
A bo nie dosc ze sie dra, daja najgorsza robote to nawet nie moge siedziec. Musze w dodatku chodzic w butach na obcasach, tak sprzatac pokoje, ciagle na czarno- bialo. A mam problemy z biodrami i nie moge chodzic ani w takich butach ani stac dlugo. W dodatku jak raz w dzinsach przyszlam, bo mam remont i nie moglam nic innego znalezc to kierownik recepcji powiedzial ze mnie do hotelu nie wpusci, a kontuar recepcji jest tak wysoki, ze widac mnie od ramion w gore...

Wiem, że jest Ci ciężko ale musisz to jakoś przetrzymać, Ile jeszcze będziesz miała te praktyki?
Stary 2009-09-25, 18:56   #1397
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? Przegladam rzeczy na allegro i jest pare, ktore bym kupila ale mam pytanie: Kim jest ta dziewczyna co na prawie wszystkich aukcjach reklamuje ciuchy??? Ona jakas slawna jest czy co? Bo nie kumm?

http://www.allegro.pl/item750275445_..._dekoltem.html
Cytat:
No ja też się zastanawiałam kim ona do diabła jest że prawie na kazdej ciuchowej i bieliźnianej aukcji jest... Ale jedno jest pewne.... Na każdej aukcji co rusz to ma różne wymiary (graficy przy photoshopie się tu nie starają).
laska jest na wielu aukcjach u wielu sprzedających z bardzo prostej przyczyny - to jest jeden sprzedający z wieloma kontami i po prostu laska jest jego 'modelką'. może tak być, bo jedna osoba może mieć kilka kont jeśli nie łamie regulaminu - stąd jej wszechobecność

poza tym laska nie ma różnych wymiarów - na moje oko zawsze wygląda tak samo ( jest mniej lub bardziej opalona, inne włosy itd) tylko aukcje dotyczą innych rozmiarów. skoro aukcje dotyczą tego samego przedmiotu tylko w innym rozmiarze, to wiadomo, że nie będą szukać laski o rozmiarze 38, skoro ten sam produkt może zareklamować zgrabna laseczka w rozmiarze 34 hm... dlatego też gościnka jest na wszystkich zdjęciach w aukcjach różnych rozmiarów... bezsensem byłoby korzystanie z PS, żeby ją powiększyć/ zmniejszyć
Cytat:
Hahhaha no czyta czyta ale nie dokladnie bo cena miala byc nizsza
hehe, pytanie który ze sprzedawców nie czyta wizażu poza tym nie trzeba być jakimś wybitnym śledczym, ale wystarczy wpisać w google nazwę produktu i w odpowiedziach często wyskakuje link do poszczególnych wątków na wizażu, w których toczą się dyskusje odnośnie produktu. czasem wystarczy jeden post ja właśnie tak trafiłam na wizaż
Cytat:
Jagoda ja wlasnie weszlam zeby Was prosic o rade czy farbowac wlosy czy dazyc do naturalnych Ale sie zgralysmy
też się dziś nad tym ciężko zastanawiałam i prawdę mówiąc narazie hoduję odrost, a za jakiś czas podejmę decyzję... chętnie bym przyciemniła swoje blondy żeby dojść do mniej więcej naturalnego odcienia.... i może jakis lekki balejaż
Cytat:
Też mam mnóstwo takich krótkich włosków-mnie doprowadzają do szału
mnie też wkurzają te krótkie włoski, mogę całą grzywkę spiąć do góry, a tu mi takie kikutki 3 cm sterczą bleeee...
Cytat:

hehe mój post nr.777
jaki tropiciel teraz laska prezentuje się znacznie korzystniej fakt jest taki ze w 90% to zasługa photoshopa.. tu wygładzą, przyliżą, pokolorują... i już jest

a ja dziś skończyłam w końcu nauki przedmałżeńskie. wszystko fajnie świetnie, ksiądz wyczytywał wszystkich z nazwiska do odebrania zaświadczenia i.... tylko mnie nie wyczytał. powiedział 'to wszyscy' i w długą... to ja za nim... patrze - Tż ma zaświadczenie, a do niego dopięta karteluszka z naszymi danymi (pisaliśmy sami i dawaliśmy razem z kopertą), a na tej karteluszce bezczelnie skreślone moje dane!!!!!! masakra.. polazłam się dowiedzieć o co kaman, wytłumaczyłam, że miałam wszystkie pieczątki ze spotkań i dałam je w kopercie razem z kartkami Tż-a i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!) no najważniejsze, że jednak zaświadczenie mi wydali, ale dlaczego tak się stało, to nie wyjaśnili

a zaraz z racji piątku będę się alkoholizować
Stary 2009-09-25, 19:00   #1398
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, że jest Ci ciężko ale musisz to jakoś przetrzymać, Ile jeszcze będziesz miała te praktyki?
do 16. 10 Psychicznie sie wykoncze.

Bloguję
Stary 2009-09-25, 19:12   #1399
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Soleika, a od dawna masz problemy z biodrami?
bo jeśli tak, to prawdę mówiąc trochę się dziwię, że mając takie schorzenie, wybrałaś taki kierunek edukacji [nie wiem czy studia, czy technikum] generalnie niby wybiera się zawody, na które pozwala stan zdrowia ale jeśli wyszło nagle, to współczuję i polecam wizytę u specjalisty. jeżeli nie leki, to często zabiegi i masaże pomagają zniwelować objawy .. też mam czasem problemy z biodrami + rwa kulszowa i wiem, że np nie mogę wykonywać za bardzo pracy na nogach. strasznie mi się nasiliły objawy jak rąbałam 2 lata za barem.. już się nie wymądrzam
Stary 2009-09-25, 19:13   #1400
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też wkurzają te krótkie włoski, mogę całą grzywkę spiąć do góry, a tu mi takie kikutki 3 cm sterczą bleeee...

a ja dziś skończyłam w końcu nauki przedmałżeńskie. wszystko fajnie świetnie, ksiądz wyczytywał wszystkich z nazwiska do odebrania zaświadczenia i.... tylko mnie nie wyczytał. powiedział 'to wszyscy' i w długą... to ja za nim... patrze - Tż ma zaświadczenie, a do niego dopięta karteluszka z naszymi danymi (pisaliśmy sami i dawaliśmy razem z kopertą), a na tej karteluszce bezczelnie skreślone moje dane!!!!!! masakra.. polazłam się dowiedzieć o co kaman, wytłumaczyłam, że miałam wszystkie pieczątki ze spotkań i dałam je w kopercie razem z kartkami Tż-a i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!) no najważniejsze, że jednak zaświadczenie mi wydali, ale dlaczego tak się stało, to nie wyjaśnili

a zaraz z racji piątku będę się alkoholizować
mi też sterczą...wrrrrrr...
Co do zaświadczenia - może siostry w zakrystii wizaż czytają i rozpoznały diabelskie nasienie

Cytat:
Biedna ja bym nie wytrzymała dzień w dzień w butach na obcasie... ale już niedługo - dasz radę
Stary 2009-09-25, 19:13   #1401
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Decyzja należy do Ciebie. Zeleży czy lubisz swój naturalny kolor, jeśli tak to nie farbuj, bo po co, włosy tylko będą mniej zdrowe. Jeśli zaś nie przepadasz za swoim kolorem włosów to farbuj, w końcu to włosy są dla nas a nie my dla włosów.
Castingiem kiedyś farbowałam, kolor był bardzo podobny do naturalnego, więc efektu jakoś nie zauważyłam zbytniego, ale włosów, jakoś bardzo mi nie zniszczył, a przynajmiej nie pamiętam żeby tak się stało.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Moja mama farboiwała, moja koleżanka tylko nim farbuje. Troszkę niszczy włosy, to jednek farba, ale kolor trzyma się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzo długo.
hm czy lubię swój naturalny..bardzo, ale z wiekiem mi zaczął ciemnieć
nie wiem, jak wytrwam walkę z odrostem

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 19:17   #1402
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
mi też sterczą...wrrrrrr...
Co do zaświadczenia - może siostry w zakrystii wizaż czytają i rozpoznały diabelskie nasienie
no proszę Cię - toż ja to wzór cnót wszelakich
Stary 2009-09-25, 19:19   #1403
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleika, a od dawna masz problemy z biodrami?
bo jeśli tak, to prawdę mówiąc trochę się dziwię, że mając takie schorzenie, wybrałaś taki kierunek edukacji [nie wiem czy studia, czy technikum] generalnie niby wybiera się zawody, na które pozwala stan zdrowia ale jeśli wyszło nagle, to współczuję i polecam wizytę u specjalisty. jeżeli nie leki, to często zabiegi i masaże pomagają zniwelować objawy .. też mam czasem problemy z biodrami + rwa kulszowa i wiem, że np nie mogę wykonywać za bardzo pracy na nogach. strasznie mi się nasiliły objawy jak rąbałam 2 lata za barem.. już się nie wymądrzam
Ale wiesz praca na recepcji nie polega na staniu, tylko akurat w tym hotelu muszę stać, bo mi nie pozwalają siedzieć w ogóle. Nogi wyszły mi w 1 technikum. Zaczęło się od bioder. Pobolewały, poszłam do chirurga, zrobił prześwietlenie. Wykryło przeskakujący talerz biodrowy, ale stwierdził, że jest taka uroda moich kości no i dodał, że z czasem zaczną boleć kolana. Za to moja lekarka rodzinna skierowała mnie niedawno do kliniki w Rzeszowie i czekam na ustalenie terminu. Póki co na bóle pomaga mi jazda konna. Kolana tak nie bolą i nie strzelają, ale z biodrami nic to nie daje. Rozsypuje się ze starości poprostu

Bloguję
Stary 2009-09-25, 19:25   #1404
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

Ale wiesz praca na recepcji nie polega na staniu, tylko akurat w tym hotelu muszę stać, bo mi nie pozwalają siedzieć w ogóle. Nogi wyszły mi w 1 technikum. Zaczęło się od bioder. Pobolewały, poszłam do chirurga, zrobił prześwietlenie. Wykryło przeskakujący talerz biodrowy, ale stwierdził, że jest taka uroda moich kości no i dodał, że z czasem zaczną boleć kolana. Za to moja lekarka rodzinna skierowała mnie niedawno do kliniki w Rzeszowie i czekam na ustalenie terminu. Póki co na bóle pomaga mi jazda konna. Kolana tak nie bolą i nie strzelają, ale z biodrami nic to nie daje. Rozsypuje się ze starości poprostu
współczuję z tego co kojarzę, to jak ja pracowałam w hotelu w UK, to na recepcji ciągle stali masakra... trzymam kciuki za Ciebie i zdrowia życzę
Stary 2009-09-25, 19:29   #1405
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
no proszę Cię - toż ja to wzór cnót wszelakich
Tia..."niemoralne, nielegalne...":ha haha:
Cytat:

Ja mam krzywą miednicę i przez to bóle kręgosłupa...ale bardzo pomógł mi pilates i teraz rzadko kiedy boli.
Stary 2009-09-25, 19:39   #1406
Soleilka
Zakorzenienie

U mnie niestety nie ma pilates, ani jogi bo bym sie zapisala z checia, a fitness odpada.

Bloguję
Stary 2009-09-25, 19:43   #1407
blondyna789
Zakorzenienie

to jak już tak narzekamy, to mi wyskakuje torebka stawowa w prawym nadgarstku boli jak cholera i lewą rękę mam strasznie słabą a tak poważnie to przykre jest to, że po operacji nadgarstka miało być dobrze, a po 3 miesiącach znowu dziadostwo wróciło i.... kwalifikuję się do kolejnego krojenia... a jeszcze gorsze jest to, że chirurg mi powiedział, że nawet jak znowu się pokroję, to może wrócić.... i tak w kółko :sciana:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 19:53   #1408
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
To już niedługo dasz radę. A może powiedz szefom o swoich problemach ze zdrowiem to może pozwolą ci czasami trochę posiedzieć?
Stary 2009-09-25, 20:34   #1409
Martik85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Ja tu sobie was od paru dni poczytuje i tak się wciągnęłam że tylko ciągle odświeżam co jeszcze ciekawego napisałyśćie i musze wam wszystkim i każdaj z osobna podziękować bardzo i wycałować że mnie biedną glupiutką gąske uświadomilyście o tych wszystkich olejach ktore posiadam od dluższego czasu w swych zapasach i nigdy bym nie powiedziala ze moje wloski po oleju ryżowym będą takie piekne normalnie wam dziekuje jestescie kochane i takie sympatyczne
Martik85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:38   #1410
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
to jak już tak narzekamy, to mi wyskakuje torebka stawowa w prawym nadgarstku boli jak cholera i lewą rękę mam strasznie słabą a tak poważnie to przykre jest to, że po operacji nadgarstka miało być dobrze, a po 3 miesiącach znowu dziadostwo wróciło i.... kwalifikuję się do kolejnego krojenia... a jeszcze gorsze jest to, że chirurg mi powiedział, że nawet jak znowu się pokroję, to może wrócić.... i tak w kółko :sciana:
Biedna
Mam nadzieję, że moje nadgarstki będą żyły długo i szczęśliwie, bo komputer mi do pracy niezbędny... a wracając do kręgosłupa (skoro już narzekamy ) to w podstawówce trenowałam akrobatykę sportową i kilka razy w roku byłam u lekarzy sportowych i żaden nie zauważył skrzywienia miednicy a pewnie w ogóle nie powinnam była trenować...
Marudzę jak moja rodzona babcia

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości