|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Anecia_18 mi na jego miejscu w ogóle byłoby mi wstyd pracowac w mojej miejscowości i starałabym aby przydzielili mi inny dział. No ale ten Pan to jeszcze się śmiał jak mój tata mu kazanie prawił i powiedział żeby jego w przyszłości taka sytuacja spotkała.
Co do tego żeby postarac się o to aby stracił posadę to już się dowiadywałam nie mam konkretnych dowodów nic nie zrobię Jak się dowiedziałam że piesek już do końca odszedł to miałam ochotę zrobic taką krzywdę temu listonoszowi że lepiej nie mówic, pokazac mu co to jest cierpienie. |
|
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
na takich jak ten listonosz to tylko
|
|
|
|
#3606 |
|
BAN stały
|
dziewczyny bede musiala zmienic nick na wizazu , jutro zaloze nowe konto bo dzis mi sie juz nie chce grzebac w tym , to usuwam .. odkrylam ze taka jedna psychiczna dziewucha nawet tu mi sie wlamuje .. ehhh co za ludzie ,a ta nawyrazniej sie juz chyba nie odczepi ..
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
a nie mozesz zmienic hasła?
|
#3609 |
|
BAN stały
|
http://www.nextag.com/EMU-Hipper-Boo...60/prices-html sa w roznych kolorach ![]() dzisiaj mam urodzinki wiec nie bedzie mnie caly dzien i jutro pewnie tez ![]() buziaki |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
gwaizdeczko wszytkiego najlepszego
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Czy nie ma nicka i probuje zlamac twoje haslo? |
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klaski : Dużo zdrówka, super facetów, miłości i pieniążków. |
|
|
|
|
#3613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
dzeiwczyny musze sie wam też wyżalić.
byłam wczoraj u fryzjera , taka napalona bo byłam tam kiedyśi tak jak chciałam- podcięła mi koncowki tylko o pół cm. Wczoraj niestety usiadłam na fotelu kolezanki szefowej, no i co ? ROZCZAROWAŁAM SIE. mowie- pół cm !!!! koncowki podciąć pół cm !! to ona tylko poskakala w koło mnie 5 minut ( szefowa ostatnio podcinała mi je półgodziny ) i patrze, a tu 5 cm mniej !!! moze mam teraz zdrowsze włosy bo miala zniszczone koncowki ale ja je chcialam miec jak najdłuższe . Ryczałam wczoraj pół dnia . Oczywiscie tż pocieszał że mam teraz fajnie równe włosy . Mało tego ona mi koncówki podcieła tylko z tyłu, a tu przy buzi to nic !! jak ja sie ciesze że jej nie kazalam nic z grzywka robic !
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nienawidzę takich bab kiedyś poszłam do fryzjera. Była jakaś nowa. I mówię jej że zapuszczam włosy, dlatego chciałabym bardzo mało podciąć (włosy miałam tak do końca szyi jeszcze nie sięgały ramion), i chce by ładnie wycieniowała tak od kości policzkowych by były najkrótsze. Wiecie co ona ze mnie zrobiła? ja przez 2 dni nie wychodziłam z domu przez nią!Włosy mi ścięła a'la takie emo na takiego prawie chłopaka, że z przodu bardzo krótkie a z tyłu taki kikut wystający A włosów nie zaczęła cieniować od kości policzkowych tylko od 4cm od nasady ![]() Na szczęście złe czasy minęły i włosy są długie. Znalazłam także bardzo dobre fryzjerki w salonie matrixa. płacę troszkę więcej ale obie są bardzo dobre i robią to co ja chce! a nie to co im się podoba |
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
ojej no tacy fryzjerzy się najgorsi. Mówic im coś a oni swoje
![]() Szkoda włosów mam nadzieję że szybko Ci odrosną ![]() Po za tym pomyśl teraz to już masz całkiem zdrowe końcówki ![]() Kiedyś jak była u fryzjerki i mówiłam że zapuszczam włosy do pasa a miałam już do połowy łopatek oczywiście zrobiła swoje i ścieła praktycznie do ramion. Edytowane przez shiral Czas edycji: 2009-09-26 o 10:37 |
|
|
|
#3617 |
|
BAN stały
|
gwiazdeczko sto lat , sto lat i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
no wlamuje sie .. wszedzie sie wlamuje , od jakis 4lat, jak jeszcze w pl mieszkalam , i caaly czas to robi mimo iz tam nie mieszkam od jakis 3 . podlacza sie do mnie na gg i podaje za moje kolezanki,za moja siostre bo jej tez sie wlamuje na konto, wlamala sie na moj email , musialam zalozyc nowy, wlamala sie na mail mojej siostry , NA MAIL MOJEGO CHLOPAKA ktory jest wlochem , na mail mojej przyjaciolki , na msn mojej mamy i probowala udawac ze jest nia , na moim msn podawala sie za mnie probujac zrobic w ch.. moja wlasna mame , nie mowie ile razy podawala sie moja wlasna sis .. wszystko po to zeby zdobyc moje nowe zdjecia , zaklada mi profile wszedzie gdzie to mozliwe, wczesniej pisala i dzwonila na nr mojego chlopaka tu do wloch (ma go bo sie wlamala na facebok mojej kolezanki) , wysylala mi esy na moj nr do wloch a teraz nawet zaczela wydzwaniac i pisac esy do moejej mamy , caly czas mnie przesladuje na gg ..historia jest dluuuuga , a wczoraj po poworcie z kina ,ja oczywiscie pozmienialam hasla i maile ale ona wlamala mi sie ostatnio na moj stary mail gdzie byl link do wizazu , ja mail zmienilam i haslo i przekierowalam wizaz ale widac ze i tak tu wlazla bo wczoraj po powrocie z mc donaldu (wyszlam z domu o 22 , aw rocilam o 1 ) weszlam tu na chwile i taka informacja na gorze : ostatnia aktywnosc 23.46 az mna strezlilo ze zlosci , nawet tu .. a ja tak bardzo lubie wizaz !! wlasnie weszlam na gg i zostawila mi kretynska wiadomosc , jejku jaka psychiczna dziewuuuuuuucha !! |
|
|
|
#3618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też myślalam że znalazłam fajna fryzjerke a tu dupa, tylko szefowa tak umie obcinac. Juz tam tak i tak nie pójde bo one tam we dwie pracuja i boje sie że spotkam ta co mi tak spieprzyła zycie. wlasnie zmierzylam sobie , bo porównalam na zdjeciach i wiecej niz 5 cm mi ścieła, jakies 13 ![]() ![]() cały rok zapuszczania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też jak znajde dobrego fryzjera bede chodzila do niego zawsze, nie ważne że weźnie 100 zł za głupie podciecie końcówek ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- no własnie najlepiej na policje iśc, już zapamieta sobie raz na zawsze żeby nie robić z nudów głupich żartów.
|
|
|
#3620 |
|
BAN stały
|
moja mama byla na policji .. ale powiedzieli ze to ja sama musze zglosic bo jestem pielnoletnia a do domu wracam rzadko , i zazwyczaj na pare dni dlatego wczesniej nie chcialam marnowac czasu na ta kretynke ale teraz jak wroce to przysiegam ze sie nia zajme . mam cale archiwum i pozaipsywane konta ktore mi pozakladala ..na gg podlacza sie i co moze pisac ,, marta dam ci spokoj tylko wyslij mi twoje zdjecia ,, np cos takiego, albo mnie wyzywa , no roznie , zalezy co jej odbije , za to dzis napisala mi cos takiego . az wam wkleje :
6510241 8:24:32 I CO ZADOWOLONA JESTES POZMIENI£AS MEILE I HASLA NIE DA SIE ZLAMAC ;/ 6510241 8:24:50 W KONCU SIE ZZOIENTOWA£AS <LOL2> A JA TYLE CZASUW CHODZI£AM 6510241 8:25:22 ale szkoda ze sie skonczy³o juz nie bede ci dokuczac bo mnie podasz na policje 6510241 8:25:24 <Lol2> 6510241 8:25:32 takze gnij w tej italiii 6510241 8:25:38 I NIGDY NIE WRACAJ!! 6510241 8:27:34 twoja klaudia ;d 6510241 8:34:00 a jak chcesz moge ci powiedziec jak sie lamie hasla 6510241 8:34:08 musisz miec sciagniety program 6510241 8:37:40 dark rever wtedy mozesz nawet wejsc do kogos na komopa ale tojuz musisz sie liczyc ze twoj komp nie dlugo bedzie zaiwruwsowany do ciebie sue nie udalo tym programem mozesz z³amac wszedzie has³a |
|
|
|
#3621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Jej kurczę naprawdę jakaś niezrównoważona psychicznie dziewczyna, ja juz dawno bym to zgłosiła na policję a później do zakładu psychiatrycznego.
Przecież ona nawet w tej chwili może czytac co piszesz, co robisz itp to jest naprawdę chore. |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
nie byłabym pewna czy małolata, bo w końcu jakies pojecie o tym musi miec że sie tak włamuje ...
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
Ciii wierz mi ze małolaty czasem lepiej się znają na takim podstawowym hakerstwie niż starsze od nich osoby.
|
|
|
|
#3625 |
|
BAN stały
|
nie nie , na kompa mi sie nie wlamala , po 1. dlatego ze ja mam internet z komorki , tzn podlaczam telefonik do laptopa i jedzie , dlatego nie sadze ze przez takie lacze moglaby mi sie wlamac .. poza tym na logike : ona chce zdjecia , gdyby je miala to by nie robila cyrku i wlamywala sie gdzie sie da , a robi to, bo wlasnie szuka nowych fotek do kolekcji . i tez mnie to denerwuje , szczegolnie kiedy wczoraj sie zorientowalam ze mi weszla na wizaz , nie chce zeby czytala o czym piszemy , tylko ze nawet jak usune konto to ona wejdzie i tak ,zalogowana inaczej i bedzie czytac , bo forum jest publiczne wiec nic to nie da ..
ale to jest dowod na to jak psychiczni potrafia byc ludzie m najlepsze jest to ze ja raczej nie znam tej osoby i nie wiem po co to wszystko robi |
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
oodeta jestem w szoku
ja już dawno zgłosilabym to na policję, widocznie jest o coś zazdrosna, nie wiadomo co taka sobie ubzdura ![]() gwiazdeczka - wszystkiego najlepszego Od powrotu jestem zalatana,jutro jadę do Wrocławia na uroczystą immartykulację i dołącze do grona studentów ha I tak jadę głównie na zakupy biedny TŻ ze mną się pomęczy od 9 rano Dodałam kilka fotek z Chorwacji jakbyście chciały zobaczyć Poison nie narzucając się Siwa - dalej nie wiem jak wyglądasz, nie mogę jakoś wbić się do albumu..
|
#3627 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
o w końcu link ![]() wszystkiego najlepszego Cytat:
Cytat:
a w ogóle jak poznalas swojego faceta? strasznie mnei to ciekawi hehe. i rozumiem, ze wloski umiesz perfect?
|
|||
|
|
|
#3628 |
|
BAN stały
|
lolly pewnie ze umiem
poznalam go ... hmmm .. jak przyjechalam tu 1raz z kolezanka na wakacje popracowac przez lato w barze na plazy .. i jego to jakos juz 2 dnia pobytu , szlam wieczorem do domu a on jechal na motorze i sie zatrzymal zeby mnie podwiesc a potem sie zaczelam z nim spotykac i juz wcale nie chcialam wracac do domu i na studia :p ale wrocilam , pobylam w polsce3 -4 miesiace i uznalam ze rzucam wszystko i jade do niego o i jestem do dzis :p
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Shiral, co robisz we Wroclawiu? Bo ja tu mieszkam i tak z ciekawosci pytam
Odeta, walcz... nie daj sie glupiej babie!!! ![]() :pala :
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

klaski : Dużo zdrówka, super facetów, miłości i pieniążków.
ja przez 2 dni nie wychodziłam z domu przez nią!

ja już dawno zgłosilabym to na policję, widocznie jest o coś zazdrosna, nie wiadomo co taka sobie ubzdura