American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 22:05   #3601
Anecia_18
Raczkowanie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Mnie w wakacje spotkałam przykra sytuacja.
Parę lat temu nad morzem znaleźliśmy bezdomną wygłodzona yorczkę. Okazała się cudownym bardzo mądrym psem , cała rodziną ją kochała. No i w te wakacje w piękny dzień nasz kochany Pan listonosz jechał tak szybko(ok 50-60km/h na terenie zabudowanym na nie utwardzonej drodze) że potrącił moją kochaną yorczkę. Było tylko słychac odgłos puknięcia o zderzak. Sandra( tak się wabiła) zmarła w ciągu kilku minut na rękach mojego taty, dosłownie było słychac ostatnie wdechy powietrza. Niestety nawet nie mieliśmy możliwości ratunku jej Na ulicy nie było widac śladów hamowania, a listonosz usprawiedliwiał się że hamował, że niby nagle mu wyskoczyła. Matka co za dureń z niego, a jakby tak małe dziecko wyleciało( których u nas jest naprawdę sporo) to też by powiedział "nie zauważyłam, hamowałem" nawet nie powiedział "przepraszam"
Rzeczywiscie bardzo przykra sytuacja, nie wiem czy potrafilabym opanowac swoje emocje, ale wiem ze zrobilabym wszystko zeby ten Pan zmienil prace zanim komus zowu zrobi krzywde
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 22:14   #3602
shiral
Zadomowienie

Anecia_18 mi na jego miejscu w ogóle byłoby mi wstyd pracowac w mojej miejscowości i starałabym aby przydzielili mi inny dział. No ale ten Pan to jeszcze się śmiał jak mój tata mu kazanie prawił i powiedział żeby jego w przyszłości taka sytuacja spotkała.
Co do tego żeby postarac się o to aby stracił posadę to już się dowiadywałam nie mam konkretnych dowodów nic nie zrobię
Jak się dowiedziałam że piesek już do końca odszedł to miałam ochotę zrobic taką krzywdę temu listonoszowi że lepiej nie mówic, pokazac mu co to jest cierpienie.
Stary 2009-09-25, 22:29   #3603
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
nastepna co marszczy czolo do zdjec, to chyba jakas plaga http://nasza-klasa.pl/profile/22042090/gallery/album/2
Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
miała chore płuca i serce- męczyła się. mam nadzieję, że teraz jej lepiej.

http://nasza-klasa.pl/profile/220420...ery/album/2/22 a spojrzcie na podpis do zdjęcia haha
Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Ożesz
Mhm, sex, sex, ale tylko po ciemku i od tyłu

Stary 2009-09-25, 23:30   #3604
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
nastepna co marszczy czolo do zdjec, to chyba jakas plaga http://nasza-klasa.pl/profile/22042090/gallery/album/2
Ale jaka ona jest urocza... tamta to jeszcze jako tako wyglada... chociaz jak to odeta mowi... ufo

Cytat:
Mnie w wakacje spotkałam przykra sytuacja.
Parę lat temu nad morzem znaleźliśmy bezdomną wygłodzona yorczkę. Okazała się cudownym bardzo mądrym psem , cała rodziną ją kochała. No i w te wakacje w piękny dzień nasz kochany Pan listonosz jechał tak szybko(ok 50-60km/h na terenie zabudowanym na nie utwardzonej drodze) że potrącił moją kochaną yorczkę. Było tylko słychac odgłos puknięcia o zderzak. Sandra( tak się wabiła) zmarła w ciągu kilku minut na rękach mojego taty, dosłownie było słychac ostatnie wdechy powietrza. Niestety nawet nie mieliśmy możliwości ratunku jej Na ulicy nie było widac śladów hamowania, a listonosz usprawiedliwiał się że hamował, że niby nagle mu wyskoczyła. Matka co za dureń z niego, a jakby tak małe dziecko wyleciało( których u nas jest naprawdę sporo) to też by powiedział "nie zauważyłam, hamowałem" nawet nie powiedział "przepraszam"
Tego goscia to ja bym sama przejechala :/ zabic to malo....
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 23:48   #3605
neheszta
Zakorzenienie

na takich jak ten listonosz to tylko
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 00:54   #3606
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dziewczyny bede musiala zmienic nick na wizazu , jutro zaloze nowe konto bo dzis mi sie juz nie chce grzebac w tym , to usuwam .. odkrylam ze taka jedna psychiczna dziewucha nawet tu mi sie wlamuje .. ehhh co za ludzie ,a ta nawyrazniej sie juz chyba nie odczepi ..
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:10   #3607
shiral
Zadomowienie

O kurczę jak to się włamuję?
Stary 2009-09-26, 08:10   #3608
Mini1991
Zakorzenienie

a nie mozesz zmienic hasła?
Stary 2009-09-26, 08:31   #3609
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

dawno mnie nie bylo podaje link do emu
http://www.nextag.com/EMU-Hipper-Boo...60/prices-html

sa w roznych kolorach

dzisiaj mam urodzinki wiec nie bedzie mnie caly dzien i jutro pewnie tez
buziaki
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:38   #3610
Mini1991
Zakorzenienie

gwaizdeczko wszytkiego najlepszego
Stary 2009-09-26, 08:41   #3611
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
dziewczyny bede musiala zmienic nick na wizazu , jutro zaloze nowe konto bo dzis mi sie juz nie chce grzebac w tym , to usuwam .. odkrylam ze taka jedna psychiczna dziewucha nawet tu mi sie wlamuje .. ehhh co za ludzie ,a ta nawyrazniej sie juz chyba nie odczepi ..
A jaki ma nick??

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Czy nie ma nicka i probuje zlamac twoje haslo?
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 08:45   #3612
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
buziaki
Wszystkiego najlepszegoklaski : Dużo zdrówka, super facetów, miłości i pieniążków.
Stary 2009-09-26, 09:07   #3613
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

sa w roznych kolorach

buziaki
100 lat!!!
Stary 2009-09-26, 10:09   #3614
Ciii
Raczkowanie

dzeiwczyny musze sie wam też wyżalić.
byłam wczoraj u fryzjera , taka napalona bo byłam tam kiedyśi tak jak chciałam- podcięła mi koncowki tylko o pół cm. Wczoraj niestety usiadłam na fotelu kolezanki szefowej, no i co ? ROZCZAROWAŁAM SIE. mowie- pół cm !!!! koncowki podciąć pół cm !! to ona tylko poskakala w koło mnie 5 minut ( szefowa ostatnio podcinała mi je półgodziny ) i patrze, a tu 5 cm mniej !!! moze mam teraz zdrowsze włosy bo miala zniszczone koncowki ale ja je chcialam miec jak najdłuższe . Ryczałam wczoraj pół dnia . Oczywiscie tż pocieszał że mam teraz fajnie równe włosy . Mało tego ona mi koncówki podcieła tylko z tyłu, a tu przy buzi to nic !! jak ja sie ciesze że jej nie kazalam nic z grzywka robic !

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 10:34   #3615
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
dzeiwczyny musze sie wam też wyżalić.
byłam wczoraj u fryzjera , taka napalona bo byłam tam kiedyśi tak jak chciałam- podcięła mi koncowki tylko o pół cm. Wczoraj niestety usiadłam na fotelu kolezanki szefowej, no i co ? ROZCZAROWAŁAM SIE. mowie- pół cm !!!! koncowki podciąć pół cm !! to ona tylko poskakala w koło mnie 5 minut ( szefowa ostatnio podcinała mi je półgodziny ) i patrze, a tu 5 cm mniej !!! moze mam teraz zdrowsze włosy bo miala zniszczone koncowki ale ja je chcialam miec jak najdłuższe . Ryczałam wczoraj pół dnia . Oczywiscie tż pocieszał że mam teraz fajnie równe włosy . Mało tego ona mi koncówki podcieła tylko z tyłu, a tu przy buzi to nic !! jak ja sie ciesze że jej nie kazalam nic z grzywka robic !
na takie też

nienawidzę takich bab

kiedyś poszłam do fryzjera. Była jakaś nowa. I mówię jej że zapuszczam włosy, dlatego chciałabym bardzo mało podciąć (włosy miałam tak do końca szyi jeszcze nie sięgały ramion), i chce by ładnie wycieniowała tak od kości policzkowych by były najkrótsze.

Wiecie co ona ze mnie zrobiła? ja przez 2 dni nie wychodziłam z domu przez nią!
Włosy mi ścięła a'la takie emo na takiego prawie chłopaka, że z przodu bardzo krótkie a z tyłu taki kikut wystający A włosów nie zaczęła cieniować od kości policzkowych tylko od 4cm od nasady

Na szczęście złe czasy minęły i włosy są długie. Znalazłam także bardzo dobre fryzjerki w salonie matrixa. płacę troszkę więcej ale obie są bardzo dobre i robią to co ja chce! a nie to co im się podoba
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 10:36   #3616
shiral
Zadomowienie

ojej no tacy fryzjerzy się najgorsi. Mówic im coś a oni swoje
Szkoda włosów mam nadzieję że szybko Ci odrosną
Po za tym pomyśl teraz to już masz całkiem zdrowe końcówki
Kiedyś jak była u fryzjerki i mówiłam że zapuszczam włosy do pasa a miałam już do połowy łopatek oczywiście zrobiła swoje i ścieła praktycznie do ramion.

Edytowane przez shiral
Czas edycji: 2009-09-26 o 10:37
shiral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 11:00   #3617
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

gwiazdeczko sto lat , sto lat i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

no wlamuje sie .. wszedzie sie wlamuje , od jakis 4lat, jak jeszcze w pl mieszkalam , i caaly czas to robi mimo iz tam nie mieszkam od jakis 3 . podlacza sie do mnie na gg i podaje za moje kolezanki,za moja siostre bo jej tez sie wlamuje na konto, wlamala sie na moj email , musialam zalozyc nowy, wlamala sie na mail mojej siostry , NA MAIL MOJEGO CHLOPAKA ktory jest wlochem , na mail mojej przyjaciolki , na msn mojej mamy i probowala udawac ze jest nia , na moim msn podawala sie za mnie probujac zrobic w ch.. moja wlasna mame , nie mowie ile razy podawala sie moja wlasna sis .. wszystko po to zeby zdobyc moje nowe zdjecia , zaklada mi profile wszedzie gdzie to mozliwe, wczesniej pisala i dzwonila na nr mojego chlopaka tu do wloch (ma go bo sie wlamala na facebok mojej kolezanki) , wysylala mi esy na moj nr do wloch a teraz nawet zaczela wydzwaniac i pisac esy do moejej mamy , caly czas mnie przesladuje na gg ..historia jest dluuuuga , a wczoraj po poworcie z kina ,ja oczywiscie pozmienialam hasla i maile ale ona wlamala mi sie ostatnio na moj stary mail gdzie byl link do wizazu , ja mail zmienilam i haslo i przekierowalam wizaz ale widac ze i tak tu wlazla bo wczoraj po powrocie z mc donaldu (wyszlam z domu o 22 , aw rocilam o 1 ) weszlam tu na chwile i taka informacja na gorze : ostatnia aktywnosc 23.46 az mna strezlilo ze zlosci , nawet tu .. a ja tak bardzo lubie wizaz !! wlasnie weszlam na gg i zostawila mi kretynska wiadomosc , jejku jaka psychiczna dziewuuuuuuucha !!
Stary 2009-09-26, 11:14   #3618
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

no wlamuje sie .. wszedzie sie wlamuje , od jakis 4lat, jak jeszcze w pl mieszkalam , i caaly czas to robi mimo iz tam nie mieszkam od jakis 3 . podlacza sie do mnie na gg i podaje za moje kolezanki,za moja siostre bo jej tez sie wlamuje na konto, wlamala sie na moj email , musialam zalozyc nowy, wlamala sie na mail mojej siostry , NA MAIL MOJEGO CHLOPAKA ktory jest wlochem , na mail mojej przyjaciolki , na msn mojej mamy i probowala udawac ze jest nia , na moim msn podawala sie za mnie probujac zrobic w ch.. moja wlasna mame , nie mowie ile razy podawala sie moja wlasna sis .. wszystko po to zeby zdobyc moje nowe zdjecia , zaklada mi profile wszedzie gdzie to mozliwe, wczesniej pisala i dzwonila na nr mojego chlopaka tu do wloch (ma go bo sie wlamala na facebok mojej kolezanki) , wysylala mi esy na moj nr do wloch a teraz nawet zaczela wydzwaniac i pisac esy do moejej mamy , caly czas mnie przesladuje na gg ..historia jest dluuuuga , a wczoraj po poworcie z kina ,ja oczywiscie pozmienialam hasla i maile ale ona wlamala mi sie ostatnio na moj stary mail gdzie byl link do wizazu , ja mail zmienilam i haslo i przekierowalam wizaz ale widac ze i tak tu wlazla bo wczoraj po powrocie z mc donaldu (wyszlam z domu o 22 , aw rocilam o 1 ) weszlam tu na chwile i taka informacja na gorze : ostatnia aktywnosc 23.46 az mna strezlilo ze zlosci , nawet tu .. a ja tak bardzo lubie wizaz !! wlasnie weszlam na gg i zostawila mi kretynska wiadomosc , jejku jaka psychiczna dziewuuuuuuucha !!
No to masz przeboje z ta dziewuchą . Jak Ci juz bedzie bardzo przeszkadzac to zglos to na policje, znajda ja po IP.Ale, ze jej sie nie znudzilo przez tyle czasu?I co Ci napisala na gg?
Stary 2009-09-26, 11:19   #3619
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
na takie też

nienawidzę takich bab

kiedyś poszłam do fryzjera. Była jakaś nowa. I mówię jej że zapuszczam włosy, dlatego chciałabym bardzo mało podciąć (włosy miałam tak do końca szyi jeszcze nie sięgały ramion), i chce by ładnie wycieniowała tak od kości policzkowych by były najkrótsze.

Wiecie co ona ze mnie zrobiła? ja przez 2 dni nie wychodziłam z domu przez nią!
Włosy mi ścięła a'la takie emo na takiego prawie chłopaka, że z przodu bardzo krótkie a z tyłu taki kikut wystający A włosów nie zaczęła cieniować od kości policzkowych tylko od 4cm od nasady

Na szczęście złe czasy minęły i włosy są długie. Znalazłam także bardzo dobre fryzjerki w salonie matrixa. płacę troszkę więcej ale obie są bardzo dobre i robią to co ja chce! a nie to co im się podoba
oi kurde to dopiero masakra.
ja też myślalam że znalazłam fajna fryzjerke a tu dupa, tylko szefowa tak umie obcinac. Juz tam tak i tak nie pójde bo one tam we dwie pracuja i boje sie że spotkam ta co mi tak spieprzyła zycie.
wlasnie zmierzylam sobie , bo porównalam na zdjeciach i wiecej niz 5 cm mi ścieła, jakies 13 cały rok zapuszczania
też jak znajde dobrego fryzjera bede chodzila do niego zawsze, nie ważne że weźnie 100 zł za głupie podciecie końcówek

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
ojej no tacy fryzjerzy się najgorsi. Mówic im coś a oni swoje
Szkoda włosów mam nadzieję że szybko Ci odrosną
Po za tym pomyśl teraz to już masz całkiem zdrowe końcówki
Kiedyś jak była u fryzjerki i mówiłam że zapuszczam włosy do pasa a miałam już do połowy łopatek oczywiście zrobiła swoje i ścieła praktycznie do ramion.
tak mam zdrowe, ale mogła mi je podciac o jakies 2 cm a nie 13 !!

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
No to masz przeboje z ta dziewuchą . Jak Ci juz bedzie bardzo przeszkadzac to zglos to na policje, znajda ja po IP.Ale, ze jej sie nie znudzilo przez tyle czasu?I co Ci napisala na gg?
no własnie najlepiej na policje iśc, już zapamieta sobie raz na zawsze żeby nie robić z nudów głupich żartów.

Stary 2009-09-26, 11:26   #3620
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

moja mama byla na policji .. ale powiedzieli ze to ja sama musze zglosic bo jestem pielnoletnia a do domu wracam rzadko , i zazwyczaj na pare dni dlatego wczesniej nie chcialam marnowac czasu na ta kretynke ale teraz jak wroce to przysiegam ze sie nia zajme . mam cale archiwum i pozaipsywane konta ktore mi pozakladala ..na gg podlacza sie i co moze pisac ,, marta dam ci spokoj tylko wyslij mi twoje zdjecia ,, np cos takiego, albo mnie wyzywa , no roznie , zalezy co jej odbije , za to dzis napisala mi cos takiego . az wam wkleje :
6510241 8:24:32
I CO ZADOWOLONA JESTES POZMIENI£AS MEILE I HASLA NIE DA SIE ZLAMAC ;/
6510241 8:24:50
W KONCU SIE ZZOIENTOWA£AS <LOL2>
A JA TYLE CZASUW CHODZI£AM
6510241 8:25:22
ale szkoda ze sie skonczy³o juz nie bede ci dokuczac bo mnie podasz na policje
6510241 8:25:24
<Lol2>
6510241 8:25:32
takze gnij w tej italiii
6510241 8:25:38
I NIGDY NIE WRACAJ!!
6510241 8:27:34
twoja klaudia ;d
6510241 8:34:00
a jak chcesz moge ci powiedziec jak sie lamie hasla
6510241 8:34:08
musisz miec sciagniety program
6510241 8:37:40
dark rever wtedy mozesz nawet wejsc do kogos na komopa ale tojuz musisz sie liczyc ze twoj komp nie dlugo bedzie zaiwruwsowany do ciebie sue nie udalo tym programem mozesz z³amac wszedzie has³a
Stary 2009-09-26, 11:40   #3621
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
moja mama byla na policji .. ale powiedzieli ze to ja sama musze zglosic bo jestem pielnoletnia a do domu wracam rzadko , i zazwyczaj na pare dni dlatego wczesniej nie chcialam marnowac czasu na ta kretynke ale teraz jak wroce to przysiegam ze sie nia zajme . mam cale archiwum i pozaipsywane konta ktore mi pozakladala ..na gg podlacza sie i co moze pisac ,, marta dam ci spokoj tylko wyslij mi twoje zdjecia ,, np cos takiego, albo mnie wyzywa , no roznie , zalezy co jej odbije , za to dzis napisala mi cos takiego . az wam wkleje :
6510241 8:24:32
I CO ZADOWOLONA JESTES POZMIENI£AS MEILE I HASLA NIE DA SIE ZLAMAC ;/
6510241 8:24:50
W KONCU SIE ZZOIENTOWA£AS <LOL2>
A JA TYLE CZASUW CHODZI£AM
6510241 8:25:22
ale szkoda ze sie skonczy³o juz nie bede ci dokuczac bo mnie podasz na policje
6510241 8:25:24
<Lol2>
6510241 8:25:32
takze gnij w tej italiii
6510241 8:25:38
I NIGDY NIE WRACAJ!!
6510241 8:27:34
twoja klaudia ;d
6510241 8:34:00
a jak chcesz moge ci powiedziec jak sie lamie hasla
6510241 8:34:08
musisz miec sciagniety program
6510241 8:37:40
dark rever wtedy mozesz nawet wejsc do kogos na komopa ale tojuz musisz sie liczyc ze twoj komp nie dlugo bedzie zaiwruwsowany do ciebie sue nie udalo tym programem mozesz z³amac wszedzie has³a
To jakas zazdrosna malolata. Moze w koncu da Ci spokoj, ale jaka durna.
Stary 2009-09-26, 11:42   #3622
shiral
Zadomowienie

Jej kurczę naprawdę jakaś niezrównoważona psychicznie dziewczyna, ja juz dawno bym to zgłosiła na policję a później do zakładu psychiatrycznego.
Przecież ona nawet w tej chwili może czytac co piszesz, co robisz itp to jest naprawdę chore.
Stary 2009-09-26, 11:47   #3623
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
To jakas zazdrosna malolata. Moze w koncu da Ci spokoj, ale jaka durna.
nie byłabym pewna czy małolata, bo w końcu jakies pojecie o tym musi miec że sie tak włamuje ...

Stary 2009-09-26, 11:49   #3624
shiral
Zadomowienie

Ciii wierz mi ze małolaty czasem lepiej się znają na takim podstawowym hakerstwie niż starsze od nich osoby.
Stary 2009-09-26, 11:50   #3625
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

nie nie , na kompa mi sie nie wlamala , po 1. dlatego ze ja mam internet z komorki , tzn podlaczam telefonik do laptopa i jedzie , dlatego nie sadze ze przez takie lacze moglaby mi sie wlamac .. poza tym na logike : ona chce zdjecia , gdyby je miala to by nie robila cyrku i wlamywala sie gdzie sie da , a robi to, bo wlasnie szuka nowych fotek do kolekcji . i tez mnie to denerwuje , szczegolnie kiedy wczoraj sie zorientowalam ze mi weszla na wizaz , nie chce zeby czytala o czym piszemy , tylko ze nawet jak usune konto to ona wejdzie i tak ,zalogowana inaczej i bedzie czytac , bo forum jest publiczne wiec nic to nie da ..
ale to jest dowod na to jak psychiczni potrafia byc ludzie m najlepsze jest to ze ja raczej nie znam tej osoby i nie wiem po co to wszystko robi
Stary 2009-09-26, 12:22   #3626
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

oodeta jestem w szoku ja już dawno zgłosilabym to na policję, widocznie jest o coś zazdrosna, nie wiadomo co taka sobie ubzdura

gwiazdeczka - wszystkiego najlepszego

Od powrotu jestem zalatana,jutro jadę do Wrocławia na uroczystą immartykulację i dołącze do grona studentów ha I tak jadę głównie na zakupy biedny TŻ ze mną się pomęczy od 9 rano
Dodałam kilka fotek z Chorwacji jakbyście chciały zobaczyć Poison nie narzucając się
Siwa - dalej nie wiem jak wyglądasz, nie mogę jakoś wbić się do albumu..
Stary 2009-09-26, 12:25   #3627
lolly_girl
BAN stały

Cytat:

sa w roznych kolorach

buziaki

o w końcu link

wszystkiego najlepszego

Cytat:

Cytat:
nie nie , na kompa mi sie nie wlamala , po 1. dlatego ze ja mam internet z komorki , tzn podlaczam telefonik do laptopa i jedzie , dlatego nie sadze ze przez takie lacze moglaby mi sie wlamac .. poza tym na logike : ona chce zdjecia , gdyby je miala to by nie robila cyrku i wlamywala sie gdzie sie da , a robi to, bo wlasnie szuka nowych fotek do kolekcji . i tez mnie to denerwuje , szczegolnie kiedy wczoraj sie zorientowalam ze mi weszla na wizaz , nie chce zeby czytala o czym piszemy , tylko ze nawet jak usune konto to ona wejdzie i tak ,zalogowana inaczej i bedzie czytac , bo forum jest publiczne wiec nic to nie da ..
ale to jest dowod na to jak psychiczni potrafia byc ludzie m najlepsze jest to ze ja raczej nie znam tej osoby i nie wiem po co to wszystko robi
ale ludzie są żałośni. psychiczna jakaś.

a w ogóle jak poznalas swojego faceta? strasznie mnei to ciekawi hehe. i rozumiem, ze wloski umiesz perfect?
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 12:39   #3628
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly pewnie ze umiem poznalam go ... hmmm .. jak przyjechalam tu 1raz z kolezanka na wakacje popracowac przez lato w barze na plazy .. i jego to jakos juz 2 dnia pobytu , szlam wieczorem do domu a on jechal na motorze i sie zatrzymal zeby mnie podwiesc a potem sie zaczelam z nim spotykac i juz wcale nie chcialam wracac do domu i na studia :p ale wrocilam , pobylam w polsce3 -4 miesiace i uznalam ze rzucam wszystko i jade do niego o i jestem do dzis :p
Stary 2009-09-26, 13:36   #3629
aagusiaa88
Zakorzenienie

Shiral, co robisz we Wroclawiu? Bo ja tu mieszkam i tak z ciekawosci pytam

Odeta, walcz... nie daj sie glupiej babie!!!:pala :
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:39   #3630
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Shiral, co robisz we Wroclawiu? Bo ja tu mieszkam i tak z ciekawosci pytam
W Wrocławiu się urodziłam, mieszkam w Płocku ale do Wrocka często zaglądam, czasem na weekendy, całe wakacje itp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości