Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 20:40   #1111
Magda MM
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

[QUOTE=ana_01;14419157]
Weszłam na strone www tego domu weselnego i bardzo ładnie się prezentuję na zdjęciach. Można spytać tak orientacyjnie na ile osób jest ten lokal i jakie mniej więcej ceny sa?
QUOTE]

Sala jest ogromna i spokojnie moim zdaniem 200 osob luzno wejdzie. Co do ceny to zalezy od menu, a my jeszcze nie ustalilismy, ale wynisie ok 130-140 zl od goscia
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 20:45   #1112
carolcia88
Rozeznanie

Ana_01 oczywiście jak tylko kupię papier (zapewne będę zamawiała na all) to dam Ci namiary na sprzedawcę....
Stary 2009-09-25, 22:50   #1113
ewelinaaa
Raczkowanie

Nie było mnie tu z tydzień i myślałam że nie nadrobię jak zajrzę wkońcu a jednak mi się udało (no mniej więcej hehe)

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla PM-ek z poprzedniego weekendu

Małgosia świetne zdjęcia, bardzo miło się ogląda te wasze uśmiechy

Muszę się wam trochę pożalić na brak czasu przez co m.in. nie mogę was czytać

UP sobie o mnie przypomniał i wysłał mnie na szkolenie, codziennie do 15:30, potem praca dla rodziców w ich działalności i praktycznie w nocy ostatnio robię zaproszenia bo zaczeliśmy zapraszać a zaproszenia się robią na ostatnią chwilę, w pierwszą niedzielę co zapraszaliśmy - część zaproszeń dokańczałam jeszcze właśnie w niedzielę rano!!! do następnej niedzieli też się nie wyrabiałam z robieniem zaproszeń i jednego dnia siedziałam do 1 w nocy nad nimi a TŻ smacznie obok chrapał :/ i nikt nie rozumie że to się samo nie robi i że z tym się schodzi!! No i na tą niedzielę dokończyłam resztę zaproszeń a tu lista się powiększa, miałam mieć do poprawy 4 zaproszenia z mojej strony i 4 z TŻ a tu teściowie mi dają listę a na niej 20 pozycji i jutro dodrukowane będą i weź je jeszcze zrób, pomijając że wesele się znacznie już rozszerzyło z tych planowanych (na początku) 200 zrobiło się jakieś 260 i nie wiem kiedy wszystkich pozapraszamy
Dobrze że się pomyliłam przy zakupowaniu papieru na zaproszenia bo teraz bym jeszce musiała jeździć i doamwiać o ile jeszzce by taki był :/

Ale co do zaproszeń kupnych a robionych to jednak cieszę się że mam robione (tylko trzeba wcześniej się za nie zabrać nie na ostatnią chwilę) i mimo że część nie zwróci na nie uwagi, to jednak większość w moim przypadku oglądała je i chwaliła, a jeszzce jak mówiłam że sama robiłam to podziwiali wręcz więc miło jest tych pochwał słuchać

A i udało mi się zakupić buty w Olimpie (choć tylko w jednym sklepie na cały olimp był jakiś ciut większy wybór a nie 2-3 pary hehe)

A dla poszukujących to już dla mnie po fakcie znalazłam sklepik z butami ślubnymi przedwczoraj dokładnie- na skrzyżowaniu Lubartowskiej i Tysiąclecia, co prawda nie byłam w środku bo przechodziłam koło niego zbyt rano ale może warto tam zajrzeć (?)

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Ana_01 w Demi ceny są od 700 zł do 3000...
Te dwie suknie, które mi się podobały kosztują 3000 i 3050, bo one przechodzą do następnej kolekcji i nie ma na nie wyprzedaży

Kupiłam suknie Sweetheart 5856 i jestem z niej bardzo zodowolona. do tego mam dopasowanie, pranie i welon gratis a halkę mogę wyporzyczyć za 90zł
Kupiłam ją w Mona Lisie i teraz mam pytanie, bo nie dostałam żadnej umowy ani nic, tylko paragon z zakupu... Czy to normalne i czy na pewno mi później ją dopasują itp.???? Może żonki się tu wypowiedzą...
Moim drugim numerem 1 była sukna shelby z Demi ale tutaj cena zadecydowała, bo 3500 (z welonem) to jak dla mnie na jedną noc za dużo...
Więc moja suknia już wisi u mnie w szafie i czeka do sierpnia
Na zdjęciu nie widać jej uroku, ale jak ją zobaczyłam na ekspozycji to poczułam że to ta i tak zostało...

Też kupiłam w Mona Lisie, tylko zostawiłam ją w salonie bo powiedziałam że nie mam jej gdzie przetrzymać no i umówiłam się wstępnie że mi ją na październik wypiorą i przyjdę na przymiarkę, oczywiście miałam w planach zadzwonić a tu wczoraj do mnie pani dzwoni z przypomnieniem i pyta na kiedy się umówimy na tą przymiarkę na kiedy mają ją uprać dokładnie

Carolcia pisząc o praniu miłaś na myśli przed przymiarką nie po ślubie ?? Hmm ja nie mam welonu gratis <smutna> i jak kupowałam suknię nie przyszło mi do głowy zapytać o halkę
ewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-25, 23:38   #1114
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Ale słyszałam, ze alko ma znowu zdrozeć dlatego warto kupić, przetesotwać i niech sobie spokojnie czeka
a ja wczoraj w radiu słyszałam, że nie będzie drożeć właśnie alkohol.
ale.. na pewno nie stanieje, więc chyba bezpieczniej kupić..

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
właśnie aktualnie to samo przeżywam...

nie mam pojęcia kogo wybrać...
współczuję ale jak zespół znajdziecie, to potem chyba już z górki

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Nie ma tak, że fotki, to tylko dla wybranych bo reszta też by chciała sie pozachwycać

GOSIU!
zdjęcia niesamowite, zresztą nie mogły być inne jak taka piękna PM
pomysł z jeziorem świetny i te zdjęcia faktycznie najbardziej mi sie podobają, ale NAJ NAJ NAJ jest suknia
ja również bardzo proszę o foteczki quilllaja@gmail.com. DZIĘKUJĘ
i dziewuszki, proszę napiszcie, kto je robił.
GOSIa bardzo ładne zdjęcia! Krasne po prostu świetne..
podałaś nam pomysł, bo my tam jeździmy chyba po częsci z sentymentu do naszej 1. wspólnej wyprawy wakacyjnej, właśnie nad krasne

a już dziś Składam gorące życzonka dla jutrzejszych Panienek Młodych i ich Mężusiów szalonej zabawy i wzruszeń całego dnia niech będzie on TYM WYJĄTKOWYM I jednym z NAJPIĘKNIEJSZYCH!:j upi:

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 00:10   #1115
czerwonafasolka
Raczkowanie

To jak ktoś zyczy sobie obejrzec to poproszę maila na priv Co tam u was? Ja dziś słomiana wdowa, bo mój mężuś lata sobie po mieście:P
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 08:43   #1116
Telka10
Zakorzenienie

No i nastała kolejna wrześniowa sobota Słoneczko za oknem - idealnie na ślub i weselicho Wszystkiego dobrego dzisiejszym PMkom które już pewnie nie śpią i nie mogą nic przełknąć

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 09:01   #1117
bernadeta85
Rozeznanie

Wszystk iego najlepszego dla naszych dzisiejszych dziewczynek

pogoda zapowiada się śliczna więc tylko można życzyć uśmiechu i trzymać kciuki

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 09:47   #1118
kamab22
Raczkowanie

Najlepsze życzenia dla ślubujących dziś Panien Młodych
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 09:54   #1119
Kasia_7
Raczkowanie

Dziewczyny, ale macie tempo ... Nie było mnie przez 2 dni a tu tyle się działo. Przeczytałam, że Bernadeta zamówiła już suknie i delikatnie wpadłam w popłoch. Bierzemy ślub tego samego dnia, a ja planowałam nawiedzić krawcową dopiero w połowie listopada. Musze wziąść się w garść i szybko podjąć decyzję, co do ostatecznego wyglądu kiecki.

Małgosiu błagam o foty z pleneru . Jeziora to na pewno świetny pomysł, do tej pory widziałam tylko super sesję z lubelskiej starówki. Maila wyślę Ci na prv. Napisz mi koniecznie co myślisz o spódnicy wykonanej z tiulu. Zaplanowałam sobie taką kupić, ale boję się że podrze mi się w trakcie wesela. A teraz jeszcze ta presja czasu.....

Aga- witamy na pokładzie (ja też jestem nowa- mam dopiero kilkudniowy staż)

Maggie- życzę powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. Mam to szczęście i mieszkam już z TŻ "na swoim" i jest cudownie. Jak sobie pomyślę o tych latach wynajmowania i tułaczki po pokojach u obcych ludzi ehhh. Nie uczciwym agencjom nieruchomości mówimy stanowcze NIE

Wszystkim dzisiejszym P M życzę szczęścia ze świeżo zaślubionymi mężami

http://www.suwaczek.pl/cache/2207c4dceb.png

Edytowane przez Kasia_7
Czas edycji: 2009-09-26 o 10:31
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 10:35   #1120
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
No i nastała kolejna wrześniowa sobota Słoneczko za oknem - idealnie na ślub i weselicho Wszystkiego dobrego dzisiejszym PMkom które już pewnie nie śpią i nie mogą nic przełknąć
Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla ślubujących dziś Panien Młodych
dołączam się do tak pięknych życzeń kochane - wszystkiego, co najpiękniejsze

Kasieńko dzięki. My dopiero na taki pomysł z tym mieszkaniem wpadliśmy. Docelowo za kilka lat zamierzamy wybudować domek pod lublinem, no ale do tego czasu wypadałoby mieszkać gdzieś indziej niż pod mostem (choć takie gniazdko też można sobie przyjemnie urządzić, tylko te przeciągi właściwie tuż obok mojego bloku pod kładką bezdomny Sławek miał swe mieszkanko - jak któraś z Czubów, będzie wiedziała o co chodzi)

Miłego dnia dziewczynki. zabieram sie za naukę (ostatni już raz w życiu)

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 10:42   #1121
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:

Kasieńko dzięki. My dopiero na taki pomysł z tym mieszkaniem wpadliśmy. Docelowo za kilka lat zamierzamy wybudować domek pod lublinem, no ale do tego czasu wypadałoby mieszkać gdzieś indziej niż pod mostem (choć takie gniazdko też można sobie przyjemnie urządzić, tylko te przeciągi właściwie tuż obok mojego bloku pod kładką bezdomny Sławek miał swe mieszkanko - jak któraś z Czubów, będzie wiedziała o co chodzi)

my tez domek planujemy, ale na razie się zastanawiamy.. i ostatnio zaczęliśmy analizować sytuację na rynkku mieszkań coby kupić jakieś.

maggie... 3mam kciuki, żeby nauka sprawnie poszła!

Stary 2009-09-26, 11:20   #1122
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Wszystk iego najlepszego dla naszych dzisiejszych dziewczynek

pogoda zapowiada się śliczna więc tylko można życzyć uśmiechu i trzymać kciuki

Podłączam się wszsytkiego naj naj naj dla dzisiejszych dziewczynek

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 11:21   #1123
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
my tez domek planujemy, ale na razie się zastanawiamy.. i ostatnio zaczęliśmy analizować sytuację na rynkku mieszkań coby kupić jakieś.

maggie... 3mam kciuki, żeby nauka sprawnie poszła!
dzięki, dzięki ależ mi się nie chce. odzwyczaiłam się od tego, ale jak się zachciało, to trzeba już dotrwać do końca.
z tego, co przeglądaliśmy jakieś oferty na rynku nieruchomości, stwierdziliśmy, że te małe mieszkanka (a na takim nam własnie teraz zalezy) sa niestety najdroższe.
no ale wynajmować się nie opłaca, bo przecież za wynajem można spłacać comiesięczną ratę swojego. gdyby chociaż praca była to można się pchać w jakiś mały kredyt. no ale ja tylko na stażu, tż całe szczęscie ma umowę na czas nieokreślony i pewną pracę.
wczoraj zawitałam do UP, bo po 20 września miały być oferty pracy ale zupełnie nic nie ma!! NIC
zbyt ciekawie to nie wygląda

Zapraszam
Stary 2009-09-26, 12:02   #1124
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
(choć takie gniazdko też można sobie przyjemnie urządzić, tylko te przeciągi właściwie tuż obok mojego bloku pod kładką bezdomny Sławek miał swe mieszkanko - jak któraś z Czubów, będzie wiedziała o co chodzi)
ja wiem.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 14:55   #1125
ana_01
Rozeznanie

Dzisiejszym Pannom Młodym..naaaaaaaajlepsze życzenia!!!!!

I sto lat dla Małgosi!

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Sala jest ogromna i spokojnie moim zdaniem 200 osob luzno wejdzie. Co do ceny to zalezy od menu, a my jeszcze nie ustalilismy, ale wynisie ok 130-140 zl od goscia
Cena nie jest zła, tylko szkoda, że to tak daleko od Lublina.

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Ana_01 oczywiście jak tylko kupię papier (zapewne będę zamawiała na all) to dam Ci namiary na sprzedawcę....
Dziękuje, przyjmę wszystkie info dot. papieru

Cytat:

No co ty Maggie..jaki ostatni raz w życiu? Człowiek uczy się całe życie Jeszcze nie wiadomo, może jeszcze jakieś studia rozpoczniesz
Sławcio opuścił swoją kanciapkę podmostową i podobno z mamunią mieszka

Cytat:
wczoraj zawitałam do UP, bo po 20 września miały być oferty pracy ale zupełnie nic nie ma!! NIC
zbyt ciekawie to nie wygląda
O to ja się nawet nie fatyguję tam, jeśli mówisz, że nic nie ma..no nic, trzeba dalej szukać..
Stary 2009-09-26, 15:12   #1126
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
I sto lat dla Małgosi! ..
oooo dziękujęja w trakcie przygotowania uczty

25.08.2011

Stary 2009-09-26, 15:31   #1127
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
To jak ktoś zyczy sobie obejrzec to poproszę maila na priv Co tam u was? Ja dziś słomiana wdowa, bo mój mężuś lata sobie po mieście:P
dziękuję za fotki, jej jak mi się Twój makijaż podoba
piękna z Was para - Zomer Was focił?

Cytat:

No co ty Maggie..jaki ostatni raz w życiu? Człowiek uczy się całe życie Jeszcze nie wiadomo, może jeszcze jakieś studia rozpoczniesz
Sławcio opuścił swoją kanciapkę podmostową i podobno z mamunią mieszka

O to ja się nawet nie fatyguję tam, jeśli mówisz, że nic nie ma..no nic, trzeba dalej szukać..
ani pracy ani staży ani nic w UP nie mogą aktualnie zaproponować
kiedyś wreszcie trzeba skończyć edukację, bo co za dużo to niezdrowo (chociaż może za jakieś 2-3 latka zamarzy mi się zrobić dr przed nazwiskiem) no a póki co finito
tylko zamiast się uczyć, znalazłam sobie fajniejsze zajęcie i tworzę listę piosenek na wesele. podobno nasz zespół po pierwszym tańcu troszkę mniej znane piosenki gra więc postanowiłam zająć się listą jakąś. zresztą sami mówili, żeby coś takiego dla nich przygotować żebyśmy byli w pełni zadowoleni podoba mi się takie podejście
jak macie jakieś fajne propozycje, to nie ma się co wstydzić - piszcie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
oooo dziękujęja w trakcie przygotowania uczty
Małgosiu to szalonej imprezki urodzinowej życzę: party:

a do mnie właśnie dotarło, że dokładnie za 9 miesięcy o tej porze pewnie tż już przybędzie i błogosławieństwo i za godzinkę i 9 m-cy staniemy przed ołtarzem

Zapraszam
Stary 2009-09-26, 18:04   #1128
bernadeta85
Rozeznanie

Małgosi u Wszystkiego najlepszego w dniu kolejnych 18 urodzin 100 Lat

Kasiu nie przejmuj się ja nie nadaję żadnej presji poprostu moja krawcowa jest baaaardzo oblegana szyje się u niej prawie cały Świdnik no i jak ja do niej poszłam to kobitka miała juz cały rok umówiony na każdy tydzień inna suknia a na letnie nawet po dwie no ale że ja biorę ślub tak wcześnie a ona sezon zaczyna dopiero 22 kwietnia więc wcisnęła mnie na sam początek... no i dała mi miesiąc na decyzję co do sukni i wpłacenia zaliczki.... a moja suknia będzie szyta na początku marca więc się nie przejmuj

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 18:20   #1129
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:

Małgosiu to szalonej imprezki urodzinowej życzę: party:
Dziękuje
TŻ dał mi nawet kwiaty , znaczy nie kwiaty ozdobną kapustę w bukiecie
Ale liczy się gest i pomysłowość

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Małgosi u Wszystkiego najlepszego w dniu kolejnych 18 urodzin 100 Lat
Skąd wiedziałaś że 18
Dziękuję

25.08.2011

Stary 2009-09-26, 18:33   #1130
carolcia88
Rozeznanie

Ewelinaaa chodziło mi o pranie przed ślubem- miałam wybór:
najpierw przymiarka a potem pralnia i zabieram do domku
albo
najpierw pralnia, potem przymiarka i do domku
i wybrałam tą pierwszą opcję- mam nadzieję że mi się suknia nie skurczy ani nie rozszerzy po tej pralni...

Dla Małgosi : sto lat sto lat!!! i jeszcze dłużej !!!!!
i najlepsze dla naszych już żonek!!! wszystkiego naj na nowej drodze życia kobietki

Edytowane przez carolcia88
Czas edycji: 2009-09-26 o 18:36
carolcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 18:35   #1131
Kasia_7
Raczkowanie

Śliczną miałaś sukienkę Czerwona fasolko, ten motyw z różyczek achhhh. Podobał mi się Twój makijaż, a zwłaszcza biały cień w kącikach oczu i bukiecik - fajnie dopełniał całość

Dzięki Bernadetko- trochę mnie uspokoiłaś. Ale i tak nie mam się co zastanawiać- zegar tyka. Fajnie, że masz sprawdzoną krawcową, bo dzięki temu masz pewność, ze wszystko będzie ok. Ja palnuję zawierzyć opiniom z forum i mam nadzieję, że "moja" krawcowa nie da plamy.

100 lat Małgosiu i udanej imprezy

http://www.suwaczek.pl/cache/2207c4dceb.png
Kasia_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 18:37   #1132
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_7 Pokaż wiadomość
Śliczną miałaś sukienkę Czerwona fasolko, ten motyw z różyczek achhhh. Podobał mi się Twój makijaż, a zwłaszcza biały cień w kącikach oczu i bukiecik - fajnie dopełniał całość

Dzięki Bernadetko- trochę mnie uspokoiłaś. Ale i tak nie mam się co zastanawiać- zegar tyka. Fajnie, że masz sprawdzoną krawcową, bo dzięki temu masz pewność, ze wszystko będzie ok. Ja palnuję zawierzyć opiniom z forum i mam nadzieję, że "moja" krawcowa nie da plamy.

100 lat Małgosiu i udanej imprezy
Dziękuje, a jaką masz krawcową ??

25.08.2011

Stary 2009-09-26, 18:52   #1133
gospella
Wtajemniczenie

Małgosiu,
najlepsze życzenia sto lat
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 19:04   #1134
maciejka83
Rozeznanie

Dzisiejszym PM-kom naaaaaaaaaaaaaaaajl epszego!!!

Małgosia, to już osiemnaste, jak ten czas leci...przkonana byłam, że 16-te - nalejprzego kochana

Małgosia,ooaneczka i Czerwona-fasolko też bym bardzo prosiła o zdjąka

Ewelina -pochwal si jaki butki udało Ci się upolować
ps. a co do o. Roberta to mam ten sam problem, że nie mogę się skontaktować....

ps.2 Małgosia -zdjęcia obejrzane- widać, że wszyscy świetnie się bawili
-dołączam tez kolejna porcję Oh-ów i Ah-ów-bo wygladalaś naprawdę slicznie,a przy tym naturalnie. Nie mogłam sie oprzeć, żeby nie napisać, iż jeden z Twoich gości ( a właściwie jedna) miała bardzo śmiałą kreację.... ,aż mi się OMG wyrwało

Edytowane przez maciejka83
Czas edycji: 2009-09-26 o 19:20
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 20:34   #1135
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
ani pracy ani staży ani nic w UP nie mogą aktualnie zaproponować
kiedyś wreszcie trzeba skończyć edukację, bo co za dużo to niezdrowo (chociaż może za jakieś 2-3 latka zamarzy mi się zrobić dr przed nazwiskiem) no a póki co finito
tylko zamiast się uczyć, znalazłam sobie fajniejsze zajęcie i tworzę listę piosenek na wesele. podobno nasz zespół po pierwszym tańcu troszkę mniej znane piosenki gra więc postanowiłam zająć się listą jakąś. zresztą sami mówili, żeby coś takiego dla nich przygotować żebyśmy byli w pełni zadowoleni podoba mi się takie podejście
jak macie jakieś fajne propozycje, to nie ma się co wstydzić - piszcie
Nawet staży nie ma? Brak chętnych pracodawców na darmową siłę robocza? Pewnie UP kasy ni ma
Co do piosenek to obowiązkowo (u mnie przynajmniej) musi być Tarzan Boy z "Promieniami", Szalona i "Rudy się zeni"
Mój zespół mi dał listę ponad 30o piosenek i mówił, żeby wybrać sobie ok.100 no i wybrałam wszystkie disco polo a reszta mi obojętna
Stary 2009-09-26, 20:34   #1136
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Małgosiu,
najlepsze życzenia sto lat
dziękuje
Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Małgosia, to już osiemnaste, jak ten czas leci...przkonana byłam, że 16-te - nalejprzego kochana

Małgosia,ooaneczka i Czerwona-fasolko też bym bardzo prosiła o zdjąka

ps.2 Małgosia -zdjęcia obejrzane- widać, że wszyscy świetnie się bawili
-dołączam tez kolejna porcję Oh-ów i Ah-ów-bo wygladalaś naprawdę slicznie,a przy tym naturalnie. Nie mogłam sie oprzeć, żeby nie napisać, iż jeden z Twoich gości ( a właściwie jedna) miała bardzo śmiałą kreację.... ,aż mi się OMG wyrwało
hehe spoks mi się to wyrwało OMG kilka razy

Dziękuje za życzonka

25.08.2011

Stary 2009-09-26, 21:52   #1137
Pastelaa
Raczkowanie

Hejka Uff przebrnęłam, bo dawno mnie tutaj nie było...

PM-kom z 19-go i z dzisiaj życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

Pozdrówki dla noych przyszłorocznych PM-ek

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam za bardzo tgeraz czasu na pisanie bo zamieszanie z weselem brata ale jak już wszystko do końca się wyjasni to podam Wam nazwę zespołu którego KONIECCNIE unikajcie!!!!!!

na tydzien przed weselem dowiedzieliśmy się ze główny wokalista zespołu, z którym zawieraliśmy umowę olał nas i nie przyjedzie na wesele bo jest na zarobku w Uk a co najlepsze ze dał nam o tym znać tylko przez nasze nękanie tel jego żony się dowiedzieliśy

wczoraj pojechaliśy do faceto co miał go zastępować i co się dowiadujemy.............. ..... że gra u brata zupełnie inny zespól

Normalnie masakra, moja bratowa jest załamana bo tak naprawdę nie wiemy teraz na co się nastawić

jak się sprawa wyjaśni do końca napuszę więcej szczegółów i jak przede wszystkim ten facet się do nas łaskawie odezwie

a jak podpisywaliśy umowę, w kółko mówił, że oni są taaaakimi profesjonalistami
OMG, horror..nie dość, że sam fakt brania ślubu jest wystarczająco stresujący to jeszcze takie przeboje w wykonaniu kompletnie nieprofesjonalmego zespołu !!! Współczuję, ale co nie zabije to wzmocni... Koniecznie podaj jego nazwę po to jest to forum żeby przestrzegać przed nieuczciwymi zleceniobiorcami .

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ja wybrałam wodę i nie żałuje co niektóre widziały moje wyczyny w wodzie z moim TŻ dziś będą zdjęcia na płytce wiec zabieram się za galerie
Mam wasze maila w wiekszości to się pochwalę zmokłą kurą
Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Gosia zdjęcia rewelka, a plener cudowny fajny z Ciebie wariat
Małgosiu dzięki, że nie zapomniałaś o mnie i wysłałaś mi fotki Zgadzam się z Diyą, wyglądaliście cudnie i widać, że podczas pleneru bawiliście się wyśmienicie Aaaa i Happy Birthday 4u !!!
Pastelaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 22:17   #1138
Quillaja
Rozeznanie

super dziewczyny fotki!!!

oglądałam, oglądałam i się napatrzeć nie mogłam..

szczere życzonka dla Małgosi!!!

Stary 2009-09-27, 07:50   #1139
MAGiALENA
Zakorzenienie

witajcie w ten piękny chłodny poranek wrześniowy!
mój mężuś dziś zaczyna "zajęcia", więc kolejny dzień w samotności. ale na 11-tą umówiłam się ze świadkową. nie widziałyśmy się od... mojego wesela... ale to dłuższa historia. w każdym razie, będę musiała się wybrać do Stokrotki, po jakieś ciastka.

ps. 1 MalgosiaM8 serdeczne życzenia! spóźnione, ale nie miałam jak wcześniej złożyć.

ps. 2 zrobiłam to! wystawiłam suknię na sprzedaż.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-09-27 o 08:52 Powód: dopiski
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-27, 10:00   #1140
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet staży nie ma? Brak chętnych pracodawców na darmową siłę robocza? Pewnie UP kasy ni ma
Co do piosenek to obowiązkowo (u mnie przynajmniej) musi być Tarzan Boy z "Promieniami", Szalona i "Rudy się zeni"
Mój zespół mi dał listę ponad 30o piosenek i mówił, żeby wybrać sobie ok.100 no i wybrałam wszystkie disco polo a reszta mi obojętna
Dokładnie UP już nie ma kasy i reedycja staży na przełomie lutego i marca będzie.
Ana podeślesz mi tą listę, którą od zespołu dostaliście? to może coś z tego wybiorę tyle piosenek kiedyś chciałam, a ja przyszło do robienia listy, nie mogę sobie przypomnieć co to było

Zapraszam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości