|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
chocapic
![]() _________ `Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...` `Nie mieli celu i nie mieli dzieciństwa jak my Dokoła trudny świat, ulica była domem, nauką tych lat.` `A Ty rzeźbisz życie w swoich dłoniach, czasem czekając na cud Człowiek jest tym, czym jest, przyjdzie czas, kiedy padnie z nóg.` `Są miejsca, w których grzech spaceruje chodnikami, są miejsca, w których gniew rozbrzmiewa milczącymi słowami.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Rozeznanie
|
nydee, CukrowaPanna, I live in Hollywood, always be yourself, xxgroszek07xx, oralia, z innej bajki - cały wór mam załadowany waszymi opisami
![]() Cytat:
![]() ____________ 1. Nie odmawiam pacierza, więc dla bezpieczeństwa noszę broń. 2. Na miłość Boską.! Ten zepsuty świat pozbawiony jest szczęścia. 3. Oddycham bólem, ubieram się w krzyk. Na obiad czeka odgrzana samotność. 4. Ona? Ona przypominała srogą zimę panującą na Syberii. Ludzie chowali się przed nią w najróżniejszych zakamarkach tak biło od niej chłodem. Czasem w przypływie swej wrogości potrafiła zamrozić setki serc. Nie dziwię się, że wybrałeś Wiosnę. Po co się trudzić topieniem lodu, nawet jeśli pod jego skorupą tkwi najgorętszy wulkan, prawda? 5. -Czego się dzisiaj nauczyłaś? -Że życie jest tylko samotną drogą ku śmierci. 6. Nawet zimą nosiła okulary przeciwsłoneczne. By nikt nie zauważył pustki w jej oczach. 7. Jesteś wszystkim; jestem niczym. 8. Chcę umrzeć, choć w duszy i tak jestem martwa. 9. Moje oczy są wyschniętym jeziorem. Wypłakałam wszystkie łzy. 10. I nawet gdy życie mnie uderzy z satysfakcją na twarzy cicho wyszepcze, że i tak jestem masochistką. 11. Drogowskazy przy drogach napawają optymizmem. "Ból" i "Tęsknota". Ruszyła w kierunku Tęsknoty, bo bólu miała aż nadto. 12. Diabeł śpiewa mi do snu. 13. Połamała palce próbując rozbić mur jaki wokół siebie stworzyłeś. 14. Z nadzieją noszę w kieszeni błyszczyk malinowy. Ty tak lubiłeś maliny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zadomowienie
|
Dot.: ;*
DZIEWCZYNY jakie Wy jesteście cuuuuuudowne ! Dziękuję Wam za pochwały, dzięki nim wiem, że jest sens dodawać kolejne porcje opisów. Pssst ! Moje iskierki mają się tutaj maksymalnie często pojawiać, bo uwielbiam Was ! (kolejność czysto przypadkowa) KaMa2704, 12 Stonka, 3martyna3, abunee, dontlookdown, hottie, kee, JednaNaMilion, keeendy, kissabble, kochanaa, letes, lilyblack, nastychick, nieliczylamwcalymlesie, paajkaa, powinnam, rOzunia, styrana(może jednak zmienisz zdanie), TIS, toogetcher93, truskawkowa1993, Primadonna, CukrowaPanna, bananowalaska, DorotaComa, chocapic, papergirl, NieZTejBajki, suve, defraudacja, talkshit, lovers2friends, i live in hollywood, AnusiaPn, marzeniatko, Plotkaraaa. NAJWSPANIALSZE ! ZAWSZE ! Tak bardzo chciałabym widzieć Cię więcej i częściej, trzymać Cię za rękę, łapać powietrze, opowiadać Ci jak bardzo Cię kocham i tęsknię. " Dużo kobiet miałeś w życiu? - Takich, które się liczyły dwie. A tych, które się nie liczyły, nie pamiętam. - To chyba dużo? - Dużo, ale były do siebie tak bardzo podobne, ze ich suma tworzy właściwie jedną nieudaną kobietę, nie potrafię ich rozdzielić w pamięci. - A teraz? - A teraz będę miał ciebie. - Ja nie czekałam na taka odpowiedź. - Dlatego ją usłyszałaś. W podświadomości być może czekałaś." Mogę mieć bałagan w szafie, ale w uczuciach lubię porządek. MÓJ głuptasie ![]()
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-09-26 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Konto usunięte
|
papergirl- zachwycasz.
![]() ____________ `Kiedyś, ktoś mi powiedział, że szczęście zależy od nas samych, a nie od otoczenia. Nie od innych osób. I zapytał się mnie co ja o tym myślę. Odpowiedziałam, że nie wiem. Kiedyś ktoś mi powiedział, że mnie kocha. Zapytał czy i ja jego? Odpowiedziałam, że nie wiem. Czasami zastanawiam się czy to życie ma sens. Czasami zadaje sobie takie beznadziejne pytania, na które nie znam odpowiedzi.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Konto usunięte
|
czy myśląc urzeczywistniam ? niekoniecznie.
boję się, że któregoś dnia znikniesz szybciej niż się pojawiłeś. i chociaż to pojawienie się było zupełnym przypadkiem, to jest to jedyny przypadek, dla którego zrobiłabym wszystko. i oddałabym wszystko, nawet to co tak bardzo lubię. wszystko, byś mój przypadku nigdy nie zniknął. nie wsiąkł w żaden dywan, nie zagubił się we mgle. przypadkowo jesteś, przypadkowo pokochałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
BAN stały
|
Mąż poczeka .. ? POCZEKA ..! Chłopak poczeka ..? POCZEKA.! I Ładny Kolega poczeka ..? POCZEKA ..! Bo kumpele kumpele ..! Kumpele są najważniejsze ...! napisal list,ktory spalila, nauczywszy sie go wczesniej na pamiec .! a ja Ciem nielubie już bo jestes blee .! Uśmiechem Mnie Kupiłeś, Oczarowałeś OczyMe, Byłeś Dla Mnie Taki Miły, Że... ![]() serducho ze szkla ... i znajde sobie nowego misia skoro starego zabrales wraz ze soba .! wierzyla w kazde jego slowo. nawet przypadkowo spotykajac go na ulicy z jakas 'kolezanka' cieszyla sie ze go spotkala i wierzyla w to ze ta owa 'kolezanka' jest tylko zwykla kolezanka. NAIWNA |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Konto usunięte
|
`Ile razy chcemy cofnąć czas?
O dzień, godzinę… Czasem po sekundzie zorientujemy się o źle dobranym słowie. I chcemy to wszystko cofnąć. A ja? Przeżywam drugi raz tę samą chwilę. Podchodzę do zegara. Zatrzymuję czas; sekundy, cofam wskazówkę w drugą stronę. Jak się to mówi - w stronę przeciwną, niż ruch wskazówek zegara. Ponownie przeżywam tą samą chwilę. To takie proste. Ile razy chcemy cofnąć czas? Ten student, co odpadł w końcowych egzaminach. Ta matka, co przedwcześnie urodziła dziecko. Ci kochankowie, co się rozstają. Ten człowiek, co spóźnił się na ostatni nocny autobus. Ta kobieta, co miała wypadek. Ten olimpijczyk, co zajął drugie miejsce… Oni wszyscy chcą cofnąć czas. Dla nich to takie trudne. A ja jednym palcem. Kręcę w drugą stronę. O! Proszę. I znowu 10:40.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Przyczajenie
|
*Są dni kiedy jestem załamana w środku, ale nie przyznam się.
*nasz świat? dwa odrębne kierunki... *Kobieta, chce czuć się kochaną. *Szczęśliwa, do czasu kiedy jesteś przy mnie. *Dałeś mi miłość bez której nie umiem żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | ||
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() Cytat:
Ty też się masz częściej pojawiać skarbie ![]() ![]() __________ Wprowadzam nowy spartański reżim dietetyczno-kosmetyczny. Bycie kobietą jest gorsze od bycia rolnikiem: trzeba depilować nogi woskiem,
skubać brwi, złuszczać i nawilżać naskórek, oczyszczać pory, farbować odrosty, malować rzęsy, piłować paznokcie, masować cellulitis, gimnastykować mięśnie brzucha..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-26 o 17:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Raczkowanie
|
Ja ciebie też Primadonno <3
Nie bój się, nie wstydź się, mówić że kochasz. Będziesz wołał, nie usłyszy, zniknie w tłumie. Kochali się, jak z rosą kwiat, ale miczeli do siebie od lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14452914]chocapic
![]() _________ `Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...` [/QUOTE] taki idealny. wprost dla mnie. Cytat:
wiesz... aż się popłakałam. taak łezka się w oku zakręciła, że Ty pamiętasz. że najlepsza o mnie pamięta. że ktokolwiek pamięta. że ktoś docenia. styrana. taak. niech zmieni zdanie. ![]() a opisy zabrałam. bo są o mnie. tak troszkę. kocham nataluś ;* * * * a co jeśli spełnią się marzenia? bo ja kocham smak herbaty. ten napój jest jak moje życie - z nutką goryczy. na szczęście mam ciebie - mój osobisty cukier. otworzę oczy, otrząsnę się. i udam, że ciebie nie było. czy nie jest ironią ten świat miłości? w XXI wieku nie umiera się na miłosć. najwyżej się zapomina. (by styrana)
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
papegirl, nydee - aj, bycie okradaną przez moje opisowe guru to dla mnie przyjemność. <33
![]() jako iż wyjeżdżam i wracam dopiero w piątek, postanowiłam dodać małe co nieco. ![]() ![]() za twój uśmiech milion gwiazd, za twój dotyk słońca blask. - Opowiadałam ci, jak... - Osiem razy, ale opowiedz jeszcze raz. - Dlaczego mi nie przerywałeś? - Bo uwielbiam, kiedy opowiadasz o czymś z takim zainteresowaniem. otwórz przede mną drzwi do swojego świata, a ja wskażę ci drogę do mojego serca. nie, nie patrzę na twój tyłek. podziwiam tylne kieszenie twoich spodni. ; d miej serce i patrzaj w telewizor. SAVE WATER, SHOWER WITH ME. : )
![]() |
#3673 |
Raczkowanie
|
Już od dłuższego czasu podkradam opisy z tego forum. xd
Cudowne talenty, ulubione: papergirl ; Primadonna ; nydee ; suve ; defraudacja . Coś ode mnie: Ej ty książę, ho no tu, mam robotę dla Ciebie. Nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce.
. Breathe easy xd . Edytowane przez Cescowa94 Czas edycji: 2009-09-26 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
BAN stały
|
Przepraszam wszystkie wizażanki, których opisy nieświadomie umieszczałam jako swoje. Tzw. 'stare krowy' będą wiedzialy o co chodzi. Przykro mi, że zostałam osądzona o coś takiego i w taki sposób, aczkolwiek uznana za winną, przepraszam.
Onax3. Cascowa94 ![]() ~ * ~ ogólnie moja samoocena spadła mi do nóg, a ja ją jeszcze podeptałam i ogólnie to bym położyła się i się po prostu popłakała. A jak tupnę nóżką i zrobię minkę smutnego psiaczka to zostaniesz? Zdefragmentuję sobie serce. I tak już ledwo trzyma się kupy.
~ * ~ Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-09-26 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Raczkowanie
|
niebo nam się nad głowami kończy.
takie rzeczy się we mnie dzieją, że nawet sam Bóg nie wiedziałby co o tym myśleć.. skromnie. bardzo.
#3676 |
Zakorzenienie
|
nydee - Ty większa jesteś ! ![]() ____ Oddychając światłem ulicznej lampy, rozglądała się z nadzieją, że jej wzrok spotka coś cudownego; obraz najwspanialszy na świecie. Nie umiała powiedzieć jaki nastrój wiał z jej spokojnej dziecinnej duszy. Dobrze zrobiła, że zaciągnęła zasłonę... Fałdy pąsowej draperii zasłaniały jej widok z prawej strony, z lewej szyba chroniła, choć nie odgradzała od posępności listopadowego dnia. Co jakiś czas, obracając karty książki, przyglądała się naturze. Daleko na horyzoncie rozpościerała się blada pustak mgieł i chmur; bliżej widać było mokry trawnik i krzew szarpany wiatrem oraz nie ustające potoki deszczu, gwałtownie gnane wichrem. Spojrzałam na moją miłość, na to uczucie, własność mego pana, gdyż on je stworzył; drżało w moim sercu jak chore dziecko w zimnej kołysce.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-09-26 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
BAN stały
|
~ *~
'Jestem taka jak ty, wiem miłość oślepia przeszłam każdy etap od związku po "eee tam". Przestałam czekać na miłość już całkiem i wtedy to ona znalazła przypadkiem mnie. Nie przypadkiem wiem, że samotność zabija. Liczy się zawsze nie chwila pomysł wsparcie to filar. Gdy patrze na finał twych nadziei to brak mi słów. Jak on mógł nie zauważyć, że skarb odkrył! Znalazł różę wśród pokrzyw to on nie jest zbyt dobry powiedz za nim zapomnij i zostaw to pętak zrób to zanim serce pęknie choć pęka...' ~ * ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Rozeznanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14452914]chocapic
![]() `[/QUOTE] rozumiem, że się podoba ![]() Onax3 miło mi ![]() _____________ Brakuje mi ciebie dużo, za dużo i tak aż do porzygania się. Niebo będzie płakać, a mgła przytulać. Ja się nie bawię. Przepraszam, ja przeżywam. Jesteś ładnym zjawiskiem, ale niesamowicie fałszywym. Jesteś sadystyczną dziwką. Toczę jakąś wojnę w sobie. Moje pragnienia są zbyt sprzeczne i codziennie staczają bój. Jestem na 'nie', rzygam słowem 'tak'. Złość przemawia przez każdą część mojego ciała. Woda wprost wrze wraz z moim gardłem, z którego chciałabym wypluć resztki siebie.
#3679 |
Raczkowanie
|
RobCoChcesz-
![]() Onax3-o Boże ! ja tam jestem ! no to jest zaszczyt po prostu ![]() i widzę Twoje opisy PRZYNAJMNIEJ raz dziennie. wiem, ze jestes moją jedyną nadzieją ze wszystkich. wiem, że jestem jedną twoją nadzieją z wielu. szyderczy śmiech twych warg godzi prosto w serce moje od czasu do czasu odgrzewam wspomnienia w mikrofalówce. by nie ostygły. by nie ucichły w mej głowie. Nigdy. same mistake . nieścisk Twoich rąk . a gdy tak nagle wszystko by się zmieniło ? waiting na coś nieoczekiwanego ^^ bo to miejsce nie sprzyja nam .. .. ' i zawsze się wkurza gdy rzucam słuchawką ' <3 sezonowe uczucia . ![]()
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Onax3 - no ja coraz rzadziej tu zaglądam, ale dodam dziś ;p ;*
_________ Mont Everest bezczelności świat się przekręca czarne chmury nade mną zawisły. potrzebuję parasolki mole w brzuchu lepsze jest wrogiem dobrego chciałabym mieć porządek w głowie. pachniał emocją szczęście jest jak deszcz w upalny dzień. tak upragnione, ale w końcu przestaje padać z Twoich oczu bije blask, co zaraża radością. a ja Cię kocham
#3681 |
Raczkowanie
|
wirtualne love story, a w realu.. uhm no sorry. twój oddech tak miętowo-czekoladowy. no jak mam się skupić na czymkolwiek, jeżeli on jest w pobliżu. Uwielbiam gdy rozmawiasz z ekipą, a twój wyraz twarzy mówi mi, że myślisz tylko o mnie. bo tu w serduchu, nie ma rozwodów, nie ma ślubów, ani żadnych innych przemarszów wojska. a w uśmiechu twym odbicie tysiąca gwiazd. zatracić się w twym głosie. dla niego mogę nawet zjeść popcorn z musztardą. może coś, komuś przypasuję . ![]()
. Breathe easy xd . Edytowane przez Cescowa94 Czas edycji: 2009-09-26 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Rozeznanie
|
I już myślałam, że napisałeś.. A to tylko koszt rozmowy..
Mów.. Chcę tego bardziej niż ty sam.. Nie muszę pytać czy otworzysz, bo wiem że jeśli zjawię się, to w progu będziesz stał.. Może to był błąd.. Może będę żałować.. Ale trudno.. Lubię takie chwile.. Czekam, prawdy nie chcąc znać Nazbyt dziwny jest jej smak, cały czas Czego pragniesz, czego chcesz? Już wiem... uciec przede mną W myślach chorych tonę wciąż Podświadomie słyszę też Twój głos Ale Ty nie mówisz nic Jak głaz milczysz przede mną Czuję w sobie lęk Bezpowrotnie tracę Cię Tonę, tonę, tonę, tonę w morzu łez Odejdź, gdy zechcesz znów Zabierz ze sobą ból Ale Ty nie słyszysz nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaufanie, zrozumienie- dzięki Tobie znam To. Szczera jedna miłość- dzięki Tobie mam To. Chce raz jeszcze spojrzeć w Twoje oczy, poczuć Twe usta. Dotyk Twojej dłoni, ciepło Twego ciała,Tak bardzo brakuje mi Ciebie mała. Twój uśmiech najciemniejszy mrok rozświetla. Słucham Ciebie, ty wskazujesz m tą drogę której potem nie muszę się wstydzić, tylko ty mnie rozumiesz, a jak już nie dajesz rady sobie to pokazujesz mi ostatnie wyjście, które jest wytchnieniem dla Ciebie... zawsze będziesz ze mną, wiem że nigdy mnie nie opuścisz.. choć często się kłócisz z moim rozsądkiem i tak Ciebie kocham mocniej... Moje Serce ;* Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-09-26 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
brakowało cie tu. za rzadko zaglądasz. <33 * * * gdy już nic nie ma sensu... powiedz, co by było gdyby....? ten czas. to miejsce.
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
-Za pięć minut na końcu świata.?
-Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem co pada na twoje włosy i na twoje ręce...! -Wróćmy jeszcze do tych dni, kiedy się spełniały sny.. -Szorstkość dłoni, zawdzięczona brakiem Twojego dotyku.. -W snach karmisz mnie truskawkami w czekoladzie, odpinasz guziki mojej bluzki... -Przeżyjmy jeszcze taki dzień, a potem już nic... - Gdy zapytają mnie, co lubiłam najbardziej, odpowiem, że Ciebie... Patalus okradziona.! ![]() ![]() ![]()
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2009-09-26 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___ Lubiłam Twoje poczucie humoru. Twoje żarty rozbawiały mnie do łez. Nawet, jeśli były na mój temat. I nawet, jeśli nie były wcale żartami. To jest płacz z bólu nieodwzajemnionej miłości, a nie płacz z takiego bólu, gdy złamię sobie rękę, czy ugryzę się w język. ... A ja w tekstach smutnych piosenek poszukuję jakiegoś pozytywu. Jakiegoś sensu. Bylejakiego. Nie musisz mnie kochać, żeby to zrozumieć... ... Po przepłakanej nocy, późnym popłudniem zerwałam się na nogi wraz z głośnym wrzaskiem dzieci za oknem. Nie pamiętałam przyczyny tak długiego spania, nie miałam czasu o tym myśleć. Przypomniałam sobie, że czekasz na umówionym spotkaniu w naszej ulubionej kawiarni i złapałam się za głowę. Włożyłam na siebie wczorajsze ciuchy, zmiętą białą koszulkę i czarne jeansy, które pomagałeś mi wybierać w sklepie. Błyszczykiem delikatnie musnęłam usta i już miałam zamiar wychodzić, kiedy przypomniałam sobie, że przecież poprzedniego wieczoru skończyłeś wszystko... że już nie czekasz ... że zostałam sama... Kocham Cię, nawet kiedy tęsknisz wczorajszą tęsknotą, nawet kiedy udajesz, że nie czujesz i nawet, kiedy wzruszasz się przy romantycznych komediach. Bo ten bałagan... Ten bałagan to Twoja wina. Chciałam tylko być, tylk móc Cię kochać, to było tak niewiele, tak żałośnie niewiele, że kiedy o tym myślę, sama siebie nie rozumiem... Jaka musiałam być, skoro nawet tyle nie mogłam od Ciebie otrzymać... Nie mogę spać, kiedy czuję, że coś złego dzieje się w Twoim życiu. Lepiej smucić się i kochać, niż żyć bez miłości w szczęściu . Nie chcę zapewnień, że mnie kochasz. Chcę, żeby tak było naprawdę. Brakuje mi Was. ![]()
![]() |
#3687 |
Raczkowanie
|
papegirl, Onax3 - dziękuję
![]() ___________________ zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami. Biegła z ostatniego spotkania z nim ciemną nocą. Potykała się o kamienie, przewracała się, twarzą uderzając w beton i jakby tego było mało, u progu drzwi swojego mieszkania dostała od ojca za to, że uciekła z domu, by go zobaczyć . Nawet to nie bolało bardziej, niż jego słowa... A może jesteśmy jedynie czyimś wspomnieniem? nawet nie wiem kiedy te motylki odleciały. Chciała spróbować świata.. Nie obchodziło ją jak to zrobi.. Od zawsze wiedziała, że cel uświęca środki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Konto usunięte
|
idealny. pasuję do mnie. niestety
![]() Siedziała na podłodze, opierała się o różową ścianę, dookoła rozsypane były jej zdjęcia, wszystkie spalone, popisane lub podarte, siedziała i spalała ostatnie zdjęcie. Mimo, że radio było ściszone można było usłyszeć słowa piosenki: "Nie chciała już żyć, nie wiedziała po co... ". |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Gość
|
Kroplą ciszy ukołysać wiatr..
Był jak mgła.. Niewidzialny, tajemiczy.. Gorzka cząstka pomarańczy.. Gdybym była czarodziejką.. ..by z cukru życie poznać znów. ..bo nikt nie jest w stanie zdmuchnąć gwiazd. Cukierkowa tęcza.. Idzie niebo ciemną nocą, ma w fartuszku pełno wiazd.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
papergirl
![]() Primadonna ![]() chocapic ![]() NieZTejBajki ![]() snowball ![]() Toogether93 ![]() lovers2friends ![]() I live in Hollywood ![]() _________________________ _________________________ _____________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem.
Więc popłyńmy wszyscy razem, dajmy nieść się wielkiej fali. Niech nam serca równi biją, szarość dni zostawmy w dali. Nasz prywatny świat, Ty i ja. Tylko to się liczy ... ;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.