|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Ooodeta ile to juz trwa, jak ona Cie nęka?Normalnie, az mi sie nie chce wierzyc .Ona ma obsesje na Twoim punkcie!Jak ona te fotki chce, to m
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna ![]() ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
a mi właśnie podobają się rysy twarzy tej dziewczyny, ale za to nie lubię takiego typu urody - ruda plus jasna karnacja, jakoś do mnie nie przemawia Oglądałyście dzisiaj mam talent? Jestem pod wrażeniem tej rudej która tanczyla dance holl Az kazałam TŻtowi nie patrzeć i wysłałam do kuchni
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oodetta masz przechlapane z tą laską. Jakiś psychol na taką to też tylko ![]() hehe ja wszystkich tylko trzaskałabym listonosza, fryzjera, a teraz to coś co Cię nęka
|
|
|
|
|
#3666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
GWIAZDECZKA- wszystkiego naj, trochę się spóźniłam
Cytat:
A ta Laura też mi się nie podoba. Cytat:
|
||
|
|
|
#3669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cały tydzien czekam na MAM TALENT
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pole dance ![]() bosh ile ja bym dała aby umieć to wszystko![]() i pytanko wiecie gdzie można kupić takie spodenki i bluzę jak ma burciaga
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-27 o 00:36 |
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Przeciez Ooodeta pisała, ze jej nie zna.
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny używające samoopalaczy, który polecacie, taki baardzo dobry? I tak 30-40zł
![]() Pianki Daxa nie chcę bo brudzi ubrania tylko. Tuż przed latem się nią posmarowałam i założyłam nowiutką białą bokserkę. Do teraz ma żółte plamy
|
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Też bym chciała nauczyc się pole dance. Szkoda że u nas w Polsce nie uczą takiego tańca.
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam właśnie informację o pewnym kursie w Poznaniu ale nie miałam na to pieniędzy bo to bardzo drogieKurs już trwa chyba miesiąc a mnie na nim nie ma |
|
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
Niby uczą, ale chodzi o to że stanowczo za dużo pieniędzy biorą za taką naukę. Czekam aż to bardziej się rozpowszechni to może i stanieje.
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie nie mam pieniędzy, ale napisałam e-mail do tej babki czy się orientuje czy będą w najbliższym czasie kolejne takie kursy
![]() Ja tam wiem, że napewno będę chodzić na taki kurs, ale jak będę miała pieniądze (ach ta kasa ![]() I tak mi się marzy mieć sypialnie z taką rurką na środku pokoju Właśnie jeszcze moja koleżanka ma znajomą która jest po takim kursie. Może z nią mi się uda coś załatwić Akurat dostęp do rury mamy, bo moja kol ma pub gdzie jest rura
|
|
|
|
#3677 |
|
BAN stały
|
patii ona mnie neka on ponad 3 lat , moze 4 .. juz bardzo dlugo , najzabawniejsze jest to ze ona mieszka w miescie gdzie ja mieszkalam wczesniej , od momentu kiedy wyjechalam do wloch , jezdze tam bardzo rzadko i na krotko , i zazwyczaj nie pokazuje sie na ulicy , spotykam sie tylko z najblizszymi kolezankami i siedze w domku z mama siostra i pieskiem , dlatego ona mnie juz nawet nie widzi , jak cos miala wczesniej to powinno jej raczej minac przez tyle lat , no nie ?? a ona nadal to robi .. wlasnie weszlam na gg a siostra taki tekst : oo tak czulam ze to nie ty pisalas do mnie wczesniej .
dualstar ja nie wiem kto to moze byc , na pewno nie gowniara , bo jak mowie to juz trwa bardzo dlugo i przez te lata pewnie urosla , a takich rzeczy na pewno nie zaczela robic jak miala 10 lat , dlatego na bank jest starsza . pamietam raz mi napisala esa , cytuje : Marta ti amo ale mimo wszystko mysle ze nie jest innej orientacji , tylko ze jej sie nudzi po prostu , moze nie ma kolezanek i probuje w ten sposob zwrocic na siebie uwage , bo wie ze mnie denerwuje , ale dlaczego sie uwziela wlasnie na mnie ????????????? jeszcze na dodatek strasznie poklocilam sie z chlopakiem |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym wyglądać jak AG, ale jestem na to za brzyyydka
![]()
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Noż ****a, 4 lata jej się nudzi? Rozumiem raz taki numer wywinąć nielubianej koleżance w ramach zemsty, ale 4 lata komuś życie uprzykrzać? Ona jakaś chora jest. Zazdroszczę Ci opanowania, ja bym ja chyba zabiła, albo przynajmniej na policję z tym poszła.
|
|
|
|
#3681 |
|
BAN stały
|
dziewczyny ale Wy nie rozumiecie , ja nie wiem kto to jest !! moja mama juz byla na policji , powiedzieli ze musze zglosic to ja , poza tym policja z urzedu nie sciga takich ludzi , trzeba zalozyc sprawe z powodztwa cywilnego =placic im , a nie wiadomo czy ja znajda .. ona ma chyba 100 nr gg , esy pisala z roznych numerow komorkowych i jak sama stwierdzila :polska to wolny kraj a ona pisze co chce , poza tym to nr na karte : nie jest chyba az tak glupia zeby dzwonic z numeru na abonament , wkur... mnie to ze sobie pozwala, na dodatek ostatnio przegiela bo zaczela wypisywac esy do mojej mamy , jaka bezczelna !! ale juz sobie obiecalam ze sie tym zajmie jak tylko wroce do polski , zaplace jak bedzie trzeba bo mam tego dosc . ona robi tak i bedzie to robic bo czuje sie bezkarna ,ale co ja moge ?? pozmienialam wszystko to wlamala sie na link z wizazu (ktory wziela z mojego poprzedniego maila na ktory sie wlamala i ktorego juz nie odzyskam ) i wziela stad moj nowy mail na ktory juz wczoraj sie wlamala , czuje sie bezsilna , bo nawet jak pozmieniam wszystko to ona i tak znajdzie nowe konta
i sie wlamie i tak w kolko ... boze jaka psychiczna pannaaa, jak pomysle ze ona gdzies tam siedzi i cieszy ryja ze jej sie znow udalo wlamalc to mnie strzela
|
|
|
|
#3682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Pewnie na poczatku ta choroba zaczeła sie rozwijać te 3 czy 4 lata temu, a teraz to juz na pewno ma schizofrenie, jesli nic z tym nie robila przez tyle lat.
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
nie ma brzydkich kobiet!! poprostu niektóre nie potrafia odpowiednio o siebie zadbać!!
![]()
|
|
|
|
#3684 |
|
BAN stały
|
ooodeta ale to jest nie do pojecia jak ona cie wszedzie znajduje??? masakra jakas . jak ona wchodzi i jak łamie hasla bo to nie ejst takie proste ;/
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Ooodeta jak założysz sprawe to masz szansę ja znaleźć bo kazdy komp ma swoj adres i nie sadze, zeby ona po kafejkach przez cztery lata lazila, zeby Cie umeczyc. Na pewno z domu to wszystko robila. Telefon ma na karte?raczej tak, jesli nie jest glupia, a jezeli ma kilka nr to tylko o tym wlasnie swiadczy, ze troche mysli i korzysta pre-paidow.A nie orientujesz sie ile taka sprawa moze kosztowac?Moja kolezanka ma podobny problem, tylko ona podejrzewa sasiada, starego dziada, ale on jej ubliza w smsach i pewnie tez z kart pisze. Takiego gorzej zlapac, ale mysle, ze policja ma swoje sposoby, bo moze zazadac od operatora lokalizacji karty pre-paid, to jest jak taki nadajnik Gps.
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobra, może nie jestem brzydka, mam wady i zalety, np. zgrabne nogi i mały biust Chciałabym dostać jakieś porady dotyczące wyglądu AG odnośnie włosów, ubioru, makijażu, najlepiej wypisane od myślników, żeby mi łatwiej było wykreślac ![]() Chciałabym wyglądać jak taka zrobiona laleczka, wiem, że to mało ambitne, ale zakorzeniła to u mnie mama, która marzy, żebym tak wyglądała ![]() Może bardziej obeznane w temacie kolezanki pomogą ![]() ![]()
|
|
#3687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3688 |
|
BAN stały
|
sesunia skopiowalam WAm wczoraj co mi napisala rano na gg , ze mi zawirusuje kompa jakims tam programem ,
no znajduje z prostego powodu : ma nr gg mojej sisotry i kolezanki najlepszej , wlamuje sie tam , a ja nawet jak zmienie gg to ona wlamujac sie do nich znajdzie moj nowy nr , musieliby WSZYSCY zmienic numery i maile (co jest raczej nie mozliwe ) poza tym ja konta na gg nie moge usunac bo mam tam cale archiwum rozmow , w razie czego tam sa dowody przeciw niej , dlatego musze trzymac ten numer , mail ktory podalam na wizazu przejela , wiec odkryla ze mam wizaz , wlazla i tu .. ja sie zorientowalam przekierowalam wizaz na calkiem nowy mail ktory sobie zalozylam a ona wlamujac sie tu , odkryla dane do nowego maila i tam tez sie wlamala .. nie wiem jak jej sie udaje wlamac wszedzie , musi jakis program miec do tego bo inaczej jest to niemozliwe jak mialam profil na fotce , a ona zakladala mi tam profile to zglaszlam je do moderatorow a oni je blokowali to sie wkurzyla , wlamala mi sie na fotke i calkiem ja usunela tak ze teraz tam sobie poczyna do woli (czym sie sama chwalila , ze mi pozakladala konta a ja juz nie moge zglosic ) dlatego jestem bezsilna wobec tego , najbardziej drazi mnie to ze wlamuje sie tez na mail mojego chlopaka(w nadziei ze znajdzie tam jakies zdjecia ) i ciagle mu zmienia hasla a on tam ma wazne dokumenty ktore mu wysylaja z londynu w zwiazku z praca , co by bylo gdyby ta idiotka cos tam nakrecila ?? |
|
|
|
#3689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz poeksperymentowac z włosami, próbwać nowych cięć i koloru włosów jesli czujesz sie niedobrze w obecnych- pobaw sie w photoshopie z różnymi fryzurami i swoja twarza. AG to długie włosy ale ja sądze że nic na siłe - jeśli np Tobie nie jest zbyt do twarzy w bardzo długich włosach tylko np w średniej długości to nie ma co sie robić na siłe - zawsze można kupic clipy i od czasu do czasu zmieniać look ładne włosy to przede wszystkim lśniące zdrowe włosy ![]() - zrób sobie analize kolorystyczną jakim typem urody jestes i tam poczytaj w jakich kolorach jest ci dobrze zarówno w makijażu jak i ubiorze - piszesz ze masz długie nogi- to odsłoń je!!! nos spódniczki i szorty póki jesteś młoda , zebys na starośc nie stwierdziła że żałujesz ze w nich nie chodziłas a teraz ci juz nie wypada ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o samoopalacz do ciala to sie nie wypowiem bo nie uzywam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Az kazałam TŻtowi nie patrzeć i wysłałam do kuchni

bo to bardzo drogie

. Pewnie na poczatku ta choroba zaczeła sie rozwijać te 3 czy 4 lata temu, a teraz to juz na pewno ma schizofrenie, jesli nic z tym nie robila przez tyle lat.