|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
caroline2324 , onax3 - dziękuje gwiazdki. <33
------------------------- Żeby pocałunek był naprawdę dobry, musi coś znaczyć, musi być z kimś, kto dla ciebie wiele znaczy, żeby w momencie, kiedy zetkną się wasze usta, poczuć to w całym ciele. Pocałunek tak gorący i namiętny, że nie chciałabyś zaczerpnąć powietrza. Nie możesz oszukiwać przy pierwszym pocałunku. Uwierz mi, nie chcesz tego, bo kiedy znajdziesz już tę właściwą osobę, pierwszy pocałunek... jest wszystkim. Nie miale pojęcia, o czym on mówi. Żałowała, że wzięta go za rękę, chciała odejść stamtąd jak najszybciej, by ukryć swój wstyd, nie oglądać więcej tego mężczyzny, który byt świadkiem tego, co w niej najbardziej plugawe, a mimo to nadal odnosił się do niej z czułością. Zaczęłam zawzięcie objadać się czekoladą – wtedy właśnie nabrałam zwyczaju pochłaniania jej, gdy jestem niespokojna albo czymś się martwię. – Pachniesz swoim ciałem – ciałem, które ma wiele tajemnic – odrzekł. – A jak pachnie moje ciało? .. – Nikt nie wie, jak pachnie jego własne ciało. Ja znam twój zapach, a ty znasz mój. Lubię twój zapach. Zapomniałeś juz, że nie mieliśmy nic.. Czasami wydawało mi się, że nasza miłość jest czymś w rodzaju trucizny, bo gdy tak leżeliśmy razem w miękkich głębinach nocy, cisza i spokój odbierały nam mowę, sprawiały, że nie chcieliśmy się już obudzić. W miłości zawsze najdotkliwiej raniły mnie słowa. – Czasem naprawdę mnie przerażasz – powiedział. – Jak mam się kochać z kimś, kogo się boję? Sypiamy razem w jednym łóżku, i czasem patrzę na ciebie, kiedy śpisz, i nachodzi mnie uczucie, że wcale cię nie znam. Czułaś kiedyś coś takiego? Może ty sama też nic o sobie nie wiesz. Oboje nic nie wiemy. Na niczym na świecie nie zależy mi tak bardzo jak na nim. I nigdy, nigdy, jak długo jestem przy zdrowych zmysłach, nie zrobię ani nie powiem niczego, co by go mogło zirytować. Kocham go bardziej nie siebie, a wiem to stąd: modlę się co wieczór, bym mogła żyć dłużej od niego. Wolę bowiem raczej cierpieć sama, niż żeby on cierpiał, a to dowodzi, że jest mi droższy niż ja sama sobie. -nie, nie kocham Cię. -po takim czasie Ty dopiero teraz mi mówisz, że mnie kochasz? chociaż powiedz dlaczego?! -m.in. bo nie masz na imię Michał.. -a może bo nie jestem Michałem? -przepraszam.. -ja Ciebie nigdy nie zostawie.. -jesteś pewien? -NIGDY Cię nie zostawię bez powodu tak jak on! NIGDY nie sprawię Ci takiego bólu .. -a może ja bym wolała i tak z nim być? .. -nawet jakby znów Cię bez powodu zostawił?.. -tak, mimo wszystko, wiesz? i przestań mówić, że zostawił mnie bez powodu! i tak bym wolała z nim być! nawet jeśli miałby mnie zranić potem 10x mocniej. po prostu jestem gotowa na wszystko dla tamtych chwil! rozumiesz?.. -ej, nie możesz tak myśleć.. -przepraszam.. -nie chodzi o to, że masz mnie przepraszać, ja Cię kocham, ale teraz też nie o to chodzi. Nie możesz całe życie myśleć tylko o nim, musisz nauczyć się kochać kogoś innego!.. -Ciebie? a może ja wcale nie chce?.. -chciałbym żeby tak było, ale jeżeli nie mnie to i tak kogoś innego! na Boga, już nigdy z nim nie będziesz!.. -skąd wiesz?! skąd to do cholery możesz wiedzieć?!.. -rozmawiacie?.. -nie.. -piszecie? -nie.. -utrzymujecie jakiś kontakt? -nie.. -czy on w ogóle na Ciebie patrzy? -nie.. -no widzisz.. on jest obojętny! -wiesz co właśnie zrobiłeś? -tak, wytłumaczyłem Ci, że i tak już z nim nigdy nie będziesz i że musisz się z tym pogodzić... -nie! -no więc co?.. -właśnie złamałeś swoją obietnicę! -jaką?.. -zraniłeś mnie! zraniłeś mnie najbardziej! -przepraszam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Raczkowanie
|
* Ku*wę poczujesz z daleka, przyjaciela tylko z bliska .* Spacerowali tak, prowadząc dialog na smyczy zdrowego rozsądku.* Tylko pozornie wizytę jest łatwiej złożyć niż namiot czy stolik turystyczny.*
#3723 |
Zakorzenienie
|
![]() TiS - cudowne! <3 ________________________ `moje oczy za dużo powiedziały nie zapanowałam też nad dłonią wiesz. już wszystko wiesz. chwila milczenia. Twoje oczy mi odpowiedziały Twoja dłoń mnie uspokoiła odpowiedź była jasna: -nie. `mówić można z każdym - rozmawiać bardzo mało z kim. `oni mogą żyć, ale tylko razem. `mogę mówić jej 'kochanie'. `czy widziałeś, jak ja się patrzę, gdy przechodziłeś kolo mnie? `ja mam swój styl, Tobie go brak. `chciałabym pójść kiedyś spać w ciszy.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-09-27 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Gość
|
Z chwilą, gdy zdecydujesz się stawić czoła problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż Ci się zdawało.. Nie dziś, nie teraz, nie w najbliższym czasie.. Podziel się sobą.. <3 Wielkie NIEWIADOMOCO.. Swoje ciało umieszczam w sukience.. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem, więc założę na szyję kapelusz.. Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla Ciebie ubieram się modnie.. Nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły nowe.. To dla Ciebie straciłam głowę.. ![]() Dla niej milość to nie czerwone róze, kolacje przy świecach, romantyczne slowa, prezenty, trzymanie się za reke, bezsenne noce, pocalunki na pokaz... Ona nie potrzebuje tego wszystkiego.. Potrzebuje tylko poczucia bezpieczeństwa, oparcia, pocieszenia, zrozumienia i takiej pewności, ze może powiedzieć wszystko, a nie zostanie to źle odebrane, że zawsze czekają na nią jego ramiona, cokolwiek sie stanie. Potrzebuje swojego odbicia w jego oczach, nieprzerysowanego z jakiegos taniego romansu, lecz prawdziwego, ze wszystkimi wadami i zaletami.. Zostań moim równoległobokiem, moją lampką przy łóżku, herbatą karmelową, ołówkiem w piórniku, pierścionkiem na ręce, uśmiechem kiedy zerkam rano do lustra i bałaganem w szafce z książkami.. Ah! Różową landrynką być - zamarzyła zwykła miętówka. ![]() Codziennie rano dźwigała powieki jedną, drugą. Rozplatała rzęsy, wypłaszała sny, budziła oddech i rzeczywistość.. Podjęłam ostateczną decyzję: jeszcze się zastanowę.
![]() Edytowane przez _nieobliczalna_ Czas edycji: 2009-09-27 o 09:42 |
![]() |
![]() |
#3725 |
Marudziara
|
Nie stać nas na wielkie morderstwo zbyt przeciętni by zdobyć się na odpowiedź...
Z powodu braku charakteru przypinamy do klapy wielkie przegrane. Nikt niczego nie widział -nikt niczego nie słyszał -nic się nie stało Dni uduszono w białych rękawiczkach a wilkołaki przemknęły niepostrzeżenie. Wskazówki cofają się jednym ruchem głowy nieśmiertelność w jedwabnej sukience nie śpi. Dyktando ustawiając znaki zapytania w martwym rzędzie nie mamy sobie nic ludzkiego do powiedzenia. Nadając na płaskiej fali morza śnimy jak oczy rozrzucone na pustkowiu. Celuję w dal próbując rozbić powiększone powietrze... Myśli mam pełne ciebie z krótko przyciętymi grzywkami rewidują mózg.
#3726 |
Zakorzenienie
|
czy kiedy coś w sercu uciska, a w środku czujesz, że masz pusto, to tęsknota?
opiszę oddechem kształt twoich ust. tak dobrze je pamiętam. i znów wymyśliłam kolejne 100 powodów, dla których muszę tęsknić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zadomowienie
|
Onax3 - Jak miło.
![]() My kochana oczywiście oczekujemy tego samego od Ciebie,Bo cudna jesteś ![]() papergirl - Moje 'maleństwa' u Ciebie ? ![]() Cóż za zaszczyt mnnie kopnął ![]() ![]() ___________________ bądź – i nie pytaj, jak Ci się wypłacę. gwiazdy są echem Twoich oczu krew za słowo. Czasami biegnę i ścigam księżyc śniąc o tobie wydrylowana z ostatniej kropli wydajności zostanę kierowniczką zmiany - gwałtownej i nieoczekiwanej oszklone pobojowisko marzeń z wytartą murawą snów leżakuję wśród małych, błahych problemów i jak możesz na mnie patrzeć, kiedy ja nie mogę siebie ścierpieć? Jestem lżejsza od fotografi, z których będziesz mnie teraz wycinał Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-27 o 09:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
LadyPoziomka96 - Ty okradasz mnie? Nieprawdopodobne . A ja ci się przyznam do czegoś . Ten cię Okradam . Niedobra Paula co? - Kocham cię. - Ja też cię kocham. - Przepraszam. Nie wiem, co mówię. - Ja też nie wiem. Cały czas wierzę, że gdzieś tam jeteś i czekasz właśnie na mnie i kiedyś w nieokreślonej przyszłości nasze spojrzenia skrzyżują się już na zawsze, a nasze serca wybijać będą jeden rytm. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Nieobliczalna :
yy . Ten opis dodawałam i to wcale nie tak dawno .!!!!!!!!!. :::: Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Więc założę na szyję kapelusz. Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły nowe. To dla Ciebie straciłam głowę. Dokładnie to .! |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
Cescowa94 okradam
![]() ![]() -chciałabym, żebyś zrywał mi słoneczniki i chodził rano po bułki. nie będziesz, wiem. ja nawet nie jem śniadań. -Lubię go. Lubię go nawet, gdy odchodzi. Czyli lubię go nawet wtedy, kiedy go nienawidzę. A to już poważny problem . -Ale jestem jedynie rozdziałem w Twoim życiu - będzie ich znacznie więcej... -Jestem za blisko, żeby mu się śnić... -pieprzył, że jabłko jest jak wolność.... -Delikatnie całował jej wiśniowe usta...
![]() |
#3730 |
Raczkowanie
|
Nie chcę niczego na niby. prawo odejścia bez tłumaczenia miał tylko On. W takich chwilach jestem szczęśliwa. Wczoraj nienawiść. dzisiaj miłość. Świat za szybko się kręci Nigdy nie pojmiesz jak moje "zawsze" może być dosłowne. Stan cywilny - bezpańska. Takie życie Skarbie. Czas się przyzwyczaić. Wyplułam łyk kawy na dźwięk SMS-a "przypominamy o niskim stanie konta." a już myślałam, że ktoś mnie kocha. nigdy nie rozgryzę tego, co siedziało w Twoich dwóch czekoladowych źrenicach. Ani czemu tak łatwo pozwoliłeś mi odejść. Myślałam, że Twoje Kocham znaczy naprawdę wiele. Jeśli wbiję mu widelec w oko, będę miała kłopoty? Chciałabym być Barbie. Ta dzi.wka ma wszystko Bajka się skończyła. Królewna nie wytrzymała psychicznie
![]() |
#3731 | |
BAN stały
|
Cytat:
noo baa xd glupie pytania zadajesz jasne ze czyta ktos bo swietna jestes .! ![]() a te wyżej bezszelnie i z premedytacja zabieram :P Nie zrozumiałam Cię Wszystkie Twoje znaki odczytałam w całości źle Czułym słowem rozpętać burze uczuć Odnajde Cie we śnie a wtedy nie powiesz tego pieprzonego słowa 'NiE' Rzeczywistosc,ktora drastycznie odrywa od marzen... wierze ze dobry los nie da nam juz wiecej w kosc ... Przytul Mnie, Mocno Tak, Jak Nikogo Jeszcze Nikt... ..i wykrzyczeć tą całą złość..zasnąć..usnąć..i nie być dla innych jesteś każdym oddzielnym kolorem..dla mnie całą tęczą Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-09-27 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Wtajemniczenie
|
* Płomień skacze po słowach.
* By łzy wspomnieniem były. * Teraz każda sekunda z myślą o Tobie jest cierpieniem-dlatego unikam zbędnych chwil. * Nie wiem, nie wiem co dalej będzie. * Gorące łzy wypalają mi blizny na twarzy i sercu. * Cisza, głośna cisza, wyszeptany krzyk. * Kiedyś o szarej godzinie ożyją chwile sprzed lat. * You and me we used to be together. * I really feel that I'm losing my best friend. * Nie szukaj więc granicy przebaczenia-nie chcę wiedzieć czy ona istnieje. * I niech Ci będzie żal ,że tak głupio się skończyło. * Za rok też będzie jesień, lecz czy nasza miłość doczeka...? * Proszę tylko nie odwracaj się-Nie chcę byś był świadkiem mojego obrotu w nicość. * I nie próbuj teraz szukać tego, czego już nie ma. * Bo jest cukierkowo i landrynkowo ![]() * Baby don't worry... * Szukam w twych oczach zachodu słońca. Primadonna, Keeendy, MutPet, Extremalna, Rilen, CukrowaPanna, Suve, Kochanaa, Defraudacja, BananowaBrazylijka, Nydee, PannaMiodowa - Moje dziewuszki, jesteście boooskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
pamiętasz chwile ? schowaj je do serca!
bo miłość zabija czasem jak morderca.. nie potrafię Cię inaczej kochać.. ;-** nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać , kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu , który łzy mi wyciska.. nie lubię , kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze , bo inaczej już nie mogę.. co z Nami ? to pytanie retoryczne .
![]() |
#3734 |
Raczkowanie
|
Pokłóciły się okrutnie części ciała.
No, bo kto tu rządzi? - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej, zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami, my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM -nagle odezwała się milcząca dotąd du.pa - I JUŻ. Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została dupa. .. I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi ;-) ![]() ![]()
#3735 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
* * * czy możesz spojrzeć mi w oczy? zatapiam sięw błękicie jego oczu.
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ _____ `Nigdy bym nie pomyślała że zakocham się w chamie, choć marzyłam o idealnym romantyku.`
![]() |
#3737 |
Raczkowanie
|
blondii69, Kochanaa - dziękuję ;* ;*
___________ my? to związek w jedną stronę... Przemyślenia wieczorne zawsze są do dupy. Albo usychasz z tęsknoty albo marudzisz bez sensu. Noce po prostu takie są. Znów dzwonił z miłosnym wyznaniem. Znów nie był trzeźwy... Czuję to przez skórę, że u Ciebie nie jest spoko. Chyba trochę za bardzo Cię lubię. I chyba trochę za bardzo mi na Tobie zależy.. nie zakochała się w chłopaku z plakatu, ze snu, czy z własnej wyobraźni. zakochała się w chłopaku który istnieje . ale to też było bez sensu . nie uważasz , że jak na przyjaźń to łączyło nas zbyt wiele ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
mnie nie wyrwiesz jak chwasta.
![]()
#3739 |
Zadomowienie
|
xxLOLKAxxx - Dziękuje ;*.
________________________ Klimat sie ociepla my wraz z nim.
Chcę od Ciebie dowiedzieć się czy nic nas nie łączy?. To,że zamkniesz oczy nie znaczy,że coś zniknie Na Białych Drzwiach Widać Ślady Wczorajszej Miłości... To jest ten dziesiąty punkt. Możesz zostać i zdobyć go albo możesz odejść. Każdy ma niebywałe prawo do zmarnowania sobie życia. 'Czuję to co Ty albo któreś z nas się myli Jestem pańską największą wielbicielką. Czy zechce się pan podpisać na moim sercu? Żyję w świecie pieprzonych egoistów przez wilekie E! Przyjaciele czy nieśmiała para kochanków... ? Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-27 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Rozeznanie
|
_____ coś ode mnie: - przecież kiedy bardzo chcemy to marzenia się urzeczywistniają. - widzisz, to jedno widocznie jest zbyt nie możliwe. cytryny smak w ustach mych. z czterolistną koniczyną przez życie. unieść się na wietrze, w powiewie snu, nierealności. lecieć nad tą szarą rzeczywistością. - skąd to masz? - co? - no to, szczęście? - nie wiem, pewnego dnia przyszło do mnie samo, tak niespodziewanie. - puk, puk! - kto tam? - rzeczywistość! - nie wchodzić! zagubiona we wspomnieniach. to nasze myśli tworzą naszą rzeczywistość. błądzę w bajecznej krainie. w Krainę Marzeń mnie zabierz! ;* - widzisz tą tęczę? - widzę. - jak by traciła piękno swoich barw, prawda? ten życia dźwięk pokochała całym sercem. <3. _____ plus kilka takich cytatów: 'Lecz biedny jestem: me skarby - w marzeniach; Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy; Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach. ' ![]() 'w krainie niespełnionych marzeń i nierealnych w życiu zdarzeń.' 'Gdzie noc srebrzysta niebo gwiazdami utkała Gdzie gwiazdy swoim blaskiem migocą'. 'daj kolorze mruczeć na brązowo i niech dziuplami sennie ziewa może jej jesień przed północą przyniesie do snu trochę nieba. nie, nie strącaj jeszcze z drzewa liści w tych liściach oczy masz wrześniowe a ja marzenia jesienno-złote i rudą w słońcu płomienną głowę' . 'Każdy nowy dzień jest kwiatem który zakwita w naszych rękach tam gdzie się kocha, nigdy nie zapada noc. serce to cząstka człowieka, które tęskni, kocha i czeka.'
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-27 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Rozeznanie
|
przecież komuś musisz ufać..
"...to tylko kawa i papierosy..." "...gdybyś miał, a nie miewał Czas i chęć i gest Byłabym na wyłączność A nie- ogólnie dostępna..." Poszedłem (...), nie żądając wyjaśnień, bo najlepszym sposobem otrzymania odpowiedzi (...) było niezadawanie pytań. Ludzie pragną się czasami rozstawać żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się z powrotem. dzisiaj wspólny długi chillout.
#3742 |
Raczkowanie
|
Może wreszcie zrozumie, że głęboki mrok pociąga ją bardziej niż marny zmierzch.
#3743 |
Raczkowanie
|
tides that i tried to swim against you've put me down upon my knees.
/wszystko to, przeciwko czemu się buntowałam powaliło mnie na kolana./ and how could anybody deny you? /i jak ktokolwiek mógłby Ci odmówić?/ nie zawsze wszystko zrozumiemy. czasem trzeba coś po prostu zaakceptować. są grzechy, które popełniamy z uśmiechem na twarzy..
![]() |
#3744 | ||||
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję za serducho ![]() Cytat:
a Primadonna to jakaś wyrocznia czy coś? ![]() zwykła dziewczyna, której podobają się opisy niezwykłej Cescowy, i nie dziwujta się dziewojo! ![]() ![]() Cytat:
mała nie unoś się. wdech-wydech. przecież to tekst z piosenki 'Wesoły Kapelusz' Czesława Mozila, ja też dodawałam to, w którejś częsci ![]() ![]() _______ Wiesz, co robię, gdy się budzisz? Rozkoszuję się Tobą ♥ Stojąc po przeciwnej stronie Przytulam się do Twego lustra... I czujesz tylko dumę
Gdy ktoś o niego Cię zapyta..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-27 o 11:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* * * Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych. i fragment tekstu piosenki ![]() Chcę Ci coś opowiedzieć, nie wymyślił nikt Kolorów które można użyć. Kocham Cię już wiem Jedno słowo cichy szept. Primadonna - ty na pewno wiesz! <3 bo jak mozesz nie wiedzieć? kocham!!!!!!
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-09-27 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zadomowienie
|
madziam90 - I ja Ciebie,cudowna
![]() ______________ Znowu dotykamy nieba przecież masz za małe serce by nienawidzić, za małe kroki by odejść... przeterminowana madam optymistick Rzygam slowem. Skosztujesz? zrób mi herbaty z ciepłych słów Miłość? Z czym to się je? popatrzył swoimi błękitnymi gałami ! uległam, bo wszystkie ulegają zimny lub gorący,nie ma opcji letniej? zapachy nie do zmycia jak tatuaże |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, idziecie jak burza.!
![]() ![]() Cytat:
Boskie.!!! ![]() __________ Dziewczynki, macie jakieś wierszyki lub dialogi o szczęśliwej miłości, takie żeby je wstawić pod zdjęcie na nk.? są mi bardzo potrzebne. Proszę was.! ![]() ![]() ______________ Daj dłoń. Czujesz ____/\\____/\\____/\\___? Wiem, że cycek Baranie, chodziło o serce bijące dla Ciebie… <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki... to masz rację, nic już nie ma .
Mam egzystencjalną czkawkę, emocjonalną zgagę i sentymentalną kolkę . Przeznaczenie samo sobie nie poradzi. - Jezus zmienił wodę w wino - co to może oznacza? - Że przeszedłby do następnego etapu w "Mam talent"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Konto usunięte
|
xxxLOLKAxxxKochanaaMutPetmadziam90
![]() ![]() ![]() _________________________ __ Była wtedy najszczęśliwszą osobą na świecie - miała nadzieję. Każdy zna tą bajkę. Zjawia się wróżka, prosi żebyś wyraził trzy życzenia, które ona potem spełnia. Któż z nas nie nasłuchał się tej ponurej historii, aż do znudzenia? Jesteśmy ludźmi. Wszyscy. I wszyscy mamy prawo do szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a na to nie chcę udzielać odpowiedzi ;x . ![]() ![]() suve-dodawaj więcej opisów ! cudne ![]() uśmiechnął się . a ja poczułam jakbym urosła o 2 cm ^^ onieśmielił . natłok tych cholernych myśli . małe szanse . marne szanse . szanse lize . paranoiczny brak wyznań . pobawmy się w powietrze. z czasem wszystko się zmienia. Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, troche bardziej milcząca. Lecz widac można życ bez powietrza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.