|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Wzdrygnęła się. Może naprawdę ją kochał? Pomóż mi znaleźć Ciebie w sercu . A horoskopy czytam wstecz, żeby zobaczyć czy się sprawdziły. Taka jestem. Jeśli chcesz doprowadzać mnie do płaczu i ataku histerii do końca życia, to lepiej wydłubię sobie oczy, żeby tego wszystkiego nie widzieć Za dużo. Zbyt źle. Po prostu niewystarczająco. To przykre cieszyć się nawet najmniejszą rzeczą w samotności. Zawsze marzyłam żeby być kimś z kogo byłbyś dumny. Wiesz, ja nie zapomniałam. Udaję, że nie pamiętam. tęskniłam choć wiedziałam,że nie tego pokochałam Boże jakież to proste! Wystarczy się odkochać.
#3632 |
Przyczajenie
|
Dangerous feelings break out my soul, it's just the meaning of being alone.. /Niebezpieczne uczucia niszczą mą duszę, to tylko znaczenie bycia samotnym..
Inna - Amazing <3 ! niebo we śnie przepowiada pogodną przyszłość. Tylko my.. pośród gwiazd.. chciałabym móc zmienić przeszłość, naprawić wszystko co było złe.. ' I'm so starstruck ' /Jestem atakiem kosmicznym. Lady Gaga - Startruck <3 ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za piękne opisy:
Ihatell TruskawkowaOna Z innej bajki ![]() ![]() Dziękuje też: Guziki xd In live in Hollywood panna_miodowa BananowaBrazylijka za szczere chęci ![]() ----------------------------- W rytmie wiecznej tęsknoty -Przy Tobie smakuje mi nawet wódka - przecież Ty się brzydzisz alkocholem -no właśnie Nie moży już być razem, znalazłam puzzel, który lepiej do mnie pasuje. Po Tobie pozostał mi tylko wielki sajgon w sercu i głowie Uciekam z tąd, i wiesz tym razem nie zabiorę Cię z sobą. Potem jezioro z niebem dzielić na połowę Daj buziaka Niewygłupiaj się i wracaj. Kocham Was wszystkie, bez wyjątku ;******* Edytowane przez juulaa Czas edycji: 2009-09-26 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
`I wziął mnie za rękę niczym małe dziecko i gdyby nigdy nic o 3 nad ranem zaprowadził w miejsce, które kocham.`
~♥~ `Bo przy Tobie serce wali mi jak szalone. To znak, że jesteś kimś wyjątkowym dla mnie.`
#3635 |
Rozeznanie
|
Trzy miesiące. pamiętam, budzę się, oddycham, trzeźwieję, wypalam się.
zawsze go usprawiedliwiałam, nawet przy rozstaniu. uśmiechnął się w takim momencie, a ja naiwna wierzyłam że wewnątrz umierał z żalu. nagle czuję jak Cię tracę, chcę krzyczeć, chcę Cię gonić, chcę zrobić cokolwiek. chyba zagubiłam się gdzieś między tym co ważne i ważniejsze. dla Niego zrezygnowałam ze wszystkiego co miałam. nie miało to najmiejszego znaczenia bo był. no właśnie.. był - czas przeszły. znowu będziemy chodzić na długie spacery, będziemy jeść kolorowe żelki , będziemy tańczyć w deszczu.. bo jeszcze troszke mnie kochasz, prawda? ta głupia piosenka o miłości brzmi troche jak nasza historia Kochanie.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-09-26 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
hej hej! tęskniłyy? ;]
witaam nowe ;* Ola jestem, jak coś. * * * naucz mnie sztuki małych kroków.
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
`Księżniczka? Tylko przy Tobie!`
~♥~ `Tylko w Twych ramionach czuje się bezpiecznie.`
#3638 |
Zadomowienie
|
Jesiennieje okno
migotanie wieczności Zaczynam się smakiem słodko - gorzkiej czerwieni mam kilogram pytań w głowie poszatkowałam już swoje serce na drobne zakopałam spleśniałe uczucia dziś tylko czasem tęsknię za Twoim głosem powiedz, jak przeskoczyć kolczasty drut problemów? spętana rzeczywistością |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
czyli, że jest okej?
![]() a bierz, jeśli tylko Ci się podoba. ![]() ![]() ________________ when you'd flash up on my phone i'd no longer feel alone. /kiedy zadzwonisz do mnie, nie będę dłużej czuć się samotna./ love for loveless. /miłość dla niekochanych./ & i feel warm, if you want me to. /i czuję ciepło, jeśli też mnie pragniesz./
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-09-26 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Rozeznanie
|
powiedz dokąd zmierzasz, czy znajdziemy się ?
za każdy dzień. za piękny sen. nawet za łzy. za to co mam, że nadal trwam. dziękuję dziś. choć ciągle tylko cierpi, uśmiecha się. powiedz mi - kim jestem ? jedną z wątłych traw. czy na każdym wietrze mogę pewnie stać ? powiedz - czym jest piękno ? czy jest w każdym z nas ? naucz mnie szanować wszystko co dziś mam.
#3641 |
Zakorzenienie
|
życie pisało mi wiele innych scenariuszy ...
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
Powiedz , musiałeś być akurat w tym miejscu , i tym czasie bym Cie zobaczyła , by me serce zaczeło szybciej bić , by przypomniały mi się wszystkie chwile spędzone razem , wszystkie cudowne godziny gdy razem siedzieliśmy na mokrej trawie a ty mówiłes te wszystkie cudne słowa , wszystkie piękne kłamstwa? No powiedz musiałeś?
Chodź ze mną płyń, chodź ze mną patrz Ocean drży, srebrnym klejnotem jesteś w nim
#3643 |
Raczkowanie
|
To już nie to samo... nie ten sam świat... nie ta sama ja...
Ona mówi "kocham" słysząc gorzkie "zapomnij" Opisa nie budiet patamu szto żuliki podpi.zdzili klikawku
"Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się na próbe" Edytowane przez iskierka321 Czas edycji: 2009-09-26 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
"odkładam pożegnanie z nadzieją, że zostaniesz"
trzeba umiec kroic ser z fantazja" Byłeś kiedyś Aniołem, pamiętasz? Dziś nawet nie potrafisz pokazać, gdzie leży niebo.. W Życiu Chodzi O To Aby Być Choć Trochę Niemożliwym Milosc to tylko uczucie, ktore przemija" (Love is only a feeling, drifting away) Później była wiewiórka... Ale jej nie kochałem... Czyste pożądanie „Gwałtownie potrzebowała wódki. Albo paru wódek. Albo pięknego, silnego, milczące go mężczyzny, z którym kochałaby się do utraty przytomności..." Me, myself and I... I'm gonna be my own best friend "co to jest małe czarne i puka w szybę? - dziecko w piekarniku girl, who couldn't stop dreamin'... jedynie pierwotny strój Ewy nigdy nie wychodzi z mody ;*
![]() |
#3645 |
xoxo
|
Czy wiesz kiedy należy odejść od Niego?
Wtedy, kiedy każdego dnia godzisz się na mniej niż zasługujesz. Niech Twoje życie bedzie wykrzyknikiem a nie znakiem zapytania Najbardziej odczuwasz samotność, kiedy zaczynasz się nudzić. Próbując zabić czas szukasz pomocy u innych. Wtedy okazuję się, że oni nie mają czasu dla samotnych. Nagle zauważasz, że wszyscy są zajęci, tylko nie Ty. Całe to cholerne życie można porównać do zakupów w supermarkecie. Przechodzisz pomiędzy regałami, wybierasz odpowiadające Ci produkty, patrzysz na cenę. Cenę luksusu. Następnie czekasz w długiej kolejce, a gdy wreszcie nadejdzie Twój czas okazuje się, że zabrakło Ci pieniędzy. Czy to nie jest zabawne? Powoli zaczyna irytować mnie to, że za każdym razem jesteśmy czystą kartką, którą mozolnie zapisujemy na nowo. Aaa...byłbym zapomniała...Wyjdziesz za mnie ![]() Czasami najwiekszą przeszkoda w drodze do szcześcia jest zbyt dobra pamięc . Nie kłam. To tak cholernie boli. Nie chcę pustych słów i obietnic, których i tak nie spełnisz.
![]() |
#3646 |
Zadomowienie
|
;**
chciałaś coś powiedzieć?
![]() ![]() _______ króvki?? ^ - dlaczego mi się tak przyglądasz? - bo wiesz.. wyglądasz jak mój przyszły chłopak :d daaaaaaaj dzióbka ♥
#3647 |
Zadomowienie
|
Idziesz obok, czuję Cię. musiał odejść On. abyś mógł pojawić się Ty. Oczarowałeś mnie swoją urodą - nie wiedziałam, że po ziemi takie cuda chodzą.. jestem dumna, że zakochałeś się właśnie we mnie.. ! Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mogła Cię poznać. I don't like You - I love You. I don't cry when You die - I die with You. Nie lubię Cię - kocham Cię. Nie będę płakać, kiedy umrzesz - umrę z Tobą. umieściłam Ciebie tutaj, pośrodku świata. <3 choć Księciem z bajki nie jesteś, do ideału pewnie Ci trochę brak.. I tend to run, I tend to hide, 'til I find You and I know I got U ! Miałam skłonność do uciekania, miałam skłonność do ukrywania się, dopóki nie odkryłam i dowiedziałam się że mam Cię ! Tak, zakochałam się pierwszy raz, nie mogę jeść i nie mogę spać. Dziękuję za dziś. Proszę o jutro.
![]() |
#3648 |
BAN stały
|
i tak kiedyś ukradnę Cię jej .! Nie będę Kopciuszkiem.. Będę niezależną księżniczką własnego losu.. Nie będę czekała aż królewicz łaskawie odda mi pantofelek.. Pójdę do biura rzeczy znalezionych! walczyłam uparcie lecz walkę przegrałam. pytasz dlaczego ? bo pokochalam .... - jak mogles się z nia spotykac skoro ja jej nienawidze ? jak wogole smiales przyjsc z nia do mnie i mi ja przedstawic ? - sory ale ty nienawidzisz kazdej mojej dziewczyny. i wciąż oddalasz sie , a ja wmawiam sobie ze robisz to nieswiadomie ;-( nie mogę nie grać złej, bo to jak samobójstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
oby tak dalej słonko! ; ** Cytat:
![]() kradnę ![]() ____________________ masz w sobie coś co sprawia że chcę chodzić do miejsc gdzie ' przez przypadek ' mogłabym Cię spotkać . kobieta wie, że 2 + 2 zmieni się w 5 jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę
nie chcę niczego na niby . Nie łudź się. Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca a facet nie ten. Nie łam mi Serca ! < /3 Kiedy jesteś znika strach < 3 kiedy całujesz świat się zatrzymuje !
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
`Rozpoznać szczęście, kiedy leży u Twoich stóp, mieć odwagę i zdecydować, by pochylić się, chwycić je w dłonie... i zatrzymać. To mądrość serca. Mądrość, która jest tylko logiką, to mało.`
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
musisz mnie trzymać mocno, bardzo mocno. żebym nie spadła z nieba.
nie mam ci do zarzucenia nic. prócz rąk na szyję. ostatni papieros z dedykacją dla niego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||||
Zadomowienie
|
chocapic, GuzikixD, caroline060, 12 Stonka, always be yourself, suve - talenciary przeogromne ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _____ są takie sytuacje w naszym życiu, że żadne osobiste wspomnienia, żadne słowa nie są w stanie oddać tego, co się czuje. myślę, że milczenie byłoby lepsze. uśmiechamy się do siebie porozumiewawczo. być może istnieją czasy piękniejsze, ale wole te. te są nasze. obłędny taniec nad własnym grobem. świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. bo miłość nie jest racjonalna. na całe, kur.wa, szczęście! koniec miłości. koniec mojego życia. miłość niczego nie tłumaczy, choć w sumie wiele załatwia. my głupcy, którzy kochamy... - powiedz mu to. - wybacz, ale nie jestem gotowa umrzeć w tej sekundzie. no dobra, róbcie tu co chcecie, ja idę do drugiego pokoju. miłość po prostu jest, albo jej nie ma. związki są zbyt intensywne. jeśli wierzysz w miłość to sam się wystawiasz na rozczarowanie. po prostu nie można nikomu ufać. dzisiaj ludzie są tacy zepsuci.
![]() |
#3653 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
contine ; eweelka89 ; TurkusowaOna ; DiabolicSoul ; _nieobliczalna_ ; szalonnna ; IhateU ; Lusia92 ; NieidealnaJa ; Patalus - witajcie ! ![]() a witam ![]() Cytat:
okradam z tych jakże pięknych opisów ;D;* _________________________ ____________ >Myślałam że nauczę się Twoich wad. >tam gdzie nigdy nie było.. nie ma.. nie będzie nas. >Smutno Ci? dlaczego ciągle Ci smutno? uśmiechasz się? ciesze się... Jak miło Cię takiego zobaczyć.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej, jestem nowa. Nowa w sensie ta, która jeszcze tu nic nie napisała
![]() ![]() Kiedy kończy się niebo..
Nie ma już szans by było tak jak wcześniej.. Jestem nikim. Ty królową, którą wielbi cały świat. Miłość znów CIĘ ominie. Romansów jest wiele-miłość tylko jedna. ;* Czasami strach jest najlepszą reakcją. Przyjaciele nigdy nie zawodzą.
![]() |
#3655 |
Raczkowanie
|
-Dasz mi swój numer?
-Mogę dać Ci co najwyżej numer buta...
#3656 |
Konto usunięte
|
Siatkarka18 - czyli,że się podobało.?
![]() __________________ Z nieba zaczęły spadać malutkie kropelki deszczu, jednak z każdą chwilą stawały się coraz większe i większe… Wiatr wciąż się wzmagał, a grzmoty stawały się silniejsze. Ludzie chowali się do pobliskich budynków i sklepów, wycieraczki samochodów pracowały już na „pełnych obrotach”. Ona szła wciąż przed siebie, nie zwracając uwagi na burzę. Na jej policzkach krople deszczu mieszały się na przemian ze słonymi łzami. Trudno było odróżnić, które, to które. Pioruny przecinały niebo jeden po drugim, rozjaśniając co jakiś czas okolicę. Na ulicach zapanowały pustki… Obiecał jej, że zawsze będzie jej księciem i rycerzem oraz nie pozwoli, by ktoś ją skrzywdził. Rycerz jednak jej nie obronił, lecz sam zranił. Uciekł do innej księżniczki, a tą zostawił na pożarcie smokowi… Jak bardzo by chciała, żeby książę znów ją ocalił… By zabrał ją do zamku i żył z nią długo i szczęśliwie… Tak, jak przyrodzie potrzebny jest deszcz i słońce, tak i w życiu potrzebne są dobre i złe chwile… By móc doceniać, co tak naprawdę się ma… |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
|
Primadonna - A cóż Ja mogę mówić .?
![]() ![]() ' W siódmym niebie nienawiśćie zmiłowania ani gram ' Tańcz głupia tańcz , swoim zyciem się baw. Zostawcie Titanica , tam ciągle gra muzyka .. Zamienie każdy oddech w niespokojny wiatr . By zabrał mnie spowrotem - tam gdzie masz swój świat. Budzić się i chodzić spać we własnym niebie .. Tak mnie jakoś naszło na Lady Punk . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _________________ Nigdy bym nie przypuszczała, że będę się przez Ciebie pocić.
Moralność prowadzi. Przyjemność wciąż nie może się odbudować, chociaż powoli wstaje. Nic-nie-mówienie tak pełne treści, że aż trzeszczy od sekretu.
![]() |
#3659 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
Rzucam fotografie w kąt. I dmucham w okno by zwiało z nich niepotrzebny nikomu kurz... mmmm.... Mogę prosić o więcej??? Ten jest super! Takich właśnie potrzebuję kochana...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.