|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
oj dziękuję.
![]() na pewno nie w takim stopniu jak ja Ciebie. ;* uwielbiam te Twoje opisy! ![]() ja? jeśli nawet troszeczkę dobra to na pewno nie na tyle cudowna co Ty. ;* ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14463227]madziam90 ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] znów dla mnie pochwała? i to jeszcze od Ciebie? ;* jej ja Ciebie też regularnie okradam <i to na pewno więcej niż Ty mnie> ;* ![]() _____ gdyby tak można wiecznie żyć w marzeniach. ![]() przekolorowana rzeczywistością. urzeczywistniam marzenia, nie przeszkadzać! wyblakłe wspomnienia. chodź, wprowadzę Cię w mój pełen tajemnic, rozmarzony świat! chcesz?
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-27 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Onax3, blondii69 i inne - dziękować ![]() twoje cztery razy większe od moich dłonie. a ja nie potrafię zadbać o zmyty talerz w moim pokoju, o swoja fryzurę w czasie deszczu czy słońca, nie potrafię jej pomoc, sobie polepszyć dnia, zatrzymać przy sobie człowieka, dzięki któremu żyję. mam te policzki, których nie lubisz, całe w tobie tobą jestem, dla siebie, ja. odlegle wspomnienie ciebie nadal krąży w moim umyśle, pod skórą, rozrywając mnie od środka. uczę się nie tęsknić za człowiekiem. zobaczysz, Bóg cię kiedyś zabije. za to, że masz skórę, której on nigdy nie dotknie, nie dowie się jak smakuje. i za to, że to moja, nie jego twarz odbija się w twoich oczach. a fioletowy blask, gdy szepczesz, wtulona w moje ramiona, leciutko tli się w powietrzu, zostawiając za sobą smugę dymu, jak wąską ścieżkę przez mrok, po której pełznie za nami jego zazdrosny wzrok. mnie też Bóg kiedyś zabije. tak bardzo będzie mu żal, że jest wszędzie, więc nigdzie. że się nie dowie, co znaczy całować twoją szyję. tak bardzo by chciał, żebym się tobą znudził, przesiadywał nad wódką albo w pracy. żebyś w łóżku wieczorem wolała się odwracać, by jak najszybciej zasnąć. żeby wszystko to w porę wystygło i zgasło. a miłość żeby się stała tylko kolejną rozpaczą. po to, by on mógł się czuć mistrzem i władcą świata. więc kiedyś Bóg mnie zabije, zobaczysz. za to, że moje palce zanurzają się w tobie. w to miejsce, gdzie jesteś tak miękko niedomknięta, tak ciepło uchylona, jakbyś nosiła w sobie przejście na tamtą stronę, ukrytą w równo przyciętym żywopłocie ciała jedyną furtkę na zewnątrz, do ogrodu, co zarósł dzikim bzem i lawendą. więc możesz być pewna, Bóg ci tego nigdy nie wybaczy. nigdy ci tego nie zapomni. Bóg cię kiedyś zabije. z zazdrości o mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Większość Twoich opisów to cytaty z piosenek, które niejednokrotnie się tu pojawiały i nikt nie miał o to pretensji ![]() ![]() ![]() __________ Razem stworzymy nowe zakończenie starej historii
W życiu każdej dziewczynki przychodzi taki moment, gdy dostrzega ona, że jej mama jest bardziej pokręcona niż ona sama. Ale wiecie, co jest słodkie? Zemsta. I podobno najlepiej smakuje na zimno. Kto jest głodny? Straciła właśnie coś, o czego istnieniu nikt nie miał pojęcia – swoje serce.
![]() |
#3754 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() __________________ Zbyt wyraźnie słyszę twoje sny. Może moglibyśmy zostać tu i poleżeć na podłodze.
![]() |
#3755 |
Raczkowanie
|
everytime we kiss, i can't think straight, but i'm okay.
/za każdym razem kiedy się całujemy nie mogę myśleć jasno, ale jest okej./ life is a maze, and love is a riddle. /życie to labirynt i miłość jest zagadką./ you might laugh, you might frown. /możesz się śmiać, możesz się dziwić./ a new, fantastic point of view. /nowy, fantastyczny punkt widzenia./
![]() |
#3756 |
Raczkowanie
|
cały mój kraj potrzebuje psychologa.
cały mój świat, żeby stanąć na nogach. ostatni raz widziałam Cię, zaraz przypomnę sobie gdzie.. to że stałam z boku nie liczyło się. lepiej byłoby gdyby nie było cię. a może nie, a może właśnie mylę się. umrę ci kiedyś. oczy mi zamkniesz. i wtedy - swoje smutne, zdziwione, bardzo otworzysz. można milczeć i milczeniem kogoś ranić. tak, kocham cię. bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.
#3757 |
Raczkowanie
|
Rilen - okradaj . <3 Primadonna - może nie wyrocznia, ale świetnie trafiasz w mój gust. Cieszę się, że podobają Ci się moje pomysły. <3333 bez Ciebie nawet Słońce jest zachmurzone. Oddychaj spokojnie. Wymiotuję nadmiarem twej fałszywej miłości. A kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie. Krytyczny poziom endorfin. Lukrowane niebo na patyku. 'Jesiennym wieczorem pod twym parasolem.' Łzy Uwielbiam patrzeć na twój grymas gdy mówię do Ciebie 'Patyczku' ! Ja teraz będę szczęśliwa, cholernie szczęśliwa. Ludzie tańczą, muzyka nimi wibruje. Cytrynowa księżniczka, która nie będzie taka jak reszta. Kto pierwszy powie KOCHAM, przegrywa. Jeśli nie możesz dojść do siebie chodź do mnie. On rozkoszuję się twoją naiwnością.
. Breathe easy xd . Edytowane przez Cescowa94 Czas edycji: 2009-09-27 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Konto usunięte
|
[*]
`... odszedłeś, bo byłeś słaby - jak suchy liść...` ______________________ `dziś możemy dotknąć się naszymi pustymi duszami, obnażyć swe oszustwa i nasze wypalone sumienia. Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia, dziś nareszcie jesteśmy sami w ten listopadowy wieczór.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Staram się jak mogę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14453250]papergirl- zachwycasz. ![]() [/QUOTE] "Chciałabym, chciała..." ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ^^ ________ 1. Jestem po prostu kolejną ładną twarzą w Twoim życiu. 2. Całe życie stoi w cieniu, bo parzy ją światło. 3. Bo jesteśmy ślepi, zmęczeni, nie nauczono nas kochać. 4. I hope your fucking happy.! 5. Samotność poprosiła mnie do tańca. Nikt nie śpieszy z 'odbijanym'... 6. Słyszę krzyki za oknem. A nie, to tylko me serce... 7. Stoję samotnie pod brama piekieł czekając na wyrok. 8. Choć raz podaj mi cegłę by odbudować tą miłość zamiast wszystko niszczyć.! 9. -Chciałabym być szklanką... -Co? Co Ci przyszło do głowy? -Bo wiesz... Szklankę można zawsze szybko napełnić nawet jeśli przed chwilą była pusta. Z sercem jest trudniej... 10. W moich oczach czas zmienić uszczelkę. Wciąż z nich kapie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289418&p age=112 post numer 3348. i dziękuję za wszystkie miłe słowa, żabki ;* _ zabierz mnie tam, gdzie słońce wstaje na zachodzie, a noc się staje dniem. dużo za dużo kłamstw zwiniętych w pięści; posiniaczone serce. mijamy się pseudobezinteresownym krokiem patrz, piórka mam zlepione całe niedojrzałe niebo masz w oczach połykamy się nawzajem. połykamy się- wypluwamy też. bo ja kolego, jeszcze raz na jakiś czas lubię się zanurzyć w wannie po czubek głowy i słyszeć go na drugim końcu swiata. czy można oszaleć od niedopowiedzeń? echokrzyki w czterech ścianach umysłu słyszysz? to jeszcze nie pora. zostań. jak dymek z kadzidełka ulatniamy się wmawiasz mi jasność chwil, które toną w ciemnościach pomimo twojego- mojego 'nie' próbuję wciaż być. twoje serce to prostak dzień spaceruje obrzeżami miasta betonowe słowa; nie ma miejsca na ciepłotę myśli chłodne mury wspólnie ustanowionych granic. jesienny wiatr śmieje ci się do ucha listopadową ironią. wypłakując oczy we własne dłonie- twoje odeszły. opadłam z sił. wszystko przez to jesienne ochłodzenie. nie czuję bólu. to tylko lęk. znów ten zapach. zapach szcześcia ze wspólnie spędzonych chwil. zapach dzielonych myśli i niegdyś odwzajemnionych uczuć.
![]() |
#3761 |
Konto usunięte
|
Ginie Nadzieja I Moc
Rośnie Apetyt Na Zło Zwyciężą Ci, Co Nienawiścią Silni Szydzą Z Innych Anioły Śmierdzą Potem, Żrą Kiełbasę Mają W Dupie Żywych I choć dzisiaj tak daleko nam do siebie, wiem jedno, na pewno zobaczę Cię znów... Mój własny krzyk ogłusza mnie. Kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie. Jednym słowem trudno rzec ile w sercu czułych miejsc. Dotykam się jak to zwykłeś robić Ty. A te dni ciszy, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy. Jedyny mój - pora kończyć już. Tak kochać tylko Ciebie To było jak krótki sen, kochałam tak jeden raz. Wierzyłam w tę miłość tak i nagle rozpadł się świat. Bo kochać to jedno jest a drugie kochanym być. Cała miłość ma dla Ciebie jest. Ja chciałam dać mu cały świat. Święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię Pośpiech warg i drżenie rąk. Z Tobą długo chcę i szczęśliwie żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Zadomowienie
|
witam
![]() już od dawna czytam wasz wątek a dzisiaj postanowiłam dodać coś od siebie: I powiedz jej, by dbała o wszystko co kochałam. nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości Być księżniczką w Twoich oczach... i dlatego lubię mówić z Tobą <3 Przerwij ten bezustanny pościg. tak, wiem, że malutko, ale to tak na początek ![]()
#3763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Panny Cudowne ;] nydee bananowalaska Panna_miodowa JednaNaMilion always be yourself Primadonna NieZTejBajki KaMa2704 suve nieliczylamwcalesie papergirl chocapic defraudacja BananowaBrazylijka hotiie z innej bajki Guziki xD MuPet i inne wspaniałe <3 Zależy mi bardzo (; --- `I Wanna Run ... Smash Into You . `"Dobrze Jak Nie Za Dobrze A Nawet Dobrze Nie Za Mądrze Nie Zaszkodzi Niepolepszenie Jak Tylko Można Wytrzymać Na Głupi Sposób Swój . "
Najbardziej Cię Kocham Kiedy Jesteś W Głowie Mogę Wymyślać Co I Jak Mi Powiesz ;* ____________ Edytowane przez BananowaRozkosz Czas edycji: 2009-09-27 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Raczkowanie
|
Kochanie mamy po jednym skrzydle
-razem stworzymy ptaka. I naszą będzie nie płaszczyzna lecz cała przestrzeń wszechświata ;** Pieścisz mnie głosem ;* Nawet gdy się złościsz czuję że mnie kochasz;*
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
i znów jesteśmy sami jak turysta w obcym mieście, mijamy się czasami, razy trzysta dnia każdego.
ciemność ochrania nas przed tym czego widzieć się nie ośmielamy, przed surowym światłem dnia, niedoskonałościami. zostaw mnie, nie kuś, nie mów, nie wołaj. daj skołatanym myślom odpocząć, już pora. oddaj choć moment, nie widzisz, że tonę? pozwól mi usnąć, chcę wyrwać się, koniec. powiedz mi cokolwiek, bo znów będziemy sami. jeden kielon za każdą za***istą akcję - wypijemy za wszystkie to k*rwa odpadniemy w trakcie!
#3766 |
Przyczajenie
|
96LadyPoziomka96 - jak miło, że w końcu ktoś mnie zauważył : )) ; *
nie jego już, nie Twoja jeszcze. zróbmy kawałek. kawałek czego? czegoś niepowtarzalnego. lubię, gdy patrzysz myśląc, że tego nie widzę. oszaleć dla ciebie, tylko ciebie mieć w głowie. coś tu jest nie tak i mnie to nie zachwyca. nie będę Ci powtarzała, że istnieje granica. znasz to uczucie, kiedy nie można zapomnieć? nie płaczę. pozwól pić. bo wstyd mi sobą być. nie umarłam chociaż pękło mi serce.
#3767 |
Zadomowienie
|
;*
Są powody do mrrrrruczenia.
Ktoś wczoraj mówił mi : trzeba przecież kochać coś, by żyć. Jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć ! Wszystko było na swoim miejscu... aż poznałam Ciebie.
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
kochaaane moje! ;* poszukuje opisu ;] był niedawno tutaj.. coś, że przyszło szczęście usiadło i tak siedzi.. ale nie wiem jak to dokładnie było
![]() ![]() Szare życie i nadzieje na poprawę jutra. Nekrologi w gazetach kilka zdjęć, recenzji. wierzysz? ![]()
![]() |
#3769 |
Raczkowanie
|
mam chęć na miłosne gry.
niby 2 proste słowa, a tak trudne do pojęcia. -Zagramy w 'ence pence'? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka... -Wiem... ![]() zamknęłam swoje serce na 5 kłódek. całe szczęście, że jesteś zawodowym złodziejem. ;*
#3770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczęście usiadło na brzegu mojego łózka i rozpłakało się... a SZCZĘŚCIE? - usiadło cichutko w kąciku. Może to? ![]()
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2009-09-27 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Rozeznanie
|
kiedyś zrobię największy błąd, gdy zjawisz a ja powiem, że to nie to
najbardziej odczujesz brak mnie, gdy usiądziesz obok i nawet nie będziesz mógł mnie przytulić bez Ciebie na tym świecie ja nie znaczę przecież nic
#3772 |
Raczkowanie
|
Ej . Dajcie już sobie spokój Dziewczyny . Dobra przyznaje że źle zrobiłam że nakrzyczałam na tą "biedną" Nieobliczalną... Troche się zgasiłam ![]() Nieobliczalna wszyscy wiemy i tak jest Wspaniała ![]() ![]() ![]() Exstremalna - Ty mnie ![]() BananowaRozkosz - Ja Wspaniała? Nieeeeeee ![]() _________________________ __________
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę, Jego spojrzenie hipnotyzowało. A ton głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciało się nagrać na płytę i odtwarzać bez końca. Zaszyj się w końcie i zdechnij .. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich ;*
Jestem tu nowa więc z góry przepraszam za wszystkie przewinienia. ;D Regularnie was śledziłam i kradłam opisy aż wkońcu postanowiłam iż się odezwęę ;D Kilka opisów ode mnie. : wiem, że zanim powiem jedno słowo, Ty znasz już całe zdanie... ![]() ... jedyny w życiu cel <3 ;** mieć więcej odwagi, by czegoś nie stracić... wpatrzona w Niego... ;* ...a teraz, kiedy cała przeszłość przed oczami, rozumiem swój błąd. ...i gdy już wiem, że mogłam wszystko zmienić... ...nadal pamiętam o tym, żeby zapomnieć. może nawet nie wiesz, że istnieje ktoś taki jak ja... mam nadzieję, że komuś się coś spodoba. ;]
tylko jedna chwila, jak fenoloftaleina zabarwi dzień... ![]() Edytowane przez aneek Czas edycji: 2009-09-27 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Nie te same twarze, inny smak ma powietrze.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-09-27 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx , madziam90 jeeej.! ale miło
![]() ![]() ![]() gorgeousxd Witaj ![]() ![]() aneek Witaj ![]() ![]() ![]() -Więc nie ganiaj za mną, chyba, że jesteś gotów mnie złapać... - Gdy zapytają mnie, co lubiłam najbardziej, odpowiem, że Ciebie... -Bo ja wole do Ciebie... -`Bo miłość jak ogień rozpala nasze serca... -`I zakończyła się historia, w której serca dwa spotkały się by bić tylko dla siebie -`Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz "żegnaj" sobie powiedzieli -Wiesz, umiesz hipnotyzować... -A ja uwielbiam Ciebie Za ten uśmiech i łzy..
![]() |
#3777 |
Zadomowienie
|
lovers2friends Patalus I live in Hollywood Kasha17 _nieobliczalna_ CukrowaPanna Xadei Kochanaa Primadonna BananowaBrazylijka nydee keeendy suve chocapic Extremalna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chodźmy tam, gdzie świeci słońce, gdzie rozbrzmiewa serc muzyka.. Chodźmy tam gdzie nie ma końca, tam gdzie zło i zawiść znika. Zawiść znika. A ja nie myślę o tej mocy, która zamyka oczy, ja nie myślę o tej sile, która dręczy nas co chwilę, ja nie myślę o potędze, ja nie myślę o władzy, ja myślę o tym,czy sobie poradzę. I pójdę. Nie wiem gdzie. Na zawsze! Chodź zabiorę Cię na górę marzeń... Tam, gdzie rodzice uczyli mnie latać. <3 I nikt nie powie: lepiej by mogło być. Rozjaśnij każdy nowy świt, rozjaśnij każdy mit, bo nie chcę już więcej testować tych dni! Bo dosyć rewolucji, która jest Tylko na ulicach, a w ludziach nie We wszystkim coraz mniej Uciekamy, ale wciąż nie wiemy gdzie! Słowa znaczą tyle, ile wart jest tek, kto je wypowiada.. Ja przed Tobą otwieram wszystkie części nieba. <3 Rzeczpospolita Polska w zakazy ubrana Nikogo nie zabiła, a jednak zakazana Dla rasta sakramentem jest marihuana Sadzić palić, zalegalizować! www.blondii69.fbl.pl
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2009-09-27 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
Za słaba by dotrzymać tempa życiu...
...:::tylko powiedz że chcesz:::... Myślała, że nie ma już łez, dopóki nie zobaczyła Cię z nią Czekam... na jeden uśmiech Twój
#3779 |
Raczkowanie
|
don't even ask. it just sucks.
/nie pytaj. to jest po prostu do dupy./ tell me, princess, now when did you last let your heart decide? /powiedz mi księżniczko, kiedy ostatnio pozwoliłaś zadecydować swemu sercu?/ it never really did and now it's never gonna happen with the two of us. /nigdy tego nie było, i nigdy nam się to nie zdarzy./ and i can't think of anybody else, who i hate to miss as much as i hate missing you. /i nie moge myśleć o nikim innym, za kim nienawidze tęsknić, tak bardzo jak nienawidzę tęsknić za tobą./
![]() |
#3780 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale chyba nic nie wymyślę...
![]() blondii69 miło mi strasznie, dziękuję<3 _______________ Mój pokój wypełnia niepokój i mętny zamęt pływa w herbacie.
Więcej milczeć muszę. Za dużo ze mnie ulatuje. pranie robię. mózgu sobie. Zamykam się w sobie i nie wychodzę.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-09-27 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.