|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Cytat:
.2. ja mam takich ciolkow troche ponad 20 (coby Cie pocieszyc ).Cytat:
i zdycham rowniez.. mimo, ze zadko mi sie tak zdarza ;/.2. jestescie zgrana klasa, prawda? generalnie super pomysl .3. zazdroszcze .
|
|||
|
|
|
#3572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oj nie najlepiej jest a Myslovitz jak zawsze idealni na taki humor ja też ![]() ja mam tylko 7 ciołków w klasie chyba nikogo nie ma więc dobranoc |
|
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
witam
Może ktoś jest bardziej zorientowany niż ja. Chciałam zapytać czy jeżeli nie wpiszę na tej deklaracji co muszę złożyć do 30 września, że nie zdaję żadnego dodatkowego przedmiotu to czy mogę w każdej chwili (do któregoś tam lutego) zmienić deklarację i wpisać jakiś dodatkowy ?
|
#3574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
refleksy mi się pojawiają po jakimś czasie, gdy intensywność farby maleje, ale sądzę, że to zależy też od naturalnego koloru włosów ![]() na pewno TS, Mexx, olsen, Top shop chyba. jutro, znaczy się dziś sprawdzę w gazecie i dokładanue podam ![]() Cytat:
i chyba się trochę źle wyraziam to nie jest sportowa kurtka, tylko jakby hm... krótki płaszczyk ;P ligaaaaaaaaaaaa, ale mnie udup.ili ;] 30.01 mam studniówkę i wg pierwszego terminarza Jadar miał grać wtedy w Budgoszczy... ale zmienili terminarz i 30ego graja u siebie z ZAKSĄ i rozpaczam, bo (nie mów nikomu ) zakochałam się w głosie Jarosza i miałam ochotę zrobić z nim wywiad... ;(dla kogo będą, dla tego będą Cytat:
(((ejjj nie smutaj się! ja na tej 18nastce w pewnym momencie myślałam, że będę płakać.. leciało pod rząd kilka piosenek z serii wyciskacze łez ;] nie wiem, może trochę też podziałało to, że dziś na gg odezwał się eks i gadaliśmy... a przy jednej piosence wszyscy albo byli sparowani albo się podobierali i poszli tańczyć a ja zostałam sama przy stole .. więc wyszłam na taras i na parapecie siedziałam ;] ogólnie to było bardzo fajnie, ale jak na mój humor to leciało za dużo smutasów ;D
|
|
#3575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi nawet głupich życzeń nam nie złożyli. ![]() Cytat:
Zawsze byłam ciekawa, ale nikt do tej pory nie trafił. xDEj, co jest? Dlaczego nic nie powiedziałaś wczoraj? ![]() Cytat:
|
|
|
#3576 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Czekoladowe Jajka Kinder ; **
Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14452258] tez musze sobie kupic jakis płaszczyk na jesien a bluze sportowa od czasu do czasu ubiore ale tak wole sweterki etc.[/QUOTE]Dokladnie Cytat:
![]() ![]() tylko 22 osoby macie w klasie? hoh, u nas 36. ![]() Cytat:
gdzies to wyczytalam jakis czas temu i czekalam na odpowiednia okazje, by wykorzystac, bo to maly prezent, drobiazg, ktory nadaje sie tylko na male swieto. Cytat:
O, to niezle! a powiedz Martynko jakie to liczby ma Twoj tata? ![]() Nie szpanuj, ja mialam kiedys baby born, ktora sikala Przeczytalam: 'ja mam tylko 7 kolkow w nosie' i tak patrze: jakie kolki w nosie, o co chodzi?, ale po chwili sie zorientowalam...Cytat:
Na mexxa tez sa kupony rabatowe? O, to by mnie interesowalo, jakbys podala blizsze szczegoly. ![]() Cytat:
_____ Dziewczyny, ja tez sie wkrecilam w postcrossing.. tak, wiem, jestem sciagawa ale wylosowalam juz 5 adresow i jutro bede wysylac, Tobie Martyna tez A my chlopakom w 1kl. dalysmy ananasy z podpisem: 'A NA NAS MOZECIE LICZYC' ;D
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-27 o 09:28 |
|||||||
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tato trafił raz jak było coś koło tysiąca, drugi raz około pięciu tys. to zalezy od kumulacji i od tego ile osób trafi w liczby jak nie ma szóstki, a piątek jest mało no to siłą rzeczy można więcej wygrać ![]() a nic, Justyna mi humor w nocy poprawiła, jest ok Cytat:
![]() u mnie w klasie jest 21 osób (+ jedno w drodze, które przyjdzie na świat w lutym )a moi rodzice mają tą telewizję n, więc nie mają polsatu ![]() ojciec przyleciał do mnie do pokoju i "włącz telewizor, włącz telewizor!" (bo ja na górze u siebie mam polsat cyfrowy) liczby tajne nie mogę udostępnić ![]() kiedyś szóstkę może trafi postcrossing jest fajny ! ![]() aaaaale fajny pomysł z tymi ananasami;> może wykorzystam w tym roku dla naszych chlopaków bo się złożyłyśmy po 5 zł. dziewczyn 16 w klasie, chłopa 5 ![]() więc sporo wyjdzie na osobę. pomyśli się ![]() dzień dobry Bobry ;* pochorowałam się trochu, mam katar i boli mnie głowa. ŻJDD.!!!
|
|
#3578 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też mam studniówkę 30.01 ![]() w głosie tak nie no nikomu nie powiem no... dla ciebie Cytat:
![]() jak u mnie -------------------- dzień dobry |
||
|
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo my taki rocznik eksperymentalny w szkole - jest 7 oddziałów po 24 osoby. U nas w praniu wyszło, że 22
A inne klasy to 5 po 34-6. I niby nasz rocznik wyszedł na tym lepiej. Bo np w innych jest mat-biol i to razem z mat-fizem są najlepsze klasy. U nas nie ma, więc mat-fiz jest przez to dużo lepszy, a kto się nie dostał, to mat-geo (Martyna i inne z takich klas - nie mówię oczywiście, że to złe klasy, ale u mnie w szkole akurat w każdym roczniku najsłabsza ) Ale znowu są aż trzy humany, a w innych latach po jednym, to znowu te humany są słabe... Biol-chemy są dwa to rodzielali wg nauki i wyszło, że jeden jest świetny, maja średnią lepszą od naszej >4,0 a drugi tragedia...Ale to tylko jeden rocznik taki zrobili i stwierdzili pewnie, że się finansowo nie opłaca (bo nauczycieli, sal potrzeba więcej; a często jest tak, że klasa na 36 osób to u nas jak jeszcze kogoś nie ma, to zajmujemy tylko połowę) i już robią wielkie klasy. Ale w takiej małej jest dużo lepiej, naprawdę Cytat:
![]() Wow, to nieźle xD Tż tata zawsze gra, dobre kilkanaście lat temu równowartość malucha wygrał kiedyś parę stów, więcej raczej nie xDA że mnie przetrzymała do wpół do drugiej.... ![]() ![]() U nas w cyfrze też nie ma, paranoja i polsat jest z siatkowej, lekko śnieży, bo w czasie wichury się przekrzywiła, a nie ma kto wejść na dach ![]() To my jak się złożymy po 5 zł, to nam po niecałe 2,5 wyjdzie a moja delikatna aluzja, że można by się złożyć np dychę spotka się pewnie z: ![]() WTF? ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-27 o 11:08 |
||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto tu kogo przetrzymał? widziałaś godzinę i nawet nic mi nie powiedziałaś, dopiero jak sama zobaczyła, że już 1:30 to Cię pogoniłam ŻJDD - życie jest do du.py
|
|
#3581 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nasi to sobie nie zasługuja myslovitz tez lubie ![]() tez mam studniowke 30.01 ![]() Cytat:
![]() ----- dzien dobry Dziunie ![]() wstałam dzisiaj wczesniej ( czyt. o 9 ![]() moj tata tez kiedys mial 5 w lotto i kurde dziewczyny wczoraj nikt nie miał 6 i nastepna kumulacja wynosi 40 milionow !! chyba musze sama zagrac |
|||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba będzie zagrać jak 40 mln
![]() mi to by się tak z milion chociaż przydał... na mieszkanko... ![]() ojeju, w końcu bym mogła urządzić sobie własne mieszkanie tak, jakby mi się to podobało... wspaniale.
|
#3583 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462059] tez mam studniowke 30.01 ![]() moj tata tez kiedys mial 5 w lotto i kurde dziewczyny wczoraj nikt nie miał 6 i nastepna kumulacja wynosi 40 milionow !! chyba musze sama zagrac ![]() ja też zagram, a co ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462386]ah fajnie tak pomarzyc
![]() tez by mi sie przydał taki skromniutki milion [/QUOTE]w sumie to ja bym nawet piątką nie pogardziła ![]() takie 5 tysia na zakupy...
|
#3586 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462481]ja tez
kurde musze zagrac ![]() [/QUOTE]aż bez kitu chyba wyślę kupon i zdrapkę kupię
|
#3588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3589 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo to takie piosenki 'zakazane'. Cytat:
ja umieram zawsze przez pierwsze dwa dni.. chociaż z drugiej strony to dobrze, że @ jest teraz - przynajmniej na wfie będzie można ćwiczyć normalnie a nie ciągle się martwić czy wszystko ok (u nas się ćwiczy zawsze, czy masz @ czy nie)2. No właśnie jesteśmy raczej mało zgraną klasą:P 3. Genialny pomysł! Ja też takie chcę xd i najlepiej różowe Cytat:
Cytat:
Ah też tego nie lubie... Ja dziś właśnie idę na piwo z ludźmi "sparowanymi". Już widzę jak super extra będzie No chyba, że jakiś fajny kelner nam się trafi ]![]() Cytat:
Ja Ci będę składać życzenia w dzień kobiet ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462059] moj tata tez kiedys mial 5 w lotto i kurde dziewczyny wczoraj nikt nie miał 6 i nastepna kumulacja wynosi 40 milionow !! chyba musze sama zagrac :O ja się chyba skuszę na jeden kupon - głupi podobno ma szczęście A jak nie - cóż, niech to 10 zł uszczęśłiwi kogoś kto wygra w następnej kumulacji (nie dopuszczam do siebie myśli, że w tej mógłby wygrać ktoś inny )Cytat:
![]() _________ lepiejniejestiniebedzie R. wielkiego focha strzelił i nawet nic rano nie napisał, chociaż odkąd piszemy miał w zwyczaju budzić mnie smsem 'miłego dnia' btw.to nie eks TZ, od niego to ja juz nic nie chcę... Dziś równie cudowna jak dzień wczorajszy osiemnastka. 4 pary i ja i nawet nie chce mi się Bóg wie jak szykować.Miłego dnia, w każdym razie milszego niż mój ![]() |
||||||
|
|
|
#3590 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(ten 22-gi człowieczek też z Wami będzie maturę pisał? )Cytat:
Cytat:
A ja mam 23-ego Wszystkie tu mają 30-tego?! no weźcie, ja nie chcę tak na pierwszy ogień sama. ;P Cytat:
Cytat:
, chociaż wszystko ma swoje dobre i złe strony. Jak jest 36 osób, to mniejsze prawdopodobieństwo, że zostanę zapytana.. ; p[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462059] ![]() moj tata tez kiedys mial 5 w lotto i kurde dziewczyny wczoraj nikt nie miał 6 i nastepna kumulacja wynosi 40 milionow !! chyba musze sama zagrac :O GRAM!! nie ma to tamto Mój TŻ takie ma.. ekhm ![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-27 o 13:12 |
|||||||
|
|
|
#3591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak po prostu ![]() o co strzelił focha ? ![]() oj tez tak nie lubie jak wszyscy sa sparowani , ale to jeszcze zalezy z jaka para ide na piwo trzymaj sie a moze nie musisz isc ?ide sie uczyc zaraz ;D jak bede jeszcze o 13.30 na wizazu to pogoncie mnie
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-27 o 13:15 |
|
|
|
|
#3592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moi starzy ciagle graja, trojki sie zdarzaja ale wcale nie tak czesto. A jak pomysle ile juz kasy wywalili na te kupony... Cytat:
Wszyscy tylko sie podniecaja ze beda kupony wysylac![]() ------------------------- Trzebaby sie pouczyc:/
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze Mamo
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14463036]a ja własnie słucham sobie Myslovitz tak po prostu ![]() o co strzelił focha ? ![]() oj tez tak nie lubie jak wszyscy sa sparowani , ale to jeszcze zalezy z jaka para ide na piwo trzymaj sie a moze nie musisz isc ?ide sie uczyc zaraz ;D jak bede jeszcze o 13.30 na wizazu to pogoncie mnie [/QUOTE]Focha strzelił, bo go okrzyczałam, że nie lubię jak gdzieś idzie i nie pisze, że idzie, a ja gadam sama do siebie-.- A iść muszę, bo to przyjaciela 18nastka i nie miałabym serca, gdybym się nie pojawiła. Też idę się uczyć... Weekend powinien mieć co najmniej 3 dni nie licząc piątku, absolutnie. Edit: ODBRAZIŁ się! I nawet mnie przeprosił !
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w klasie ogólnie to trzy zaciążyły
![]() ale dwie już się z nami nie uczą. hmm, ogólnie to chyba w tej 60-letniej historii szkoły nie było tylu przypadków. Przez 60 lat ponoć dwie dziewczyny, a tu w ciągu trzech lat trzy dziewczyny i to w jednej klasie no ja wiedziałam, że czymś musimy się zapisać w historii szkoły jak nie osiągnięciami naukowymi to chociaż ciążami ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Kamila (ladyanx), no to już R. się odobraził i od razu humorek lepszy ![]() a ja ciągle problem mam.
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to dobre ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14462059] moj tata tez kiedys mial 5 w lotto i kurde dziewczyny wczoraj nikt nie miał 6 i nastepna kumulacja wynosi 40 milionow !! chyba musze sama zagrac ooo kurde xD może jakiś system na wizażu wypracujemy, a wypadku wygranej to i tak sporo wyjdzie na jedną osobę ;> ale trzeba grać ![]() ![]() może to będzie szczęśliwy dzień którejś z nas ;DCytat:
a słyszałyście, że w Bułgarii czy gdzieś w jakiejś grze typu lotek dwa razy pod rząd padły te same cyfry ;> mnie kiedyś koleżanka zabiła - miała jechać z chłopakiem do Kazimierza i pyta mnie czy chcę z nimi jechać -.-' zapytałam prosto z mostu czy jako przyzwoitka.. nie zaprzeczyła.. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
czymś trzeba się wpisać w kroniki szkolne ^^ u mnie w LO chyba żadna nie jest w ciąży, przynajmniej nie widać nie moja koleżanka w ostatni poniedziałek przychodzi do szkoły i oznajmiła mi i innej kol., że po lekcjach jedzie z chłopakiem po test ciążowy ;] chociaż przyznała, że nie ma powodu do strachu, bo nie współżyli, ale okres się jej spóźniał o całe 2 dni ;] no i zrobiła ten test i okazało się, że nie wpadli, ale prawie 7 godzin w szkole siedziała i się denerwowała i co chwilę do wc latała..
|
|
#3597 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ahha teraz bym wystawiła na allegro za "kupę kasy" ale nie .. bo ją rodzice oddali ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio trafiłam aż ... jedną liczbę ![]() Ale serce mnie boli przez cały weekend nie wiem co jest ![]() A co do szkoły, heh miesąc nauki minął a u mnie ... nuuda w lekcjach i nauce. Miałam tylko jeden dzień taki, że musiałam się dużo uczyć a tak to ciągle luz :O Nie wiem co się dzieje Ale muszę to wykorzystać i nadrobić zaległości Tylko, że takiego leeenia mam, wczoraj wzięłam zeszyt żeby się pouczyć i nauczyłam się, jednej strony ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też dziewczyna z klasy chodziła i gadała, że chyba w ciąży jest .. "o dziwo" nie jest Ale ona zawsze musi być w centrum uwagi
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-09-27 o 14:29 |
|||||
|
|
|
#3598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tamtym roku jedna dziewczyna w moje klasie zaszła w ciażę. Chciała zrezygnować ze szkoły, ale dyrektorka powiedziała, że nie ma sensu rezygnować w ostatniej klasie i że ona zrobi wszystko, żeby ona zdała i nie miała problemów w nastepnej klasie. Dała jej wolne na 4 miesiace, tak, by od września (miała termin na wrzesień) do końca semestru przychodzić tylko do szkoły, by zaliczyć większe sprawdziany. W tym roku zmieniła się dyrektorka, która powiedziała, że jeśli nie będzie miała wzorowej frekwencji to nie będzie klasyfikowana. Jak ona moze chodzić do szkoły jak od sierpnia miała komplikacje. Poza tym z dzieckiem miała chodzić do szkoły?? tak w ogóle to u nie w szkole sporo dziewczyn chodzi w ciąży. I do tej pory dawały sobie radę, nie wiem jak będzie teraz przy tej nowej dyrektorce
|
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to dobra koleżanka... Świetnie byś się czuła na pewno... Nigdy nie zapomnę, jak w 2 klasie na religii puścili nam film o aborcji. Akurat jedna z dziewczyn panikowała, że wpadła. Po 10 min filmu panna w ryk i wybiega z sali - oczywiście w ciąży wcale nie była;p Cytat:
Ano humor trochę lepszy, za 2 tyg lublin więc osobiście R. nawtykam, o ile nie padnę pod wpływem jego wzroku... ![]() Martyna, ja mam Twój adres pamiętaj -.-" Do Kętrzyna daleko nie jest więc nosek do góry, albo tam wpadnę i będzie źle ![]() Trzymaj się Mała |
||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
obiecałam napisać jakie w Hocie są rabaty, więc piszę
(podaję tylko te co jeszcze obowiązują, bo są już niektóre nieaktualne...)Mango -10% (od 3.10 do 4.10) River Island -10% (od 3.10 do 4.10) Diesel -20% (od 17.09 do 14.10) Olimpia -10% (od 17.09 do 14.10) Hexeline -10% (na wybrany asortyment od 17.09 do 14.19 - nie łączy się z innymi promocjami) Wallis -20% (od 26.09 do 27.09) Top Secret -20% (na całą kolekcję od 17.09 do 14.10 - nie łączy się z innymi promocjami i nie dotyczy rzeczy już przecenionych) Spring -20% (od 26.09 do 27.09) Click fashion -20% (od 17.09 do 14.10) Gino Rossi -15% (na kolekcję damską obuwia i torebek od 17.09 do 14.10) House -20% (na damskie spodnie dżinsowe od 17.09 do 14.10) Troll -20% (na całą kolekcję od 17.09 do 14.10 - nie łączy się z innymi promocjami i nie dotyczy rzeczy już przecenionych) Aldo shoes & accessories -20% (od 26.09 do 27.09) Pawo -15% (od 17.09 do 14.10) Gino Rossi -10% (na kolekcję obuwia męskiego od 17.09 do 14.10) Vissavi -15% (od 17.09 do 14.10) Cropp -20% (na spodnie i swetry damskie od 17.09 do 14.10) D&G -15% (na zegarki D&G w wybranych sklepach sieci SWISS od 17.09 do 14.10) Hugo Boss watches -15% (na zegarki Hugo Boss w wybranych sklepach sieci SWISS od 17.09 do 14.10) Derri -15% (od 17.09 do 14.10) Tommy Hilfiger watches -15% (na zegarki Tommy Hilfiger w wybranych sklepach sieci SWISS do 17.09 do 14.10) Deborah -15% (wyłącznie na mascarę Black & Long marki Deborah w perfumeriach Douglas na terenie całego kraju od 17.09 do 14.10) AA Prestige -20% (przy zakupie dowolnego produktu do pielęgnacji twarzy lub ciała z gamy AA Prestige w aptekach Super-Pharm od 17.09 do 14.10) Apart -10% (na biżuteryjne zegarki marki Elixa od 17.09 do 14.10) Apart -10% (na całą srebrną kolekcję Apart od 17.09 do 14.10) Pulsar -15% (na zegarki Pulsar w sieci salonów Time Trend i Euro Time od 17.09 do 14.10) Plusit -20% (od 17.09 do 14.10) Rccobarocco -15% (na zegarki Roccobarocco w sieci salonów Time Trend od 17.09 do 31.10) Colibra -15% (na zakupy do kwoty 300zł brutto od 17.09 do 14.10, Warszawa, ul. Chmielna 26) Colibra -20% (na zakupy powyżej 300zl brutto od 17.09 do 14.10, Warszawa, ul. Chmielna 26) Jubiler Schubert -10% (na srebrną kolekcję od 17.09 do 14.10) to są wszystkie jeszcze obowiązujące promocje ![]() nie pisałam tych z restauracji, salonów piękności, SPA i salonów dentystycznych xD chyba, że którąś interesuje promocja na implantologię xD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

nie dosyć, że trzeba dla 15 ciołków zorganizować zbiórkę i coś kupić, to jeszcze nie wiem, co Tżtowi 
.
(coby Cie pocieszyc
).

) masz potem rude refleksy?
jak kupisz to powiedz do jakich sklepow sa te kupony
czyżbym dorastała? 

jakie kolki w nosie, o co chodzi?, ale po chwili sie zorientowalam...