|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
|
|
|
|
#3542 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczęściara jesteś, że masz mecze u siebie, wiesz? ![]() Ja zawsze mogłabym wykupić połowę sklepu i zawsze nie mam pieniędzy Cytat:
Że niby ja? Jeju, zabrzmiało jakbym siedziała całe dnie i noce w książkach
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Oł. To idę na osiedle po kupon.
![]() A przez koleżankę. ![]() -------------- Marta mnie zagaduje na gg, a ja muszę iść do nauki. ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Historia
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie, jakie butki ? ja mam ochotę na nowe butki ![]() histeria
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Rozeznanie
|
Jedne czarne kozaki oficerki, a drugie takie niższe, za kostkę na jesień.
![]() Ja w sumie lubię historię, lubię słuchać o historii przede wszystkim, ale jak muszę się uczyć jakichś pierdół i szczegółów, to już mniej mnie to cieszy.
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta oszołomię.. ;P już to widzę xD standart u mnie - wellaton - gorzka czekolada wczoraj kupiłam z Londy hebanowy brąz xD ale dzisiaj rano z mamą doszłyśmy do wniosku, że lepiej przed imprezą nie ryzykować, bo heban to bardzo ciemny ;P więc kiedy indziej wezmę tym hebanem się pofarbuję ;PCytat:
pierwszy na TV4, drugi na Polsacie Sport )wiem wiem xD a jeszcze się czaję na bodajże 14.listopada na mecz Politechnika W-wska - Jadar :P będę mieć na dniach legitymację prasową, więc napisałabym mejla do rzecznika prasowego Polibudy o jednorazową akredytację ;P ja jedne buty na jesien kupiłam jakoś pod koniec sierpnia, a teraz drugie sobie upatrzyłam i może po niedzieli je kupię ![]() a dzisiaj w TopSecret upatrzyłam świetną kurtkę na jesień a co do kolczyków to się czaję na przekucie uszu ;D może po niedzieli znajdę czas i skoczę do kosmetyczki
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy już pytałam Cie kiedyś (takie mam wrazenie ) masz potem rude refleksy?aż może skoczę do top secret vive taa? jak kupisz to powiedz do jakich sklepow sa te kupony a nie masz jeszcze przekutych ;D ? |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w internecie chyba powinno być? ![]() Marta - no jasne, już się pakuję, żeby się przenieść do tej willi, którą kupimy Kasia - 200zł za kurtkę jesienną to nie jest drogo? ech... w sumie zależy od grubości. Ja poluję na jakiś fajny, elegancki płaszczyk. Oduczyłam się noszenia bluz i ubrań sportowych, wiecie? zaczęłam się jakoś tak.. elegancko ubierać od jakiegoś czasu, nie wiem, skąd tak nagle mi się to wzięło. czyżbym dorastała?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-26 o 15:54 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz przekłutych uszu? ![]() Ja też się czaiłam kiedyś. Jak miałam 5-6 lat uparłam się, żeby przekłuć. Poszłam z mamą do jubilera, wybrałam nawet kolczyki. Jakiś chłopak przede mną przekłuwał ucho i moja mama do niego "Bolało?", a on "Trochę szczypie". A ja zeszkoczyłam z taboretu i uciekłam. Dopiero w 1. gimnazjum przekonałam mamę, że tym razem nie zwieję.
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już od dawna nie nosze kurtek, bluz itp. na jesień mam płaszczyk, tzn. on bardziej na wiosnę. no, ale cos jeszcze by mi się przydało, choć myślę, że zostawię sobie kasę na coś zimowego, bo w tym roku nic nie mogłam znaleźć i w końcu kupiłam to co było, niekoniecznie ciepłe ![]() Cytat:
![]() ja przekulam jak bylam mala wlasnie z 5 lat mialam ![]() heh, uciekalam z foteli fryzjerek ale nie od kosmetyczki :p xD Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-26 o 16:11 |
||
|
|
|
#3551 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE] ![]() no tak wiadomo w nocy szkoła to zuoooooooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-09-26 o 16:25 |
||||
|
|
|
#3552 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a kurde przez 3 h 'chłopow' nie przeczytasz ;/ ;p . Cytat:
![]() ups , przypomnialas mi ze tez musze wysłac dziewczyna kartki całkowicie zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a bluze sportowa od czasu do czasu ubiore ale tak wole sweterki etc.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3553 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gydyby nie ja, to byś wylądowała ![]() Cytat:
Ale takich ambicji raczej nikt nie ma ![]() W środę się pytam kolegi, czemu go nie było we wtorek.. "wykopki miałem" ![]() Bo baba jest dziwna... A chłopaki z nią mieli w pierwszym półroczu pierwszej klasy wf i jak zobaczyli, że to ona prowadzi, to "o nie, my nie chce tańczyć" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak będę miała córkę, to nigdy jej nie przekłuję uszu, jak będzie miała te 14-15 to będzie sobie mogła iść sama przekłuć. ![]() Coś mi dzisiejsze zdrowienie w domu pod kocem nie wyszło
|
||||||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy?
Rozwiń myśl. ![]() ----------------- Marta, Ty Szatanie ( Nie pojawię się tu do 22.00 xD
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie tacie pomagałam i od 9 do 16 nie było mnie w domu
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nagrodą główną jest laptop ![]() a takimi dla najlepszych ze szkoły jakieś książki , albumy i inne duperelki
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
oo to super
![]() A rysowałaś czy zrobiłaś zdjęcia?
|
#3559 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Beata, 8.50 to środek nocy, nie przesadzaj ;d
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460] dzien dobry Żbiczki ![]() przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .[/QUOTE] Ja dziś od rana sobie wkręcam, że juto do szkoły - jak miło kiedy ludzie uświadamiają cię, że masz jednak jeszcze jeden dzień "wolnego" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moje najdalsze wspomnienie kolczykowe to ławka w przedszkolu - wypadł mi wtedy ten, który trzeba nosić po przekłuciu i taka ropa mi leciała ____________________ Dobry wieczór Robaczki ![]() Walczę z nałogiem Dziś już nie spamowałam wizażu tylko podczytywałam xd! aż do teraz.Jestem z siebie dumna, uczyłam się dziś i to nie mało: biologia-komórka+enzymy jutro powalczę z cyklami Kerbsa itp., bo tego kompletnie nie pamiętam. Później była matma (sprawdzian w poniedziałek mamy z figur geo.) i znów biologia - narządy zmysłów. Za moment otwieram książkę od niemca Doszła dziś kartka do Finlandii, z czego niezmiernie się cieszę. Kupiłam rano będąc w mieście następne kartki - chce któraś ? ![]() Ah i mam questiona do Martyny - czuję, że chcesz zostać moją prywatną trenerką. Od czego zacząć ćwiczenia z serii "biorę się za siebie"? |
||||||
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa chciałabym. ![]() moja mama chciała dzisiaj wysłać, ale ją odwiodłam od tego głupiego pomysłu i jej mówię, że nie warto i tak nie wygra, a ona się upiera "a może jednak?" na co ja "nie może tylko na pewno nie wygrasz ". Jak dla mnie szkoda kasy na to i na inne tego typu gry. no i bardzo dobrze. Ja dzisiaj troszke sobie poleniuchowałam, co prawda pouczyłam się z biologii, zrobiłam zad z WOSu i porozwiązywałam testy na prawko, no ale to nie szczyt moich możliwości. Jeszcze dzisiaj mam zamiar porozwiązywać kilka zadań z matmy i zad. dom. z chemii zrobię, aaa no i przedwiośnie na wieczór mnie czeka. ja też dzisiaj tak postanowiłam, od jutra bieganie i jakieś ćwiczenia. ________ wzięłam sobie kąpiel, zrobiłam sobie maseczkę i o niebo lepiej się czuję. ![]() idę herbatkę sobie zrobić i coś do jedzenia.
|
|
#3561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie bieganie niewskazane ze względu na kręgosłup i stawy, ale wymyślę jakiś zamiennik :} ja też zrobiłam sobie mini-spa: maseczka i megaróżowe paznokcie a tak, żeby wszystkie gwiazdy miały co krytykować ^^Smacznego ![]() btw. ubóstwiam Twój avatar:} |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co mojego paznokcie mają etap regeneracji i mam na nich tylko odżywkę. ![]() dzięki i jeszcze raz dzięki
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
U sąsiadów jest impreza impreza i cały czas lecą łupanki na cały regulator. Aż czuję drżenie podłogi, a sąsiedzi mieszkają jakieś 40 m ode mnie.
Jaki to środek nocy. To już nawet nie jest świt.
|
|
#3564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy edit: ogladałam dzisiaj chwile zenska siatkowke, tak strasznie drażnił mnie głos pani komentatorki ze normalnie nie mogłam dalej słuchac poczytałam troche 'przedwiosnie' a teraz swedzi mnie oko Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-26 o 21:27 |
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14456392]to wbijaj na impreze do nich
![]() ![]() ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy poczytałam troche 'przedwiosnie' a teraz swedzi mnie oko Eee, nie. ![]() Haha. ![]() Na pewno od tego 'Przedwiośnia'. Edit: A ja Wam się nie pochwaliłam. Zrobiłam cały drugi dział z kiełbasy. Co prawda chciałam jeszcze pierwszy zrobić, bo wcześniej jakoś czasu nie było, ale impreza i nie da się skupić.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-26 o 21:30 |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wyłączam komputer i jutro chyba go nie włączę już jutro, przypomniało mi się, że jeszcze mam pieprzony spr. z angola, pełno słówek. Wykańczam się przez tą szkolę. I jeszcze muszę wydrukować deklarację. Paaaa ;*
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Zaniedbujecie wątek.
![]() Idę porobić jeszcze matmę, bo łupanka przycichła. ![]() Dobranoc.
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Malowałam
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14456392] ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy Miała dziewczyna rację ![]() A ja o tej porze skanuję tym sierotom z mojej klasy, a to rozdział z historii, bo ktoś już książkę sprzedał, a to lekcje z wosu ![]() A jutro pewnie dostanę okres i mnie boli, jakbym się miała przełamać na pół ![]() Do tego przypomniało mi się o Dniu Chłopaka nie dosyć, że trzeba dla 15 ciołków zorganizować zbiórkę i coś kupić, to jeszcze nie wiem, co Tżtowi
|
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My chłopakom w klasie w tym roku narysujemy karykatury i damy w antyramach + coś słodkiego. Rok temu kupiłyśmy taki wieeeelki tort, a 2 lata temu...nie pamiętam ![]() Za to oni co roku mają dla nas coś super - w 1 klasie dostałyśmy koperty z napisem: Smutno Ci? po otwarciu napis: Zjedz budyń! i saszetka z budyniem waniliowym x) + tulipany bodajże:P W 2 klasie dostałyśmy zdjęcia chłopaków z opuszczonymi spodniami i w białych podkoszulkach z jakimiś śmiesznymi nakryciami głowy, którzy trzymali karton na którym był napisany nasz ulubiony tekst wychowawczyni "Nie jestem idealna ale czasem mi się zdarza" _________________ Jesień mnie dopadła. I Myslovitz. I smutno mi cholera. I się pokłóciłam z R., bo nie lubię jak ktoś mnie olewa. A jutro wypada iść na piwo z okazji przyjaciela osiemnastki. To nic, że będą tam ludzie, których z całego serca nie kocham już... dziś wiem, wszystkie rzeczy, które kiedyś określały mnie gdzieś zniknęły porzuciłem je i wiem, a właściwie wcale nie wiem kim dziś jestem i nie potrafię już odnaleźć siebie w tym |
|
|
|
|
#3570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po sprawdzeniu wyników stwierdził :"oj córa, dawno tak cieniutko nie było, moje liczby tracą moc" (ojciec ma te same liczby od 20 lat przed dniem dziecka, jakoś w 96r i rodzice kupili mi za to taką wypasioną lalkę barbie. Skipper opiekunkę dla dzieci )Cytat:
![]() pewnie w nast. środę zapyta albo mnie, albo Majkela. że do mnie to pytanie? aktualnie mam czas obżerania się słodyczami, więc najlepszym motywatorem nie jestem ale ogolnie, du.pa w górę i ciśnij ćwiczenia haha.Cytat:
mnie podobnie... ![]() mam trochę denny wieczór. trochę to mało powiedziane w sumie. smutno mi. dobijam się myslo i bartosiewicz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

Szczęściara jesteś, że masz mecze u siebie, wiesz? 

?

wczoraj kupiłam z Londy hebanowy brąz xD ale dzisiaj rano z mamą doszłyśmy do wniosku, że lepiej przed imprezą nie ryzykować, bo heban to bardzo ciemny ;P więc kiedy indziej wezmę tym hebanem się pofarbuję ;P

czyżbym dorastała? 

I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic.