|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Hej
![]() Gucia masz extra duzy brzusio, sliczny ![]() Kareninka super, że wróciłas, to my teraz oczekujemy z Toba i mam nadzieje, ze jutro na usg bedzie wszystko okej, a Ty z nami sobie posiedzisz ![]() nie moge pogrubiac tekstu ![]() o juz moge wlejam brzusio z dzisiejszej wycieczki
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-27 o 20:07 |
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia no i oczywiscie zapomnialam dodac ze brzuszek sliczny,duzy a Ty wygladasz slicznie
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Domi Ty tez bardzo ładnie wygladasz z tym brzusiem,a buzka czemu zakryta??
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wole na wizazu pozostac anonimowa, swiat jest mały, niestety
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
A to prawda prawda
Ale mi dzis net muliiii
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam kochane ???
KARENINA- FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚ. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze Wiktor się urodzi i Grzesiek się zmieni.Dziś Spedziliśmy cały dzień razem.Nikolka wróciła od wujka scięła ją Kaśka czyli darka laska.Ja dziwnie się czuję coś ostatnio,Wiktorek kopie aktywny cały dzień jest. MAGDA- po rozmowie to i tak poszedł na urodziny ale to ostatnia impra w jego ostatnich dniach laby bo już mu powiedziałm że ostatni raz gdzieś był.Musi się do tego przyzwyczaić bo potrzebuję go coraz bardziej w domku. Coś kuje mnie serce i jak chodzę to czuję jak naciska mi Wiktor na pęcherz i czuję się jakbym miała rodzić zaraz ale jeszcze wytrzyma Wiktorek mam nadzieję. A co tych ciuszków to ich niekupiłam bo ta babka je wylicytowała z powrotem na all.
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Kareninko witaj ponownie
![]() Gucia i Domi ślicznie wygladacie. Domi pewnie znowu bedzie mi sie sniła w nocy![]() Pietrusia jak zdrówko?? A ja dzis nie byłam na obiedzie u teściowej i a teściowa namawiala nas oczywiście- że to co dzis ugotuję to zjemy jutro a żeby dzis do niej jednak przyjechać No ale że dzis była F1 i mezowi siedzenie w domu było na ręke to...odmówił mamusi
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczorek
ale sie stęskniłam ![]() Będe miała jutro nadrabianai (jak zwykle zreszta )dzisiaj nadrobie tylko troszke bo ide do łóźia ![]() u Nas nic nowego ,...kupiłam dzisiaj małaej słodaśnie spioszki i dresiko-spodenki -fajne rzeczy .....i jeszcze zdjątko z dzisiejszego spacerku
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-09-27 o 20:54 |
|
|
|
#998 |
|
BAN stały
|
dziękuej wam dziewczyny za wszytko
kochane jesteście. ale wątpie zebyśmy to z tz jeszce naprawili. sytuacja powtórzyla sie już 4 raz i nie bedę mu w nieskoczonosc wybaczać. chyba że jakiś psycholog moze pomoze. narazie nie mieszkamy razem. zobaczymy co bedzie dalej |
|
|
|
#999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Karenina. Fajnie cię znów widzieć.
A z leżeniem słuchaj ładnie tżta i odpoczywaj Cytat:
Chłopak zamiast dziewczynki jeszcze ujdzie, ale bliźniaki... nie jestem na to przygotowana (chociaż bym chciała) ![]() A cc... no tu się okaże co okulista powie na moją wadę (-3) Elu, z tym mlekiem po bigosie, to też bym uważała Cytat:
Cytat:
A wybaczanie... nie wiem co twój mąż nabroił, że tak cię zezłościł, ale może potrzebuje wyjaśnienia (jak krowie na rowie) co zrobił źle ![]() Trzymam za was kciuki, żebyście jednak się pogodzili i mogli być zgraną i kochającą rodziną. Domi, AsiCcccCa bardzo ładnie wyglądacie Słuzy wam ta ciąża, że hejAsiCcccCa, ubranka i kocyk słodziutkie ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-27 o 21:32 |
|||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
GuciuMi okulista mówił ze od - 3 lepiej robic cc ,no i Ja robie
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-09-27 o 21:30 |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
malinka
no F1 u nas tez dzis chlopaki ogladali. zostaly jeszcze 3 wyscigi wiec do konca pazdziernika moze ci sie jeszcze 3 razy uda wymigac od obiadku u tesciowki i opowiadania![]() my znow nie wygralismy w totolotka a juz zaplanowalam ze sobie kupie samochod w kolorze kawy latte![]() Kareninka lez sloneczko a jutro juz bedziesz miala okno na swiat (czyli wizaz) kolo lozka wiec postaramy ci sie umilic ten czas co masz lezec. Bravurka szkoda ze sie tz nie popisal.. macie jedno malenkie dziecko, drugie prawdopodobnie w drodze.. ciebie hormony rozwalaja emocjonalnie.. zeby tylko nie skonczylo sie to depresja poporodowa.. a tesciowie nie mogliby jakos pogadac z tz?? Gucia ty to tutaj sie juz niedlugo bedziesz wszystkim po kolei snila
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-09-27 o 21:33 |
|
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam Twoje zdjęcia na NK.
Jak zwykle wyglądasz świetnie Dałabyś jakieś zdjęcie, na którym gorzej wyglądasz A gdzie byliście? Cytat:
![]() Cytat:
A Ty po prostu pięknie wyglądasz Widać, że Ci ciąża służy. Ja dzisiaj znowu mam chyba niskie ciśnienie, bo łeb mnie boli cały dzień
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
no ale zobaczymy co mi powie mimo wszystko lekarz. Może zapytam o to też mojego gina we wtorek Sama nie wiem. cc jakoś mnie trochę przeraża Może to głupie, ale chyba wolałabym rodzić sn... ![]() Kropko, jeszcze wyjdzie na to, że samolubna jestem, bo tylu się śniłam, a mi póki co żadna z was się nie śniła ![]()
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ właśnie mnie zapytał, czy zamówiłam już ten materac gryka - świerzop
To mi pojechał Mickiewiczem
|
#1005 |
|
BAN stały
|
Aj z nim to już wszyscy gadali i dalej to samo.
Nie chce się wdawać w szczegóły bo to bardzo przykra dla mnie sprawa ale jak dalej się będzie tak zachowywać to to na pewno będzie koniec. Teściowa moja znaczy jego mamuśka i tak jest po mojej stronie. W sumie w tym małznestwie nie żałuje tylko tego że mam Patryczka bo to mój najukochańszy skarb |
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla tego pana
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Gucia, Domi, Asia - śliczne brzuchy
![]() Bravurko, życzę Ci żebyście sie jednak z mężem dogadali - chociażby ze względu na Patryczka który przecież cały czas tak bardzo Was obojga potrzebuje... Kareninko, witamy Trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego synka ... to tak po krótce bo jakoś nie mam dzisiaj nastroju do pisania i w ogóle zmęczona jestem... Zaraz się kładę. Dobranoc Mamusie
|
#1008 | ||
|
Zadomowienie
|
Kareninka - witaj
oj za późno Was przeczytałam, bo już wypiłam ale bigos jadłam gdzieś o 15, i później nic, no i mnie tak męczył.... ale jak na razie jest ok ![]() ![]() domi - pięknie Cytat:
idziecie w dobrą stronę AsiCcccCA -super ciuszki i piękna mamusia ![]() Cytat:
Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-09-27 o 22:10 |
||
|
|
|
#1009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i fajnie ze sie postawilas i zjedliscie niedzielny obiad w swoim gronie no i chlopaki pewnie zadowoleni bo Kubice mogli ogladnac ![]() Cytat:
Cytat:
Oby jednak wszystko sie ulozyło ![]() Cytat:
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurko mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Co do mojego TŻ to wiem, że jest powalający ![]() Chyba z tego powodu tak się zawsze dobrze z nim bawię ![]() Dobranoc Dziewczynki, bo ja już padam na mordkę
|
#1011 |
|
BAN stały
|
dziękuje jeszce raz.
i prosze o kciuki za mojego synka bo jutro mamy wizyte u lekarza buziaczki i dobranoc |
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie za Patryczka i za Was kochana
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będą trzymaneTy też bądź dzielna kochana ![]() Ja zmykam też już spać. Jakoś w złym nastroju jestem. Od początku ciąży nie miałam humorów, to teraz mi się zebrało Już jakoś dość mam trochę tego brzucha, tego, że cokolwiek nie ubiorę, to albo mnie ciśnie, albo do końca nie zakrywa i mi wieje zimno, albo się podciąga Nic to, nie truję już, jutro też jest dzień, będzie lepiej ![]()
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia no co Ty,damy rade ,tyle czasu juz nosimy te brzucholki ze juz duzo nam nie zostało,a pozniej bedzie nam brakowalo tego brzuchola ![]() jak maly wyjec nie bedzie dawal spokoju hihih![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny a u mnie wlasnie zaczał sie 36 tydzien-
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzuchatki jeszcze spicie?
![]() jak oglądam ciuszki i Wasze zakupy to mi trocvhę szkoda, ze wszystko mam, takie piękności pokazujecie ja tez chcebrzuszki piękne Karenina ![]() Bravurko jako że Patryk wczesniak to się ojeździsz po lekarzach na kontrole, ale będzie wszystko dobrzea co do specjalisty - psychologa rodzinnego to warto pojść, qwiem, ze pewnych zachowan nie da sie tak szybko wybaczyć a zapomniec jeszcze trudniej, ale warto sprobować wszystkiego - wzieliście slub z miłości i mały tez począł sie z miłości i właśnie to powinno być głównymi atutami przemawaijącymi za ratowaniem nawet jeżli dojdzie jednak do rozstania to będziesz mogła sama przed sobą przyznać, ze zrobiłaś wszystko aby jednak być razem |
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz od 6 niespię zrobiłam Grzeskowi śniadanie do pracy. Juz wszystko jest z nami wporządku,jakos się dogadaliśmy. Nikola też już wstała.Zjadła ze mną pączka bo Grzesiek mi kupił,ale gdybym wiedziała że ona będzie jadła to by kupił dwa pączki. Boli mnie kręgosłup i od wczoraj mam tą rwe kulszową.Mówiłam Grzeskowi że dobrze że już mi przeszedł ten ból a tu na wieczór znów jak mnie chwyciło cholera to upadłam na kolana z bólu.To może dlatego że się cieszyłam że już mi przeszło a tu jak na złośc,no nic nasmarował mnie kremem na noc przeciwbólowym,ale to nic niedaje.Czuję się dobrze mam nadzieję że dziś po pracy jak wróci tż to pojadą do tego faceta po pieniądzę bo dziś chcę jechać z Andrzejem i Grzeskiem. Prawdopodobnie mają dziś puścić ciepłą wodę zobaczymy czy tak będzie.Wczoraj mama do mnie dzwoniła robi mi paczkę ale kiedy ją wyśle to sama niewiem jeszcze bo jeszcze może coś kupi dla Wiktorka i Nikoli. ![]() :r oza:![]() ![]() ![]() .DZIŚ ZACZYNAMY 34 TYDZIEŃ WIKTORKA W BRZUSZKU
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haj
![]() Ale miałam nockę ![]() Jak się obudziłam o 3.30 do WC to potem przez godzinę się nie mogłam zasnąć, bolała mnie głowa, kark a potem jeszcze noga, no i miałam zgagę ![]() Ja dziękuję za takie ciążowe atrakcje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też bluzki zaczynają być krótkie, a moje ulubione spodnie zjeżdżają mi czasami z brzucha, czyli chyba za małe na mój mega brzuch ![]() Ojejku, gratulacje No, Malinko właśnie myślałam wczoraj o Tobie, że masz termin dalej, a pewnie zobaczysz się ze swoim synkiem przede mną ![]() Gratulacje
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula, Paczka, Malina - gratulacje kolejnych tygodni.
U nas dziś początek 35 tc ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Domi pewnie znowu bedzie mi sie sniła w nocy
No ale że dzis była F1 i mezowi siedzenie w domu było na ręke to...odmówił mamusi

a juz zaplanowalam ze sobie kupie samochod w kolorze kawy latte
Może to głupie, ale chyba wolałabym rodzić sn...
brawa dla tego pana

ja tez chce