Scent Bar X - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 20:07   #2581
LouLou25
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
LouLou - nie chodzi o nagonkę. Ale jestem myśleniu, że skoro to POLAŃSKI, to znaczy, że mu wszystko wolno czy ma być traktowany ulogowo i wyjątkowo bo "wielkim reżyserem jest".

Czy wam Wizaż też tak muli?

muli a taka nuda u mnie dzisiaj powinnam pakowac manele na wyjazd...

jak widac po dzisiejszym dniu nie ma litosci dla sk...ow
ale jak on *******nie na udar lub zawal w amerykanskim wiezieniu to sie poplacze bede miala poczucie glebokiej niesprawiedliwosci, ze tyle chu...zy pomyka po swiecie a zamkneli jego;
jestem pewna ze gosciu zaluje, prawdopodobnie niezle tez wybulil, a moze i do tej pory buli, dziewczynka nie ma zalu wiec nie widze sensu trzymania zresocjalizowanej, 76 letniej jednostki w pierdlu

zakopmy pedofilsko-szowinistyczny topor -----> klik

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:07   #2582
greenaurie
Rozeznanie

Madziczka, dziękuję za linka, wprawdzie większośc wątków czytałam, ale jest też kilka nowych

"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy."
greenaurie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:08   #2583
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Greenaurie - w takim razie naprawdę polecam wiedzę i odnośniki zawarte w tym poście, tam jest wszystko fajnie pogrupowane:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171870

Zaraz mnie krew zaleje przez ten Wizaż!

Kilka dni temu upolowałam to :
http://www.allegro.pl/item748575730_...hand_made.html

pijekne! wyrażają Twoją osobowośc i są w ulubionym kolorze- lepszych nie mogłaś wybrac
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:09   #2584
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Będę zadawać szyku, tylko jeszcze nie wiem, gdzie
Tzn. obiecuję je założyć na zlot

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:12   #2585
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
muli a taka nuda u mnie dzisiaj powinnam pakowac manele na wyjazd...

jak widac po dzisiejszym dniu nie ma litosci dla sk...ow
ale jak on *******nie na udar lub zawal w amerykanskim wiezieniu to sie poplacze bede miala poczucie glebokiej niesprawiedliwosci, ze tyle chu...zy pomyka po swiecie a zamkneli jego;
jestem pewna ze gosciu zaluje, prawdopodobnie niezle tez wybulil, a moze i do tej pory buli, dziewczynka nie ma zalu wiec nie widze sensu trzymania zresocjalizowanej, 76 letniej jednostki w pierdlu

o! bardzo dobry tekst o 76-letniej jednostce , ja tez nie mówie ze muszą go wsadzić, ale aresztować i osądzić jak najbardziej.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

byłam dziś oblukać mumie- ale czadzio , zdziwiłam sie tez jak bardzo muzeum może sie zmienić przez 10 lat
Stary 2009-09-27, 20:13   #2586
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o! bardzo dobry tekst o 76-letniej jednostce , ja tez nie mówie ze muszą go wsadzić, ale aresztować i osądzić jak najbardziej.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

dobra niech go torturuja tylko tak, zeby jeszcze z jeden film zrobil
podtapianie dozwolone

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:13   #2587
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
sab- poweidziłas dokładnie to co ja myślę

i jak dla mnie fakt czy chciała czy nie nie ma znaczenia- mogłaby go nawet błagać o to i to by nie zmieniło mojego poglądu na tą sprawę.
Albo jedynie o tyle, że zamiast pedofilem i gwałcicielem byłby tylko pedofilem.

Istnieje w psychologii pojęcie uwodzicielskiego dziecka. I zaznaczę, że dla dorosłego człowieka nie jest ono usprawiedliwieniem.

Cytat:
mimo wszystko ja tam jestem przeciwna przypinaniu mu z gory latki paskudnego gwalciciela, bez znajomosci szczegolow tej sprawy, nie lubie nagonek,linczow i przedstawiania swiata w czarno-bialych barwach
Linczów?
I o jakich łatkach tu mówimy? Gościu sam przyznał się do tego, że przerżnął dziecko.
Cytat:
LouLou - nie chodzi o nagonkę. Ale jestem myśleniu, że skoro to POLAŃSKI, to znaczy, że mu wszystko wolno czy ma być traktowany ulogowo i wyjątkowo bo "wielkim reżyserem jest".
A i to bardzo ważny aspekt sprawy. Wobec prawa wszyscy powinni być równi. Także ci sławni i bogaci. I nawet jeśli są Polakami.

Cytat:
Napisane przez greenaurie Pokaż wiadomość
No właśnie one nie są konkretne, te moje pytania tak mi jednym uchem wpadają, jak podczytuję perfumeryjne wątki, za chwilę wypadają...Ot, takie różne...czym różni się to od tego, co to jest to i to, dlaczego tak a nie inaczej...;]
Po prostu brakuje mi teorii

a wizaz też mi strasznie muli.
Greenaurie, może wrzuć tu swoje pytania. Pomożemy, jeśli będziemy mogły.

Cytat:
Polly - nie spadywuj

Ale sama wyglądam tak --->
A ja nie. Bo właśnie nastukałam reckę, z której jestem zadowolona jak nigdy. Kompletnie od rzeczy, nie na temat i durna, ale za to jakie będą zdjęcia!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:15   #2588
Polly_
grozi wypollizowaniem

to wam wkleje cos
http://www.ma.krakow.pl/wystawy/egipt/zdjecia

a na pierwszym zdj jest prawdziwy trup w środku
Stary 2009-09-27, 20:16   #2589
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Waltzem już się zachwycałam, pierwsza sekwencja scen mnie zgniotła.
Kruger zrobiła na mnie świetne wrażenie, po Helenie miałam do niej umiarkowanie pozytywny stosunek. A sam film? Tak myslałam, że właśnie ta swoista, filmowa intertekstualność Cię uwiedzie.
Mnie to własnie zachwyciło w pierszym Kill Billu - z przebitka na anime włącznie, kiedy dziecku pod łóżkiem wymyka się jęk "na piśmie".
Dodatkowo zabawa z historią, ukaranie czarnych charakterów dwudziestego wieku nie tylko śmiercią, ale i śmiesznością - nawet na ekranie daje swoistą satysfakcję, jest odświeżając.
Dziekuję Ci za tę krótką recenzję. Jej przeczytanie sprawiło mi przyjemność.
Dziękuję bardzo

Cytat:
Straszne...
Wtedy straszne, teraz mogę się już z tego śmiać. Staram się, żeby moja szklanka była zawsze do połowy pełna... inaczej bałabym się chyba wstać rano z łóżka
Cytat:
Dziesięć dni temu umarł mój kumpel. Viking, taki prawdziwy, jedna z najlepiej rozpoznawalnych postaci tego ruchu w Polsce. Był młodszy ode mnie, nie obudził się rano.
I w przeciwieństwie do mnie nie miał raka.
You never know...
Przykro mi bardzo, nie wiedziałam Trzymaj się i nie dawaj opanować czarnym myślom... Naprawdę bardzo mi przykro
Stary 2009-09-27, 20:17   #2590
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
No powiedz, powiedz, że to ja Cię skłoniłam do tego...
Cytat:
LouLou, nie wiem, co masz na myśli pisząc w tym kontekście o szowinizmie, ale toporów nikt tu wyjmował nie będzie - słowo.
Przynajmniej nie na Dyskutantki.
Stary 2009-09-27, 20:17   #2591
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Melduję się już z nowego miejsca!

Jestem mniej więcej w połowie rozpakowywania i sprzątania, więc pomacham tylko do Was i wracam do (jakże satysfakcjonującej - bo efekty widać natychmiast ) pracy.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:23   #2592
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja sobie chyba łeb odrąbie tak mnie boli..
Stary 2009-09-27, 20:23   #2593
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Pjona, Sabbath. Też myślałam, że zdechnę, za pierwszym razem nawet nie dopatrzyłam do końca No nie zachwycił mnie po prostu. Ba! Nawet nie spodobał.
A to i ja Wam jeszcze przybiję piątkę, jeśli o Między słowami chodzi
Obejrzałam nawet dwa razy, bo obiecałam koledze, że dam Scarlett drugą szansę. Nie wykorzystała jej... Ale Scarlett to już w ogóle inny temat
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:29   #2594
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
No powiedz, powiedz, że to ja Cię skłoniłam do tego...
Zmartwię cię - oglądałam je już od tygodnia. Ale pomogłaś mi wybrać między dwoma parami

Frank Zappa

Stary 2009-09-27, 20:40   #2595
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Hej
Niech mi ktoś poda link do blogu Vesenki
Pichciłaś coś?

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To dopraw się alkoholem jeszcze z rana - będziesz mieć dwa razy więcej grzybów

Nie no, zaśnięcie w fotelu to rzeczywiście przeginka
My mieliśmy dwa tygodnie temu lekko niezapowiedzianych gości (zapowiedzieli się na pół godziny przed przyjazdem), a ja akurat miałam coś z żołądkiem. Dwa razy musiałam opuszczać towarzystwo, żeby udać się do wc w celu dyskretnego wypuszczenia pawika na wolność. Dobrze, że goście z gatunku niezobowiązujących, a dodatkowo domyślnych. Kumpel zauważył, że coś blado wyglądam i szybko się stlenili.

Dziś piekę ciasto na przyjazd gości - tym razem siostra męża z rodzinką. Nie powiem, że mi się jakoś szczególnie chce działać Wczoraj też zmuszałam się do sprzątania.
Wstyd nieziemski. To jeden z moich ulubionych kumpli, a teraz TŻ się ze mnie nalewa,że zasnęłam wpół zdania Na swoje usprawiedliwienie dodam,że ostatnio prawie nie piję, a wczoraj wytrąbiłam pół flaszki ginu.

Co do grzybów tropienie poszło bardzo sprawnie, a teraz zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić z grzybów Nie chce ktoś trochę?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zdarza się

Cytat:

Dziesięć dni temu umarł mój kumpel. Viking, taki prawdziwy, jedna z najlepiej rozpoznawalnych postaci tego ruchu w Polsce. Był młodszy ode mnie, nie obudził się rano.
I w przeciwieństwie do mnie nie miał raka.
You never know...
Takie zdarzenia dopiero uświadamiają jak ulotne jest życie. Olaf był właściwie niewiele starszy ode mnie
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:58   #2596
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
sab- poweidziłas dokładnie to co ja myślę

i jak dla mnie fakt czy chciała czy nie nie ma znaczenia- mogłaby go nawet błagać o to i to by nie zmieniło mojego poglądu na tą sprawę.
Zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Pichciłaś coś?

Mam zamiar zmaterializować ze zdjęcia te śliczne bułeczki
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:29   #2597
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się.

Mam zamiar zmaterializować ze zdjęcia te śliczne bułeczki
Warto. One smakują mi bez porównania lepiej niż sklepowe.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:54   #2598
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Obejrzałam nawet dwa razy, bo obiecałam koledze, że dam Scarlett drugą szansę. Nie wykorzystała jej... Ale Scarlett to już w ogóle inny temat
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Też przybiję piątkę Myślałam,że jestem jakaś nie teges, bo film mnie zanudził na śmierć

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Dziewczynki kochane Możecie mi rozszyfrowac kod Prady 08021 ?
Wiem,ze to nie ten watek,ale może tak po znajomości... I jeszcze , co jest na spodzie flaszki

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2009-09-27 o 21:52
Stary 2009-09-27, 21:59   #2599
Polly_
grozi wypollizowaniem

edyto- niewiem czy istnieje jakiś datecalculator do prady , a na spodzie flaszki przynajnie mojej jest naklejka z napisami
Stary 2009-09-27, 22:00   #2600
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
To też i vice wersa. Oczywiście, że Chińczycy ze wszystkich Azjatów uważają siebie za najlepszych. Toteż dlatego nazwali swoje państwo państwem środka.
Tylko, że miałam na myśli opinię Chińczyków o Japończykach w kontekście wojny chińsko-japońskiej, zwanej również drugą wojną chińsko-japońską, czyli o okres 1937-1945. Biorąc pod uwagę, że ludzkość była jeszcze przed doświadczeniami II wojny światowej. Bez tego doświadczenia eksterminacji ludności na skalę masową, która miała miejsce każdy europejski reporter* (z zawodu bądź chwilową pełniący tę rolę) będący świadkiem tej masakry chińskiej ludności powracał wstrząśnięty. Było to ludobójstwo.
Japończycy uważali się wówczas za panów, którzy z Chińczykami mogą zrobić wszystko...Pogarda dla nich była bezgraniczna

* Na przykład George Hogg , bo akurat on mi najmocniej utkwił w pamięci.
Teraz rozumiem. Oczywiście to są już czasy dłuuugo po tym, jak Wielki Mur przestał chronić Chiny przed wpływami kulturowymi (i nie tylko kulturowymi ) z zewnątrz.

Danaido, czy mogłabyś podać mi namiary na jakieś relacje z tamtego okresu. Brzmi przerażająco, ale i interesująco.

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Wtedy straszne, teraz mogę się już z tego śmiać. Staram się, żeby moja szklanka była zawsze do połowy pełna... inaczej bałabym się chyba wstać rano z łóżka
Świetnie rozumiem.
Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Przykro mi bardzo, nie wiedziałam Trzymaj się i nie dawaj opanować czarnym myślom... Naprawdę bardzo mi przykro
Spoko, nie musi Ci być przykro. I oczywiście trzymam się, nie daję i tak dalej. Wszyscy tak robimy, prawda?
Cytat:
Melduję się już z nowego miejsca!

Jestem mniej więcej w połowie rozpakowywania i sprzątania, więc pomacham tylko do Was i wracam do (jakże satysfakcjonującej - bo efekty widać natychmiast ) pracy.

Cytat:
Zmartwię cię - oglądałam je już od tygodnia. Ale pomogłaś mi wybrać między dwoma parami
Taaa... Ty to potrafisz człowiekowi posłodzić...

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Takie zdarzenia dopiero uświadamiają jak ulotne jest życie. Olaf był właściwie niewiele starszy ode mnie
No właśnie. Wiedziałam, że jesli przeczytasz, to bedziesz wiedziała, o kogo chodzi.
Wiszę mu piwo i płytę.
Cytat:
Też przybiję piątkę Myślałam,że jestem jakaś nie teges, bo film mnie zanudził na śmierć
Hyhyhy. Przybijam, przybijam. Komu, jeśli nie Tobie?

A w kwestii Prady pomogłabym, ale nie potrafię.

Cbr przy... Ups, przepraszam! Muza Cbr przywróciła mi wenę i żądzę. W kwestii perfum, oczywiście.

Niniejszym ogłaszam, że jeśli będę pisała o kimś per "Muza" to mam na myśli pewną konkretną Pandę.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-09-27 o 22:02
Stary 2009-09-27, 22:07   #2601
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Taaa... Ty to potrafisz człowiekowi posłodzić...
Ale ja nie wiem, jak się słodzi

Frank Zappa

Stary 2009-09-28, 01:24   #2602
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

-
abym nie wyszła na przyjaciela pedofilii () to chciałam tylko powiedzieć ze tak jak już pisałam jego czyn uważam za haniebny i jak najbardziej godny ukarania, szokujące jest dla mnie jedynie ze wymiar sprawiedliwości sobie dopiero teraz o tej sprawie przypomniał, chociaż było doskonale wiadomo gdzie pan P się znajduje i już dawno mogli go ściągnąć i osądzić, a nie przypomnieć sobie po 30 latach

Widzę że jakieś mulenie Wizażu mnie ominęło tym razem miałam szczęście że oddaliłam się od komputera na dłuższy czas

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 01:44   #2603
gryx82
BAN stały

Dobrej nocy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:10   #2604
edytapa68
Zakorzenienie

Ale ciiiiisza
Witam wszystkich w ten pochmurny dzień
Stary 2009-09-28, 10:08   #2605
Pin up girl
Zakorzenienie

Dziś wyglądam jak pół d**y zza krzaka - rozczochrana, wory pod oczami, do twarzy przyklejona chusteczka.
Najważniejsze, że nie ma podniesionej temperatury, ufff...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 11:03   #2606
agusskaa2
Zadomowienie

Mam dość nietypowe pytanie

Jaki zapach mógłby odstraszyć kota, ew. szczura? Jakiś odświeżacz, nie wiem..

Drugi raz jakieś zwierzę przegryzło mi w samochodzie przewód! Ten sam w dodatku... Poradźcie coś, proszę
Stary 2009-09-28, 11:07   #2607
Zuziunia
BAN stały

Dzisiaj pierwszy dzień do pracy po 2 tygodniach.. jak mi się nie chce..

motam się z pracą magisterską, chcę zmienić temat. Mam cały rok akademicki jeszcze na napisanie.
Do tej pory napisałam pół 1 rozdziału. Więc może jeszcze nie jest za pozno, a wczoraj mnie olśniło na iny temat.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 11:15   #2608
gryx82
BAN stały

O ile mi wiadomo, koty nie lubia zapachu pomaranczy A gryzonie... gryzonie nie lubia zapachu kota

Tak powaznie - wydaje mi sie, ze jakikolwiek intensywny i "chemiczny" zapach odstraszy kazde zwierze

---

Ostallgäu w jesiennym sloncu, wybieram sie z aparatem pochodzic po okolicy. No i ustalam szczegoly mojego powrotu od strony logistycznej (okazuje sie, ze z Monachium mam autobus powrotny o 1:10 w nocy z czwartku na piatek, a jeszcze musze przelac przewoznikowi na konto 20 zl, bo mam bilet typu "open" - jakby nie mozna bylo wplacic calosci za jednym razem ).
Stary 2009-09-28, 11:41   #2609
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierwszy dzień do pracy po 2 tygodniach.. jak mi się nie chce..

motam się z pracą magisterską, chcę zmienić temat. Mam cały rok akademicki jeszcze na napisanie.
Do tej pory napisałam pół 1 rozdziału. Więc może jeszcze nie jest za pozno, a wczoraj mnie olśniło na iny temat.

Jak minął pobyt w górach? Są jakieś fajne zdjęcia?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 11:48   #2610
gryx82
BAN stały

Zuzia - mamy ten sam problem Tez planuje zmiane tematu (pisac jeszcze nie zaczalem), a na dodatek zmienili mi promotora (na kobiete, za ktora, delikatnie mowiac, nie przepadam ).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości