|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
muli powinnam pakowac manele na wyjazd...jak widac po dzisiejszym dniu nie ma litosci dla sk...ow ![]() ale jak on *******nie na udar lub zawal w amerykanskim wiezieniu to sie poplacze jestem pewna ze gosciu zaluje, prawdopodobnie niezle tez wybulil, a moze i do tej pory buli, dziewczynka nie ma zalu wiec nie widze sensu trzymania zresocjalizowanej, 76 letniej jednostki w pierdlu zakopmy pedofilsko-szowinistyczny topor -----> klik
|
|
#2582 |
|
Rozeznanie
|
Madziczka, dziękuję za linka, wprawdzie większośc wątków czytałam, ale jest też kilka nowych
|
#2583 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pijekne! wyrażają Twoją osobowośc i są w ulubionym kolorze- lepszych nie mogłaś wybrac
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Będę zadawać szyku, tylko jeszcze nie wiem, gdzie
![]() Tzn. obiecuję je założyć na zlot
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2585 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! bardzo dobry tekst o 76-letniej jednostce , ja tez nie mówie ze muszą go wsadzić, ale aresztować i osądzić jak najbardziej.---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- byłam dziś oblukać mumie- ale czadzio
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podtapianie dozwolone
|
|
#2587 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Istnieje w psychologii pojęcie uwodzicielskiego dziecka. I zaznaczę, że dla dorosłego człowieka nie jest ono usprawiedliwieniem. Cytat:
I o jakich łatkach tu mówimy? Gościu sam przyznał się do tego, że przerżnął dziecko. ![]() Cytat:
Cytat:
A ja nie. Bo właśnie nastukałam reckę, z której jestem zadowolona jak nigdy. Kompletnie od rzeczy, nie na temat i durna, ale za to jakie będą zdjęcia!
|
|
#2588 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to wam wkleje cos
http://www.ma.krakow.pl/wystawy/egipt/zdjecia a na pierwszym zdj jest prawdziwy trup w środku
|
|
#2589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wtedy straszne, teraz mogę się już z tego śmiać. Staram się, żeby moja szklanka była zawsze do połowy pełna... inaczej bałabym się chyba wstać rano z łóżka ![]() Cytat:
Trzymaj się i nie dawaj opanować czarnym myślom... Naprawdę bardzo mi przykro
|
|
#2590 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej nie na Dyskutantki.
|
|
#2591 |
|
BAN stały
|
Melduję się już z nowego miejsca!
![]() Jestem mniej więcej w połowie rozpakowywania i sprzątania, więc pomacham tylko do Was i wracam do (jakże satysfakcjonującej - bo efekty widać natychmiast ) pracy. |
|
|
|
#2592 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja sobie chyba łeb odrąbie
|
|
#2593 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obejrzałam nawet dwa razy, bo obiecałam koledze, że dam Scarlett drugą szansę. Nie wykorzystała jej... Ale Scarlett to już w ogóle inny temat
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Zmartwię cię - oglądałam je już od tygodnia. Ale pomogłaś mi wybrać między dwoma parami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pichciłaś coś?
![]() Cytat:
Na swoje usprawiedliwienie dodam,że ostatnio prawie nie piję, a wczoraj wytrąbiłam pół flaszki ginu. Co do grzybów tropienie poszło bardzo sprawnie, a teraz zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić z grzybów Nie chce ktoś trochę?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zamiar zmaterializować ze zdjęcia te śliczne bułeczki |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Dziewczynki kochane Wiem,ze to nie ten watek,ale może tak po znajomości... I jeszcze , co jest na spodzie flaszki
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-09-27 o 21:52 |
||
|
|
|
#2599 |
|
grozi wypollizowaniem
|
edyto- niewiem czy istnieje jakiś datecalculator do prady
, a na spodzie flaszki przynajnie mojej jest naklejka z napisami
|
|
#2600 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
) z zewnątrz. Danaido, czy mogłabyś podać mi namiary na jakieś relacje z tamtego okresu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiszę mu piwo i płytę. ![]() Cytat:
![]() A w kwestii Prady pomogłabym, ale nie potrafię. ![]() Cbr przy... Ups, przepraszam! Muza Cbr przywróciła mi wenę i żądzę. W kwestii perfum, oczywiście. Niniejszym ogłaszam, że jeśli będę pisała o kimś per "Muza" to mam na myśli pewną konkretną Pandę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-09-27 o 22:02 |
|||||||
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie wiem, jak się słodzi
![]()
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to chciałam tylko powiedzieć ze tak jak już pisałam jego czyn uważam za haniebny i jak najbardziej godny ukarania, szokujące jest dla mnie jedynie ze wymiar sprawiedliwości sobie dopiero teraz o tej sprawie przypomniał, chociaż było doskonale wiadomo gdzie pan P się znajduje i już dawno mogli go ściągnąć i osądzić, a nie przypomnieć sobie po 30 latach Widzę że jakieś mulenie Wizażu mnie ominęło tym razem miałam szczęście że oddaliłam się od komputera na dłuższy czas ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2603 |
|
BAN stały
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ciiiiisza
![]() Witam wszystkich w ten pochmurny dzień |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wyglądam jak pół d**y zza krzaka - rozczochrana, wory pod oczami, do twarzy przyklejona chusteczka. Najważniejsze, że nie ma podniesionej temperatury, ufff... |
|
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
Mam dość nietypowe pytanie
![]() Jaki zapach mógłby odstraszyć kota, ew. szczura? Jakiś odświeżacz, nie wiem.. Drugi raz jakieś zwierzę przegryzło mi w samochodzie przewód! Ten sam w dodatku... Poradźcie coś, proszę
|
#2607 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj pierwszy dzień do pracy po 2 tygodniach..
jak mi się nie chce..motam się z pracą magisterską, chcę zmienić temat. Mam cały rok akademicki jeszcze na napisanie. Do tej pory napisałam pół 1 rozdziału. Więc może jeszcze nie jest za pozno, a wczoraj mnie olśniło na iny temat. |
|
|
|
#2608 |
|
BAN stały
|
O ile mi wiadomo, koty nie lubia zapachu pomaranczy
gryzonie nie lubia zapachu kota Tak powaznie - wydaje mi sie, ze jakikolwiek intensywny i "chemiczny" zapach odstraszy kazde zwierze --- Ostallgäu w jesiennym sloncu, wybieram sie z aparatem pochodzic po okolicy. No i ustalam szczegoly mojego powrotu od strony logistycznej (okazuje sie, ze z Monachium mam autobus powrotny o 1:10 w nocy z czwartku na piatek, a jeszcze musze przelac przewoznikowi na konto 20 zl, bo mam bilet typu "open" - jakby nie mozna bylo wplacic calosci za jednym razem ).
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak minął pobyt w górach? Są jakieś fajne zdjęcia?
|
|
|
|
|
#2610 |
|
BAN stały
|
Zuzia - mamy ten sam problem
Tez planuje zmiane tematu (pisac jeszcze nie zaczalem), a na dodatek zmienili mi promotora (na kobiete, za ktora, delikatnie mowiac, nie przepadam ).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

powinnam pakowac manele na wyjazd...

No nie zachwycił mnie po prostu. Ba! Nawet nie spodobał.

na przyjazd gości - tym razem siostra męża z rodzinką. Nie powiem, że mi się jakoś szczególnie chce działać 
Warto. One smakują mi bez porównania lepiej niż sklepowe.

, a na spodzie flaszki przynajnie mojej jest naklejka z napisami

).