American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 12:36   #3691
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Ooodeta no właśnie, dziwne, ze Wam jeszcze nie pozmieniała haseł, to chyba by sie jej zabawa skonczyła. To i tak dobrze, ze Twoj chlopak poradzil sobie ze zmienionym haslem.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:45   #3692
sesuniaa99
BAN stały

ooodeta a moze ona Ci zazdrosci wygladu i dlatego tak robi ale az tak ja bym zwariwoała ale oszołom nie z tej ziemiz niej a tu na wizazu jest ona???
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:51   #3693
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

pati bo my mamy maile na hotmail i tam ustalasz pytanie , nawet jak ktos ci zmieni haslo to wejdziesz na poczte jesli odpowiesz na to to pytanie , dlatego sobie radzi , a hasla mu zmienia systemetycznie codziennie od lutego tego roku .ja na o2 mojego konta juz nie odzyskalam , ale jej nie oplaci zmienic haslo tak ze juz nie wejdziemy na konto , bo wtedy nici ze zdjec ,ona musi to robic tak zebysmy sie nie zorientowali wlasnie ze sie tam wlamuje ..

a tak w ogole to zamowilam sukienke na ten slub w urzedzie , taka jest .. i wlasnie zamowilam bransoletke z Guess ktora mi sie spodobala jeszcze przed wakacjami , mialam nie kupowac juz bizuterii ktorej potem nie bede nosic ale wlasnie weszlam na ebay a ze jestem wkurzona (chlopak do tej pory nie zadzwonil ) i byla w promocyjnej cenie to kupilam bransoletke i koniec
http://cgi.ebay.it/Bracciale-GUESS-J...d=p3286.c0.m14
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:59   #3694
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
dziewczyny ale Wy nie rozumiecie , ja nie wiem kto to jest !! moja mama juz byla na policji , powiedzieli ze musze zglosic to ja , poza tym policja z urzedu nie sciga takich ludzi , trzeba zalozyc sprawe z powodztwa cywilnego =placic im , a nie wiadomo czy ja znajda .. ona ma chyba 100 nr gg , esy pisala z roznych numerow komorkowych i jak sama stwierdzila :polska to wolny kraj a ona pisze co chce , poza tym to nr na karte : nie jest chyba az tak glupia zeby dzwonic z numeru na abonament , wkur... mnie to ze sobie pozwala, na dodatek ostatnio przegiela bo zaczela wypisywac esy do mojej mamy , jaka bezczelna !! ale juz sobie obiecalam ze sie tym zajmie jak tylko wroce do polski , zaplace jak bedzie trzeba bo mam tego dosc . ona robi tak i bedzie to robic bo czuje sie bezkarna ,ale co ja moge ?? pozmienialam wszystko to wlamala sie na link z wizazu (ktory wziela z mojego poprzedniego maila na ktory sie wlamala i ktorego juz nie odzyskam ) i wziela stad moj nowy mail na ktory juz wczoraj sie wlamala , czuje sie bezsilna , bo nawet jak pozmieniam wszystko to ona i tak znajdzie nowe konta i sie wlamie i tak w kolko ... boze jaka psychiczna pannaaa, jak pomysle ze ona gdzies tam siedzi i cieszy ryja ze jej sie znow udalo wlamalc to mnie strzela
na pewno z urzedu policja ma obowiazek scigac taka rzecz to jest wykroczenie i nazywa sie uporczywe niepokojenie wiec idz na policje i wszystko ustala

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 13:28   #3695
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
-co do wygladu hm... przede wszystkim trzeba dobrac odpowiednia fryzure bo to ona nadaje całego wyrazu twarzy , nawet dziewczyna z ładnymi rysami twarzy itp gdy ma zła fryzure wygląda mało atrakcyjnie
musisz poeksperymentowac z włosami, próbwać nowych cięć i koloru włosów jesli czujesz sie niedobrze w obecnych- pobaw sie w photoshopie z różnymi fryzurami i swoja twarza. AG to długie włosy ale ja sądze że nic na siłe - jeśli np Tobie nie jest zbyt do twarzy w bardzo długich włosach tylko np w średniej długości to nie ma co sie robić na siłe - zawsze można kupic clipy i od czasu do czasu zmieniać look ładne włosy to przede wszystkim lśniące zdrowe włosy
- zrób sobie analize kolorystyczną jakim typem urody jestes i tam poczytaj w jakich kolorach jest ci dobrze zarówno w makijażu jak i ubiorze
- piszesz ze masz długie nogi- to odsłoń je!!! nos spódniczki i szorty póki jesteś młoda , zebys na starośc nie stwierdziła że żałujesz ze w nich nie chodziłas a teraz ci juz nie wypada

ja wiem, że długie włosy, ale ja miałam rozjaśniane przez 3 lata i musiałam dużo ściąć, bo się strasznie zniszczyły i mam do ramion i tak teraz stoją w miejscu, ale nawoże je odżywkami, więc może pomoże a tak btw większość AG ma blond czy czarny czy brąz?
i jeszcze co do solarium, bo z tym mi się koja[r]zy AG. To chyba też pomoże w zbliżeniu się do tego prawda? A ubiór? Mi wyszło, że jestem wiosną, ale ja nie znosze zielonych, brązowych i takich glebowych ubrań. Najbardziej lubię połączenie różu [jasnego] z bielą itp, nie znoszę ciemnych kolorów więc nie wiem..
Stary 2009-09-27, 13:51   #3696
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość

Hahahahahha tez jestem za

Cytat:
pati bo my mamy maile na hotmail i tam ustalasz pytanie , nawet jak ktos ci zmieni haslo to wejdziesz na poczte jesli odpowiesz na to to pytanie , dlatego sobie radzi , a hasla mu zmienia systemetycznie codziennie od lutego tego roku .ja na o2 mojego konta juz nie odzyskalam , ale jej nie oplaci zmienic haslo tak ze juz nie wejdziemy na konto , bo wtedy nici ze zdjec ,ona musi to robic tak zebysmy sie nie zorientowali wlasnie ze sie tam wlamuje ..

a tak w ogole to zamowilam sukienke na ten slub w urzedzie , taka jest .. i wlasnie zamowilam bransoletke z Guess ktora mi sie spodobala jeszcze przed wakacjami , mialam nie kupowac juz bizuterii ktorej potem nie bede nosic ale wlasnie weszlam na ebay a ze jestem wkurzona (chlopak do tej pory nie zadzwonil ) i byla w promocyjnej cenie to kupilam bransoletke i koniec
http://cgi.ebay.it/Bracciale-GUESS-J...d=p3286.c0.m14
Odeta, ona na prawde jest jakas nienormalna... wspolczuje Ci :/ i ja neheszta
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 14:00   #3697
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
Rany co za sendobrze ze juz ok

Co do filmow zastanawiam sie nad galeriankami ale nie wiem czy warto??moze juz ktos widzial i zda relacje
Mi się podobał

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj jaki sen miałam że okres mi się spóźniał, ale w ostatnim momencie go dostałam tyle, że razem z krwią wyleciało łożysko z małym zarodkiem.... i poszłam pochować ten zarodek :O rozumiecie?! Troche się martwię bo jakby nie patrzeć mam teraz przerwę 7 dniową (która trwa już 3 dni) a okresu nie widać.... Nie to zebym była jakaś zabobonna... ale jednak

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

o Boże! Okres dostałam
hehehhehe tez miewam durne sny raz mi sie snilo ze poszłam na cmentarz zmieniałam poszwe i pościeliłam sobie.... grób i poszłam spać na nagrobku hehe za zagłówek miałam krzyż.

Cytat:
Napisane przez Madziaa90 Pokaż wiadomość
3 dni temu miałam "zaszczyt" go oglądać... Jak dla mnie nic ciekawego. Film głównie kręci się wokół seksu i kasy. Jedna z dziewczyn szuka sponsora, bo chce dorównać koleżankom i mieć lepszy telefon.Reszta jej koleżanek to panienki, wyzywająco ubrane i szukające ciągle sponsorów na nowe ciuszki. Niby taki życiowy film, przedstawiający życie niektórych nastolatek, ale jakoś nie podszedł mi do gustu Może dlatego, że nie przepadam za PL filmami Już bardziej podobał mi się film "Trzynastka" który ma wiele wspólnego z "Galeriankami"
bede musiała obejżeć

SIWA - ładnie ładnie do jakiego blondu dążysz?
ODETA jestem w szoku, co za laska hehe zdolna ja nie potrafie sciagnac zdjec z pokazu (własnie sie denerwuje nie rozumiem co z ta przegladarka) a co mowic włamywac sie tak wszedzie.
Stary 2009-09-27, 15:04   #3698
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

fotos :
Stary 2009-09-27, 15:46   #3699
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
ja wiem, że długie włosy, ale ja miałam rozjaśniane przez 3 lata i musiałam dużo ściąć, bo się strasznie zniszczyły i mam do ramion i tak teraz stoją w miejscu, ale nawoże je odżywkami, więc może pomoże a tak btw większość AG ma blond czy czarny czy brąz?
i jeszcze co do solarium, bo z tym mi się koja[r]zy AG. To chyba też pomoże w zbliżeniu się do tego prawda? A ubiór? Mi wyszło, że jestem wiosną, ale ja nie znosze zielonych, brązowych i takich glebowych ubrań. Najbardziej lubię połączenie różu [jasnego] z bielą itp, nie znoszę ciemnych kolorów więc nie wiem..
Długość do ramion w niczym nie przeszkadza, . Wydaje mi się, że najpopularniejsze są jasne blondy ale o słonecznym odcieniu, ciemne blondy/jasne brązy o karmelowym odcieniu i ciemJessica Simpson i Staci Cole też miały swojego czasu takie fryzury i fajnie wyglądały
Kolor włosów jest tu bez większego znaczenia chyba, chyba tylko rudych AG nie ma a przynajmniej ja się nie spotkałamne brązy.
Opalenizna jak najbardziej AG z Kaliforni czy z Florydy chyba nie mają z tym problemu, u nas niestety nie jest tak różowo (tzn. słonecznie ) dlatego pozostaje solar.
Wiosny nie muszą nosić się na glebowo jest więcej kolorów zresztą i tak najlepiej jest wszystko dopasowywac do siebie, nie uprzedzać się do żadnego koloru i samej w przymierzalni ocenić czy nowy ciuch eksponuje nasza urodę czy przytłacza.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:00   #3700
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

moim zdaniem jak ktos jest opalony to w kazdym kolorze mu dobrze , gorzej juz z calkiem biala blada karnacja , ale wtedy to juz w ogole nieatrakcyjnie i nieapetycznie wyglada , ogladalam ostatnio foty angeliny joli , jest tak blada i tak chuda ze wyglada jak trup owleczony skora , a gdyby sie choc troszke opalila , efekt od razu inny .
Stary 2009-09-27, 16:36   #3701
LilyHoney
Zadomowienie

Ooodeta, zgadzam się w 100% z Tobą, nigdy nie mogłam się przekonać do bladej skóry, opalona jest o wiele bardziej sexy i apetyczna Oczywiście nikt tutaj nie mówi o spalaniu się na heban.
Stary 2009-09-27, 17:19   #3702
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Ooodeta, zgadzam się w 100% z Tobą, nigdy nie mogłam się przekonać do bladej skóry, opalona jest o wiele bardziej sexy i apetyczna Oczywiście nikt tutaj nie mówi o spalaniu się na heban.
A mi się podoba i jasna i ciemniejsza. Zależy co komu pasuje. Nie wyobrażam sobie np. Keiry Knightley w mocnej opaleniźnie Ładnie wygląda jak jest blada Jeszcze dużo zależy od odcienia skóry, bo taka niezdrowa bladość + cienie pod oczami to tragedia.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 17:34   #3703
Olgus182
Przyczajenie

GG do Olgus182

Witajcie!!!!! Dziewczyny napewno sie orientujecie w jakich sklepach można kupić sukienke na wesele oczywiscie w stylu AG!!!!!!! Ratujcie wesele w tą sobotę a ja nie wiem gdzie szukać!!!!!!!!!
Olgus182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 17:42   #3704
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabym wyglądać jak AG, ale jestem na to za brzyyydka
Przesadzasz.
Ja nie uważam, że nie ma brzydkich kobiet, bo tak jak faceci to i baby są. Ale naprawdę większości to przydałoby się po prostu więcej o siebie zadbać. Ja się też nie uważam za jakąś piękność. Ale nie twierdzę, że brzydka jestem
Nie wiem jak wyglądasz dlatego Ci nie powiem co byś mogła ze sobą zrobić

Ale z takich ogólnych to zadbaj o skórę (trzymaj opaleniznę, pilnuj by nie było żadnych krostek ani niczego), włosy, paznokcie, jedz zdrowo i ćwicz ćwicz ćwicz!
Reguluj brwi, dobierz odpowiedni kolor włosów do Ciebie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o samoopalacze na twarz to ja z reka na sercu polecam ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29280 jak dla mnie rewelacja! Moja twarz nabrała promiennego blasku, i co najwazniejsze nie ma plam i nie smierdzi!!!! Przypadkiem go kupilam u mnie w Niemczech bo byla promocja na 5 euro i naprawde goraco polecam!
Jesli chodzi o samoopalacz do ciala to sie nie wypowiem bo nie uzywam
No właśnie zastanawiałam się nad tym sublime brozne, ale kupię taki i do ciała i do twarzy.
Dzięki wielkie

A co do skóry to ja uwielbiam opaloną! O wiele zdrowiej wygląda niż taka blada
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 17:45   #3705
shiral
Zadomowienie

Cytat:
moim zdaniem jak ktos jest opalony to w kazdym kolorze mu dobrze , gorzej juz z calkiem biala blada karnacja , ale wtedy to juz w ogole nieatrakcyjnie i nieapetycznie wyglada , ogladalam ostatnio foty angeliny joli , jest tak blada i tak chuda ze wyglada jak trup owleczony skora , a gdyby sie choc troszke opalila , efekt od razu inny .
Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
No dziewczyny, nie obrażajcie mnie. Ja jestem takim bladzioszkiem szczególnie w zimę. Teraz to coś tam troszkę jestem opalona ale i tak delikatnie bo po prostu nie chciałabym byc kurczaczkiem z solarki. Tak więc mi AG nie zawsze kojarzy się z ciemną opalenizną/karnacją.
Stary 2009-09-27, 17:47   #3706
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
No dziewczyny, nie obrażajcie mnie. Ja jestem takim bladzioszkiem szczególnie w zimę. Teraz to coś tam troszkę jestem opalona ale i tak delikatnie bo po prostu nie chciałabym byc kurczaczkiem z solarki. Tak więc mi AG nie zawsze kojarzy się z ciemną opalenizną/karnacją.
Ja też jestem blada na zimę. Teraz mam jeszcze opaleniznę z Krety, ale już powoli schodzi.
Potem tylko zainwestuję w dobry samoopalacz i tyle
Bo na solarium chodzić nie będę, jestem wielką przeciwniczką solarium.

No chyba że raz w tygodniu na 5 minut aby witaminka D się produkowała
Stary 2009-09-27, 17:53   #3707
shiral
Zadomowienie

Też jestem przeciwniczką solarium, chyba że ktoś umie korzystac z niego rozsądnie co niestety jest rzadko spotykane.
Stary 2009-09-27, 18:07   #3708
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

ja tez na solarium chodze kiedy musze (w zime zazwyczaj kiedy jest jakas okazja a ja musze zalozyc wydekoltowana sukienke ) kiedys bylam maniakiem solaryjnym ale mi minelo na szczescie . teraz tylko slonko , opalenizna jest najpiekniejsza , taka intensywna i brazowiutka .. samopalacze hmhm ... raczej bym sie nie wysmarowala tym .. ale nie uwazam tez ze jak ktos jest nieopalony = brzydki , nieatrakcyjny , uwazam ze calkowita bladosc wyglada niezdrowo , ale to juz kwestia gustu i samopoczucia .. najbardziej smiesza mnie wysmarowane samoopalaczem pomaranczki w bialych rekawiczkach (blade rece ) albo takie juz calkiem wysmarowane wszystkim co mozliwe , karykatury jak pamietna kolezanka z nk ,
pamietam moja mama miala taka kolezanke Kasie , miala spalone wytapirowane krotkie blond :wlosy: a raczej resztki tego co z wlosow zostalo , chodzila co 2 dzien na solare po 20 min , byla tak strasznie pomaranczowa (boski kontrast z kolorem na glowie ) , byla niska , grubawa , nosila panterke i kolorowe dluuuugasne tipsiory , w wieku 30 lat wygladala na jakies 40 ale czula sie bardzo sexyyy :p mialam zawsze ubaw jak przychodzila do mamy w odwiedziny ale wiecie co jest najlepsze , komus sie spodobala , bo pozniej zostawila meza dla MLODSZEGO o pare lat i calkiem przystojnego kochanka z ktorym jest do dzis !!
Stary 2009-09-27, 18:09   #3709
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olgus182 Pokaż wiadomość
Witajcie!!!!! Dziewczyny napewno sie orientujecie w jakich sklepach można kupić sukienke na wesele oczywiscie w stylu AG!!!!!!! Ratujcie wesele w tą sobotę a ja nie wiem gdzie szukać!!!!!!!!!
widziałam przeboskie normalnie dech mi zaparło jak przejeżdzałam dziś Narutowicza w salonie sukien slubnych, krotkie zwiewne pieknie zdobione naprawde Olguś musisz je zobaczyć, z pewnoscia Ci sie spodobaja.
Stary 2009-09-27, 18:12   #3710
shiral
Zadomowienie

Ciekawe czy ten kochanek jest z nią dlatego że mu się podoba czy dlatego że ma więcej kasy niż ona.

Edytowane przez shiral
Czas edycji: 2009-09-27 o 18:17
shiral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 18:13   #3711
neheszta
Zakorzenienie

ooodeta dlatego samoopalaczem trzeba umieć się obsługiwać
Ja zawsze miałam plamy na nadgarstkach reszta była ok. Ale potem dziewczyny na wątku mi napisały, że powinnam nakładać po prostu w niektórych miejscach mniej samoopalacza i tyle

Jeszcze nie próbowałam bo już leciałam na Kretę i nie potrzebowałam tego. Ale niedługo będę na nowo się bawić z tym wszystkim Zobaczymy jakie efekty.
Ale na szczęście nigdy nie byłam pomarańczowa (bo w sumie stosowałam balsamy brązujące a nie samoopalacze)
Stary 2009-09-27, 19:42   #3712
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Przeciez Ooodeta pisała, ze jej nie zna.
heheh niedoczytanie ale późno pisałam notkę.
Cytat:
patii ona mnie neka on ponad 3 lat , moze 4 .. juz bardzo dlugo , najzabawniejsze jest to ze ona mieszka w miescie gdzie ja mieszkalam wczesniej , od momentu kiedy wyjechalam do wloch , jezdze tam bardzo rzadko i na krotko , i zazwyczaj nie pokazuje sie na ulicy , spotykam sie tylko z najblizszymi kolezankami i siedze w domku z mama siostra i pieskiem , dlatego ona mnie juz nawet nie widzi , jak cos miala wczesniej to powinno jej raczej minac przez tyle lat , no nie ?? a ona nadal to robi .. wlasnie weszlam na gg a siostra taki tekst : oo tak czulam ze to nie ty pisalas do mnie wczesniej .
dualstar ja nie wiem kto to moze byc , na pewno nie gowniara , bo jak mowie to juz trwa bardzo dlugo i przez te lata pewnie urosla , a takich rzeczy na pewno nie zaczela robic jak miala 10 lat , dlatego na bank jest starsza .

pamietam raz mi napisala esa , cytuje : Marta ti amo

ale mimo wszystko mysle ze nie jest innej orientacji , tylko ze jej sie nudzi po prostu , moze nie ma kolezanek i probuje w ten sposob zwrocic na siebie uwage , bo wie ze mnie denerwuje , ale dlaczego sie uwziela wlasnie na mnie ?????????????

jeszcze na dodatek strasznie poklocilam sie z chlopakiem
ale i tak jakaś psychiczna, taki człowiek raczej normalny się nie wydaje.
Cytat:
chciałabym wyglądać jak AG, ale jestem na to za brzyyydka
heheh co ty mówisz !! jak będziesz sobie tak wmawiała to tak będziesz mówić zawsze. Po prostu trochę trzeba się "podrasować" ubraniem , makijażem i tyle

Cytat:
Ja tam z tym nie do końca się zgodzę, zarówno opalona jak i nie zawsze znajdzie odcień który jej będzie nie pasował.
Ja jestem blada i ładnie to u mnie wygląda, ale jak troszkę się przy brązowie to też inaczej.
Natomiast opalenizna u niektórych nie fajnie wygląda.
Cytat:
ale cię dawno nie było tu !!!
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 22:28   #3713
Olgus182
Przyczajenie

GG do Olgus182

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość

ale cię dawno nie było tu !!!
No tak dawno az wstyd sie przyznać ale sie rozpisałyscie nie wiem kiedy to wszystko przeczytam. Musze sie pochwalić dostałam idealną prace i dlatego sie nie udzielałam

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
widziałam przeboskie normalnie dech mi zaparło jak przejeżdzałam dziś Narutowicza w salonie sukien slubnych, krotkie zwiewne pieknie zdobione naprawde Olguś musisz je zobaczyć, z pewnoscia Ci sie spodobaja.
Dziekuje kochana jestes obowiazkowo jutro zobacze je. Musze znalesc jakas sexy i do tego szpile wysokie musze wygladac olsniewająco! Na piatek umówiłam sie na opalanie natryskowe mam nadzieje ze bedzie dobrze
Stary 2009-09-27, 22:39   #3714
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
No tak dawno az wstyd sie przyznać ale sie rozpisałyscie nie wiem kiedy to wszystko przeczytam. Musze sie pochwalić dostałam idealną prace i dlatego sie nie udzielałam

Dziekuje kochana jestes obowiazkowo jutro zobacze je. Musze znalesc jakas sexy i do tego szpile wysokie musze wygladac olsniewająco! Na piatek umówiłam sie na opalanie natryskowe mam nadzieje ze bedzie dobrze
Gratuluje! A pochwalisz sie jaką dokladniej prace dostalas?
Stary 2009-09-27, 22:57   #3715
Olgus182
Przyczajenie

GG do Olgus182

Oczywiście jestem z zawodu fizjoterapetą i od miesiąca rehabilituje małych pacjentów
Stary 2009-09-28, 09:06   #3716
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

O!No to super i jeszcze raz gratuluje takiej pracy.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Ooodeta!I co z tym Twoim chlopcem?Odezwał sie?To Wy nie mieszkacie razem?
Stary 2009-09-28, 10:45   #3717
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

patii oszalalas chyba !! ja mieszkam sama , mam sliczne male mieszkanko i jestem tu pania na zamku , a on mieszka z rodzicami (tu dopiero po slubie wyprowadzaja sie z domu ) i studjuje w innym miescie wiec nie zawsze tu jest , no i niestety sie odezwal i znowu sie poklocilismy , mam przeczucie ze to wszystko po malu zmierza do konca , ale moze to i lepiej .
Stary 2009-09-28, 10:56   #3718
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście jestem z zawodu fizjoterapetą i od miesiąca rehabilituje małych pacjentów
Uuu fajnie. To możesz mi poradzić? Bo mam niby (bo jeden lekarz powiedział tak a drugi nie) chondromalację lewej rzepki i nie wiem jakie ćwiczenia dokładnie mogę wykonywać

ooodeta śliczna jesteś masz świetne włoski. Jak ja bym chciała już mieć tak długie
Stary 2009-09-28, 10:57   #3719
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
A mi się podoba i jasna i ciemniejsza. Zależy co komu pasuje. Nie wyobrażam sobie np. Keiry Knightley w mocnej opaleniźnie Ładnie wygląda jak jest blada Jeszcze dużo zależy od odcienia skóry, bo taka niezdrowa bladość + cienie pod oczami to tragedia.
Ja siebie w każdym razie wole w lekkiej opaleniźnie również zimą, do tego zawsze mi się pojawiają piegi i jakoś tak zdrowiej wyglądam

Cytat:
Zajrzyj może do zary i tally weijl.

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Ja też nie chciałabym być i nigdy nie byłam kurczaczkiem z solarki, trzeba umieć znaleźć złoty środek.

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Ja też jestem blada na zimę. Teraz mam jeszcze opaleniznę z Krety, ale już powoli schodzi.
Potem tylko zainwestuję w dobry samoopalacz i tyle
Bo na solarium chodzić nie będę, jestem wielką przeciwniczką solarium.

No chyba że raz w tygodniu na 5 minut aby witaminka D się produkowała
Ja właśnie za samoopalaczami i balsamami brązującymi nie przepadam, jak dla mnie to właśnie po nich często wygląda się jak kurczak, opalenizna jest taka nienaturalna a jak schodzi to już w ogóle jest masakra.
Stary 2009-09-28, 11:09   #3720
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

neheszta .. nie dobijaj mnie , wlosy nie sa moje , tylko przedluzone , teraz wracam do naturalnego koloru , schodze z tego wstretnego blondu i wszyscy mi wytykaja ogromny odrost .. ale mimo wszystko , dziekuje za komplement chcialam bardzo zobaczyc Twoje fotki ale na wszystkich zamalowalas buzie .. za to sliczny brzuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości