American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 22:29   #3661
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Ooodeta ile to juz trwa, jak ona Cie nęka?Normalnie, az mi sie nie chce wierzyc .Ona ma obsesje na Twoim punkcie!Jak ona te fotki chce, to moze ona jest o odmiennej orientacji.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:40   #3662
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
niestety ale na wizażu tej opcji nie ma , a szkoda. najlepiej to napisz do moderatorek z technicznego dzialu , pewnie cos zaradza,
raczej napiszą Ci że niema takiej możliwości i tyle ja tez zwróciłam się do moda z pilna sprawa ale nic z tego
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:49   #3663
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna
http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Ale fajne fotki. Marzy mi się taki wyjazd. No i prosze kolejna ładna forumowiczka.
dziękuję

Cytat:
http://nasza-klasa.pl/profile/244255...ry/album/5/101 Nie no, nie podoba mi się. Ma takie meskie rysy twarzy . Juz kolezanki ma ladniejsze od siebie.

a mi właśnie podobają się rysy twarzy tej dziewczyny, ale za to nie lubię takiego typu urody - ruda plus jasna karnacja, jakoś do mnie nie przemawia
Oglądałyście dzisiaj mam talent? Jestem pod wrażeniem tej rudej która tanczyla dance holl Az kazałam TŻtowi nie patrzeć i wysłałam do kuchni też tak chcę, muszę poćwiczyć takie ruchy pupą bo TŻ powiedział że chętnie poogląda go w moim wydaniu
Stary 2009-09-26, 23:12   #3664
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Oglądałyście dzisiaj mam talent? Jestem pod wrażeniem tej rudej która tanczyla dance holl Az kazałam TŻtowi nie patrzeć i wysłałam do kuchni też tak chcę, muszę poćwiczyć takie ruchy pupą bo TŻ powiedział że chętnie poogląda go w moim wydaniu
Kurczę musiałam ten moment jakoś przegapic
Stary 2009-09-26, 23:42   #3665
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Moja miłość aaa No ale w końcu co się dziwić, najpiękniejsza kobieta świata
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1253890681

Ta ma meega figure:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1253891449

Gwiazdeczka, wszystkiego najlepszego ;*
zgadzam się, ale ta brunetka i ta figurka

oodetta masz przechlapane z tą laską. Jakiś psychol
na taką to też tylko

hehe ja wszystkich tylko trzaskałabym listonosza, fryzjera, a teraz to coś co Cię nęka
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 23:46   #3666
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
dziękuję

a mi właśnie podobają się rysy twarzy tej dziewczyny, ale za to nie lubię takiego typu urody - ruda plus jasna karnacja, jakoś do mnie nie przemawia
No właśnie kazdy robil oczy jak wchodzil do pokoju i nie wiedzac co za program leci, a widzac ta krecaca pupe na calym ekranie ,pytal sie ze zdziwieniem co to jest.co to za program

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
zgadzam się, ale ta brunetka i ta figurka

oodetta masz przechlapane z tą laską. Jakiś psychol
na taką to też tylko

hehe ja wszystkich tylko trzaskałabym listonosza, fryzjera, a teraz to coś co Cię nęka
Neheszta masz racje bedziemy
Stary 2009-09-26, 23:59   #3667
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

Neheszta masz racje bedziemy
Niestety ale prawda jest taka, że niektóre osoby na to zasługują
Stary 2009-09-27, 00:04   #3668
Dualstar
Wtajemniczenie

GWIAZDECZKA- wszystkiego naj, trochę się spóźniłam

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
a mi sie ta ruda w ogole nie podoba , ani z sesji ani na zdjeciach prywatnych , w ogole tak jakos malo ciekawie wyglada , zerknelam tylko i jakos nie chcialo mi sie ogladac reszty zdjec , jest modelka ? to dziwne , modelka powinna wlasnie przyciagac i zachecac do ogladania zdjec, a tu wrecz przeciwnie -nudaaaa

dziewczyny podoba wam sie ta panienka ?? jest polka , wystapila w zeszlym roku we wloskim Big Bratherze , kreowala sie na barbi i nasiala ogolnie ,,troche,, wioski , gadala straszliwe glupoty i zachowywala sie jak miss kosmosu , nowe objawienie pieknosci , nazywa sie laura , ale to jeszcze nic .. zobaczcie sobie ten wywiad
KONIECZNIE zobaczcie ten wywiad !!
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2...sci_detal.html
Ta ruda mi się też nie podoba kompletnie.
A ta Laura też mi się nie podoba.
Cytat:
dziewczyny jak sie tu kasuje konto ? nie mam wyjscia , musze skasowac bo ta psychiczna tu wlazi , na dodatek wziela sobie stad moj nowy mail i juz mi sie tam wlamala , siedze sobie na msn a tu wyskakuje okienko : profil zostal uruchomiony na innym komputerze .. nie ma innej rady , bede kasowac i zakladac od nowa i profil na wizazu i msn ..
To co ty za znajomych masz, jakieś kre***ki nie wiem po co to się bawić , takie dziecinne i to w nadmiarze.
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 00:20   #3669
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję

ta dziewczyna była super, ładna
cały tydzien czekam na MAM TALENT

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 00:25   #3670
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

hehehe moim marzeniem nie jest taki dance holl tylko
pole dance bosh ile ja bym dała aby umieć to wszystko

i pytanko
wiecie gdzie można kupić takie spodenki i bluzę jak ma burciaga

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-09-27 o 00:36
Stary 2009-09-27, 08:57   #3671
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
GWIAZDECZKA- wszystkiego naj, trochę się spóźniłam

Ta ruda mi się też nie podoba kompletnie.
A ta Laura też mi się nie podoba.

To co ty za znajomych masz, jakieś kre***ki nie wiem po co to się bawić , takie dziecinne i to w nadmiarze.
Przeciez Ooodeta pisała, ze jej nie zna.
Stary 2009-09-27, 09:23   #3672
neheszta
Zakorzenienie

Dziewczyny używające samoopalaczy, który polecacie, taki baardzo dobry? I tak 30-40zł

Pianki Daxa nie chcę bo brudzi ubrania tylko. Tuż przed latem się nią posmarowałam i założyłam nowiutką białą bokserkę. Do teraz ma żółte plamy
Stary 2009-09-27, 10:00   #3673
shiral
Zadomowienie

Cytat:
hehehe moim marzeniem nie jest taki dance holl tylko
pole dance bosh ile ja bym dała aby umieć to wszystko
Też bym chciała nauczyc się pole dance. Szkoda że u nas w Polsce nie uczą takiego tańca.
Stary 2009-09-27, 10:19   #3674
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Też bym chciała nauczyc się pole dance. Szkoda że u nas w Polsce nie uczą takiego tańca.
pewnie że uczą, tylko to nie są żadne szkoły, a raczej kursy.
Ja dostałam właśnie informację o pewnym kursie w Poznaniu ale nie miałam na to pieniędzy bo to bardzo drogie
Kurs już trwa chyba miesiąc a mnie na nim nie ma
Stary 2009-09-27, 10:23   #3675
shiral
Zadomowienie

Niby uczą, ale chodzi o to że stanowczo za dużo pieniędzy biorą za taką naukę. Czekam aż to bardziej się rozpowszechni to może i stanieje.
Stary 2009-09-27, 10:32   #3676
neheszta
Zakorzenienie

Ja narazie nie mam pieniędzy, ale napisałam e-mail do tej babki czy się orientuje czy będą w najbliższym czasie kolejne takie kursy

Ja tam wiem, że napewno będę chodzić na taki kurs, ale jak będę miała pieniądze (ach ta kasa). Jeszcze jest czas jak mogę poszaleć i wydawać na siebie pieniądze. Tylko złapię okazję i lecę, nie ważne za ile

I tak mi się marzy mieć sypialnie z taką rurką na środku pokoju

Właśnie jeszcze moja koleżanka ma znajomą która jest po takim kursie. Może z nią mi się uda coś załatwić Akurat dostęp do rury mamy, bo moja kol ma pub gdzie jest rura
Stary 2009-09-27, 10:38   #3677
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

patii ona mnie neka on ponad 3 lat , moze 4 .. juz bardzo dlugo , najzabawniejsze jest to ze ona mieszka w miescie gdzie ja mieszkalam wczesniej , od momentu kiedy wyjechalam do wloch , jezdze tam bardzo rzadko i na krotko , i zazwyczaj nie pokazuje sie na ulicy , spotykam sie tylko z najblizszymi kolezankami i siedze w domku z mama siostra i pieskiem , dlatego ona mnie juz nawet nie widzi , jak cos miala wczesniej to powinno jej raczej minac przez tyle lat , no nie ?? a ona nadal to robi .. wlasnie weszlam na gg a siostra taki tekst : oo tak czulam ze to nie ty pisalas do mnie wczesniej .
dualstar ja nie wiem kto to moze byc , na pewno nie gowniara , bo jak mowie to juz trwa bardzo dlugo i przez te lata pewnie urosla , a takich rzeczy na pewno nie zaczela robic jak miala 10 lat , dlatego na bank jest starsza .

pamietam raz mi napisala esa , cytuje : Marta ti amo

ale mimo wszystko mysle ze nie jest innej orientacji , tylko ze jej sie nudzi po prostu , moze nie ma kolezanek i probuje w ten sposob zwrocic na siebie uwage , bo wie ze mnie denerwuje , ale dlaczego sie uwziela wlasnie na mnie ?????????????

jeszcze na dodatek strasznie poklocilam sie z chlopakiem
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 10:41   #3678
neheszta
Zakorzenienie

Stary 2009-09-27, 11:35   #3679
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

chciałabym wyglądać jak AG, ale jestem na to za brzyyydka
Stary 2009-09-27, 11:41   #3680
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:

ale mimo wszystko mysle ze nie jest innej orientacji , tylko ze jej sie nudzi po prostu , moze nie ma kolezanek i probuje w ten sposob zwrocic na siebie uwage , bo wie ze mnie denerwuje , ale dlaczego sie uwziela wlasnie na mnie ?????????????
Noż ****a, 4 lata jej się nudzi? Rozumiem raz taki numer wywinąć nielubianej koleżance w ramach zemsty, ale 4 lata komuś życie uprzykrzać? Ona jakaś chora jest. Zazdroszczę Ci opanowania, ja bym ja chyba zabiła, albo przynajmniej na policję z tym poszła.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:54   #3681
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dziewczyny ale Wy nie rozumiecie , ja nie wiem kto to jest !! moja mama juz byla na policji , powiedzieli ze musze zglosic to ja , poza tym policja z urzedu nie sciga takich ludzi , trzeba zalozyc sprawe z powodztwa cywilnego =placic im , a nie wiadomo czy ja znajda .. ona ma chyba 100 nr gg , esy pisala z roznych numerow komorkowych i jak sama stwierdzila :polska to wolny kraj a ona pisze co chce , poza tym to nr na karte : nie jest chyba az tak glupia zeby dzwonic z numeru na abonament , wkur... mnie to ze sobie pozwala, na dodatek ostatnio przegiela bo zaczela wypisywac esy do mojej mamy , jaka bezczelna !! ale juz sobie obiecalam ze sie tym zajmie jak tylko wroce do polski , zaplace jak bedzie trzeba bo mam tego dosc . ona robi tak i bedzie to robic bo czuje sie bezkarna ,ale co ja moge ?? pozmienialam wszystko to wlamala sie na link z wizazu (ktory wziela z mojego poprzedniego maila na ktory sie wlamala i ktorego juz nie odzyskam ) i wziela stad moj nowy mail na ktory juz wczoraj sie wlamala , czuje sie bezsilna , bo nawet jak pozmieniam wszystko to ona i tak znajdzie nowe konta i sie wlamie i tak w kolko ... boze jaka psychiczna pannaaa, jak pomysle ze ona gdzies tam siedzi i cieszy ryja ze jej sie znow udalo wlamalc to mnie strzela
Stary 2009-09-27, 11:57   #3682
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
patii ona mnie neka on ponad 3 lat , moze 4 .. juz bardzo dlugo , najzabawniejsze jest to ze ona mieszka w miescie gdzie ja mieszkalam wczesniej , od momentu kiedy wyjechalam do wloch , jezdze tam bardzo rzadko i na krotko , i zazwyczaj nie pokazuje sie na ulicy , spotykam sie tylko z najblizszymi kolezankami i siedze w domku z mama siostra i pieskiem , dlatego ona mnie juz nawet nie widzi , jak cos miala wczesniej to powinno jej raczej minac przez tyle lat , no nie ?? a ona nadal to robi .. wlasnie weszlam na gg a siostra taki tekst : oo tak czulam ze to nie ty pisalas do mnie wczesniej .
dualstar ja nie wiem kto to moze byc , na pewno nie gowniara , bo jak mowie to juz trwa bardzo dlugo i przez te lata pewnie urosla , a takich rzeczy na pewno nie zaczela robic jak miala 10 lat , dlatego na bank jest starsza .

pamietam raz mi napisala esa , cytuje : Marta ti amo

jeszcze na dodatek strasznie poklocilam sie z chlopakiem
To jest normalnie szok, ale ona jest chora.To ona ma nerwice natręctw. Pewnie na poczatku ta choroba zaczeła sie rozwijać te 3 czy 4 lata temu, a teraz to juz na pewno ma schizofrenie, jesli nic z tym nie robila przez tyle lat.
Stary 2009-09-27, 11:58   #3683
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
chciałabym wyglądać jak AG, ale jestem na to za brzyyydka
nie ma brzydkich kobiet!! poprostu niektóre nie potrafia odpowiednio o siebie zadbać!! ja jestem zadnia że nawet z brzydkiej dziewczyny mozna choc troszke piękna wydobyć. i przede wszystkim trzeba zmienic myslenie !! jesli uważasz że jestes brzydka i masz o sobie niskie mniemanie to inni tez to widza!!! w Kobiecie na krańcu świata Martyny Wojciechowskiej była miss świata stwierdziła że nawet brzydka dziewczyna moze zostać miss- wszystko da się dopracować -tylko trzeba byc wytrwałym
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:00   #3684
sesuniaa99
BAN stały

ooodeta ale to jest nie do pojecia jak ona cie wszedzie znajduje??? masakra jakas . jak ona wchodzi i jak łamie hasla bo to nie ejst takie proste ;/
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:08   #3685
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Ooodeta jak założysz sprawe to masz szansę ja znaleźć bo kazdy komp ma swoj adres i nie sadze, zeby ona po kafejkach przez cztery lata lazila, zeby Cie umeczyc. Na pewno z domu to wszystko robila. Telefon ma na karte?raczej tak, jesli nie jest glupia, a jezeli ma kilka nr to tylko o tym wlasnie swiadczy, ze troche mysli i korzysta pre-paidow.A nie orientujesz sie ile taka sprawa moze kosztowac?Moja kolezanka ma podobny problem, tylko ona podejrzewa sasiada, starego dziada, ale on jej ubliza w smsach i pewnie tez z kart pisze. Takiego gorzej zlapac, ale mysle, ze policja ma swoje sposoby, bo moze zazadac od operatora lokalizacji karty pre-paid, to jest jak taki nadajnik Gps.
Stary 2009-09-27, 12:10   #3686
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
nie ma brzydkich kobiet!! poprostu niektóre nie potrafia odpowiednio o siebie zadbać!! ja jestem zadnia że nawet z brzydkiej dziewczyny mozna choc troszke piękna wydobyć. i przede wszystkim trzeba zmienic myslenie !! jesli uważasz że jestes brzydka i masz o sobie niskie mniemanie to inni tez to widza!!! w Kobiecie na krańcu świata Martyny Wojciechowskiej była miss świata stwierdziła że nawet brzydka dziewczyna moze zostać miss- wszystko da się dopracować -tylko trzeba byc wytrwałym
dziękuję za odpowiedź
no dobra, może nie jestem brzydka, mam wady i zalety, np. zgrabne nogi i mały biust
Chciałabym dostać jakieś porady dotyczące wyglądu AG odnośnie włosów, ubioru, makijażu, najlepiej wypisane od myślników, żeby mi łatwiej było wykreślac
Chciałabym wyglądać jak taka zrobiona laleczka, wiem, że to mało ambitne, ale zakorzeniła to u mnie mama, która marzy, żebym tak wyglądała
Może bardziej obeznane w temacie kolezanki pomogą
Stary 2009-09-27, 12:19   #3687
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
Zgadzam się ze Żmiją.
Stary 2009-09-27, 12:20   #3688
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

sesunia skopiowalam WAm wczoraj co mi napisala rano na gg , ze mi zawirusuje kompa jakims tam programem ,
no znajduje z prostego powodu : ma nr gg mojej sisotry i kolezanki najlepszej , wlamuje sie tam , a ja nawet jak zmienie gg to ona wlamujac sie do nich znajdzie moj nowy nr , musieliby WSZYSCY zmienic numery i maile (co jest raczej nie mozliwe ) poza tym ja konta na gg nie moge usunac bo mam tam cale archiwum rozmow , w razie czego tam sa dowody przeciw niej , dlatego musze trzymac ten numer , mail ktory podalam na wizazu przejela , wiec odkryla ze mam wizaz , wlazla i tu .. ja sie zorientowalam przekierowalam wizaz na calkiem nowy mail ktory sobie zalozylam a ona wlamujac sie tu , odkryla dane do nowego maila i tam tez sie wlamala .. nie wiem jak jej sie udaje wlamac wszedzie , musi jakis program miec do tego bo inaczej jest to niemozliwe
jak mialam profil na fotce , a ona zakladala mi tam profile to zglaszlam je do moderatorow a oni je blokowali to sie wkurzyla , wlamala mi sie na fotke i calkiem ja usunela tak ze teraz tam sobie poczyna do woli (czym sie sama chwalila , ze mi pozakladala konta a ja juz nie moge zglosic ) dlatego jestem bezsilna wobec tego , najbardziej drazi mnie to ze wlamuje sie tez na mail mojego chlopaka(w nadziei ze znajdzie tam jakies zdjecia ) i ciagle mu zmienia hasla a on tam ma wazne dokumenty ktore mu wysylaja z londynu w zwiazku z praca , co by bylo gdyby ta idiotka cos tam nakrecila ??
Stary 2009-09-27, 12:25   #3689
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź
no dobra, może nie jestem brzydka, mam wady i zalety, np. zgrabne nogi i mały biust
Chciałabym dostać jakieś porady dotyczące wyglądu AG odnośnie włosów, ubioru, makijażu, najlepiej wypisane od myślników, żeby mi łatwiej było wykreślac
Chciałabym wyglądać jak taka zrobiona laleczka, wiem, że to mało ambitne, ale zakorzeniła to u mnie mama, która marzy, żebym tak wyglądała
Może bardziej obeznane w temacie kolezanki pomogą
-co do wygladu hm... przede wszystkim trzeba dobrac odpowiednia fryzure bo to ona nadaje całego wyrazu twarzy , nawet dziewczyna z ładnymi rysami twarzy itp gdy ma zła fryzure wygląda mało atrakcyjnie
musisz poeksperymentowac z włosami, próbwać nowych cięć i koloru włosów jesli czujesz sie niedobrze w obecnych- pobaw sie w photoshopie z różnymi fryzurami i swoja twarza. AG to długie włosy ale ja sądze że nic na siłe - jeśli np Tobie nie jest zbyt do twarzy w bardzo długich włosach tylko np w średniej długości to nie ma co sie robić na siłe - zawsze można kupic clipy i od czasu do czasu zmieniać look ładne włosy to przede wszystkim lśniące zdrowe włosy
- zrób sobie analize kolorystyczną jakim typem urody jestes i tam poczytaj w jakich kolorach jest ci dobrze zarówno w makijażu jak i ubiorze
- piszesz ze masz długie nogi- to odsłoń je!!! nos spódniczki i szorty póki jesteś młoda , zebys na starośc nie stwierdziła że żałujesz ze w nich nie chodziłas a teraz ci juz nie wypada
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:27   #3690
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny używające samoopalaczy, który polecacie, taki baardzo dobry? I tak 30-40zł

Pianki Daxa nie chcę bo brudzi ubrania tylko. Tuż przed latem się nią posmarowałam i założyłam nowiutką białą bokserkę. Do teraz ma żółte plamy
Jesli chodzi o samoopalacze na twarz to ja z reka na sercu polecam ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29280 jak dla mnie rewelacja! Moja twarz nabrała promiennego blasku, i co najwazniejsze nie ma plam i nie smierdzi!!!! Przypadkiem go kupilam u mnie w Niemczech bo byla promocja na 5 euro i naprawde goraco polecam!
Jesli chodzi o samoopalacz do ciala to sie nie wypowiem bo nie uzywam
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości