|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
A co tu tak cichutko dzisiaj? Zapewne łapiecie ostatnie promyki słońca..
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
Byłam wczoraj na weselu no i mogę się z Wami podzielić uwagamiWesele było w Gościncu w Wólce Lubleskiej...lokal w sumie ok, ładny, elegancki, ale żeby tam było co pojeść to tak średnio...niby pełno na stołach ale w sumie jedna sałatka, śledzie, schab...i koniec...no i zapachy...czuć...w samym lokalu nie...ale jak się człowiek wyjdzie przewietrzyć to nawet jak ktoś ma katar to poczuje... No i czego nie robić jeśli jest się parą młodą...po pierwsze sesji zdjęciowej podczas wesela...młodzi sobie na 2 godziny pojechali i zostawili gości weselnych...no powiem szczerze bezsens!!! poza tym znowu poczułam brak winietek...wylądowaliśmy przy jakimś stole z ludźmi których nie znaliśmy bo inna para nie chciała się o 2 krzesełka przesunąć... nie rozumiem tych ludzi![]() No i tak z innej beczki...nie brakuje Wam dziewczyny dat ślubów??? ja to nie mam takiej super pamięci i nie bardzo się orientuje która kiedy ma ślub
|
|
#1143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do listy, to zgadzam się, że by się przydała. Może chciałabyś się tym zająć? bo ja trochę lewa jestem z tych sprawach wizazowo-internetowych
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
mam humor... i chce mi się |
|
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu- fajne zdjęcia, miałaś bardzo ładną sukienkę i widać, że impreza się udała. Pomysł na plener był bardzo trafiony. Foty na których ochlapujecie sie wodą są rewelacyjne
Suknię będę szyła w Angele przy Fabrycznej w Lublinie. Magialenka a co się stało?? Edytowane przez Kasia_7 Czas edycji: 2009-09-28 o 07:36 |
|
|
|
|
#1146 | ||
|
Raczkowanie
|
Czerwonafasolko bardzo dziękuje za zdjęcia.
Ślicznie wyglądałaś ![]() Barnadetko co to za krawcowa u której suknie szyjesz i gdzie dokładnie ma swój zakład, bo ja o niej niestety nie słyszałam. Ani żadna z moich znajomych tez nie Skoro tak ja zachwalasz to i ja może wybrałabym się do niej. Cytat:
![]() Ja tez bardzo ... bardzo bym prosiła o listę tych piosenek ![]() Mój Tz-cik na nasze wesele wybrał juz jedna piosenkę , na kilku ostatnich weselach jak bylismy byla czesto grana. I strasznie mu sie spodobała![]() Cytat:
![]() Jak tak piszecie o tych winietkach to ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze to bardzo dobry pomysł. Kłopot tylko w tym, jak usadzić wszystkich gości, aby focha zaraz nikt nie strzelił ![]() Magialenka co się stało
Edytowane przez kamab22 Czas edycji: 2009-09-28 o 07:43 |
||
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a) ciągle chodzi o to "bezrobocie" moje. byłam na próbę w tym tygodniu, ale kompletnie nie dawałam sobie rady. jak się dzisiaj obudziłam z perspektywą kolejnych dni w domu, to się rozbeczałam... zresztą, nie wiem który już raz w tym tygodniu. ![]() b) w tej niedoszłej pracy poznałam m.in. dwóch chłopaków - K. i M. no i jak to w pracy - wymieniliśmy się numerami. szybko okazało się, że spodobałam się K. ale z nim nie mam kontantu. za to M. pisze do mnie sms-y, że szkoda że mnie tam już nie będzie itp. ja tam pisałam, że mi też szkoda i zażartowałam, że do K. przyjdę w odwiedziny. a M. do mnie, że w takim razie pewnie mi się spodobał. ale sam prosił o moje zdjęcie. wczoraj wieczorem zadzwonił. nie chciało mi się wstawać do telefonu, więc poprosiłam Roberta, żeby odebrał. Robert jest więc wkurzony i zazdrosny. nie chce mi się wszystkiego opisywać, ale to dosyć niezręczna(?) sytuacja. ![]() c) zepsuł nam się kran nad wanną. przez dzisiejszą noc naleciała cała miednica wody!!! ciągle kapie. teraz do garnka. ale Robert dopiero jak wróci z pracy, to będzie mógł coś próbować zrobić. |
||
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Magialenka - ojoojjjj.. ale Ci się tydzień zaczyna. Nie ładnie tak flirtować za plecami TŻ- ta
Z drugiej strony wiesz, że jak zazdrości to kocha Musi pilnować żonki, żeby mu nie ukradli ![]() Kurcze, z pracą to poważna lipa, jak jej nie ma to wszytko się kiepści. Spójrz na to inaczej- znalzałaś już jedną pracę, znajdziesz i następną. POWODZENIA ![]() Kranem się nie przejmuj- typowa złośliwość rzeczy martwych- mi się zdarza zawsze w piątki Zdecydowałam się na Angele za Twoją namową |
|
|
|
|
#1149 |
|
Rozeznanie
|
Magialenko
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko mu mówię - i o tych sms-ach, i o sygnałach. sama nie wiem, co mysleć. jasno postawiłam sytuację, bo swatania nie potrzebuję. odpisuję neutralnymi tekstami. może to ja wyolbrzymiam, a oni wcale nie "zalecają się" do mnie... M. prosił, żebym mu wysłała swoje zdjęcie. opowiadałam o tym świadkowej. śmiała się, że dla ostrzejszego postawienia sprawy powinnam ślubne wysłać. ale tak serio, to nie mam zamiaru. dziwne to wszystko...
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co piszesz to trochę nachalny ten Twój adorator. Na Twoim miejscu olałabym kolegę z pracy (żadnych rozmów, smsów, wysyłania zdjęć), a TŻ się pozłości i mu przejdzie
Jaką piosenkę polecacie na pierwszy taniec? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwaga! do startu, gotowi, start: olewam! |
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magialenka będzie dobrze zobaczysz Czerwonafasolko zdjęcia super a Ty byłaś śliczną panną młodą aż mój TŻ sie zachwycił
|
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że to powinna być piosenka, która Wam się podoba. my mieliśmy wybraną "Prócz Ciebie nic", bo przy niej pierwszy raz się całowaliśmy. pewnego wieczoru, około miesiąca przed weselem, jechaliśmy samochodem. włączyłam jakąś płytę, która była w schowku. głupio to zabrzmi... "oczarowała" nas "Jesteś blisko mnie". głupkowata, ale od razu zadzwoniliśmy do zespołu i zmieniliśmy.
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-28 o 09:07 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toż to hicior ![]() Ana ty jako znawczyni może znasz ten utwór ![]() (był na naszym weselu, ale nie wiem kto jest wykonawcą a jest zawalistyy):Kochaj kochaj 1. Nie odchodź już poczekaj ze mną lata Nie odchodź już jak życie się nam gmatwa Nie odchodź już choć miłość tylko we mnie trwa, trwa Bądź przy mnie bądź jak gwiazdy przy księżycu Bądź przy mnie bądź jak kac przy każdym piciu Bądź przy mnie bądź gdzie jesteś Ty tam będę ja, ja Ref: Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie tak. 2. Nie odchodź już nie mogę zostać sama Nie odchodź już co na to powie mama Nie odchodź już bo miłość jeszcze we mnie trwa, trwa Bądź przy mnie bądź czas może leczyć rany Bądź przy mnie bądź a będziesz wciąż kochany Bądź przy mnie bądź gdzie jesteś Ty tam będę ja, ja Ref: Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie tak. 3. Nie odchodź już masz wiele do zyskania Nie odchodź już choć wcale nie zabraniam Nie odchodź już bo miłość jeszcze we mnie trwa, trwa Bądź przy mnie bądź najlepiej tak od zaraz Bądź przy mnie bądź nie musisz się nic starać Bądź przy mnie bądź gdzie jesteś Ty tam będę ja, ja Ref: Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie Kochaj, kochaj, kochaj mnie, Czy tego chcesz czy może nie Bez Ciebie życie straci smak Bez Ciebie wszystko jest nie tak Małgosia dzięki za foteczki, superanckie!!!!!!!!!!!!
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-09-28 o 09:17 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybór należy do was ![]() Cytat:
Cytat:
ch Cytat:
http://xania88x.wrzuta.pl/audio/3zx3...iste_promienie ![]() EDIT OSHINKU WRÓCIŁAŚ ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-28 o 09:36 |
||||
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a póki co byłoby super gdybyś zrobiła bo faktycznie często jesteśMagialenko...wiem jak to jest gdy TŻ jest zazdrosny...trudna sytuacja...i trudno coś im wtedy przetłumaczyć...u mnie doszło do takiej sytaucji że po rpostu musiałam zerwać kontakt z kolegą jeśli chciałam by w związku było ok...niektórzy adoratorzy są po prostu zbyt nachalni A jeśli chodzi o bezrobocie...to też jestem załamana... Ana ja jako gość to naprawdę poczułam się olana jak młodzi odwalili pierwszy taniec i się wynieśli...
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiolka się jeszcze zgłosiła także nie chce wchodzić w parade, możemy też wspólnie poprowadzić
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę świadkową swatać. po raz trzeci. może się uda.
|
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu, dziekuje za zdjęcia
super sesja ![]() czerwonafasolka, ja też proszę ładnie o zdjęcia maila wyślę na priv.Oshinku! gdzie ty byłaś jak cię nie było ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za komplementy.
Odpowidam na pytanie odnosnie fotografa, to nie Zomer, to Marcin Kamiński polecam, fajne pomysły na plener i gwarantuje, że nie będziecie się nudzić:P
|
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
listę możecie wspólnie prowadzićCytat:
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem to wprost nie działa , bez kitu, kiedyś mój TŻ musiał iterweniować, to jakoś na samym początku naszej znajomości, jeden gostek z zamierzchłych czasów nie dawał mi spokoju, pomimo że wprost powiedziałam że nie życzę sobie bo mam chłopaka któtrego kocham, powiedziałam wszystko TŻ , i gdy napisał kolejenego smsa, mój TŻ zadzwonił i grzecznie wytlumaczył że jest moim chłopakiem i sobie nie życzy dumna z niego byłam i miałam święęęęttyyy spokój
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
MalgosiaM8 przed chwilą (w końcu) obejrzałam zdjęcia. o tak je oglądałam:
|
|
|
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Apropos mam jedno Twoje zdjęcie z Panińskiego
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki wysłałam WAM link do fotek, mam nadzieje, że wszystko sie zgadza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

tyle piosenek kiedyś chciałam, a ja przyszło do robienia listy, nie mogę sobie przypomnieć co to było

nie rozumiem tych ludzi

, na kilku ostatnich weselach jak bylismy byla czesto grana. I strasznie mu sie spodobała

Z drugiej strony wiesz, że jak zazdrości to kocha

super sesja