|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
[QUOTE=ana_01;14419157]
Weszłam na strone www tego domu weselnego i bardzo ładnie się prezentuję na zdjęciach. Można spytać tak orientacyjnie na ile osób jest ten lokal i jakie mniej więcej ceny sa? QUOTE] Sala jest ogromna i spokojnie moim zdaniem 200 osob luzno wejdzie. Co do ceny to zalezy od menu, a my jeszcze nie ustalilismy, ale wynisie ok 130-140 zl od goscia |
|
|
|
|
#1112 |
|
Rozeznanie
|
Ana_01 oczywiście jak tylko kupię papier (zapewne będę zamawiała na all) to dam Ci namiary na sprzedawcę....
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie tu z tydzień i myślałam że nie nadrobię jak zajrzę wkońcu a jednak mi się udało
(no mniej więcej hehe)Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla PM-ek z poprzedniego weekendu ![]() Małgosia świetne zdjęcia, bardzo miło się ogląda te wasze uśmiechy ![]() Muszę się wam trochę pożalić na brak czasu przez co m.in. nie mogę was czytać ![]() UP sobie o mnie przypomniał i wysłał mnie na szkolenie, codziennie do 15:30, potem praca dla rodziców w ich działalności i praktycznie w nocy ostatnio robię zaproszenia bo zaczeliśmy zapraszać a zaproszenia się robią na ostatnią chwilę, w pierwszą niedzielę co zapraszaliśmy - część zaproszeń dokańczałam jeszcze właśnie w niedzielę rano!!! do następnej niedzieli też się nie wyrabiałam z robieniem zaproszeń i jednego dnia siedziałam do 1 w nocy nad nimi a TŻ smacznie obok chrapał :/ i nikt nie rozumie że to się samo nie robi i że z tym się schodzi!! No i na tą niedzielę dokończyłam resztę zaproszeń a tu lista się powiększa, miałam mieć do poprawy 4 zaproszenia z mojej strony i 4 z TŻ a tu teściowie mi dają listę a na niej 20 pozycji Dobrze że się pomyliłam przy zakupowaniu papieru na zaproszenia bo teraz bym jeszce musiała jeździć i doamwiać o ile jeszzce by taki był :/ Ale co do zaproszeń kupnych a robionych to jednak cieszę się że mam robione (tylko trzeba wcześniej się za nie zabrać nie na ostatnią chwilę) i mimo że część nie zwróci na nie uwagi, to jednak większość w moim przypadku oglądała je i chwaliła, a jeszzce jak mówiłam że sama robiłam to podziwiali wręcz więc miło jest tych pochwał słuchać ![]() A i udało mi się zakupić buty w Olimpie (choć tylko w jednym sklepie na cały olimp był jakiś ciut większy wybór a nie 2-3 pary hehe)A dla poszukujących to już dla mnie po fakcie znalazłam sklepik z butami ślubnymi przedwczoraj dokładnie- na skrzyżowaniu Lubartowskiej i Tysiąclecia, co prawda nie byłam w środku bo przechodziłam koło niego zbyt rano ale może warto tam zajrzeć (?) Cytat:
Też kupiłam w Mona Lisie, tylko zostawiłam ją w salonie bo powiedziałam że nie mam jej gdzie przetrzymać no i umówiłam się wstępnie że mi ją na październik wypiorą i przyjdę na przymiarkę, oczywiście miałam w planach zadzwonić a tu wczoraj do mnie pani dzwoni z przypomnieniem i pyta na kiedy się umówimy na tą przymiarkę na kiedy mają ją uprać dokładnie ![]() Carolcia pisząc o praniu miłaś na myśli przed przymiarką nie po ślubie ?? Hmm ja nie mam welonu gratis <smutna> i jak kupowałam suknię nie przyszło mi do głowy zapytać o halkę
|
|
|
|
|
|
#1114 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale.. na pewno nie stanieje, więc chyba bezpieczniej kupić.. ![]() Cytat:
ale jak zespół znajdziecie, to potem chyba już z górki ![]() Cytat:
quilllaja@gmail.com. DZIĘKUJĘ ![]() i dziewuszki, proszę napiszcie, kto je robił. GOSIa bardzo ładne zdjęcia! Krasne po prostu świetne.. podałaś nam pomysł, bo my tam jeździmy chyba po częsci z sentymentu do naszej 1. wspólnej wyprawy wakacyjnej, właśnie nad krasne ![]() a już dziś Składam gorące życzonka dla jutrzejszych Panienek Młodych i ich Mężusiów szalonej zabawy i wzruszeń całego dnia niech będzie on TYM WYJĄTKOWYM I jednym z NAJPIĘKNIEJSZYCH! |
|||
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
To jak ktoś zyczy sobie obejrzec to poproszę maila na priv
Co tam u was? Ja dziś słomiana wdowa, bo mój mężuś lata sobie po mieście:P
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
No i nastała kolejna wrześniowa sobota
Wszystkiego dobrego dzisiejszym PMkom które już pewnie nie śpią i nie mogą nic przełknąć
|
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
pogoda zapowiada się śliczna więc tylko można życzyć uśmiechu i trzymać kciuki |
|
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
Najlepsze życzenia dla ślubujących dziś Panien Młodych
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale macie tempo ... Nie było mnie przez 2 dni a tu tyle się działo. Przeczytałam, że Bernadeta zamówiła już suknie i delikatnie wpadłam w popłoch. Bierzemy ślub tego samego dnia, a ja planowałam nawiedzić krawcową dopiero w połowie listopada. Musze wziąść się w garść i szybko podjąć decyzję, co do ostatecznego wyglądu kiecki.
Małgosiu błagam o foty z pleneru ![]() Aga- witamy na pokładzie (ja też jestem nowa- mam dopiero kilkudniowy staż) Maggie- życzę powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. Mam to szczęście i mieszkam już z TŻ "na swoim" i jest cudownie. Jak sobie pomyślę o tych latach wynajmowania i tułaczki po pokojach u obcych ludzi ehhh. Nie uczciwym agencjom nieruchomości mówimy stanowcze NIE ![]() Edytowane przez Kasia_7 Czas edycji: 2009-09-26 o 10:31 |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasieńko dzięki. My dopiero na taki pomysł z tym mieszkaniem wpadliśmy. Docelowo za kilka lat zamierzamy wybudować domek pod lublinem, no ale do tego czasu wypadałoby mieszkać gdzieś indziej niż pod mostem (choć takie gniazdko też można sobie przyjemnie urządzić, tylko te przeciągi Miłego dnia dziewczynki. zabieram sie za naukę (ostatni już raz w życiu)
|
|
|
|
#1121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coby kupić jakieś. maggie... 3mam kciuki, żeby nauka sprawnie poszła! ![]() |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podłączam się wszsytkiego naj naj naj dla dzisiejszych dziewczynek
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego, co przeglądaliśmy jakieś oferty na rynku nieruchomości, stwierdziliśmy, że te małe mieszkanka (a na takim nam własnie teraz zalezy) sa niestety najdroższe. no ale wynajmować się nie opłaca, bo przecież za wynajem można spłacać comiesięczną ratę swojego. gdyby chociaż praca była to można się pchać w jakiś mały kredyt. no ale ja tylko na stażu, tż całe szczęscie ma umowę na czas nieokreślony i pewną pracę. wczoraj zawitałam do UP, bo po 20 września miały być oferty pracy ale zupełnie nic nie ma!! NIC zbyt ciekawie to nie wygląda
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1125 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym..naaaaaaaajlepsze życzenia!!!!!
I sto lat dla Małgosi! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie wiadomo, może jeszcze jakieś studia rozpoczniesz Sławcio opuścił swoją kanciapkę podmostową i podobno z mamunią mieszka O to ja się nawet nie fatyguję tam, jeśli mówisz, że nic nie ma..no nic, trzeba dalej szukać..
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
oooo dziękuję
|
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękna z Was para - Zomer Was focił? Cytat:
kiedyś wreszcie trzeba skończyć edukację, bo co za dużo to niezdrowo (chociaż może za jakieś 2-3 latka zamarzy mi się zrobić dr przed nazwiskiem ) no a póki co finito![]() tylko zamiast się uczyć, znalazłam sobie fajniejsze zajęcie i tworzę listę piosenek na wesele. podobno nasz zespół po pierwszym tańcu troszkę mniej znane piosenki gra więc postanowiłam zająć się listą jakąś. zresztą sami mówili, żeby coś takiego dla nich przygotować żebyśmy byli w pełni zadowoleni podoba mi się takie podejście![]() jak macie jakieś fajne propozycje, to nie ma się co wstydzić - piszcie ![]() Małgosiu to szalonej imprezki urodzinowej życzę a do mnie właśnie dotarło, że dokładnie za 9 miesięcy o tej porze pewnie tż już przybędzie i błogosławieństwo i za godzinkę i 9 m-cy staniemy przed ołtarzem
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
100 LatKasiu nie przejmuj się ja nie nadaję żadnej presji poprostu moja krawcowa jest baaaardzo oblegana szyje się u niej prawie cały Świdnik no i jak ja do niej poszłam to kobitka miała juz cały rok umówiony na każdy tydzień inna suknia a na letnie nawet po dwie no ale że ja biorę ślub tak wcześnie a ona sezon zaczyna dopiero 22 kwietnia więc wcisnęła mnie na sam początek... no i dała mi miesiąc na decyzję co do sukni i wpłacenia zaliczki.... a moja suknia będzie szyta na początku marca więc się nie przejmuj
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
TŻ dał mi nawet kwiaty , znaczy nie kwiaty ozdobną kapustę Ale liczy się gest i pomysłowość ![]() Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinaaa chodziło mi o pranie przed ślubem- miałam wybór:
najpierw przymiarka a potem pralnia i zabieram do domku albo najpierw pralnia, potem przymiarka i do domku i wybrałam tą pierwszą opcję- mam nadzieję że mi się suknia nie skurczy ani nie rozszerzy po tej pralni... Dla Małgosi : sto lat sto lat!!! i jeszcze dłużej !!!!! i najlepsze dla naszych już żonek!!! wszystkiego naj na nowej drodze życia kobietki
Edytowane przez carolcia88 Czas edycji: 2009-09-26 o 18:36 |
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
Śliczną miałaś sukienkę Czerwona fasolko, ten motyw z różyczek achhhh. Podobał mi się Twój makijaż, a zwłaszcza biały cień w kącikach oczu i bukiecik - fajnie dopełniał całość
![]() Dzięki Bernadetko- trochę mnie uspokoiłaś. Ale i tak nie mam się co zastanawiać- zegar tyka. Fajnie, że masz sprawdzoną krawcową, bo dzięki temu masz pewność, ze wszystko będzie ok. Ja palnuję zawierzyć opiniom z forum i mam nadzieję, że "moja" krawcowa nie da plamy. 100 lat Małgosiu i udanej imprezy |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu,
najlepsze życzenia sto lat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszym PM-kom
Małgosia, to już osiemnaste, jak ten czas leci...przkonana byłam, że 16-te Małgosia,ooaneczka i Czerwona-fasolko też bym bardzo prosiła o zdjąka ![]() Ewelina -pochwal si jaki butki udało Ci się upolować ![]() ps. a co do o. Roberta to mam ten sam problem, że nie mogę się skontaktować.... ![]() ps.2 Małgosia -zdjęcia obejrzane- widać, że wszyscy świetnie się bawili -dołączam tez kolejna porcję Oh-ów i Ah-ów-bo wygladalaś naprawdę slicznie,a przy tym naturalnie . Nie mogłam sie oprzeć, żeby nie napisać, iż jeden z Twoich gości ( a właściwie jedna) miała bardzo śmiałą kreację.... ,aż mi się OMG wyrwało
Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-09-26 o 19:20 |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do piosenek to obowiązkowo (u mnie przynajmniej) musi być Tarzan Boy z "Promieniami", Szalona i "Rudy się zeni" ![]() Mój zespół mi dał listę ponad 30o piosenek i mówił, żeby wybrać sobie ok.100 no i wybrałam wszystkie disco polo a reszta mi obojętna
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
Cytat:
Dziękuje za życzonka
|
|
|
|
#1137 | ||
|
Raczkowanie
|
Hejka
Uff przebrnęłam, bo dawno mnie tutaj nie było...PM-kom z 19-go i z dzisiaj życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA Pozdrówki dla noych przyszłorocznych PM-ek ![]() Cytat:
po to jest to forum żeby przestrzegać przed nieuczciwymi zleceniobiorcami .Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
super dziewczyny fotki!!!
oglądałam, oglądałam i się napatrzeć nie mogłam.. ![]() ![]() ![]() szczere życzonka dla Małgosi!!! ![]() |
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w ten piękny chłodny poranek wrześniowy!
mój mężuś dziś zaczyna "zajęcia", więc kolejny dzień w samotności. ale na 11-tą umówiłam się ze świadkową. nie widziałyśmy się od... mojego wesela... ale to dłuższa historia. w każdym razie, będę musiała się wybrać do Stokrotki, po jakieś ciastka. ![]() ps. 1 MalgosiaM8 serdeczne życzenia! spóźnione, ale nie miałam jak wcześniej złożyć. ps. 2 zrobiłam to! wystawiłam suknię na sprzedaż. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-27 o 08:52 Powód: dopiski |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana podeślesz mi tą listę, którą od zespołu dostaliście? to może coś z tego wybiorę tyle piosenek kiedyś chciałam, a ja przyszło do robienia listy, nie mogę sobie przypomnieć co to było
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

(no mniej więcej hehe)
przez co m.in. nie mogę was czytać 

no i umówiłam się wstępnie że mi ją na październik wypiorą i przyjdę na przymiarkę, oczywiście miałam w planach zadzwonić a tu wczoraj do mnie pani dzwoni z przypomnieniem i pyta na kiedy się umówimy na tą przymiarkę na kiedy mają ją uprać dokładnie
ale jak zespół znajdziecie, to potem chyba już z górki
bo reszta też by chciała sie pozachwycać

po to jest to forum żeby przestrzegać przed nieuczciwymi zleceniobiorcami .