Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 15:48   #4111
merriel
Raczkowanie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Merriel Ty chyba zapisywałaś się ostatnio na jakieś weekendowe nauki w Wawie, w którym miejscu jeśli możesz mi napisać?? Bo szukam jakiś dla Nas a raczej dla dwóch par i nie wiem gdzie by się tu udać

tutaj jeszcze kilka info o ślubie kościelnym
http://www.archidiecezja.warszawa.pl...rodzin/?a=1005
Sorki że dopiero teraz, mam nadzieję że nie za późno:
http://www.katedra.mkw.pl/weekendy.php
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:10   #4112
madmuazelle
BAN stały

Pustki dzisiaj,nie lubie niedziel. :/ No nic spadam robić naleśniki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:26   #4113
lain
Zakorzenienie

ciao!
ale dzis piekny dzien nawet cos na ksztalt babiego lata latalo w powietrzu
bylismy na rowerach i zrobilismy piknik na kocyku jakos trzeba bylo nadrobic spalone kalorie

a ze zarloki z nas weekendowe (szczegolnie z TZa - w weekend moglby jesc nieustajaco ) to chyba zaraz skoczymy gdzies na jakas dobra salatke

oby przyszly weekend byl rownie piekny

Kasia bedzie git kiedys trzeba odciac pepowine jak juz zlapiesz niezabezpieczonego neta od sasiada to skrobnij co tam u ciebie

ja sie dzis dowiedzialam, ze siostra zostaje w Polsce rok dluzej, bo jej przedluzyli kontrakt... hmmm

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-27 o 16:28
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:36   #4114
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No ale to właśnie chodzi o to, że ta odległość tak naprawdę nie ma znaczenia. Bo chociaż mieszkałam tak blisko to odwiedzałam moich rodziców raz na tydzień, a teraz jak mieszkają trochę dalej to jestem u nich raz na 2 tygodnie. Będziesz miała tyle obowiązków, że nie będziesz miała czau tęsknić

Ja też Jakoś nie wyobrażam sobie do kościoła taka goła iść
ja też nie wyobrażam sobie iść "półnago" do kościoła
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny no to ja się żegnam ryczeć mi się chce zaczynam nowe zycie z dala od domkuodewzę się może jutro z uczelni albo jak będzie necik łapał z galerii albo od sąsiada TZ juz do mnie jedzie
Kaśka będzie good, zawojujesz wro trzym się!
Stary 2009-09-27, 17:30   #4115
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny no to ja się żegnam ryczeć mi się chce zaczynam nowe zycie z dala od domkuodewzę się może jutro z uczelni albo jak będzie necik łapał z galerii albo od sąsiada TZ juz do mnie jedzie
Kaśka nie panikuj bo przesadzasz, masz 22 lata
Będziesz odwiedzać rodzinę pewnie z raz, dwa razy w miesiącu więc często

Co innego jakbyś gdzieś wyjechała zagranicę i widziała się z rodziną tylko parę razy w roku!!

Właśnie wykorzystaliśmy piękną pogodę z TŻ na spacerek

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 18:39   #4116
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kaśka nie panikuj bo przesadzasz, masz 22 lata
Będziesz odwiedzać rodzinę pewnie z raz, dwa razy w miesiącu więc często

Co innego jakbyś gdzieś wyjechała zagranicę i widziała się z rodziną tylko parę razy w roku!!

Właśnie wykorzystaliśmy piękną pogodę z TŻ na spacerek
Dokładnie,a co ja mam powiedzieć jestem za granicą,z dala od rodziny.Przyjeżdzam raz na jakiś czas.Ostatnio jedynie zdarzyło nam się jechać od pierwszego urlopu,po 3 miesiącach.A teraz pojedziemy dopiero za 9 miesiecy.

Tż mnie wykończył.
Stary 2009-09-27, 19:38   #4117
Samoa
Zakorzenienie

cześć Jeju ale mielismy imprezowy weekend Wlasnie obejrzałam zdjęcia z panieńskiego, które robiłam telefonem - masakra:h ahaha:
Super było, ale w sobote miałam taaaakiego kaca, ze miazga a wieczorem doprawilismy na drugiej imprezceDziś juz bez kacorka sie obyło na szczęscie

My z tż już chcemy śluuuuub

Kupiłam sobie podkład Revlona taki, że mozna mieszać odcieniePoki co mam taki problem, ze moja pianka do demakijażu została w mieszkaniu tż, więc nie mam zamiaru sie malowac dopóki jej nie odzyskam

Jeju już w czwartek do szkołyyyyy, tyle dobrego, że znow sie zaczną ploty przy kawce, winku i piwku i będzie śmiesznieTego akurat nie moge się doczekać, bo tęskniłam za dziewczynami

Ide chyba zaraz spać, bo trzeba sporo odespać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 21:19   #4118
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
żarcisz chyba, nie mam zamiaru zamienić sie w kurę domową
a metka za 3 dni będzie miała 1 z przodu :mdeleje:

a ja mam 356
żartowałam ale w sumie posmakujesz sobie takiego dorosłego zycia, chcoaiż ja mieszkam z rodzicami to i tak sama sobie iorę, sprżtam cały dom, czesto gotuję więc się zamieniam w perfekcyjną panią domu

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My noc poślubną będziemy musieli przełożyć na późniejszy termin
Pozbycie się rodziny TŻ o 4 nad ranem będzie cudem Ja chciałam zrobić wesele tylko do 2, ale TŻ chce dłuższe. Jakoś to będę musiała przeżyć, ale za to poprawin nie będzie
Mybędziemy miec poranek poslubny jak nie padnę trupem ze zmęczenia ale pewnie i tak to będzie szybki numerek
My mamy pokój do 14 do dyspozycji, potem do domku mojego jedziemy i poprawiny będziemy wyprawiac na ogroszie dla najbliższych. cieszę się że na sali poprawin nie mam wesele jest w piatek, sobota jakis grilek na ogrodzie, niedziela pełna liba i z łozka nie wychodzimy hehe

Cytat:
3maj się będzie dobrze

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-27 o 21:28
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:20   #4119
madmuazelle
BAN stały

Jaka tu cisza,a od jutra się pewnie zacznie jazda napisanych postów.
Właśnie sobie ogladam teledyski ze slubów/wesel na youtube i słucham teraz piosenki Long&Junior bo ja tańczyć chce,może nauczysz mnie jak tanczy się i bujać i bujać
Stary 2009-09-27, 21:26   #4120
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Jaka tu cisza,a od jutra się pewnie zacznie jazda napisanych postów.
Właśnie sobie ogladam teledyski ze slubów/wesel na youtube i słucham teraz piosenki Long&Junior bo ja tańczyć chce,może nauczysz mnie jak tanczy się i bujać i bujać
cisza jak to w niedzielę

teraz jak zaczną się zajęcia to nie będzie już tak czasu na wizaż.
w moim przypadku muszę zacząć pracę mgr pisać, będę szukać dodatkowej pracy, chociaz poczekam 2 tyg jeszcze bo miałam mieć promocje weekendowe do stycznia ale gościu się na razie nie odzywa więc nie wiem czy to wypali
Stary 2009-09-27, 21:59   #4121
certina4
Wtajemniczenie

cześć laseczki ale napłodziłyście postów od wczoraj

odnośnie płodzenia, to była rozmowa o dzieciach i chęci ich posiadania zaraz po ślubie, ja się nie pisze, chciałabym chociaż 2-3 lata nacieszyć się TŻ i mieszkaniem z Nim, naszym życiem wspólnym, a na dzidziusia będzie czas, chociaż taki jest plan a jak będzie ostatecznie to wyjdzie w praniu

Chillanes jak tam ząb? mam nadzieję że już lepiej?
Asiulek lepiej się już czujesz? Też słyszałam że imbir dobrze dziala, na pewno ma działanie rozgrzewające
Tancerka wiedziałam że wieczór z szefem się uda
Lain super sala i dekoracja, bardzo ładne pokrowce jak już Tancia zauważyła, ja będę musiała płacić 5zł od pokrowca, bo tyle kosztuje wypożyczenie, chyba że do mojego ślubu już się właścicielka w nie wyposaży, tzn lokal
Metka fajnie że masz już pierwsze mierzenie za sobą
Ela jak tam się udało weselicho, wszyscy zadowoleni? napisz koniecznie relację

ja dopiero wpładłam, bo brat postanowił wracać do domu o 21 padam na twarz bo bylismy rano w lesie na grzybkach, niestety straszna susza i niewiele zebraliśmy, ale tak się dotleniłam, że później mnie głowa bolała.

Kupiłam sobie "coś pożyczonego " i " coś niebieskiego" Emilly Griffin za namową Chillanes? już nie mogę się doczekać, bo po opisie fajnie się zapowiadają. Swoją drogą w empiku zaczęli dodawać do zakupów próbki pasty do zębów

zmykam dziewczynki bo zaraz zasnę nad klawiaturą

have a good night

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 22:35   #4122
madmuazelle
BAN stały

No tak weekend jest,zaraz się pazdziernik zacznie noi studenci na uczelnie bedą gnać.

Omg,niewiem czy ta para była tak zestresowana czy mówili jakby chcieli a nie mogli. Składanie przysięgi i zakłdanie obrączki były takie hm dziwne.
http://www.youtube.com/watch?v=gIspV...eature=related
Stary 2009-09-28, 07:05   #4123
obca7
Wtajemniczenie

Hello
Jejku jaki ten weekend był męczony, bo spędzony w szkole. Ale dałam radę
Teraz nadrabiam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 07:22   #4124
gosica502
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Wiecie co, na 99% nie będę musiała w tym roku na stancji mieszkać tylko będę dojeżdżała bo ze wstępnego planu wynika że mam zajęcia 3 dni w tygodniu tylko I będę w domku mieszkać i widywać się z TŻcikiem kiedy tylko będziemy tego chcieli i w ogóle
Jeśli się ten plan nie zmieni to będę taka szczęśliwa że szok!!!!

Mad ale że co z tą parą nie tak? Jak dla mnie to normalnie w miarę było Stresik mieli ale kto wie jak się my będziemy zachowywac Widziałam już w sumie gorsze przysięgi
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 07:29   #4125
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki

A ja idę dzisiaj na próbne czesanie wiem wiem bardzo wcześnie ale jestem załamana fryzjerka która chciałam na 14.08.2010 ma już swój terminarza zajęty i muszę poszukać innego dobrego w zastępstwie Tamta była rewelacyjna do domu przychodziła i poświęcała się tylko dla jednej panny młodej jestem załamanaaaaa ze nie będzie jej u mnie . Teraz będę musiała tracić kaskę na poszukanie jakiego dobrego fryzjera z tym będzie gorzej

Za 2 dni będzie TŻ czeka nas superaśny tydzień we dwoje taki romantiko

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 07:30   #4126
merriel
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Ale cisza była w niedzielę
Ale dzisiaj też jakoś nie widać tłumów.. hmm, może się rozkręci

Ja też już niestety zaraz zaczynam studia - w środę i czwartek mam przez cały dzień zajęcia.. I to jeden i ten sam przedmiot Już zaczynam tęsknić za wakacjami
A w piątek zaczynam praktyki Mam stracha nieco, ale się cieszę Tylko przez te zajęcia nie popracuję sobie aż tak dużo, tylko w poniedziałki, wtorki i piątki..
Ech, coś czuję, że w październiku zbyt aktywna w naszym wątku nie będę

Edytowane przez merriel
Czas edycji: 2009-09-28 o 07:32
Stary 2009-09-28, 07:40   #4127
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

A ja idę dzisiaj na próbne czesanie wiem wiem bardzo wcześnie ale jestem załamana fryzjerka która chciałam na 14.08.2010 ma już swój terminarza zajęty i muszę poszukać innego dobrego w zastępstwie Tamta była rewelacyjna do domu przychodziła i poświęcała się tylko dla jednej panny młodej jestem załamanaaaaa ze nie będzie jej u mnie . Teraz będę musiała tracić kaskę na poszukanie jakiego dobrego fryzjera z tym będzie gorzej

Hej Do fryzjera już terminy wyzajmowane?? Normalnie szok
Chociaż w sumie jak się pytałam sis mojego TŻta kiedy ja mam sobie iśc zaklepac u niej w salonie makijaż (bo czesać mnie będzie właśnie ona) to powiedziała że tak w styczniu żebym przyszła...
To pochwal się owocem tej wyprawy do fryzjera I fajnie że się spotkasz z TŻtem... A gdzie on jest? Za granicą gdzieś może?
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ja też już niestety zaraz zaczynam studia - w środę i czwartek mam przez cały dzień zajęcia.. I to jeden i ten sam przedmiot Już zaczynam tęsknić za wakacjami
A w piątek zaczynam praktyki Mam stracha nieco, ale się cieszę Tylko przez te zajęcia nie popracuję sobie aż tak dużo, tylko w poniedziałki, wtorki i piątki..
No ja mam w tym tygodniu tylko w czwartek zajęcia na szczęście... No ale pewnie w związku z dojazdami też najaktywniejszą osobą na wątku nie zostanę Jedynie wieczorami będę się próbowała udzielac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 07:56   #4128
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
odnośnie płodzenia, to była rozmowa o dzieciach i chęci ich posiadania zaraz po ślubie, ja się nie pisze, chciałabym chociaż 2-3 lata nacieszyć się TŻ i mieszkaniem z Nim, naszym życiem wspólnym, a na dzidziusia będzie czas, chociaż taki jest plan a jak będzie ostatecznie to wyjdzie w praniu
My też rozmawialismy już o dzieciach, ale stwiedziłam że chciałabym się nacieszyć TZtem z 2 latka .
poza tym powiedziałam TZtowi że będziemy mysleć o dziecku jeżeli on do tego dojrzeje.. no niby ma ten instynkt ojcowski, ale wieciecie
uświadomiłam mu że jak nawet wróci do domu po 12 godzinach pracy to będzie musiał troszkę posiedzieć z dzieckiem,w weekendy zrobić wypad gdzieś do lasku itp a nie uwalić się na kanapie bo jest zmęczony. dziecko potrzebuje obojga rodziców..

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wiecie co, na 99% nie będę musiała w tym roku na stancji mieszkać tylko będę dojeżdżała bo ze wstępnego planu wynika że mam zajęcia 3 dni w tygodniu tylko I będę w domku mieszkać i widywać się z TŻcikiem kiedy tylko będziemy tego chcieli i w ogóle
Jeśli się ten plan nie zmieni to będę taka szczęśliwa że szok!!!!
to fajnie ja na razie mam poniedziałek i czwartek wolny, ale od połowy semestru w poniedziałki będę miała laborki, nie mam źle tylko w środę kończe o 20 i powróct do domu 22.30 chyba że TŻ się zlituje i po mnie przyjedzie

no i z TZcikiem spędzisz więcej czasu, wydasz mniej kasy na mieszkanie poza domem i zaoszczędzisz sobie same plusy

Cytat:
ja juz tęsknię za wakacjami chociaż w tym roku były bardzo pracowite, praktyki, praca, praca magisterska badania, ale fajnie było

Cytat:

jestem w szoku że ma juz zajęte, no ale skoro jest taka dobra to sie nie dziwię ja będę miała olbrzymi problem z fryzjerem bo zawsze wychodze niezadowolona

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-28 o 07:58
Stary 2009-09-28, 08:02   #4129
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

jestem w szoku że ma juz zajęte, no ale skoro jest taka dobra to sie nie dziwię ja będę miała olbrzymi problem z fryzjerem bo zawsze wychodze niezadowolona
Hej
Ja znalazlam juz wizazystke, ktora mnie pomaluje, bede niedlugo zaklepywac termin. Najbardziej mi sie podoba ze przyjedzie do mnie do domu Tylko fryzjer jeszcze zostaje, podobnie jak Ty, najczesciej jestem niezadowolona, a czasami nawet wychodze z placzem hehe
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 08:04   #4130
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
[.....]
Chillanes jak tam ząb? mam nadzieję że już lepiej?[.....]
Kupiłam sobie "coś pożyczonego " i " coś niebieskiego" Emilly Griffin za namową Chillanes? już nie mogę się doczekać, bo po opisie fajnie się zapowiadają. Swoją drogą w empiku zaczęli dodawać do zakupów próbki pasty do zębów

zmykam dziewczynki bo zaraz zasnę nad klawiaturą

have a good night
ząb ok, w piątek znów do dentysty na założenie plomby, mam nadzieję, że bedzie już ok
A co do zakupow, to chyba nie o mnie chodziło, bo nie wiem o czym mowa
Cytat:
Witam dziewczynki

ehhh no właśnie! niby kupa czasu, spirala się nakręca, bo najlepsi są bardzo wcześnie rezerwowani Też się muszę wybrać zarezerwować, bo jeszcze mi ktoś zwinie ich sprzed nosa swoją drogą 250zł za fryz+makijaż+manicure+fry z próbny+makijaż próbny to dobra chyba cena co?
Cytat:
Hej dziewczynki

ojjj jak tak Was czytam to doprawdy nei wie co będziecie gadać, jak zaczniecie pracę i nie będzie żadnych wakacji, itd...
Stary 2009-09-28, 08:10   #4131
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ehhh no właśnie! niby kupa czasu, spirala się nakręca, bo najlepsi są bardzo wcześnie rezerwowani Też się muszę wybrać zarezerwować, bo jeszcze mi ktoś zwinie ich sprzed nosa swoją drogą 250zł za fryz+makijaż+manicure+fry z próbny+makijaż próbny to dobra chyba cena co?
Mysle ze 200zł z makijaz +fryzure jest standardowo, ale jak masz za 250zł z probnymi i manikiurem to naprawde niedrogo

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
ojjj jak tak Was czytam to doprawdy nei wie co będziecie gadać, jak zaczniecie pracę i nie będzie żadnych wakacji, itd...
Ja tam wlasnie jestem w pracy
Stary 2009-09-28, 08:12   #4132
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Wy juz od 30 wrzesnia lecicie z zajeciami
to ja mam fajna uczelnie, bo u mnie zajecia sa dopiero od przeszlego tygodnia (w tym tygodniu tylko inaugurujemy ), wiec jeszcze do 7 pazdziernika mam wakacje

tez tesknie za wakacjami... choc wlasciwie jeszcz trwaja i jeszcze w ten weekend wyjezdzamy, ale juz tesknie jak sobie pomysle ssczegolnie, ze bardzo udane bylyw tym roku

co do fryzjera to ja tez bede miala problem, szczegolnie z moja fryzjerofobia mam juz na oku dwa salony fryzjerskie, z czego z jednego ludzie sa bardzo zadowoleni, a gosciu z drugiego czesze i maluje modelki do magazynu Wesele, wiec doswiadczenie ma, a efekty moge sobie poogladac w kiosku no ale i tak czuje lekki niepokoj z powodu fryzjera jak mi cos spiernicza to bedzie slubny koszmar
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 08:15   #4133
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co, podejrzewam że paradoksalnie będzie mi lżej..

Bo teraz na praktykach siedzę dziewięć godzin dziennie plus - z tego co słyszę od znajomych - dość częste nadgodziny..
A do tego zajęcia w środy i czwartki od 9 do 17 plus pisanie magisterki plus nauka do egzaminów z tych zajęć (egz. są pod koniec listopada), a to niestety nie są jakieś tam przedmioty na uczelni, do których wystarczy że przejrzę notatki dzień przed..
W tamtym semestrze siedziałam i do każdego się tydzień ryłam, bo miałam ok 100 stron notatek z zajęć plus 500 stron jednych materiałów plus 300 stron podręcznik (do którego nie zdążyłam zajrzeć) plus zestawy pytań egzaminacyjnych...
Także ja już chyba naprawdę wolałabym mieć tylko pracę..

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Wy juz od 30 wrzesnia lecicie z zajeciami
to ja mam fajna uczelnie, bo u mnie zajecia sa dopiero od przeszlego tygodnia (w tym tygodniu tylko inaugurujemy ), wiec jeszcze do 7 pazdziernika mam wakacje
Uczelnia zaczyna od 1 października (notabene dopiero od tego roku, wcześnie zawsze było od ostatniego tyg. września), ale ja już nie mam zajęć na uczelni, tylko to są zajęcia do kwalifikacji które robię..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 08:19   #4134
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez tak myslalam ale teraz po studiach czuje sie tak jakos... staro

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
co do fryzjera to ja tez bede miala problem, szczegolnie z moja fryzjerofobia mam juz na oku dwa salony fryzjerskie, z czego z jednego ludzie sa bardzo zadowoleni, a gosciu z drugiego czesze i maluje modelki do magazynu Wesele, wiec doswiadczenie ma, a efekty moge sobie poogladac w kiosku no ale i tak czuje lekki niepokoj z powodu fryzjera jak mi cos spiernicza to bedzie slubny koszmar
Ooo jak czesze do tego magazynu to napewno jest niezly! Ja wlasnie mam niepokoj, wczoraj mama mi opowiadala ze fryzjer ja uczesal nie tak jak chciala i pol dnia przed slubem przeryczala, potem byla zapuchnieta
Stary 2009-09-28, 08:22   #4135
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez tak myslalam ale teraz po studiach czuje sie tak jakos... staro
Heh, może ja też będę tęsknić
Chociaż ja się już teraz mało czuję studentką - już żadnych wykładów ani ćwiczeń nie mam, tylko te kwalifikacje.. Które swoją drogą męczą mnie już, bo ostatnio nieźle sobie nerwy zszargałam examami...
Ale nie narzekam, jak je zrobię to będę przeszczęśliwa
Stary 2009-09-28, 08:39   #4136
chilanes
Zakorzenienie

ja też w pracy, korzystam puki mogę, bo zaraz stos papierów mi walną znów

Plan wg zdobytych informacji u poszczególnbych podwykonawców:
1 kwiaty - zamówić termin w styczniu, określic co chcę i jakie kwiaty na miesiąc przed ślubem
2 organistka - zadzwonię w tym tygodniu albo pogonię Tż, by to załatwił, dowiedziałs ię co i jak
3 fryz/makijaż - zarezerwować koniec grudnia początek stycznia, ceny bez zmian+10% rabatu na inne usługi
4 zacząć spisywać listę utworów na poprawiny, by Tż mógł po mału niedługo kompletować
5 wymyśliłam zaproszenia, zamówiłam już perłowy papier, mam nadzieję, że będzie dobry do drukowania, poszukuję tanich wstęg w kolorze ciemnej zieleni, tylko nie wiem ile będę jej potrzebowała, bo klatkę i ławki w kościele będą udekorowane na przemian w kokardach biało-zielonych

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-28 o 08:48
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:06   #4137
Aaś
Zakorzenienie

Cześć kobitki

Przeżyłam wesele brata TŻta Było ekstra Póki co nadal jestem trochę skacowana po poprawinach więc raczej nie będę za wiele pisać See ya
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:07   #4138
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też w pracy, korzystam puki mogę, bo zaraz stos papierów mi walną znów

Plan wg zdobytych informacji u poszczególnbych podwykonawców:
1 kwiaty - zamówić termin w styczniu, określic co chcę i jakie kwiaty na miesiąc przed ślubem
2 organistka - zadzwonię w tym tygodniu albo pogonię Tż, by to załatwił, dowiedziałs ię co i jak
3 fryz/makijaż - zarezerwować koniec grudnia początek stycznia, ceny bez zmian+10% rabatu na inne usługi
4 zacząć spisywać listę utworów na poprawiny, by Tż mógł po mału niedługo kompletować
5 wymyśliłam zaproszenia, zamówiłam już perłowy papier, mam nadzieję, że będzie dobry do drukowania, poszukuję tanich wstęg w kolorze ciemnej zieleni, tylko nie wiem ile będę jej potrzebowała, bo klatkę i ławki w kościele będą udekorowane na przemian w kokardach biało-zielonych
Ja też zapisuje się w kwaiciarni w styczniu
Frzyjerka wie o moim slubie(moja kuzynka) więc tym się nie martwię, makijaż zrobi mi kuzynka. Często na wesela mi robiła, wytrzymał całą noc, to ze ślubnym tez nie będzie problemów. Pazzokcie zrobi mi koleżanka-uczy się na kosmetyczkę i dużo osób u niej robi paznokcie.
A ja się zastanawiam czy jest sens robić poprawiny. Bo na poprawinach nigdy za dużo ludzi nie ma, wszyscy zmęczeni, takie siedzenie na siłę.
A na papier perłowy muszisz uważać. Trzeba poczekać aż tusz dobrze wyschnie i coś działać, bo może się rozmazać.
A do ustrojenia domu i na wszystko inne(podziękowania dla rodziców, zawieszki an wódkę, zaproszenia itp. ) materiały kupuje na allegro.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-28 o 09:09
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:23   #4139
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, podejrzewam że paradoksalnie będzie mi lżej..

Bo teraz na praktykach siedzę dziewięć godzin dziennie plus - z tego co słyszę od znajomych - dość częste nadgodziny..
A do tego zajęcia w środy i czwartki od 9 do 17 plus pisanie magisterki plus nauka do egzaminów z tych zajęć (egz. są pod koniec listopada), a to niestety nie są jakieś tam przedmioty na uczelni, do których wystarczy że przejrzę notatki dzień przed..
W tamtym semestrze siedziałam i do każdego się tydzień ryłam, bo miałam ok 100 stron notatek z zajęć plus 500 stron jednych materiałów plus 300 stron podręcznik (do którego nie zdążyłam zajrzeć) plus zestawy pytań egzaminacyjnych...
mam takie samo zdanieTez mam do wszystkich egz po kilkaset stron do nauczenia, ale na szczęście mam dobra pamięć, bo inaczej by była dupaPraca to pikuś, bo z reguły jest tak, ze wychodzisz z pracy i juz nic nie trzeba robić a ze studiami jest tak, ze jednak trzeba w domu siedzieć i czytać/pisać a praca+uczelnia+pisanie pracy dyplomowej to masakra, juz to przerabiałam podczas pisania licencjatu.A i do tego miałam angielski w weekendy.
Teraz dlatego chce zrobic te podyplomowe, bo raz - liczę, ze podniosa moje kwalifikacje, dwa - po studiach już nie chcę miec uczelni na głowie tylko sama pracęA w tym roku i tak będe próbować załapać sie do jakiejs pracy mając na głowie pisanie mgr i dwa kierunki, mam nadzieję, ze cos znajdę

Właśnie miałam zapisy na zajęcia przez neta i udało się na to co chciałam ufff

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

W ogole dziewczyny czas i strasznie szybko leciJuz 8 miesięcy i 22 dni do ślubu, październik na pewno zleci migusiem, bo mam dużo na głowie i ani sie obejrzymy a już będzie 7 miesięcy z hakiem

Co do kwiatków to ja mam zamiar podjechac do kwiaciarni jakos przy okazji, mam ją własciwie po drodze z uczelni, wiec kiedyś jak będę miała czas to podjadę i podpytamFryzjer i make-up nie wiem kiedy.
Stary 2009-09-28, 09:41   #4140
Aaś
Zakorzenienie

Matko...nie wiedziałam że to wszystko trzeba tak wcześnie załatwiać.... :O
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości