|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
http://www.katedra.mkw.pl/weekendy.php ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
BAN stały
|
Pustki dzisiaj,nie lubie niedziel.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
ciao!
![]() ale dzis piekny dzien ![]() ![]() bylismy na rowerach i zrobilismy piknik na kocyku ![]() ![]() ![]() a ze zarloki z nas weekendowe (szczegolnie z TZa - w weekend moglby jesc nieustajaco ![]() ![]() oby przyszly weekend byl rownie piekny ![]() Kasia bedzie git ![]() ![]() ![]() ja sie dzis dowiedzialam, ze siostra zostaje w Polsce rok dluzej, bo jej przedluzyli kontrakt... hmmm ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-27 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz odwiedzać rodzinę pewnie z raz, dwa razy w miesiącu więc często Co innego jakbyś gdzieś wyjechała zagranicę i widziała się z rodziną tylko parę razy w roku!! Właśnie wykorzystaliśmy piękną pogodę z TŻ na spacerek ![]()
![]() |
#4116 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tż mnie wykończył. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Super było, ale w sobote miałam taaaakiego kaca, ze miazga a wieczorem doprawilismy na drugiej imprezce ![]() ![]() My z tż już chcemy śluuuuub ![]() Kupiłam sobie podkład Revlona taki, że mozna mieszać odcienie ![]() ![]() Jeju już w czwartek do szkołyyyyy, tyle dobrego, że znow sie zaczną ploty przy kawce, winku i piwku i będzie śmiesznie ![]() ![]() Ide chyba zaraz spać, bo trzeba sporo odespać ![]()
#4118 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My mamy pokój do 14 do dyspozycji, potem do domku mojego jedziemy i poprawiny będziemy wyprawiac na ogroszie dla najbliższych. cieszę się że na sali poprawin nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-27 o 21:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
BAN stały
|
Jaka tu cisza,a od jutra się pewnie zacznie jazda napisanych postów.
![]() Właśnie sobie ogladam teledyski ze slubów/wesel na youtube i słucham teraz piosenki Long&Junior bo ja tańczyć chce,może nauczysz mnie jak tanczy się i bujać i bujać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz jak zaczną się zajęcia to nie będzie już tak czasu na wizaż. w moim przypadku muszę zacząć pracę mgr pisać, będę szukać dodatkowej pracy, chociaz poczekam 2 tyg jeszcze bo miałam mieć promocje weekendowe do stycznia ale gościu się na razie nie odzywa więc nie wiem czy to wypali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki
![]() ![]() odnośnie płodzenia, to była rozmowa o dzieciach i chęci ich posiadania zaraz po ślubie, ja się nie pisze, chciałabym chociaż 2-3 lata nacieszyć się TŻ i mieszkaniem z Nim, naszym życiem wspólnym, a na dzidziusia będzie czas, chociaż taki jest plan a jak będzie ostatecznie to wyjdzie w praniu ![]() Chillanes jak tam ząb? mam nadzieję że już lepiej? Asiulek lepiej się już czujesz? Też słyszałam że imbir dobrze dziala, na pewno ma działanie rozgrzewające Tancerka wiedziałam że wieczór z szefem się uda ![]() Lain super sala i dekoracja, bardzo ładne pokrowce jak już Tancia zauważyła, ja będę musiała płacić 5zł od pokrowca, bo tyle kosztuje wypożyczenie, chyba że do mojego ślubu już się właścicielka w nie wyposaży, tzn lokal ![]() Metka fajnie że masz już pierwsze mierzenie za sobą ![]() Ela jak tam się udało weselicho, wszyscy zadowoleni? napisz koniecznie relację ![]() ja dopiero wpładłam, bo brat postanowił wracać do domu o 21 ![]() Kupiłam sobie "coś pożyczonego " i " coś niebieskiego" Emilly Griffin za namową Chillanes? ![]() ![]() zmykam dziewczynki bo zaraz zasnę nad klawiaturą ![]() have a good night ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
BAN stały
|
No tak weekend jest,zaraz się pazdziernik zacznie noi studenci na uczelnie bedą gnać.
![]() Omg,niewiem czy ta para była tak zestresowana czy mówili jakby chcieli a nie mogli. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gIspV...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Jejku jaki ten weekend był męczony, bo spędzony w szkole. Ale dałam radę ![]() ![]() Teraz nadrabiam ![]()
#4124 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiecie co, na 99% nie będę musiała w tym roku na stancji mieszkać tylko będę dojeżdżała bo ze wstępnego planu wynika że mam zajęcia 3 dni w tygodniu tylko ![]() ![]() Jeśli się ten plan nie zmieni to będę taka szczęśliwa że szok!!!! ![]() Mad ale że co z tą parą nie tak? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() A ja idę dzisiaj na próbne czesanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za 2 dni będzie TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4126 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale cisza była w niedzielę ![]() Ale dzisiaj też jakoś nie widać tłumów.. hmm, może się rozkręci ![]() Ja też już niestety zaraz zaczynam studia - w środę i czwartek mam przez cały dzień zajęcia.. I to jeden i ten sam przedmiot ![]() ![]() A w piątek zaczynam praktyki ![]() ![]() Ech, coś czuję, że w październiku zbyt aktywna w naszym wątku nie będę ![]() Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-09-28 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż w sumie jak się pytałam sis mojego TŻta kiedy ja mam sobie iśc zaklepac u niej w salonie makijaż (bo czesać mnie będzie właśnie ona) to powiedziała że tak w styczniu żebym przyszła... ![]() To pochwal się owocem tej wyprawy do fryzjera ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
poza tym powiedziałam TZtowi że będziemy mysleć o dziecku jeżeli on do tego dojrzeje.. no niby ma ten instynkt ojcowski, ale wieciecie ![]() uświadomiłam mu że jak nawet wróci do domu po 12 godzinach pracy to będzie musiał troszkę posiedzieć z dzieckiem,w weekendy zrobić wypad gdzieś do lasku itp a nie uwalić się na kanapie bo jest zmęczony. dziecko potrzebuje obojga rodziców.. Cytat:
![]() ![]() no i z TZcikiem spędzisz więcej czasu, wydasz mniej kasy na mieszkanie poza domem i zaoszczędzisz sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestem w szoku że ma juz zajęte, no ale skoro jest taka dobra to sie nie dziwię ![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-28 o 07:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja znalazlam juz wizazystke, ktora mnie pomaluje, bede niedlugo zaklepywac termin. Najbardziej mi sie podoba ze przyjedzie do mnie do domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupow, to chyba nie o mnie chodziło, bo nie wiem o czym mowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja mam fajna uczelnie, bo u mnie zajecia sa dopiero od przeszlego tygodnia (w tym tygodniu tylko inaugurujemy ![]() ![]() tez tesknie za wakacjami... choc wlasciwie jeszcz trwaja i jeszcze w ten weekend wyjezdzamy, ale juz tesknie jak sobie pomysle ![]() ![]() co do fryzjera to ja tez bede miala problem, szczegolnie z moja fryzjerofobia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo teraz na praktykach siedzę dziewięć godzin dziennie plus - z tego co słyszę od znajomych - dość częste nadgodziny.. ![]() A do tego zajęcia w środy i czwartki od 9 do 17 plus pisanie magisterki plus nauka do egzaminów z tych zajęć (egz. są pod koniec listopada), a to niestety nie są jakieś tam przedmioty na uczelni, do których wystarczy że przejrzę notatki dzień przed.. ![]() W tamtym semestrze siedziałam i do każdego się tydzień ryłam, bo miałam ok 100 stron notatek z zajęć plus 500 stron jednych materiałów plus 300 stron podręcznik (do którego nie zdążyłam zajrzeć ![]() Także ja już chyba naprawdę wolałabym mieć tylko pracę.. ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Uczelnia zaczyna od 1 października (notabene dopiero od tego roku, wcześnie zawsze było od ostatniego tyg. września), ale ja już nie mam zajęć na uczelni, tylko to są zajęcia do kwalifikacji które robię.. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
Wtajemniczenie
|
Tez tak myslalam ale teraz po studiach czuje sie tak jakos... staro
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Raczkowanie
|
Heh, może ja też będę tęsknić
![]() Chociaż ja się już teraz mało czuję studentką - już żadnych wykładów ani ćwiczeń nie mam, tylko te kwalifikacje.. Które swoją drogą męczą mnie już, bo ostatnio nieźle sobie nerwy zszargałam examami... Ale nie narzekam, jak je zrobię to będę przeszczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
ja też w pracy, korzystam puki mogę, bo zaraz stos papierów mi walną znów
![]() Plan wg zdobytych informacji u poszczególnbych podwykonawców: 1 kwiaty - zamówić termin w styczniu, określic co chcę i jakie kwiaty na miesiąc przed ślubem 2 organistka - zadzwonię w tym tygodniu albo pogonię Tż, by to załatwił, dowiedziałs ię co i jak 3 fryz/makijaż - zarezerwować koniec grudnia początek stycznia, ceny bez zmian+10% rabatu na inne usługi 4 zacząć spisywać listę utworów na poprawiny, by Tż mógł po mału niedługo kompletować 5 wymyśliłam zaproszenia, zamówiłam już perłowy papier, mam nadzieję, że będzie dobry do drukowania, poszukuję tanich wstęg w kolorze ciemnej zieleni, tylko nie wiem ile będę jej potrzebowała, bo klatkę i ławki w kościele będą udekorowane na przemian w kokardach biało-zielonych
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-28 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Przeżyłam wesele brata TŻta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Frzyjerka wie o moim slubie(moja kuzynka) więc tym się nie martwię, makijaż zrobi mi kuzynka. Często na wesela mi robiła, wytrzymał całą noc, to ze ślubnym tez nie będzie problemów. Pazzokcie zrobi mi koleżanka-uczy się na kosmetyczkę i dużo osób u niej robi paznokcie. A ja się zastanawiam czy jest sens robić poprawiny. Bo na poprawinach nigdy za dużo ludzi nie ma, wszyscy zmęczeni, takie siedzenie na siłę. A na papier perłowy muszisz uważać. Trzeba poczekać aż tusz dobrze wyschnie i coś działać, bo może się rozmazać. A do ustrojenia domu i na wszystko inne(podziękowania dla rodziców, zawieszki an wódkę, zaproszenia itp. ) materiały kupuje na allegro.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-28 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz dlatego chce zrobic te podyplomowe, bo raz - liczę, ze podniosa moje kwalifikacje, dwa - po studiach już nie chcę miec uczelni na głowie tylko sama pracę ![]() ![]() Właśnie miałam zapisy na zajęcia przez neta i udało się na to co chciałam ufff ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- W ogole dziewczyny czas i strasznie szybko leci ![]() ![]() Co do kwiatków to ja mam zamiar podjechac do kwiaciarni jakos przy okazji, mam ją własciwie po drodze z uczelni, wiec kiedyś jak będę miała czas to podjadę i podpytam ![]()
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Matko...nie wiedziałam że to wszystko trzeba tak wcześnie załatwiać.... :O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.