Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 11:54   #4081
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no 15 minut to jeszcze spoko, ale godzina
No ale to właśnie chodzi o to, że ta odległość tak naprawdę nie ma znaczenia. Bo chociaż mieszkałam tak blisko to odwiedzałam moich rodziców raz na tydzień, a teraz jak mieszkają trochę dalej to jestem u nich raz na 2 tygodnie. Będziesz miała tyle obowiązków, że nie będziesz miała czau tęsknić

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ojj to co by powiedziałą mi, jak ja na sierpień bolerko planuję
Ja też Jakoś nie wyobrażam sobie do kościoła taka goła iść
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:00   #4082
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja będe mieć bolerko,bo niewiadomo jaka będzie pogoda we wrześniu.Zresztą ja zmarzlak jestem,więc okrycie musze mieć.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:12   #4083
BlackAngel
Adwokat diabła

Kaś bo Ty wszechwiedząca jesteś

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:13   #4084
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kaś bo Ty wszechwiedząca jesteś
co? o co chodzi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:15   #4085
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
co? o co chodzi
wiedziałaś że będę miała miłą noc

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:19   #4086
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wiedziałaś że będę miała miłą noc
nie, no wiedziałam, że jak TZ wróci to będzie dobrze cieszę się, że jest ok

Stary 2009-09-27, 12:20   #4087
metkaa
Zakorzenienie

własnie ja tez sobie nie wyobrazam do koscioła isc taka odkryta wiec bolerko razej bedzie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 12:40   #4088
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
własnie ja tez sobie nie wyobrazam do koscioła isc taka odkryta wiec bolerko razej bedzie
No ja generalnie też nie... Poza tym ja w ogóle jakoś tak odkryta być nie lubię. Za duży kościotrupek ze mnie i lepiej wyglądam "przykryta"

A tak w ogóle jeszcze 230 dni!

Edytowane przez 201701300931
Czas edycji: 2009-09-27 o 12:41
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:44   #4089
toskaKrk
Wtajemniczenie

Wy tu o sukniach, a ja mam mętlik w głowie odnośnie tego co po ślubie (prawdopodobnie cywilnym) Nie wiem czy w tym wątku też o tym rozmawiacie

Miotam się między chęcią zorganizowania tylko obiadu dla bliskich, a małego wesela (jakieś 30osób? 40max)
Jako, że sama za weselami nie przepadam, to wchodziłoby w grę bardziej przyjęcie z muzyką w tle i możliwością zatańczenia, ale bez zabaw, oczepin i niezbyt długotwające np do północy lub pierwszej

Tak myślę i myślę.
Któraś z Was organizuje obiad/malutkie wesele dla niewielkiej liczby osób? Jaki może być scenariusz takiej imprezy?

Pomóżcie proszę, napiszcie co myślicie albo może byłyście na takiej imprezie, bo nasz ślub w sumie raczej niedługo ma być i trzeba coś postanowić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:47   #4090
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Wy tu o sukniach, a ja mam mętlik w głowie odnośnie tego co po ślubie (prawdopodobnie cywilnym) Nie wiem czy w tym wątku też o tym rozmawiacie
ślub to ślub czy kościelny czy cywilny czy konkordatowy-jestes PM 2010 to pisz z nami jak chcesz to zadawaj pytania my co nieco wiemy
a o co chodzi Ci jeżeli piszesz :po ślubie" o mieszkanie?

Danaeee robi obiad

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-27 o 12:48
Stary 2009-09-27, 12:48   #4091
201701300931
Konto usunięte

toska ja właśnie robię obiad weselny dla max 40 osób (nie wiem jeszcze dokładnie, ile nam wyjdzie...), bo my nie przepadamy za weseliskami Muzyka pewnie z płyt jakaś będzie leciała. Fotografa mamy, bo to jednak jakieś wspomnienia będą. I mam nadzieję, że się jakoś do północy skończy... Najpierw będzie obiadek (z przystawkami itp. itd.), więc trochę będzie trwał, potem chyba torcik i obok będzie stał szwedzki stół, więc będzie można się w każdej chwili częstować...

Ale ogólnie nie mam pojęcia jak to będzie zorganizowane i jak to będzie wyglądać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 12:55   #4092
Martoolka87
Zakorzenienie

Brat mojego TŻ miał takie mini wesele w chińskiej restauracji (bo tam akurat było najtaniej) na około 30 osób (nie wiem dokładnie, bo wtedy jeszcze nie byłam z TŻ, więc wiem tylko z opowiadań TŻ i jego rodziców). U nich to akurat trwało trochę dłużej niż do 1 bo rodzinka jest tak imprezowa, że z parkietu nie schodzą zbyt szybko. Muzykę puszczał DJ i wszyscy świetnie się bawili. Jeśli nie chcecie oczepin to uzgodnijcie to po prostu z DJ/orkiestrą.
Stary 2009-09-27, 12:56   #4093
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
a niby dlaczego nie mogę w zimie jeździć jak będą duże mrozy to będę jeździć tramwajem, a jak nie to rowerkiem nie wiem jaka będzie bo to dostanę od teścia albo od cioci TZ jedyne co wiem to to, że musi mieć koszyczek

ale ciota ze mnie włąśnie oglądam 39,5 i patryk ze swoją brali ślub w jeansach i byli tylko oni i 2 świadków i mi świeczki stanęły w oczach
No tylko uważaj na nery

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziweczynki,
ale dzis ładnie na dworze

u mnie o 17 spotkanie rodziców, normalnie sie boje i jeszcze zeby było ciekawiej dostałam okres i jak mnie brzuch nie przestanie bolec to nie wiem jak to bedzie,

Danaeee84 piszesz ze bedziesz miec bolerko a własnie miałąm sie pytac tych dziewczyn co slub w kwietniu, maju beda miały czy kupuja, ja sie tez nastawiałam ze bolerko bede miec ale pani wczoraj w salonie powiedziala mi zebym tak od razu sie na nie nie decydowala bo moze sie okazac ze bedzie bardzo łada pogoda i nie bedzie mi wogole potrzebne tylko z drugiej strony ja jestemciepłolubna no i to bedzie kwiecien wiec rewelacji pogodowej sie nie spodziewam
Powodzenia na spotkanko, z pewnością będzie dobrze

Co do bolerek to Ja chcę długaśny welon, który zasłoni ramiona ewentualnie zaopatrzę się w etolkę(tak to się chyba nazywa)

Właśnie gotuję greckie danie bo tęskno mi za tamtejszym pysznym jedzonkiem

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:58   #4094
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
No tylko uważaj na nery
wiem wiem

Stary 2009-09-27, 13:02   #4095
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello girls
Cytat:
ja mam godzinke jazdy samochodem, a 1g20min jazdy busem, ale dla mnie to daleko teraz do mnie to częsciowo dociera a boję się myśleć co będzie jak juz wejdę do mieszkania we wro będzie ryk pewnie-wieśniara ze mnie
Przywołuję Cię do porządku! Nie marudź! Jak byłam na dziennych, to podróżowałam nawet do 4 godzin z jedną lub dwiema przesiadkami

Poza tym mam sporo roboty, ale mi się nic nie chce
Ze spraw ślubnych, to zaprosiliśmy wczoraj znajomego księdza na nasz ślub i wesele, a wcześniej jeszcze innego Teraz tylko do mojego proboszcza zaklepać termin i będzie pozamiatane
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 13:03   #4096
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Przywołuję Cię do porządku! Nie marudź! Jak byłam na dziennych, to podróżowałam nawet do 4 godzin z jedną lub dwiema przesiadkami
dobrze obiecuję poprawę

Stary 2009-09-27, 13:23   #4097
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
ślub to ślub czy kościelny czy cywilny czy konkordatowy-jestes PM 2010 to pisz z nami jak chcesz to zadawaj pytania my co nieco wiemy
a o co chodzi Ci jeżeli piszesz :po ślubie" o mieszkanie?

Danaeee robi obiad
Nie o mieszkanie mi nie chodzi, bo mieszkamy razem, a z piątką kotów (bo tyle mamy obecnie) nikt nam innego mieszkania nie wynajmie, więc jesteśmy uziemieni tu gdzie mieszkamy

Czyli to przyjęcie tzn obiad, tort i muzyka w tle to jednak małe wesele
Z desperacji próbowałam zrobić wstępną listę osób do zaproszenia i wyszło ok 20 po stronie Tż (rodzice, dziadkowie, rodzeństwo rodziców) i tyle samo u mnie (Mama, Ciotka z wujkiem, kilka kuzynek, a reszta to znajomi).

Jako, że przewazać będą ludzie z pokolenia rodziców czyli około 50-tki to obawiam się czy zabawa w ogóle miałaby szansę się rozkręcić
Dodam, ze poza rodzicami i bratem, nie znam rodziny Tż-ta.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 13:31   #4098
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
w poniedziałek mam szkolenie bhp od 9:00-14:00 które kończy się oceną w indexie, którego nie mam a zajęcia od czwartku
w dodatku podzielili nas na 2 grupy od A-Ł i od M-Z TZ ma nazwisko na D a ja na M i nara nie jesteśmy razem a ja się boję ludzi bo ich nie znam

ja miałam zaliczenie z bhp ale lajtowe było, ogólnie to bhp mielismy do 20 godziny więc wszyscy na tym spali

a o grupy się nie martw, u nas można się wymieniać miedzy grupami osoba za osobę, więc dogadaj się z kims, a na epwno spotkasz jakąs fajną wiarę
Cytat:
a mnie przeraża i ciąża i poród i dziecko
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My też Tylko się troszkę obawiam, bo muszę z plasterków anty- zrezygnować tak na pół roku przed ślubem (niby wystarczą 3 miesiące, ale jakoś tak dla pewności wolę zrobić dłuższą przerwę, żeby nie mieć sześcioraczków ) no i się boję czy mi się cera nie posypie. Kuzynka jak odstawiła plastry to dostała wysypu jak nastolatka przed okresem No ale mam nadzieję, że jakby co to uda mi się przez te pół roku cerę do ładu doprowadzić
ja odstawiłam tabsy i żadnych wyprysków nie dostałam, chcoiaz mam wrazliwą skórę, chcoiaz jak brałam tabsy to miałam cerę gorszą

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Odkad odstawilam tabsy to boli mnie prawie codziennie W polowie cyklu jest jajeczkowanie wiec normalne ze boli, ale jak masz jakies plasty albo tabsy to jajeczkowania nie ma Wtedy jak robilam ten test pozniej sie okazalo ze to.. grypa zoladkowa
mnie też boli, nie wiem.. no niby przerwy w tabsach nie trzeba robic, ale postanowaiłam że zrobie na pół roku, w sumie to bez odchudzania zrzuciłam 1 kg, a nie biore juz miesiąc prawie...

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Hejo wrocilismy ze zwiadow
najpierw skoczylismy na sale jeszcze ja przygotowywali, ale juz z grubsza bylo wszystko gotowe (bylismy na etepia roznoszenia winietek). miejsce do tanczenia na zdj. 1, ogolny wyglad sali w dekoracji lososiowej zdj. 2. my chyba chcemy jakis zywszy kolorek - zolty, soczysty zielony - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/2bankiet.jpg albo pomaranczowy - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/bankiet1a.jpg zdj. 3 to wejscie do kibelkow kulturalnych i przestronnych zdj. 4 to tablo z wypisanymi stolami i osobami - my zrobimy ladniejsze (tablica jest sali, trzeba tylko swoje kartki przyczepic i te kartki nie byly tam najladniejsze - takie zwykle wydrukowane nawet bez specjalnego formatowania)
sliczna sala, kosciólek tez mi się podoba

Cytat:
a ja wczoraj się rozkeiłam wieczorem i wypłakałam TZ uświadomiłam sobie, że wyprowadzam się z domu i tak na stałe to już tu nigdy nie wrócę jedynie na święta, weekend itd
ej no fajnie będzie bedziesz miała tyle codziennych zajęć pranie sprzatnie gotowanie więc zapomnisz o tęsknocie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle jeszcze 230 dni!
znaczy że ja mam 236
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 13:33   #4099
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ej no fajnie będzie bedziesz miała tyle codziennych zajęć pranie sprzatnie gotowanie więc zapomnisz o tęsknocie
żarcisz chyba, nie mam zamiaru zamienić sie w kurę domową
a metka za 3 dni będzie miała 1 z przodu :mdeleje:

a ja mam 356

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 13:36   #4100
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Z desperacji próbowałam zrobić wstępną listę osób do zaproszenia i wyszło ok 20 po stronie Tż (rodzice, dziadkowie, rodzeństwo rodziców) i tyle samo u mnie (Mama, Ciotka z wujkiem, kilka kuzynek, a reszta to znajomi).
Nie, to nie będzie małe wesele. Nie będzie żadnych tańców (no chyba, że komuś się zachce). My na pewno nie odstawimy szopki z pierwszym tańcem (mówię tak, bo jak my się dobierzemy z TŻ do tańca, to wychodzi jeden wielki cyrk). No i u nas też będzie głównie pokolenie naszych rodziców, bo z młodzieży to będzie tylko moja siostra z narzeczonym, świadkowa z chłopakiem, kuzyn z dziewczyną i kuzyn TŻ. A tak to rodzice, ciotki, wujkowie i dziadkowie...

My tak o północy byśmy chcieli skończyć, żeby nacieszyć się nocą poślubną

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a o grupy się nie martw, u nas można się wymieniać miedzy grupami osoba za osobę, więc dogadaj się z kims, a na epwno spotkasz jakąs fajną wiarę
U nas nie pozwalali kategorycznie... Grupę dało się jedynie zmienić, jak się miało inne studia czy pracę, ale i tak Cię przydzielali do losowej, a nie do tej, co by się chciało... Ale to jest moja uczelnia po prostu... Pierwszy rok ma zajęcia środa-piątek, a nam dowalili poniedziałek-środa i piątek
Stary 2009-09-27, 13:55   #4101
kaska87
Zakorzenienie

Lorna tej Pani cos wypadło Samoa uważaj-zróbcie zoom na prawego cyca:haha ha:
http://udanusi.cal.pl/galeria/28_kwi...9/DSC_8114.jpg

Stary 2009-09-27, 13:55   #4102
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
My tak o północy byśmy chcieli skończyć, żeby nacieszyć się nocą poślubną
My noc poślubną będziemy musieli przełożyć na późniejszy termin
Pozbycie się rodziny TŻ o 4 nad ranem będzie cudem Ja chciałam zrobić wesele tylko do 2, ale TŻ chce dłuższe. Jakoś to będę musiała przeżyć, ale za to poprawin nie będzie
Stary 2009-09-27, 14:30   #4103
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie o mieszkanie mi nie chodzi, bo mieszkamy razem, a z piątką kotów (bo tyle mamy obecnie) nikt nam innego mieszkania nie wynajmie, więc jesteśmy uziemieni tu gdzie mieszkamy

Jako, że przewazać będą ludzie z pokolenia rodziców czyli około 50-tki to obawiam się czy zabawa w ogóle miałaby szansę się rozkręcić
Dodam, ze poza rodzicami i bratem, nie znam rodziny Tż-ta.
my robimy też wersje mini, a moja koleżanka w tym roku robiła takie mini weselicho od 17 do 23, było ok 50 osób, i było jak na przyspieszonym weselu troche, ale super, potancowało się, torcik był, oczepin nie było, oczywiscie goscie byli uprzedzenie że imprezka do 23

my planujemy od 18 do ok 2 w nocy, ilość jedzonka okrojona, z mojej strony jest torche młodzieży, ale oczepin też nie planujemy, bo mało kto stanu wolnego dj będzie, tort, nie wymyślam żadnych scenariuszy, uprzedzamy tylko gości że to wersja mini i tyle.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
no wlasnie, dlatego ja będe miała napewno ramionka
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 14:43   #4104
szana
Zadomowienie

jestem

o matyldooo Kaśka skąd wzięłaś tę fotkę? żal mi tej panny młodej,kurcze mam nadzieje,że nam się takie coś nie przytrafi ja chcę kieckę bez ramiączek koniecznie musi być dosyć lekka żeby jakoś się trzymała
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 14:44   #4105
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny no to ja się żegnam ryczeć mi się chce zaczynam nowe zycie z dala od domkuodewzę się może jutro z uczelni albo jak będzie necik łapał z galerii albo od sąsiada TZ juz do mnie jedzie

Stary 2009-09-27, 14:49   #4106
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny no to ja się żegnam ryczeć mi się chce zaczynam nowe zycie z dala od domkuodewzę się może jutro z uczelni albo jak będzie necik łapał z galerii albo od sąsiada TZ juz do mnie jedzie
Do zobaczenia we Wrocławiu Daj znać, jak będziesz miała ochotę na ciasto
Stary 2009-09-27, 14:50   #4107
szana
Zadomowienie

Cytat:
Kaśka trzymaj się zobaczysz,że będziesz zadowolona wiem,że Ci ciężko,ale przejdzie Ci,to teraz tak czujesz ale pomyśl,że będziesz z TŻ
Słońce miłej podróży i odezwij się jak będziesz mogła ! trzymam kciuki za Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 14:51   #4108
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Do zobaczenia we Wrocławiu Daj znać, jak będziesz miała ochotę na ciasto
jeste problem bo mam cały czas
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kaśka trzymaj się zobaczysz,że będziesz zadowolona wiem,że Ci ciężko,ale przejdzie Ci,to teraz tak czujesz ale pomyśl,że będziesz z TŻ
Słońce miłej podróży i odezwij się jak będziesz mogła ! trzymam kciuki za Ciebie
trzymaj Szanuś

zegnajcie kochane:coje st:

Stary 2009-09-27, 14:53   #4109
szana
Zadomowienie

Cytat:
jeste problem bo mam cały czas

trzymaj Szanuś

zegnajcie kochane:coje st:
czekam aż się odezwiesz bądź dobrej myśli!
Stary 2009-09-27, 15:41   #4110
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Omg. A gościu pierwszy z lewej,ten w białej koszuli z czarnym krawatem jaką ma mine.

Cytat:
Powodzenia.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości