|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
xxxLOLKAxxx - Przyjemnością jest być okradanym
![]() panna_miodowa - Ja ? w tym gronie?. Prze,miło ;*! _________________________ Łatwa- Termin używany w stosunku do kobiety która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna nas, ślepych na swą miłość, pobladłych od gniewu.. wszechbajzel osobisty. może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia. Mam ochotę na taki szalenie długi i wyczerpujący spacer, o tak Moja równowaga mentalna jest dość poważnie zachwiana. nie zaciemnajmy obrazu- po prostu jest miło. a potem będzie jutro. chodź, nauczę cię milczenia. w każdym języku. stymulowane marionetki z czapką na głowie. Kim pan jest, u licha? I co pan tutaj robi? I dlaczego o panu wciąż myślę? Stoję w bolesnym szpagacie. Pomiędzy "zostaję" a "nigdy więcej". Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-27 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Raczkowanie
|
.
Pamiętam, że kiedyś sny Przez łzy Złą kolejność kart Kolorowe nitki Rozwiane przez wiatr... _________________________ I dziękuję z całego serca, za pochwały ![]() ![]()
#3813 |
Raczkowanie
|
Rozpadam się na kawałki,
kłębki, strzępki, niedopałki. Ty mi mleko przynosisz do łóżka, jesteś moja na bezsenność wróżka Ty prasujesz pomięte moje sny, i ty karmisz w mojej głowie głodne psy. Hej, hej, hej, tyś mój klej. Superglue, i love you. |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ______ jestem szeptem sumienia w Twoim uchu. nie dam Ci żyć w spokoju. cierp. więc będziesz mój. wiecznie i prawie zawsze. w zwyczajnym bajkowym świecie jest obietnica perfekcyjnego zakończenia. może byłam tu wcześniej ? znam tę podłogę... chodziłam po niej. bo to jest tak, jakbym miała strzelać do kogoś, kto strzelił do mnie pierwszy. chcę Cię zobaczyć. w każdym możliwym świetle. przestępstwem przeciwko sercu jest bycie gdzieś pomiędzy. ahh, kochanie. to tylko życie. być Twoim aniołem stróżem to zaszczyt. to jak sukces w tej branży. rozdarcie malujące się w Twoich oczach. wyjaśnij, jak mogłeś splamić to co najważniejsze ? drugie miejsce to pierwszy przegrany. - jak Ci minął dzień ? - mój dzień właśnie się poprawił. to więź, która z czasem się zmienia... ale nigdy się nie zmniejsza. nie możesz ukrywać się przed życiem, musisz je przeżyć.
![]() |
#3815 |
Rozeznanie
|
-Co się tak gapisz?
- Chciałem sprawdzić jak wyglądasz o 4 nad ranem. - I? - Jesteś cudowna! -Kim ty do licha jesteś? - Skoro ty jesteś księżniczką, to będę twoim księciem. -Jaką księżniczką? O czym ty do diabła mówisz? - Diabeł powiadasz... Hmm.. Ok. Dla ciebie mogę być nawet diabłem. Kim tylko zechcesz. Byle byś była szczęśliwa.. -Czy ty w ogóle wiesz, jaka jesteś dla mnie ważna? Czy masz choćby mgliste pojęcie, jak bardzo cię kocham? Przycisnął moją głowę do swojej piersi. -Wiem, jak bardzo kocham ciebie – odpowiedziałam. -Porównujesz jedno drzewko z całym lasem. - Wiesz, jesteś moim największym skarbem. - Tak? To powinieneś mnie głęboko zakopać w ziemi. Tak się robi ze skarbami. Co robisz? - Hmm. nic. nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. Myślę o niczym.czasem tylko o Tobie. ale tylko czasami, dokładnie to 60 razy na minute. - a dlaczego kakao? - bo przypomina mi kolor Twoich oczu. - Pakuj się.! wyjazd z mojego serca.! - ale ja dopiero co się wypakowałem..! - i w tym czasie zdążyłeś wybudować sobie domek letniskowy u innej i zostawić tam parę rzeczy.! w tym piżamę.. Jeśli były przepraszam ![]()
#3816 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam taką nietypową prośbę... Złapałam welon na weselu wujka i chciałabym dodać zdjęcie na nk i żeby był jakiś fajny podpis pod zdjęciem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
![]()
Feministka? Nie, tylko nie znalazłam tego właściwego.
![]() Nie zawsze być szczęśliwą oznacza mieć szczęście. Zapomnę bo powinnam a może muszę?! To nie moja winna, że się w tobie zakochałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda jej na wizażu długo nie było, ale zawsze uwielbiałam jej opisy i poznaje je od razu. W kilku wcześniejszych postach też one są. Rozumiem skopiować raz na jakiś czas, przez przypadek, bo były gdzieś zapisane, ale te to już hurtowo...nie fair. Poza tym - jak zwykle cudowna! bez off''a.: "Nigdy więcej" mówiła każdego wieczora, a co rano o tym zapominała.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() spróbuje coś wymyśleć : Ma się to szczęście tylko gdzie ten pan młody?;p Welon już jest to teraz do kościoła ![]() Był umówiony ksiądz, bukiet mi Przywieźli z białych róż Welon już na głowie, kościół pęka w szwach Babcia we łzach cichutko łka Organista daje znak, a Jego brak może coś sie przyda;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Raczkowanie
|
- zapamiętam Cię taką, jaką Cię poznałem
- a jaką mnie poznałeś? - wyjątkowy przypadek... prawie zawsze uśmiechnięta, znająca się na żartach, potrafiąca mnie rozbawić... potrafiąca rozmawiać...
#3822 |
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx - Przyznam się szczerze,że nie zwróciłam nawet uwagi,ponieważ opisy pochodzą z mojego daawneego notatnika,widocznie sama ceniłam jej opisy,i miałam ich tak mnustwo. Przepraszam oczywiście moja nie uwaga. Bardzo dobrze że się upominasz.
Dziękuje,i Twoje cudeńka. _________________________ __ Gdyby sciany mogly mowic , to uslyszal bys wiele po drugiej stronie na pustej drodze tańczy mój czas |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Przyczajenie
|
szalonnna dzięki wielkie i czekam jeszcze jakby ktoś coś jeszcze mial
![]() ![]() A policzku płynie łza, samotna łza... Miałeś kochać ją, miałeś zawsze przy niej być! "O mlecyk, chyba ostatni w tym sezonie" ;D "Skórótem Astrinksie skórótem" ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Raczkowanie
|
miałam zamiar rzucić wszystkie swoje nałogi - nie piję , nie palę - tylko Ty jesteś jedynym , którego nie mogę rzucić.
#3825 |
Przyczajenie
|
facet to ślepy wyrostek, zbędny.. a potrafi boleć...
![]() |
#3826 |
Wtajemniczenie
|
Uśmiechała się. Bawiła się wszystkimi. A tak naprawdę nie umiała o nim zapomnieć. Odeszła z opuszczoną głową jak maleńkie dziecko skarcone przez rodzica, w oczach łzy wielkości ziarenek grochu zasłaniały jej widoczność, co rusz wpadała na drzewa wyrastające nagle z podziemi. Mimo minusowej temperatury nie czuła zimna... bo on... on pokochał kogoś innego... Wyszedłeś. Nie zamknąłeś drzwi... Powrócisz? Zapomniał na chwilę. I już serce bije w innym rytmie. Z bólu może wyleczyć tylko ta osoba, która go zadała. Wybacz, że przez chwilę pomyślałam, że to może być miłość.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-09-27 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Przyczajenie
|
Idę.. Rozglądam się.. Jesteś ty.. Podchodzisz.. Przytulasz.. Patrzysz w oczy.. Całujesz.. Mówisz „kocham”.. Trzymasz dłoń.. Odchodzimy razem.. Leże.. Otwieram oczy.. Patrzę.. Ten pokój.. To miejsce.. To sen.. Piękny sen.. Ale tylko sen...
Byliśmy wiecznością. Tylko na chwilę. Stałam. Patrzyłam w niebo. Patrzyłam na sztuczne ognie. Na ich blask. Potrzebowałam Cię. Uświadomiłam sobie wtedy jak bardzo.. Kiedyś opisałabym cię tak: wysoki, przystojny brunet o czekoladowych oczach, który potrafi najczulej na świecie dotknąć mojego ramienia, a dziś? dziś możesz otrzymać jedynie miano pustego dupka z kłamstwem w oczach! Mogę być dla Ciebie przyjaciółką, kochanką i ziomem w jednym. ale nigdy plastikową lalką, ze sztucznym uśmiechem, która przytakuje bezmyślnie głową jak pies-zabawka ze sklepu za 5zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Rozeznanie
|
nie dstałabym rozgrzeszenia,
gdyby ktoś znał me marzenia. pani jak koperta, w kopercie oferta. mężczyźnie patrzą tylko na nogi, choć to dopiero w połowie drogi. była w sam raz. na jeden raz. za co ją kochali? za sumę jej detali.
#3829 |
BAN stały
|
Hej
![]() ode mnie : 1.lottomito 2.Bo nikt tak jak ty nie bawił mnie bajkami 3. I pamietam jak nawet do lazienki niosles mnie na rekach |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W twojej wizji powinnam się teraz załamać,dobrze że mam inny pogląd świata.. Niech żyje wolność.! Wolność i swoboda xD Takie tylko wymyśliłam mam nadzieje że coś się przyda..;] Znowu poczułam szybkie bicie serca gdy przechodziłeś obok,ale znowu zabrakło rozumowi odwagi by powiedzieć Ci ,,Cześć'' Gdy jesteś obok czuje się najszczęśliwszą ,najbardziej zakochaną,i najbardziej zazdrosną kobietą świata ![]() Pamiętasz naszą piosenkę.? I twoje słowa.? Nigdy Cię nie opuszczę .? panna_miodowa,BananowaBra zylijka,CukrowaPanna,Guzi ki xD ->Okradam,Wspaniałe jesteście wszystkie razem ,i każda z osobna ![]()
![]() |
#3831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Your choice, honey... Od dzisiaj jesteś tylko zwykłym snem. Bo tak to w życiu bywa, że ludzie przychodzą i odchodzą, mydląc oczy, że ważni jesteśmy, że nasze zdanie ma znaczenie, że to, że tamto, że sramto. A potem pyk i ich nie ma. Tylko takie coś. No cóż, sama jestem w podobnej sytuacji i też potrzebuję takich opisów. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha ,mnie okraść to przyjemność.? Nieeee.! Kłaczmuchaaa.! ![]() Ale miłe te kłamstewka ![]() ______________________ Co byś wybrał,(...),jeśli istniałaby jakaś wyższa moc, która pozwoliłaby Ci na taki wybór? Spróbujmy wyobrazić sobie taką kosmiczną wróżkę, obecną w tej wielkiej, tajemniczej baśni. Czy wybrałbyś życie na Ziemi, krótkie albo długie, za sto tysięcy albo sto milionów lat?(...)
"...ich znakiem były żółte, kocie oczy. Posiadali też zdolnośc czarowania" -Co to jest prawdziwe Ja? -To kim jesteś, a nie to, co z Ciebie uczyniono... Są szaleńcy , którzy wynaleźli miłość... Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-09-28 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zadomowienie
|
Xx Purple cocaine xX - Dzięękujee. ;*
_____________ 7godzin od kiedy zamknąłeś za sobą drzwi, rozpoczęłam dietę zrobiłam manicure wykasowałam Twój numer z mojego telefonu, jeśli zadzwonisz nie będzie mnie w domu jestem w dołku ale szybciej pocałuję się w tyłek niż poczuję się smutna poszlam do Ciebie, a Ciebie nie bylo! a Ty co robiles? -rwalem ten bukiet roz dla Ciebie. Wysoki poziom serotoniny w mózgu. Moje Myśli pokonują rzeczywistość fragmenty mojego Życia pachną mandarynkami Chłopcy lubią dziewczyny, które mają prawdziwe brwi, a nie namalowane Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-28 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
BAN stały
|
Nie zawsze jest tak, że mam czyste sumienie.
W powietrzu czuję zapach miłości. Bo świat przez różowe okulary jest taki jak powinien być. Kocham kiedy trzymasz mnie za rękę i szepczesz mi do ucha że nigdy mnie nie opuścisz. Pamiętasz jak planowaliśmy wspólną przyszłość? Siedzieliśmy na mostku, moczyliśmy stopy w wodzie jeziora i zastanawialiśmy się jak będą miały na imię nasze dzieci. Pamietasz jak mówiłeś że razem się zestarzejemy? Tak mało mineło od tych chwil a ciebie już nie ma. Powiedz ile warte są twoje słowa? Skasowałam twój numer z ksiązki telefonicznej. Poczułam odpinające się kajdanki na moich dłoniach. Jak alfa i omega. Dzięki niemu jej oczy błyszczą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Rozeznanie
|
blondii69 & xxxLOLKAxxx - kochane Słoneczka. <3
_____________ You were a sun light in my day.
Ty byłeś promieniem słońca w moim dniu. No more tears ! Every time I`m going long in this feelings. Nigdy wiecej łez ! Za każdym razem utwierdzam się w tym przeczuciu. No more tears. No more pain. No more crying in the rain. Nigdy więcej łez. Nigdy więcej bólu. Nigdy więcej płaczu w deszcz. Going seems the live time since the day you went away. Bieg życia wydaje się żywszy, od dnia kiedy odszedłeś daleko. I still can`t stand to here your name. Wciąż jeszcze nie mogę wytrzymać, kiedy słyszę Twe imię. You saw the stone clouds riseing when I still had my dream. It`s been so dug so cion away. Zobaczyłeś wznoszący się obłok, kiedy ja wciąż miałam sen. To było jak daleko wykopany cień.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-28 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Przyczajenie
|
panna_miodowa rozumiem, że się podoba?
![]() Jeśli przez pomyłkę błąd popełniłam, zapomnij o nim. Ale zapomnij tylko o pomyłce. Przez pomyłkę nie zapomnij o mnie... a może być tak pięknie, odstawmy na bok pretensje. zaczynać coś, nie kończyć. Pomyśl... Wystarczy, że ulegniesz i już go nie ma. Tacy są mężczyźni. czuje twój brak. z każdym dniem wiem, że coraz więcej nas łączy. lecz każdy spełniony sen kiedyś musi się skończyć. znowu brakuje do odwagi litrów. za dużo powiedziałam, za mało zrozumiałeś.
#3837 |
Przyczajenie
|
Cześć dzieFFczynki. Potrzebuję pomocy!
Facet chyba chce być ze mną, ale sie boi, nie wie jak zacząć, jak mi to powiedziec, ze gdy sie nie widzimy on tęskni itd itp. Pomóżcie!! jak ustawie jakis opisik na gg moze dam mu do zrozumienia ze tez chce i zeby sie odwarzyl...? z góry dzięki ![]() u siebie znalazłam coś takiego, ale wolałabym coś bardziej konkretniejszego i na teraz a nie na kiedyś... a znalazłam "kiedyś los napewno zada pytanie. Staniesz przy niej czy ją oddasz?" a tak przy okazji dorzucę coś ![]() * psychopatka z kwiatkiem w głowie i małpą na ramieniu... * Schowam Ciebie do pudełka. Między starą lalką Barbie a pierwszą w życiu szminką. * ...a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką * Żaden chłopak nie da Ci tyle radości, co kinder niespodzianka ![]()
Śpij Julio. Romeo nie istnieje... Edytowane przez DiabolicSoul Czas edycji: 2009-09-28 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i dziś mogę zapisać cię w telefonie jako największy błąd życia dziś będę oryginalna. nie kocham Cię. Nie chcę Cię więcej widzieć. Oszczędzę sercu wymiotów. bo jestem wystarczająco silna, by żyć bez ciebie Nie dzwoń Nie pisz Nie zarywaj nocy przeze mnie, bo mi śpi się całkiem nieźle Byłeś ważnym etapem w moim życiu. Na szczęście nie ostatnim. robię wiele głupich rzeczy, ale to że się w Tobie zakochałam to już szczyt wszystkiego. xD byłeś . już Cię nie ma . trudno .. ![]() ![]() Cytat:
te wyżej zabieram ![]() ______________ 'pamiętam dobrze że ciebie zapomniałam i nic po tobie żadnej mokrej rany.' ta krzywda i ten ból. on jest już tylko mój. co dziś szepczę, jutro wykrzyczę głośno! Marzą się lepsze dni, one przyjdą z czasem czekasz na swoją szansę, ale nikt Ci jej nie da. szukając szczęścia w zwykłych momentach . Tak trudno jest zasypiać budzić się. Gdy imię twoje echem odbija się od ścian.
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx zawstydzasz kochana
![]() Ale w jego oczach totalnie się topie <3
#3840 |
Rozeznanie
|
Jestem potworem.W dodatku zbyt wielkim, by zmieścić się pod łóżkiem. Nie chwytam chwil, spływają mi po włosach nie trafiając do głowy. Mam tak dużo do powiedzenia, że aż zabrakło mi słów. Rozpuściła się moja suknia z przypuszczeń.Wianek ze znaków zapytania spadł mi na oczy. Został mi tylko za duży płaszcz podszyty brakiem ambicji, w którym chowam swoje puste ja.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.