|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
W ogóle masz bardzo miłą buzię ![]() Dodałam na chwilkę zdjęcie mojej buzi Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-28 o 11:32 |
|
|
|
|
#3722 |
|
BAN stały
|
neheszta slicznie , masz piekne zdrowe wlosy i super zrobione brwi , sama skubiesz ?
a moj naturalny kolor to ciemny blond , ale ten platynowy blo, ktory teraz mam na glowie mi sie juz nie podoba na dodatek za bardzo zniszczyl mi wlosy dlatego zapuszczam , w ogole jaki slodki piesek .. to wyzel ? ja kocham takie duze , im wiekszy tym bardziej kochany , a ja nadal jestem w zalobie po moim labradorku
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta ja chodzę do kosmetyczki
Znalazłam taką fajną. A piesek to tak, jest to wyżeł, ale nie mój. To pies Tz. Ja mam tylko papugę.Mój naturalny kolor włosów to też ciemny blond
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja muszę na jakiś czas przestać prostować włosy, są strasznie zniszczone, nie wiem jak to przeżyję, może chociaż lokosuszarką jakoś będę je suszyła, falują mi się i puszą, a wy prostujecie?
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz polecam Ci abyś susząc już prostowała. Naciągaj na dużą okrągłą szczotkę włosy Ja dzięki temu nie muszę prostować
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nie prostuje , nie susze , nie lokuje i nie farbuje od polowy lutego 09' , bo byly zniszczone roznymi zabiegami , teraz sa na pewno w lepszym stanie niz wczesniej ale szalu nie ma , wlos upalony pozostanie wlosem upalonym i predzej czy pozniej odpadnie , bez wzgledu na to jaka maseczke nalozysz i co zrobisz
|
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3729 |
|
BAN stały
|
dzien dobry
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jak wyprostuję to jak sterczące druty, jak nic z nimi nie robię to wywijają się na różne strony i w efekcie mam cały czas wtedy związane, bo nie mogę na siebie patrzeć |
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Przez najbliższy miesiac nie bede czesto i namietnie siedziec na wizazu, poniewaz pracuje dzien w dzien bez dnia wolnego ... Ale napewno Was nie opuszczam heeh Buziaki
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie jestem ciekawa tym bardziej, że sama za jakieś dwa trzy tyg. będę rozjaśniała z jasnobrązowych
|
|
|
|
|
#3734 |
|
BAN stały
|
kamciurka no tak niestety jest , wlosy spalony to wlos martwy , pozbawiony zycia i sprezystosci wiec jest skazany na odpadniecie .. aby nadac troche blasku uzywam takiego kremu fryzjerskiego , wpadl mi przypadkiem w rece w jakiejs drogerii Renee Blanche REG creme conditioner & hairdressing , bardzo polecam , sklad bezalkoholowy , na bazie nietlustej lanoliny , swietnie wygladza miotlowate koncowki i wlosy sie blyszcza a nie sa tluste i obciazone .
|
|
|
|
#3735 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ale nie wiem ile to kosztujeCytat:
|
|||
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już to przerabiałam, właśnie przyciemniłam z tym zamiarem by je mniej katować, ale wyszło jeszcze gorzej bo nie mogłam utrafić odcienia który by mi pasował i farbowałam czasem i co trzy tygodnie a jak rozjaśniałam to tak co 6 tyg., jednak nie czuję się dobrze w ciemnych włosach mimo iż prawie 10 lat na takie farbowałam, nie wiem może rysy mi się na starość zmieniają![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 |
|
BAN stały
|
a do wlosow polecam olej kokosowy
jest nawet o nim wątek
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
ja do włosów polecam bingo. Po tej masce zawsze mam takie lśniące te kudły
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie czytałam coś kiedyś o nim jak równiez o olejku rycynowym, chociaż moje włosy po nim to tragedia nie wiem ciężko mi było przez to przebrnąć i ten okropny zapach włosów po nim brrr...
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- a możesz coś więcej mi napisać co to za maska i gdzie ją można kupić? |
|
|
|
#3741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazłam ogłoszenie na allegro. panna przedłuża włosy za 450 zl. Pisze do niej z prośba o zdjęcia włosów, które robiła i pytam, za jaką długość włosow jest ta cena 450zł (i ze mi zalezy na 50-55 cm). Odpisuje mi, że nie ma zdjęć z akurat taka długością włosów. Dla mnie sprawa już wyglada podejrzanie więc prosze o jakiekolwiek zdjęcia. A ta mi na to, ze nie ma żadnych Nie wiem co lasce odpisać, bo na pewno nie będe włosów u kogos takiego robiła. Pisała do mnie w taki sposób, jakbym miała jakieś życzenia nie z tej ziemi. To chyba normalne, że chcę zobaczyć jak przełuża włosy, nie pójdę przecież w ciemno.. Prawda?
|
|
|
|
|
#3742 |
|
BAN stały
|
prawda
szukaj kogoś innego
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam w Tesco ![]() Ogółem to nakładam ją na 5 minut 3 razy w tygodniu. Za każdym razem jak ją nałożę włosy są naprawdę błyszczące i takie mięciutkie
|
|
|
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcesz widzieć jak wygląda efekt końcowy na włosach---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam, szukam. Kiedyś tu wklejałam link do takiej babki lunacostam. napisałam do niej i w trakcie mailowania wyszło, że bierze 800zł za 100 pasemek, a na strone napisała, ze za 160 pasemek (włosy europejskie, 55cm). Pytam, skąd ta rozbieżność w cenie. Nie raczyła odpisać. Co za ludzie
Cytat:
za rozsądną cene.
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś robiłam u dziewczyny która do Wrocławia dojeżdżała z Legnicy, fajnie robiła i niedrogo bo też jakoś dwa lata temu płaciłam 400 zł , nie pamiętam już ile ona pasm mi doczepiała czy 100 czy 150 ale wyglądałam tak średnio bo ja mam bardzo gęste włosy, jakoś tak w ogóle nie wspominam tego zbyt dobrze
ładnie wyglądały i nawet się trzymały ale drażniły mnie te ringi i po miesiącu poleciałam je obciachać
|
|
|
|
#3747 |
|
BAN stały
|
ooodeta ale Ty masz sliczne te włoski
|
|
|
|
#3748 |
|
BAN stały
|
sesunia
ale laska z Ciebie
|
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Witam
jakiś czas nie suszyłam włosów suszarka i muszę przyznać ze sporo odżyły,byly fajne mięciutkie,teraz niestety jestem bardziej zabiegana i nie mam czasu na to, wlosy mam dlugie<do lokcia>wiec zanim wyschna mija wiecznosc z prostownica tez nie moge sie rozstac bo mam sianko-ni to proste ni krecone i poprostu nie mam do nich nerwow
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

chcialam bardzo zobaczyc Twoje fotki ale na wszystkich zamalowalas buzie .. za to sliczny brzuszek 

strasznie jestem ciekawa tym bardziej, że sama za jakieś dwa trzy tyg. będę rozjaśniała z jasnobrązowych

z prostownica tez nie moge sie rozstac bo mam sianko-ni to proste ni krecone i poprostu nie mam do nich nerwow