|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Ooodeta no właśnie, dziwne, ze Wam jeszcze nie pozmieniała haseł, to chyba by sie jej zabawa skonczyła. To i tak dobrze, ze Twoj chlopak poradzil sobie ze zmienionym haslem.
|
|
|
|
#3692 |
|
BAN stały
|
ooodeta a moze ona Ci zazdrosci wygladu i dlatego tak robi
ale az tak ja bym zwariwoała ale oszołom nie z tej ziemiz niej a tu na wizazu jest ona???
|
|
|
|
#3693 |
|
BAN stały
|
pati bo my mamy maile na hotmail i tam ustalasz pytanie , nawet jak ktos ci zmieni haslo to wejdziesz na poczte jesli odpowiesz na to to pytanie , dlatego sobie radzi , a hasla mu zmienia systemetycznie codziennie od lutego tego roku .ja na o2 mojego konta juz nie odzyskalam , ale jej nie oplaci zmienic haslo tak ze juz nie wejdziemy na konto , bo wtedy nici ze zdjec ,ona musi to robic tak zebysmy sie nie zorientowali wlasnie ze sie tam wlamuje ..
a tak w ogole to zamowilam sukienke na ten slub w urzedzie , taka jest .. i wlasnie zamowilam bransoletke z Guess ktora mi sie spodobala jeszcze przed wakacjami , mialam nie kupowac juz bizuterii ktorej potem nie bede nosic ale wlasnie weszlam na ebay a ze jestem wkurzona (chlopak do tej pory nie zadzwonil ) i byla w promocyjnej cenie to kupilam bransoletke i koniec http://cgi.ebay.it/Bracciale-GUESS-J...d=p3286.c0.m14 |
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem, że długie włosy, ale ja miałam rozjaśniane przez 3 lata i musiałam dużo ściąć, bo się strasznie zniszczyły i mam do ramion i tak teraz stoją w miejscu, ale nawoże je odżywkami, więc może pomoże a tak btw większość AG ma blond czy czarny czy brąz? i jeszcze co do solarium, bo z tym mi się koja[r]zy AG. To chyba też pomoże w zbliżeniu się do tego prawda? A ubiór? Mi wyszło, że jestem wiosną, ale ja nie znosze zielonych, brązowych i takich glebowych ubrań. Najbardziej lubię połączenie różu [jasnego] z bielą itp, nie znoszę ciemnych kolorów więc nie wiem..
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahahha
tez jestem za ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3697 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() SIWA - ładnie ładnie do jakiego blondu dążysz? ODETA jestem w szoku, co za laska hehe zdolna ja nie potrafie sciagnac zdjec z pokazu (własnie sie denerwuje nie rozumiem co z ta przegladarka) a co mowic włamywac sie tak wszedzie.
|
|
|
#3698 |
|
BAN stały
|
fotos :
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolor włosów jest tu bez większego znaczenia chyba, chyba tylko rudych AG nie ma a przynajmniej ja się nie spotkałamne brązy. Opalenizna jak najbardziej ) dlatego pozostaje solar.Wiosny nie muszą nosić się na glebowo jest więcej kolorów zresztą i tak najlepiej jest wszystko dopasowywac do siebie, nie uprzedzać się do żadnego koloru i samej w przymierzalni ocenić czy nowy ciuch eksponuje nasza urodę czy przytłacza. |
|
|
|
|
#3700 |
|
BAN stały
|
moim zdaniem jak ktos jest opalony to w kazdym kolorze mu dobrze , gorzej juz z calkiem biala blada karnacja , ale wtedy to juz w ogole nieatrakcyjnie i nieapetycznie wyglada , ogladalam ostatnio foty angeliny joli , jest tak blada i tak chuda ze wyglada jak trup owleczony skora , a gdyby sie choc troszke opalila , efekt od razu inny .
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Ooodeta, zgadzam się w 100% z Tobą, nigdy nie mogłam się przekonać do bladej skóry, opalona jest o wiele bardziej sexy i apetyczna
Oczywiście nikt tutaj nie mówi o spalaniu się na heban.
|
|
|
|
#3702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładnie wygląda jak jest blada Jeszcze dużo zależy od odcienia skóry, bo taka niezdrowa bladość + cienie pod oczami to tragedia.
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!!!!! Dziewczyny napewno sie orientujecie w jakich sklepach można kupić sukienke na wesele oczywiscie w stylu AG!!!!!!! Ratujcie wesele w tą sobotę a ja nie wiem gdzie szukać!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Przesadzasz.
Ja nie uważam, że nie ma brzydkich kobiet, bo tak jak faceci to i baby są. Ale naprawdę większości to przydałoby się po prostu więcej o siebie zadbać. Ja się też nie uważam za jakąś piękność. Ale nie twierdzę, że brzydka jestem ![]() Nie wiem jak wyglądasz dlatego Ci nie powiem co byś mogła ze sobą zrobić ![]() Ale z takich ogólnych to zadbaj o skórę (trzymaj opaleniznę, pilnuj by nie było żadnych krostek ani niczego), włosy, paznokcie, jedz zdrowo i ćwicz ćwicz ćwicz! Reguluj brwi, dobierz odpowiedni kolor włosów do Ciebie ![]() Cytat:
Dzięki wielkie ![]() A co do skóry to ja uwielbiam opaloną! O wiele zdrowiej wygląda niż taka blada |
|
|
|
|
#3705 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem tylko zainwestuję w dobry samoopalacz i tyle Bo na solarium chodzić nie będę, jestem wielką przeciwniczką solarium. No chyba że raz w tygodniu na 5 minut aby witaminka D się produkowała
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem przeciwniczką solarium, chyba że ktoś umie korzystac z niego rozsądnie co niestety jest rzadko spotykane.
|
|
|
|
#3708 |
|
BAN stały
|
ja tez na solarium chodze kiedy musze (w zime zazwyczaj kiedy jest jakas okazja a ja musze zalozyc wydekoltowana sukienke ) kiedys bylam maniakiem solaryjnym ale mi minelo na szczescie . teraz tylko slonko , opalenizna jest najpiekniejsza , taka intensywna i brazowiutka .. samopalacze hmhm ... raczej bym sie nie wysmarowala tym .. ale nie uwazam tez ze jak ktos jest nieopalony = brzydki , nieatrakcyjny , uwazam ze calkowita bladosc wyglada niezdrowo , ale to juz kwestia gustu i samopoczucia .. najbardziej smiesza mnie wysmarowane samoopalaczem pomaranczki w bialych rekawiczkach (blade rece ) albo takie juz calkiem wysmarowane wszystkim co mozliwe , karykatury jak pamietna kolezanka z nk ,
pamietam moja mama miala taka kolezanke Kasie , miala spalone wytapirowane krotkie blond :wlosy: a raczej resztki tego co z wlosow zostalo , chodzila co 2 dzien na solare po 20 min , byla tak strasznie pomaranczowa (boski kontrast z kolorem na glowie ) , byla niska , grubawa , nosila panterke i kolorowe dluuuugasne tipsiory , w wieku 30 lat wygladala na jakies 40 ale czula sie bardzo sexyyy :p mialam zawsze ubaw jak przychodzila do mamy w odwiedziny ale wiecie co jest najlepsze , komus sie spodobala , bo pozniej zostawila meza dla MLODSZEGO o pare lat i calkiem przystojnego kochanka z ktorym jest do dzis !!
|
|
|
|
#3709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawde Olguś musisz je zobaczyć, z pewnoscia Ci sie spodobaja.
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe czy ten kochanek jest z nią dlatego że mu się podoba czy dlatego że ma więcej kasy niż ona.
Edytowane przez shiral Czas edycji: 2009-09-27 o 18:17 |
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta dlatego samoopalaczem trzeba umieć się obsługiwać
![]() Ja zawsze miałam plamy na nadgarstkach reszta była ok. Ale potem dziewczyny na wątku mi napisały, że powinnam nakładać po prostu w niektórych miejscach mniej samoopalacza i tyle ![]() Jeszcze nie próbowałam bo już leciałam na Kretę i nie potrzebowałam tego. Ale niedługo będę na nowo się bawić z tym wszystkim Zobaczymy jakie efekty.Ale na szczęście nigdy nie byłam pomarańczowa (bo w sumie stosowałam balsamy brązujące a nie samoopalacze) |
|
|
|
#3712 | |||
|
Wtajemniczenie
|
heheh niedoczytanie
ale późno pisałam notkę.Cytat:
heheh co ty mówisz !! jak będziesz sobie tak wmawiała to tak będziesz mówić zawsze. Po prostu trochę trzeba się "podrasować" ubraniem , makijażem i tyle ![]() Cytat:
Ja jestem blada i ładnie to u mnie wygląda, ale jak troszkę się przy brązowie to też inaczej. Natomiast opalenizna u niektórych nie fajnie wygląda. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3713 | |
|
Przyczajenie
|
No tak dawno az wstyd sie przyznać
Cytat:
obowiazkowo jutro zobacze je. Musze znalesc jakas sexy i do tego szpile wysokie musze wygladac olsniewająco! Na piatek umówiłam sie na opalanie natryskowe mam nadzieje ze bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście
jestem z zawodu fizjoterapetą i od miesiąca rehabilituje małych pacjentów
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
O!No to super i jeszcze raz gratuluje takiej pracy.
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Ooodeta!I co z tym Twoim chlopcem?Odezwał sie?To Wy nie mieszkacie razem? |
|
|
|
#3717 |
|
BAN stały
|
patii oszalalas chyba !! ja mieszkam sama , mam sliczne male mieszkanko i jestem tu pania na zamku , a on mieszka z rodzicami (tu dopiero po slubie wyprowadzaja sie z domu ) i studjuje w innym miescie wiec nie zawsze tu jest , no i niestety sie odezwal i znowu sie poklocilismy , mam przeczucie ze to wszystko po malu zmierza do konca , ale moze to i lepiej .
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooodeta śliczna jesteś
|
|
|
|
|
#3719 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3720 |
|
BAN stały
|
neheszta .. nie dobijaj mnie , wlosy nie sa moje , tylko przedluzone , teraz wracam do naturalnego koloru , schodze z tego wstretnego blondu i wszyscy mi wytykaja ogromny odrost .. ale mimo wszystko , dziekuje za komplement
chcialam bardzo zobaczyc Twoje fotki ale na wszystkich zamalowalas buzie .. za to sliczny brzuszek ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

ale az tak ja bym zwariwoała ale oszołom nie z tej ziemiz niej a tu na wizazu jest ona???

i sie wlamie i tak w kolko ... boze jaka psychiczna pannaaa, jak pomysle ze ona gdzies tam siedzi i cieszy ryja ze jej sie znow udalo wlamalc to mnie strzela
ładne włosy to przede wszystkim lśniące zdrowe włosy 

dobrze ze juz ok