|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar X
Dziękuję za odpowiedź
właśnie lecę kupić jakiegoś smierdziucha!
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie siedzę i nie myślę, bo albo się przeprowadzam, albo siedzę w mordowni na piwie (ostatnio zagadałam się z kumpelą, również o facetach i wyszłyśmy tuż przed 8 rano...) Poza tym w przeprowadzce pomagała mi moja bardzo życzliwa koleżanka ze swoim chłopakiem i moim byłym wcześniejszym. Mam z tych paru godzin (wyczerpujących wprawdzie) niesamowicie miłe wspomnienia, zwłaszcza z porządkowania pokoju dziecinnego. Chyba wszystko wskakuje na właściwy tor. Tylko czasem się zawieszam i jest mi smutno. Mój królik bywał bardziej brutalny. Teraz już jej bardziej pilnuję, gdy biega swobodnie. Raz dopadła swoimi ząbkami kabel zasilający kompa. ZZa biurka poleciała smużka dymu, a Lola z dość dziwnym wyrazem pyszczka i nastroszonymi wąsami oddaliła się w przeciwnym kierunku. Sabbath, Madziu, dziękuję za zaproszenie. To bardzo miłe. A kiedy ten zlot się odbędzie? Cytat:
Siedzę dziś pierwszy dzień w pracy i nie jest źle. Chociaż już pierwszy opieprz od szefa dostałam. Nie może dziś odbierać telefonów. Mam sobie sama poradzić, a trochę zapomniał o drugiej części szkolenia... no cóż sama się nauczę, gdyby jakieś materiały były... będzie za to na praktyce, ludziach i pieniądzach. Szkoda że nie ma cukru do kawy... A przeprowadzka nie idzie sprawnie. W sobotę zapomniałam przywieźć kabel od kompa, a wczoraj myszki i nawet nocą nie powizażowałam.... Jeszcze z tydzień mi zejdzie ze zwożeniem rzeczy i uprzątnięciem starego mieszkania do oddania. Ale nowe mieszkanie, muszę się pochwalić, jest piękne... To był bardzo dobry wybór. Edit: esemesa mi przysłał, phi... niech się bardziej postara... teraz zobaczmy, ile bukietów kwiatów byłam dla niego warta....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-09-28 o 12:36 |
||
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, wygląda na to, że 17 października
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję dobrego wyboru mieszkania ![]() I trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko jak najszybciej się ułożyło
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
17-sty wygląda dość realnie dla mnie.
![]() Będę już przeprowadzona, a nie zdążę jeszcze wydać wszystkich pieniędzy... ![]() Jedyne co może kolidować, to samopoczucie po ewentualnym piątkowym koncercie, które nie pozwoli mi wsiąść do autobusu na parę godzin....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-09-28 o 13:03 |
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mało prawdopodobne, żeby kot się wciskał pod podwozie w celu przegryzienia przewodu
To raczej jakaś ciekawska myszka albo szczur.Może spróbuj powlec jakąś obrzydliwie niesmaczną substancją ten kabelek? Na przykład żelem przeciw obgryzaniu paznokci"gorzki paluszek"?
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-09-28 o 16:42 |
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
co tam jeden kabelek,myszoskoczek synka uciekł z klatki..i zadomowił się w subwooferze.Zrobił sieczkę ze wszystkich kabelków,a po drodze wygryzł w mojej ulubionej bluzce wzorki, była złozona więc po rozłozeniu wygląda jak wycinanka łowicka.Łapanie trwało ok.tygodnia
|
|
|
|
#2618 | |
|
BAN stały
|
Mysle, ze Kouros sie nada
![]() Cytat:
![]() --- Wrocilem wlasnie znad jeziora Forggensee, pogoda piekna, podobnie widoki |
|
|
|
|
#2619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie wszystkie zarazki z organizmu wylazły na samym środku dolnej wargi w postaci okropnej opryszczki wyglądam tak: ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie pogoda ładna ale jakoś tak chłodno... a widok mam tylko na korek który uformował się przed moim blokiem i mimo już później w sumie godziny nie wygląda jakby miał się kończyć
|
|||
|
|
|
#2620 |
|
BAN stały
|
Mam głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem
![]() Czy perfumy zostawiają plamy? Bo miałam od rana na dżinsach plamę, która wyglądałą jak mokra (myślałam, że to woda), ale coś wyschnąć nie może. I tak się zastanawiam, czy mi z fiolki nie kapnęło.
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Czas najwyższy nadrobić zaległości forumowe. Będę miała na to wreszcie trochę czasu. Jestem na L-4 - kręgosłup odmówił współpracy
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia Nic mi się nie chce.... A to szok, prawda?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2624 | |
|
BAN stały
|
Kto chce obejrzeć to wyślę na priva link ... ostrzegam baaaardzo dużo ![]() Ale nie wszystkie dodaje na picase. Bo jest ich ponad 1000.. Cytat:
Favkes współczuje. Ja mam problem z biodrem po tych górach. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-28 o 18:11 |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Favkes, witaj Polly, Ty też zdrowiej
|
|
#2628 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dzielna babka z Ciebie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Favkes, martwi mnie oczywiście brak chęci do współpracy ze strony Twojego kręgosłupa, ale i tak się cieszę, że Cię widzę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-09-28 o 18:30 |
|||||
|
|
|
#2629 | |
|
BAN stały
|
Niestety tak (przekonalem sie o tym dopiero tutaj i to dwa razy - zolta plama na przedzie bialego t-shirtu
). Po praniu schodzi Cytat:
Jak praca? Pamietam, ze staralas sie o nowe stanowisko. No i przede wszystkim zdrowego kregoslupa zycze Wlamywanie sie na cudze konta nie jest zabawne |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaardzo śmieszne
Ale poczekaj ty, niech ja tylko zacznę się umawiać z jakimś informatykiem![]()
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:roll eyes:![]() Wczoraj na obiad miałam grzyby, dzisiaj grzyby, a jutro, niespodzianka, grzyby Nie chce ktoś trochę? Pyszne są ![]() Ale zimno się zrobiło, brrrr.... |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Wiedźma
|
Znów o czymś nie wiem.
![]() Cytat:
Jedzenie to jeden z dwóch etapów "obsługi" grzyba, które lubię. Drugim (a pożądane by było, żeby jednak był pierwszym
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do grzybów, to jakoś tak mi nie po drodze... no, chyba że te małe w occie, to tak
|
|
|
|
|
#2634 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
zjadłabym dobrej zupy grzybowej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm.... Gdzie humanistów sześć(iu), tam nie ma co jeść
Dla równowagi musi być umysł ścisły![]() Mnie dla odmiany jeść się nie chce. Po zeszłotygodniowym szaleństwie, kurek z głodem sam się zakręcił
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-28 o 19:10 |
|
|
|
#2636 | |
|
BAN stały
|
Ktos wlamal sie na konto Madziczki i napisal posta: "Nic mi sie nie chce..." - logiczne, ze Madziczka nie napisalaby czegos podobnego, nawet pod wplywem %
Cytat:
--- Ja sie wylamie - z grzybami nie za bardzo mi po drodze (wyjatkiem sa pieczarki)
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przecież w małżeństwie wszystko jest nasze i wspólne![]() I tak oto Gryksiu mi czarny PR robi ![]() W ramach buszowania po Youtube zapoznaję się z "ostrym graniem". Posłuchałam sobie Panthery na początek
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mini zawał aż przeszłam tak się zszokowałam Cytat:
ja chętnie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś wielce traumatyczny dzień miałam.... moje koleżanki z pracy odkryły źródło zakupów "perfum" w oszałamiającej kwocie 25 złociszy za 50 ml flachona... oczywiście oryginalne.... dowiedziałam się, że pan producent własnoręcznie je miesza....
( jeszcze kilka wcieleń i dojdzie do perfekcji) ..... reszty to już nawet nie chce mi się opisywać, bo znana wszystkim... że kogo stać na oryginały w Sephorze ( fakt, mnie również nie, ale od czego Hamerykańskie perfumerie i allegro ;-), że po co płacić 100 zł, jak to samo i teraz będę wąchać ...... |
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję szczerze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

właśnie lecę kupić jakiegoś smierdziucha!

wyglądam tak:
Bo miałam od rana na dżinsach plamę, która wyglądałą jak mokra (myślałam, że to woda), ale coś wyschnąć nie może. I tak się zastanawiam, czy mi z fiolki nie kapnęło.

( jeszcze kilka wcieleń i dojdzie do perfekcji) ..... reszty to już nawet nie chce mi się opisywać, bo znana wszystkim... że kogo stać na oryginały w Sephorze ( fakt, mnie również nie, ale od czego Hamerykańskie perfumerie i allegro ;-), że po co płacić 100 zł, jak to samo