|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar X
A ja lecę upolować coś na obiad,może gołębie w kapuście..
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- W SB była kiedyś gorąca dyskusja na temat gołąbków .
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Lily Allen się w nim zawiera
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Na "Bękarty wojny". Od kilku dni się wybieramy, ale nam do tej pory nie wyszło
Dziś już mus
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
to jest o tyle bez sensu bez przeciez mozna płacic podatki nie zawierając zadnych umów- np. sprzedajesz rękodzieło znajomym i jeśli jestes uczciwa to płacisz podatek od tzw działalności wykonywanej osobiście ja nip musiałam mieć na studiach bo bez tego nie przelali by mi stypendium naukowego, nie dawałam żadnych umów escritoro- bardzo intrygują mnie tTwoje dolegliwości i to co o nich pisałaś, nie zeby jakaś chora ciekawośc, tylko ja sama czuję sie od dłuższego czasu jak z krzyża zdjęta, a im wiecej czytam w necie o swoich objawach, tym bardziej sie boje iśc do lekarza, bo to co wyczytuje mnie przeraża i dołuje w dodatku miałam plan w tym roku zapisac sie w koncu na jogę ale przy tym wszystkim to chyba wczoraj paliłam sobie kadzidło , a moje dziecko- mamo! co tak pachnie perfumami w całym domu !
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-26 o 12:21 |
||
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, ja byłam cały czas zmęczona, budziłam się zmęczona, a w ciągu dnia było tylko gorzej. Cały czas bolały mnie mięśnie, głowa nachrzaniała nieustannie, byłam słaba, miałam podwyższoną temperaturę. Doszły drżenia rąk (zresztą nóg też), niedowład ręki, nie mogłam utrzymać kubka z herbatą, nie mogłam wciskać przycisków na myszy, utrzymanie długopisu w ręce graniczyło z cudem, a podpisanie się zajmowało mi strasznie dużo czasu. Chodzenie sprawiało mi problem, a wejście po schodach równało się udziałowi w maratonie. W szpitalu zmiany neurologiczne wykluczyli i teraz lekarze szukają czegoś innego. Myślałam, że to od mojego sfatygowanego kręgosłupa, ale to też wykluczyli. Zespół męczliwości też odrzucili. Teraz na tapecie są: zmiany reumatologiczne lub chora tarczyca. A doktor House wiedziałby od razu: toczeń albo zespół Kuschinga ) A i tak okaże się pewnie, że jestem symulantem roku A tak w ogóle, to idź do lekarza. Szczerze to lepiej wiedzieć, niż nie wiedzieć. Bo nic bardziej nie wykańcza psychicznie (mnie przynajmniej) jak niewiedza. Może to zwykłe przemęczenie, stres, a może anemia, właśnie niedoczynność tarczycy (którą bardzo łatwo uregulować i problemy znikają ). A wszystko wykryte wcześniej, łatwiej i krócej się leczy. Aaa, lekarze na dzień dobry powiedzieli, że mam SM, w internecie naczytałam się o objawach i wszystkie mi pasowały i co? I okazało się, że to nie to Nie mówię, że internet kłamie , ale znajdujesz tylko "pewne wybiórcze" odpowiedzi
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak nie, to kolejne badania pewnie pójdą w tym kierunku (tylko nie wiem, czy drżenia rąk i niedowłady są przy wzw )
|
|
#2471 |
|
grozi wypollizowaniem
|
escritoro!- no ja właśnie mam prawie te same objawy, moze nie mam niedowładów ,ale za to drętwieje mi lewa połowa ciała- głowa, twarz, szyja. pierś ,ręka
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to może być jakiś duperelek, który po tygodniu zwolnienia lekarskiego minie ![]() Lekarze jednak lepiej niż my, laicy, potrafią powiązać ze sobą symptomy ![]() A może żyjesz ostatnio w ogromnym stresie? On też źle wpływa na nas, np. usztywnia mięśnie, przez co diabelnie daje się we znaki odcinek szyjny kręgosłupa... Idż, proszę, do lekarza i zrób podstawowe badania krwi... coś tam już się wyjaśni
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Escritora słusznie prawi...
Ja również wolę pójść do lekarza, wykonać najgorszwe nawet badania, ale wiedzieć co mi dolega. Także ja wykrywam zawsze u siebie wszystkie najgorsze choroby i 1000 innych syfów, a na końcu się okazuje, że to tylko moja panika i chora wyobraźnia. Tak było z żołądkiem - myślałam sobie - rak - okazało się, że to zapalenie. Teraz z jelitem jest coś nie tak - zrobiłam badania krwi, żelaza, nawet na krew utajoną - wszystko w porządku, a ciągle zakładam najgorsze... Prawdopodobnie czeka mnie kolonoskopia, ale nie boję się, wręcz przeciwnie - chce przejść przez to jak najszybciej, żeby dowiedzieć się, co się dzieje i załatwić syfa. I Ty też tak zrób zamiast czarnowidzieć, bo to poza stresem niczego Ci nie przyda... No, to tyle tytułem wstępu ![]() Teraz pozostaje mi tylko ogarnąć pokój, dopachnić się i świętować
|
|
|
|
#2474 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzięki dziewczyny
ja jestem taką idiotką ze zawsze jak mi sie coś dzieje to pluję sobie w brodę ze nie wykupiłam polisy na życie i co teraz będzie z moim męzem i dzieckiem - jednym słowem zawsze widze soe juz na tamtym świecie
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszłam po 2 tygodniach z tym moim zgrubieniem na nodze - okazało się, że to zwykłe zwłóknienie tkanki. Oczywiście mam to obserwować i jak się zacznie coś zmieniać, zgłosić się. Nic się nie dzieje. A poszłam bo mama codziennie chodziła i wzdychała, że Jezuuu, to jakiś rak, albo inne niewiadomo co. I guzik się okazało
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-26 o 13:41 |
|
|
|
|
#2476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu tylko o swoim, ale będzie krótko.
![]() Dziś kulminacyjny moment przeprowadzki i muszę działać szybko. A jak mi się nie chce nic... Snuję się po domu i nie mogę się zebrać żeby to ogarnąć. Cytat:
Mówią mi, że tak lepiej dla mnie. I ludzie dookoła jacyś przyjaźniejsi się zrobili. Zachować tylko spokój.... Cytat:
![]() Cytat:
Na razie ziółka dają radę, spłycają myśli i nie da się głębiej w siebie wniknąć. Chyba nigdy w życiu nie byłam tak wyluzowana. Chodzę i uśmiecham się z niczego.... Ale przez nie też zapominam co chwilę, że mam się wyprowadzać, bo nikt na mnie nie będzie czekał, jak sie nie wyrobię na czas.... Zadanie na dziś - przestać usprawiedliwiać go w myślach i nie szukać kontaktu. Muzyki nawet nie słucham, bo się boję że się rozsypię.... Cytat:
http://support.mozilla.com/pl/kb/Skróty%20klawiaturowe Czyżby znowu sprawka kocich łapek na klawiaturze....?
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam chcę się szybko wyleczyć, coby normalnie żyć poza tym nie mam czasu na chorowanie, bo powinnam zająć się na przykład logistyką przeprowadzki, która nas czeka na początku roku, a tu jeszcze trzeba ustalić wszystkie papiery przewozowe dla kota, co by mi go na pokład wpuścili Za dużo fajnych rzeczy się dzieje, żeby chorować
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, żeby szybciej Ci się odwidziało, chociaż mi też sie należy, za to samo - też sobie dam )
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, nie wiem czy to sprawka Kitka
Zapytam Yoli przy najbliższej okazji Ale wiem, że już wszystko OK
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2480 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
muza obowiązkowo
do sprzątania najlepiej jakiś mocniejszy rock ![]() Cytat:
Stypendium nie pobierałam nigdy wiec nie wiem jak z tym jest. Ogólnie pewnie co rok to nawa zasada, albo co pani urzędniczka to ma inne wymagania Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę, idę bilety kupiłam już dawno temu i teraz z utęsknieniem czekam na ten dzień Wiem, że niektórzy próbują kupić bilety przed koncertem, bo niekiedy ktoś tam z grupy idących się wykruszył i bilet został. Albo może jeszcze na stronie ticketpro rzucą? Może jeszcze uda Ci się kupić
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Witam popołudniowo. Mieszkanie ogarnięte, latanie na szmacie przy akompaniamencie In Extremo poszło całkiem sprawnie. W międzyczasie wyprodukowałam trzylitrowy gar rosołku i zaczynam walkę z przeziębieniem. Od wielu tygodni z małymi przerwami mam upierdliwy katar, wykończyć się idzie
Betty sprawnej przeprowadzki życzę Madzikowi szybkiego końca stażu Polly życzę żeby lekarz stwierdził,że to pierdoła jakaś, tylko idź się przebadać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-09-26 o 16:10 |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Odbębniam ostatnią sobotę w pracy. Jeszcze niecałe 4 h
Czy możecie polecić mi jakiś dobry szampon i odżywkę do włosów farbowanych. Ale coś naprawdę porządnego, przedłużającego kolor?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ja niestety schrzaniłam sprawę, nie wiem, czemu zwlekałam z kupnem biletów Może jakimś cudem jeszcze mi się uda zdobyć bilet na Archive, a jeśli nie, to w ramach pocieszenia pójdę przynajmniej na Riverside dwa dni później
|
|
|
|
|
#2486 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wiesz... Ja mam taka metodę, którą praktykowałam osobiście, i przyjaciołom serwuję w sytuacjach podbramkowych: nie siedzieć, nie myśleć, nie kontemplować, nie drzeć szat. Wyjść do ludzi, znaleźć zajęcie, zająć umysł, a ciało wyciorać tak, żeby oczy się zamykały zanim dotkniesz poduszki. Człowiek nie jest przystosowany do cierpienia - nasz organizm naturalnie dąży do radości, do zabawy. I to warto wykorzystać. Najpierw trochę tę zbolałą dusze oszukać trzeba - ta jasne. Ale umysł ludzki durny jest i daje się wpuścić w ten kanał. Może przyjedziesz na zlot do Katowic? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, zdarzyło się wam kiedyś, że prawie wszyscy zapomnieli o waszych urodzinach...? |
|
|
|
|
#2488 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() sab- obawiam sie że to przekazanie dziecka mogłoby być dosyć skomplikowane prawnie
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Ta----->
Ale jest tak zimno, że siedzę w kurtce, swetrze a nóg i tak nie czuję O tak Mówi, że ma odwyk perfumowy, ale kurczaczki, wpaść na ploty do SB by mogła
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny, przerażające te Wasze wizje chorób
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze A ja się wkurzam bo auto nam padło, za tydzień wesele, zaszalałam na zakupach i cała kasa poszła; czy wydatki muszą się kumulować
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

I wybiorę się z małżem do kina

)

to może być jakiś duperelek, który po tygodniu zwolnienia lekarskiego minie
- jednym słowem zawsze widze soe juz na tamtym świecie 

, może problemy jakoś z czasem się rozwiążą. Tego życzę

Pytam z ciekawości, bo już wyprzedane (ja się nie załapałam)