|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
mialam robione roznymi firmami i chyba gollwel najlepszy jest
|
|
|
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
ja też
wy piszecie o swoich planach na uczelniach a u mnie jeszcze nic nie wiadomo, poza tym jaka grupa ćwiczeniowa![]() tak swoją drogą to któraś z was (przepraszam ale nie pamiętam (dziś sobie spodnie kupiłam jeansowe i sporo kosmetyków, więc spłukana jestem
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
No nie było mnie tylko z rana a Wy już 2 strony zapisałyście
aż się nie wyrabiam.
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale cóż zrobnić...---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- u mnie nawet goldwell nie trzyma jest taki sam jak wszystkie inne farby po 2 tygodniach barwnik wypłukuje mi sie strasznie, mam taka strukture włosa
|
|
|
|
|
#3785 |
|
BAN stały
|
no to zalezy jakiktos ma włos . mi osobiscie opowiada naprwde jest dobry ale to tylko moje zdanie
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- ooodeta a Ty jak pogodziłas sie juz ze swoim chlopcem ?
|
|
|
|
#3786 |
|
BAN stały
|
a ja sie boje ze kieca ktora zamowilam na ten slub urzedowy bedzie mi wisiec .. wymiary sie nie zgadzaja z moimi , nie wiem jak to bedzie , oby mi ja szybko wyslali , to zaniose do krawcowej na przerobki .. w ogole jaka masakra .. teraz slub urzedowy , a w styczniu normalny koscielny i weslele i kolejna sukienka do zakupu .. na dodatek sie zmartwilam bo pokazalam kolezance fote sukienki zamowionej a ona ze bede wygladac jak trans LAdy gaga , tylko ze gaga przynajmniej nie ma odrostow
![]() sessunia tak bardzo , wlasnie przyszedl i udaje ze nic sie nie stalo , powiedzial jakos w locie :przepraszam: a wieczorem za pewne wymysli sobie cos nowego zeby mnie podreczyc . powiedzial ze zamknie mnie w domu i zabierze mi klucz jak bede sie awanturowac i obrazac Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-28 o 17:27 |
|
|
|
#3787 |
|
BAN stały
|
jestem ciekawa jak miec obco krajowca
a dlugo jestescie juz razem ?
|
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Ooodeta a czemu nie chcesz zafarbowac wloskow na kolor zblizony do naturalnego?
|
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
u mnie nawet goldwell nie trzyma jest taki sam jak wszystkie inne farby po 2 tygodniach barwnik wypłukuje mi sie strasznie,
mam taka strukture włosa [/QUOTE]ja po tygodniu nie mam juz sladu po zadnej farbie
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
chociaż nie jestem z tym sama
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-28 o 17:45 |
|
|
|
#3791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tym zamykaniem w domu to przegięcie (chyba, że ma specyficzne poczucie humoru i to tylko żarty..). |
|
|
|
|
#3792 |
|
BAN stały
|
sessunia oj ciezko z chlopakiem z innego kraju , na poczatku sie uklada ale z czasem wychodza problemy .. maja inna mentalnosc , ja nie jestem przyzwyczajona ze ktos mna probuje rzadzic , i decydowac za mnie a wiekszosc wlochow taka jest , moj tez . i jestemy juz 2i pol roku
anecia juz maglowalam ten temat odrostowy na innym watku .. nie maluje bo farba i tak mi sie zmyje z tych rozjasnionych wlosow (robilam juz pasemka Lorealem excelencem i sie zmyly ) , po 2. kolor odrostow a kolor zblizony do odrostow nigdy nie bedzie taki sam , musialabym malowac calosc a to odpada . 3 . zniszcze wlosy jeszcze bardziej a tego nie chce , nie po to sie z nimi cackam zeby teraz odpadly bo je umaluje . 4 .mi osobiscie te odrosty nie przeszkadzaja , tylko ciagle ktos mi o nich przypomina , ja je traktuje jako kare za glupote , zachcialo sie rozjasniacza przez ponad godzine na glowie to mam za swoje , musze przeczekac ten okres i tyle . jakkolwiek on nie zartowal , moglby tak zrobic , ale po pol godziny by wrocil i mnie otworzyl
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-28 o 18:02 |
|
|
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3794 |
|
BAN stały
|
ooodeta a zostajesz juz na stale w iT czy zamierasz wrocic lub sprubowac czegos nowego?
|
|
|
|
#3795 |
|
BAN stały
|
jakkolwiek jeszcze tak nie zrobil ale wiem ze jest do tego zdolny , jak zrobi .. to zobaczymy
![]() sessunia na pewno nie chce mieszkac w pl , nie podoba mi sie zacofanie ludzi , zawisc , brak wyobrazni i tolerancji , odrzuca mnie brod i syf na ulicach , wygolone na lyso dresy , dziewczyny rzucajace sie do bicia w dyskotekach (i nie tylko) oraz wszechobecne chamstwo ,lub chociazby ludzie tacy jak psychicznie chora kolezanka ktora mnie przesladuje .. wszedzie takie zjawiska mozna spotkac ( tu w it tez sie zdarzy ) ale nie w takim stopniu jak u nas w polsce . bardzo lubie podrozowac , nie wiem gdzie mnie jeszcze poniesie :p |
|
|
|
#3796 |
|
BAN stały
|
ooodeta a te fotki co masz przy basenie to własnie tam u Ciebie w It czy gdzies na wyjezdzie?
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze Ci, tez bym chiala mieszkac w innym, cieplym kraju, ale niestety nie mam na tyle odwagi ani motywacji zeby tak zupelnie zmienic srodowisko i wszystko rzucic, ale moze kiedys
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..w ogole to juz tak wczesnie ciemno sie robi, przeraza mnie ta jesien ... a to dopiero poczatek.
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
sessunia fajna laska z Ciebie
|
|
|
|
#3800 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS sesuniaa pakaz sie
|
|
#3802 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór dziewczynki.
Jak Wam idą metamorfozy? Ja się staram jak mogę, ale dużo pracy mnie czeka.
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14486188]Dobry wieczór dziewczynki.
Jak Wam idą metamorfozy? Ja się staram jak mogę, ale dużo pracy mnie czeka. [/QUOTE]Narazie dobrze. Teraz szukam bardzo dobrego samoopalacza ![]() ach ta skromność
|
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta laska od przedłużania mi odpisała i dodała fotkę. Pisze, że sama robi włosy do mikroringów z włosów indyjskich. To dobre włosy? Miała któraś z Was takie? Myslałam raczej o europejskich, ale na tej fotce wyglądają nawet ok.
|
|
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
Witam
udzielam się głównie w wątku WP, ale często Was podczytuje dlatego postanowiłam się odezwać![]() najbardziej w AG podoba mi się to, że mają takie piękne i długie włosy ![]() Ja bym chciała tak z 80 cm ![]() No i ta ich opalenizna, hollywoodzki uśmiech i duże piersi i jędrne tyłeczki Całe są fajne, ale jeśli nie przesadzają z tapetą i opalenizną ![]() Dziewczyny...w jaki sposób można być bardziej w stylu AG? Staram sie ubierać dość seksownie..ale z moją figurą trudno o dopasowane ubrania bo jestem bardzo chuda i nie wszystko mam obcisłe, a szkoda ![]() Codziennie nosze szpilki, mam długie czarne włosy, cały czas myślę jak by tu sie zmienić na bardziej AG
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- ooodeta, nie malujesz się na co dzień? |
|
|
|
|
#3807 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
pomaga, miałam na wykładzie wzmiankę o nim na ziołolecznictwie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje must have: 1. Płaszczyk elegancki -już znalazłam biały 2. Jeansy jakieś 3. Kardigany 5. eleganckie sweterki obcisłe 6. kozaczki jakieś Cytat:
Ale ty bardzo łądna jesteś, nie musisz się zmieniać a życzę wytrwałości w powrocie do swojego kolorku. Ja też powracam, zobaczymy czy dam radę ![]() Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle jutro mam zabieg, trzymajcie kciuki |
|||||
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3810 |
|
BAN stały
|
theone jak nie maluje :p mam brzydka cere , zaskorniaki i pory na policzkach .. bleeee , bez podkladu nie jest ciekawie , na to troszke transparentnego kompaktu , , na wieczor to wiadomo mocniej podreslone oko cieniem i kredka , rozu troszke .. ale jak jest bardzo goraco to sie nie maluje , i tak wszystko splynie i bede wygladac jeszcze gorzej , ale mascary i szminek nigdy nie uzywalam , nie ekperymentuje tez z kolorami w makijazu , obawiam sie efektu kolorowego klauna
a wy jak sie malujecie ? ja bym chciala nauczyc sie eyelinera obslugiwac ale niestety kazda probowa konczy sie klapa dualstar bede trzymac kciuki , mnie juz samo slowo :zabieg: i peracja: przeraza , jak mnie mieli operowac to plakalam caly czas .. ale nie martw sie bedzie dobrze , pomysl sobie ze to tylko chwila , szybko minie jak wszystkie inne rzeczy
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-28 o 21:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

(dziś sobie spodnie kupiłam jeansowe i sporo kosmetyków, więc spłukana jestem 
no ale cóż zrobnić...

tak mi sie nie chce wracac na uczelne...
peracja: przeraza , jak mnie mieli operowac to plakalam caly czas .. ale nie martw sie bedzie dobrze , pomysl sobie ze to tylko chwila , szybko minie jak wszystkie inne rzeczy