|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
iwcia napisz do all oni napewno mają jej dane jak coś, to możesz zgłosić sprawę na policje bo to przestępstwo już
A 250 zł to dużo! daj na nią linka coby żadna z nas na nią nie trafiła
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-09-28 o 16:11 |
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
aaaaaa no to teraz juz jaze
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.
![]() Narazie podaje tylko troszke kaszki i kleiku, i dwa razy dałam soczek z jabłuszka. Z reszta jeszcze poczekam Mam problem ze swoim małym bo straszny z niego niejadek. Jak był noworodkiem bardzo ładnie jadł i super przybierał na wadze. Ale od kliku tyg. ociaga sie z jedzeniem, na dobe je 400-500 ml ostatnio nieco więcej bo srednio 500-600 ml a raz zjadł nawet 760 ml. Dzisiaj niestety znow zaczał marudzic przy jedzeniu. Wypycha smoczek, pluje mlekiem, płacze albo sie smieje. Musze na sile wpychac mu mleko. Wczoraj juz jadł mniej bo tylko 520 ml. Wogole zrobił sie marudny, strasznie krzyczy, wkłada piąstki do buzi i strasznie sie slini. Bylismy tydz. temu na szczepieniu i rozmawiałam z pediatra o tym jedzeniu, ona twierdzi, ze 500 ml mleka na dobe jest ok i nie mam sie co martwic... ale ja sie martwie bo on ma juz skonczone 3 miesiace a 500 ml na dobe jadł jako noworodek, wiec cos jest chyba nie tak. Przez ostatnie 6 tyg. przybrał na wadze 730 g. Mamusie, moze wasze dzieci tez miały taki okres, ze nie chciały jesc? Co wtedy robilyscie? Prosze o jakies rady.
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2009-09-28 o 18:56 |
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha dziś przed spacerkiem zjadł ziemniaczki ze szpinakiem i nawet nieźle mu poszło
Za to na spacerze dał popalić...wrócił do gondoli i przez pół drogi wrzeszczał jak opętany. Mam nadzieję że się przyzwyczai...A ja jestem zła bo chyba nigdy nie załatwię tych cholernych badań okresowych Aguśka, ja na razie muszę bazować na słoiczkach, mogłabym niby przywozić warzywa od teściów ale jakoś nie mam do nich zaufania Na szczęście Mycha dzisiejszy szpinak z ziemniakami nawet zjadł i chyba nic mu się nie dzieje. Carolajna, Mychę w sumie ta marchewka też chyba tylko zatwardziła. Co prawda w piątek miałam wrażenie że ma po niej zaczerwienioną buzię ale to zaraz minęło. Więc za parę dni spróbuję wrócić do marchewki. A czy Ty używasz do obiadków tej butelki z łyżeczką lovi ? Bo ja spróbowałam do tego szpinaku i wszystko popryskałam w dodatku za gęste to było. To chyba jednak do rzadszych posiłków...Illbana, ![]() Kuroikaze, |
|
|
|
#4535 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bez czytania...
Chciałam tylko pochwalić Nikolę 3 noc na butelce była super![]() wpadnę jutro |
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu wlasnie najgorzej sie zebrac do tej pracy
a gdzie Madziu pracujesz?iwcia dens moj byl na bialo na chrzcinach ale dlatego ze mi sie tak podoba, jakos dziecko wg mnie wyglada wtedy tak nieskazitelnie, bo jest nieskazitelnie czyste ale jesli Ci sie podoba ten stroj ktory widzialas to czemu nie, pewnie ze mozesz ubrac. Dla mnie akurat w tych sprawach liczy sie prostota i tak tez mojego Filipka ubralam w zwykle biale spioszki i biala bluzeczkegosik a dlaczego na sloiczkach chcesz bazowac? chodzi Ci o pewnosc ze warzywa sa sprawdzone tak? a czemu nie ufasz tesciom i ich warzywom![]() Cassandra ja mialam maly problem z jedzeniem mleczka, chociaz moj to ma apetyt ale nagle zmienila mu sie pozycja dokarmienia (wyginal sie w jego ulubionej pozycji na reku i musze go teraz karmic na lezaco) a do tego tez sie smieje gaworzy w porze kiedy powinien byc glodny i wypluwa smoka, wiec po prostu zamykam mleczko chowam do termosu i czekam az zglodnieje ![]() Ale uwazam ze Twoj maly na dobe to troszke malo mleczka zjada jak na swoj wiek.
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-09-28 o 21:17 |
|
|
|
#4538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przedtem tez tak ryzykowalam... ale zawsze wszystko bylo cacy ale teraz tz mi kazuje zamawiac z oplata za pobraniem, bo sie boi... kiedys tez sie nacial... ale nie na 250 zl!!! a to duzo kasy!!! fajnie ze Szymus ma stele pory... co do spania w nocy to nic sie nie martw... teraz jak ma stale pory to on sobie to sam wyreguluje i za chwile nie bedzie potrzebowal jesc tyle w nocy u nas tak bylo.... to wszystko zalezy od dziecka... kiedys nadejdzie dzien ze przespi cala noc albo chociaz pol Cytat:
ale zeby tyle rozu???!! no chora baba poprostu dobrze ze mam siostre najlepsze ze na kazdej metce pisze "dla dziewczynki" no ale moja tesciowa to z kosmosu jest Cytat:
![]() ![]() klask i: super
|
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Pani pediatra powiedziała, że Dawid już jest prawie zdrowy, ale jeszcze do piątku mamy robić inhalacje i przyjść na kontrolę czy możemy już szczepić małego czy nie jak spojrzałam na zegarek to ale zjadł i spał do 8, czyli 5 h Dziewczyny jakiej używacie oliwy do zupek? Maugoszatko ta Twoja teściowa to ma pomysły, że hej Gossik no to razem tak będziemy wyglądać ![]() Pakusia fajną masz teściową ![]() Superzabula ![]() Fionka ta teściowa zawsze wie lepiej Aguś ja też od czasu porodu pozuję tak, żeby nie było za dużo widać kg pociągowych ![]() Aljaka bombowe te teksty o teściowej ![]() Boszenko śliczne futerko dostała Blaneczka Kuroikaze Kochanie a co się stało ![]() Illbana dla Huberta i gratuluję udanego spacerku i pierwszego jabłuszka Cassandra witajcie razem z Kubusiem Iwcia dens nie wiem co Ci poradzić z allegro, bo właśnie żeby nie mieć takich problemów nie kupuję przez neta Selka ja Ciebie nie ma w znajomych Magducha fajnie, że się wybawiłaś Esti cieszę się, że Nikola tak ładnie przestawiła się na butelkę i na pewno nie odrzuci cycusia a Ty jak się czujesz?
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka, dokładnie chodzi mi o tą pewność
W sumie ja nie zamierzam trzymać Mychy na słoiczkach nie wiadomo ile, jak już zacznie jadać więcej to wiadomo że trzeba będzie mu gotować ale na razie niech je sprawdzone papki.
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
gosik a mój cwaniaczek prowokuje wymioty na domowe zupki
więc ja nie mam wyjścia i podaje słoiczi Ale od przyszłego tyg planuje go trochę oszukać i mieszać hippa z domowymi wyborami ![]() A jak kupy nie było przez tydzień to dziś za przeproszeniem Mały ma sraczke ![]() No i co teraz? Może podać mu lakcid? pamiętam że zaleciła mi lekarka u córki jak była maleńka osłonowo na jelitka itp, nie zaszkodzi mu? Jak jutro będzie to samo to chyba sie przejade na wizyte;/ Malutka Dawidek silny chłop jest:ehem super że zdrowieje ![]() Ja dodaje masełka do obiadków, których Michał nie chce ![]() Ktoś wie co u kuroikaze?? Bo ja się zmartwiłam
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-09-28 o 22:03 |
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
Hejjjj
U nas super, wczorajszy wypad był rewelacyjny i bardzooo kaloryczny Rano Tż był w sprawie pracy i co?? kierownik w terenie gdzies był i nic nie wiemy nadal, a Tż dzisiaj musiał wracac. Dzisiaj również był debiutancki spacerek w spaceróweczce i trwał 3 godzinki, bylam dumna z niuniusia jedynym minusem bylo to że ja go nie widze bo jest tyłem do mnie wr.... Illbana - A czasem to faktycznie mam motoroweczkę w tyłku hehe bo gonie jak maly samochodzik. Co do tego hula-hopka to się właśnie zastanawiam czy to da efekt jak to leciutkie jak pióreczko jest a widziałam na allegro że sa ponad 30zł.+ przesylka. A wypad super i mega kaloryczny Małgosia - no to juz wiem że ten pokrowiec mamy nieocieplany, ale co tam jak dzieci damy w kombinezoniki i najwyżej przykryjemy kocykiem i tym pokrowcem i będzie. maugoszatka - no to teściowa ma troszku zryte pod kopułką. esti - a jak z laktacją? podtrzymujesz? czy juz calkiem przejdziesz na sztuczne? Oj wiem co czulas jak Nikusia tak prosząco patrzyła u mnie jest to samo tyle że mój maluch jeszcze tak szybko oddycha i buzia otwarta na cały regulator jakbym mu nie mogła dac to chyba bym się załamala i płakała jak ty. Aguśka - wklejaj fotkę tego rowerka może nas zainspirujesz . A jakiego masz hula-hopa? takiego zwykłego plastikowego? bo u mnie tylko takie szajsy i watpie żeby one daly jakieś efekty jak to lekkie jak piórko.malutka - ranyyyy ale Dawidek ma spanie, zazdroszczę, mój jak się obudz 7-8 tak juz nie zaśnie dopiero po 3 godzinkach i to na 20-40 minut carolajna - nioooo Tż sie bardzo, bardzo stara, oby tylko alkohol przestal dla niego calkiem istniec i będzie git. Ja jeszcze wcale nie mialam okresu. a z jakiej firmy jest jabluszko z dynią? bo ja jeszcze sie nie spotkalam? No juz myslałam że tylko mój gadzik maly nie potrafi się sam zabawka zabawic bo zaraz wywala i zaczyna marudzic pakusia - hehe nie moge ale teściowa zrobiła Ci niespodziankę, ale różowe śpiochy to lekka przesada seriooo superzabula - ja pamiętam zdjęcie tej myszki jak szykowałas wyprawkę , ojjj ja też chcę na zabawe . Ja mam podobny spiworek tyle że z Tesco, fajny jest bynajmniej dla mnie jak mój smefik się rozkopuje.aljaka - padłam po Twoich tekstach hehe boszenka - fajna zabawka i pewnie gdybym miała większe mieszkanie to bym zakupiła ale ja juz i tak mam u siebie jedną wielką graciarnie Jest to gra dla dwojga , grę zaczynacie ubrani , a kończycie z ,,papieroskiem’’ w ustach ![]() A futeko boskieeee
Bercia - ja mam zacząc brac te tabletki ale najpierw mam zrobic test a jakos nie mogę się zebrac w sobie hehe może boje się wyniku .Melll - to już wszystko wiem ![]() |
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak bylismy w pl to jej mowilam ze Kuba nie chodzi w rozowych spioszkach i te co dotychczas wyslala to leza w szafie.... ale jak widac ona ma gdzies... najwazniejsze ze kupila... o co nam chodzi ![]()
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
marika jabłk z dynią ma bobovita i chyba tylko oni, a ziemniak z dynią ma hipp
A do hula hopa dosyp do środka coś np ryż, żeby cięższe było, wyczytałam tak kiedyś na jakimś wątku gosik co do butli lovi to ja jej używam w domu tylko do kaszy ![]() Ale racja, niektóre posiłki ze słoiczków są bardzo gęste ale jakoś sobie radze
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-09-28 o 22:45 |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... zgłupiałyście...
Po co tyle pisałyście... jak ja mam to teraz nadrobić ![]() Nie odzywałam się tyle czasu, bo... w piątek imprezowałam, w sobotę trzeźwiałam, w niedzielę chrzciłam dziecko, a dziś oto jestem ![]() Impreza piątkowa w pracy się udała rewelacyjnie Pożegnaliśmy mojego sędziusia, piłam z nim wódkę, potem przeszliśmy na Ty, a potem mu powiedziałam, że zadzwonię i poszłam sobie... ![]() Potem w stanie wskazującym zadzwoniłam po Tż i zawiózł mnie na wieczór panieński koleżanki, gdzie do reszty się doprawiłam, prawie pobiłam ochroniarza w dyskotece, bo koleżance zginęło ostatnie 20 zł a potem poszłyśmy do domu, bo nie miałyśmy już pieniędzy, a i tak nas główki bolały ![]() Dotrwałam cudem do niedzieli i zaczął się chrzest Ninulci ![]() Była dziellllllllnnnnaaaaaaa a najbardziej podobało jej się lanie główki wodą Zdjęć jeszcze nie mam, bo nie mogę się ich doprosić od siostry...![]() Na obiedzie po chrzcie miałam ochotę zabić teściową, bo bezczelnie zapytała ile zarabiam... Gratuluję idiotce głupoty Puściłam jej wiązankę z tego tytułu i sobie poszłam na drugi koniec stołu. Takim bezczelnym być, to dla mnie szczyt... nienawidzę takich pytań i ona dobrze o tym wie. Głupie babsko myślało, że będę udawać grzeczną i posłuszną bo kupa rodziny w koło, to się zdziwiła. A grzeczna byłam bo powiedziałam jej co myślę po cichu, że nikt nie słyszał, tylko Tż brat się domyślił, bo zaczął się śmiać, a on za swoją mamcią nie przepada więc nic sobie z tego nie robił... Potem oznajmiłam tej głupiej krowie, że bierzemy ślub i skomentowała to "No ja tak sobie myślałam, żebyście go wzięli"... Rozumiecie to... ona myślała...? No to Kur** wymyśliła. Zaraz stwierdzi, że ona nas przed ołtarz zaprowadziła. Głupia krowa.... mnie już chyba ona denerwuje samą swoją obecnością i tym, że istnieje. Następnie powiedzieliśmy jej dokładną datę to się oburzyła, że wtedy ślub i wesele robi Piotruś (kuzyn Tż) i jak to...? Na co jej odpowiedziałam "A skąd ja mam wiedzieć, że on wtedy bierze ślub? Czy ktoś nam to oznajmił? Czy ktoś nas zaprosił lub chociaż poinformował?" Kurrrr***** ja miałam ochotę ją zabić! I wierzcie mi, że za to jej zachowanie zrobię tej kretynce na złość i powiem Tż, że albo ślub tego dnia, albo wcale żadnego slubu nigdy już nie będzie. Przez tą kretynkę wyłącznie!!!! Dla niej zrobię całej rodzinie na złość... niech mnie ten głupi burak zwany teściową znienawidzi, to nie będzie się wcale do mnie odzywać i nie będę musiała jej znosić...![]() Powiedzcie, że jestem straszna i zła |
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie ladnie!!! zarcik.... super ze sie wyszalalas ![]() no widzisz.... tesciowa was za raczke pociagla zebyscie date ustalili ![]() ja bym tez jej na zlosc zrobila i daty nie zmieniala i jeszcze zeby sie pytac ile zarabiasz? a co ja to interesuje? ksiazke pisze czy co? heheheh.... niezla jest ![]() moja sie tylko pyta "kiedy wkoncu wezmiecie ten slub? tak w grzechu zyjecie" czekamy na zdjecie Niusi
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
kuroikaze
iwcia ja kiedyś zostałam oszukana na ebay i napisałam do ebay, poinformowałam ich, a tego samego dnia zgłosiłam policji. I tak jak pisała chyba Carolajna - wykroczenie jest przy szkodzie do 250 zł, a powyżej jest już przestępstwo. Ale w ten sposób się nie sugeruj. Moja szkoda to było około 150 zł, a gość miał sprawę karną i normalny wyrok dostał w zawiasach, dozór, grzywna i zwrot kosztów. Wszystko zależy od tego w jaki sposób prokurator zakwalifikuje czyn - oszustwo, wyłudzenie, kradzież... Czasem pierdoła może decydować o kwalifikacji prawnej danego czynu. Ebay, allegro i policja bardzo dobrze ze sobą współpracują i to oni policji przekazali wszystkie dane gościa. Po 1 dniu miał zablokowane już konto mimo, że tak mało czasu minęło od mojego zgłoszenia. Czyli wszystko poszło sprawnie
|
|
|
|
#4548 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane pisałam smska do Kuroikaze
nie pytałam o co chodzi, jak będzie chciała to sama nam powie oto odpowiedź: "Lepiej i wierze że będzie dobrze, nie miałam kiedy wskoczyć na wizaż. Dziękuję za troskę to bardzo miłe "czekamy na Ciebie
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Esti dobra kobieto
![]() Kuroikaze ja mam nadzieje że coby to nie było trzymasz się ![]() Cinusiowa Tyś mą idolką ![]() Walczmy z głupotą, walczmy z teściową A Ninka to dzielna dziewczyna jak mamusia
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej walki z teściową na chrzcie, to może też tak mocno to opisałam ale starałam się w skrócie. Tak czy siak robię wszystko aby ona mnie znienawidziła a ona jak na złość nie chce. Wiecie... przykro mi tylko, że nasze relacje popsuły się z narodzinami Ninulci. A raczej krótko po..., bo wcześniej ja z nią naprawdę bardzo się lubiłam, jeździłam na kawki do teściówki, była dla mnie wtedy jak druga mama, a teraz... zło konieczne... Zapomniałam wam też wcześniej opisać, że na 2 dni przed chrztem musieliśmy zmienić ojca chrzestnego Miał nim być Tż brat ale niestety ksiądz mu nie podpisał zgody na to, aby został chrzestnym Dla księdza to było oczywiście wielką przeszkodą i strasznym grzechem, a brat Tż był oburzony, że on niby chce się nawracać, przychodzi by uczestniczyć w życiu kościoła, a tu od razu kłody pod nogi i problemy No wściekłam się, bo generalnie też bym wolała aby chrzestnym był ktoś z rodziny...
|
|
|
|
|
#4551 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby mu się polepszyło z kupkąad. 2 ![]() Cytat:
dla synka, ja też nie widzę Dawida w spacerówce ad. 2 Dawid tak na dobre budzi się koło 8-9, bo w nocy to zje i max pół godziny i znowu śpi Cytat:
ad. 2 opis krótki, zwięzły i na temat ![]() ad. 3 fajnie, że pożegnanie sędziego się udało ad. 4 dla Ninki za dzielność i czekamy na fotkiad. 5 ja się tak zastanawiam, która z naszych teściowych jest najgorsza ad. 6 ja się boję to powiedzieć ![]() Cytat:
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Hej bladym świtem
Ja już na nogach, na 8 musze iść do okulisty robić od nowa badania okresowe ![]() Carolajna, hehe Twój synio też dobry Dobry pomysł z tym mieszaniem, ciekawe czy da się oszukać No ja bym się przeszła do pediatry jeśli biegunka nie ustąpi. Mycha wczoraj po szpinaku zrobił kupkę ale tylko jedną i umiarkowaną No właśnie, muszę zacząć małemu kaszki dawać to butelka się przyda Cinusiowa, A daty też bym nie zmieniała.
|
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
nie czytam, nie pisze bo z Julusia lezymy chore ![]() Powiedzcie mi tylko czy jak doraznie dokarmialam Jule mlekiem Bebilon to musze teraz konkretne kaszki dawac? Np Bobovita? Nestle juz nie moge (jest na NANie)?
|
|
|
|
#4554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rozumiem ze badania okresowe trzeba zrobic i wogole... ale ty jestes po ciazy, masz malego bobaska to mogli by ci dac odetchnac... a nie musisz latac po lekarzach jak glupia... przeciez robilas prywatnie i powinni to uwzglednic.... przeciez ty nie masz wakacji i nie lezysz do gory tyleczkiem, tylko masz dziecko i nie zawsze czas i sile by latac po lekarzach!!! w kazdym razie trzymam kciuki zebys szybko wszystko zalatwila!!! ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
ja kaszek bobovita nie daje, bo Kuba bardzo zle reagowal na bebilon.... wiec wole zostac przy nestle... ale jesli Jula nie bedzie miec zadnych reakcji niepozadanych to spokojnie mozesz jej dawac ![]() pozatym jesli pisze ze jest bez dodatku mleka modyfikowanego to spokojnie mozesz korzystac bo musisz swoje mleko (czyli Bebilon) dodac
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobiety, ja tylko na chwile..nie wiem czy kiedykolwiek nadrobie zaległości:/poki co dopiero dochodze do siebie po panieńskim, a w sobote slub i chrzest..trzymajcie kciukasy by wszystko sie udało!
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jula pila i Bebilona i Nan i nic jej nie bylo. Tylko Bebiko zle tolerowala ![]() W tej Bobovicie jest Bebilon czy Bebiko? Bo nie napisali na opakowaniu
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu chyba możesz
ja mysle że tam będzie bebiko, bo jest tańsze, na bebilonie pewnie byłaby droższa ale tak sobie tylko spekuluje![]() Iwcia mocniasto trzymam ![]() I dzięki za namiary na biżu Już jestem po wstępnej rozmowie, teraz dziewczyna wyjechała na urlop i jutro ma się odezwać i ustalimy już jak ma wyglądać ostatecznieNo Mały mi zmajstrował już 1 kupkę ![]() Właśnie przyszła mi próbka z tymi nowymi pampersami Dziwne są takie kuleczki mają w środku jak podpaski![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-09-29 o 08:45 |
|
|
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja w komplecie z bransoletka 140bodajże![]() my też dziś do lekarza, bo Iwo ma straszny katarek i zaczyna pokasływać troche Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-09-29 o 08:48 |
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia, już wstępnie wiemy co będzie
![]() Czyli sprzedajesz swoje kolczyki czy żle zroumiałam? Ania za bobovite płacę coś koło 7 zł a nestle nawet nie wiem ile kosztuje a zadzwoń może do bobovity i zapytaj
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

coby żadna z nas na nią nie trafiła

chce malutkie:P
Na szczęście Mycha dzisiejszy szpinak z ziemniakami nawet zjadł i chyba nic mu się nie dzieje.
3 noc na butelce była super

ide dzis na kolejne zakupy zobaczymy czy cos znajde

klask i: super
jak spojrzałam na zegarek to

W sumie ja nie zamierzam trzymać Mychy na słoiczkach nie wiadomo ile, jak już zacznie jadać więcej to wiadomo że trzeba będzie mu gotować ale na razie niech je sprawdzone papki.

.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
żeby mu się polepszyło z kupką