|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
Byłam w fazie 2 i od uderzeniówki (16) nie bylo efektów prawie żadnych i teraz po tym obżarstwie w sumie waże tyle, co po normalnym dniu na P :/ Ale po tym wszystkim chyba i tak sie 'zdetoksynuje' uderzeniówką : P W czasie studiów pójdzie pewnie lepiej, bo jak się człowiek nie nudzi to nie ma ochoty podjadać :P (ani pieniędzy). No i trochę energii też zużyję, a nie cały dzień na tyłku. Pewnie dopiero od 'imprezy powitalnej' zacznę traktować tę dietę naprawdę poważnie :P
A propos studiów - macie pomysły na jakieś tanie obiady zgodne z tą dietą? Inne niż jajka? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na całe szczęście wszystko dobrze się skończyło, ufff. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- OK. Nagadałam się, to życzę Wam teraz dobrej nocy ![]() Idę chudnąć ![]() Do napisania rano ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Raczkowanie
|
Nie no żartowalam z tym 'daniem spokoju', nawet ja dostaje opieprz jak nie odbieram komórki poza domem, a moja mama ma numery telefonów wszystkich moich koleżanek.
Dobra, od jutra wracam na dietę i to restrykcyjną, bez żadnych udogodnień, nawet tych dukanowskich (i tak zwykle partaczę wszystkie desery, nawet koktajlu kakaowego z twarogu nie umiem zrobić). Ta dieta wydawała mi się droga, ale teraz jak się zastanowie, ile codziennie wydawałam na słodycze, to wychodzi na to, że sporo na niej zaoszczędze :P Poza tym, pojutrze przeprowadzka, więc trzymajcie kciuki, żeby chociaż część nowych współlokatorek była przynajmniej tak beztroska, jak ja :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
witam!
i jak tam dzisiaj? bogaczka - no ja rozumiem byc zajętą, ale na pustyni nie była i cos takiego jak tel stacjonarny to chyba istnieje. jakas budka, u kolezanki tez pewnie jest.... pupuru- dasz rade! mysle tez, ze teraz lepiej znowu P zastosowac jastawoman- witaj! dzieci mi sie budza.... trza isc... acha- wywalczylismy wczoraj zwycietwo nad kapusta i tyle jej surowej zeżarłam, ze dzis 0,5 na minus ![]()
Edytowane przez cocci Czas edycji: 2009-09-29 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj sie pakuje i okaze sie czy wytrwam przez jutrzejszy dzien (a raczej troszke pozniej niz dzien ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
Tak mnie po prostu wychowano. No, ale ja mam padaczke, wiec jak sie dlugo nie zjawie, to naprawde sie martwia. ![]() Choc moja 19-letnie siotra przejela to informowanie. A jest zdrowym ludziem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do całej reszty popieram - można pokupować masę tanich warzyw na dni warzywne, a na dni białkowe to ja głównie rybkę lub kurczaczka kupuję ![]() JustAwoman pytałaś czy to dobry pomysł ze zważeniem się dopiero na koniec uderzeniówki - szczerze? Wysmienity! Ja też tak zrobiłam ![]() ![]() Powodzenia i witamy ciepło ![]() Co do dyskusji o wychodzeniu, nastolatkach etc. - popieram dziewuchy - w dobie komórek przepływ informacji jest łatwiejszy, więc córka mogła po prostu zadzwonić od siebie czy od koleżanki i wyjaśnić jaka jest sytuacja ![]() ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-09-29 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to dzień dobry bardzo wszystkim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
witajcie dziewczyny ![]() ![]() BogaczKa22 i betii5, ligawa to taki odpowiednik wieprzowego schabiku, pewnie dlatego tak wam smakuje ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
tak, popieram tez!!! dyscypliny troche trzeba trzymac, tak! ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- justawoman witaj w klubie ![]() cocci - czyzby kapucha byla kluczem do sukcesu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zadomowienie
|
Dzięki za poparcie
![]() Jeszcze nie jadłam śniadanka bo się nie ważyłam, więc na chwilkę zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
BAN stały
|
a ja już po kolejnym dniu P, ogólnie po P+W i po jednym dniu P, waga stoi. Jedyne co straciłam to kilogramy, które spadły w czasie uderzeniówki ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
bogaczka - i jak??? polubiłyście się z wagą???
didier - a nie wiem, nie wiem, może??? Tylko, ze wtedy to by była dieta kapuściana, a nie Dukana ![]() nikanu - ja miałam tak samo - po uderzeniówce waga mi stała przez 12 dni... ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- a wiecie, mi brakuje 300g, żeby być na pólmetku ![]()
![]() |
#1963 |
Zadomowienie
|
No
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
odkrylam, ze najlepsze na swiecie sa mufinki z aromatem korzennym
![]() upieklam wlasnie na podroz i pierwsze dnia w akademiku na koncu swiata (czyt. katowicka Ligota) :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ... i dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
glupia waga glupia glupia glupia
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zadomowienie
|
To dlatego, że tak brzydko na nią mówisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
bo glupia jest. Nie wie za co jej place? Za poprawianie mi nastroju. Jak sie nei poprawi to jej normalnie
![]() prawdopodbnie zbliza sie @ wiec tylko to ja ratuje od przysmusowego wysiedlenia
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki, dzis mam marudny dzien, i musze sobie ponarzekac chyba. Szefunia nie ma, puste biuro, cala lista rzeczy do zrobienia eeeh
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ja dziś od rana warzywka,jestem taka szczęśliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mam podwyzszona temperature i nie wiem czemu. Nie jestem przeziebiona, a czuje ze jestem cala rozpalona ![]() Dzis w hotelu mamy polski dzien. Jestem ciekawa co oni przygotuja tradycyjnego na lunczyk jak w kuchni sami Indyjczycy, Anglicy i Nigeryjczycy. Bedzie zabawnie. Dobrze ze mam indyka ze soba. I udalo mi sie dostac cudna wedzona makrele ostatnio. Pozarlam wczoraj z twarogiem, cebulka i jogurtem. Mniam, tylko korniszona do tego brakowalo, ale nie maja tu dobrych. Zbyt octowe sa. aha PS. wczoraj mialam chec na pozarcie kilku tabliczek czekolady. Potzreba matka wynalazku wiec oto co mi wyszlo: MUS CZEKOLADOWY 4 zoltka 100g mleka w proszku 4 lyzeczki kakao 60ml wody 1 lyzka zelatyny slodzik do smaku Zelatyne zalac niewielka iloscia zimnej wody do napuchniecia. Mleko, kakao i wode wymieszac i ubijac w kapieli wodnej do uzyskania konsystencji czekoladowego fondue. Wbijac po zoltku ciagle ubijajac, doslodzic do smaku, dodac rozpuszczona zelatyne. Przestudzic,, dodac ubite na sztywno bialka. Przelac do pucharkow, schlodzic.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2009-09-29 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja sobie znów idę zrobić koktajl, tylko dziś spróbuję z kakao ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam serdecznie wszystkie Dukanki
![]() Tak sobie czytam, czytam i próbuj się przygotować na to co mnie czeka. Podjęłam meską decyzję i od 1 października startuje z dietką. Teraz wymiatam, to co zostało w lodówce, żeby później nie daj Boże , nie kusiło ![]() Jutro robię oficjalne ważenie i mam nadzieje na efekty w przyszłości. Liczę na wsparcie i dobre rady Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle cześć - strasznie duzo się tu dzieje, a ja nie mam kiedy tu zajrzeć...Jednak myslę o was i trzymam kciuki... ....a sama trzymam się nadal diety.... ...chociaż rozumiem Wiolqn - ja tez nei lubię dziś mojej wagi -wczoraj rano pokazala mi 76.0,a dziś 77,7!! ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Witam! powodzenia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no kochana to czytaj ksiazke i do dziela a my czekamy na efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oficjlanie ustalam dzien dzisiejszy dniem narzekadla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.