|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
~Perfumy~ CK, Avon, N. Campbell, ESPRIT, ISAbella, C. Dion, cacharel, MEXX, ORIFLAME
(zdj. niebawem)
DAMSKIE 1. woda toaletowa Avon Prowl 50 ml (zostało ok. 15 ml) już niedostępny, więc okazja 2. woda toaletowa Naomi Campbell (Naomi) 50 ml (zostało ok. 20 ml) 3. woda toaletowa? deodorant natural spray life by ESPRIT 75 ml (zostało ok. 65 ml) 4. woda toaletowa ISAbella Rosselini Isabella 30 ml (zostało ok. ponad 10 ml) 5. woda toaletowa? deodorant natural spray CELINE DION te złote 100 ml (zostało ok 60 ml) 6. woda toaletowa cacharel Promesse 100 ml (zostało ok. 90 ml) z kartonikiem 7. woda toaletowa MEXX Pure Life 40 ml (zostało ok. 30 ml) 8. woda toaletowa MEXX 20 ml (zostało ok. mniej niz 10 ml) 9. woda toaletowa ORIFLAME elvie 50 ml (zostało ok. 45 ml) 10. woda perfumowana? Calvin Klein ETERNITY MOMENT 100 ml (zostało ok. 60 ml) - jedyna wada to poluzowany psikacz (butelka nie moze lezec) nie mam konkretnie listy co chce, poprostu zebrałam perfumy ktore moge "odstapic" jesli cos by mnie interesowało, ale tylko dosc dobrych firm. Moga to byc perfumy np. lolita lempicka, chanel mademoiselle.. -preparaty do cery naczynkowej, tłustej tradzikowej -kosmetyki murad -kosmetyki smashbox, nouba, MAC - pędzle do makijazu - kuferki - szampony, maski itp chetnie matrix WSZYSTKIE PROPOZYCJE ROZPATRZE! Wystawiam tylko perfumy bo to wydaje mi się najbardziej konkretne.. i daje mozliwosc do lepszych rzeczy na wymiane. Gdyby jednak ktoś był zainteresowany użytymi w połowie lub więcej szamponami, odżywkami, maskami do włosów, balsamów do ciała, kremów do rąk, z krótką waznoscią i niższych firm wg mnie (min. dove, garnier, nivea, palmolive, AA) to prosze pisac Edytowane przez olaaa2 Czas edycji: 2009-08-26 o 21:00 |
|
|
|
#2 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~Perfumy~ CK, Avon, N. Campbell, ESPRIT, ISAbella, C. Dion, cacharel, MEXX, ORI
Zpytam o Promesse
Zapraszam do mojego wątku ![]() Poza wątkiem mam też Hypnose 50 ml, Gil Sander SUNDELIGHT ok. 25/30 ml oraz Armani Diamonds 100ml, zostało 80ml . Na coś byłabyś chętna?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: ~Perfumy~ CK, Avon, N. Campbell, ESPRIT, ISAbella, C. Dion, cacharel, MEXX, ORI
6. woda toaletowa cacharel Promesse 100 ml (zostało ok. 90 ml)
z kartonikiem cos u mnie?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Avon Prowl 50 ml
Promesse też mnie interesuje, może coś znajdziesz
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Promesse.Może znajdziesz coś u mnie w wątku z podpisu lub z tego:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347033 Mam tam miniaturkę kremu do cery naczynkowej i inne. Edit.Poza wątkiem mam jeszcze odlewkę w zastępczym opakowaniu odżywki do włosów Matrixa z bardzo dobrymi opiniami na kwc,chyba około połowy ze 250 ml ale to mogę sprawdzić dopiero wieczorem,bo teraz już muszę wychodzić do pracy. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-08-27 o 05:01 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() cos za woda toaletowa Naomi Campbell (Naomi) 50 m
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Promesse
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
woda toaletowa Naomi Campbell (Naomi) 50 ml (zostało ok. 20 ml)?
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
witaj, chciałabym zapytać o wymianę mexx pure life i drugi mexx na ck eternity summer edition 90 ml pozostało. czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
4. woda toaletowa ISAbella Rosselini Isabella 30 ml (zostało ok.
ponad 10 ml) 6. woda toaletowa cacharel Promesse 100 ml (zostało ok. 90 ml) z kartonikiem Zapraszam Poza wątkiem mam takze vs very sexy.
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
3. woda toaletowa? deodorant natural spray life by ESPRIT 75 ml (zostało ok. 65 ml)
zapraszam gorąco do mnie, bardzo zależałoby mi na tym zapachu |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
9. woda toaletowa ORIFLAME elvie 50 ml (zostało ok. 45 ml)
coś u mnie?
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypominam się
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
7. woda toaletowa MEXX Pure Life 40 ml (zostało ok. 30 ml)
może Elizabeth Taylor white diamonds 30 ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Zapraszam do mojego wątku