|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
hehehe to pomysł mojej przyjaciółki - "żeby nie było tak banalnie"
ale spodobał mi się.. taka sesyjka z przymrużeniem oka ![]()
![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale sie za wami stęskniłam ![]() ![]() A tak ogólnie to pamiętacie mnie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tam u ciebie?? jak slub?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4508 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ta jego parafia wogóle jest chora.. TZta sąsiad robił szybki ślub bo dziecko było w drodze, biedni jak myszy kościelne o czym ksiądz wiedział bo po kolędzie chodzi... więc rozłożył im opłatę zas ślub na 12 rat! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Relacje zaraz napisze tylko najpierw musze sie was zapytać jak u was wyglądała wymiana dowodów osobistych?? bo ja byłam wczoraj i chciałam złożyć wniosek i babka powiedziała mi że mam przyjść miesiąc po ślubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
byłam na weselu w piątek, było nawet fajnie tylko nie za bardzo się pobawiłam mój mąż zabraniał mi tańczyć bo twierdził że mi to zaszkodzi ![]() No i jeszcze jedna sytuacja nad ranem , wylądowałam w szpitalu , myślałam że mi wody odeszły , bo jak nagle mi coś chlupnęło, i pierwsze co to pomyślałam o tym , zadzwoniłam do mamy mojej i ona od razu powiedziała żebym pojechała do szpitala, i dobrze zrobiłam, lekarz powiedział że trzeba zwracać uwagę na wszystko, bo wody płodowe mogą się sączyć, zrobili mi test paskowy i zbadali , na szczęście okazało się że tylko samowolnie popuściłam mocz , co podobno często zdarza się w ciąży, ale oczywiście znowu najadłam się strachu. Lekarz pochwalił mnie za czujność i powiedział że dobrze że reaguje na każdą niepokojącą sytuację. obiecałam zdjęcia tylko że nie mam takich fajnych gdzie widać mi brzuszek
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj mialam maly wypadke w pracy ![]() cielam na gilotynie bardzo ostrej tabliczk na puchary, no i pech chcial, ze palec mi sie zeslizgnal i poczulam chrupniecie bol i krewww u lewej reki na kciuki przecielam sobie na pol caly paznokiec az do miesa.. okropnie mnie bolalo, placzu strasznie duzo i krwi... mialam jechac za 20 minut z mama na basen, a tu taki pech.. pozniej kazali mi jechac na pogotowie, bo bedzie trzeba sciagnac paznokiec, no to pojechalam naczekalam sie na poczekalni a przede mna babcia, ktora zlamala reke, tak krzyczala, ze o boze :O jej syn zaczal lazic po calej poczekalni, ze co to ma znaczyc, ze bez znieczulenia sie tu pracuje czy co, i poznie jtak sie zaczal klocic z chirurgiem no i tak sie darli, ze mi sie odechcialo isc do niego bo sie balam jak cholercia ;( no i w koncu poszlam do niego a on ze trzeba amputowac :O a ja łachacha ale smieszne, to sie podsmiechiwal i mowil, ze w dzisiejszych czasach paznokci sie nie sciaga, chyba ze sa ogromne krwiaki i ze mi sie zrosnie, moze to potrwac kilka miesiecy, i bedzie troche bole, paznokiec bedzie wrazliwy, no ale sie zgoi no i chodze z opatrunkiem na kciuku, boli niemilosiernie, krew mi caly czas leci, ale mniej achhh jakie ja mam przygodu ![]() ale brzydka pogodaaa, zimno, mokro bleee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
A my w tą niedziele poszlismy do kościoła i była akurat masza w intencji wszystkich małżeństw i było odnawianie przysięgi małżeńskiej. Ksiądz zaprosił wszystkie małżeństwa na środek i musieli stanąć w rzadku , podać sobie prawe ręce i powtarzać przyżeczenia jak na ślubie...fajne przezycie i do tego jak zaśpiewali "Miłość jedyna jest, miłość nie zna końca...", to się poryczałam...
A ja dzisiaj siedze w domu...w niedzielę zaczął mnie boleć ząb leczony rok temu kanałowo. Wczoraj zwolniłam sie z pracy i poszłam do dentystki, zrobiłam RTG w sumie nic podejrzanego nie wyszło. Otworzyli mi kanały, poczyścili i wsadzili jakieś lekarstwo. W nocy ząb znów mnie zaczął boleć i chciałam sobie wyciagnąć ten fleczer, żeby powietrze doszło do zęba, ale nie dąłam rady, tylko zrobiłam mała dziurke i przeszło...teraz na 14 ide znów do dentystki, żeby mi coś poradziła...echhhh...dług o mialam spokój z zebami ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-09-29 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
|
Załącznik 2550066
te zdjęcie jest okropne ale jak obiecałam to obiecałam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
chce napisac ogłoszenie aby sprzedac moją suknie, co powinnam w nim ująć??? jakos nie mam weny (chyba dlatego, ze nie\byt chętnie chce ją sprzedac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Opowiadaj i wklejaj zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak zaczełam czytać, że znowu wylądowaliście w szpitalu to zamarłam...jeju dobrze, że to tylko o nietrzymanie moczu chodziło. Mam nadzieję, że już do końca ciąży będzie spokojnie ![]() ![]() A wyglądasz bajecznie ![]() ![]() ![]() Madziu ja też się zabieram do napisania ogłoszenia, ale podobie jak Tobie z marnym skutkiem mi to wychodzi...oprócz tego, że jest w komisie to chcę jeszcze wrzucić na allegro ogłoszenie
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
A mi akt małżeństwa przysłali pocztą 5 dni po ślubie już na nowe nazwisko i pojechaliśmy wczoraj z mężem zrobiliśmy zdjęcia na dowody i poszliśmy a babka powiedziała że mamy przyjść za miesiąc. dziwne to troche jest bo myślałam że od razu złożymy wnioski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny za ile sprzedajecie swoje suknie tzn. za 50 % ceny?? czy inaczej?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do ceny to jeszcze nie wiem
![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
Załącznik 2550141 i tutaj jeszcze jedno
dzięki dziewczyny za komplementy ![]() no ja również mam nadzieje że to była moja ostatnia wizyta w szpitalu aż do porodu , obiecałam to połoznej ![]() pogoda jest okropna , normalnie tak wieje że sie z domu nie chce wychodzić , a ja niestety muszę lecieć do UM
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA RELACJA !!!
19.09.2009 ![]() Zaczne od początku czyli od środy ![]() W środe mieliśmy już klucze od sali i o 9 rano przyjechała dekoratorka ubierać sale, zajeło jej to niecałe 6 godzin, w tym czasie ja z moim jeszcze narzeczonym siedzieliśmy w kuchni i zmywaliśmy naczynia które były na sali bo wszystko było troche zakurzone. W czwartek po południu przyjechała kucharka i kroiliśmy mięsa, wszystko sobie segregowała, i przygotowywała. W piątek od 6 rano siedzieliśmy już na sali, przyjechala kucharka i 4 dziewczyny do pomocy i wszystko już gotowałyśmy i smarzyłyśmy. i tak minął piątek. W sobote wstałam po 6 bo nie mogłam spać. miałam stras że hej. na 8 pojechalam z mamą do fryzjerki i tam sie uspokoiłam troche. czesała mnie do 9;45 potem szybko pojechalam do mojej przyszłej bratowej na malijaż (spieszyłam sie bo na 11 mieliśmy jechać na zdjęcia plenerowe) i pomalowała mnie dosłownie w 10 minut. jeszcze po drodze do domu wstąpiłam na sale zawieść winogrona i do kościoła zobaczyć jak jest ubrany. w domu byłam coś chyna o 10;15, zjadłam śniadanie i poszłam sie ubierać, w tym czasie przychodzili sąsiedzi z życzeniami i drzwi sie praktycznie nie zamykały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to by było na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to świetnie, że udało się wszystko!! ![]() musisz sobie wziąć do serca rady księdza i uśmiechać się hihi teraz czekamy na zdjęcia ![]() a w kosciele nie mozna Wam było zrobić zdjęcia nawet podczas nakładania obrączek? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w kościele nie można było zrobić żadnego zdjęcia jak ksiądz był w pobliżu. nie dało sie księdza przekonać na zdjęcia, tylko przed i po mszy jak jego nie było przy ołtarzu jeszcze to mogliśmy popstrykać, takiego mamy księdza starego upierdliwego ale nawet lampka od kamery go razila i kazal zgasić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytalam sie o Ciebie na poprzedniej stronie i widac Cie sciagnelam myslami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro krucho u Was z kasą to dajcie tyle ile możecie, a jeżeli powie ze to za mało to śmiało pisz list do Kuri. Nie wiem która z dziewczyn i czy na tym forum, ale napisała taki list i nagle problem zniknął, ksiadz wogóle nie chciał pieniedzy i! ![]() ![]() ![]() Kasiaher to samo chciałam napisać ![]() ![]() W Bułgari było super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam wpisy i widziałam dziewczyny Wasze zdjecia slubne i wszystkie wygladałyscie pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.