|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Nie wiesz co tracisz
Grzybki są pyyyyszne :zarlok;Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tak - jeszcze makaron smakowite spaghetti itd. mniammmm
|
|
|
#2672 |
|
BAN stały
|
Wy tu o jedzeniu, a ja znów wróciłam do swojej pozawakacyjnej diety szkolno-studenckiej, która składa się z ryżu/makaronu/kaszy kuskus + któregoś ze słoikowych zestawów przywiezionych z domu
A do wyboru mam: spaghetti, chińskie z kurczakiem, ananasem i papryką, meksykańskie z kurczakiem, fasolką i kukurydzą, mięso mielone z brokułami i coś tam jeszcze. W sumie nie narzekam, bo dobre to ![]() A mi się nawet nie chce tego menu urozmaicać ![]() Zmarnowałam dziś pół dnia na kolejną "obowiązkową" ( ) inaugurację, wynudziłam się jak mops, niczego sensownego się nie dowiedziałam. Ale poczucie obowiązku zwyciężyło |
|
|
|
#2673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=22563 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=22562 Pin Up Girl - spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe: życzę Ci spełnienia marzeń i mądrych ludzi wokół siebie Wszystkim chorym - szybkiego powrotu do zdrowia! Sabbath - to smutne - dowiedzieć się o śmierci... ktoś znajomy był i już go nie ma... Betty - dasz radę, w Tobie siła. Polly - czy masz na myśli "mamtalenta" tańczącego jak Britney? _______ A tak zupełnie z innej beczki - czy kiedykolwiek miałyście doświadczenia z robalami w drewnianych meblach? Od ok. 2 miesięcy w futrynie drzwi słyszę jakieś chroboty, obserwuję powierzchnię, ale na razie nic się nie dzieje, nic nie osypuje. Drzwi robione ok 4 lat temu, w deskach nie było żadnych dziur ani innych śladów, listwy maskującej od strony chrobotania nie da się odbić, a ościeżnica szeroka na 35 cm. Myślę, że ten kołatek albo jakieś inne paskudztwo weszło sobie niewielkim otworem koło zawiasu. W necie znalazłam preparaty np. Hylotox plus, ew. Owadofos, ale ja nie wiem gdzie siedzi to paskudztwo. Musze mu czyms strzyknąć w ciemno. Macie może jakieś nieszkodliwe dla ludzi ale wypróbowane, skuteczne sposoby? |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula - już zakupiłam komplet z L'oreal Professionnel. Dodatkowo, z innej beczki, kupiłam szampon na wypadanie włosów też. Wybieram się w przyszłym tygodniu odświeżyć kolor i nie chciałabym zostać łysa
![]() ![]() Jestem masakrycznie głodna - wstawiłam obiad i już nie mogę się doczekać, aż będzie gotowy, tak mnie ssie ![]() Luuuudzieeee - proszę mi tu o jedzeniu nie pisać, bo zemdleję zaraz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-29 o 13:37 |
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie są tylko dwie, na ogólnouniwersytecką nie idę (na dwóch byłam, zawsze to samo, czyli nic ciekawego), jak dam radę to na instytutową się wybiorę... Cytat:
|
||
|
|
|
#2676 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a co do robali- wim ze cos sie wstrzykuje w otworki, ale nie mam pojecia co- mysle ze środki tego typu do domowego uzytku są raczej bezpieczne, tylko nie wiem czy skuteczne ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- a za mną chodzi ostatnio papryka nadziewana takim farszem gołebim , moze wyprodukuję coś takiego
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym Ci dała krokieta zrobionego przez moją mamę to myślę, że zmieniłbyś zdanie Uwielbiam naleśniki mniam ja też ja też Skoro już o tym jedzeniu mówimy to dzisiaj miałam ryż z jabłkami i cynamonem, pychaaa był, zjadłam całą torebkę
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
jak już jesteśmy przy jedzeniu to pochłaniam pieczonego kurczaka i coś na co u mnie mówią kartofelkraut. Pychota.
Narobiliście mi jeszcze smaku na naleśniki
|
|
|
|
#2680 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co to jest ten kartofel.... ja tez lubie makaron, ale to bez czego nie wytrzymie długo to zimioki! w każdej postaci zjem ![]() co do naleśników to super patent podpatrzyłam w barze- naleśniki ruskie- tzn z farszem jak do pierogów
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Kartofelkraut? Ja znam tylko Sauerkraut. Ale za to mit Pilzen
![]() Dziś nic nie jem... |
|
|
|
#2682 |
|
BAN stały
|
Ja jadłam placki ziemniaczane
mam ciepłe grzejniki |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama widziałam skuteczność tegoż: mieliśmy cyklinowane podłogi w pokojach i napuszczane tym nitro przed lakierowaniem. Z desek podłogowych w zupełnie innym pomieszczeniu powyłaziło nam ze 20 białych, twardych, obrzydliwych, wijących się robaków -> o takich Stolarz się śmiał, że to nitro je tak wypłoszyło, ale jak ja sobie pomyślałam, co tam w tej naszej podłodze siedzi A śladów, dziurek w deskach to z lupa nie zobaczyłam, nie wiem skąd one tam ![]() A teraz płynnie przejdę do tematu obiadowego ![]() U mnie dziś na obiad była sałatka: makaron (uwielbiam pasjami ![]() Moi niedzielni goście bardzo mnie podbudowali. Upiekłam ciasto (wiewiórka - takie z nawrzucanymi jabłkami i orzechami), jak przyjechali to było jeszcze ciepłe i pięknie pachnące. I, wyobraźcie sobie, całe to ciasto poszło Będę je częściej robić, bo najbardziej pracochłonną rzecz, czyli dłubanie orzechów, można sobie zrobić na skróty, a jest naprawdę pyszne
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-29 o 19:34 |
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Kufa, nie bawię się tak
![]() Jutro do pracy, ale łącznie zostało mi jeszcze 4 dni stażu, kto da radę, jak nie ja
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, widzę, że temat jedzenia wiecznie żywy
![]() U mnie dziś nic ciekawego - ciemna bułka z serem salami pomidorem i pesto. Pesto tak kocham, że dodaję do wszystkiego, to samo z kaparami - wszyscy owierają oczy ze zdumienia, że dorzucam kapary do jajecznicy, ale co zrobić, kocham słono i pikantnie, za to na słodycze baaardzo rzadko mam "smaka" |
|
|
|
#2686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Na ranczo nie mieszkam, ale piec to fajna rzecz. Tylko sobie muszę palacza znaleźć na pełny etat
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2688 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nie moge, rozbrajasz mnie )
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, co to jest ten kartofel-coś tam?
brzmi tak gryxowo Nie mówcie już o jedzeniu bom głodna (a przecież zjadłam ten ryż )
|
#2690 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja mam zamiar jutro nadziać papryki, tylko jescze nie wiem jaki i czym
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu podtekstów szukasz? Oj, Polly, Polly
![]() Ale przeca ja w tym piecu palić nie będę - taka ciężka praca to nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Teraz to mnie się skojarzyło....
|
|
|
#2692 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem ze nie będzi4esz- rozbawiło mnie szukanie palacza na pełny etat a z czym Ci sie skojarzyły niewinne papryczki?
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej to nadziewanie...
|
|
|
#2694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też jadłam w knajpie wegetariańskiej pycha u mnie też dziś włączyli mieli wyczucie czasu, akurat dziś pierwszy naprawdę chłodny dzień Cytat:
Cytat:
on taki całkiem pełnoetatowy palacz jest godzina 20 dopiero a Wam już się kojarzy
|
||||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się tam i skojarzy o 8.00 rano
![]() Nie jem już nic - aktualnie piję jogurt z wsypanym do nim lnem mielonym, żeby się zapchać i nie korciło mnie na przekąskę około 23.00 np.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-29 o 20:21 |
|
|
|
#2696 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o bleeee...madzik..nie lepiej wszamać pizze zamiast sie lnem zapychać?
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - pizza? o 21.00?
![]() Toż by mnie sumienie zabiło.Takie ekscesy to góra kilka razy w roku
|
|
|
#2698 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ten len zmieszany z jogurtem smakuje jak kaszka manna. Pychota. Natomiast właśnie muesli nie cierpię. Zawsze mi stawało niemal w gardle.
Jeszcze ktoś pomyśli, że się superzdrowo odżywiam ![]()
|
|
|
#2700 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() wczoraj miałam być grzeczna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Grzybki są pyyyyszne :zarlok;
W każdym opakowaniu niezależnie od tego czymś są wypchane
są 4 sztuki.
zupę pomidorową z ryżem lubię 

smakowite spaghetti itd. mniammmm 

A do wyboru mam: spaghetti, chińskie z kurczakiem, ananasem i papryką, meksykańskie z kurczakiem, fasolką i kukurydzą, mięso mielone z brokułami i coś tam jeszcze. W sumie nie narzekam, bo dobre to 

gdzies juz je widzialem
uwielbiam nalesniki pod kazda postacia no prawie pod kazda bo nie lubie krokietow
ale na slodko to pychaaaaa sa

A śladów, dziurek w deskach to z lupa nie zobaczyłam, nie wiem skąd one tam