|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() masz racje, nie ma semsu wybierac czegos co sie nie lubi. ale akurat z matma i gegra nie mam problemu , takze wiesz ![]() Cytat:
![]() ja bede tesknic ![]() ![]() MARTA a ja nie Marty numeru ;< dzien dobryy bardzoooooo ![]() na dobry poczatek dnia 2 polskie, a co tam i do 15 lekcje, ostatni wf ale i tak kocham zycie milego Dnia Dziunie
|
||
|
|
|
#3722 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wstałam juz Mam dziś dwie matmy, dwie historie, dwa elementy prawa, dwie informatyki Marta ! Kciukasy cały dzień trzymam i jak wejdziesz tu dziś to poproszę żebyś zapisała mój nr. który na PW wysyłam i mi napisała, że zdałaś oczywiście, bo inaczej być nie może.. Mnie to czeka w czwartek.. Miłego dnia Dziunie |
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14491286]
na dobry poczatek dnia 2 polskie, a co tam i do 15 lekcje, ostatni wf ale i tak kocham zycie milego Dnia Dziunie [/QUOTE]ja też mam na początek dwa polskie ![]() ble. Cytat:
a tam, Ola, czwartki są szczęśliwe. Ja zdałam w czwartek, Beata też ![]() od dzisiaj i wtorki będą szczęśliwe bo Marta zda ![]() Marta dzień dobry Fraglesy ;* wstałam 15 minut temu, ale mam ochotę równą zeru, aby iść do szkoły. Idę pod prysznic i wyłażę do tej obsmarkanej i zarzyganej szkoły. miłego dnia ;**
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego dopiero w środę?
![]() I Kardina też w czwartek zdała. ![]() A ja jeszcze kciuków nie trzymam, bo Marta ma egz. po południu. ![]() ------------------- Dobry, Dzieci ;* Wstałam, żeby się chemii połuczyć, bo wczoraj nie miałam do tego nastroju i ... czasu. Zjadłam z Wami śniadanie i zabieram się do nauki. ![]() Miłego dnia
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Halo dopinam się po raz kolejny
![]() Chcę zdawać geografię rozszerzoną, ale nie wiem gdzie są jakieś spisy zagadnień, bo kompletnie nie wiem jakie tematy mogą się na takiej maturze otwierać. Byłam na oke i cke ale nie otwierają się pliki pdf.. coś mi się komputer schrzanił. Mam nadzięje że któraś mi pomoże:P
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
halo, żeby się dopominać to trzeba tu bywać w miarę często Marrellic. bo później muszę 30 razy w ciągu tygodnia edytować pierwszy post ;> mówiłaś w poprzednim wątku, że zostaniesz na dłużej, a tu amba, Marrellic wcięło. co do geografii : źródła informacji geograficznej. Ziemia w przestrzeni i w czasie. System przyrodniczy Ziemi – litosfera (Podstawy metodologii i metodyki badań geograficznych Kartografia Geografia astronomiczna Kształt i wymiary Ziemi Orientacja na Ziemi i niebie Ruch obrotowy i obiegowy Ziemi Księżyc Rachuba czasu na Ziemi Kalendarz Dzieje Ziemi Struktura systemu przyrodniczego Budowa wnętrza Ziemi Składniki skorupy ziemskiej Procesy endogeniczne Teoria tektoniki pΠyt litosfery Procesy egzogeniczne Morfologia wybrzeży morskich Wielkie formy ukształtowania powierzchni Ziemi) System przyrodniczy Ziemi – atmosfera, hydrosfera, pedosfera i biosfera Atmosfera Strefy klimatyczne Ziemi Hydrosfera – krążenie wody w przyrodzie, wody wszechoceanu, elementy krenologii, potamologii, limnologii oraz glacjologii Gleba i czynniki glebotwórcze. Strefowość i astrefowość rozmieszczenia gleb Formacje roślinne świata w kontekście czynników strefowych i astrefowych Krainy zoogeograficzne życie w morzach i oceanach Antroposfera jako element systemu przyrodniczego Ziemi Pochodzenie człowieka Zróżnicowanie językowe, religijne i kulturowe ludności świata Zaludnienie Ziemi Demograficzne zróżnicowanie społeczeństw Migracje Charakterystyka sieci osadniczych; urbanizacja Funkcjonalne i przestrzenne powiązania w systemie człowiek – przyroda – gospodarka Rolnictwo, rybołówstwo i leśnictwo Problem wyżywienia ludności Przemysł, zasoby naturalne Ziemi Przetwórstwo przemysłowe i jego rozmieszczenie Wytwarzanie i zaopatrywanie w energię elektryczną Usługi. Transport i łączność. Handel. Turystyka Mierniki poziomu rozwoju społeczno-gospodarczego Społeczno-gospodarczy podział państw Relacje między człowiekiem a środowiskiem na różnych etapach rozwoju społeczno-gospodarczego Ekologiczne skutki nieracjonalnej gospodarki Stan zdrowia ludzkości Globalne i regionalne problemy środowiskowe oraz przykłady międzynarodowej i regionalnej współpracy w ich rozwiązaniu Geografia fizyczna Polski Położenie geograficzne Polski Kształtowanie się środowiska przyrodniczego Polski Podstawowe struktury geologiczne Europy a położenie i zasoby mineralne Polski Rzeźba powierzchni Klimat Sieć hydrograficzna i Morze Bałtyckie Gleby Fauna i flora Zanieczyszczenia i ochrona środowiska Regiony fizycznogeograficzne Geografia społeczno-ekonomiczna Polski. Polska w organizacjach międzynarodowych Podział administracyjny Struktura demograficzna, narodowościowa i etniczna Zróżnicowanie religijne ludności Rozmieszczenie ludności i struktura osadnicza Procesy urbanizacyjne Warunki życia w Polsce Elementy geografii elektoralnej Polski Rolnictwo, leśnictwo i rybołówstwo Przemysł Usługi Polska w organizacjach międzynarodowych
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
![]() ![]() ![]() (wpadłam tylko na chwilę, żeby Ci powiedzieć, że jestem z Tobą ;D i że zdasz, nie ma to tamto! )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() telefon już skądś skombinowałaś ? ![]() no nei wysłałam, nie kupiłam nawet ![]() z reguły są ![]() -------------------------- dzis to dopiero jestem zestresowana, o matko i córko. jeszcze parzylam melise zamiast 10 minut to 20 ech. zaraz lece do testów i biologii (jak nie zdam teorii to bedzie przez biologie! )och Boze. na prawdę w siebie wierzę. na prawdę. a mialam sen, że miałam takiego za***istego egzaminatora że w zasadzie zdałam od razu, i jeszcze na jakimś żarciu razem byliśmy dobra, lepiej stąd pójdę ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- a za kciukasy nie dziękuje jeszcze.
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
aaa już ochrzan na dzień dobry
Ale dziękuje za pomoc To są wszystkie zagadnienia do rozszerzenia??![]() Swoją drogą ten post napisałam chyba jeszcze zaspana.. bo jakiś taki niepoprawny gramatycznie:P Miało być przypominam:P a nie dopominam.. no i jakie tematy mogą się pojawić a nie otwierać:P
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także wiesz. ![]() Teraz już zaczynam kciukać. ![]() ---------------- Byłam w szkole na sprawdzianie powtórzeniowym z chemii. W życiu nie spodziewałabym się tylu zadań ! Dostałam 4 zestawy, a każdy po 4-5 kartek A4. ![]() Ale zrobiłam wszystkie. <dumny>
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-29 o 14:14 |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogóle to właśnie wróciłam ze szkoły.. szybko mi zleciał dzień, z syntezy młodej polski dostałam 2 ![]() w ogóle, co najlepsze bo cały tydzien Zabobon do pracy nie chodził,a ta praktykantka odwalała za nia lekcje no,także tego.. tyle z mojego dnia ![]() zjadłam z Wami obiad i chyba z polskiego się pouczę bo zapowiedziała na każdej lekcji kartkówki ![]() buziaki ;*
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, poprawisz :P a kto wydał Zabobon ?Cytat:
kciukaj. kiszki mi się skręcają ![]() ja mam zawsze takie sprawdziany z biologii stąd też tyle się uczyłam do tej jutrzejszej bio, której nie będzie. klasa przełożyła znowu
|
||
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się jej uda. W ogóle to będzie jazda jak zdam wcześniej od niej. ![]() Marta hej;* wróciłam ze szkoły nie było tak źle. Z niemca mnie nie pytała, z angola ze słówek dostałam 4 i z histy dzięki Bogu nie było spr. Ale za to na jutro muszę się uczyć i dodatkowo poczytać Przedwiośnie. ![]() ok lecę, wpadnę wieczorem;*
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha, dlaczego przełożyli?
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj w biologi utknęłam i już kompa nie odpalałam. Wy tu się numerami wymieniacie a ja co ![]() Potwierdzam czwartkowe szczęście ![]() I cały czas trzymałam i trzymam ![]() Martuśśś jak tam ??? Jutro mam kartkówkę za słówek, dział szkoła. Muszę powtórzyć, ale już kiedyś się tego uczyłam. Z wosu też ma być jakaś niespodzianka. Aczkolwiek mamy jeść chleb ze smalcem i ogórkiem a Pan sponsoruje herbatkę. No i na geo, sprawdzian z rolnictwa. |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jest jeszcze przed.
![]() -------------- Spierniczam do książek. Ale najpierw chyba pójdę po czipsy. ![]() Edit: Nie zjem czipsów ! Nie zjem ! ![]() Jestem z siebie dumna.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-29 o 15:50 |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
To o której ma ?
![]() I Martyna, deklaracje oddałam więc możesz mi na 1 stronie pozmieniać: angielski P, matma P + R i chemia P. Tak wstępnie
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Za godzinę.
![]() ------------- Idę się łuczyć ! Edit: Martyna - widzę Cię, Cieciu. Do książek.
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmieniałam w pierwszym poście dane Karoliny, Cieciu ![]() idę poczytać z polaka. rzyyyygam. Marta ![]() a Zabobona nie wiem kto wydał
|
|
#3740 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj mam typowy zły dzień.Wszystkie idzie nie tak jak powinno.Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej
Jeszcze do tego przeziębienie mnie dopadło,ale chodzę do szkoły bo później bym miała mega zaległości;/ Teraz praktycznie codziennie mam jakiś spr albo kartkówkę.Eh..I do tego za smętna pogoda
|
#3741 |
|
Rozeznanie
|
dołączam sie do kciuków Marta dasz rade
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
bo chyba bedzie uczyła zz histori jesli dobrze pamietam
![]() a ten , chcesz zebym Ci zeskanowała o tych motywach czy nie ![]() nie płacz moge Ci podesłac moj numer na PW jak chcesz ;>------ czesc Ewa dziekuje za kartke ![]() ja jutro z ranca wysyłam swoje ![]() w ogole dzisiaj to był poje.bany dzien ;/ ![]() dostałam 3 z matmy z tego sprawdzianu , jestem na siebie zła, bo zrobiłam takie proste błedy ze szok wiedzialam zeby nie isc na wf bo kurde podarłam sobie na kolanie moje ulubione dresy gralismy w siatkowke i poswiecilam sie raz az tak ze po podłodze przesliznełam sie na kolanach mam nadzieje ze wiecie o co chodzi bo niewiem jak to napisac w ogole dzisiejszy dzien był taki mega wkurzajacy ze szok |
|
|
|
#3744 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14491286]
na dobry poczatek dnia 2 polskie, a co tam i do 15 lekcje, ostatni wf ale i tak kocham zycie [/QUOTE] też miałam 2 polskie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
----------------------- dzień dobry przeżyłam 8 godzin a teraz biorę się za notatkę z polskiego i zadania z chemii ![]() ahaaaa i ja chcę weekend już |
||||
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14500522]
nie płacz moge Ci podesłac moj numer na PW jak chcesz ;>w ogole dzisiaj to był poje.bany dzien ;/ ![]() dostałam 3 z matmy z tego sprawdzianu , jestem na siebie zła, bo zrobiłam takie proste błedy ze szok [/QUOTE] A w jakiej sieci masz ? ![]() Ja tez zawsze głupich błędów narobię :kwas: I punkty lecą. A ten dzisiejszy to nawet nie wiem jak ni poszedł. Idę do nauki ![]() Do jutra ;***** |
|
|
|
#3746 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() mogę się dołączyć ? czy nie bardzo mnie tu chcecie ?ładnie proszę ![]()
|
|
#3748 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
no to jestem Martyna. ale wolę jak mówią do mnie Martyś ![]() no ja to będę zdawać : polski pods, matma podst (nie komentuję tego ) xD, i angielski rozszerzony ![]() zostane na dłużej oczywiście ![]() a Ty jak sie nazywasz
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
tak Was podczytuje ;p
ja od poczatku roku jeszcze wsumie nauki nie mialam co za szkola ![]() wsumie mialam kartkowje z chemi, ale to 10min na przerwie sie nauczylam a co bede czas tracila (5 dostalam <jupi> przekonuje to mnie do zdawania tej chemi ) do spr z gegry tez sie nie uczylam - bo to wszystko takie jasne i na logike, no i jeszcze kart z matmy - to tez nie ma nauki i nic wiecej nie mielismy....wiec prawde mowiac ja jeszcze nie wiem co to nauka, bo zeby siasc w domu i ksiazke otworzyc to jeszcze nie mialam ale sie rozleniwiam i tak duzo sprawdzianow zapowiedzianych tez nie mamy...bo czytanie ze zrozumieniem z polaka, spr z angielskiego (jestem dwa poziomy wyzej niz sie ucze w szkole wiec luz) no i wsumie nic wiecej.....oOO
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

Jak się mocno chce to wszystko można. Po 2 wybierz to co sprawi Ci przyjemność, bo bez sensu się meczyć i tracić czas na kierunku, który wcale nie jest Ci bliski;p![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)

)

a chcę Twój numer telefonu ;*
Ja już Ci w piątek wysłałam