|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
:d
|
|
|
|
#3812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój makijaż na co dzień to po prostu podkład,puder, rozświetlacz i pomadka Mi wystarczy, eyeliner umiem obsługiwać , ale jakoś nie używam. Zresztą zawsze jak pomaluję ciemniejszym cieniem całą powiekę czy nałożę eyeliner dochodzę do wniosku, że lepiej jednak wyglądam bez tego i zmywam. |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254165947
ale laski, ta po lewej boska figurka! |
|
|
|
#3814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Figura jakaś trochę oryginalna, nietypowa-nawet trochę nienaturalnie wygląda. |
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Idę sobie ![]() Muszę być super wypoczęta na jutro. Buziaczki ślę wpadnę jutro jak się uda |
||
|
|
|
#3816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja co chwila dokupuje nowe pomadki, a potem przychodzę do domu , wiadomo; dzienne światło i za każdym razem okazuje się, że kupiłam nie to o co mi chodziło no ale co zrobić? Pomadki kocham i będę kupować |
|
|
|
|
#3817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale szczerze to jestem bardzo dumna z mojej figury
|
||
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dzisiaj po pracy poleciałam po tę maskę Bingo i zaraz musiałam oczywiście przetestować, efekt rewelacyjny, powalający, przywróciłaś mi wiarę, że mogę mieć fajne włoski bez prostowania, są mięciusie, błyszczą się, ech... i trzymałam ją tylko 10 minut, to kallosa, waxa trzymałam po godzinie i nic a tu... niespodzianka, dzięki |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 |
|
BAN stały
|
bleee figure ma niezla ale twarz konska i platykowa , za to ta brunetka obok swietna , cudowny t shirt ..
a jutro jade na zakupy , uhh potrzebne mi pare rzeczy mam nadzieje ze znajde wszystko zanim sie znudze , tez macie taki syndrom : lubicie kupowac i miec cos nowego ale zeby lazic po sklepach i przestawiac wieszaki . blllleeeee a juz przymierzac , rozbierac sie i przebierac M.A.S.A.K.R.A |
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I spędzać na tym codziennie około 10 minut albo dłużej, więc nie wiem czy nie poddam się solarium, choć nie chcę. Na razie jestem spłukana całkowicie i nawet na solarium nie pójdę. Wstawię Wam jutro fotki mojego ubrania na 18 nastkę, na którą się wybieram. Chce żebyście powiedziały mi czy jest AG.
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14489113]Jeśli chodzi o samoopalacz to ja używałam, L'Oreal Sublime Bronze do twarzy i ciała. Tylko, że ja nie mam tyle cierpliwości żeby najpierw codziennie, a potem co kilka dni się tym smarować.
I spędzać na tym codziennie około 10 minut albo dłużej, więc nie wiem czy nie poddam się solarium, choć nie chcę. Na razie jestem spłukana całkowicie i nawet na solarium nie pójdę. Wstawię Wam jutro fotki mojego ubrania na 18 nastkę, na którą się wybieram. Chce żebyście powiedziały mi czy jest AG. [/QUOTE]Ja tam lubię dbać o siebie Jeżeli robię coś tylko dla mnie to robię to z miłą chęcią. A i tak codziennie się balsamuje także nie przeszkadza mi to ![]() No ale czasem też muszę się poświęcić. Ale tak naprawdę to 10 minut to nie jest tak wiele, ale ten leniuch jak chwyci to straszne
|
|
|
|
#3824 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znacie może jakieś fajne żele do mycia twarzy? Takie normalnie z drogerii. Mój się kończy. Szukam dla odmiany czegoś innego ,teraz używałam Pure Zone. BTW. co do zakupów to ja uwielbiam, chodzić, oglądać, przymierzać, ale najbardzej to lubię jak wiem, że mam kasę przy sobie, przymierzę i wiem, że zaraz to kupię. :P Ale to tylk owtedy gdzy nie idę w konkretnym celu. Jak wiem, że muszę coś kupić to aż mi się nie chce. Nie cierpię kupować zimowych butów. Jestem strasznie wybredna, mało co mi się podoba i jest problem. Już się teraz zastanawiam jak kupię jakieś buty. Przepraszam, długo mnie nie było i się rozpisałam... |
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak samo nie trafiam z odcieniami. Tzn chciałabym teraz taka cielisto-pomarańczowo-lososiową. nie wiem czy rozumiecie jaki kolorek, ale jest śliczny i pasuje blondynkom.
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-28 o 22:26 |
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14489376]Też się codziennie balsamuję tylko przy samoopalaczu dłużej mi schodzi bo trzeba uważać, żeby sobie plam nie narobić.
Znacie może jakieś fajne żele do mycia twarzy? Takie normalnie z drogerii. Mój się kończy. Szukam dla odmiany czegoś innego ,teraz używałam Pure Zone. BTW. co do zakupów to ja uwielbiam, chodzić, oglądać, przymierzać, ale najbardzej to lubię jak wiem, że mam kasę przy sobie, przymierzę i wiem, że zaraz to kupię. :P Ale to tylk owtedy gdzy nie idę w konkretnym celu. Jak wiem, że muszę coś kupić to aż mi się nie chce. Nie cierpię kupować zimowych butów. Jestem strasznie wybredna, mało co mi się podoba i jest problem. Już się teraz zastanawiam jak kupię jakieś buty. Przepraszam, długo mnie nie było i się rozpisałam...[/QUOTE] Ja narazie zaczynam pure zone
|
|
|
|
#3827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz mam czarne włoski uwielbiam taki kolor na ustach, taki kolarowy mm zwykle cieliste wg mnie nie wyglądają tak soczyście Obecnie mam blyszczyk z l'oreal i pomadke avon z musem kolor Apricot Nude (polecam ale niestety wycofany odcien ) nastepnym razem kupię ją w odcieniu Mango
|
|
#3828 |
|
Konto usunięte
|
Ja Pure Zone używałam długo (wydajny jest), ale nie zauważyłam jakoś żeby specjalnie oczyszczał twarz i żeby zrobiła mi się ona lepsza po jego stosowaniu. U mnie z tego nic nie wyszło. Oprócz żelu szukam czegoś na zaskórniki zastanawiam sie pomiędzy nowym Pure Zone jakiś żel - maska specjalnie na nie (może to zadziała), a Garnierem Active, ten najzwyklejszy kiedyś na mnie super działał, ale teraz już jakoś nie bardzo mu to wychodzi.
|
|
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uzywam nivea be beautifful swietny zel pod prysznic a zarazem delikatny piling i pachnie tak pięknie brzoskwinkami, skora sjest po nim taka promienna ze az milo
|
|
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14489915]Ja Pure Zone używałam długo (wydajny jest), ale nie zauważyłam jakoś żeby specjalnie oczyszczał twarz i żeby zrobiła mi się ona lepsza po jego stosowaniu. U mnie z tego nic nie wyszło. Oprócz żelu szukam czegoś na zaskórniki zastanawiam sie pomiędzy nowym Pure Zone jakiś żel - maska specjalnie na nie (może to zadziała), a Garnierem Active, ten najzwyklejszy kiedyś na mnie super działał, ale teraz już jakoś nie bardzo mu to wychodzi.[/QUOTE]
a ja uzywam pianki do mycia twarzy z avon- w zielonym opakowaniu seria solution i moim zdaniem jest bardzo bobra |
|
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie w 100 %
![]() >
|
#3832 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze wiem w jakich odceniach mi dobrze dlatego trafiam, ale jak w sklepie mam kupić to już tragedia bo oświetlenie sztuczne.Zawsze jak nie trafie w odcień to nakładam lekko tą poamdkę na podkład i uzykuje właściwy kolor. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14489915]Ja Pure Zone używałam długo (wydajny jest), ale nie zauważyłam jakoś żeby specjalnie oczyszczał twarz i żeby zrobiła mi się ona lepsza po jego stosowaniu. U mnie z tego nic nie wyszło. Oprócz żelu szukam czegoś na zaskórniki zastanawiam sie pomiędzy nowym Pure Zone jakiś żel - maska specjalnie na nie (może to zadziała), a Garnierem Active, ten najzwyklejszy kiedyś na mnie super działał, ale teraz już jakoś nie bardzo mu to wychodzi.[/QUOTE] z tymi kosmetykami jest tak jak z odżywkami tzn. im dłużej go używasz tym skóra się przyzwyczaja i albo już tak świetnie nie działa na skórę lub pojawiają się po nim jakieś wykwity na twarzy. Ja osobiście nie używam żadnych żeli do twarzy, najlepsze oczyszczanie jest tonikiem ( mam garnier czysta skóra - żwężający skórę itp... i te zakórniki są mniej widoczne no i oczywiście oczyszczanie raz na miesiąc lub 2 - dla dobrych efektów+ maseczka najlepiez alg morskich ) lub płynem micelarnym. a tak w ogóle ja już po zabiegu i na szczęście się obudziłam
|
||||
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak sie balas
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brunetka ładniejsza z twarzy,ale jak dla mnie ma za chude nogi
|
|
#3835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja używam raz na jakiś czas maseczki peel of. Płyn miceralny używam do demakijażu. Codziennie ten Pure Zone i co kilka dni Garnier Czyta Skóra ten peeling. Ale chyba troszkę zmienię taktykę. |
|
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
Hello laski <3.
Zadko tu pisze, ale prawie codziennie sledze watek juz od bardzo dawna . Mam do was pytanie, zna ktoras jakies dobre kosmetyki do odzywienia wlosow?Moje wyglądaja na bardzo suche.... Uzywam Szaponu z Loreala mleczko krolewskie i dozywke, i jedwab z BIosilk ! ale to nie za duzo daje.... hmm. mam wlosy rozjasniane ale 2 razy w roku i tylko odrosty! podobaja mi sie takie lsniace wlosy jak maja niektore AG . Znacie jakies kosmetyki ? albo jakies zabiegi u fryzjera? ![]() buziaki<3.
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-09-29 o 16:58 |
|
|
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
troche fotecek Jenny :d
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
oczywiscie wyprubuje!
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
;]
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

I spędzać na tym codziennie około 10 minut albo dłużej, więc nie wiem czy nie poddam się solarium, choć nie chcę. Na razie jestem spłukana całkowicie i nawet na solarium nie pójdę.
zwykle cieliste wg mnie nie wyglądają tak soczyście
Obecnie mam blyszczyk z l'oreal i pomadke avon z musem kolor Apricot Nude (polecam ale niestety wycofany odcien 
AKCJA REAKTYWACJA