|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]() nooo szkoda, ze na mojej specjalizacji nie ma takich poetyckich tytulow tylko poprostu analiza danych, skalowanie, dobor proby, data mining, teoria gier... nuda wieje ![]() no ale zawsze w ramach zglebiania wiedzy bardziej abstrakcyjnej moge sobie skoczyc na taki kursik co by troche odetchnac od cyferek i komputera ![]() co do chorowania to TZ sie mocno zastanawia czy by sie nie zaszczepic na grype, bo mu Medicover za darmo oferuje ![]() ![]() a dzisiaj idzie na zwiady do nowego gabinetu dentystycznego, ktory otworzyl sie na jego osiedlu (a ze nowy to jeszcze nie trzeba czekac miesiac na wizyte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (a obok tego dentysty otworzylo sie 'cat and dog wellness' ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-29 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |||
Zadomowienie
|
elo
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe ja też już bym chciała Boże Narodzenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do szwagierki to ona mi się taka strasznie niedojrzała wydaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eh ja nadal czekam na swój plan i aż się boję ![]() ale dziwnie,teraz wyszło słoneczko ale cały dzień była taka pogoda do ... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||
Wtajemniczenie
|
phi... w ogóle nie wiem skąd to Twoje pytanie... przecież to takie oczywiste
![]() Cytat:
![]() wróciłam, ale się nastałam w korkach.. współczuję ludziom którzy muszą tak codziennie... ja mam 5 minut do pracy samochodzikiem i w żadnych korkach nie stoję na szczęście uffff ![]() hm... muszę iść dziś sama zapisać nas na te nauki i ma być jakieś spotkanie organizacyjne... trochę to będzie głupio wyglądało ale co tam ![]() a jeszcze wracając do jednego tematu, jak Wy możecie jadać tiramisu przecież to takie bleeeeeeeeeee ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4324 | |||
Zakorzenienie
|
czesc,
Cytat:
![]() Cytat:
madmuazelle dziekuje ze wkleiłas te kilka piosenek, własnie miałam sie zabrac za szukanie jakis fajnych zeby nie wyszło tak jak u mojego brata ze dopiero jak płyta miala byc zlepiana to oni piosenek szukali, Cytat:
a tak wogole to dzis rowniutko 200 dni ![]()
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-09-29 o 16:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Wtajemniczenie
|
#4326 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie będzie to głupio wyglądało,spoko ![]() ta cena wskazuje na to,że ona miała złoto albo srebro wplecione we włosy ![]() ![]() Cytat:
![]() a my nie będziemy mieli dziewczyny do śpiewania tylko skrzypaczkę plus organy ![]() wow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
no naprawde
![]()
#4328 |
BAN stały
|
Cześć ponownie.
Najpierw nawiąże do odpowiedzi do moich postów,a póżniej nadrobie co napisałyście.I co do tamtej piosenki,disco polo,czy nie mi się podoba.Fajnie się przy niej będzie bawić,noi nie tylko przy takiej piosence. ![]() Lain,no widzisz jak faceci sobie słodzą.Ja znowu dziś usłyszałam to samo co wczoraj widzisz jakiego masz fajnego przyszłego męża. ![]() ![]() Wróciliśmy z zakupów,wracamy z lidla i co znow zapomnieliśmy kupić jajka. ![]() ![]() Tak w ogole,przy sniadaniu zwaliłam kosmetyczke i rozbiłam lakier do paznokci który wylał mi się na dywan. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój tata kilka miesięcy temu urządził nowy wówczas dywanik... Zrzucił na niego żelazko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no ja tez tylko podpięcie, tyle, że mam długie włosy. Ale nic, niech sobie zarabiają ![]() A co imienin to musze uświadomić tz, że dziś ma ![]() Wysłałam smsa na ta loterie Plusa - można wygrać mieszkanie i Alfę i jakąś kasiorę, Alfy sama bym nie kupiła mimo, że piękny samochód, więc jak wygram to się nie obrażę ![]() ![]() ![]() Włąsnie sobie zerknęłam na moja teczuszkę z zamówieniem sukni ![]() ![]()
![]() |
#4331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja od rana zaliczyłam już wizytę u weta na drugim końcu miasta, potem spowrotem odwieźć kota i zawieźć jego krew do laboratorium, a że jest ono niedaleko pracowni sukien ślubnych, to zrobiłam dziś pierwszy krok w kierunku sukien ślubnych w realu ![]() Na razie tylko pooglądałam i porozmawiałam miło z Panią prowadzącą salon. Natomiast na czwartek umówiłam się do salonu Lisa Ferrera ![]() Miałam odkupić od kogoś suknię, ale jednak nie wytrzymałam i idę pomierzyć suknie ![]() No i Mamę zabieram ze sobą-jej chyba też będzie przyjemnie widzieć mnie podczas mierzenia ![]() tancerka212 a kiedy szwagierka bierze ślub? Na pewno pisałaś, ale nie ogarniam tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
BAN stały
|
Cytat:
W dodatku brzuch mnie nawala,bo dostałam okres. ![]() ![]() ![]() Kupilam sobie maseczke odzywczą do włosów,z tej samej firmy z kórej mam suszarke-Carino.I nic nie moge znaleść o niej w necie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wow!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
TZ wlasnie tez tak ma ![]() ![]() ja w sumie po lekarzach nie chodze, bo nie mam zadnych problemow zdrowotnych (ginekologicznych rowniez - dzis bylam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja na szczescie weta mam niedaleko domu, bo nie wyobrazam sobie jechac przez cale miasto z kocia gromadka (zazwyczaj je hurtowo bierzemy do weta ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-29 o 17:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Na suknie nie patrzę, czasem mnie wexmie na ogladanie to mam katalog na kompie a tak to teczuszke z zamowieniem mam na półce nad biurkiem i tak jak czasem spojrze do góry to widzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam dziś nowy numer National Geographic i jako prenumerator mam pełno zniżek m.in. w travelplanet, wiec podróż poślubna kupimy taniej ![]()
![]() |
#4336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwal się do którego weta chodzisz? Wielu już znam, a pewnie wielu jeszcze poznam ![]() Ja ze swoimi osobistymi kotami chodzę do innego, a z tymczasowymi do innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() noooo jak twoja suknia jest do zamawiania tylko do października to pilnuj jej dokładnie ![]() ![]() ![]() tęsknię za Kasią ![]()
![]() |
#4338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to ja zmykam z TZem na zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |||||
Zadomowienie
|
Jestem znowu
![]() Cytat:
![]() A książek pewnie przeczytam cały stos podczas tych wstrętnych przerw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Opowiesz nam coś po wykładach z psychologii miłości? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4340 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale się dzisiaj wkurzyłam.. wrrrrrrrr ![]() a co myslicie o tym zebym broniła się kilka dni przed ślubem?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I co w końcu z TWoim tż - piszesz że to nie błąd lab czyli on ma tak naturalnie czy jest na cos chory? Brat sie śmieje z moich trekingów, ze są malutkie, bo mam rozmiar 37 i przykłada swoje do nich i polewa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Centi współczuję planu zajęć ![]() ![]() Miałam straszny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniej byłam w Urzędzie Skarbowym, i Pani się pomyliła i wzywali mnie przez telefon ponownie i kasa była do 13, i powedziała Pani w kasie facetowi który czekał że już zamknięte żeby nie czekał, a on się zaczął wydzierać na cały urząd, że co to za zwierzęta tu pracują itp. No nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje, strasznie agresywni są, nie mogę zrozumieć takiego zachowania, wiem za to jedno, to jak się traktuje innych zwróci się przeciwko tym osobom i będą tak samo traktowani przez innych ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiem oczywiście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba, ze mnie promotor zmaltretuje ![]() Tancia ja za Kasią jeszcze nie tęsknię, jakos mi się wydaje, że ona mało siedziała na W. fakt, że natłukła najwięcej postów, ale póki co nie odczuwam jej nieobceności, bo ostatnio często znikała i się przyzwyczaiłam, ze jej nie ma co jakis czas ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ze swoimi chodzę do dra Klicha i dr Kułyk na ulicę Orlich Gniazd-są rewelacyjni. Przed tym jak do nich trafiłam "zaliczyłam" z 5 innych lecznic w Krk. A z tymczasami jeżdżę do lecznicy na ulicę Kordiana. Weci tam są przesympatyczni. Nawet udało mi się asystować przy kastracji i sterylizacji kiedyś ![]() Cytat:
A poza tym po prostu chyba fajnie jest pomierzyć suknie ![]() Mamy z Tż-tem dwie koteczki- Tosię zabrałam z krakowskiego schoniska, a Selectę adoptowałam z azylu "Cichy Kąt". W tej chwili mamy trójkę tymczasów- Zefira (6-miesięczny kocurek, jeszcze nie wie że w piątek straci co nieco spod ogonka ![]() ![]() W sumie 5 kotów i my ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niby fajnie ![]() ![]()
![]() |
#4346 |
Konto usunięte
|
Ja w ogóle nie odczuwam szaleństwa sukniowego. Mam upatrzony jeden sklep w Poznaniu i czekam tylko, aż siostra będzie miała czas i podjedziemy, bo mają fajne wyprzedaże. A ja z wymagań mam tylko takie, że najlepiej jednoczęściowa i z ramiączkami, a fason, krój, kolor itp. są mi zupełnie obojętne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam, byłam jedynym singlem, ale byłam z przyjaciółką i jeszcze jedna koleżanką i ich Narzeczonymi i nie było tak źle.. w sumie to takie bardziej organizacyjne spotkanie było ![]() ![]() ![]() ![]() ksiądz stwierdził, że tak w listopadzie powinniśmy być już po kursie ![]()
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ci fajnie że już idziecie na te nauki... ja pewnie dopiero w marcu pójde ![]() ![]()
![]() |
#4349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja na nauki mam zamiar iść w październiku, jak tylko ogłoszą termin kursu. Bo ciągle nie mogę się tej informacji doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo ta suknia ( ![]() ![]() ![]() w ogóle ksiądz tez sie okazał fajny pod tym względem, że powiedział że jeśli komuś np. wypadnie coś, będzie w pracy to może spokojnie się umówić z nim na indywidualne spotkanie, nie ma żadnego problemu... albo np. jak ktoś nie chce tak to równie dobrze może przyjść na wiosnę wtedy kiedy będzie ten temat omawiany i już ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.