|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
nooo szkoda, ze na mojej specjalizacji nie ma takich poetyckich tytulow tylko poprostu analiza danych, skalowanie, dobor proby, data mining, teoria gier... nuda wieje no ale zawsze w ramach zglebiania wiedzy bardziej abstrakcyjnej moge sobie skoczyc na taki kursik co by troche odetchnac od cyferek i komputera ![]() co do chorowania to TZ sie mocno zastanawia czy by sie nie zaszczepic na grype, bo mu Medicover za darmo oferuje w sumie on tak jak ja nigdy nie choruje, wiec moze lepiej nie kusic losu a dzisiaj idzie na zwiady do nowego gabinetu dentystycznego, ktory otworzyl sie na jego osiedlu (a ze nowy to jeszcze nie trzeba czekac miesiac na wizyte ). jak bylismy obczaic to wydawalo sie calkiem sympatycznie - skorzana sofa i fotele w poczekalni, tv, palace sie kadzidelka zeby nie smierdzialo dentysta i nie ma kadzidelek (a obok tego dentysty otworzylo sie 'cat and dog wellness' Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-29 o 16:45 |
|
|
|
|
#4322 | |||
|
Zadomowienie
|
elo
![]() Cytat:
co to za fryz taka wymyślna była? ![]() hehe ja też już bym chciała Boże Narodzenie a potem od razu marzec albo kwiecień ![]() Cytat:
mogłaś porobić parę fotek i się nam pochwalić łazieneczką np ![]() co do szwagierki to ona mi się taka strasznie niedojrzała wydaje nie chodzi mi tu o samą sukienkę tylko fakt,że coś załatwia na ostatni moment i jakoś tak nie zaplanowała sobie nic Cytat:
chyba dużo książek przeczytasz w tym semestrze podczas tych przerw ![]() eh ja nadal czekam na swój plan i aż się boję ![]() ale dziwnie,teraz wyszło słoneczko ale cały dzień była taka pogoda do ... i przez to mam okropny ból głowy i humor tragiczny
|
|||
|
|
|
#4323 | ||
|
Wtajemniczenie
|
phi... w ogóle nie wiem skąd to Twoje pytanie... przecież to takie oczywiste
Cytat:
wróciłam, ale się nastałam w korkach.. współczuję ludziom którzy muszą tak codziennie... ja mam 5 minut do pracy samochodzikiem i w żadnych korkach nie stoję na szczęście uffff ![]() hm... muszę iść dziś sama zapisać nas na te nauki i ma być jakieś spotkanie organizacyjne... trochę to będzie głupio wyglądało ale co tam mój Tz ma nockę i niestety nie może a jeszcze wracając do jednego tematu, jak Wy możecie jadać tiramisu przecież to takie bleeeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|
#4324 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc,
Cytat:
![]() Cytat:
madmuazelle dziekuje ze wkleiłas te kilka piosenek, własnie miałam sie zabrac za szukanie jakis fajnych zeby nie wyszło tak jak u mojego brata ze dopiero jak płyta miala byc zlepiana to oni piosenek szukali, Cytat:
a tak wogole to dzis rowniutko 200 dni
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-09-29 o 17:07 |
|||
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
np jak jadę do szkoły w piątek tu musimy wyjechać z TŻ godzinę wcześniej żebym zdążyła na zajęcia![]() nie będzie to głupio wyglądało,spoko ta cena wskazuje na to,że ona miała złoto albo srebro wplecione we włosy ![]() Cytat:
![]() a my nie będziemy mieli dziewczyny do śpiewania tylko skrzypaczkę plus organy ![]() wow też już chcę mieć 200 dni |
||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
no naprawde
jak sobie pomysle ze do swiat tylko 3 miesiace to az nie wierze
|
|
#4328 |
|
BAN stały
|
Cześć ponownie.
Najpierw nawiąże do odpowiedzi do moich postów,a póżniej nadrobie co napisałyście.I co do tamtej piosenki,disco polo,czy nie mi się podoba.Fajnie się przy niej będzie bawić,noi nie tylko przy takiej piosence. ![]() Lain,no widzisz jak faceci sobie słodzą.Ja znowu dziś usłyszałam to samo co wczoraj widzisz jakiego masz fajnego przyszłego męża. ![]() Wróciliśmy z zakupów,wracamy z lidla i co znow zapomnieliśmy kupić jajka. ![]() Tak w ogole,przy sniadaniu zwaliłam kosmetyczke i rozbiłam lakier do paznokci który wylał mi się na dywan. Potraktowany został zmywaczem,ale i tak widać.
|
|
|
|
#4329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój tata kilka miesięcy temu urządził nowy wówczas dywanik... Zrzucił na niego żelazko |
|
|
|
|
#4330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jestem m.in. na psychologii milosci i czegos tamCytat:
W pn ide do gina, bo własnie dojadam ostatnie opakowanie tabsów, ciekawe czy mnie wyśle na jakies badania.no ja tez tylko podpięcie, tyle, że mam długie włosy. Ale nic, niech sobie zarabiają ![]() A co imienin to musze uświadomić tz, że dziś ma Wysłałam smsa na ta loterie Plusa - można wygrać mieszkanie i Alfę i jakąś kasiorę, Alfy sama bym nie kupiła mimo, że piękny samochód, więc jak wygram to się nie obrażę W banku tez mam taka lokatę, że mozna wyglac auto, zastanawiam się własnie czy nie wrzucić tam kasy![]() Włąsnie sobie zerknęłam na moja teczuszkę z zamówieniem sukni Ale fajnie, ze jest
|
|
#4331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja od rana zaliczyłam już wizytę u weta na drugim końcu miasta, potem spowrotem odwieźć kota i zawieźć jego krew do laboratorium, a że jest ono niedaleko pracowni sukien ślubnych, to zrobiłam dziś pierwszy krok w kierunku sukien ślubnych w realu Na razie tylko pooglądałam i porozmawiałam miło z Panią prowadzącą salon. Natomiast na czwartek umówiłam się do salonu Lisa Ferrera ![]() Miałam odkupić od kogoś suknię, ale jednak nie wytrzymałam i idę pomierzyć suknie Oczywiście o inne salony też pewnie zahaczę, ale Lisa Ferrera to mój głowny cel. No i Mamę zabieram ze sobą-jej chyba też będzie przyjemnie widzieć mnie podczas mierzenia ![]() tancerka212 a kiedy szwagierka bierze ślub? Na pewno pisałaś, ale nie ogarniam tego
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4332 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W dodatku brzuch mnie nawala,bo dostałam okres. I musze iść robić obiad,a mi się nie chceeeeee. Kupilam sobie maseczke odzywczą do włosów,z tej samej firmy z kórej mam suszarke-Carino.I nic nie moge znaleść o niej w necie. |
|
|
|
|
#4333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie szukam na allegro jakiś fajnych pojemniczków na mydło w płynie i innych gadżetówwow!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze to nie byla jakas drogocenna narzuta ![]() Cytat:
TZ wlasnie tez tak ma ja w sumie po lekarzach nie chodze, bo nie mam zadnych problemow zdrowotnych (ginekologicznych rowniez - dzis bylam ), wiec ja zadnych abonamentow nie mam aczkolwiek TZ stwierdzil, ze jak bede jego zona to mnie podczepi tam pod siebie na wszelki wypadek (jako zona bede miala taniej ) i stwierdzil, ze jak bede w ciazy to mi sie taki pakiet ciazowy wykupi gdzie za darmo sa wszelkie wizyty, usg i takie tam ![]() Cytat:
a jeszcze taaak mi sie spac chcialo i takie to meczace bylo... i jeszcze ta pogoda... ![]() ja na szczescie weta mam niedaleko domu, bo nie wyobrazam sobie jechac przez cale miasto z kocia gromadka (zazwyczaj je hurtowo bierzemy do weta )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-29 o 18:09 |
|||
|
|
|
#4335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio robię sobie naturalne mazidła na włosy z nafty kosmetycznej, oliwy, oleju rycynowego, capivitu i cytrynki zaraz nawet mam zamiar zrobić![]() Cytat:
Na suknie nie patrzę, czasem mnie wexmie na ogladanie to mam katalog na kompie a tak to teczuszke z zamowieniem mam na półce nad biurkiem i tak jak czasem spojrze do góry to widzę Przejde sie do salonu jakoś niedługo z przyjaciółkami i zapytam czy wszystko ok z moim zamówieniem, bo w razie czego Lorne można zamowic tylko do końca października, więc niech lepiej sprawdzą Jak jeszcze będzie nodel salonowy to pokażę dziewczynom i kolczyki obejrzymy![]() Cytat:
I nie musze byc żoną Też nie mam problemów ze zdrowiem, ale w pakiecie mam kompleksowe badania wszystkiego co mozliwe, tylko musze sie na to umówić i to polega na tym, ze w ciągu dwóch dni robią wszystkie badania. W sumie jak juz płace ten abonament to warto to wykorzystać Tylko jakos od roku nie moge sie zebrać![]() Dostałam dziś nowy numer National Geographic i jako prenumerator mam pełno zniżek m.in. w travelplanet, wiec podróż poślubna kupimy taniej
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwal się do którego weta chodzisz? Wielu już znam, a pewnie wielu jeszcze poznam ![]() Ja ze swoimi osobistymi kotami chodzę do innego, a z tymczasowymi do innego
|
|
|
|
|
#4337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że jeszcze kuchni i salonu nie mamy bo jednach wyposażenia tych pomieszczeń jest więcej niż łazienkowego w tym całym home%you.. ale pójdę to może coś mnie zainspiruje![]() Cytat:
![]() noooo jak twoja suknia jest do zamawiania tylko do października to pilnuj jej dokładnie tęsknię za Kasią
|
|
#4338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie - ciezko sie zebrac TZ tez juz sie od roku zbieral wlasnie na takie kompletne badania zebral sie jak mu trzeba bylo zaswiadczenie na uczelnie i wyszly te dziwne badania (ktore jednak wcale nie okazaly sie bledem laboratorium ).. . jutro idzie w koncu na usg, bo juz dwa razy wizyte musial przekladac ![]() Cytat:
wszystko jest na miejscu lacznie z laboratorium (bo to klinika) no i fajni kompetentni lekarze nastepna wizyta za jakis miesiac - maluchy pojda pod skalpel ![]() no to ja zmykam z TZem na zakupy
|
||
|
|
|
#4339 | |||||
|
Zadomowienie
|
Jestem znowu
![]() Cytat:
A książek pewnie przeczytam cały stos podczas tych wstrętnych przerw Oby Twój był w porządku!![]() ![]() kiedy to zleciało?!![]() Cytat:
Mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić! Ja sobie kiedyś wypaliłam troszkę parkiet świeczką przykryłam dywanem i nikt do tej pory o tym nie wie![]() Cytat:
![]() Cytat:
cały dzień rozwalony![]() Opowiesz nam coś po wykładach z psychologii miłości? ![]() Cytat:
ile masz własnych a ile tymczasowych kociaków?
|
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale się dzisiaj wkurzyłam.. wrrrrrrrr byłam sobie dzisiaj u opromotora no i gościu sobie zaczyna za dużo wymyslac i każe mi robic co chwilę jakies badania.. nie dosc że przesiedziałam w labie ponad miesiąc to teraz cos dokłada.. mam juz dośc tej całej magisterki...a co myslicie o tym zebym broniła się kilka dni przed ślubem?? przynajmniej po slubie miałabym spokój.. a gdybym się spręzyła to naukę zagadnień mogę zacząc wczęsniej, wczesniej zrobić poradnię rodzinną hmm
|
|
|
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest w zasadzie klinika weterynaryjna, bardzo polecam![]() Cytat:
A moi rodzice najchętniej już kupiliby nam meble![]() Cytat:
Widać N. nie pochwala związków partnerskichI co w końcu z TWoim tż - piszesz że to nie błąd lab czyli on ma tak naturalnie czy jest na cos chory? Brat sie śmieje z moich trekingów, ze są malutkie, bo mam rozmiar 37 i przykłada swoje do nich i polewa
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluję, to już tak blisko ![]() Centi współczuję planu zajęć Miałam straszny dzień Wcześniej byłam w Urzędzie Skarbowym, i Pani się pomyliła i wzywali mnie przez telefon ponownie i kasa była do 13, i powedziała Pani w kasie facetowi który czekał że już zamknięte żeby nie czekał, a on się zaczął wydzierać na cały urząd, że co to za zwierzęta tu pracują itp. No nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje, strasznie agresywni są, nie mogę zrozumieć takiego zachowania, wiem za to jedno, to jak się traktuje innych zwróci się przeciwko tym osobom i będą tak samo traktowani przez innych ludzi. |
|
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiem oczywiście Sama nie wiem czego sie spodziewac po tym przedmiocie, powinien byc ciekawy![]() Cytat:
Jak Ci zalezy to czemu nie Ja też będę próbować, ale bez cisnienia, z reszta ja jestem leniuch, wiec pewnie obronie się po śłubie a moze i nawet po podróży poślubnej![]() Chyba, ze mnie promotor zmaltretuje ![]() Tancia ja za Kasią jeszcze nie tęsknię, jakos mi się wydaje, że ona mało siedziała na W. fakt, że natłukła najwięcej postów, ale póki co nie odczuwam jej nieobceności, bo ostatnio często znikała i się przyzwyczaiłam, ze jej nie ma co jakis czas
|
|
#4344 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ze swoimi chodzę do dra Klicha i dr Kułyk na ulicę Orlich Gniazd-są rewelacyjni. Przed tym jak do nich trafiłam "zaliczyłam" z 5 innych lecznic w Krk. A z tymczasami jeżdżę do lecznicy na ulicę Kordiana. Weci tam są przesympatyczni. Nawet udało mi się asystować przy kastracji i sterylizacji kiedyś Cytat:
A poza tym po prostu chyba fajnie jest pomierzyć suknie ![]() Mamy z Tż-tem dwie koteczki- Tosię zabrałam z krakowskiego schoniska, a Selectę adoptowałam z azylu "Cichy Kąt". W tej chwili mamy trójkę tymczasów- Zefira (6-miesięczny kocurek, jeszcze nie wie że w piątek straci co nieco spod ogonka ![]() W sumie 5 kotów i my
|
|||
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak właśnie ci zasrani fachowcy się spieszą.. oczywiście murarza od miesiąca nikt nie widział mimo że codziennie mówi że "jutro" przyjdzieniby fajnie podczas pierwszego wypadu po suknie mało się nie zsikałam ze szczęścia, podczas drugiego stwierdziłam że to jednak nudne, podczas trzeciego szlag mnie trafił, a podczas czwartego kupiłam suknię od razu w pierwszym salonie do jakiego z rana poszłam bo już miałam dość.. także życzę każdemu żeby pozostał w tej pierwszej fazie radości z wypadu do tego bajkowego świata jaki panuje w salonie
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ogóle nie odczuwam szaleństwa sukniowego. Mam upatrzony jeden sklep w Poznaniu i czekam tylko, aż siostra będzie miała czas i podjedziemy, bo mają fajne wyprzedaże. A ja z wymagań mam tylko takie, że najlepiej jednoczęściowa i z ramiączkami, a fason, krój, kolor itp. są mi zupełnie obojętne...
|
|
|
|
#4347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wróciłam, byłam jedynym singlem, ale byłam z przyjaciółką i jeszcze jedna koleżanką i ich Narzeczonymi i nie było tak źle.. w sumie to takie bardziej organizacyjne spotkanie było - ekspresowy ksiądz ) trzy spotkania z jakimś małżeństwem i dwa z Panią Psycholog z poradni ksiądz stwierdził, że tak w listopadzie powinniśmy być już po kursie
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to poszalejemy ze szwagierką uuuu ![]() ale ci fajnie że już idziecie na te nauki... ja pewnie dopiero w marcu pójde no ale coś muszę sobie zostawić na przyszły rok bo jak tak dalej pójdzie to będę miała wesele szybciej zorganizowane od szwagierki
|
|
#4349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja na nauki mam zamiar iść w październiku, jak tylko ogłoszą termin kursu. Bo ciągle nie mogę się tej informacji doczekać |
|
|
|
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my chcemy to teraz załatwić, bo akurat taka pogoda za oknem, jesiennie już to można sobie jeden wieczór poświecić w tygodniu a następne nauki mamy dopiero na wiosnę ale wtedy raczej nie będziemy mieli czasu by to załatwićbo ta suknia ( ), zaproszenia, kwiaty, garnitury, samochody, wieczory panieńskie i w ogóle ![]() w ogóle ksiądz tez sie okazał fajny pod tym względem, że powiedział że jeśli komuś np. wypadnie coś, będzie w pracy to może spokojnie się umówić z nim na indywidualne spotkanie, nie ma żadnego problemu... albo np. jak ktoś nie chce tak to równie dobrze może przyjść na wiosnę wtedy kiedy będzie ten temat omawiany i już
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

w sumie on tak jak ja nigdy nie choruje, wiec moze lepiej nie kusic losu
i nie ma kadzidelek 
w szoku byłam, wiem że to sporo kosztuję, ale bez przesady
dodam że nie zarabia najniższej krajowej tylko że jest tak rozrzutna że to tylko i wyłącznie jej wina że kasy nie nazbierała.. no i teraz od rana mi katuje głowę żebym ją gdzieś do salonów z sukniami poumawiała to może coś z wyprzedaży jeszcze uda się zgarnąć... o losie......... co ja się z nią mam...
jasne...

A byłaby impreza, bo wyprawiamy mojego barta imieniny-taki mały cwaniaczek zaprosił sobie gości
ale już malutko

dobrze, ze to nie byla jakas drogocenna narzuta