Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 14:08   #1981
AJKB
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
no wlasnie moja tez ni stad ni z owad pokazala kg wiecej. Byl dzien grzeszenia to dzis mamy dzien ryczenia rrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy
Oficjlanie ustalam dzien dzisiejszy dniem narzekadla
Ale ja nie grzeszyłam...normalnie białka miałam i się ich trzymałam, i do tego przeziębiona jestem...może te leki mnie tak "napuchły"
Jak grzesze i tyje to nie narzekam- wiem przynajmniej co sie stało (przyczyna=skutek)
Chyba sie na kilka dni na moją wage obraże...

Edytowane przez AJKB
Czas edycji: 2009-09-29 o 14:10
AJKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 14:21   #1982
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaania Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie Dukanki
Tak sobie czytam, czytam i próbuj się przygotować na to co mnie czeka. Podjęłam meską decyzję i od 1 października startuje z dietką. Teraz wymiatam, to co zostało w lodówce, żeby później nie daj Boże , nie kusiło
Jutro robię oficjalne ważenie i mam nadzieje na efekty w przyszłości.
Liczę na wsparcie i dobre rady
Buziaki
Witaj kaaania

Powiem szczerze, że jestem ciekawa Twoich pierwszych wyników ważenia i mierzenia (z jakiego pułapu startujesz)

...ale tak jak radzi Didier zacznij od przeczytania książki

Powodzenia

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez AJKB Pokaż wiadomość
Dla sprostowania - ligawa to jest mięsięń w szynce (może byc wołowa, ale wieprzowa tez istnieje)
Moja ligawa była cielęca

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:00   #1983
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
7 kg w 2 miesiące to mało ?????

A ja sobie znów idę zrobić koktajl, tylko dziś spróbuję z kakao
nie nie mało,ale tak bardzo się staram nie grzeszę już praktycznie zrezygnowałam nawet z dukanowskich przysmaków,a tu idzie dość wolno z wynikami które osiągają inne dziewczyny.Tak jak pisałam jestem zadowolona ztego co udało mi się zgubić.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Witam serdecznie wszystkie Dukanki
Tak sobie czytam, czytam i próbuj się przygotować na to co mnie czeka. Podjęłam meską decyzję i od 1 października startuje z dietką. Teraz wymiatam, to co zostało w lodówce, żeby później nie daj Boże , nie kusiło
Jutro robię oficjalne ważenie i mam nadzieje na efekty w przyszłości.
Liczę na wsparcie i dobre rady
Buziaki
Witamy w rodzince dukanowskiej,oczywiście że znajdziesz tu wsparcie i rady.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:01   #1984
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
nie nie mało,ale tak bardzo się staram nie grzeszę już praktycznie zrezygnowałam nawet z dukanowskich przysmaków,a tu idzie dość wolno z wynikami które osiągają inne dziewczyny.Tak jak pisałam jestem zadowolona ztego co udało mi się zgubić.

hej laski to co ja mam powiedziec i tez nie zajadam dukanowych przysmakow, chociaz nie odmawiam sobie kakao moze ze 3 razy w tygodniu ale skrobi kuku nie uzywam od dwoch tygodni
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:11   #1985
_kasiulka_
Rozeznanie

dzień dobry,późno bo późno ale jestem przyszlam niedawno od fryzjera odrazu czlowiek ma lepszy humor waga jakoś bez zmian no ale po wypadzie w gory dam jej troche odpocząć chociaż ja ostro dalej na diecie. ide własnie zrobić sobie obiad.

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:22   #1986
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Didier Pokaż wiadomość
hej laski to co ja mam powiedziec i tez nie zajadam dukanowych przysmakow, chociaz nie odmawiam sobie kakao moze ze 3 razy w tygodniu ale skrobi kuku nie uzywam od dwoch tygodni
Kochane moje siostrzyczki dukanki,popatrzcie na to wszystko tak "żeby było lepiej musi być gorzej"Przecież pisał nasz doktorek że mogą być przestoje nawet kilka tygodni więc musimy być bardzo cierpliwe.Może choć trochę wam humorki poprawię,pomyślcie sobie ile dziewczyn czeka na wasze rady,jesteście tu bardzo potrzebne,dajecie nowym dukankom nadzieje że im też się uda,tak było właśnie ze mną gdybym nie trafiła na to forum to niewiem czy byłabym jeszcze na diecie.Więc dziekuję Wam wszystkim,bo każda w którymś momencie dodała mi siły do dalszej walki z tymi okropnymi kilogramami:r oza:.
Stary 2009-09-29, 15:24   #1987
BogaczKa22
Zadomowienie

A ja już po obiadku Zjadłam sobie resztę wczorajszej ligawy, mmm... pychotka
Na drugie śniadanko był tradycyjnie koktajl a na kolację... jeszcze nie wiem co, coś się wymyśli

Teraz muszę się wymiksować stąd, wrócę wieczorem, pa pa!

Dukan

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 15:31   #1988
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Kochane moje siostrzyczki dukanki,popatrzcie na to wszystko tak "żeby było lepiej musi być gorzej"Przecież pisał nasz doktorek że mogą być przestoje nawet kilka tygodni więc musimy być bardzo cierpliwe.Może choć trochę wam humorki poprawię,pomyślcie sobie ile dziewczyn czeka na wasze rady,jesteście tu bardzo potrzebne,dajecie nowym dukankom nadzieje że im też się uda,tak było właśnie ze mną gdybym nie trafiła na to forum to niewiem czy byłabym jeszcze na diecie.Więc dziekuję Wam wszystkim,bo każda w którymś momencie dodała mi siły do dalszej walki z tymi okropnymi kilogramami:r oza:.

no to prawda ze gdyby nie forum to wiele z nas pewnie zrezygnowaloby ale przyznasz ze chcialoby sie cos wiecej
no i jakos nie przypominam sobie zeby doktorek pisal o takich dluuuugich zastojach, szczegolnie jak moj
Stary 2009-09-29, 15:31   #1989
cocci
Zakorzenienie

hehe, jaka dyskusja... aż z wrażenia posżłam po Kuchnię Polską i w neij ligawa nei figuruje :brzyda l: za to wikipedia podaje, ze to odpowiednik schabu wieprzowego... :brzyda l: co by nie było, podejrzewam, ze smaczne było

przytulaski dla pogniewanych z wagą; gratulacje, dla tych pogodzonych

a u mnei chyba jest systematyczność: 2x w dół, raz do góry, 2x w dół i raz do góry... wychodziło by, ze jutro do góry

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:37   #1990
aloes61
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
no wlasnie moja tez ni stad ni z owad pokazala kg wiecej. Byl dzien grzeszenia to dzis mamy dzien ryczenia rrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy
Oficjlanie ustalam dzien dzisiejszy dniem narzekadla
Witam Proteinki i ja też mam humor na bakier bo waga wskazała 05kg więcej i tak się zastanawiam może coś jest w powietrzu że prawie wszystkie mamy na wadze więcej ale głowa do góry i do przodu idziemy dzielnie z dietą . Jutro będzie lepiej.
aloes61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:45   #1991
Didier
Rozeznanie

spadam dziewczyny, do jutra

...ktore podobno ma byc pare deko lzejsze od dzisiaj

pa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 15:53   #1992
agus30
Raczkowanie

Witam Proteinki. Ja całe szczęście dziś o,5 kg na minus.Bardzo się z tego powodu cieszę,tylko coś mi zaczyna skrobać w gardle,jakieś choróbsko będzie pewnie brało Musze się podkurować zanim mnie całkiem zwali choroba a sama z dziećmi w domu jestem .
1 grudzień Start III faza
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:53   #1993
cocci
Zakorzenienie

didier - bo będzie. Trza w to wierzyć :d

a zapomniałam Wam napisać: pasek przy spodniach zapinam juz 2 dziurki bliżej niżjeszcze tydzień temu

Stary 2009-09-29, 15:59   #1994
_kasiulka_
Rozeznanie

a ja robie sobie takie dziwne coś na obiad
znalazłam to gdzieś tu w przepisach...

pierś z kurczaka z twarogiem P
pierś z kurczaka
chudy twaróg
cebula
czosnek
zioła (prowansalskie i inne jakieś, kto co lubi)

robi twarogowy farsz - mieszam różne składniki z twarogiem, np te co podałam wyżej, mozna tez zrobic np twarożek czosnkowy, obojętnie, byleby smakowało i spełaniło zasady Dukana (lubie tez z fetą light), mozna do farszu dodac surowe jajko
piers rozkraja sie tak (właściwie robi dziure) zeby ją nafaszerować, zawija sie w folie aluminiową i do piekarnika na pół godzinki

pycha! mozna zjadać z sosem na bazie jogurtu naturalnego

--->tylko ktos nie podal w jakiej temp ;/ ale zobaczymy czy dobre

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:38   #1995
paulina22
Raczkowanie

Ehhhh jestem taka zła dzisiaj że szok!!!!!!Co ja najlepszego zrobiłam<głupek> moja waga sięgała juz 54,4kg a dzisiaj....57.5!!!!!Nie iwerze poprostu jestem załamana ale przez co???przez swoja głupote i słabosci:-(:-(a tak sie cieszyłam....i dupa.Zaczeło sie od piatku kiedy podjadłam dosc sporo chrupek na mleku muszelki czekoladowe plus z poł paczki paluszkow, sobota ciasto z jabłkami i podjadałam sałatke z majonezem, niedziela była w miare niegrzeszna , poniedziałek w maire a dzisija to znowu przesada bo z 4 ciastka jakies kokosowe + z 8 cukerków typu michałki:-( i łyzka masła orzechowego!!!Poprostu nie iwerze nie miałam takich napadów jeszcze to chyba juz ta pogoda sie zbliza i mi sie zrec chce za przeproszeniem a pozatym mam problemy z miesiaczka bo juz 3 miesiac nie mam i pewnie przez to ze jej brak a uczucie jakbym była przed...jak mysliscie zbije tez 3kg spowrotem jak sie postaram??:-(((Ehhh trace chyba siły a nie chce!!!!!Pomocy podbudujcie mnie bo wymiekam:-(
paulina22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 17:06   #1996
margaa
Rozeznanie

Kochane z tą wagą to naprawę jest rożnie przedwczoraj sie rano ważyłam i nie mogłam uwierzyć 59,4 kg a następnego dnia 61,2 kg a dzis 60,4 dziwnie się to wszystko chwieje ale znowu powracam na system 1/1 bo wtedy najmniej mnie kusi. Dziś na śnadanko pomidorek ogórek plus serek wiejski obiadek warzywka z patelni plus kurczaczek a kolację omlecik mniam . Trzymajcie sie dziewczęta damy rade zrzucimy to i owo

Edytowane przez margaa
Czas edycji: 2009-09-29 o 17:08
margaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 17:20   #1997
cocci
Zakorzenienie

paulina - wydaje mi się, ze nie ma co płakac, stało się i teraz trza z tym walczyć. Dla pewności pochowaj wszytskie kusiciele głeboko, albo poproś kogoś, niech to zrobi za Ciebie, albo daj innym do zjedzenia

margaa - hehe, mamy 1/1 w kratkę ja mam dzisiaj P

Stary 2009-09-29, 18:34   #1998
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulina22 Pokaż wiadomość
Ehhhh jestem taka zła dzisiaj że szok!!!!!!Co ja najlepszego zrobiłam<głupek> moja waga sięgała juz 54,4kg a dzisiaj....57.5!!!!!Nie iwerze poprostu jestem załamana ale przez co???przez swoja głupote i słabosci:-(:-(a tak sie cieszyłam....i dupa.Zaczeło sie od piatku kiedy podjadłam dosc sporo chrupek na mleku muszelki czekoladowe plus z poł paczki paluszkow, sobota ciasto z jabłkami i podjadałam sałatke z majonezem, niedziela była w miare niegrzeszna , poniedziałek w maire a dzisija to znowu przesada bo z 4 ciastka jakies kokosowe + z 8 cukerków typu michałki:-( i łyzka masła orzechowego!!!Poprostu nie iwerze nie miałam takich napadów jeszcze to chyba juz ta pogoda sie zbliza i mi sie zrec chce za przeproszeniem a pozatym mam problemy z miesiaczka bo juz 3 miesiac nie mam i pewnie przez to ze jej brak a uczucie jakbym była przed...jak mysliscie zbije tez 3kg spowrotem jak sie postaram??:-(((Ehhh trace chyba siły a nie chce!!!!!Pomocy podbudujcie mnie bo wymiekam:-(
Pogoda pogodą,grzeszki swoją drogą,ale te problemy z miesiączką to jest napewno to.Głowa do góry będzie dobrze.
Stary 2009-09-29, 18:54   #1999
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Witamy w rodzince dukanowskiej,oczywiście że znajdziesz tu wsparcie i rady.
cześć,
kupno książki to akurat była pierwsz rzecz, którą zrobiłam jak postanowiłam się odchudzić. Chciaż koleżnak z pracy własnie stosuje te dietę i to mnie chyba zmobilizowało najbardzie, efekty jej pracy ale książkę oczywiście już przeczytałam, a dopiero po kilku dniach zaczęłam szperać w necie i trafiłam na to fajowe miejsce
Mam 155cm wzrostu i ważę 87kg, chociać wydaje mi się jakby to było duzo dużooo więcej.
Właśnie wróciłam z prawie "ostatniej wieczerzy", nie dietowej. Jeszcze jjutro szybki rekonesans po przepisach, lista zakupów, i w czwartek start. Chociaż to chyba nie za dobry moment, bo okres się trafi mi na dniach, ale skoro męska decyzja podjęta, to trzeab się tego trzymac i od nowego miesiąca DIETA!!!
Życze wszystkim miłego wieczoru, do jutra.
Kasia
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 19:12   #2000
justAwomen
Przyczajenie

Cytat:
cześć,
kupno książki to akurat była pierwsz rzecz, którą zrobiłam jak postanowiłam się odchudzić. Chciaż koleżnak z pracy własnie stosuje te dietę i to mnie chyba zmobilizowało najbardzie, efekty jej pracy ale książkę oczywiście już przeczytałam, a dopiero po kilku dniach zaczęłam szperać w necie i trafiłam na to fajowe miejsce
Mam 155cm wzrostu i ważę 87kg, chociać wydaje mi się jakby to było duzo dużooo więcej.
Właśnie wróciłam z prawie "ostatniej wieczerzy", nie dietowej. Jeszcze jjutro szybki rekonesans po przepisach, lista zakupów, i w czwartek start. Chociaż to chyba nie za dobry moment, bo okres się trafi mi na dniach, ale skoro męska decyzja podjęta, to trzeab się tego trzymac i od nowego miesiąca DIETA!!!
Życze wszystkim miłego wieczoru, do jutra.
Kasia

Witaj Podobnie jak ja dopiero startujesz.
Ja "już" mam 2 dzień za sobą. I kilogramów też sporo do zrzucenia...Damy radę!!!
Pozdrawiam

Pozostałym Dukankom gratuluję wagowych spadków
justAwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 19:21   #2001
tracy
Przyczajenie

witajcie

pomimo bardzo grzesznej niedzieli WBIŁAM się dziś w spodnie przedciążowe, ,
jestem bardzo szczęsliwa

będzie ??????? 55 kg
tracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 19:45   #2002
agus8609
Raczkowanie

GG do agus8609

Dobry wieczór Dukanki
Moje waga stoi i chyba przestane się ważyć bo innego wyjścia nie widzę żeby się nie dołować.
śniadanko miałam jajko na twardo i serek wiejski.
Obiadek pałki z kurczaka w ostrej przyprawie pieczone rękawie.
Kolacja pasta z tuńczyka
I jakies 2l (herbata żurawinowa, cola zero, woda)
Nie mam już normalnie pomysłów na śniadania jajek mam dość eh szkoda gadać

Mam pytanie jaki serek homogenizowany kupujecie i najlepiej w jakim sklepie bo ja nie mogę znaleźć takiego żeby był w miarę chudy???
15.09.2009-9:15- 63kg
Faza I zakończona
20.09.2009- 61kg
Faza II
23.09.2009-60kg
06.10.2009-59kg

15.10.2009- 58kg miesiąc diety

agus8609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 19:45   #2003
lanka
Rozeznanie

Czesc dziewczyny!

Dzis zaczelam diete proteinowa. Probowalam jej raz, w lutym tego roku i szlo dobrze, ale odstawilam przed koncem pierwszego tygodnia. Jakos ciezko bylo w tym czasie. Teraz mysle, ze motywacja jest najwazniejsza.

Czytajac Wasze wpisy poczulam dodatkowego kopa i pomyslalam, ze moze to jest to czego mi potrzeba - takiego wsparcia na forum.

Bede wiec zagladac, pisywac, pytac i dodawac otuchy jesli komus bedzie jej trzeba

Serdecznie pozdrawiam!
lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 20:44   #2004
BogaczKa22
Zadomowienie

Oj dziewczyny Właśnie wróciłam od koleżanki u której byliśmy z wizytą i okazało się że to mała parapetówa I była sałatka makaronowa z ananasem i kurczakiem, i dwa ciasta z bitą śmietaną, i co... no i wszystkiego musiałam spróbować
Trochę się zastatawiam nad tą moją słabą silną wolą , bo przede mną jeszcze w październiku dwie zapowiedziane imprezki. Najpierw kawowo-ciastowe poślubne u koleżanki a drugie to 50 urodziny pracodawcy mojego małża. Ten facet to prezes jakiejś firmy ubezpieczeniowej więc ta impreza to będzie więcej niż wesele Już zapowiedział, że będzie żarcia co niemiara, no i oczywiście hektolitry wódy, której szczerze niecierpię, bleh. Chciałabym się wymigać chociaż z tego drugiego tylko nie wiem jak bo gość baaaaardzo chce żebyśmy przyszli razem ale ja baaaaaardzo nie chcę

No, ale wracając do faktów - nagrzeszyłam i zastanawiam się czy jakoś sobie przedłużyć teraz dni proteinowe czy iść normalnie, czy jak

Dukan

Edytowane przez BogaczKa22
Czas edycji: 2009-09-29 o 20:46
Stary 2009-09-29, 20:50   #2005
Isabelll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus8609 Pokaż wiadomość
Mam pytanie jaki serek homogenizowany kupujecie i najlepiej w jakim sklepie bo ja nie mogę znaleźć takiego żeby był w miarę chudy???
Ja serek homogenizowany kupiłam dzisiaj w Lidlu, nie wiem dokłdnie jak się firma nazywa ale są w takich błękitno białych opakowaniach są na odtłuszczonym mleku. No i dostępne są tam inne produkty z tej "serii"

Ja jakoś się trzymam, choć było ciężko bo małe "party" było w domu, ptasie mleczko, cukierki z czekolada, chipsiaczki moje kochane. A ja siedziałam z serkiem homogenizowanym wymieszanym z odtłuszczonym kakao i wytrzymałam! Z wagą planuję pogodzić się w piątek

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:42   #2006
kuleczka18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus8609 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dukanki
Moje waga stoi i chyba przestane się ważyć bo innego wyjścia nie widzę żeby się nie dołować.
śniadanko miałam jajko na twardo i serek wiejski.
Obiadek pałki z kurczaka w ostrej przyprawie pieczone rękawie.
Kolacja pasta z tuńczyka
I jakies 2l (herbata żurawinowa, cola zero, woda)
Nie mam już normalnie pomysłów na śniadania jajek mam dość eh szkoda gadać

Och bez obaw. Zaczęłaś się odchudzać 2 tygodnie wcześniej ode mnie a masz już 60 kg, chciałabym. Niestety teraz nawet trudno mi schudnąć te ostatnie 6 kg, a wcześniej schudłam 11 może organizm już jest zmęczony dietami? Wiem,że za mało sie ruszam. Kiedyś potrafiłam jeździć na rowerku po 2 godziny dlatego tak chudłam.
Nie załamuj się. Ja właśnie się prawie wykurowałam i wejdę jutro na wagę- mam nadzieje,że zobaczę 62 kg bo jak nie to się załamie. Straciłam przez miesiąc diety tylko 2 kg ale pocieszam się ,że do półmetka zostały mi 3 miesiące więc może jakoś schudne te ostatnie kg.
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:57   #2007
BogaczKa22
Zadomowienie

Rzeczywiście marudny mamy dzień dzisiaj To napewno przez tą deszczową pogodę Przecież trzeba mieć na co zwalić

A swoją drogą to boję się, że po dzisiejszych grzechach nie zobaczę jutro spadku na wadze I co ja biedna teraz zrobię

Teraz to ja pójdę spać chyba ale najpierw muszę jeszcze trochę wody wypić...

Dukan

Stary 2009-09-29, 22:28   #2008
Isabelll
Raczkowanie

Ja coś dzisiaj miałam problem z tą wodą ale jutro postaram się wypić wystarczająco dużo

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 06:31   #2009
BogaczKa22
Zadomowienie

Dzieńdobry wszystkim Wstajemy, wstajemy!!!

U mnie już po porannym ważeniu i tak jak spodziewałam się, czyli po wczorajszym grzechu 0,2 kg do góry Trudno... ale dziś będzie lepiej Zwłaszcza, że pogoda nam się zapowiada pięknie dlatego może dziś nie będziemy takie marudne jak wczoraj

Dukan

Stary 2009-09-30, 06:48   #2010
tracy
Przyczajenie

moja silna wola wróciła

byłam wczoraj na proszonym podwieczorku, był tort z batidy, ciasto z owocami i kruszonką , drożdżowe z serem , winko i miód pitny.
moja rodzinka mlaskajaco zajadajaca się i narzekająca na nadwagę
i JA siedząca wśród smakołyków , pijąca kawę ze słodzikiem i delektująca się bieluchem,

niezle co????: oklaski:klaski :

będzie ??????? 55 kg
tracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości