|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]()
|
|
#4382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym brała jeśli sa ładne![]() Cytat:
Cytat:
a ostatnio trafiłam nawet 2 A mo tata wygrał w zeszłym tygodniu 270 zł, bo trafił 4 i chyba 3 albo 4 trojki, farciarz, ale on jak kupuje to za 40 zł, bo bierze na chybil trafil iles tam i jeszcze jeden kupon to sa nasze liczby tzn. mamy, taty, brata i moje W sumie prawie zawsze trafia 3.Dobra ja spadam spać paaaaa A wiecie co - dziś jak sie obudziłam to pomyśłalam, że ja nie chce do szkoły, bo trzeba wstawać...tzn. ja nie musze wstawac wczesnie rano, bo mam najwcześniej na 10.45 zajęcia ale i tak głupio
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też uciekam, ciao ciao
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Ale numery były w lotku....beznadziejne.... 6,14,28,44,45,48
A ja głupia kupiłam 5 zakładów za 10zł i nawet pół liczby nie miałam!!! ![]() Idę spać. Obraziłam się na ten cały totalizator |
|
|
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze po tym usg cos sie wyjasni... a jak nie to juz nie wiem. bedzie go trzeba na bardziej szczegolowe badania wyslac moze... choc to moze byc podobnie jak z ta anemia, ktora mial - przyczyny do dzis pozostaja nieznane ![]() wiadomo tylko, ze trzeba bedzie to zelazo jakos obnizyc, bo taki poziom grozi uszkodzeniem serca i innych narzadow wewnetrznych ![]() Cytat:
w Arce pewno takiej mozliwosci nie bedzie w sumie nie zalezy mi ![]() mi Arka odpowiada - milo i profesjonalnie (i blisko ) troche drogo, ale mam pewnosc, ze to fachowcy i nic zlego kotkom nie zrobia ) z reszta troche sie juz tam najezdzilam, bo jak leczylismy kitka (mial niewydolnosc watroby) to codziennie na kroplowki z nim jezdzilismy, bo nie chcial niczego biedny jesc moglismy go tam zostawic na pare dni na te kroplowki, ale nie chcialam go tam zostawiac samego - wolalam go dowozic. tam tez go uspilismy jak nie bylo juz nadziei, a napady padaczki go wykanczaly ![]() Cytat:
fajnie tak 5 kociaczkow u mnie juz cudem ojciec zgodzil sie na trzy wlasciwie to tego trzeciego wyplakalam w kwietniu kiedy po uspieniu mojego jednego kotka postanowilismy przygarnac jakiegos malutkiego, zeby nasz Benio mial towarzysza, bo tak sam to by zdziadzial mial byc jeden kotek, ale lezka mi skapnela tez nad drugim i sie zgodzil - ufff wiec jest teraz wesola trojca - 11,5 letni Benio i 5 miesieczni Czesio i Franek ![]() a jak bede mieszkac z TZem to jest konsensus na dwa kitki (brytyjczyk + dachowiec) i pytona krolewskiego ![]() ale sobie kupilam fajna bardotke bardzo dobrze sie trzyma, bo wygumowany jest nie tylko dol, ale cala dookola i jeszcze nowe sexi ponczoszki z koronka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-29 o 22:33 |
|||
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem zadowolona z zakupu i głupie 400zł mi tego zadowolenia nie zabierze![]() Cytat:
tylko mi się ostatnio płytki teściowej podobały bo były takie duuuże a teraz pomysł malutkich i małego kręćka można dostać![]() cos mi sie wszystko nie pocytowało i już nie wiem co chciałam powiedzieć ![]() WIEEEEEEEEEEEM co chciałam powiedzieć Onaelka opowiadaj jak było !!!
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-09-29 o 22:49 |
||
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystko dokłądnie opiszę i pokaże zdjęcia tylko dojdę do siebie
![]() póki co straciłam głos zupełnie bo mi poszły struny głosowe ![]() orkiestra mi powiedziała, że jeszcze tk szalonej świadkowej nie widzieli a goście do tej pory mi mówią, że przeszłam samą siebie A płyty z wesela to już się boję |
|
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kociarą jestem od niedawna, więc na razie takich przeżyć nie miałam. U nas miała być Tosia (bo już była jak Tż poznałam Ale jak zakochałam się w Seli, to Tż nie miał wyjścia i musiał się zgodzić na adopcję ![]() A potem zgodził się na jednego tymczasa. Po jego wyadpotowaniu na następnego, który u nas pół roku czekał na dom, a potem uratowaliśmy trójkę kociąt ![]() Ale szczerze, to w kawalerce piątka kotów, w tym dwa kocurki z ADHD to za dużo. Co do kroplówek, to przy ostatnich choróbskach moich kociaków, szybkie szkolenie przeszłam i kroplówki sama robiłam Dobra kończę temat kotów, bo mnie z wątku wyrzucicie |
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja już się nie mogę doczekać relacji z weselicha Obejrzałam 2 nowe odcinki chirurów i jak bóbr ogląda któraś z Was chirurgów?Ide jeszcze jakiś serialik obejrzeć i zmykam spać
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
O w morde
W życiu nie nadrobię tych zaległości - to jest niewykonalne. Mam nadzieję, że o pierdołach gadałyście i nic ważnego mnie nie ominęło ![]() a jak ominęło to streśćcie pokrótce ploooossseee Jak mi opowiecie, to Wam pokażę dwie paryskie PM Dobra i tak Wam pokaże, bo Was lubię (i kazałam TŻ wyciągać aparat, żebym mogła Wam pokazać te zdjęcia). Myślę, że mogę wkleić zdjęcia tutaj bo PM chętnie do tych zdjęć turystom pozowały. Tak w ogóle to widzieliśmy 4 śluby (sobota była), ale dwie PM siedziały już w samochodach.
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-09-30 o 00:26 |
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kocice.
Na 11 idę do lekarza, do pracy już dzwoniłam, że chora jestem ale i tak będę musiała tam podjechać ze zwolnieniem, skserować listę obecności i pojechać do urzędu pracy. A taka słaba jestem
|
#4393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale wtedy ten kotek byl w tak ciezkim stanie, ze to bylo dla nas trudne psychicznie. wolelismy go zawiesc i odebrac za 2 godziny. przy okazji jeszcze go sobie lekarz codziennie ogladal.Cytat:
slub byl ![]() Cytat:
![]() no i jak? spodobal Ci sie Paryz? ![]() pierwsza wyglada lepiej, aczkolwiek obie nie zachwycaja ![]() o wlasnie mowili w tv, ze zapowiada sie piekny weekend dzis w Krk bezchmurne niebo taka jesien lubie
|
|||
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę skombinować od kogoś, bo mam ale u mnie nie działają![]() ![]() ![]() Oo to super, że będzie ładny weekend, bo jade z tżtem na grzyby ![]()
|
|
#4395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się okaże, że Twój tż tak ma i już![]() Cytat:
o tym samym pomyślałam Cytat:
![]() i jak Paryż? Czekam na wrażenia![]() Cytat:
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
cześć Wam
![]() kurcze miałam zaznaczone kilka wypowiedzi,żeby odpowiedzieć i mi się nie zacytowały no trudno Ja sobie od rana przeglądam bukieciki ślubne bo już sama nie wiem czego chcieć wkleję Wam co znalazłam ciekawego dla Lain też mam kilka żółtych,może Ci się coś spodoba
|
|
|
|
#4397 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
u mnie też nad Lublinem bezchmurne niebo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakiś straszny wirus panuje, co raz to ktoś przeziębiony nawet do mojej mamy do Szkocji dotarł i jest przeziębiona, najpierw mój TZ, potem Babcia z którą mieszkam, potem ja, i nawet dzisiaj miałam katar rano i biorę ciągle leki. Asiulku koniecznie idz do lekaża po antybiotyk żeby Cię szybko postawił na nogi, u nas lekarze jak się nie ma gorączki to nie chcą dawać antybiotyku, więc ja nawet nie byłam i leczę się tabcinem, ![]() Dzisiaj o 12 idę na spotkanie z kolezanką ze studiów i będziemy oblewać zdanie egzaminu ![]() Mój króliś jest cudowny, śpi ze mną na łóżku przez całą noc, tak jakby mnie pilnował żeby nikt mnie nie ukradł ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
cześć podobają mi się te pierwsze 4 z różyczkami, mają cudowny kolor, jakoś do mnie za to nie przemawiają takie bukiety zwisające, podobają mi się kule i takie dłuższe np. kalie |
|||
|
|
|
#4398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos nie moge wyczaic za to nowego odcinka Californication... chyba go nie wyemitowali, bo juz by sie pojawil na torrentach ![]() oj my sie z TZem na grzybach nie znamy, wiec sie nawet za to nie bierzemy, bo bysmy sie potruli ladna pogoda jak najbardziej wskazana Cytat:
fajnie by bylo jakby znalezli przyczyne i sie tym zajeli, bo tak to nie bardzo wiadomo z czym walczyc ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede musiala przez cos takiego przechodzic ![]() Szana za blade te zolte ![]() Cytat:
![]() http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=865 &poddzial=Artyku%C4%B9%E2 %80%9Ay%20wszystkie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-30 o 09:46 |
||||
|
|
|
#4399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() każde oblewanie jest dobre ![]() Twój królik tak jak mój kotek,uwielbia ze mną spać chyba nas kochają ![]() kurujcie się kochane,teraz jest chyba najgorszy okres,bo taki przejściowy i choróbska chwytają ![]() ja dla siebie też będę chciała właśnie takie nie zwisające tylko mam dylemat bo podobają mi się całe różowe bukiety z róż ale też takie mieszane kolory no i takie całkiem jasne-żółto białe![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Lain,chyba się nie popisałam ![]() http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...20Bouquet.html http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety.../22430397.html http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety.../36104809.html |
|
|
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do grzybków to my tylko jeden rodzaj zbieramy. Bo ten najbardziej znamy No antybiotykó nie powinno się dużo brać. Ja w tym roku 3 razy w ciągu 3 miesięcy chorowałam na zatoki i tylko raz dostałam antybiotyk. bo lekarka powiedziała, ze za duzo by było i niezdrowo. No i wyleczyła mnie innymi lekami, chociaż dłużej to trwało.
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam podobne zdanie odnosnie antybiotyków, z resztą to wcale nie jest takie proste, bo żeby antybiotyk miał sens to trzeba dokładnie trafić w te bakterie(czy co to tam jest) przeciw którym dany antybiotyk skutecznie działa i powinno się przepisywac antybiotyk dopiero po badaniach typu wymaz itp. żeby rozpoznac wroga nie przepisywac tak na hurra.
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w Arce tez jest kilka gabinetow, ale ze kolejki tez sa to nie ma sensu zajmowac gabinetu na tak dlugi czas z powodu kroplowki. z reszta w czesci dla zwierzatek pozostajacych sa takie boksy gdzie sobie moga spokojnie polezec na kocyku i odpoczac Cytat:
![]() dalej moj ulubiony to: |
|||
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajny
Taki intensywny zółty Podoba mi się. No i moje kochane storczyki
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też chcę storczyka we włosy Ale jeszcze nie wiem jaki kolor
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie sobie patrzę na ciuchy na fitness w decathlonie i chyba dziś pojade cos kupić Zajęcia mam w takich godzinach, ze będę mogła przed albo wieczorkiem chodzić na fitness tylko musze znaleźć klub z miejscem parkingowym Do aqua parku mogłabym chodzić pieszo w ramach rozgrzewki, ale tam jest chyba drogo.Brat jedzie w góry na weekend i nie chce mnie zabrać (nie dziwię się mu )i się będe nudzić, bo tż jedzie na jakieś sympozjum a póxniej na impreze i będzie dopiero w niedziele. A moje przyjaciółki nie chodza po górach...chociaż jedna chciała, jechac bo dawno nie była to jej zapytam Tylko pewnie tż nas nie puści samych w góry Mam straszna ochote gdzies jechać.
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mnie naszło na oglądanie storczykowych bukietów. Tyle ich jest, że nie wiem któy wybrać
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że tych ze swojej oferty tez nie zrobia w 100% identycznych jak na zdjeciu, ale na pewno nie będzie odbiegał znacząco od wzoru![]() Zmęczyłam sie szukaniem klubu fitness, pewnie wyląduję tam gdzie zwykle, ide na rowerek, bo jest piękna pogoda
|
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() tylko sobie tak przeleciałam co tam naskrobałyscie ![]() a jaki tytuł nastepny zapodamy Mnie się podobał "prawie zony" ale top mozna zrobic w 2010 ![]() Cytat:
![]() co do wczesniejszej obrony to nie chcę się nakręcać.. trzeba wszystko pozaliczać więc bedę się tym martwić w marcu.. chociaż bym była już po slubie mgr, w czercu moglibyśmy sobie gdzieś wyjechać (wstepnie planowalam lipiec po obronie) i mogłabym potem pracy już szukac, żeby TŻ nie musiał mnie utrzymywać.. co do bukietu to myslałam o tulipanach, albo takie długie kalie, bo jesli będę miała suknię bardziej dopasowaną to chyba takie bukiety zwykłe nie będą pasować
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Nadrobiłam Widzę, że przygotowania idą pełną parą. Trochę mnie nastraszyłyście, że tego fryzjera trzeba tak wcześnie załatwiać. Mam nadzieję, że ta moja upatrzona będzie miała jeszcze wolne terminy Muszę Wam się pochwalić, że poprzymierzałam wczoraj trochę ślubnych sukni/sukien . Najlepszą wklejam w załączniku. Mam niezły dylemat, bo mogę ją kupić za 350 zł No ale to nie jest suknia moich marzeń... TŻtowi i siostrze bardzo się podobam w niej. Moje zdanie o niej jest takie, że jest ładna ale nie zachwycająca Góra mi się podoba, ale dół tak nie bardzo. Jest też opcja kupna innego dołu. Co Wy o niej myślicie?
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-09-30 o 11:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

Ja bym brała jeśli sa ładne

w Arce pewno takiej mozliwosci nie bedzie
moglismy go tam zostawic na pare dni na te kroplowki, ale nie chcialam go tam zostawiac samego - wolalam go dowozic. tam tez go uspilismy jak nie bylo juz nadziei, a napady padaczki go wykanczaly 

jak bóbr
W życiu nie nadrobię tych zaległości - to jest niewykonalne. Mam nadzieję, że o pierdołach gadałyście i nic ważnego mnie nie ominęło 
a jak ominęło to streśćcie pokrótce ploooossseee 
Na 11 idę do lekarza, do pracy już dzwoniłam, że chora jestem ale i tak będę musiała tam podjechać ze zwolnieniem, skserować listę obecności i pojechać do urzędu pracy. A taka słaba jestem
jakiś straszny wirus panuje, co raz to ktoś przeziębiony