|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
![]() teraz to niemodne chociaz czasami widze jakies pasemko pokarbowane w fryzurach slubnych albo sylwestrowych, ale mi sie nie podoba
|
|
|
|
|
#3872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście bardziej podoba mi się wersja blond ale w ciemnych tez ładnie zmija19 raczej jestem na nie dla karbowanych włosów,choć jeśli jest to zrobione ze smakiem i ogólnie ładnie komponuje sie z reszta fryzury to nie mam nic przeciwko...ojjj tak kiedys byl na to szalll
|
|
#3873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
angie według mnie w tyym blond wygląda sztucznie, ponad to ma spalone te wlosy, troche doczepione blee zobaczccie tu http://www.maxmodels.pl/justangie.html drugie i trzecie zdjecie
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1254248004 super ma te loki...jak widze takie zdjecia to odechciewa mi sie obcinac swoich...
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3876 |
|
BAN stały
|
ciii masz obsesje na punkcie dziewczyn z okolicy ?? pamietam ze juz raz wkleialas tu foty jakiejs znajomej dziewczyny
a jakas foteczka od siebie ??co do angiee to podoba mi sie w blond , z wczarnych bardzo traci ,ale najgorsze zjecie to z fotki gdzie ma od gory ciemo szare wlosy i spod spodu doczepione platynowe .. Strasznie to wyglada , te rude z platynowym blo na modelingu tez niezbyt atrakcyjne.. blee , ja karbowalam jak mialam 15-16 lat , kiedy byl taki trend i mialam prawdziwa obsesje , teraz by mi musieli pavulon wstrzyknac zeby sobie dala wlosy wykarbowac , nie podoba mi sie ani troche .. |
|
|
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie wiem kompletnie jak jej to ładnie powiedziec ze jest przez to tandetna![]() w sumie to nie moja sprawa co ona ma na głowie więc wtrącac sie raczej nie bede![]() takie dwu kolorowe włosy kojarza mi sie ze skunksem od razu- ohyda - jeszcze idzie przezyc jak dziewczyna ma cała głowe w blondzie a tylko od środka czarne albo brazowe wlosy, ale jak pracowała ze mna dziewczyna,która od polowy głowy miała juz czarne wlosy to rzygac mi sie chciało- szczyt bezguscia moim zdaniem Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-30 o 13:42 |
|
|
|
|
#3878 |
|
BAN stały
|
no bo takie pol na pol jest ohydne i sztucznie wyglada , jak jakis ogon doczepiony spod spodu , z czarownica mi sie kojarzy na tym 1 zdjeciu : http://www.fotka.pl/albumy/justangie...254297471#foto
http://www.fotka.pl/albumy/justangie...254292832#foto mogla juz pasemka tylko zrobic w ciemniejszym kolorze ale nie tak .. |
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do skunksa to ja ja pracuje w Gliwicach i normalnie mam wrazenie ze tam ta moda dopiero co weszła, pełno lasek z blond gora i ciemnym spodem szook
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
skunks the best
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-09-30 o 12:21 |
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
Szukalam dzisiaj plaszczyka takiego za pupe i normanie sie zalamalam
nie ma nic ciekawego.Jeden byl bardzo fajny welniany,prosty ze stojka ale mial rekawy"nietoperze"teraz niby takie modne i laduja je wszedzie ale mi osobiscie to sie nie podoba juz nie mowiac o tym ze chyba bym w tym zamarzla![]() A jak Wam sie podobaja nietoperki?
|
#3882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. www.justangie.fotka.pl ta dziewczyna zdecydowanie lepiej w blond włosach wygląda |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc każdy ma swoje zdanie ale mi się nie podobają takie poglądy, że jak karbowanie włosów było szałem kiedyś a nie jest teraz jest tandetne. I sumie poczułam się również zaatakowana tą wypowiedzią, bo ja rzadko karbuje włosy ale jednak i nie całe ale kilkanaście kosmyków z wierzchu i uważam że to nie wygląda tandetnie jeżeli komuś to pasuje i wygląda w tym rewelacyjnie to niech to robi i nie wszyscy podążają ślepo za modą która jest często zgubna i do kogoś nie pasują nowe trendy. Nie znam i nie widziałam nigdy twojej koleżanki, ale być może jest jej dobrze w takich włosach i lepiej się czuje w karbowanych niż w idealnie wyprostowanych. żeby nie było, nie był to żaden atak
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie angie podoba bardziej w blond ale nie tym z rudoscia
a co do roznokolorowych wlosow to duzo dziewczyn na slasku przynajmniej ktore sie robia na takie emo ma wlasnie takie skunksowe wloski choc nie tylko;/i tez raz na jakis czas(chyba ponad pol roku juz nie karbowalam) karbuje wloski, pasemka. i nie twierdze ze jest to tandetne, poprostu musi sie komponowac z caloscia i tyle.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-09-30 o 14:17 |
|
|
|
#3885 |
|
Raczkowanie
|
http://www.fotka.pl/albumy/uvodzicie...254297800#foto
![]() ktos sie martwi o odrost
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wogóle to np mnie osobiście smieszy jak np faceci wklejaja na fotke czy NK zdjęcia z imprez gdzie głownie widac na nim tylko alkohol- że niby jacy to oni imprezowi sa, albo jak stoją przy (często nie swoim ) fajnym aucie chodzi mi o takie zdjęcia typowo pokazowe(sztuczne)
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-30 o 15:08 |
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff przeczytałam wszystko w niecały tydzień
dobrze, że mam taką pracę, że mogę siedzieć na necie ile chcę No ale do sedna : mogę się tu do Was przyłączyć? Do AG to mi baaardzo daleko ale jak tu już nie jedna podkreślała podoba mi się ta idea dbania o siebie, pięknych, lśniących włosów i ładnej cery no dobra może aż tak źle nie ma ale za dobrze też nie jest...Postanowiłam się zmobilizować i bardziej zadbać o siebie i mam nadzieję, że nie tylko zdjęcia ale i także wy będziecie moja mobilizacją ![]() A i czytają ten wątek bardzo Was polubiłam ![]()
|
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fotka.pl/profil/Starbabydoll nie wiem czy to już tu było
|
|
#3892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie nie było tego Przecież takie osoby mają spaczony obraz samej siebie Chyba wszystkim kobietom podoba się inny typ urody, niż ten który sam reprezentują - białe się opalają, czarne wybielają, blondynki robią na czarno i na odwrót ale nic na silę Ot taka refleksja
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzydal :
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Rozeznanie
|
wiecie , że w LISTOPADZIE na kanale E! będą nadawać nowe odcinki KRÓLICZKÓW PLAYBOYA z tym , że z tymi nowymi laskami (bliźniaczki i jeszcze jedna blondynka) , tam jest dużo inspiracji co do stylu AG
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Poison zgadzam się z Tobą
ja rozumiem, że piękno to pojęcie względne no ale żeby się tak oszpecać..... wszystko z umiarem jest ok, no ale ten umiar trzeba znać ehhhh ![]() ja jeszcze niecała godzinka i do domku
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Co za piękność... co za klaun. Nie wiem- jestem tolerancyjna, ale to jest po prostu śmieszne. Białe usta, czarna twarz, wszedzie róż i plastik. Widać, że ta Pani nigdy w biurze pracować nie będzie, bo wszyscy myśleliby, że trafili do cyrku.
Okrutnie się wyraziłam, ale prawdziwie. Opisów pogratulować- nienawidzę jak kobieta wulgaryzuje publicznie- inteligencją się nie popisuje.
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No mówi, że o 10 lat starzej. A tak ogółem, ja jestem fanką idealnie prostych włosów, a jak czarne to po prostu odlatuję. ![]() Laski zastanawiam się nad tą eko skórką (wiecie tymi kurtkami), czarną. Jak myślicie warto kupić? Ja mam płaszczyk bardzo fajny, ale te kurteczki też mi się podobają https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1254248004 ta po prawej boskie usta! Ukradłabym jej |
||||
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie;/ |
|
|
|
#3900 |
|
BAN stały
|
aaaaaaaaaaaaa dziewczyny !! spojrzalam na profil uwodzicielki , przestraszylam sie ze jesli nie umaluje odrostow to bede wygladac za troszhe tak samo !! o bozeee , nie wiele mi brakuje , no z tym ze ja nie mam zeza ..
za to kolezanka stara baby doll , kolejny kosmita ? ale ta to juz tak maxymalnie , wyglada jak karykatura . albo transwestyta . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

a jaki jest Wasz stosunek do tego??

i nie wiem kompletnie jak jej to ładnie powiedziec ze jest przez to tandetna
w sumie to nie moja sprawa co ona ma na głowie więc wtrącac sie raczej nie bede

nie ma nic ciekawego.Jeden byl bardzo fajny welniany,prosty ze stojka ale mial rekawy"nietoperze"teraz niby takie modne i laduja je wszedzie ale mi osobiscie to sie nie podoba juz nie mowiac o tym ze chyba bym w tym zamarzla