|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
było 19 osób i większoś po 0 błędów
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ładnie... ![]() no ja w domciu robiłam po 0 błędów a na egzaminie miałam 2
|
|
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale odsiew. |
|||
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
nooo strasznie... dziewczyny nie przejmujcie się że nie zdałyście za pierwszym... ja zdałam za trezcim i jakoś nie przeżywam, a kasa już była szykowana na nastepny egzamin ![]() i kupię sobie za to boootki taaaakie piękniusie <3 ![]() mykam spać wejde wieczorem do was cipuleńki moje <3
|
|
#905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje tym co zadały a którym się nie udało, trzymam kciuki dalej za was
Cytat:
. Ale teraz się uda wierze w ciebie
|
|
|
#906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DontSaySorry a Ty już zapisana na kolejny termin?
i look up in the sky and i wonder why? Edytowane przez zabcia84 Czas edycji: 2009-09-30 o 15:43 |
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
jeśli zdam kolejny egzamin kiedyś to też sobie kupię botki
już mam upatrzone gratuluję tym co się udało
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, czepiacie się
Wiecie o co mi chodziło. ![]() Przecież to było pocieszające. xD Marta, nie chcesz, żebym do Ciebie przyjechała? ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj widziałam jak samochód zatrzymał się dosłownie 10 cm przed babką na rowerze. I to tak ze 2 metry ode mnie było. Ale się przestarszayłam, że w nią wjedzie.
|
|
|
#910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bylo mi strasznie gorąco.u mnie w grupie też pare osób poległo na testach sporo nie wyjechało też na miasto.Cytat:
to widzę, że tak jak ja, miałaś świetnego egzaminatora a tu dupa. ale dobrze, że sie nie smucisz ![]() ktos pytal czy zdawałam na innym aucie, niie. tylko wlasnie mialam 6 biegową skrzynię a wiadomo, uczyłam sie na 5, bo to od tygodnia sa te 6 w WORDach...Cytat:
![]() ja w sumie tez powinnam cos komentowac, kompletnie zapomnialam o tym, sama nie wiedzialam czy lepiej nic nie mowic, skoro egzaminator nic nie mowi... ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Beatka przyjeżdżaj |
|||
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynkii, widze ze pare osóbek zdało
gratuluje wszytskim tym co nie zdały nie poddawac się...Anitko a jak to ja chyba nie zrozumialam z Twojego posta, chcialas zrobic zawracanie w infrastrukturze przodem? bo zrobilas wkoncu tylem ale napisalas ze zamiast przodem to tylem....a mialas przeciez uzyc bieg wsteczny wyprowadz mnie z blednego rozumowania;Pnie mam czasu tu zagladacx w ogole rzadko siedze przy komputerze bo sie korkami zawaliłam o i tyle...wczoraj wymusialam pierwszenstwo:[ az mnie gosc obtrabił...miał racje ale jakos odruchowo wyjechałam...
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko
![]() Chodzi mi o włączanie świateł w samochodzie na egzaminie. Czy pokazując światła cofania po włączeniu zapłonu i wrzuceniu wstecznego puszczacie sprzęgło i idziecie pokazać, czy prosicie egzaminatora? Czy włączacie światła awaryjne i pozycyjne bez zapłonu? A te pozostałe światła to włączacie tylko na zapłonie, czy na włączonym silniku? Pytam głównie tarnowianki, bo wiem, że fizycznie tak można włączyć, tylko czy się egzaminator nie pluje, że akumulator siądzie. Chyba mnie pomroczność ogarnia powoli |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam wczoraj do pokazania cofania i poprosił mnie zebym właczyła je i wysiadla pokazac czy sie swieci. w ogóle przed tym zanim powiedział mi co mam do pokazania, poprosił o włącznie zapolonu ![]() mysle ze jakkolwiek zrobisz i skomentujesz - wyjasnisz czemu tak robisz (ze mozna awaryjne bez zaplonu np.) to bedzie dobrze. no, ale niech tarnowianki sie wypowiedza
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zadomowienie
|
Zawracanie przodem też jest z wykorzystaniem biegu wstecznego
.Tylko wjeżdża się przodem a wyjeżdża tyłem. Robi się je wtedy, gdy ta "infrastruktura" czyli wjazd na posesję czy inne c........stwo znajduje się po lewej stronie, a jak po prawej, to wjazd tyłem a wyjazd przodem. Tak jest wygodniej. A Anitce się to w stresie pomieszało. Przynajmniej ja tak zrozumiałam .---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
benia1169
malenstwo5 Powodzenia jutro.
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
jutro podziękujesz
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to w ogole u was wygladalo? Bo u mnie egzaminator sobie siedzial w aucie jak pokazywalam swiatla, co mnie dosc zdziwilo :P a zaplon byl juz wlaczony jak wsiadlam, nic nie musialam wlaczac, samochod na luk mi ustawil, jak wjechalismy do Pordu to tez sam parkowal :P I zmienilam zdanie, nie oddaje nikomu prawka heh :P mam nadzieje ze trauma nie pozostanie. |
|
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#920 |
|
Konto usunięte
|
właśnie właśnie.. co do świateł: które działają po odpaleniu silnika? Czy wszystkie mogą być na samym zapłonie? (pomijając pozycyjne i awaryjne)
|
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- No to Ty już będziesz po bólu, jak ja się będę pocić
|
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
oj na pewno nie!
Cytat:
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie przejmujcie sie
Nastepnym razem sie uda![]() Blue - jeszcze raz powiesz, ze sie nie nadajesz to zabko - glowka do gory bez sensu to mowienie cale, ze mnie puszcza .... ygh wedlug mnie powinni siedziec cicho jesli ktos puszcza a Ty jedziesz. Kochaja utrudniac i tyle.sorry - takze nos do gory to byl maly blad, wiec nastepnym razem musi sie udac! I egzaminator swietny XDNIE PODDAWAC SIE TYLKO DO PRZODU!!! MUSI SIE UDAC!! Jesli ja zdalam (do tej pory nie wiem jakim cudem i z jakiej racji .... ) to Wam MUSI SIE UDAC ![]() Trzymam kciuki za zdajace YOU CAN DO IT!!! ![]() Benia Malenstwo UDA SIE!! Trzymam mooocno kciuki! I czekam na zarowiasty napis ,,zdalam"
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-30 o 17:20 |
|
|
|
#926 |
|
BAN stały
|
dziś miałam jazdę z właścicielem mojej szkoły jazdy... ogólne sprawdzenie co i jak ... powiedział bym wcześniej hamowała i parkowała/zawracała wolniej to mam szansę zdać ... mam jeszcze 30 godzinę i jedną dodatkową przed egzaminem .. boję się... niby jest dobrze ale... z tym hamowaniem i wolniutko muszę się nauczyć ... aaaaaaaaa wierzyłam w siebie aż do wyjścia z placyku po tym co mi powiedział, jak tylko wyszłam już przestałam;/ porażka... ja do czwartku następnego nie dożyję ...
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Uu widzę że dzisiaj nienajlepszy dzień
Moja przyjaciółka też oblała tyle że na łuku. No nic może jutro będzie lepiej
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
DontSaySorry, zabcia84
Ja również mocno trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje!
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żeby mi było łatwiej powinnam wjechać przodem w czyjąś brame, wrzucic wsteczny i wyjechac tyłem. A ja glupia sobie wymyslilam wjazd tylem, zeby potem wyjechac przodem... Moze gdyby nie te lusterka, w ktorych nic nie widzialam:P oj dobra, zasluzylam na niezdanie z tak ustawionym lusterkami nigdy w zyciu nei zrobilabym rownoleglego i tak
|
|
|
#930 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=blue_apple;14507200]jakbyś wzięła 13 to miałybyśmy w ten sam dzień
![]() bo ja niestety ale... oblałam. 100% moja wina, czuje się jak ostatnia cio.ta. mam wrażenie, że wszystkich zawiodłam. tyle osób zdało za 1 razem, tyle osób na mnie liczyło, ale ja nie mogłam zdać za 1. miałam się nie przejmować jak nie zdam, bo pewnie zdam za następnym razem, na prawdę w siebie wierzę, ale nie umiem się nie przejmować, wiedząc, że zrobiłam coś tak głupiego. egzamin na 17. teoria opóźniona z 15 minut, napisana bezbłędnie. uf. chociaż tyle. na swoją kolej co do praktyki czekałam ok 50 minut. chciałam zacząć o 18:30 i zaczęłam. o 18:33 ![]() pan egzaminator to był cudowny człowiek. spytał mnie jak samopoczucie, zaczął rozmawiać, żartować. tak rozluźnił atomosfere, że czułam się jak na jazdach. (no, prawie ) na prawdę, świetny człowiek.komputer wylosował dla mnie ( ) płyn hamulcowy i światła mijania. pokazane. aż zdziwiłam sie, że bez problemu otworzyłam maskę, bo z moim ogarnięciem to i z tym zdarzały mi się problemy ![]() łuk i górka bezbłędnie ![]() wyjechaliśmy z wordu. egz. kazał zatrzymać się z boku ulicy, miałam rozpędzić się do minimum 50 km/h i zatrzymać w wyznaczonym miejscu, jednak jechał przede mną motor, nie udało się chciałam ominąć, ale powiedział, żeby nie omijać i że powtórzymy zadanie. ok.z wordu miałam wyjechać w prawo ( tam jest "teoretycznie skomplikowane" skrzyżowanie) więc od razu się ucieszyłam.hm. w tym momencie zgasł mi samochód. zgasł kilka razy pod rząd. już myślałam, że każe mi się przesiąść, lol. ale on nic, więc i ja nic. wyjechałam. na skrzyżowaniu w lewo - znowu zgasł kilka razy! ale nic, w końcu udało się ![]() przy skręcaniu na skrzyżowaniu w prawo zapomniałaBYM o kierunkowskazie - włączylam go zdecydowanie za późno, ale wtedy nic nie powiedział. dalej zawrócilam na 3, zaparkowałam prostopadle i jechaliśmy dalej. zatrzymałam się przy stopie, zatrzymałam przy równorzędnym. miałam wrażenie, że mi się uda, szczególnie, że egzaminator był na prawdę wyrozumiały. no i cóż. dojechaliśmy do kolejnego skrzyżowania, na którym miałam skręcić w lewo. dziwne to było skrzyżowanie, powinnam ustąpić pierwszenstwa wszystkim. dobrze widziałam ten znak. był O TAKI WIEEELKII. patrze w lewo - ok, są daleko, w prawo - hm, coś jedzie, ale szybko, skręcał w lewo, pomyślałam - on skręci, a ja pojade za nim. no cóż, niestety okazało się, że z lewej ktoś był już na tyle blisko, że ten skręcający zatrzymał się, więc ja minęłam się z nim lewym bokiem praktycznie w niego wjeżdżając (pewnie trudno sobie to wyobrazić) w każdym razie, był to mój błąd i to okropny, bo powinnam czekać aż po obu stronach nie będzie nikogo! nie wiem co się stało ze mną, czułam przeciż, że dobrze mi idzie. no i oczywiście egzaminator po hamulcach, pyta co się stało? czemu pani to zrobiła? tak dobrze szło! no tak. świetnie. automatycznie miałam łzy w oczach, byłam po całym dniu tak zestresowana, że skumulowały się we mnie wszystkie emocje. wracając powiedział mi co zrobilam źle, pogadał, pożartował. smutno mi trochę i szkoda, bo to była prawdziwa okazja. egzaminator złoto. wszystko szło jak z płatka... na prawdę czuje się nieciekawie z tym, że to była tylko i wyłacznie moja wina i zupelnie na nic, ani na nikogo nie można tego zrzucić. niby to tylko egzamin, ale... wiadomo. ed: i jeszcze sobie przypomniałam, że gasł, dlatego, że ciągle wrzucała mi się 3 zamiast 1 jednak 6 biegowa skrzynia biegów, to różnica... Przykro Mi kazdy moze sie pomylic bo te skrzyzowania nie ktore takie dziwne i skomplikowane sa ze to nie porozumienie jest rowniez bardzo mi przykro Cytat:
GRATULEJSZYN i witaj w gronie kierowcow rowniez trzymam mocno zaciśnięte kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

też oblałam, można mnie dopisać do listy na 21.10 2raz

ale okej, plan minimum wykonany
jechalam dalej, przeciez sie nei zatrzymam i ich nie zaczne ustawiac xD oblal by mnie na miejscu].
. Ale teraz się uda wierze w ciebie

Wiecie o co mi chodziło. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)