|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
zobaczysz napewno coś znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie co dalej trzeba załatwiac. dowód mam, podanie o paszport złozone. mam 30 dni na zlozenia jakiego papierka, który dostałam przy odbiorze dowodu do urzędu skarbowego .
musze jeszcze zmienic dane w banku (czy do tego potrzebne sa jakie papiery, czy ide tylko z nowym dowodem) co dalej?? ps. czy musze wymienac prawko, skoro go nie uzywam (przynajmiej jak narazie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do banku tylko z nowym dowodem nic więcej nie potrzeba. Nigdy nie wiadomo kiedy przyda się prawko wiec ja bym wymieniłam. Wszelkie umowy, które są podpisane na Ciebie - typu: telefon, internet itp. Mi jeszcze została zmiana danych w funduszu emerytalnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wlasnie jesli samochód jest na mnie i na TZ (wtedy miałam stare nazwisko, to tez muszę to zgłosic) ?? funduszu nie wybierałam, bo w Polsce jeszcze nie pracowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Tego nie wiem, ale tak logicznie rzecz biorąc to raczej tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
i na wszystko ma sie tylko 3 miesiące?? czy to dotyczyło tylko dowodu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie poznałam, że jestem w ciąży bolał mnie ciągle brzuch...strasznie... źle się czułam byłam osłabiona bałam się, że to kobieca jakaś choroba...tyle się słyszy o raku szyjki macicy... itd... a ja nigdy cytologii nie robiłam.. przy okazji myślałam, że może jestem w ciąży, bo już nie zabezpieczamy się no i poszłam do lekarza ginekolog ![]() oczywiście ta mi włączyła film o raku szyjki macicy...nagadała i w ogóle to ja już całkiem spanikowana.. na szczęście okazało się, że jestem w 6 tygodniu ![]() ![]() gratulacje to tak jak ja ![]() ![]() mój też miał cichą nadzieję na synka a teraz szaleje za córcią mimo, że jeszcze w brzuszku ![]() Cytat:
![]() mój składał ją z 4 wieczory ![]() Cytat:
teraz rozpoczęła się u nas budowa domku na wsi...sporo wszystko kosztuje...a my za wynajęcie płacimy 1200zł a chcę dla dzidziusia zapewnić godny byt, a to kosztuje więc podjęłam najtrudniejszą decyzję w życiu o sprzedaży ukochanego konia. Bardzo mi ciężko tyle pracy w nią włożyłam, tyle miłości, wspólnie pokonywanie strachu...zdobywanie zaufania.. sprzedaję ją za grosze... chcę by znalazła jak najlepszy dom, więc mam nadzieję, że szybko ktoś się zgłosi. Jak na razie mam 4 chętnych. Na razie jeden gościu był ją oglądać ( wczoraj ) i ma jutro dać znać. a to ja w ciąży znaczy mój dzidziuś w brzuszku ![]() 23tydz i 3 dzień http://img8.imageshack.us/i/2ab5f8b194.jpg/
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-09-30 o 13:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A potem okazuje się, że poza córką świata nie widzi i jest córeczka tatusia Strippi malusi masz brzuszek jak na 23 tc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=strippi;14515259]
my też kupilismy komodę ostatnio...świetna sprawa więc wiem jak cieszy ![]() mój składał ją z 4 wieczory ![]() Nam zeszła cała sobota na zakupach składaniu i układaniu rzeczy w komodzie niestety nie stać mnie na płacenie 500zł miesięcznie za trzymanie niuni i tak nie mogę jeździć, nie mam też czasu by jeździć do niej i lonżować ją... teraz rozpoczęła się u nas budowa domku na wsi...sporo wszystko kosztuje...a my za wynajęcie płacimy 1200zł a chcę dla dzidziusia zapewnić godny byt, a to kosztuje więc podjęłam najtrudniejszą decyzję w życiu o sprzedaży ukochanego konia. Bardzo mi ciężko tyle pracy w nią włożyłam, tyle miłości, wspólnie pokonywanie strachu...zdobywanie zaufania.. sprzedaję ją za grosze... chcę by znalazła jak najlepszy dom, więc mam nadzieję, że szybko ktoś się zgłosi. Jak na razie mam 4 chętnych. Na razie jeden gościu był ją oglądać ( wczoraj ) i ma jutro dać znać. Ja też kiedyś musiałam sprzedać mojego konika zaraz po maturze jak wyjezdzałam na studia a byliśmy razem 8 lat wiec strasznie mi było szkoda i płakałam chyba z tydzien ale dory kupiec sie znalazł , kupił dla dzieci ale wiem jaka to trudna decyzja ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- jakoś dziwnie mi zacytowało
http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/ Pracowity tydzień za nami http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/2...y-tydzien.html Edytowane przez mikakrolikowa Czas edycji: 2009-09-30 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Agape mój chciałby córę
![]() ![]() ![]() ![]() Ja z samotności i braku zajęć (czyt. nudy) rozmyślam nad remontem salonu. Póki co jest bardzo zagracony, tzn. na ścianie pod oknami stoi kanapa i stolik, na ścianie naprzeciw wisi telewizor i sprzęty, na ścianie po lewo są meble a naprzeciw fotele i piec. I rozmyślam ja biedna od wczoraj co z tym zrobić ![]() ![]()
![]() |
#702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no malutki dopiero pół kg przytyłam ![]() [QUOTE=mikakrolikowa;14517 010] Cytat:
a z konikiem no faktycznie ciężko jest strasznie... no ale dobro dziecka jest dla mnie ważniejsze mimo, że bardzo kocham moją klacz.
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze ![]() Cytat:
no napewno byla to dla ciebie ciezka decyzja .. ze musisz ja sprzedac ![]() mam nadzieje ze znajdziesz dla niej jakis dobry dom ![]() widzialam wlasnie brzuszek na nk ... w zyciu bym nie powiedziala ze to juz prawie 7 miesiac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no każdy mi mówi, że nic nie widać po mnie hihi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę Wam, aby prezent świąteczny był niezwykle zaskakujący - mam nadzieję, że uda Wam się jak i nam - przy pierwszym cyklu starań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Strippi masz faktycznie maly brzusio, ale potem moze on wyskoczyc
![]() Ja w takim razie nie bede gorsza i wklejam swoj brzusio- 30 tydz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze jeszcze nie tak dawno wklejalysmy zdjecia naszych sukien slubnych , obraczek , zaproszen itp .. a teraz bedziemy wklejac zdjecia naszych brzuszkow a pozniej bobaskow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty kochana kiedy masz zamiar zaciążyć, bo coś ani widu ani słychu narazie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
śliczne macie te brzuszki
![]() agape no przy pierwszym to się nam już nie uda bo teraz jest już 3 cykl...no dobra 2 bo pierwszy to tak wiecie ![]()
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yyy za jakis rok moze 2 ... narazie mi sie nie spieszy ![]() ale nie zaprzeczam ze mezulek juz by chcial ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poczekaj jeszcze pare tygodni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
witajcie...
![]() po pierwsze kupilismy mieskzanie ![]() ![]() ![]() ![]() spisalismu umowe przedwstepna poszly papiery o kredyt a ze bierzemy go z rodzicami to pani powiedziala ze to czysta formalnosc no ale jeszcze musimy troche poczekac ![]() troche trwalo zalatwianie wsyztkich papierkow no ale juz jestesmy na ostatniej prostej ![]() widze ze rybulka i kliwia tez zaginely w akcji... ![]()
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
nie. jeśli już, to za wcześnie na objawy. tylko ostatnio trochę zaszaleliśmy. ja tam czuję, że nie jestem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miało nie być u nas w firmie prądu od 8.00 cały dzień, ale na szczeście jeszcze nie odłaczyli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() to jest super sprawa jeśli rodzice są w stanie pomóc i najważniejsze chcą tej pomocy udzielić bez nich na prawde byłoby ciężko..
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
gratulacje!!!
już po samych ikonkach widać, że się cały czas uśmiechasz! |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Marta pisała, że jakoś dziwnie pisze jej się na "naszym" poprzednim wątku "Panny Młode 2009..." ja z kolei nie umiem się jakoś wkręcić w ten ![]() Madziu u mnie z cytologią ok, ale dostałam globulki i po okresie muszę je "pakować" przez 10 tygodni (tyle trwa kuracja) a jak z kończe to powtórna cytologia mnie czeka... Nic się nie martw wszystko będzie ok ![]() MAGiALENA u Was też się wszystko ułoży, maż może zacząć się rozglądać za inną pracą, wysyłać CV a nóż widelec się coś trafi, facetowi łatwiej znaleźć pracę niż kobiecie. My póki co mieszkamy u mnie...ale nosimy się z zamiarem kupna mieszkania. Trochę dało mi do myślenia to co napisałaś oi Waszych rodzicach, że bank uznał, że są za "starzy"... to jaki jest optymalny wiek dla banku, żeby kredyt dostać... Bzyczko trzymam kciuki za starania ![]() Gold my też nosimy się z zamiarem odstawienia tabsów, ale póki nie będziemy mięli własnego M to jestem na nie skazana - tabsy dają mi poczucie bezpieczeństwa choć i tak czasami schizuje ![]() Martuś jakbyś mogła Kochana to napisz w jaki sposób w kredycie jesteście wzięci pod uwagę i Wy i rodzice...ja mam koleżankę, której rodzice brali póki co kredyt na siebie, a na młodych przechodzi w momencie kiedy osiągną zdolność kredytową... My chyba też będziemy musieli poprosić o pomoc rodziców, choć bardzo bym nie chciała tego robić, pracuę w kredytach i wiem co się czasem dzieje, jak ludziom brak jest pieniążków na raty... Jeśli rodzice nam wezmą to nie będzie "przeproś" jeśli nie damy rady finansowa w Polsce to w grę wchodzi wyjazd, mamy sporo znajomych poza granicami naszego kraju, ale wiemy że na ich pomoc nie ma co liczyć...
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję. ja dostałam antybiotyki doustne, jedne globulki na 2 tyg i jedne na tydzien. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.