Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 09:00   #1531
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
mnie się też zdarza taka "kolka" ale myślałam, że to dzidź uciska... - to jest to twardnienie brzucha?
Jak w jednym miejscu Ci brzuch twardnieje, to pewnie dzidzia uciska, też tak często mam
Ale wczoraj stwardniał mi cały brzuch, czułam takie napięcie, a potem miałam wrażenie, że Mały chce wyjść na "skróty" przez skórę brzucha.
No i ta kolka mnie chwytała przy chodzeniu
Dobrze, że dzisiaj już lepiej

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Ja używałam cały czas- tylko jak nic sie nie działo to dawałam taką cieniusienką warstwę (odrobinkę) Teraz tez planuje używać Sudocremu- wprawdzie kupiłam też jakiś krem z Nivea do codziennej pilęgnacji pupci- ale wiem że Sudocrem jest niezastąpiony w przypadku jakis podrażnień.
No widzisz, co człowiek to opinia
Już się nad tym nie zastanawiam, na razie mam i sudocrem i maść nagietkową, potem się zobaczy co będzie Małemu służyć.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:26   #1532
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry
Ale Mi mała wczoraj zdeformowała brzuchol hih,miałam wiekszy i taką górke z lewej strony
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
[:

O ja tez bym tak z Tz wyjechala, najchetniej do Zakopanego
Własnie o tym myślałam Zakopane
Cytat:
N
A dziewczyny ile kupujecie pieluch tetrowych? i czy kupujecie flanelowe?
tetrowych mam jak narazie 10 a flanelowych 1

...Domisuper avek,planuje Sobie podobny dać
Stary 2009-10-01, 09:37   #1533
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Jak w jednym miejscu Ci brzuch twardnieje, to pewnie dzidzia uciska, też tak często mam
Ale wczoraj stwardniał mi cały brzuch, czułam takie napięcie, a potem miałam wrażenie, że Mały chce wyjść na "skróty" przez skórę brzucha.

No widzisz, co człowiek to opinia
Już się nad tym nie zastanawiam, na razie mam i sudocrem i maść nagietkową, potem się zobaczy co będzie Małemu służyć.
Brombri zgadzam sie z toba w 100%, że wszystko wyjdzie w tzw "praniu"- jak juz dzieci będą z nami Damy radę
A z tym brzuchem to u mnie takie twardnienie troche sie zmniejszyło po Luteunie ale teraz to "krocze" mi dokucza Dobrze że u ciebie dziś lepiej

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Domi śliczny brzusio
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:37   #1534
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
jeśli mogę się wtrącić na temat pieluch ja różnie testowałam ale uważam że pampersy są najlepsze na drugim miejscu huggisy i najlepsze chusteczki to Tesco , super nawilżone, duże,tanie bo po 4,95zł.Maja fajne plastikowe zamknięcie Jeśli chodzi o wycięcie na pępuszek to nie musi być bo można na pępek dać gazik jałowy a nawet trzeba zęby ciuszków nie brudzić a pampers przytrzyma.
Ja sudocrem rzadko używam ja ur jak było ciepło więc często pupę wietrzyłam i to jest najlepsze.Pieluszki zmienia b.często ( przed każdym karmieniem) i mały nigdy nie był odparzony.

hej Blondi
Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
...Domisuper avek,planuje Sobie podobny dać

to daj

Ja chyba ide jeszcze spać

Malina81 dzieki

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-10-01 o 09:39
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:38   #1535
kuroikaze
Wtajemniczenie

Bravurko jak to możliwe ze niecałe 2 tygodnie po porodzie zaszłaś w ciąże? kochałaś się z mezem po cc tak szybko? 6 tygodni trwa połóg...
juz nie wspominam o tym jak szybko wypuscili takiego wczesniaka ze szpitala.

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:41   #1536
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę kupić 20 tetrowych na początek ( ale planuję w późniejszym okresie używać też tetry do pieluszek, wiec to i tak na razie mało), a flanelowych pewnie z 5 sztuk, tylko że wolałabym białe, a wszędzie tylko takie z nadrukiem są
Ja kupowałam białe w Auchan.

Cytat:
a właściwie to flanelowe do czego się przydają?
Często będę pewnie kładła na przewijak, bo ta ceratka nie jest przyjemna w dotyku

Cytat:
Mam nadzieję, że to nie jest objaw zbliżającego się końca i że teraz czekają mnie bezsenne noce albo wstawanie przed świtem
I znowu mi się śniły butelki, smoczki, pieluszki
Mnie się śniło znów jedzenie Skutek chodzenia spać na głodniaka ALe przynajmniej zgaga mnie nie męczyła

Cytat:
Dzien dobry
Ale Mi mała wczoraj zdeformowała brzuchol hih,miałam wiekszy i taką górke z lewej strony
Mi zwykle mała wypycha się na prawą stronę (wtedy też mi brzuch twardnieje) i jak pokazuje tztowi to z przerażeniem pyta "o ran, a co to jest? dobrze się czujesz, czy jedziemy do szpitala?" ale jak pogłaskamy i pogadamy do niej, to się chowa

Za to wczoraj córa mi napędziła stracha, bo zwykle wieczorami jest bardzo aktywna, a wczoraj nic. Jak się położyłam to też nic. Dopiero po jakimś czasie zaczęła się przeciągać i już byłam spokojna. A dziś rano (o 5) obudziła mnie jej czkawka
Stary 2009-10-01, 09:42   #1537
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
A z tym brzuchem to u mnie takie twardnienie troche sie zmniejszyło po Luteunie ale teraz to "krocze" mi dokucza Dobrze że u ciebie dziś lepiej

A z tym "kroczem" to też mam trochę problem, ale jak się rozchodzę to jest lepiej

Cytat:

Ja chyba ide jeszcze spać
Domi, rzeczywiście fajny avatar
Rośniesz, widzę, jak na drożdżach
Spać idziesz ? A kto TŻ przygotuje urodzinowe przyjęcie ?

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2009-10-01 o 09:45
Stary 2009-10-01, 09:47   #1538
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

A z tym "kroczem" to też mam trochę problem, ale jak się rozchodzę to jest lepie

Domi, rzeczywiście fajny avatar
Rośniesz, widzę, jak na drożdżach
Spać idziesz ? A kto TŻ przygotuje urodzinowe przyjęcie ?
Ja to juz wszystko zaplanowałam
Kolo 12 pojde do sklepu dokupic kilka rzeczy a przyrzadzac mam zamiar oko 14...
kurde niby moj Tz dostal prezent juz, ale cos bym mu dokupila fajnego, ale nie mam pomysłu
a z lasagne sie wczoraj wygadalam, bo moj Tz mowil, zebym zrobila zeberka to sie przyznalam, co mam w planie. Wiec wieczorem jeszcze bylismy w sklepie i kupilismy troche rzeczy i zapasow
Ale makaronu na lasagne nie bylo to mnie bardzo zdziwilo, bo delikatesy to duzy sklepjak na te w moich okolicach...

Kupie jakies baloniki, nadmucham (przy okazji pociwcze oddech do porodu:P):P

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-10-01 o 09:48
Stary 2009-10-01, 09:47   #1539
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

a moja mała czkawki chyba jeszcze nie miała ...nie czułam żeby mi cos skakało w brzuszku

Mi znajmoma do pupci poleciła -AVILIN Balsam Szostakowskiegopodobno bardzo natłuszcza i nie ma mowy o podraznieniu

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-10-01 o 09:49
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:47   #1540
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie i wszystko w porządku Bączuś waży 1300 g, podobno w normie. Jestem pozamykana więc nigdzie mi nie zwieje.
Aha! Według gina przytyłam 3,5 kg. Według moich obliczeń przytyłam 7-8 kg. Ale przyjmuję wersję gina
Gratuluje dobrych wiesci z wizyty

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Za to wczoraj córa mi napędziła stracha, bo zwykle wieczorami jest bardzo aktywna, a wczoraj nic. Jak się położyłam to też nic. Dopiero po jakimś czasie zaczęła się przeciągać i już byłam spokojna. A dziś rano (o 5) obudziła mnie jej czkawka

Moj André zawsze jak tylko czyms sie martwie i przyloze reke do brzuszka to on grzecznie albo delikatnie "odkopuje" albo sie przekreca wiec wiem, ze jest ok

Witam Mamusie

My - ciagle 2 w 1

Co do pieluszek to mam 20 tetrowych i kolo 20 flanelowych plus jeszcze kilka flanelowych podszywanych ceratka...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:54   #1541
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupowałam białe w Auchan.
Dobrze wiedzieć, chociaż ja do Auchana nie lubię jeździć, a po ostatniej wizycie to już w ogóle

Cytat:
Mnie się śniło znów jedzenie Skutek chodzenia spać na głodniaka ALe przynajmniej zgaga mnie nie męczyła
Mnie zgaga męczy niezależnie od tego, czy zjem wieczorem czy nie
A co do snów, to wolałabym śnić o jedzeniu, bo tak po takich snach wyprawkowych, mój "reisefieber" przedporodowy się potęguje dlatego potem zasnąć nie potrafię

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Kupie jakies baloniki, nadmucham (przy okazji pociwcze oddech do porodu:P):P
To pamiętaj, oddychaj przeponą

Cytat:
Mi znajmoma do pupci poleciła -AVILIN Balsam Szostakowskiegopodobno bardzo natłuszcza i nie ma mowy o podraznieniu
Ciekawe co to, trza to sprawdzić

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

My - ciagle 2 w 1

Witaj

Stary 2009-10-01, 09:57   #1542
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Bravurko jak to możliwe ze niecałe 2 tygodnie po porodzie zaszłaś w ciąże? kochałaś się z mezem po cc tak szybko? 6 tygodni trwa połóg...
juz nie wspominam o tym jak szybko wypuscili takiego wczesniaka ze szpitala.
kuroikaze...tylko tyle znalazłam...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361351

Stary 2009-10-01, 10:01   #1543
katekatee
Zadomowienie

Witam mamusie My dziś zaczynamy 36 tc Chyba na tą okoliczność moja macica dała o sobie znać i w nocy miałam skurcze Bolało tak jak na okres i za chwilę przestało i potem znowu. Przypomniałam sobie że na skurcze radzicie nospę. Wziełam nospę i przeszło. Jeszcze w trakcie tego bólu mały szalał w brzuchu więc oddychałam tak jak w SR i to go nawet uspokajało. Bardzo się wystraszyłam. Od dziś przez te dwa tygodnie uważam na siebie i już nie będę jeździć sama na zakupy. I biorę się za tą pracę bo jak tak dalej pójdzie to jej nie zdąże napisać
Zaczynam się stresować czy jeszcze te dwa tygodnie wytrzymam
Co do pieluszek to ja mam 15 tetrowych i 5 planelowych.
A kupujecie tą ceratkę na łóżeczko bo wiem że o tym była mowa ale już sama nie wiem czy polecacie to czy nie?

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:05   #1544
kuroikaze
Wtajemniczenie

Domi dziekuje

Ale poczekam na odpowiedz Bravurki. Nie tylko mnie wydaje sie to być dziwne. Sa na swiecie ewenementy i moze to taki przypadek

N. ♥
Stary 2009-10-01, 10:14   #1545
malina81
Zadomowienie

chyba mi posta wcięło...
wiec jeszcze raz pisze
Wiadomość od Kropci

Wyniki ma super. Dzis jeszcze glukoze jej sprawdzaja- jutro wyniki i prawdopodobnie do domku Pozdrawia wszystkie brzuchatki.

Kareninko dobrze że jesteś

Kate gratuluje 36tc
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:17   #1546
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o pieluszki to ja sama jestem zielona. I widzę że chyba tych z dziurą na pępek nie kupie bo żadna nie wie o jakie pieluchy chodzi A z kosmetyków to ja kupuję: oliwkę Nivea, mydełko Nivea, chusteczki mam już kupione Bambino (w promocji 4 paki w cenie 3) a do tyłka to już sama nie wiem na początek może penaten a potem linomag bo czytałam że nie ma dużo chemii i jest tani a takiego kremu do pupy to podobno ilości masakryczne schodzą.
Ja kupilam pampersy Pampersa new born i sa z wycieciem na pepek i zakupilam tez new baby i sa bez wyciecia do pupki zakupilam sudocrem a chusteczki nivea baby

Cytat:
No własnie ja tez planuje, bo z tego co czytam to jest najbardziej polecany
no i jak juz pisalam wczesniej kilka postow w Rossmanie jest na niego promocja

Ja w ogóle z butelkami i smoczkami poczekam na ostatnią chwile, narazie nie kupuje tych rzeczy.

A dziewczyny ile kupujecie pieluch tetrowych? i czy kupujecie flanelowe?
pieluch tetrowych mam 10 a flanelowych w ogole wlasnie bede musiala jechac dokupic z 10 tetrowych i flanelowych z 10 bo slyszalam ze one delikatniejsze sa wiec buzie dziecka mozna latwo wytrzec

a ja w nocy przezylam koszmar maly tak sie pchal do dolu ze myslalam ze zaraz urodze.. :/ i dzisiaj tez sie pcha juz nie mam sily tak mnie wszytsko boli z rana bylam na winikach jutro do odbioru.. zobaczymy jak tak mam nadzieje ze wszytsko dobrze..

wizyte u gina mam w poniedzialek a pozniej glupia baba idzie na urlop :/ i gowno ja obchodzi ze jestem w 9 miesiacu ciazy :/ wlasnie to juz 9 miesiac

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:20   #1547
paulina5172
Raczkowanie

kuroikaze wiesz co moim zdaniem to nie powinno cie to wogóle interesowac to sprawa tylko i wyłacznie bravurki, najpierw ją pocieszacie a zachwile obgadujecie i oczerniacie !
paulina5172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:20   #1548
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

WITAM WAS

DOMI - ciuszki dodam w niedziele jak już wszystko będzie naszykowane i wyprane.

Noc przespana .Czuję się dobrze w miare dobrze.Właśnie byłam w lumpku bo dziś do jednego dostawa była i poszłam zobaczyć czy są kombinezony dla dzieci były ale tylko różowe..Szkoda że różowe bo był nowy ten kombinezonik,mógłby być niebieski hi hi hi .Dziś na obiadek schabowe zz smażoną kapunią i ziemniaczki pychotka.Później zajrze do was.Muszę posprzątać troche.
Stary 2009-10-01, 10:22   #1549
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mamusie My dziś zaczynamy 36 tc Chyba na tą okoliczność moja macica dała o sobie znać i w nocy miałam skurcze Bolało tak jak na okres i za chwilę przestało i potem znowu. Przypomniałam sobie że na skurcze radzicie nospę. Wziełam nospę i przeszło. Jeszcze w trakcie tego bólu mały szalał w brzuchu więc oddychałam tak jak w SR i to go nawet uspokajało. Bardzo się wystraszyłam. Od dziś przez te dwa tygodnie uważam na siebie i już nie będę jeździć sama na zakupy. I biorę się za tą pracę bo jak tak dalej pójdzie to jej nie zdąże napisać
Zaczynam się stresować czy jeszcze te dwa tygodnie wytrzymam
Co do pieluszek to ja mam 15 tetrowych i 5 planelowych.
A kupujecie tą ceratkę na łóżeczko bo wiem że o tym była mowa ale już sama nie wiem czy polecacie to czy nie?

Odpoczywacj teraz duzo kochana i bedzie dobrze wszystko
I magnez w ilosciach hurtowych tez bierz - pomaga na skurcze

Ja nie kupuje ceratki na lozeczko - jakby co to podloze te pieluszki, ktore maja z jednej strony ceratke i juz...

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Domi dziekuje

Ale poczekam na odpowiedz Bravurki. Nie tylko mnie wydaje sie to być dziwne. Sa na swiecie ewenementy i moze to taki przypadek

Hmmm...mialam sie nie wtracac, ale....mysle, ze Bravurka nie musi sie nikomu - poza sama soba - tlumaczyc....stalo sie co sie stalo i to jej zycie. Juz nie cofnie pewnych rzeczy wiec po co jeszcze ma sie z nich tlumaczyc...

My jestesmy tu po to, zeby ja wspierac...

Tak poza tym to, nie pamietam ciebie z naszego watku....tak z ciekawosci do nas wpadlas..?

Cytat:
Wiadomość od Kropci

Wyniki ma super. Dzis jeszcze glukoze jej sprawdzaja- jutro wyniki i prawdopodobnie do domku Pozdrawia wszystkie brzuchatki.

Kareninko dobrze że jesteś

Super, ze u Kropki wszystko ok

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2009-10-01 o 10:25
Stary 2009-10-01, 10:25   #1550
kuroikaze
Wtajemniczenie

paulina5172 pokaz mi gdzie ja oczerniłam? gdzie obraziłam? pytacie o rózne rzeczy, nie moge zapytac o to? skoro to zbyt intymne pytanie dla niej to jasne, niech nie odpowiada, po prostu mnie to ciekawi bo ja chodzilam jeszcze cała obolała w tym czasie. Nie ma w tym pytaniu zadnego ataku.
a Ty jestes jej adwokatem?

N. ♥
Stary 2009-10-01, 10:26   #1551
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

a ja najadłam sie m&m'sów i zaraz sobie chyba....

jak Tz sie obudzi(po nocce) to pójdziemy na spacer (za zakupy ...może wkoncu kupie sobie jakeis buciki na jesien i malej coś dokupie

rozglądam sie na necie za kolorem jaki by mi pasował chce sie farbnać cuje sie taka brzydka ,a tamten kolor Mi już zszedłi taki rudy wychodzi

Czas edycji: 2009-10-01 o 10:28
Stary 2009-10-01, 10:28   #1552
paulina5172
Raczkowanie

sam fakt że pytasz o takie sprawy jest obrazliwy nie powinno cie to wogóle interesowac, a jesli tak to co
paulina5172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:30   #1553
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiadomość od Kropci

cieszę się, że u kropki wszystko dobrze!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:30   #1554
simpatica
Zakorzenienie

dzieńdobry w ten pochmurny zimny dzień
Cytat:
Brombusiu ja tez tak mam, czasem mam wrażenie że zaraz mi skóra pęknie i dzidzia noge wystawi
Cytat:
Dzien dobry
mi raz tak fajnie zdeformowało aż Tz sie śmiał. szkoda że nie mieliśmy aparatu w ogóle musimy sobie jakis nowy kupić żeby móc robić fotki
Cytat:
My - ciagle 2 w 1
oby jeszcze tak pozostało
Cytat:
Witam mamusie My dziś zaczynamy 36 tc
gratulacje no i uważaj na siebie a pracę pisz pisz
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:31   #1555
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mamusie My dziś zaczynamy 36 tc
Gratulacje
Na pewno wytrzymasz te 2 tygodnie

Cytat:
Wiadomość od Kropci

No to super wiadomości

Cytat:

Hmmm...mialam sie nie wtracac, ale....mysle, ze Bravurka nie musi sie nikomu - poza sama soba - tlumaczyc....stalo sie co sie stalo i to jej zycie. Juz nie cofnie pewnych rzeczy wiec po co jeszcze ma sie z nich tlumaczyc...
My jestesmy tu po to, zeby ja wspierac...

Tak poza tym to, nie pamietam ciebie z naszego watku....tak z ciekawosci do nas wpadlas..?
Popieram

Stary 2009-10-01, 10:32   #1556
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Jeslio Was to interesuje ,to napiszcie do niej PW i jesli bedzie chciała - odpisze ,a nie na forum publicznym....i jesli macie zamiar dalej kontynuowac ta" rozmowe "(sprzeczać sie ) to nie tutaj

Czas edycji: 2009-10-01 o 10:33
Stary 2009-10-01, 10:33   #1557
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
jak Tz sie obudzi(po nocce) to pójdziemy na spacer (za zakupy ...może wkoncu kupie sobie jakeis buciki na jesien i malej coś dokupie

Ja tez rpzgladam sie za butami...tym razem takimi bardziej sportowymi...Zachorowalam na te modele...a najbardziej na te czerwone

Stary 2009-10-01, 10:35   #1558
domi7ks
Zakorzenienie

Ja juz po spaniu Tz zadzwonił z pracy i dowiedzial sie paru pozytywnych rzeczy wiec zamowi lozeczko, ja nie musze ruszac swojej kasy i kupi mebelkiale sie ciesze
Zaraz bede na necie ogladala, bo mozna sobie skomponowac i wyliczyc a u nas w BRW zamowic

Ja tez mysle, ze na naszym watku sprzeczki są zbędne. Co do Bravurki jesli zalozyla wtedy watek o takim tytule tzn. ze mogla zajsc w ciaze, co by sie zgadzalo z 6 tym tygodniem. Ale to jej sprawa, mysmy ja pocieszaly publicznie wiec nie ma sensu rozkiminac czy pisze prawde czy nie. Przynajmniej nie na naszym watku...

AsiCccCa własnie ten kolor wlosow masz spoko teraz, ja bym taki chciala...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-10-01 o 10:38
Stary 2009-10-01, 10:39   #1559
brombusia
Zakorzenienie

kuroikaze i paulina5172 jeśli macie zamiar ciągnąć ten temat i to w takim tonie , to uprzejmie proszę robić to gdzie indziej, a nie mieszać nam tu na wątku

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Ja juz po spaniu Tz zadzwonił z pracy i dowiedzial sie paru pozytywnych rzeczy wiec zamowi lozeczko, ja nie musze ruszac swojej kasy i kupi mebelkiale sie ciesze
Zaraz bede na necie ogladala, bo mozna sobie skomponowac i wyliczyc a u nas w BRW zamowic
No to teraz tym bardziej musisz się postarać, lepiej zacznij już dmuchać te balony

Stary 2009-10-01, 10:43   #1560
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz tym bardziej musisz się postarać, lepiej zacznij już dmuchać te balony
Eeee.....ja najwidoczniej nie w temacie..... jakie BALONY..????

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości