|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
Domi super ![]() Domi ten kolor jest brzydki
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
moj Tz ma dzis urodziny, wiec musze mu przygotowac przyjecie ![]() My mamy u siebie w pokoju tylko tv na pudlach, łóżko i kosz wiklinowy...a rzeczy nie mamy juz gdzie dawac...No i jeszcze stolik mamy, bo u nas to taki pokoj-jadalnia:P a obok malutki pokoj jest naszej Dzidzi ![]() Nawet poscieli z kolderka i podusia, ktore wczoraj przyszly nie mam gdzie dac, wiec leza na komodzie narazie:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-01 o 10:48 |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa....bo jakies takie kosmate mysli mi sie wlaczyly....
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurokaize, twoja ciekawość jest chora. Zresztą gdybyś umiała porządnie policzyć, to wychodziłoby nieco inaczej. Zresztą tak i tak nie jest to twoja sprawa.
Jeśli masz ochotę nadal dyskutować pretensjonalnym tonem w jakim są twoje wypowiedzi, to znajdź sobie inne pole do popisu. No to może przetrwasz jeszcze kilka dni więcej Cytat:
Karenina, tak w ogóle, to jestem pod wrażeniem fotek w twoim avie.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-10-01 o 10:54 |
|
|
|
|
#1565 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Czy moge dołączyc do waszego grona?Mam termin na 25.11.
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
oczywiscie
Witamy nowa mamusie i zapraszamy do napisania czegos o sobie zebysmy Cie mogly lepiej poznac a tak w ogole rozbilismy z tztem wszystkie skarbonki jakie mielismy bo ta babka od wozka nam na razie kasy nie odda i bylo w jednej 880zl a w drugiej 400 zl i reszte dolozylismy i kupilimy wozek ten co planowalismy czyli chicco trio tour 4 w kolorze niebieskim
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Nową Mamusie
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze tak
![]() Cytat:
my w naszej mamy same zółtaki, nie wiem czy z 3 zł by sie nazbieralo
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by bylo.... No wlasnie mojego tz'ta wzielo dzisiaj rano na optymizm i spytal sie nawet czy moze do planowanej cc dotrwamy.... ![]() Dzieki Witam Cytat:
|
|
#1570 |
|
Przyczajenie
|
Witam moje drogie mamusie !!!!!!
Po pierwsze nie mam zamiaru zasmiecac waszego watku, ani nikogo oczerniac ale stane po stronie Kurokaize... Dla mnie Bravurka ma wielka wyobraznie i te wszystkie przykrosci ktore ja spotykaja nie wydaja sie wiarygodne.. dla mnie to stek kłamstw...sorry...
|
#1571 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe przywitanie
![]() Jestem dość młodą mamą z ,trójmiasta mam rocznego synka Jakuba, a teraz spodziewam się córeczki Sary
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie ostro piszę prezentacje o nieruchomościach i Was podczytuje. Widzę że jakąś burza na forum
Cytat:
Domi i Kamilka avatarki super. A brzusie już konkretnie ciążowe Ja jutro jadę po łóżeczko dla Wikiego bo się dziś w nocy tak przestraszyłam że lepszej mobilizacji mi nie było trzeba. A w sobotę kupię rzeczy do szpitala i już będę spokojniejsza jakby się sytuacja powtórzyła. A teraz wracam do pisania prezentacji a wy skrobcie żebym miała w przerwach co czytać ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Widzę, że na Poczekalni temat Bravurki jest często omawiany na różnych wątkach, a my tu wychodzimy na pierwsze naiwne ![]() No cóż, ja tam wolę być naiwna, nawet jeśli wiele rzeczy wydaje mi się mało prawdopodobnych, bo jakoś zawsze wierzę, że nikt z nas tutaj nie oszukuje ![]() A jeśli jest inaczej, w końcu to nie koniec świata tylko forum. Kate Ty tam lepiej pisz tę pracę, a nie siedź na forum ![]() Karenina znowu nowy avatar To Twój brzuchol, czy jakieś zdjęcie z netu ?
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dolaczam sie do pytania Kurokaize.... naprawde 2 tygodnie (jakies niecale) mialas taka ochote przytulac sie z tz ??? kiedy twoje dziecko walczylo o zycie??? ja nie wiem, ale moje bylo zdrowiusienkie i 2 tyg po porodzie, chociaz mialam wielka ochote to mnie wszystko bolalo.... aha ze tak zapytam... bo plodne jestesmy dopiero po 1 miesiaczce od porodu... jakim cudem ty mialas tydzien po porodzie okres??? bo cos mi sie tu nie zgadza.... wszyscy lekarze mowia ze ok 4-6 tygodni po porodzie moze wystapic miesiaczka.... a gdy karmi sie piersia to troszke pozniej.... nie chce cie oczerniac... ale czy moglabys nam to wyjasnic??? bo albo jestes fenomenem albo cos tu nie gra...
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy oglądalność
![]() 23 użytkowników, afera będzie jak nic
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
o to jestes w blędzie... jesli miesiączka wystepuje to oznacza ze 2 tyg wczesniej doszlo do owulacji a ze ona moze pojawic sie od ok 6 tyg do czasem nawet roku(u karmiacych) nigdy nie wiadomo kiedy... wiec czesto sie zdarza ze niektore mamy tej 1 miesiaczki nie dostaja bo juz sa w kolejnej ciązy.. pozdrawiam listopadowki 09 zycze szybciutkich rozdwojen..listopadowa 08 Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2009-10-01 o 11:48 |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do sklepu i niedlugo bede robila lasagne
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko ze lekarze mowia inaczej
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
witam mamcie,no to i ja sie wtrące
Podczytywałam Was ze wzgledu na brawurke i jej synka(myśle ze wiele dziewczyn w forum też tak robiło,i 3mało kciuki) ale nie bądzmy naiwni,historia jest raczej z palca wyssana,spójrzmy na zdjęcia "Patryczka,"jakoś tragiczna ,ale za to bravurka w avatarze ładniutkie,świerzutkie zdjęcia zawsze ma. i ta ciąża teraz... nikogo nie chce oczerniać,ale raczej bujna wyobraznia tu zadziałała. a napisałam u Was tylko dlatego,ze bardzo przeżywałam i modliłam sie za Patryczka ... |
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się doczekać nie mogę, nawet polazłam dzisiaj na pierwszą część Waszego wątku na odchowalnie, żeby sobie poczytać jak to wyglądało u poprzednich listopadówek ![]() Zrób więcej i mi poślij, bo ja mam lenia dzisiaj i nie chce mi się gotować
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1582 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Asicccca ja tez kiedys nie wiedzialam kiedy maly ma czkawke,dopiero jakies 2 tyg temu to odkryłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to super wiadomosci bedzie łózeczko i mebelki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam nowa mamusie Cytat:
Aga super wiadomosc,ale ladnie nazbieraliscie w tych skarbonkach,kurcze musiala bym swoja rozbic i policzyc mam nadzieje ze pare stowek tez bedzie ![]() ![]() Cytat:
Kejti a Ty pisz kochana ta prace pisz!!!Mialysmy Cie pilnowac a poki co masz luzy ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachula, a co Ty tak długo dzisiaj spałaś ?
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witamy nową mamusię
![]() Im nas więcej tym raźniej. Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą na świecie zdarzają się i cuda i wyjątki - jak również naiwniacy i kłamcy - przynajmniej nie jest nudno i monotonnie ![]() A przykrości... fajnie by było, gdyby się nigdy nikogo takowe nie spotkały i żeby można je było między bajki włożyć. I z tej całej dyskusji zupełnie zapomniałam Kate, gratulacje z okazji rozpoczęcia nowego tygodnia. I trzymaj się kochana i ładnie pisz pracę. Kropka, super, że wyniki w porządku i wracaj do nas
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze to ujełaś Brombi,ja mam takie samo zdanie,wole byc naiwna i wierzyc ze to wszystko prawda chociaz czasami zadziwia mnie i to mocno historia Bravurki
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
****A CO WY CHCECIE OD TEJ BRAVURKI ZOSTAWCIE JAW SPOKOJU TYLE DZIWCZYNA PRZESZŁA A WY JĄ TU NA LINCZ DAJECIE ŚWINIE JESTEŚCIE WIECIE TO JEJ ŻYCIE A MY W BUTACH NIEPOWINNYŚMY WCHODZIĆ DO JEJ ŻYCIA.A TE CO JEJ NIEWIERZĄ TO NIECH CZASEM POMYŚLĄ ŻE DUŻO JEST TAKICH PRZYPADKÓW NIE TYLKO ONA ALE MNIE W****IŁYŚCIE WIECIE.JAK TO CZYTAM TO AŻ MI ŻAL WAS BO NAJPIERW KAŻDA GRATULACJE NIBY KCIUKI TRZYMAŁA ZA SYNKA PATRYKA BRAVURKI A TERAZ JA JEDZIECIE JAK NIEWIEM CO ONA BY ZROBIŁA.POMYŚLCIE TROCHE
KUROKUIZE TY SIĘ NIEWTRĄCAJ DO CZYJEGOŚ ŻYCIA I TWOJE KOLEŻANKI TEŻ NIEPOWINNY. :brzy dal:
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak racja... moj blad... zle sie wyrazilam.... dziwi mnie poprostu fakt ze ona miala juz owulacje tydzien po porodzie ! nie wiem na ile to mozliwe, skoro lekarze mowia ze 3 tyg po porodzie jest okres zazwyczaj nieplodny, nawet dla matek ktore karmia butelka... po 3 tygodniach nalezy bardzo uwazac bo przewaznie w tym czasie dochodzi do owulacji....ale oczywiscie moge sie mylic, wydaje mi sie to malo prawdopodobne ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
ale po co te zlosci??? chcemy tylko zeby nam cos wyjasnila... a Patryczka bym do tego nie mieszala, bo On nie jest niczemu winny!! to ze trzymalysmy i trzymamy kciuki za Jego zdrowie to zupelnie inna sprawa.
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Brobmi jak zasnelam ok 3,30 w nocy tak wstalam jakos po 9 pare minut Sie afera zrobila u nas na watku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Tz zadzwonił z pracy i dowiedzial sie paru pozytywnych rzeczy wiec zamowi lozeczko, ja nie musze ruszac swojej kasy i kupi mebelki

Nową Mamusie