|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
nie gubię się, kończę, ścieram, wygasam
uwielbiam stykać moje rzęsy z górnej powieki z tymi z Twojej dolnej zamknij te poranki w których Cię nie było! całkiem skrycie podkradając Ci Ciebie jedni mają wytarte łokcie, inni - serca. a ja jestem na przykład kurewsko szczęśliwa
#4172 |
Raczkowanie
|
To Twoje " przepraszam " możesz se włożyć, wiesz gdzie?
wszystko jest prostsze, niż myślisz, i jednocześnie bardziej skomplikowane, niż sobie wyobrażasz. . . Własnie ją minęła - tę swoją "Wielką miłość". Ale nie zdąrzyła się w porę odwrócić. ..Ona siedzi i czeka na wiadomość, On w pabie zawiera kolejną znajomość Ona czyta wiersze i płacze On kolejnej pisze 'kiedy Cię zobaczę..' Ona kocha całym SERCEM. On łamie serce tym samym podejściem.;x Ona czeka przy telefonie, On z kumplami przy kolejnym kartonie Ona wysyła kolejne wiadomości On nie odpisuje,chociaż jest powodem złości Jest mu dobrze na wolności.. Lecz będzie za PÓŹNO kiedy On zapragnie jej miłości ...
#4173 | ||||||||
Gość
|
xMalenKaaa -cudownaś moja kradnę wszystkie !!
Cytat:
- choć mówili, że to koniec przyjaźni to jednak się pomylili. - Wiesz ? z Tobą przyjaźń to czysta przyjemność. - Przyjaciel jest zawsze gdy go potrzebujesz. - Gdy odejdzie przyjaźń ja zniknę z tego świata.Bo tylko ona jest najważniejsza. - Każdy mówi że woli miłość zamiast przyjaźni, ale ja mam inne zdanie. - Miłość przeminie a przyjaźń zostanie. kradnę ten wyżej jest przecudowny ! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ty niczego nie wymyślisz . ? a te cudne opisy wyżej to skąd ;> ![]() Cytat:
myszko kradnę te dwa powyższę prawda że mogę. ? ![]() oczywiście wybaczam, a ten wyżej zabieram ! ![]() Cytat:
zabieram i już nie oddam ! ![]() Cytat:
właśnie że są rewelacyjne !! ~*~ . <3 nie masz za co dziekować kocico .! talnecie Ty mój wredny ![]() Cytat:
Co Ty gadasz pomogłaś. ! ![]() ![]() Ej kocisko, co Ty tutaj robisz marsz mi do łóżka i masz mi przyjemność zrobić. ! Teraz mrucz sobie dla innej , a mnie skreśl z listy i na mnie szczekaj. Ona krzyczała żeby zaczekał on się odwrócił i spadł z mostu.. Kici kici stary fiuc.ie. Jak Ci stoi to weś wsadź go pomiędzy drzwi i przytrzaśnij go gwarantuję natychmiastową ulgę. . Co tak stoisz i patrzysz.? raz mi się rozbieraj i na kolana. Stał mu i stało jej . Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-10-01 o 10:55 |
||||||||
![]() |
![]() |
#4174 |
Raczkowanie
|
- ... i wtedy książe przestał się do niej odzywać. - Ojej! I co było później? może nie jestem ideałem , ale chce kochac - Nic, księżnicka wróciła do swojej wierzy i czekała na następnego. - I nie tęskniła? - Oczywiście, że nie. Przynajmniej tak sobie wmawiała ... jak to dobrze, że skończył się już ten podły dzień, co mi Cię zabrał . wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż idealną kopią kogoś innego. Z Tobą nie mogę, bez Ciebie nie chcę ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Ta, która uciekła z domu wariatów i do tej pory żyje na wolności ... Ta, która zna rodziców Czesia... Ta, która przesłuchała wszystkie piosenki... Ta, która pamięta , że się liczy Szacunek Ludzi Ulicy ... Ta, która pisze na gg bez klawiatury... Ta, która montuje klamki w drzwiach obrotowych... Ta, która ma w nosie co inni o niej myślą ... Ta, której nie zrozumiesz ... Ta, która zgrała na dyskietkę, cały internet... Ta, która policzyła 5 razy do nieskończności... Ta, która przedawkowała Marsjanki... Ta, która nauczyła kamień jak być twardym... Ta, która potrafi być pijana po Kubusiu... ----------------------------------- Mieszkam w pięknym mieście i wszyscy mnie tu lubią. Mam węża. Naprawdę , węża boa. I tygrysa i lwa. A w akwarium trzymam wieloryba. Bo to jest duże akwarium. Jestem cholernie zdolna. W szkole jestem prymusem. Mam też uzdolnienia artystyczne. Gram , śpiewam , maluje , tańcze. Urodę odziedziczyłam po mamie. Długonoga blondynka, wymiary 90-60-90. Śliczne, duże oczy. Niebieskie. To akurat po tacie. I w ogóle jestem miła, zabawna, kochana i inteligentna. i kto ci powiedział że kłamię? ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Rozpier.dalasz mnie na cząstki elementarne Przynieś słoik nutelli to pogadamy ![]() Ostatnio troche poszarpana przez życie... Przepraszam tych, co powinnam... za to,że jestem taka trudna... za niewypowiedziane myśli... za zbyt skomplikowane słowa... że mówię 'odejdź.!' myśląc 'zostań'... Za chwile milczenia i brak znaków życia... Za to, że zamykam się w sobie, gdy tego nie chcę... Za to, że czasem nie potrafię spojrzeć Ci w oczy... Za to, że nie chcę, nie umiem i nie zamierzam się zmieniać...
#4175 |
Raczkowanie
|
Hottie - Okradłam Bezczelnie
if you trip over love you can get up but if you fall in love you will fall forever / Jeśli potkniesz się o miłość możesz się podnieść, ale jeśli się zakochasz będziesz upadać zawsze. pamiętała jak przez mgłę. każde, lekkie jak motyl słowo. każdy czuły dotyk i gorzki smak obietnic. pamiętała też, jak odchodząc przyrzekał, że kiedyś po nią wróci... Wczoraj, niech pan sobie wyobrazi, spadłam z trzeciego piętra. I nic mi się nie stało. Ale jakby mi się coś stało to by się Pan i tak nie przejął... a ona wciąż naiwnie wierzyła w cuda. 1 kg szczęścia poproszę, tego niebieskiego jak kolor Jego oczu... o i o zapachu jego perfum... i żeby było ciepłe jak Jego dłonie... ile płacę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Raczkowanie
|
misia_TKA <33 ! Mega.
-Możemy się tylko kolegować... -Czy to znaczy, że chcesz być TYLKO moim przyjacielem? oO -A co chcesz zostać moją żoną? :/ -No wiesz... Miło by było ![]() Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę, Jego spojrzenie hipnotyzowało. A ton głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciało się nagrać na płytę i odtwarzać bez końca. Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych. A jutrem zajmę się jutro. ...strasznie mnie wkurza, kiedy wszyscy mówią, że czas leczy rany, a jednocześnie powtarzają, że im dłużej kogoś nie ma, tym bardziej się za tym kimś tęskni... -A teraz opowiadaj, jak się miewasz. - Koszmarnie. - I tak wyglądasz. Obiecuję zadbać o twoje włosy. Ale o serce musisz zatroszczyć się sama... (PS. Kocham Cię)
#4177 |
Raczkowanie
|
Chora na samouwielbienie ,
nieobliczalna , zmienna , ironiczna Żyje dla siebie , NIE dla Ciebie . Z egzystencji czerpię same przyjemności - stawiam na hedoizm Nic nie muszę - wszystko mogę . ha ! ;x Życie nauczyło mnie , że nie zawsze trzeba być dobrodusznym , bo to obróci się przeciwko Tobie. Ostrożna , hęę .? ... a może za bardzo doświadczona ? ; ]
#4178 |
Wtajemniczenie
|
Co ona ma czego ja nie mam.? Hmm teraz wiem...ma Ciebie
![]() Jesteś jak narkotyk gdy jesteś przy mnie jestem szczęśliwa,gdy tylko odchodzisz zaczynam odczuwać skutki uzależnienia Zapatrzona w głębie morza ,myślę co by było gdyby Nie musisz już udawać....Zobaczyłam w twoich oczach twoje prawidzwe Ja. Chcę uciec,jak najdalej,bo skąd mam wiedzieć że gdzieś za oceanem nie czeka na mnie moja miłość.? Gdy kobieta płacze to znak że ktoś posunął się o krok za daleko... -Nie płacz ,nie warto.! To zwykły dupek.! -Może i dupek ale takiego go właśnie kocham -Czy jakbym chciała uciec uciekł byś ze mną.? -Nie - ![]() -Po prostu bym Ci Na to nie pozwolił ;D Kiedyś znajdę dla nas dom z wielkim oknem na świat....... Ty aby ukoić smutki potrzebujesz alkoholu ,ja potrzebuję tylko tańca... -MutPet-Jak mogłam wcześniej Cię nie zauważyć <3 -panna_miodowa ![]() -chocapic Wszystkie was okradam xD ![]() ![]()
#4179 |
Zadomowienie
|
znów grają zepsute lutnie, znów smutne momenty ...
konstrukcja człowieka jest prosta. daj, albo... sama wezmę . tak się zacznie nasza rozpusta . taka głupia, naiwna, durna i przez ciebie niekochana . i szepnęła w sekrecie : "kochasz się mała w niewłaściwym facecie" . wydajesz mi się tak skomplikowany . przy tobie przemarzło mi serce . chcę nie chcieć - ciebie . nie patrz tak na mnie . proszę nie patrz . a na deser zabiorę cię do nieba, zjemy mleczna czekoladę . do końca życia nie mam dla ciebie czasu .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-01 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Raczkowanie
|
![]() _______ jesteś moim najlepszym powodem by żyć! żebyś był, żebyś chciał być, żebyś nie zniknął, ok ? tak bardzo lubię być Twoja!
#4181 |
Zadomowienie
|
Chciał ją z miłości wziąć ktoś w ramiona - miałby raj.. Przychodzi czasem dzień cały we łzach, od płaczu moknie dom, łzy stukają w dach. Dziwna jestem jak na kogoś, kto mówi, że wszystko jest OK. Kiedyś była raniona, teraz będzie ranić sama.. Biegasz myślami tam, gdzie nie trzeba, stąd te pomysły, że żyć się nie da ! Ale czy nie myśląc o kimś, umniejsza się jego znaczenie? A myśląc bez przerwy, czy rozwiązuje się jakąkolwiek skomplikowaną sprawę? Czasem, tylko czasem, przychodzi taka chwila, że chcę być obok Ciebie. Naprawdę, tylko czasem, tak kochać mi się CIĘ chce.
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
'wypociny' moje.
![]() _______ bo mnie nakarmiłeś złudzeniami. tak ogromnymi! a mówiłam że nie jestem głodna. szukam ciszy w zgiełku tego rozhuczanego miasta. i tęsknię. wiesz? ale już po raz ostatni. a co byś zrobił jak byś miał stanąć z prawdą twarzą w twarz? przekrzycz mój strach! echo Twoich słów gdzieś w środku siebie trzymam. otulona zapachem który pozostał w sercu. do cholery, ale dlaczego każdy kogo mijam musi Ciebie przypominać?! chodźmy. w strugach deszczu jest też fajnie. śnię na jawie, nie budź mnie. Twój obraz mam ciągle w głowie. wykorektoruj, nikt Cię tu nie prosił. spaceruję po przeszłości, może wrócę. spuść mi te gwiazdy z nieba. może to nierealne, moje skryte marzenie się w końcu spełni. - mam taką siłę w sobie. - na prawdę? - nie wierzysz? to chodź, przeniesiemy góry. ten zgiełk, to skażone powietrze otruło moje marzenia. oddałam swoją pamięć do pralni. może zapomnę.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-01 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Rozeznanie
|
Od siebie samej nie ucieknę....
Niektóre więzi opierają się odgległości, czasowi, logice... O wiele trudniej jest unikać ludzi, niz stawiać im czoło... Jesli chodzi o przeznaczenie, to samo sobie przeciez nie poradzi. Musimy mu pomóc... Żyłam nadzieją, że wróce i odnajdę się... Bo kiedy jestem z Toba, nie ufam sammej sobie... cudowny stan obojętności... P.S. dziewczyny poszukuje czegoś na szczególny dla mnie dzień- chodzi o kolejne urodziny osoby której juz nie ma i dziwnym stanem umysłu, który sie z tym wiąże... licze na Wasza kreatywność ![]()
#4184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a dziś moglibyśmy świętować Twoje ... urodziny. pozostał tylko głuchy telefon. odszedłeś / aś a ja w myślach snuję co moglibyśmy robić w kolejny ten szczególny, ten Twój dzień. iskierko, zgasłeś / aś w biały dzień. a dziś byłyby Twoje kolejne urodziny. ____ więcej pomysłów nie mam. temat trudny. ale może coś się spodoba? ![]() ![]()
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Raczkowanie
|
Znasz ten stan kiedy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko, kiedy chcesz słuchać tylko najsmutniejszych piosenek i leżeć patrząc w sufit.. ten stan niekochania znasz?
Bez Ciebie troche częściej trzęsą mi się Dłonie , troche za mało śpię i język opanowło coś co każe milczeć . A ona tylko chciała kogoś kto by ją kochał, nawet z obgryzionymi paznokciami, potarganymi włosami czy rozmazanym makijazem. Otworzyłam pudełko pierniczków. Zjadłam gwiazdki, a te w kształcie serduszek połamałam. zanurzyła spierzchnięte wargi w kubku z gorzką herbatą. smakowała jak tęsknota. Panu już podziękujemy za udział w programie pt. 'zabawa uczuciami' uwielbiał zapach moich włosów, a teraz? przecież nie zmieniłam szamponu. a ich miłość wyschła, wypłowiała w słońcu... Leżałam na ławce wpatrzona w niebo. słońce raziło mnie w oczy. On podał mi okulary słoneczne. wreszcie bez mrużenia oczu dostrzegłam miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
divao69 - dziekuje. ;*
------------------- Kocham Cię - powiedziała. Nic nie może tego zmienić. Straciłam Cię wiele razy, a nie powinnam była pozwolić Ci odejść. Zrozumiałam to.. Nauczyły mnie tego ostatnie miesiące. Nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska.. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę.. odejdz. to potrafisz najlepiej. nie moge obiecac, ze na zawsze, ale pracuje nad tym. nie wiem, jak udalo nam sie tak oddalic. Mówię, myślę o miłości. Czy wogóle wiem czym jest miłość ? Nie wiem.. To jest zbyt trudne. wiem jedynie, że uwielbiam być przy Tobie. Że zrobiłabym wszystko, gdyby działa Ci się krzywda. Że zrobiłabym wszystko byle być przy Tobie, kiedy tylko zechcę. Że tylko w Twoich oczach odbija się cały świat. Że tylko Ty możesz powiedzieć do mnie 'kocham'. Że dla Ciebie rzuciłabym wszystko i poszłą za Tobą. Nieważne gdzie, kiedy i na jak długo. Nie wiem czy jesteś moją miłością. Wiem jedynie, że jesteś sensem mojego życia. to nie tak, że się poddałam. po prostu daję spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a nie długo nie będzie miało znaczenia. -kiedy zrozumiałaś miłość? .. -kiedy po raz 10 oglądająć 'Titanica', nie zapytałam dlaczego ona się po niego wraca. Tyle wzajemnych pretensji, tyle niepotrzebnych słów, stracone zaufanie, które wielkim było. Pewnego dnia drogi się rozchodzą, i wszystko się skończyło. Tak długo można kogoś szukać, a tak szybko stracić, tak łatwo jest błędy popełnić, a jak trudno naprawić. Stracona wiara w lepsze jutro, kiedy sumienie nie daje zasnąć, nagle w to co wierzyłeś,może pewnego dnia zgasnąć... Przepraszam że przeszkadzam. Ja umieram. |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Rozeznanie
|
You held my hand and walked me home, I know
Why you gave me the kiss, it was something like this, it made me go oh oh You wiped my tears, got rid of all my fears, why did you have to go? / Trzymałeś mnie za rękę i odprowadziłeś pod sam dom, Wiem dlaczego mnie pocałowałeś, odeszłam czując się winna, Otarłeś moją twarz z łez , tym samym wyrzucając ze mnie wszystkie lęki, I always needed time on my own I never thought I'd need you there when I cry/ Zawsze potrzebowałam czasu dla siebie I nigdy nie myślałam, że potrzebowałabym cię, gdy płaczę
#4188 |
Gość
|
MutPet - kradnę wszystkie i Ty o tym już się dopiero dowiedziałaś . <3
88natalia- nie wiem czy pomogę ale spróbuję. : - dzisiaj Twoje ? urodziny choć nie ma Ciebie już z nami my ciągle pamiętamy.. - Kolejna łza leci z policzka, dlaczego nie ma Cię dzisiaj z nami w takim szczególnym dniu. ![]() Przewrażliwiona na dotyk kogoś innego niż Twój.. Tak bardzo bym chciała żebyś ostatni raz powiedział że kochasz i że będziesz zawsze możesz nawet klamac. Ale prosze cie wybacz mi wszystko co zrobilam zle i sie odezwij choc powiedz ze mnie nie nawidzisz.. moze na mojej twarzy pojawi się maly usmiech i swiat wyda sie kolorowy.Bo gdy Ciebie nie ma , nie mam ochoty wstawać z łóżka , nie che zyc kolejnym dniem bez Ciebie .. Ostatni raz widziałam Cię z kolegą siedziales na lawce spojrzałes na mnie i odwrociles glowe. |
![]() |
![]() |
#4189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko jest prostsze niż myślisz. I jednocześnie bardziej skomplikowane niż sobie wyobrażasz. Nie na tą stronę spadła życia moneta.. Gdy tyle złych wspomnień w naszej podświadomości Czemu co złe spychamy w otchłań umysłu, Zamiast wyrzucić miłujemy to wszystko. Ja tego nie wiem, ale nie chcę, Nie chce pamiętać tego, co było złe przedtem, Chce się tylko nauczyć, wyciągnąć wnioski, Jak najszybciej wyrzucić z głowy przeszłości troski. Do przodu patrz, nie oglądaj się za siebie, Do przodu patrz, nie szukaj znaków na niebie, Do przodu patrz , nie daj się zwięzłym wspomnieniom, Do przodu patrz, przecież one nic nie zmienią.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
umierała w środku. nie pytajcie dlaczego. On. ten który zbudował i zniszczył jej świat. w jednej chwili. czyż nie czarodziej? Pokonał wszystkie przeciwności losu. A Penelopa wiernie czekała na niego.
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo fajne teksty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Raczkowanie
|
" Miłość rodzi się w spojrzeniu,
ale dojrzewa w uśmiechu, tym uśmiechu, którym porozumiewacie się bez słów, a który oboje tak dobrze rozumiecie, który mówi: jestem tu z tobą .. i zawsze będę." .<3
#4193 |
Wtajemniczenie
|
hotiie ! ![]() stchórzyłeś. bałeś się własnych wspomnień. tym razem ci się nie uda mnie wyciulać. wiem kiedy wracasz. nie jak zatęsknisz, tylko gdy chcesz pokazać swojej byłej że masz ją gdzieś. sama zabijam swą własną miłość, gdy każdej nocy przypominam sobie krzywdy wyrządzone przez ciebie. nic się nie zmieniło jak odszedłeś. nie byłeś ważny. najważniejsze jest by żyć tak, aby mieć chęć do powrotu sytuacji.
#4194 | ||
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
a ty lśnisz wśród nas! ![]() ![]() Cytat:
![]() co do prośby, przepraszam, że nie pomogłam, ale nie znajduję czasu już nawet dla siebie.. :C __________ twe pocałunki mierzchną na mych wargach. teraz pragnę uszminkować wargi, jak prostytutki barwią zwiędłą różę swych lędźwi. nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała dokąd mam iść z moim sercem? uwielbiam twój subtelny język Żałuję tylko tych przestępstw, których nie udało mi się popełnić. noc zapada w grobie Ach, z twoich słodkich ust poznałam zbyt wiele rozkoszy! czuję jak twoje wargi płoną w moim sercu. zdmuchuję ci z czoła złe chmury i czynię je błękitnymi. jestem taka zmęczona, całe noce dźwigam ciebie na plecach. Tak cięzko mi się śnisz. noc jest czernią chmur opasana twoje spojrzenie było stalowe całuję twoich ust blade wstążki
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-10-01 o 14:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Konto usunięte
|
a gdyby tak móc zmieniać świat.
Stwarzać go od nowa. Zabrać cierpienie. Zniszczyć ból. I zaznaczyć dzień białym kamykiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Rozeznanie
|
Dot.: ;**
Diva069 - Moja Mała Wielka Kruszynka. <3
![]() hotiie - dziękuję ![]() ![]() ________________ mamy czas, by zmienić coś w nas.
#4197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chciałam się kłócić i się nie udzielałam, ale nie wytrzymałam już no ;| nie boję się jesieni. przecież On odgarnie moją grzywkę gdy potarga ją wiatr, poda parasol gdy nagle z niby bezchmurnego nieba spłynie ulewa, zbierze dla mnie bukiet najbardziej kolorowych liści, będzie kochał w szare, przedłużające się wieczory. możesz mnie uważać za najbardziej zaborczą istotę na tej planecie, ale Nim dzielić się nie zamierzam. kobiety potrafią udawać orgazm. mężczyźni potrafią udawać związek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Raczkowanie
|
singing out your name you said i'm crazy. if i am, i'm crazy for you.
/śpiewałam twoje imię fałszując powiedziałeś, ze jestem szalona. jeśli tak, to jestem szalona na twoim punkcie./
![]() |
#4199 |
Zadomowienie
|
Kiedy kogoś tracisz, dopiero wtedy przekonujesz się, jak bardzo go kochałeś. Szkoda, że dowiedziałam się o tym tak późno. Może mogłoby być inaczej? Teraz to nieważne..nieważne.
Jak się śmiejesz, nie śmiejesz się. Jak płaczesz, nie płaczesz. Jak czujesz, nie czujesz nic. Bo jesteś bez miłości.
![]() |
#4200 |
Konto usunięte
|
ja głupia.
wszyscy głupi. słoneczko głupie. kwiatki głupie. biedroneczka głupia. drzewko głupie. BEZ CIEBIE WSZYSTKO JEST GŁUPIE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.