Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 12:12   #631
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Fioluś gratuluję sukcesów w odchudzaniu i wyglądasz jak człowiek ) i zazdroszczę wąskich bioderek, bo ja mam d... jak szafa :P Co do brzuszka to też jest ok, widzę teraz mnóstwo dziewczyn szczupłych a z fałdkami na brzuszku, które mogłyby Ci pozazdrościć!

Blokerko, dzień tłumaczenia się mężczyzn jest the best

Virginio, myślę, że warto spróbować, zawsze możesz nie wykupić następnej recepty, ale warto sprawdzić, czy te pomogą ))

Niuniuśko, zainteresowałaś mnie pastą dr Budwig... a bardzo czuć ten olej??? jaki to ma wszystko smak??

Malinn ja polecam też karotę z kallosa ale obrzydza mnie ta z łożysk, bleeee nie kupię jej choćbym nie wiem co. Latte ma plus, że pięknie pachnie, aż musiałam spróbować jaki ma smak... ale nie ma :P I u tego samego faceta kupowałam na all A co to jest ten olej kokosowy? jak go stosujesz, gdzie kupujesz??

Ines

Joyce, 11h to świetnie, mam nadzieję, że ju będzie ok

Kostko, to koleżanka Wam załatwiła ładnie spisywanie Jak kolega kiedyś pokazał uzasadnienie mandatu, płakaliśmy ze śmiechu, czasem się naprawdę nie dziwię tym kawałom :P Ale jak wiadomo, różni są ludzie, bo i mądrych policjantów też znam (żeby nie było) )

Tysiu, co do seminarium... hmmm... u nas też zmieniają co semestr, na szczęście teraz mamy z profesorem z jądrówki, a tam są najfajniejsi ludzie... za to druga grupa ma z szefową naszego zakładu, ale... na seminariach nie jest taka zła, może i Wam nie będzie tak źle. Nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu, na uczelni jest jeden doktor, który mi się szalenie podoba, nie jest bosko przystojny, ale ma w sobie coś co nie daje mi spokojnie koło niego przejść na korytarzu :P i co za rozpacz była, jak moja grupa miała z nim 2 zajęcia a inne 6! :/
Głowa do góry Tysiu, napiszesz pracę i będzie ok Może nie będzie tak źle, a jak nie to zawsze możesz iść do tego przystojnego Pana o coś zapytać

Martusiu, słodkie środy... dobry pomysł jeść słodycze raz w tygodniu, więksa motywacja by codziennie nie przegryzać słodyczy. W czw nie zjesz ciacha, bo jadlas w środę, w pt też, w sobotę i nd może być kryzys, ale w pon i wt się powstrzymasz, bo do środy już niedaleko
Stary 2009-10-01, 12:52   #632
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Dziewczyny, dałam 3 zdjęcia na naszego maila

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:18   #633
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dziewczyny pytałyście o ten olej lniany i dietę dr Budwig. Olej sprowadza znajomy (sportowiec) od producenta, nie kupuję go w sklepie. Tę butlę dostałyśmy od niego w prezencie bo podobno świetnie wpływa na stan organizmu. Znajomy pije go nieustannie od uhuhuhuhuhu czasu
Napisałam, że dopiero zaczęłam pić ten olej (dokładnie od poniedziałku), a piję go by uzupełnić sobie NNKT, które jak wiadomo są niezbędne dla organizmu więc uzupełniam je sobie i by poprawić sobie trawienie i metabolizm. Natomiast nie stosuję diety dr Budwig. Dostałam książeczkę o tej diecie, nie czytałam niestety całości, a jedynie wzmianki o właściwościach tego oleju. Jak już pisałam, jestem sceptyczna jeśli chodzi o nowe, dziwne diety, diety cud, diety tematyczne i wszelkie inne;P dlatego narazie omijam szerokim łukiem dietę, a czytam jedynie o oleju
Pastę będę robić chyba dzisiaj bo póki co piłam olej normalnie z butli z gwinta Moja sis natomiast dolewa ten olej wszędzie gdzie może: do owsianki, musli, wieśniaka, sałatek itp. W smaku nie jest zły (coś jak zmielone siemię lniane), nawet ładnie pachnie, ale wiadomo dziwne uczucie pić olej tak na żywca ale źle nie jest. Zakładałam, że się jak tylko to wleję w siebie, a tu taki siurprajs! Jak tylko zrobię pastę, powiem jak smakuje

No to teraz troszkę o mnie... Dziękuję za troskę kochane, ale nie będę opisywać wszystkiego, co wczoraj przeżyłam bo chyba by miejsca nie starczyło. Po prostu kolejny zły i męczący dzień mam za sobą. Wszystko, co mogło pójść źle, poszło źle. Przeżyłabym to wszystko jakoś, ale na deser pokłóciłam się z Tżtem z mojej winy. Aż mi głupio, że wyżywam się na nim za wszystko, co mnie denerwuje i złości. On się stara żeby było jak w bajce, a ja muszę wszystko sp....ć. Eh, wkurzyłam się, bo ja też starałam się żeby między nami wszystko było ok, byłam nawet słodka jak cukierek, ostatnie dni były świetne, aż tu hap - wkurzyłam się o pierdołę, poszło na niego, ten wkurzył się znów na mnie i koło się nakręca...:/ i wracamy do punktu wyjścia :/:/

No nic troszkę popisałam, a teraz muszę zmykać smażyć naleśniki dla rodzinki. Sama na obiados zrobię chyba zapiekankę warzywną z przepisów SB.

Buuuuuuziaki, mnóstwo ciepłych całusów kochane (bo pogoda kiepska).

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:08   #634
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
slicznie slicznie, Tysia a tak marudzilas ze nie umiesz sie wciagnac w diete a widzisz wystarczy sie wkrecic i jakos leci
trzymaj tak dalej a w zimie bedziesz super laską
ale to jest niesluchane jak dla mnie, taka grzeczna never nie bylam;d

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Tysia, kobieto, z dietą idziesz jak burza Gratki!
a bo zawziełam sie jak fix;D

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
faaajnie !!! a ja sie jakos nie moge wciągnąc w ta diete pierwszy dzien bezbłędny a każdy kolejny klapa ..... musze sie wziąźc w garśc
weisz kochana, ja zawsze bylam ta co po 2 dniach byl koneic dietty, a ty prosze 4 dzien i jestem czysta;D
chociaz nei pwoeim dzis toczyłam mega walke....casto z lofdowki do mnei przemawailo!!! mowielo ::zjedz mnei zjedz, ejstem pyszne, zjedz, choc kawaleczek, a ja Ciach wyciagam reke do neigo a za chwiel !!!!! O NIE NIE ZJEM CI GNIDO MUSZE ZDOBYC DYPOLOM NA WIZAZU ZA DZIELNA DIETE HAHAHA

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Tysiu co do seminarium to faktycznie swinstwo... ale oni moga zlikwidowac jesli malo osob uczeszczalo albo jelsi wykladowcy nie pasuje
Moim promotroem jest dziekan... z reszta fajny koles nic, ze z 15 cm nizszy ode mnie... ale o to nie trudno w kazdym razie ostatnio lecialam po wpisik z praktyk dla mnie i dla kolezanki.... i gadam, gadam a on na mnie patrzy.... i mowi..." a przepraszam, ze przerwie... Pani z mojego seminarium" myslalam, ze zejde tam
bylam dzis na uczelni sie zorientowa o co chosi, to sie okazalo ze przepsiali nas poneiwaz tamten fajny co mial ans meic, jest teraz tyl o na umwoe zlecenei a wtedy nei mzoe meic grup seminasrujnych i cala nasza 12 osoboa przeneisli to takeigo starego dziada;/;/;/;/
aleeeeeeeeeeeeeeeee okazalo sie dzis ze ten dziad najprawdopowodneij wspolpracuje czesto z moim przepieknym SLAWUSIEM
[poameitacie? tym wykladowca co sie nim tak podneicalam w minionym semestrze;D]

Cytat:
tak mi sie jeszcze przypomnialo co do rossmana Odkrylam ostatnio, ze nagietkowy BD do kapieli(ten w butli 500ml) Jest milard razy lepszy do wlosow.... po zadnym siampooooo nie mialam takich czysciutkich i blyszczacych wlosow
skarbie jak Ty taki znawca kosmetixow to co ja mam uzywac zeby przestala mi sie tak strasznei twarz blyszczec i wlosy przetluszczac w tempie expresowym!!!

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Tysiu, co do seminarium... hmmm... u nas też zmieniają co semestr, na szczęście teraz mamy z profesorem z jądrówki, a tam są najfajniejsi ludzie... za to druga grupa ma z szefową naszego zakładu, ale... na seminariach nie jest taka zła, może i Wam nie będzie tak źle. Nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu, na uczelni jest jeden doktor, który mi się szalenie podoba, nie jest bosko przystojny, ale ma w sobie coś co nie daje mi spokojnie koło niego przejść na korytarzu :P i co za rozpacz była, jak moja grupa miała z nim 2 zajęcia a inne 6! :/
Głowa do góry Tysiu, napiszesz pracę i będzie ok Może nie będzie tak źle, a jak nie to zawsze możesz iść do tego przystojnego Pana o coś zapytać
tia, studencka rzeczywiwscosc....jestesm y dal nich pyłem marnym i wogole sie z nami nei odchdoza niczym!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dałam 3 zdjęcia na naszego maila
widzialm kochana widzialam;D cudnaś

A TERAZ APEL DO WSZYKICH: jak psizecie maila na ansza poczte to podpisujecie sie swoimi wizazowymi nickami bo wsyskei przychodza od JA, a ja nei wiem ktore to ja wyslslo;p PODPISUJECIE MAILE KÓZKI:d

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
No to teraz troszkę o mnie... Dziękuję za troskę kochane, ale nie będę opisywać wszystkiego, co wczoraj przeżyłam bo chyba by miejsca nie starczyło. Po prostu kolejny zły i męczący dzień mam za sobą. Wszystko, co mogło pójść źle, poszło źle. Przeżyłabym to wszystko jakoś, ale na deser pokłóciłam się z Tżtem z mojej winy. Aż mi głupio, że wyżywam się na nim za wszystko, co mnie denerwuje i złości. On się stara żeby było jak w bajce, a ja muszę wszystko sp....ć. Eh, wkurzyłam się, bo ja też starałam się żeby między nami wszystko było ok, byłam nawet słodka jak cukierek, ostatnie dni były świetne, aż tu hap - wkurzyłam się o pierdołę, poszło na niego, ten wkurzył się znów na mnie i koło się nakręca...:/ i wracamy do punktu wyjścia :/:/
ło madafaka, Ty złośnico
ale rozumiem rozumiem, ja przed wczoraj jak sie dowiedzialm o tej zmianie seminarium to pollucilam sie z kazdym w domu;D
a najbardziej sie oberwalo kuzynowi co przyszed pozyczyc sobie 10zl, nei dal ze mu ne idalam to jeszcze tak opierpapier ehehhe ze sie biedny do dzis nei poalza u mnei a meiszka naprzeciwko;p

kochane jak sie macie;d
EJ TE NA SB co jesci? bo ja wciaz to samo i juz zaczyna mi sie to neidobobac, bo wciaz to samo i to sami, niby rozni sie ale w ciaz to samo;/ za malo mamy tutaj warzywdo wyboru, i miesek i owooc neit
kiedy bedzie 2 faza bo mam smaka na owoca;(
na soczek marchwiowy i wogole;(
Stary 2009-10-01, 14:27   #635
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalunie

widze ze tu u Was niezle rewolucje tabelka, poczta (dacie namiary co?)

trzymam kciuki za odchudzanko i wierze ze pojdzie wam gladko

u mnie ok. ale ostatnio net mi nawala i nie mam sily juz do niego

buziole
Stary 2009-10-01, 14:32   #636
Malinn
Zakorzenienie

Joyce Pasi, pasi Tylko gdzie?

Kostko sprobuj tego BD bo to bajeczka Na prawde jest rewelacyjny

Marei olej kokosowy-zwykly jadalny kupilam go w skarbku na dziale z egzotyczna zywnoscia za puche 700g zaplacilam cos 10zł
Co do twojego wydziału to ehhh w tamtym roku mialam do czynienia z Panem sladkowskim i borgieł..... nigdy wiecej

Tysiu Co do wlosow kup sobie zwykly szampon BARWA pokrzywowy... kosztuje grosze a na moje tluste wlosy działa I sprobuj tego nagietkowego BD Tez pomaga... generalnie barwy nie powinno sie stosowac codziennie bo robi siano z wlosow raz na pare dni jest ok
A co do swiecacej paszczy to nie mam pojecia co robic bo nie mialam tego problemu.... ale z tego co wiem, to im lepiej buzie nawilzasz tym mniej ona sie swieci Wiec zainwestuj w dobry nawilzacz Jakis lekki krem+zel HA

Wrocilam z uczelni w ogole gigant ze mnie.... wczoraj wieczorem wzielam pierwza porcje antybiotyku.... i co... oczywiscie juz dzisiaj rano zapomnialam a mam brac co 12h... ehhh z batem trzeba nade mna stac
Stary 2009-10-01, 14:58   #637
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Malinn - To może spotkajmy się na Stawowej przy Żabce plującej wodą Tam możemy albo iść po prostu do McDonald's na kawę (nie wiem jak Ty, ale ja ją lubię), albo, chociaż to droższa wersja, do Costy. Chyba, że znasz jakieś inne miejsce/kafejkę?
A co to jest to BD? Taka nazwa firmy, czy skrót nazwy? Bo ja nie kojarzę.
Tysiu - masz absolutną rację z tym podpisywaniem maili
Niuniuś - przykro mi, że masz gorszy okres teraz. A Tżta to po prostu przeproś i powiedz, że ostatnio nic nie idzie po Twojej myśli i to dlatego jesteś taka wybuchowa.

A ja dzisiaj kupiłam kolejną herbatkę - Bio-Active Organic Tea Mint and cinnamon. To taka ich propozycja Premium i muszę powiedziec, ze herbatki Bio-Active raczej nigdy mnie nie przekonywały (oprócz czerwonej) a tutaj naprawdę zaskoczka. Pyszna ta herbata, a dzięki zawartości kory cynamonowej tak fajnie rozgrzewa - super sprawa na te chłodne dni.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 15:24   #638
Malinn
Zakorzenienie

joyce moze byc mcdonald tez lubie ich kawe

no wiec o 17 pod zaba
Stary 2009-10-01, 15:34   #639
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
weisz kochana, ja zawsze bylam ta co po 2 dniach byl koneic dietty, a ty prosze 4 dzien i jestem czysta;D
chociaz nei pwoeim dzis toczyłam mega walke....casto z lofdowki do mnei przemawailo!!! mowielo ::zjedz mnei zjedz, ejstem pyszne, zjedz, choc kawaleczek, a ja Ciach wyciagam reke do neigo a za chwiel !!!!! O NIE NIE ZJEM CI GNIDO MUSZE ZDOBYC DYPOLOM NA WIZAZU ZA DZIELNA DIETE HAHAHA
No brawoooo! Tyska jesteś koza na wypasie! Ja dzisiaj też toczyłam walkę, chciałam wszamać naleśnika ze szpinakiem, potem drugiego z dżemem malinowym i serkiem białym... ale nic! Zrobiłam i nie zjadłam ani jednego (póki co;P).

Cytat:
aleeeeeeeeeeeeeeeee okazalo sie dzis ze ten dziad najprawdopowodneij wspolpracuje czesto z moim przepieknym SLAWUSIEM
[poameitacie? tym wykladowca co sie nim tak podneicalam w minionym semestrze;D]
Ojjj pamiętamy, pamiętamy pięknego Sławusia To dalej będziesz go molestować, rozumiem?

Cytat:
kochane jak sie macie;d
EJ TE NA SB co jesci? bo ja wciaz to samo i juz zaczyna mi sie to neidobobac, bo wciaz to samo i to sami, niby rozni sie ale w ciaz to samo;/ za malo mamy tutaj warzywdo wyboru, i miesek i owooc neit
kiedy bedzie 2 faza bo mam smaka na owoca;(
na soczek marchwiowy i wogole;(
Nie marudź kozo. Tyle jest przepisów SB, że można wybierać i wybierać ;P Na którymś wątku, chyba właśnie z przepisami, jakaś wizażanka pozbierała wszystkie przepisy do worda, zrobiła segregację i dała to do ściągnięcia! Normalnie anioł! Ja druknęłam już i mam książeczkę SB
A Tobie nudzą się już jajeczniczki? To spróbuj np. belgijskiego gofra na śniadanie:
2 duże jajka
1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha /może być też homogenizowany/
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania
Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę.
Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce.

Ja to będę jadła jutro chyba, a dzisiaj szamałam na drugie śniadanie -> Pomidorka z grilla z polędwicą i serkiem (też jest w przepisach). Pycha było, aż się zdziwiłam Jutro na obiados robię rybę zapiekaną z brokułami i mozarellą. Fajny jest też przepis na zapiekankę warzywną z jogurtem, robiłam dzisiaj, mniamiiii. Aaaa, widziałam, że masz dużo papryki, zrób sobie jakąś faszerowaną (kurakiem/warzywami/fetą itp.) i zapiecz w piekarniku

mamrociu, heeeej kochanie Współczuję problemów z netem, eh ta technika! A powiedz, jak się czujesz i jak Gabi? Co u Was w ogóle słychać?

Cytat:
Niuniuś - przykro mi, że masz gorszy okres teraz. A Tżta to po prostu przeproś i powiedz, że ostatnio nic nie idzie po Twojej myśli i to dlatego jesteś taka wybuchowa.
już przeprosiłam bom głuptas.

Ahaaa, kochana, odpisałam na mailu, ale skrobnę też tutaj: śliczne jesteście obydwie!
Cytat:
A ja dzisiaj kupiłam kolejną herbatkę - Bio-Active Organic Tea Mint and cinnamon. To taka ich propozycja Premium i muszę powiedziec, ze herbatki Bio-Active raczej nigdy mnie nie przekonywały (oprócz czerwonej) a tutaj naprawdę zaskoczka. Pyszna ta herbata, a dzięki zawartości kory cynamonowej tak fajnie rozgrzewa - super sprawa na te chłodne dni.
Mmmm, brzmi pysznie. A że jestem maniaczką herbat to pewnie poszukam tej Bio-Active.
Aaaa, kupiłam ostatnio piramidki liptona: Asian Temple (zielona z płatkiem róży i fiołkiem), która jest przepyszna i pięknie pachnie; i Bangalore Palace (czarna z skórką pomarańczową) - całkiem dobra

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:36
Stary 2009-10-01, 15:57   #640
ines85
Zadomowienie

JoyceSky śliczne zdjęcia
Niuniuśka daj temu swojemu chłopowi troche odetchnąc A taak poważnie to myślisz że warto się tak kłócic ...??na pewno nie
Tysia twarda babka
Stary 2009-10-01, 16:18   #641
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
hej lalunie
widze ze tu u Was niezle rewolucje tabelka, poczta (dacie namiary co?)
trzymam kciuki za odchudzanko i wierze ze pojdzie wam gladko
u mnie ok. ale ostatnio net mi nawala i nie mam sily juz do niego
buziole
kochana jak millo Cie ujrzeć

Cytat:
Tysiu Co do wlosow kup sobie zwykly szampon BARWA pokrzywowy... kosztuje grosze a na moje tluste wlosy działa
I sprobuj tego nagietkowego BD Tez pomaga... generalnie barwy nie powinno sie stosowac codziennie bo robi siano z wlosow raz na pare dni jest ok
A co do swiecacej paszczy to nie mam pojecia co robic bo nie mialam tego problemu.... ale z tego co wiem, to im lepiej buzie nawilzasz tym mniej ona sie swieci Wiec zainwestuj w dobry nawilzacz Jakis lekki krem+zel HA
co ro jest kochana to BD i skad to sie bierze, rozwiń temat;d

Cytat:
Tysiu - masz absolutną rację z tym podpisywaniem maili
no;D też tak sadze hihi

Cytat:
No brawoooo! Tyska jesteś koza na wypasie! Ja dzisiaj też toczyłam walkę, chciałam wszamać naleśnika ze szpinakiem, potem drugiego z dżemem malinowym i serkiem białym... ale nic! Zrobiłam i nie zjadłam ani jednego (póki co;P).

Ojjj pamiętamy, pamiętamy pięknego Sławusia To dalej będziesz go molestować, rozumiem?

Nie marudź kozo. Tyle jest przepisów SB, że można wybierać i wybierać ;P Na którymś wątku, chyba właśnie z przepisami, jakaś wizażanka pozbierała wszystkie przepisy do worda, zrobiła segregację i dała to do ściągnięcia! Normalnie anioł! Ja druknęłam już i mam książeczkę SB
A Tobie nudzą się już jajeczniczki? To spróbuj np. belgijskiego gofra na śniadanie:
2 duże jajka
1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha /może być też homogenizowany/
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania
Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę.
Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce.
twarda koza ale nie wiem na jak glugo hahah:P

owszem, zajme sie wpatrywaniem w Slawusia bo bede maial z nim w piatki cwiczenia;D i mzeo pomzoe cos z tym niedo....yhym promotorem bo to ajkis jego ziom;/

a no mzoe sprobuje te cudaki Twoje;D
tylko problem mam tez z salatkami.....jakie sa dobre? bo na moje juz patrzec nei moge;/ a to dopiero 4 dzien;/

Cytat:
Tysia twarda babka
tia, pytanie tylko na jak dlugo;d

dziewczyny, jak cwiczycie??
tzn co robicie, jakei cwiczenai, jak dlugo jak intensuywnie i wogole.
bo ja robie brzuchole okolo 60-80 zalezy ktrego dnai ile uciagne;/
ale nienawidze ich strasznei;/
powiedzcie co robicie, NIUNIA ty jakies 8minutowki masz czy cos co to??

no i przede wszsykim gdzie jest LIMONKA?!
utknela w ksero z szefem czy jak ze juz 2 dzien nic nei pszie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 16:20   #642
Malinn
Zakorzenienie

BD-BabyDream seria kosmetykow dla bejbi wyprodukowana dla rossmana tylko sie tym nie sugerujcie Bo sa na prawde dobrej jakosci i sa o niebo lepsze od innych przereklamowanych
Stary 2009-10-01, 17:08   #643
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Niuniuśka daj temu swojemu chłopowi troche odetchnąc A taak poważnie to myślisz że warto się tak kłócic ...??na pewno nie
yhym... wiem, że nie warto, ale mam najwyraźniej ciężki charakter i strasznie szybko się irytuję;/

Cytat:
tylko problem mam tez z salatkami.....jakie sa dobre? bo na moje juz patrzec nei moge;/ a to dopiero 4 dzien;/
Moja ulubiona autorska sałatka:
Sałatka z brokułu z pestkami słonecznika
1 duży brokuł [najlepiej świeży, chociaż mrożone brokuły też mogą być :P], 2 pomidory
szczypiorek, ser żółty odtłuszczony [ew. zamiast - feta], 2-3 łyżki jogurtu naturalnego + 2 łyżki majonezu, łuskane pestki słonecznika [ok. 3 łyżek], przyprawy: sól, pieprz, bazylia [wg uznania;]
Brokuły rozcinamy na różyczki, gotujemy na półtwardo z dodatkiem przypraw. Gdy wystygną kroimy na mniejsze kawałki. Pomidor, ser żółty kroimy w kostkę. Dodajemy szczypiorek. Sos: mieszamy jogurt naturalny z majonezem [po ok. 2 łyżki]. Przyprawiamy. Na koniec dodajemy uprażone wcześniej na suchej patelni pestki słonecznika. Wszystko mieszamy i zajadamy się ze smakiem.

I nowość w moim domu - banalnie prosta ale przepyyyyszna sałatka mojej siostry:
-> 1 świeży kalafior, jogurt naturalny + trochę śmietany, koperek suszony i wyciśnięty czosnek. // Świeży kalafior trzeba podzielić na malutkie kawałeczki (mniejsze niż różyczki), dodać wyciśnięty czosnek, suszony k0perek i wymieszać z sosem: jog. naturalny+śmietana+przypr awy. Fajna sałatka bo kalafiora nie trzeba gotować, fajnie chrupie i pachnie czosnkiem, który uwieeeelbiam, jak dla mnie - mniami

Cytat:
dziewczyny, jak cwiczycie??
tzn co robicie, jakei cwiczenai, jak dlugo jak intensuywnie i wogole.
bo ja robie brzuchole okolo 60-80 zalezy ktrego dnai ile uciagne;/
ale nienawidze ich strasznei;/
powiedzcie co robicie, NIUNIA ty jakies 8minutowki masz czy cos co to??
Ja robię właśnie 8minutówki z seksownym Panem w Lajkrze, aerobik (Deanne Berry) i ćwiczenia na płaski brzuch, które mam na dysku. Jak długo ćwiczę? Różnie, wszystko zależy od dnia, ale powiem szczerze, że przez całą moją dietę chyba tyle nie ćwiczyłam, co teraz, bo leniuch jestem straszny. A teraz to przynajmniej zmuszam się by jakieś 20 min poćwiczyć, co jak na mnie jest wieeelkim osiągnięciem.
Masz tu linki do 8minutówek:
http://www.youtube.com/watch?v=K5IVD...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related
Co, Pan pewnie jest lepszy od Sławusia?

Stary 2009-10-01, 17:17   #644
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

widze ze w koncu jakies spotkanko doszlo do skutku ale fajnie tez chce!!! moze kiedys w koncu sie zmobilizujemy wszystkie

Tysia jestem z Ciebie dumna!!! Tak trzymaj wspominalas wczesniej ze na diecie mozesz tylko kilka dni a tu prosze - idziesz jak burza, jeszcze raz trzymam kciuki bo fajna dziewczyneczka z Ciebie, no i za reszte dziewczyn oczywiscie rowniez trzymam kciuki
No i chcialabym w koncu zobaczyc zdjatka Ali, moze pogadasz z nia co? Powiedz ze wizazowa sekta domaga sie meldunku

Niunius u nas ok, tylko wczoraj stracha mialam bo myslalam ze zemdleje ale to chyba z wrazenia po obejrzeniu filmow z porodow Gabi kopie i tak sobie mysle ze chyba ma to po cioci Limonce i bedzie z niej boksowa dziewczyna

buziole
Stary 2009-10-01, 18:13   #645
fiolusiek
Zakorzenienie

widze ze Tyska sie zabrala ostro za diete to dobrze bo moze mnie zarazi swoim entuzjazmem bo jakos nie moge powrocic do zdrowego dietowania bo stale czuje sie grubo i odechciewa mi sie jedzenia ale nie gloduje nawet dzis i wczoraj jadlam bialy chleb bo byl taki swiezy i pachnacy

wiecie co tak mi zle bez Marka i juz nie moge sie doczekac soboty juz wstepnie sie zgodzil ale jest szansa ze nie przyjdzie bo jego ciocia jest w szpilatu bardzo chora ale boje sie jego pierwszej wizyty bo wiecie jaka mam rodzinke
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:30   #646
ines85
Zadomowienie

A ja dziś widziałam cuudne buty i sie w nich chyba zakochalam i mam ochotę je kupic ale troche kasy mi szkoda bo są na wysokim obcasie a ja zbytnio takich nie lubie..ale są bardzo seksowne A poza tym od 2 dni zaczełam w spódnicach chodzic i akuracik by pasowały .....
Stary 2009-10-01, 18:44   #647
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam

Ines z jakiego sklepu buty?? Ja jestem butoholiczką straszną

Mamrotko moja córa też tak bardzo kopała – była w brzuchu bardzo ruchliwa i teraz też taka jest – wszędzie jej pełno

Niuniuśka ja też robię ośmiominutówki – teraz już bez pana a z pamięci

Dziewczyny ja się wypisuję z tabelki – u mnie będzie dobrze jak przez najbliższe 8 miesięcy nie przytyje za bardzo
Stary 2009-10-01, 18:51   #648
Malinn
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś widziałam cuudne buty i sie w nich chyba zakochalam i mam ochotę je kupic ale troche kasy mi szkoda bo są na wysokim obcasie a ja zbytnio takich nie lubie..ale są bardzo seksowne A poza tym od 2 dni zaczełam w spódnicach chodzic i akuracik by pasowały .....
Ja tez dzisiaj widzialam boskie W HM tylko, ze jakos mi szkoda na zamszowe kozaczki 150zł bo czuje, ze moga byc jednorazowe przydala by sie teraz jakas promocja

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja się wypisuję z tabelki – u mnie będzie dobrze jak przez najbliższe 8 miesięcy nie przytyje za bardzo
Czyzby za 8mscy mial pojawic sie maly Aniellek/Aniellka?
Stary 2009-10-01, 18:56   #649
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Moja ulubiona autorska sałatka:
Sałatka z brokułu z pestkami słonecznika
1 duży brokuł [najlepiej świeży, chociaż mrożone brokuły też mogą być :P], 2 pomidory
szczypiorek, ser żółty odtłuszczony [ew. zamiast - feta], 2-3 łyżki jogurtu naturalnego + 2 łyżki majonezu, łuskane pestki słonecznika [ok. 3 łyżek], przyprawy: sól, pieprz, bazylia [wg uznania;]
Brokuły rozcinamy na różyczki, gotujemy na półtwardo z dodatkiem przypraw. Gdy wystygną kroimy na mniejsze kawałki. Pomidor, ser żółty kroimy w kostkę. Dodajemy szczypiorek. Sos: mieszamy jogurt naturalny z majonezem [po ok. 2 łyżki]. Przyprawiamy. Na koniec dodajemy uprażone wcześniej na suchej patelni pestki słonecznika. Wszystko mieszamy i zajadamy się ze smakiem.

I nowość w moim domu - banalnie prosta ale przepyyyyszna sałatka mojej siostry:
-> 1 świeży kalafior, jogurt naturalny + trochę śmietany, koperek suszony i wyciśnięty czosnek. // Świeży kalafior trzeba podzielić na malutkie kawałeczki (mniejsze niż różyczki), dodać wyciśnięty czosnek, suszony k0perek i wymieszać z sosem: jog. naturalny+śmietana+przypr awy. Fajna sałatka bo kalafiora nie trzeba gotować, fajnie chrupie i pachnie czosnkiem, który uwieeeelbiam, jak dla mnie - mniami

Ja robię właśnie 8minutówki z seksownym Panem w Lajkrze, aerobik (Deanne Berry) i ćwiczenia na płaski brzuch, które mam na dysku. Jak długo ćwiczę? Różnie, wszystko zależy od dnia, ale powiem szczerze, że przez całą moją dietę chyba tyle nie ćwiczyłam, co teraz, bo leniuch jestem straszny. A teraz to przynajmniej zmuszam się by jakieś 20 min poćwiczyć, co jak na mnie jest wieeelkim osiągnięciem.
Masz tu linki do 8minutówek:
http://www.youtube.com/watch?v=K5IVD...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related
Co, Pan pewnie jest lepszy od Sławusia?
Ty;D mam w domu kalafiera;d i se jutro to zrobie na snadianie zapewn hihihihi;D widizsz jakas dobra kobieta, mowisz mi co mam kesac, lubie Cie za to ehheeh, noi nei tylo;p
a facet od 8miniotowek....phi Sławus moze ne itaki umiesniony ale jaki boski;d

Cytat:
Tysia jestem z Ciebie dumna!!! Tak trzymaj wspominalas wczesniej ze na diecie mozesz tylko kilka dni a tu prosze - idziesz jak burza, jeszcze raz trzymam kciuki bo fajna dziewczyneczka z Ciebie, no i za reszte dziewczyn oczywiscie rowniez trzymam kciuki
No i chcialabym w koncu zobaczyc zdjatka Ali, moze pogadasz z nia co? Powiedz ze wizazowa sekta domaga sie meldunku
tez jestem z siebie dumna;DDD
ale nie wiem ile jeszcze wytzymam zeby nei zjesc czegos slodkeigo, bo wpadam do mamy pokoaju a tak:
czekolada biala z dropsami, wafelki, ciasto z lidla takie w foli zapakowane, czekolady nadziewane i gorzkie, paralinki, cukierki czekoladowe......noi i soooorrry ale to wszysko do mnei mowi!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
widze ze Tyska sie zabrala ostro za diete to dobrze bo moze mnie zarazi swoim entuzjazmem bo jakos nie moge powrocic do zdrowego dietowania bo stale czuje sie grubo i odechciewa mi sie jedzenia ale nie gloduje nawet dzis i wczoraj jadlam bialy chleb bo byl taki swiezy i pachnacy

wiecie co tak mi zle bez Marka i juz nie moge sie doczekac soboty juz wstepnie sie zgodzil ale jest szansa ze nie przyjdzie bo jego ciocia jest w szpilatu bardzo chora ale boje sie jego pierwszej wizyty bo wiecie jaka mam rodzinke
FIOLUSIEK ZABIERAJ SIE ZE MNĄ w kupie zawsze rażniek
a co do mareczka...wyczuwal u Ciebei mocne wibracje;D

Cytat:
o jezu, ja dla butow bym zabil....bylam dzis pierwszy raz w tych nowych, co wam poakzalm czarno bialychna koturnie, i sa tak wysokie ze po godzinei uz mnei nogi bolalay kurczak;/ jednak wiele w nich niepobiegam;/

Cytat:

kochana czy Ty aby jesteś w ciąży??
Stary 2009-10-01, 18:59   #650
Anielllka
Wtajemniczenie

dziewczyny to dopiero 4 tydzień - nawet jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześniej - ale test z apteki i z krwi wyszedł że jestem
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:01   #651
fiolusiek
Zakorzenienie

czyzbysmy splodzily juz 2 bobaskow
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:03   #652
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
moze kiedys w koncu sie zmobilizujemy wszystkie
Ja też mam taką nadzieję, że kiedyś wszystkie co do jednej wybierzemy się na kawę i plotki

Cytat:
Niunius u nas ok, tylko wczoraj stracha mialam bo myslalam ze zemdleje ale to chyba z wrazenia po obejrzeniu filmow z porodow Gabi kopie i tak sobie mysle ze chyba ma to po cioci Limonce i bedzie z niej boksowa dziewczyna
Oo daje znać mamusi, że ma się dobrze i fika w brzuszku No to jak nic ta betoniarka przyda się małej do kołysania

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Ktoś tu ma motylki w brzuchu, nenene. Nie panikuj, może wcale nie będzie tak źle. Tylko może nie informuj rodzinki, że będziesz miała gościa, jak weźmiesz ich z zaskoczenia to może będą w takim szoku, że nie będą Wam przeszkadzać (no... albo odwrotnie;P). Im szybciej przyjdzie na pierwszą wizytę, tym chyba lepiej, bo później rodzinka zacznie podejrzewać, że się z kimś spotykasz i będą oczekiwać wybranka/zięcia z utęsknieniem i wielkim zainteresowaniem

Cytat:
Inesko, ja też kiedyś nie chodziłam na wysokich obcasach, a teraż śmigam, aż miło Ile takie obcasiki dodają seksapiluuuuu, mmmmmmm. Kupuj, należy Ci się coś od życia!! (a potem wstaw fotkę)

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaa, kochana... o ile dobrze zrozumiałam.... zostaniemy wizażowymi ciociami po raz drugi???? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale fajnie: jupi: Gratuluję kochana

Już jestem po ćwiczonkach. Teraz zrobiłam sobie maseczkę na buziola, a potem idę szorować włosy i nałożę sobie maskę kallosa, o której dzisiaj mówiłyście. Uwielbiam te latte, aż chce się schrupać i żal na włosy nakładać;P
Dzisiaj dietowo ładnie, chociaż troszkę było ciężko. Te naleśniki mnie kuszą i kuszą... Zjadłam:
Śn: jajecznica z szynką i pomidorami
2Sn: pomidorki z grilla z polędwicą, serkiem szczypiorkowym i odrobiną sera żółtego
O: zapiekanka wielowarzywna z sosem czosnkowym
P: twarożek z cynamonem, kilka połówek orzechów włoskich
K: zawijasek z szynki drobiowej i jajca+pasta z tuńczyka

Ależ się zawzięłam. i do tego ładnie mi waga leci, ale narazie o tym ciiiiiii

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-10-01 o 19:06
Stary 2009-10-01, 19:23   #653
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny to dopiero 4 tydzień - nawet jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześniej - ale test z apteki i z krwi wyszedł że jestem
ale czad;D
znow jesteśmy w ciązy eh eh eh;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 19:29   #654
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Ines z jakiego sklepu buty?? Ja jestem butoholiczką straszną
w BOTI

Cytat:
Ja tez dzisiaj widzialam boskie W HM tylko, ze jakos mi szkoda na zamszowe kozaczki 150zł bo czuje, ze moga byc jednorazowe przydala by sie teraz jakas promocja
Ja bym w zamszowe nie inwestowała ...ładne są itd ale na deszcz i jesień nie bardzo
Cytat:
aaaa ale SUPER
Cytat:
Inesko, ja też kiedyś nie chodziłam na wysokich obcasach, a teraż śmigam, aż miło Ile takie obcasiki dodają seksapiluuuuu, mmmmmmm. Kupuj, należy Ci się coś od życia!! (a potem wstaw fotkę)

Ależ się zawzięłam. i do tego ładnie mi waga leci, ale narazie o tym ciiiiiii
Pewnie je kupie albo podobne jutro wybiore się chyba na miasto
A ja się nie zawziełam ;/ tylko w poniedziałek nie nagrzeszyłam od jutra spróbuję od nowa
Stary 2009-10-01, 19:33   #655
kalkulatorek
Przyczajenie

mam 160cm wzrostu waze 55 kg
zjadlam dzisiaj draze i paluszki cala paczke do tego dwie kanpaki z szynka i serem oraz 1 dosc duze jabłko czy to nie za duzo?? co o tym sadzicie??
kalkulatorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:36   #656
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty;D mam w domu kalafiera;d i se jutro to zrobie na snadianie zapewn hihihihi;D widizsz jakas dobra kobieta, mowisz mi co mam kesac, lubie Cie za to ehheeh, noi nei tylo;p
ehehehhehehe, połechtałaś mię moja droga kózko

Cytat:
tez jestem z siebie dumna;DDD
ale nie wiem ile jeszcze wytzymam zeby nei zjesc czegos slodkeigo, bo wpadam do mamy pokoaju a tak:
czekolada biala z dropsami, wafelki, ciasto z lidla takie w foli zapakowane, czekolady nadziewane i gorzkie, paralinki, cukierki czekoladowe......noi i soooorrry ale to wszysko do mnei mowi!
Pamiętaj, sama nas uczyłaś - WOŁEK ZBOŻOWY - ta nazwa mówi wszystko bbleeeeeeeeeeeee, fuuuuj. Jak to można jeść;p

Cytat:

Cytat:
ale czad;D
znow jesteśmy w ciązy eh eh eh;D
ano, znów big milki pylą, uwaga!

Cytat:
Ja bym w zamszowe nie inwestowała ...ładne są itd ale na deszcz i jesień nie bardzo
Ja tyż.

Cytat:
A ja się nie zawziełam ;/ tylko w poniedziałek nie nagrzeszyłam od jutra spróbuję od nowa
Jutro też jest dobry dzień na ładne dietkowanie!

Stary 2009-10-01, 19:44   #657
virginia
Zakorzenienie

Cytat:

Gratki!!!

Wpadłam tylko się zameldować. Dieta OK, dziś w menu:
Ś: wieśniak z płatkami, kiwi i rodzynkami (garść). Kawa z mlekiem
2Ś: pół kefiru (200g), 4 ostatnie śliwki
O: 2 plastry pieczonej w ziołach karkówki (wiem, nie najchudsze mięso...) z sałatką z sałaty, papryki, cebulki, pomidorków...
P: cieniutki plasterek karkówki z żurawiną (bardziej to mi się tej żurawiny chciało niż karkówki - uwielbiam !!), pestki słonecznika
K: będzie chyba jajeczniczka
Popijam wodę, w ciągu dnia wpadły jeszcze 2 kawki i herbatka rooibos. Dziś byłam na basenie a wczoraj to nawet 8legs zrobiłam.

Ale i tak wiem, że w niedzielę mnie wszystkie zostawicie daleko w tyle, bo na pewno już coś zrzuciłyście, w przeciwieństwie do mnie....
A wracając jeszcze do tabelki, może sprecyzujmy jakiś pułap pktów, od jakiego się nagradzamy, bo jeśli będziemy się nagradzać za w ogóle wyjście na plus to chyba trochę mało ambitne będzie? Jak myślicie?

Zmykam,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:47   #658
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
joyce moze byc mcdonald tez lubie ich kawe

no wiec o 17 pod zaba
AAAA, super! nie mogę się doczekac
Cytat:
Ahaaa, kochana, odpisałam na mailu, ale skrobnę też tutaj: śliczne jesteście obydwie!

Mmmm, brzmi pysznie. A że jestem maniaczką herbat to pewnie poszukam tej Bio-Active.
Aaaa, kupiłam ostatnio piramidki liptona: Asian Temple (zielona z płatkiem róży i fiołkiem), która jest przepyszna i pięknie pachnie; i Bangalore Palace (czarna z skórką pomarańczową) - całkiem dobra
Ojej, dziękuję A co do herbatek to mi z tych wszystkich piramidek najgorzej smakuje właśnie Bangalore Palace - jakoś nie czuję tych orange peels
Cytat:
JoyceSky śliczne zdjęcia
Danke schon, mein schatz
Cytat:
BD-BabyDream seria kosmetykow dla bejbi wyprodukowana dla rossmana tylko sie tym nie sugerujcie Bo sa na prawde dobrej jakosci i sa o niebo lepsze od innych przereklamowanych
Mi tam nie przeszkadza, że wyprodukowano dla rossmana- jutro się przejdę i popatrzę, bo mam Rossmana naprzeciwko bloku
Cytat:
A może pokażesz mi je jutro w H&M, bo ja akurat szukam czegoś na jesień
Cytat:
Gratulacje!!! Kolejny wątkowy bobas nam rośnie

Stary 2009-10-01, 20:00   #659
Kostka09
Zakorzenienie

Tylko mnie pare godzin nie było i już nowy dzieciaczek na wizazu
Anielllko gratulejszyn!!!!!:j upi::ro za:

Fioluś - widzę, ze Mareczek wpadl Ci w serducho i masz maslane oczka trzymaj tak dalej a dieta przyjdzie sama do Ciebie, masz juz tyle za soba, że te pare juz przyjdzie Ci szybciutko w odpowiednim czasie ja dopiero teraz sie zawzielam a ktory to juz raz

Malinn - dzisiaj nie zdazylam ale jutro pedze do rossmana po ten zel do kapieli, a i facet mi odpisal, że moge sie z nim umowic po ten kallos w ochojcu a mi to po drodze bo jade do rodzicow tamtedy,
kurcze zaluje, ze nie moge jutro sie z wami zobaczyc ale jade znowu w gory kosic trawe i rabac drewno na zime przywiezc Wam mleka od krowynie mojej rzecz jasna

Tysia - jestes booooska wpadam do domu urypana ze stajni, zmarznieta, wlaczam sobie kompa, zrobilam na cieplo paroweczke cieleca z warzywkami i czytam....
"casto z lofdowki do mnei przemawailo!!! mowielo ::zjedz mnei zjedz, ejstem pyszne, zjedz, choc kawaleczek, a ja Ciach wyciagam reke do neigo a za chwiel !!!!! O NIE NIE ZJEM CI GNIDO MUSZE ZDOBYC DYPOLOM NA WIZAZU ZA DZIELNA DIETE HAHAHA"

i padam ze smiechu i ksztusze sie ta parowką a tz mowi, "moze bys ze mna porozmawiala":hah aha:
rozwalasz mnie Kobieto na kawaleczki

zaraz zajrze na maila pooogladac zdjecia

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-01 o 20:07
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:05   #660
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Jutro też jest dobry dzień na ładne dietkowanie!
niby tak ale jestem 3 do tyłu ;/
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Ale i tak wiem, że w niedzielę mnie wszystkie zostawicie daleko w tyle, bo na pewno już coś zrzuciłyście, w przeciwieństwie do mnie....
eee spokojnie będzie dobrze pociesze Cie - ja jestem w czarnaj dupie

Cytat:
Napisane przez kalkulatorek Pokaż wiadomość
mam 160cm wzrostu waze 55 kg
zjadlam dzisiaj draze i paluszki cala paczke do tego dwie kanpaki z szynka i serem oraz 1 dosc duze jabłko czy to nie za duzo?? co o tym sadzicie??
yyyyy troche rozbroił mnie Twółj post nie wydaje mi się żebys miała jakąs nadwage a poza tym skoro chcesz schudnąc to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyc, iż draże i paluszki sa nie namiejscu ,,,,prawda????

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości