|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Fioluś gratuluję sukcesów w odchudzaniu
![]() ![]() Blokerko, dzień tłumaczenia się mężczyzn jest the best ![]() ![]() ![]() ![]() Virginio, myślę, że warto spróbować, zawsze możesz nie wykupić następnej recepty, ale warto sprawdzić, czy te pomogą ![]() Niuniuśko, zainteresowałaś mnie pastą dr Budwig... a bardzo czuć ten olej??? jaki to ma wszystko smak?? Malinn ja polecam też karotę z kallosa ![]() ![]() ![]() Ines ![]() Joyce, 11h ![]() ![]() Kostko, to koleżanka Wam załatwiła ładnie spisywanie ![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu, co do seminarium... hmmm... u nas też zmieniają co semestr, na szczęście teraz mamy z profesorem z jądrówki, a tam są najfajniejsi ludzie... za to druga grupa ma z szefową naszego zakładu, ale... na seminariach nie jest taka zła, może i Wam nie będzie tak źle. Nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu, na uczelni jest jeden doktor, który mi się szalenie podoba, nie jest bosko przystojny, ale ma w sobie coś co nie daje mi spokojnie koło niego przejść na korytarzu :P i co za rozpacz była, jak moja grupa miała z nim 2 zajęcia a inne 6! :/ Głowa do góry Tysiu, napiszesz pracę i będzie ok ![]() ![]() Martusiu, słodkie środy... dobry pomysł jeść słodycze raz w tygodniu, więksa motywacja by codziennie nie przegryzać słodyczy. W czw nie zjesz ciacha, bo jadlas w środę, w pt też, w sobotę i nd może być kryzys, ale w pon i wt się powstrzymasz, bo do środy już niedaleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dałam 3 zdjęcia na naszego maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pytałyście o ten olej lniany i dietę dr Budwig. Olej sprowadza znajomy (sportowiec) od producenta, nie kupuję go w sklepie. Tę butlę dostałyśmy od niego w prezencie bo podobno świetnie wpływa na stan organizmu. Znajomy pije go nieustannie od uhuhuhuhuhu czasu
![]() Napisałam, że dopiero zaczęłam pić ten olej (dokładnie od poniedziałku), a piję go by uzupełnić sobie NNKT, które jak wiadomo są niezbędne dla organizmu więc uzupełniam je sobie ![]() ![]() Pastę będę robić chyba dzisiaj bo póki co piłam olej normalnie z butli z gwinta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz troszkę o mnie... Dziękuję za troskę kochane, ale nie będę opisywać wszystkiego, co wczoraj przeżyłam bo chyba by miejsca nie starczyło. Po prostu kolejny zły i męczący dzień mam za sobą. Wszystko, co mogło pójść źle, poszło źle. Przeżyłabym to wszystko jakoś, ale na deser pokłóciłam się z Tżtem z mojej winy. Aż mi głupio, że wyżywam się na nim za wszystko, co mnie denerwuje i złości. On się stara żeby było jak w bajce, a ja muszę wszystko sp....ć. ![]() ![]() No nic troszkę popisałam, a teraz muszę zmykać smażyć naleśniki dla rodzinki. Sama na obiados zrobię chyba zapiekankę warzywną z przepisów SB. ![]() Buuuuuuziaki, mnóstwo ciepłych całusów kochane ![]()
#634 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a bo zawziełam sie jak fix;D Cytat:
chociaz nei pwoeim dzis toczyłam mega walke....casto z lofdowki do mnei przemawailo!!! mowielo ::zjedz mnei zjedz, ejstem pyszne, zjedz, choc kawaleczek, a ja Ciach wyciagam reke do neigo a za chwiel !!!!! O NIE ![]() ![]() ![]() Cytat:
aleeeeeeeeeeeeeeeee okazalo sie dzis ze ten dziad najprawdopowodneij wspolpracuje czesto z moim przepieknym SLAWUSIEM ![]() [poameitacie? tym wykladowca co sie nim tak podneicalam w minionym semestrze;D] Cytat:
Cytat:
widzialm kochana widzialam;D cudnaś ![]() A TERAZ APEL DO WSZYKICH: jak psizecie maila na ansza poczte to podpisujecie sie swoimi wizazowymi nickami bo wsyskei przychodza od JA, a ja nei wiem ktore to ja wyslslo;p PODPISUJECIE MAILE KÓZKI:d Cytat:
![]() ale rozumiem rozumiem, ja przed wczoraj jak sie dowiedzialm o tej zmianie seminarium to pollucilam sie z kazdym w domu;D a najbardziej sie oberwalo kuzynowi co przyszed pozyczyc sobie 10zl, nei dal ze mu ne idalam to jeszcze tak opierpapier ehehhe ze sie biedny do dzis nei poalza u mnei a meiszka naprzeciwko;p kochane jak sie macie;d EJ TE NA SB ![]() ![]() kiedy bedzie 2 faza bo mam smaka na owoca;( na soczek marchwiowy i wogole;(
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() widze ze tu u Was niezle rewolucje tabelka, poczta ![]() trzymam kciuki za odchudzanko ![]() ![]() u mnie ok. ale ostatnio net mi nawala i nie mam sily juz do niego ![]() buziole ![]()
#636 |
Zakorzenienie
|
Joyce
![]() ![]() ![]() Kostko ![]() ![]() ![]() Marei olej kokosowy-zwykly jadalny ![]() ![]() ![]() Co do twojego wydziału to ehhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do swiecacej paszczy to nie mam pojecia co robic bo nie mialam tego problemu.... ale z tego co wiem, to im lepiej buzie nawilzasz tym mniej ona sie swieci ![]() ![]() ![]() Wrocilam z uczelni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#637 |
Zadomowienie
|
Malinn - To może spotkajmy się na Stawowej przy Żabce plującej wodą
![]() A co to jest to BD? Taka nazwa firmy, czy skrót nazwy? Bo ja nie kojarzę. Tysiu - masz absolutną rację z tym podpisywaniem maili ![]() Niuniuś - przykro mi, że masz gorszy okres teraz. A Tżta to po prostu przeproś i powiedz, że ostatnio nic nie idzie po Twojej myśli i to dlatego jesteś taka wybuchowa. A ja dzisiaj kupiłam kolejną herbatkę - Bio-Active Organic Tea Mint and cinnamon. To taka ich propozycja Premium i muszę powiedziec, ze herbatki Bio-Active raczej nigdy mnie nie przekonywały (oprócz czerwonej) a tutaj naprawdę zaskoczka. Pyszna ta herbata, a dzięki zawartości kory cynamonowej tak fajnie rozgrzewa - super sprawa na te chłodne dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
joyce moze byc mcdonald
![]() ![]() no wiec o 17 pod zaba ![]()
#639 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Tobie nudzą się już jajeczniczki? To spróbuj np. belgijskiego gofra na śniadanie: 2 duże jajka 1/4 szklanki ricotty lub innego serka na przykład Bielucha /może być też homogenizowany/ 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia cynamon, gałka muszkatołowa i słodzik wg uznania Jajka ubijać aż będą puszyste, dodać resztę składników i ubić na gładką masę. Piec w gofrownicy lub na patelni jak naleśniki. Gotowe można posypać słodzikiem w proszku, a w II fazie położyć na wierzch owoce. Ja to będę jadła jutro chyba, a dzisiaj szamałam na drugie śniadanie -> Pomidorka z grilla z polędwicą i serkiem (też jest w przepisach). Pycha było, aż się zdziwiłam ![]() ![]() mamrociu, heeeej kochanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ahaaa, kochana, odpisałam na mailu, ale skrobnę też tutaj: śliczne jesteście obydwie! ![]() Cytat:
![]() Aaaa, kupiłam ostatnio piramidki liptona: Asian Temple (zielona z płatkiem róży i fiołkiem), która jest przepyszna i pięknie pachnie; i Bangalore Palace (czarna z skórką pomarańczową) - całkiem dobra ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-01 o 15:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
JoyceSky śliczne zdjęcia
![]() Niuniuśka daj temu swojemu chłopowi troche odetchnąc ![]() ![]() ![]() Tysia twarda babka ![]()
![]() |
#641 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no;D też tak sadze hihi ![]() Cytat:
owszem, zajme sie wpatrywaniem w Slawusia bo bede maial z nim w piatki cwiczenia;D i mzeo pomzoe cos z tym niedo....yhym promotorem bo to ajkis jego ziom;/ a no mzoe sprobuje te cudaki Twoje;D tylko problem mam tez z salatkami.....jakie sa dobre? bo na moje juz patrzec nei moge;/ a to dopiero 4 dzien;/ tia, pytanie tylko na jak dlugo;d dziewczyny, jak cwiczycie?? tzn co robicie, jakei cwiczenai, jak dlugo jak intensuywnie i wogole. bo ja robie brzuchole okolo 60-80 zalezy ktrego dnai ile uciagne;/ ale nienawidze ich strasznei;/ powiedzcie co robicie, NIUNIA ty jakies 8minutowki masz czy cos co to?? no i przede wszsykim gdzie jest LIMONKA?! utknela w ksero z szefem czy jak ze juz 2 dzien nic nei pszie!
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
BD-BabyDream
![]() ![]() ![]() ![]()
#643 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sałatka z brokułu z pestkami słonecznika 1 duży brokuł [najlepiej świeży, chociaż mrożone brokuły też mogą być :P], 2 pomidory szczypiorek, ser żółty odtłuszczony [ew. zamiast - feta], 2-3 łyżki jogurtu naturalnego + 2 łyżki majonezu, łuskane pestki słonecznika [ok. 3 łyżek], przyprawy: sól, pieprz, bazylia [wg uznania;] Brokuły rozcinamy na różyczki, gotujemy na półtwardo z dodatkiem przypraw. Gdy wystygną kroimy na mniejsze kawałki. Pomidor, ser żółty kroimy w kostkę. Dodajemy szczypiorek. Sos: mieszamy jogurt naturalny z majonezem [po ok. 2 łyżki]. Przyprawiamy. Na koniec dodajemy uprażone wcześniej na suchej patelni pestki słonecznika. Wszystko mieszamy i zajadamy się ze smakiem. I nowość w moim domu - banalnie prosta ale przepyyyyszna sałatka mojej siostry: -> 1 świeży kalafior, jogurt naturalny + trochę śmietany, koperek suszony i wyciśnięty czosnek. // Świeży kalafior trzeba podzielić na malutkie kawałeczki (mniejsze niż różyczki), dodać wyciśnięty czosnek, suszony k0perek i wymieszać z sosem: jog. naturalny+śmietana+przypr awy. Fajna sałatka bo kalafiora nie trzeba gotować, fajnie chrupie i pachnie czosnkiem, który uwieeeelbiam, jak dla mnie - mniami ![]() Cytat:
![]() Masz tu linki do 8minutówek: http://www.youtube.com/watch?v=K5IVD...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related Co, Pan pewnie jest lepszy od Sławusia? ![]() ![]()
![]() |
#644 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() widze ze w koncu jakies spotkanko doszlo do skutku ![]() ![]() ![]() Tysia jestem z Ciebie dumna!!! Tak trzymaj ![]() ![]() No i chcialabym w koncu zobaczyc zdjatka Ali, moze pogadasz z nia co? Powiedz ze wizazowa sekta domaga sie meldunku ![]() ![]() Niunius u nas ok, tylko wczoraj stracha mialam bo myslalam ze zemdleje ale to chyba z wrazenia po obejrzeniu filmow z porodow ![]() ![]() buziole ![]()
#645 |
Zakorzenienie
|
widze ze Tyska sie zabrala ostro za diete to dobrze bo moze mnie zarazi swoim entuzjazmem
![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zadomowienie
|
A ja dziś widziałam cuudne buty
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#647 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ines z jakiego sklepu buty?? Ja jestem butoholiczką straszną ![]() Mamrotko moja córa też tak bardzo kopała – była w brzuchu bardzo ruchliwa i teraz też taka jest – wszędzie jej pełno ![]() Niuniuśka ja też robię ośmiominutówki – teraz już bez pana a z pamięci ![]() Dziewczyny ja się wypisuję z tabelki – u mnie będzie dobrze jak przez najbliższe 8 miesięcy nie przytyje za bardzo ![]()
#648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#649 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a facet od 8miniotowek....phi Sławus moze ne itaki umiesniony ale jaki boski;d Cytat:
ale nie wiem ile jeszcze wytzymam zeby nei zjesc czegos slodkeigo, bo wpadam do mamy pokoaju a tak: czekolada biala z dropsami, wafelki, ciasto z lidla takie w foli zapakowane, czekolady nadziewane i gorzkie, paralinki, cukierki czekoladowe......noi i soooorrry ale to wszysko do mnei mowi! Cytat:
![]() ![]() a co do mareczka...wyczuwal u Ciebei mocne wibracje;D Cytat:
![]() Cytat:
kochana czy Ty aby jesteś w ciąży??
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny to dopiero 4 tydzień - nawet jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześniej - ale test z apteki i z krwi wyszedł że jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
czyzbysmy splodzily juz 2 bobaskow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ja też mam taką nadzieję, że kiedyś wszystkie co do jednej wybierzemy się na kawę i plotki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już jestem po ćwiczonkach. Teraz zrobiłam sobie maseczkę na buziola, a potem idę szorować włosy i nałożę sobie maskę kallosa, o której dzisiaj mówiłyście. Uwielbiam te latte, aż chce się schrupać ![]() Dzisiaj dietowo ładnie, chociaż troszkę było ciężko. Te naleśniki mnie kuszą i kuszą... Zjadłam: Śn: jajecznica z szynką i pomidorami 2Sn: pomidorki z grilla z polędwicą, serkiem szczypiorkowym i odrobiną sera żółtego O: zapiekanka wielowarzywna z sosem czosnkowym P: twarożek z cynamonem, kilka połówek orzechów włoskich K: zawijasek z szynki drobiowej i jajca+pasta z tuńczyka Ależ się zawzięłam. ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-01 o 19:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znow jesteśmy w ciązy eh eh eh;D
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |||
Zadomowienie
|
w BOTI
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się nie zawziełam ;/ tylko w poniedziałek nie nagrzeszyłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Przyczajenie
|
mam 160cm wzrostu waze 55 kg
zjadlam dzisiaj draze i paluszki cala paczke do tego dwie kanpaki z szynka i serem oraz 1 dosc duze jabłko czy to nie za duzo?? co o tym sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ano, znów big milki pylą, uwaga! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki!!! ![]() ![]() Wpadłam tylko się zameldować. Dieta OK, dziś w menu: Ś: wieśniak z płatkami, kiwi i rodzynkami (garść). Kawa z mlekiem 2Ś: pół kefiru (200g), 4 ostatnie śliwki O: 2 plastry pieczonej w ziołach karkówki (wiem, nie najchudsze mięso...) z sałatką z sałaty, papryki, cebulki, pomidorków... P: cieniutki plasterek karkówki z żurawiną (bardziej to mi się tej żurawiny chciało niż karkówki - uwielbiam !!), pestki słonecznika K: będzie chyba jajeczniczka Popijam wodę, w ciągu dnia wpadły jeszcze 2 kawki i herbatka rooibos. Dziś byłam na basenie a wczoraj to nawet 8legs zrobiłam. Ale i tak wiem, że w niedzielę mnie wszystkie zostawicie daleko w tyle, bo na pewno już coś zrzuciłyście, w przeciwieństwie do mnie... ![]() A wracając jeszcze do tabelki, może sprecyzujmy jakiś pułap pktów, od jakiego się nagradzamy, bo jeśli będziemy się nagradzać za w ogóle wyjście na plus to chyba trochę mało ambitne będzie? ![]() Zmykam, ![]()
![]() |
#658 | ||||
Zadomowienie
|
AAAA, super! nie mogę się doczekac
![]() Cytat:
![]() ![]() Danke schon, mein schatz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Tylko mnie pare godzin nie było i już nowy dzieciaczek na wizazu
![]() Anielllko gratulejszyn!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fioluś - widzę, ze Mareczek wpadl Ci w serducho i masz maslane oczka ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn - dzisiaj nie zdazylam ale jutro pedze do rossmana po ten zel do kapieli, a i facet mi odpisal, że moge sie z nim umowic po ten kallos w ochojcu a mi to po drodze bo jade do rodzicow tamtedy, kurcze zaluje, ze nie moge jutro sie z wami zobaczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tysia - jestes booooska ![]() "casto z lofdowki do mnei przemawailo!!! mowielo ::zjedz mnei zjedz, ejstem pyszne, zjedz, choc kawaleczek, a ja Ciach wyciagam reke do neigo a za chwiel !!!!! O NIE ![]() ![]() ![]() i padam ze smiechu i ksztusze sie ta parowką ![]() ![]() ![]() rozwalasz mnie Kobieto na kawaleczki ![]() zaraz zajrze na maila pooogladac zdjecia ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||
Zadomowienie
|
niby tak ale jestem 3 do tyłu ;/
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.