Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 14:40   #4531
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nie pisałam, że chcę szerokie ramiączka, tylko, że w ogóle chcę ramiączka. Mogą być cienkie. No chyba, że uda mi się znaleźć taki specjalny stanik zapinany w pasie, albo coś Chociaż jakoś pewniej bym się czuła z ramiączkami...
A co do rybki to może faktycznie byłoby ok, gdyby była z bardziej elastycznego materiału, który się bardziej miękko układa. Na pewno przymierzę chociaż jedną, żeby zobaczyć jak się w niej będę czuła.

w tym salonie Gracja w poznaniu na strzeleckiej suknie które przymierzałam miały specjalne pasy sciagające, zamek i dopiero guziczki więc nic nie ma prawa mi opaść i ja chcę miec raczej bardzo dopasowana górę cos ala rybka do połowy bioder i póxniej luźno spuszczoną mimo iż nie mam talii to w tych 2 co kiedyś wkejałam to mi ją tak jakoś ładnie wyeksponowało
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:43   #4532
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pisałam, że chcę szerokie ramiączka, tylko, że w ogóle chcę ramiączka. Mogą być cienkie. No chyba, że uda mi się znaleźć taki specjalny stanik zapinany w pasie, albo coś Chociaż jakoś pewniej bym się czuła z ramiączkami...
A co do rybki to może faktycznie byłoby ok, gdyby była z bardziej elastycznego materiału, który się bardziej miękko układa. Na pewno przymierzę chociaż jedną, żeby zobaczyć jak się w niej będę czuła.
rozejrzyj się w sklepach z bielizną sa takie specjalne slubne kolekcje i one mają wszyte wewnątrz stanika takie silikonowe paseczki dookoła obwodu biustu które zapobiegają osuwaniu się biustonosza podczas zabaw ja taką gładką bardotkę z silikonowymi paseczkami kupiłam w sklepie Esotiq czy jak to się tam pisze za 59zł więc cena przystępna a jaka wygoda- przetestowane już na weselu (nie moim hehe)
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:43   #4533
szana
Zadomowienie

Cytat:
Mam salon, w którym mogą mi uszyć taka suknię, ale wątpię, żeby mieli na stanie dokładnie te modele. Ale poprzymierzam podobne fasony i jeśli będzie można to oczywiście zrobię fotki. Ale już takich brzydkich nie będę Wam pokazywać
koniecznie coś zmierz podobnego i czekamy na fotki
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja szczerze mówiąc to już nie wiem ile ona chce kasy na to przeznaczyć.. ta suknia którą sobie upatrzyła kosztuje 2600zł i twierdzi teraz że to strasznie drogo i chce taniej... więc ja nie wiem czy taniej to znaczy dla niej 100zł mniej czy 1000zł mniej.. ale jutro się wszystkiego dowiem i po weekendzie wam opowiem

hehe spokojnie ja nie mam żadnych wątpliwości tak tylko dziś sobie myślałam o tych większych sukienkach o których od dziecka marzyłam bo ja wiem że lepiej mi w węższej tylko to się odzywa we mnie taki wewnętrzny głos który zawsze myślał że będę mieć bezę do ślubu- muszę go chyba uciszyc

Szana zmierz sobie jeszcze Glenn koniecznie jak będzie na salonie ona ma z tyłu na trenie jeszcze takie fajne plisowane małe słodkie falbaneczki i taaaaak się mieni że chociażby dla samego dobrego humoru warto ją zmierzyć
hehe no to zobaczymy,czekam na relację z zakupu sukni dla szwagierki
ucisz ten głos nowym głosem-PIĘKNIE CI W KATE! TO TA SUKNIA!
ok zmierzę a wiesz może jaka jest ich cena?ciekawe czy fotki będę mogła zrobić
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:46   #4534
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-astrid chodzi mi o taki właśnie paseczek materiału rozchodzący się na boki- tu jest tiulowy ale też fajny- ja sama nie wierzyłam jak takie coś potrafi wyszczuplić i wysmuklić

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-sunny ta suknia jest też piękna- a takie coś na szyję optycznie wysmukla i wydłuża!! naprawdę moja szwagierka która nie ma 160cm wzrostu w czymś takim wydawała się wysoka i rozmiar szczuplejsza

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-grace ta też ma coś przy biuście wysmuklającego i podkreślającego to szczupłe miejsce

cudowne sa te suknie z Annais co jedna to ładniejsza i nie mają takich kosmicznych cen jak Maggie sotterro
Ja jednak wolę styl Maggie Sottero. Na 95% będę szyła sukienkę, więc cena będzie zależeć od ilości ozdóbek a nie od projektanta.
Obawiam się, że taki materiał pod biustem tylko niepotrzebnie przyciągnie do niego uwagę, dlatego wolałabym podkreślić talię.
Najbardziej podoba mi się ta 2, ale moja kuzynka miała bardzo podobną na swoim ślubie, a ja chcę być "inna"
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:55   #4535
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jednak wolę styl Maggie Sottero. Na 95% będę szyła sukienkę, więc cena będzie zależeć od ilości ozdóbek a nie od projektanta.
Najbardziej podoba mi się ta 2, ale moja kuzynka miała bardzo podobną na swoim ślubie, a ja chcę być "inna"
ja już mam mętlik czy szyć czy wypozyczyc

i doskonale Cie rozumiem, bo też podobaja mi się suknie w stylu takim jak miała moja siostra, a że chcę wyglądać zupełnie inaczej to szukam inspiracji
Stary 2009-10-01, 14:57   #4536
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
w tym salonie Gracja w poznaniu na strzeleckiej suknie które przymierzałam miały specjalne pasy sciagające, zamek i dopiero guziczki więc nic nie ma prawa mi opaść i ja chcę miec raczej bardzo dopasowana górę cos ala rybka do połowy bioder i póxniej luźno spuszczoną mimo iż nie mam talii to w tych 2 co kiedyś wkejałam to mi ją tak jakoś ładnie wyeksponowało
ooo tak mierzyłam jedną suknię z tym pasem ściągającym ale pani mi chyba za mocno go ścisnęła bo normalnie żołądek mi prawie wgniotło w kręgosłup hehe no ale suknia trzymała się bez zarzutu mimo że była na mnie za duża

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
koniecznie coś zmierz podobnego i czekamy na fotki

hehe no to zobaczymy,czekam na relację z zakupu sukni dla szwagierki
ucisz ten głos nowym głosem-PIĘKNIE CI W KATE! TO TA SUKNIA!
ok zmierzę a wiesz może jaka jest ich cena?ciekawe czy fotki będę mogła zrobić
cena Glenn to 2900zł a Marys to nie wiem ale na allegro jest kilka więc w ogłoszeniu pewnie dziewczyny napisały ile kosztowała salonówka.. a nie to możesz im maila skrobnąć albo zadzwonić do salonu..

Cytat:
Obawiam się, że taki materiał pod biustem tylko niepotrzebnie przyciągnie do niego uwagę, dlatego wolałabym podkreślić talię.
ja myślałam że ty chcesz podkreślić swój biust bo jest naprawdę swietny!!! i powinnaś go podkreslić!!!!!!!!!!!!! a taka tasiemką jeszcze dodatkowo podkreślisz szczupłość tego miejsca pod biustem jak będziesz miała okazję to zmierz coś takiego- sądzę że to da fajny efekt

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
ja już mam mętlik czy szyć czy wypozyczyc

i doskonale Cie rozumiem, bo też podobaja mi się suknie w stylu takim jak miała moja siostra, a że chcę wyglądać zupełnie inaczej to szukam inspiracji
mi się rybka Glenn z Annais bardzo podobała ale też przez to że moja siostra w zeszłym roku miała koronkową rybkę jej nie chciałam bo też chciałam wyglądać całkiem inaczej więc też doskonale rozumiem
jutro będę musiała pilnować żeby szwagierka nie zechciała jakiejś kiecki podobnej do mojej nabyć bo idziemy do Annais ale tam są droższe suknie niż ta jej za 2600zł więc liczę na to że je pomierzy i wyjdziemy stamtąd
Stary 2009-10-01, 15:00   #4537
justytutka
Raczkowanie

cześć dziewczyny chciałabym się przywitać planujemy z TŻ ślub na kwiecień/maj 2010 i zaczynam się rozglądać za sukniami oraz rozmyślać o całym tym zamieszaniu
właśnie się zachwycam piękną sukienką, wybaczcie reklamę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755716754 ale wg mnie jest boska. oczywiście rozmiar 36..

Edytowane przez justytutka
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:09
justytutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 15:05   #4538
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytutka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny chciałabym się przywitać planujemy z TŻ ślub na kwiecień/maj 2010 i zaczynam się rozglądać za sukniami oraz rozmyślać o całym tym zamieszaniu
cześć witamy w naszym gronie
powiedz czy macie już zaklepany oficjalnie termin na sali i tak dalej? czy tylko plany na ten kwiecień/maj??
Stary 2009-10-01, 15:06   #4539
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa sorka nie tego linka wrzuciłam. Miałam 2 karty otwarte i mi się pomyliło http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC
A tamtego zdjęcia już nie chcę pokazywać, bo im więcej na nie patrzę tym mam większy wstręt do tej sukni No ale skoro to w celu doboru odpowiedniej kiecki to ok

Jeszcze ta mi się podoba (tez już ją wcześniej wklejałam, no ale wtedy nie wiedziałyście jaką mam figurę) http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 tylko, że z tym paskiem w talii i z ramiączkami (żeby nie było ciekawskiego cycucha )
Cytat:
moim zdaniem to powinnaś zmierzyć te suknie i wtedy będzie efekt są bardzo ładne ale dopiero jak sama zmierzysz to będziesz wiedziała czy to to czy nie bardzo no i jeśli się da zrób fotki i nam pokaz i jak będzie potrzeba to doradzimy tylko masz w okolicach salonz tymi sukniami?

Marta ja w pełnie popieram Szanę, wtedy będziesz wiedziała i jak wyglądasz i jak sie w sukni czujesz, a to przecież też bardzo ważne
No i pokaż fotki jak pomierzysz

Dziewczyny a jak to jest z mierzeniem? Biore suknie do przymierzalni, rozbieram i się i ubieram sama i panie mnie zapinają? Czy muszę się rozebrać do bielizny i Panie mnie ubierają?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 15:12   #4540
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie się zachwycam piękną sukienką, wybaczcie reklamę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755716754 ale wg mnie jest boska. oczywiście rozmiar 36..

witaj

wywnioskowałam że jeszcze nie macie nic załatwione?? czy 24.04 to juz konkretna data?

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak to jest z mierzeniem? Biore suknie do przymierzalni, rozbieram i się i ubieram sama i panie mnie zapinają? Czy muszę się rozebrać do bielizny i Panie mnie ubierają?
u mnie to było tak, że pani dała mi do ubrania taką halkę która sięgała za pepek ( nie krępowałam się przynajmniej bo brzuszek był zasłoniety) i byłam w staniku. stałam na podescie i pani przynosiła sknie i pomagała się mi ubrac

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:15
Stary 2009-10-01, 15:14   #4541
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wchodzisz do przymierzalni, rozbierasz się, zakładasz odpowiednią halkę którą da ci pani do sukni i potem ona wchodzi do przymierzalni gdzie stoisz w halce i biustonoszu i masz wziąć ręce do góry i pani ci tą suknię zakłada, potem zapina i wychodzisz z przymierzalni gdzieś gdzie jest miejsce do przeglądania się - z lustrami, podeścikiem itp (czasem jest duża przymierzalnia i nie musisz nigdzie wychodzić) ale fajnie jest móc wyjść z przymierzalni i poruszać się w danej sukni bo może sie okazać ze w ślicznej rybce która cię powaliła nie możesz zrobić kroku albo że suknia jest tak ciężka i ma wielki tren że nie idzie w tym nawet się wydostać z przymierzalni hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 15:15   #4542
szana
Zadomowienie

Cytat:
cena Glenn to 2900zł a Marys to nie wiem ale na allegro jest kilka więc w ogłoszeniu pewnie dziewczyny napisały ile kosztowała salonówka.. a nie to możesz im maila skrobnąć albo zadzwonić do salonu..
na allego dziewczyna podała ,że 2700 nie tak źle
http://www.allegro.pl/item759320225_...is_bridal.html -- znalazłam Kate przy okazji
Cytat:
Witaj
a macie już coś zaklepane?
napisz nam coś o Was
Cytat:
Marta ja w pełnie popieram Szanę, wtedy będziesz wiedziała i jak wyglądasz i jak sie w sukni czujesz, a to przecież też bardzo ważne
No i pokaż fotki jak pomierzysz

u mnie było tak:
wchodziłam do przymierzalni,rozbierałam się do bielizny,wkładasz halkę (Tancerka mi przypomniała),pani wchodziła z suknią,którą uprzednio wybrałam albo którą ona na mnie wybrała i mi zakładała i zapinała mnie
Stary 2009-10-01, 15:16   #4543
justytutka
Raczkowanie

Cytat:
witajwywnioskowałam że jeszcze nie macie nic załatwione?? czy 24.04 to juz konkretna data?
Cytat:
cześć witamy w naszym gronie
powiedz czy macie już zaklepany oficjalnie termin na sali i tak dalej? czy tylko plany na ten kwiecień/maj??
dzięki za miłe przywitanie nie szukamy sali itd, bo nie planujemy wesela, tylko jakiś skromny obiad, maksymalnie 10 osób. formalności w urzędzie załatwimy miesiąc przed.. więc jedyne co mam na głowie to zrzucenie paru kilogramów i znalezienie pięknej sukni
Stary 2009-10-01, 15:19   #4544
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za miłe przywitanie nie szukamy sali itd, bo nie planujemy wesela, tylko jakiś skromny obiad, maksymalnie 10 osób. formalności w urzędzie załatwimy miesiąc przed.. więc jedyne co mam na głowie to zrzucenie paru kilogramów i znalezienie pięknej sukni
czyli planujecie tylko cywilny

ja tez chcę troszke zrzucic.. moze nie tylko ze względu na sam slub, ale zawsze mam kompleksy jak wychodzę na plażę
Stary 2009-10-01, 15:24   #4545
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę ślub!!!!!!!!!!!!!! moja moja moja piękna
Stary 2009-10-01, 15:27   #4546
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja chcę ślub!!!!!!!!!!!!!! moja moja moja piękna
a widzisz ta reakcja mówi sama za siebie Kochasz ją
jest śliczna na prawdę! i ładny ta pani ma bukiecik,tzn kolorystycznie mi się podoba

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:28
Stary 2009-10-01, 15:27   #4547
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to jak bez wesela to rzeczywiście nie ma co się spieszyć- no chyba ze ten obiadek na 10 osób chcecie zrobić gdzieś poza domem
a suknię chcesz taką typowo slubną-białą czy jakąś skromniutką i niekoniecznie biel?
Stary 2009-10-01, 15:29   #4548
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj

Can't, Tancerka, Szana za info jakoś tak niezręcznie się rozbierać, ale jeśli jest ta halka to już lepiej

Cytat:
czyli planujecie tylko cywilny

ja tez chcę troszke zrzucic.. moze nie tylko ze względu na sam slub, ale zawsze mam kompleksy jak wychodzę na plażę
kurcze mi też by się przydało zrzucić kilka kg

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-01, 15:29   #4549
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz ta reakcja mówi sama za siebie Kochasz ją
jest śliczna na prawdę! i łądny ta pani ma bukiecik
uwielbiam ją normalnie najchętniej już bym po nia poszła i zaciągnęła tżta do Koscioła niech bierze mnie szybko za zonę bo nie wytrzymam tych 10 miesięcy
bukiecik niczego sobie ale mi to sie podobały te bukieciki które chyba wczoraj wklejałaś- tak dużo- mamy niemal identyczny gust co do bukietu- przynajmniej na dzień dzisiejszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 15:34   #4550
szana
Zadomowienie

Cytat:
Can't, Tancerka, Szana za info jakoś tak niezręcznie się rozbierać, ale jeśli jest ta halka to już lepiej

nie ma źle,to tez kobietka więc spoko,jak u lekarza
Cytat:
uwielbiam ją normalnie najchętniej już bym po nia poszła i zaciągnęła tżta do Koscioła niech bierze mnie szybko za zonę bo nie wytrzymam tych 10 miesięcy
bukiecik niczego sobie ale mi to sie podobały te bukieciki które chyba wczoraj wklejałaś- tak dużo- mamy niemal identyczny gust co do bukietu- przynajmniej na dzień dzisiejszy
poczekaj,wszystko w swoim czasie
chociaż też mam taką ochotę tylko ja jeszcze sukni nie mam to musiała bym lecieć pierw do salonu po suknię
o tak,te co wklejałam są śliczne mogę jeszcze wkleić jak chcesz fajnie,że podobają nam się podobne(ale masło maślane) bo sobie będziemy umiały jakoś bardziej doradzić chyba
Stary 2009-10-01, 15:37   #4551
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale jeśli jest ta halka to już lepiej
halka jest w większości przypadków tiulowa a więc niemal przezroczysta więc nastaw się na to ze jednak pani cię obejrzy.. ale panie w ogóle na to nie zwracaja uwagi.. raz poszłam mierzyć całkiem z przypadku i paradowałam w majtkach z króliczkiem i w kolorowym biustonoszu ze Snoopym aż się sama z siebie śmiałam ale już na takie planowane mierzenie założyam sobie bardotkę, odpięłam ramiączka i założyłam białe majtki wtedy tak ślubnie się czułam- bo taką bieliznę też będę miała na śłubie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
o tak,te co wklejałam są śliczne mogę jeszcze wkleić jak chcesz fajnie,że podobają nam się podobne(ale masło maślane) bo sobie będziemy umiały jakoś bardziej doradzić chyba
wklejaj co tylko masz w tym stylu ja wkleję coś kiedy indziej bo moja cała galeria ślubna została na kompie u siostry ale nie zginie tam na pewno
Stary 2009-10-01, 15:41   #4552
szana
Zadomowienie

Cytat:
halka jest w większości przypadków tiulowa a więc niemal przezroczysta więc nastaw się na to ze jednak pani cię obejrzy.. ale panie w ogóle na to nie zwracaja uwagi.. raz poszłam mierzyć całkiem z przypadku i paradowałam w majtkach z króliczkiem i w kolorowym biustonoszu ze Snoopym aż się sama z siebie śmiałam ale już na takie planowane mierzenie założyam sobie bardotkę, odpięłam ramiączka i założyłam białe majtki wtedy tak ślubnie się czułam- bo taką bieliznę też będę miała na śłubie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

wklejaj co tylko masz w tym stylu ja wkleję coś kiedy indziej bo moja cała galeria ślubna została na kompie u siostry ale nie zginie tam na pewno
Tancerko fajny musi być ten biustonosz ze Snoopym też chcę taki :P

oki,zaraz jeszcze powklejam jakby mi się wkleiło coś z tego co wczoraj to wybacz
tu masz takie różowo-kolorowe
Stary 2009-10-01, 15:42   #4553
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo tak mierzyłam jedną suknię z tym pasem ściągającym ale pani mi chyba za mocno go ścisnęła bo normalnie żołądek mi prawie wgniotło w kręgosłup hehe no ale suknia trzymała się bez zarzutu mimo że była na mnie za duża

ja myślałam że ty chcesz podkreślić swój biust bo jest naprawdę swietny!!! i powinnaś go podkreslić!!!!!!!!!!!!! a taka tasiemką jeszcze dodatkowo podkreślisz szczupłość tego miejsca pod biustem jak będziesz miała okazję to zmierz coś takiego- sądzę że to da fajny efekt
Dziękuję Ale mnie dziś komplementujecie On i tak przyciąga uwagę, a nie chcę, żeby w tym dniu ludzie gapili mi się na cycki Ale zmierzę coś takiego, bo może faktycznie to ładnie wyglądać. Dlatego wybiorę się niedługo do tego salonu, żeby przymierzyć różne opcje i zobaczyć w czym mi najlepiej (tylko bezy już nie będę mierzyć, bo byście się chyba posikały ze śmiechu widząc mnie w takiej sukni ).
Stary 2009-10-01, 15:42   #4554
justytutka
Raczkowanie

Cytat:
aaa to jak bez wesela to rzeczywiście nie ma co się spieszyć- no chyba ze ten obiadek na 10 osób chcecie zrobić gdzieś poza domem
a suknię chcesz taką typowo slubną-białą czy jakąś skromniutką i niekoniecznie biel?
skromniutką nie-bezę, niekoniecznie biel ale też całkowicie bieli nie skreślam ale nie śpieszę się, wszystko bez stresu

Cytat:
witaj
(...)
kurcze mi też by się przydało zrzucić kilka kg
to może załóżmy jakieś kółko wsparcia? będziemy się spowiadać z każdej zjedzonej kostki czekolady i wymierzać sobie kary. tylko trzeba będzie zmienić nazwę wątku na "..w nich seksowne pupy mieć będziemy"
Stary 2009-10-01, 15:44   #4555
szana
Zadomowienie

i jeszcze kilka
Stary 2009-10-01, 15:50   #4556
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerko fajny musi być ten biustonosz ze Snoopym też chcę taki :P

oki,zaraz jeszcze powklejam jakby mi się wkleiło coś z tego co wczoraj to wybacz
tu masz takie różowo-kolorowe
biustonosz wymiata haha sam tż go wybierał

Cytat:
Dziękuję Ale mnie dziś komplementujecie On i tak przyciąga uwagę, a nie chcę, żeby w tym dniu ludzie gapili mi się na cycki Ale zmierzę coś takiego, bo może faktycznie to ładnie wyglądać. Dlatego wybiorę się niedługo do tego salonu, żeby przymierzyć różne opcje i zobaczyć w czym mi najlepiej (tylko bezy już nie będę mierzyć, bo byście się chyba posikały ze śmiechu widząc mnie w takiej sukni ).
a niech się gapią! jak jest co pokazać to niby czemu się tego wstydzić niech się gapią i zazdroszczą laski ładnych piersi a faceci żony
Cytat:
skromniutką nie-bezę, niekoniecznie biel ale też całkowicie bieli nie skreślam ale nie śpieszę się, wszystko bez stresu
hehe my tu 2 lata przed ślubem rezerwowałyśmy sale i zespoły dlatego dla nas nowością jest panna młoda która teraz na luzaku sobie spokojnie przygotowuje ślub- ale jak obiad na 10 osób to co tu szykować- na spokojnie można sobie działać

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Szana wszystkie te bukiety są ładne ale kurczę jeszcze nie spotkałam takiego na którego bym popatrzyła i powiedziała to TEN i żaden inny już z suknią łatwiej było

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

ziewczyny trzymajcie kciuki za jakieś 10 minut proszę

a swoją drogą to powolutku proszę myśleć jaki może być tytuł nowej części wątku- hehe która coś zarymuje??
Stary 2009-10-01, 15:50   #4557
szana
Zadomowienie

Cytat:

Szana wszystkie te bukiety są ładne ale kurczę jeszcze nie spotkałam takiego na którego bym popatrzyła i powiedziała to TEN i żaden inny już z suknią łatwiej było
no dokładnie ale nie chcę nic cudować żeby się nie rozczarować jak kwieciarka mi go zrobi całkiem inaczej,wiec prosto a ładnie

idę na kawę,papa
Stary 2009-10-01, 15:51   #4558
justytutka
Raczkowanie

Cytat:
hehe my tu 2 lata przed ślubem rezerwowałyśmy sale i zespoły dlatego dla nas nowością jest panna młoda która teraz na luzaku sobie spokojnie przygotowuje ślub- ale jak obiad na 10 osób to co tu szykować- na spokojnie można sobie działać
hehehe a my właśnie dlatego nie zdecydowaliśmy się na duże wesele - nie zniosłabym tego napięcia, dwuletnich przygotowań, martwienia się o wszystko, załatwiania, biegania, szukania.. stres skraca życie

Cytat:
ziewczyny trzymajcie kciuki za jakieś 10 minut proszę
trzymam trzymam! tylko nie wiem za co, bo trochę nie temacie jestem

Edytowane przez justytutka
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:53
Stary 2009-10-01, 15:56   #4559
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a niech się gapią! jak jest co pokazać to niby czemu się tego wstydzić niech się gapią i zazdroszczą laski ładnych piersi a faceci żony
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jakieś 10 minut proszę
TŻ delikatnie mówiąc nie byłby zachwycony Straszny z niego zazdrośnik

Trzymam
Cytat:

to może załóżmy jakieś kółko wsparcia? będziemy się spowiadać z każdej zjedzonej kostki czekolady i wymierzać sobie kary. tylko trzeba będzie zmienić nazwę wątku na "..w nich seksowne pupy mieć będziemy"
Nie przesadzajcie z tym odchudzaniem. Suknie trzeba dopasować do siebie a nie siebie do sukni
Stary 2009-10-01, 16:20   #4560
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe no może... może

Ej mam pytanie, wczoraj rozmawiałam z koleżanką, ona jest z Sandomierza, no i coś tak rozmowa zeszła na bukiety ślubne i ona mi mówi że mam nie brać bukietu z różami, bo u nich jakiś taki przesąd jest że jak bukiet róży to kolce i że związki się rozpadają, i mi mówi że na wszystkich ślubach których była i PM miała bukiet róży to te małżeństwa się rozpadły słyszałyście podobne rzeczy? Przesądna nie jestem, ale ona też ma być na moim ślubie no i jakoś tak dziwnie się teraz czuję, zwłaszcza że tak jak Szanie podobają mi się bardzo bukiety z różyczkami

Tancerka ja trzymam, tylko nie wiem czy nie za późno

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

a swoją drogą przeglądam zdjęcia foto, no i powieżdzcie czy się mylę, ale ta PM jakoś dziwnie wygląda w Carrerze, jakaś taka opięta na biodrach jest i chyba uwydatnia to co powinna zakrywać. Jakie jest Wasze zdanie?

http://www.pawelpasnik.blogspot.com/

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości