![]() |
#2161 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
karolca masz moze zdjecia karczmy rzym jak wyglada przystrojona na wesele, jak stoly itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że post pod postem, ale ja właściwie w innej sprawie. Mianowicie...stoły.
Mieliśmy mieć na weselu okrągłe...bo mamy wesele w Park Hotelu na dole, gdzie są take małe wnęki i nawet pasują te okragłe stoły. Ale mama robi wywiad i panie od niej w pracy mówią, że nie zdają egzaminu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyjaciółka raz była na takim weselu, ale dodatkowo Młodzi sami "posegregowali" gości kto z kim siedzi. Na początku kręciła nosem, ale później była zadowolona. Bo wiesz, jedna grupka będzie tworzyła 3 pary, a druga 5 par i co wtedy? Już razem siedziec nie będa mogli, gdyby stoliki były nakryte po np. 8 osób. Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-09-29 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że ok 10 osób przy stole, jakby ktoś został bez pary to się go usadzi do stołu np. jako 11 osóbę, lub w jednym by było po 9 osób.
Też chciałam zrobić plan gdzie kto gdzie siedzi, tylko czy rodzina nie będzie kręciła nosem, że usadziliśmy ich tu a nie tam i że akurat z tymi a nie innymi osobami...ach te dylematy.
![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
Ja zrezygnowałabym z wizytówek. Niech sobie każdy usiądzie z kim mu będzie dobrze i z kim dobrze się bawi. Takie jest moje zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Kurcze sama nie wiem, boję się, żeby goście nie wciskali się na siłę w stolik i dokładali sobie krzeseł i talerzy tylko dlatrego, że chcą z kimś tam siedzieć. Jeszcze zobacze. W tą sobotę ma być wesele na park hotelu i mam mieć relacj, zobaczymy jak było
![]()
![]() |
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
Nie, no chyba goście takiej chały nie będą odwalac????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
W mojej rodzinie było jedno wesele, gdzie miejsca były już zaplanowane przez młodych. Raczej nikt nie był zadowolony, ale to chyba głównie z tego względu, że rodzina pana młodego była strasznie drętwa i nie dało się ich zabawić. U mnie wszyscy siadali tak jak chcieli, a po czasie i tak zaczęły się wędrówki po stolikach
![]()
![]() |
#2173 | ||
Zakorzenienie
|
Zamówiliśmy obrączki, u innego złotnika, polecanego przez dwie pary. i teraz jestem wściekła na siebie że wcześniej tam nie poszliśmy... ale kto mógł wiedzieć. Na razie czekamy, bo będą dopiero na 23.10 bo niby mają dużo roboty... no nic, będziemy czekać.
i jeszcze ja poprawię ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku, nie bijcie... ![]() ![]() Co do stolików to okrągłe też mi się podobają, chociaz chyba dość trudno w takim układzie gości rozsadzić. U nas będą podłużne stoły i prawdopodobnie winietki z tego względu, że z relacji TŻ wiem, że jego rodzina stosuje tzw. "walki o miejsca" a chcielibyśmy tego uniknąć. inutil, oby już było wszystko ok z tymi obrączkami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho......
![]() ![]() Dziewczyny, chyba się dzisiaj upiję z rozpaczy ![]() Odebrałam moją sukienkę z czyszczenia i okazało się, że plamy na trenie, które były efektem rozdeptanych płatków róż nie zeszły!!! ![]() Prawdopodobnie były one farbowane, bo naturalne schodzą ![]() Szczęście w nieszczęściu są one tylko na trenie, więc gdybym kiedyś chciała sprzedać tą sukienkę, to tren będzie można ściąć... Och ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Inutil, pięknie wyglądasz w tej sukience ![]() W ogóle jesteś ładną kobietą, więc głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Każda kobieta jest ładna na swój sposób. grunt, to o siebie dbać i się nie zapuścić :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gdzie dawałas sukienkę do czyszczenia? Może w jakimś salonie coś więcej poradziliby Ci... Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-09-30 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mówi się trudno, na głowie nie stanę. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to kupiłabym sukienkę mini ![]() To pani Mirka zaproponowała mi ścięcie tego trenu gdyby co... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż jest opcja ścięcia tego trenu, lepsze to niż nic. My z TŻ idziemy jutro do Myślęcinka zapłącić połowę kwoty za bryczkę a potem do muzeum załatwiać pozwolenie na sesję zdjęciową, trzymajcie kciuki, żeby się zgodzili. ![]() Co do bicia to już naprawdę grzeczna będę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Nie będę ukrywać, że liczyłam na sprzedaż, chociaż teraz już wiem, że mogę mieć z tym problem...no i cena będzie na pewno dużo niższa niż zakładałam
![]() Co do p. Mirki... to naprawdę niesamowita kobieta - nie spotkałam drugiej tak profesjonalnej i zakochanej w swojej pracy sprzedawczyni sukien ślubnych!! Polecam i będę polecać ją wszystkim przyszłym pannom młodym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
----- A ja się denerwuję, bo Polski grają z Rosjankami w siatkę.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
Teraz faktycznie dużo dziewczyn odchodzi od trenu przy sukni, z moich znajomych jestem w tej chwili już prawie wyjątkiem, że chcę mieć ten tren więc ze sprzedażą nie powinno być tak ciężko.
P.S. Co to za polecana pani Mirka? ![]() Agape, dzięki za kciuki, przydadzą się. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
Ma ona swój salon(ik) na Grudziądzkiej. I ja i Lucy kupowałyśmy swoje suknie (ja w nim również dalej sprzedałam swoją). Salonik niepozorny, ale wybór jest szeroki, a kobietka - własnie pani Mirka jest świetna w doradzaniu i w tym co robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byliśmy dziś w tym muzeum i mamy przyjść znów jutro rano, mam nadzieję, że teraz już ostatecznie wszystko załatwimy... ![]() Zabieram się powoli za projektowanie zaproszeń, bo chcemy mieć własnoręcznie robione, pewnie trochę czasu mi to pochłonie, ale lubię takie "robótki". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
Idąc od urzędu miasta w kiedunku sądu. Za Kwadratem w domu handlowym "rzemieślnik".
Lucy ratuj, bo nie wiem jak to lepiej wytłumaczyc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
to nie ja, ja marcowa kobieta jestem
![]() dziś pijemy za zdrowie pysiulki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.