American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 17:55   #3961
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Dualstar troche offtopowo ale mam pytanko wiem ze jesteś na kosmetologii na II gim roku i pytanie, masz takie zajęcia jak WF? Ja własnie mam w jego ramach taniec barokowy a nie bardzo mi sie uśmiecha tańczyć do irl muzyki 3 H tylko nie wiem czy na studiach można sie z tej nie wątpliwej przyjemności zwolnic??
Nawet butów szukałam w razie czego, znalazłam takie
http://photos02.allegroimg.pl/photos...5/54/750455415
mogły by być?
Nie znam się czy mogą być do tańca, ale one są słodkie. Podobają mi się. Ile kosztują? Są na all?
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:00   #3962
foxy123
Zakorzenienie

Hejooo Ksiezniczki

Po dlugiej nieobecnosci ( choc czasem podczytywalam) ujawniam sie na chwilke .. bo mam interes
A tak serio, to na poczatek powiem tyle : to moj ostatni rok w Irlandii
4 lata mi wystarcza , prawie 5 bedzie jak sie stad zawine, takze odliczam dni, minuty i seknudy
W styczniu ide na indywidualny kurs przedluzania pazurkow,a od wrzesnia do szkoly kosmetycznej
No i wlasnie w zwiazku z tym robie juz mega zakupy tj zaopatruje sie w caly sprzet. W kuferek i jego wyposazenie wladowalam 700 euro ( kupilam lampe IBD, frezarke, dust collector itd ) no i cala game zeli i akrylu z IBD, zdobien itp..no mnostwo tego No i wlasnie mam dobry pomysl na interes- oczywiscie potrwa to ok. 2 lat, ale w tym czasie bede sie szkolic ( jeszcze tu w IE mam okazje zalapac fuche w salonie), wiec wszystko na spokojnie Zastanawiam sie jednak nad nazwa firmy Macie jakies pomysly? Cos krotkiego, latwego do wymowinia(np z j.ang) kobieta dojrzalym, cos co bedzie widniec na moim aucie i bedzie reklama... czasu szmat, ale lubie miec wszystko poukladane i tak sobie juz powoli mysle
Moze Wam uda sie cos fajnego wykombinowac?

Caluje

A...jeszcze jedno Jaki jest koszt calkowitego remontu pokoju? Chcialabym polozyc cekol, na nowo farbnac, kupic wielkie lozko ze stelazem, ogolem nowe meble itp? Myslicie,ze z 10.000tys?

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-10-01 o 18:02
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:39   #3963
nillka88
Zakorzenienie

foxy z nazwą to Ci nie pomogę bo mało kreatywna jestem
co do pokoju to wydaje mi się, że powinno starczyć, wszystko zależy jakie sobie meble wybierzesz, ja bym się w tym przedziale spokojnie zmieściła i jeszcze by mi zostało ( sknera jestem )

a tak poza tym to w trakcie czytania tego wątku widziałam Twoje zdjęcie i kurcze zostałam fanką Twojego biustu jest idealny !!!

ooodeta i dlatego właśnie ja się boję zamawiać przez neta, babka coś kręci bo jakby faktycznie coś było nie tak z adresem to by właśnie napisała do Ciebie, ehhh te ludziska
to ty jesteś w avku??

kurcze na tym wątku to sama ślicznotki są, normalnie się dołuję
Stary 2009-10-01, 18:39   #3964
blondi1041
Rozeznanie

hej laseczki jestem juz w nowym domku... jeszcze sie nie rozpakowalam, a jest tego okolo 25 wielkich kartonow!!!!
i mam neta
czarnulka wyslalam zaproszonko
foxy moj tż robi takie remonty itp.. cen mebli, wypasionych łóżek nie znam, ale jak na remont cena 10.tys to za duzo...
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:45   #3965
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
foxy z nazwą to Ci nie pomogę bo mało kreatywna jestem
co do pokoju to wydaje mi się, że powinno starczyć, wszystko zależy jakie sobie meble wybierzesz, ja bym się w tym przedziale spokojnie zmieściła i jeszcze by mi zostało ( sknera jestem )

a tak poza tym to w trakcie czytania tego wątku widziałam Twoje zdjęcie i kurcze zostałam fanką Twojego biustu jest idealny !!!

ooodeta i dlatego właśnie ja się boję zamawiać przez neta, babka coś kręci bo jakby faktycznie coś było nie tak z adresem to by właśnie napisała do Ciebie, ehhh te ludziska
to ty jesteś w avku??

kurcze na tym wątku to sama ślicznotki są, normalnie się dołuję

'fanka Twojego biustu' haha dziekuje

Co do tej nazwy to w sumie sama powinnam cos wymyslec, aby bylo to 'moje' ale nic mi nie przychodzi do glowy.. czasu ogrom, moze w najmniej spodziewanym momencie cos mi wleci do glowy

No wlasnie chce calkowicie zmienic pokoj, jak juz wspomnialam to cekol+ kolor to podstawa. Do tego dodam,ze chce 'zedrzec' stara podloge (deski) i dac szwedzka ( a mam ogrooomny pokoj). Meble mysle,ze jakies niskie tj zero typu mebloscianka, jedynie duza 3 ddzwiowa szafa lustrzana. No i to lozko ze stelarzem + jakis baldachim moze Futrzane (biale, misowe) dywaniki, jakies rozowe akcenty.. mysle,ze chyba nawet wiecej mnie to wyjdzie niz te 10 kola ...no ale coz.. musze to zrobic skoro zjezdzam na stare smieci A ze pokoj mam wielki to chce tez zrobic kacik kosmetyczny dla samej siebie Eh..pomyslow na pokoj to mam milony

Blondi- no wlasnie sam remont to jeszcze ujdzie, bo moj tata ma pelno znajomych w tym fachu, takze to sie ogarnie..gorzej z kosztami wyposazenia ;/ Jakies kosze na duperele, pudeleczka itd...

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-10-01 o 18:48
Stary 2009-10-01, 19:23   #3966
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Zaraz się rozpiszę co i jak (bo troszkę tego jest). Tylko najpierw zjem obiadek :P bo mam schabowe

Kochanie zdecydowanie w jasniejszych odcieniach Ci lepiej!!! masz cieplejszy wyraz twarzy
dzięki, że zerknęłaś jeszcze dam im troche odpoczac a za jakis czas do fryzjera

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:30   #3967
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
dzięki, że zerknęłaś jeszcze dam im troche odpoczac a za jakis czas do fryzjera
Ładnie i w jasnych i w ciemnych, ale w jasnych chyba lepiej. Myślałaś o grzywce na bok? Wydaje mi się, że byłoby lepiej.

Kupiłam wczoraj chusteczki samoopalające Kolastyny i są bardzo fajne. Dopiero raz ich użyłam, na razie żadnych zacieków, żadnego pomarańczu. Są bardzo wydajne, bo 1/3 chusteczki posmarowałam cala twarz i szyję.
W ogóle to czuję się, jakbym zaraz miała zdechnąć. Pierwszy dzień na polibudzie za mną i już mam dość :/

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2009-10-01 o 19:31
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:36   #3968
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Ładnie i w jasnych i w ciemnych, ale w jasnych chyba lepiej. Myślałaś o grzywce na bok? Wydaje mi się, że byłoby lepiej.

Kupiłam wczoraj chusteczki samoopalające Kolastyny i są bardzo fajne. Dopiero raz ich użyłam, na razie żadnych zacieków, żadnego pomarańczu. Są bardzo wydajne, bo 1/3 chusteczki posmarowałam cala twarz i szyję.
W ogóle to czuję się, jakbym zaraz miała zdechnąć. Pierwszy dzień na polibudzie za mną i już mam dość :/
dzięki za sugestie, tak obecnie mam grzywke na bok, za namowa fryzjerki, wiec juz wiem ze taka prosta na czolo nie dla mnie

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 19:42   #3969
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

nilllka no wlasnie wiem ze ta psita (od dzis tak ja bede nazywac ) cos kreci bo adres zostal napisany wlasciwie . wiem oczywiscie ze kupowac przez net jest ryzykownie , nie wiesz co naprawde zamawiasz itede , ale zawsze mialam to szczescie ze udalo mi sie trafiac na uczciwych ludzi i sie nigdy nie nadzialam , do dzis . poczekam , zobaczymy co mi wysle .. i tak to ja w avat .

foxxy pewnie ze 10.000 dasz rade , z palcem w tylku ja ostatnio sobie tu w it pokoj robilam , za ogromne lozko , garderobe z lustrem , komode , szafeczki .. bla bla blaa , *******y .. w sumie wydalam 1500 e w ikea z tym ze ja mam malutki pokoj ,najdrozsze sa lozka i materace , a wiesz jak to za granica jakie ceny , dlatego mysle ze w pl dasz spokojne rade .no chyba ze chcesz jakies super markowe mebelki . i tez mysle nad zrobieniem kursu kosmetycznego

kamciurka no wlasnie to mialam na mysli co napisala czarnulka . ze wygladasz cieplej w jasnym kolorku , w tych czarnych tak ostroo i powaznie
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:48   #3970
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość

kamciurka no wlasnie to mialam na mysli co napisala czarnulka . ze wygladasz cieplej w jasnym kolorku , w tych czarnych tak ostroo i powaznie
dzięki decyzja zapadła bendem blondynom

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 19:50   #3971
tweetka
Raczkowanie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14534571]Nie znam się czy mogą być do tańca, ale one są słodkie. Podobają mi się. Ile kosztują? Są na all?[/QUOTE]

bardzo fajne szukajac ich na all znalazlam takie http://allegro.pl/item757794186_nike...polsce_38.html

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 19:54   #3972
foxy123
Zakorzenienie

Odetka ja tam nie chce zadnych firmowych mebli IKEA i bedzie kwit Mysle o bialych mebelkach, ale w sumie to sie zobaczy...ten rok zaciskam pasa na maxa
Kurs w styczniu pochlonie prawie 3.000zl, remont pokoju to kolejna kasa, jeszcze prawko Rodzice chca mi kupic autko, wiec sie musze sprezyc i jakos zdac No i szkola od wrzesnia..400zl miesiecznie sama oplata szkoly, a do tego dojazdy itd... kupa kasy wiec koniec z River Island bida bedzie , oj bida
Stary 2009-10-01, 20:04   #3973
guniaaa
Wtajemniczenie

O kurka...widzę,że w kosmetyce konkurencja jak...o ja Ja...takze mysle nad kursem kosmetycznym
Stary 2009-10-01, 20:08   #3974
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mhmm foxxy na pewno Ci sie uda , czyli na stale sie przeprowadzisz do pl i chcesz rozkrecac biznes .. uda Ci sie znowu przestawic , po 4 latach na polske ?? ja tez tak czasem mysle , chce mam dosc , ze chce znowu mieszkac z mama ktora bedzie mi gotowac , po mnie sprzatac i o mnie sie martwic ale nie wyobrazam sobie zamieszkac znowu tam .. zimna , smordu na ulicach , i tych zawzietych podlych kapturnic . no i nie zostawilabym chyba chlopaka ..
co do twojego salonu pieknosci , nawij go jakos szykownie , cos co sie beddzie kojarzylo z luksusem i pieknem , z Hollywood
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:09   #3975
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Odetka ja tam nie chce zadnych firmowych mebli IKEA i bedzie kwit Mysle o bialych mebelkach, ale w sumie to sie zobaczy...ten rok zaciskam pasa na maxa
Kurs w styczniu pochlonie prawie 3.000zl, remont pokoju to kolejna kasa, jeszcze prawko Rodzice chca mi kupic autko, wiec sie musze sprezyc i jakos zdac No i szkola od wrzesnia..400zl miesiecznie sama oplata szkoly, a do tego dojazdy itd... kupa kasy wiec koniec z River Island bida bedzie , oj bida
Hej foxy ja mam teraz maturke i od wrzesnia lece tez do szkoly kosmetycznej tylko mam problem z wyborem wiem ze to bedzie prywatna szkoła bo tak będzie lepiej dla mnie, mowisz ze miesiecznie kosztuje 400zł to chyba jeszcze nie jest zle ? ja teraz za moje liceum place 300zl miesiecznie Mam nadzieje ze tez u mnie w Szn znajde szkole za max 500-600 zl. masz moze oferte tej twojej szkoly? tzn co bedziecie tam robic i w ogole bo w kazdej jest inaczej mi zalezy na kursach wizazu,paznokci(tipsy,man icure,pedicure,zdobienie) , maseczki ble ble,makijaz permanentny. chociaz wiem ze np na makijaz permanentny bede musiala zrobic osobny kurs, poniewaz w szkolach tego nie uczą niestety.
Mam roczek zeby jeszcze zdecydowac sie na jakas szkołę.
Umiesz juz robic tipsiki czy dopiero zaczynasz od zera? bo ja rok temu kupilam sobie mega zestaw i sama sie nauczylam, wychodzi to jak wychodzi ale sobie zrobię i oszczedzam ,chociaz nie musze co 3 tyg latac do maniciurzystki bo szczerze nie lubię tego

co do pokoju mysle ze 10 tysiakow wystarczy, ja robilam swoje dwa pokoje(salonik i sypialke) i wydalam chyba z 14 tys, wiec spokojnie ci starczy, ja mam jakies firmowe meble w sypialce dlatego tak drogo wyszlo, wiec mysle ze starczy ci spokojnie. Lubie i znam sie troche na projektowaniu wnetrz, dobieraniu koloru,mebli, dekoracji, zasłon, jak cuś to pisz pomogę z chęcią
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:21   #3976
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Hej foxy ja mam teraz maturke i od wrzesnia lece tez do szkoly kosmetycznej tylko mam problem z wyborem wiem ze to bedzie prywatna szkoła bo tak będzie lepiej dla mnie, mowisz ze miesiecznie kosztuje 400zł to chyba jeszcze nie jest zle ? ja teraz za moje liceum place 300zl miesiecznie Mam nadzieje ze tez u mnie w Szn znajde szkole za max 500-600 zl. masz moze oferte tej twojej szkoly? tzn co bedziecie tam robic i w ogole bo w kazdej jest inaczej mi zalezy na kursach wizazu,paznokci(tipsy,man icure,pedicure,zdobienie) , maseczki ble ble,makijaz permanentny. chociaz wiem ze np na makijaz permanentny bede musiala zrobic osobny kurs, poniewaz w szkolach tego nie uczą niestety.
Mam roczek zeby jeszcze zdecydowac sie na jakas szkołę.
Umiesz juz robic tipsiki czy dopiero zaczynasz od zera? bo ja rok temu kupilam sobie mega zestaw i sama sie nauczylam, wychodzi to jak wychodzi ale sobie zrobię i oszczedzam ,chociaz nie musze co 3 tyg latac do maniciurzystki bo szczerze nie lubię tego

co do pokoju mysle ze 10 tysiakow wystarczy, ja robilam swoje dwa pokoje(salonik i sypialke) i wydalam chyba z 14 tys, wiec spokojnie ci starczy, ja mam jakies firmowe meble w sypialce dlatego tak drogo wyszlo, wiec mysle ze starczy ci spokojnie. Lubie i znam sie troche na projektowaniu wnetrz, dobieraniu koloru,mebli, dekoracji, zasłon, jak cuś to pisz pomogę z chęcią
To prawda, 400zl za miesiac to niewiele ale jesli wybiore zaoczna (ciagle sie wacham) to wyjdzie to sporo wiecej.
Szkola jest prywatna,miesci sie w Gdyni ---> podaje stronke http://www.pskp.lf.pl/
Maja meega wyposazone sale itp ogolem rozmawialam z absolwentkami i wszyscy sa zadowoleni Ja sie wybieram na kierunek manicure/pedicure ale dodatkowo chce u nich zrobic kurs z peelingu kawitacyjnego, oczyszczania twarzy i masazu (3.150zl).

Tipsow nigdy nie robilam ale sie tego nie obawiam, bo wiem,ze dam rade sie nauczyc- metoda na tipsie to w ogole pryszcz, gorzej na formie..ale to sie da
Mam juz najlepsiejszy szprzet z IBD takze jak na start- lepiej byc nie moze
W mojej malej miescinie gdzie nie rzucisz kamieniem,tam salon kosmetyczny- i kazdy super przedzie Ale ja mam inny plan, niezapelniona luka

Odetko- w d... mam juz obczyzne wole mniejsza kase (a kto wie?) i byc na miejscu-z rodzina,PRAWDZIWYMI przyjaciolmi
Stary 2009-10-01, 20:29   #3977
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
T
W mojej malej miescinie gdzie nie rzucisz kamieniem,tam salon kosmetyczny- i kazdy super przedzie Ale ja mam inny plan, niezapelniona luka
A co to za tajemniczy plan? Będą zniżki dla dziewczyn z tego tematu?
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:32   #3978
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
A co to za tajemniczy plan? Będą zniżki dla dziewczyn z tego tematu?
Stary 2009-10-01, 20:50   #3979
foxy123
Zakorzenienie

Hahha Smialo zapraszam zafunduje Wam mega lopaty bo pewnie takie beda poczatki robienia na formie
Stary 2009-10-01, 20:59   #3980
guniaaa
Wtajemniczenie

A no trudno,kazda z nas jakos musi zaczynac...
Stary 2009-10-01, 21:13   #3981
foxy123
Zakorzenienie

aaa..co do mojego planu biznesowego- nic nie powiem, bo moze siedzi tu jakas z moich okolic i mi go ukradnie sam pomysl jest bardzo prosty, jedynie otoczka jego jest fajniutka ale ciiii...
Stary 2009-10-01, 21:15   #3982
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Hahha Smialo zapraszam zafunduje Wam mega lopaty bo pewnie takie beda poczatki robienia na formie
Może...
Imperium, VIP, Ellite, BeBeauty, hmmm musiałabym wytężyć szare komórki Może jutro dam więcej propozycji tymczasem idę kąpciu i lulu... dobranoc kochane
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 21:17   #3983
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Może...
Imperium, VIP, Ellite, BeBeauty, hmmm musiałabym wytężyć szare komórki Może jutro dam więcej propozycji tymczasem idę kąpciu i lulu... dobranoc kochane

wiesz,ze BeBeauty tez mi sie przewinelo przez mysl

mykaj, papasku
Stary 2009-10-01, 21:21   #3984
tysiulka18
Zakorzenienie

GG do tysiulka18

Cytat:
wiesz,ze BeBeauty tez mi sie przewinelo przez mysl

mykaj, papasku
a może beauty secret ?
u mnie w mieście ostatnio otworzył się gabinet kosmetyczny z taką nazwą

sama też chcę otworzyć coś w tym kierunku i powiem Ci, że mnie bardzo zastanowiło co takiego fajnego i ciekawego wymyśliłaś
teraz będę cały czas myśleć
tysiulka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 21:33   #3985
Gwiazdeczka90
BAN stały

foxy fajna oferta w tej szkole,
ja znalazlam u mnie w Szczecinie szkołe kosmetyczną i robią kursy ze stylizacji paznokci akryl,zel,zdobienie,fiber glass,manicure,pedicure, wszystko razem 5000zł ja piernicze jak wezme wszystko mam nadzieje ze dadza mi rabat
Makijaz permanentny kurs kosztuje 3500zł.
Wizaż i stylizacja-1400zł
Kurs kosmetyczny(maseczki liftingi itp) stopien pierwszy 2500zł stopien drugi 3000zl.
Jeszcze odnowa biologiczna -3000zł. (pomysle nad tym)
kurde to ile ja na to wszystko wydam?
Oł maj gat mam nadzieje ze po wydaniu takiej kasy czegos sie naucze i kiedys ta kasa mi sie zwróci
Chcę mieć pare róznych kursów ,poniewaz jak otworzę salon to najpierw sama sobie popracuję, namnożę klientów i dopiero pozniej pozatrudniam na odpowiednie stanowiska, tak chyba bedzie najlepiej.

No ale zeby sie znac na takich rzeczach jak biznes to musze jeszcze zaliczyc szkole policealna zarzadzanie
Foxy życzę Ci powodzonka kochana
Stary 2009-10-01, 21:42   #3986
foxy123
Zakorzenienie

Gwiazdeczko, nie dziekuje w razie co bo to sa plany, a jak wyjdzie to sie okaze

Ja w styczniu lece na 3 tygi do PL i robie akryl i zel - forma/tips, oraz kolejne 2 kursy - jeden z frezarki, drugi ze zdobienia. Te juz sa 3 dniowe, takze jakos to ogarne.

Ogolem wszystko co mam kupione (prawie wszystko, bo lampy IBD sa tylko biale) mam w kolorze rozowym Dust collector rozowy, frezarka, specjalny kufer, buffery, pilniki szklane, podporka itp - wszystko w kolorze baby pink
Takze bede rozpoznawalna

Tysiulka- dobre! BeautySecret... bardzo fajne

Jejuu..jak ja juz jestem do przodu ze wszystkim..a nawet nie wiadomo czy ja to polapie hahaha

Gwiazdeczko- jak wroce w przyszle wakacje do PL to tez chce robic kolejne kursy, co by miec w ofercie wiecej uslug

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-10-01 o 21:47
Stary 2009-10-01, 21:46   #3987
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Gwiazdeczko, nie dziekuje w razie co bo to sa plany, a jak wyjdzie to sie okaze

Ja w styczniu lece na 3 tygi do PL i robie akryl i zel - forma/tips, oraz kolejne 2 kursy - jeden z frezarki, drugi ze zdobienia. Te juz sa 3 dniowe, takze jakos to ogarne.

Ogolem wszystko co mam kupione (prawie wszystko, bo lampy IBD sa tylko biale) mam w kolorze rozowym Dust collector rozowy, frezarka, specjalny kufer, buffery, pilniki szklane, podporka itp - wszystko w kolorze baby pink
Takze bede rozpoznawalna
No i za***iscie Różowy górą
Ja jestem w trakcie kupna stolika do manicure/tipsow. Fajne sa na all za 700PLN,odrazu z pochlaniaczem pylu i lampką, szkoda że nie ma różowych Ja musze podokupywac pare rzeczy bo mi sie pokonczyly Na razie nie robie sobie tipsow daje moim paznokciom odpoczac bo sa straszne
Stary 2009-10-01, 21:50   #3988
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
No i za***iscie Różowy górą
Ja jestem w trakcie kupna stolika do manicure/tipsow. Fajne sa na all za 700PLN,odrazu z pochlaniaczem pylu i lampką, szkoda że nie ma różowych Ja musze podokupywac pare rzeczy bo mi sie pokonczyly Na razie nie robie sobie tipsow daje moim paznokciom odpoczac bo sa straszne
Taa...stoliczki tez juz ogladalam, wlasnie takie po 700-800zl ( kolo mojego miasta jest kilka firm wyposazajacych salony, takze mam ten plus,ze w sumie na miejscu wlasnie z pochlaniaczem odrazu i fajnymi szafkami...stolik moze byc bialy, bo rozowy to juz by bylo przegiecie

Poki jestem tutaj to staram sie kupowac ile wlezie, bo wszystko zamawiam z amerykanskich stronek i nie place cla,a przesylka do IE to tez groszowa sprawa.
Stary 2009-10-01, 21:53   #3989
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Taa...stoliczki tez juz ogladalam, wlasnie takie po 700-800zl ( kolo mojego miasta jest kilka firm wyposazajacych salony, takze mam ten plus,ze w sumie na miejscu wlasnie z pochlaniaczem odrazu i fajnymi szafkami...stolik moze byc bialy, bo rozowy to juz by bylo przegiecie

Poki jestem tutaj to staram sie kupowac ile wlezie, bo wszystko zamawiam z amerykanskich stronek i nie place cla,a przesylka do IE to tez groszowa sprawa.
a ja bym chciala taki lekki różowy nie taki no oczo****ny.
ehh masakra z ta kasą ile trzeba jej miec zeby spelnic marzenia
Stary 2009-10-01, 21:57   #3990
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bym chciala taki lekki różowy nie taki no oczo****ny.
ehh masakra z ta kasą ile trzeba jej miec zeby spelnic marzenia

No w sumie taki leciutko rozowy moglby byc super ale nie widzialam nigdzie takowych

Tak, kasa tutaj gra spora role Nie wiem jak ja to wszystko ogarne, okropnie zaluje,ze nie pomyslalam o tym juz rok temu mialabym wtedy wiecej kasy, a tak..wszystko przechulane na ciuchy, kosmetyki, imprezki..teraz do sierpnia nie odloze juz za wiele, ale na prawko, remont pokoju i kurs mi powinno styknac..chociaz kto wie nie ma co liczyn na przod, bo zle sie na tym wychodzi

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości