|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Podobają mi się. |
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo Ksiezniczki
Po dlugiej nieobecnosci ( choc czasem podczytywalam .. bo mam interes A tak serio, to na poczatek powiem tyle : to moj ostatni rok w Irlandii 4 lata mi wystarcza , prawie 5 bedzie jak sie stad zawine, takze odliczam dni, minuty i seknudy W styczniu ide na indywidualny kurs przedluzania pazurkow,a od wrzesnia do szkoly kosmetycznej No i wlasnie w zwiazku z tym robie juz mega zakupy tj zaopatruje sie w caly sprzet. W kuferek i jego wyposazenie wladowalam 700 euro ( kupilam lampe IBD, frezarke, dust collector itd ) no i cala game zeli i akrylu z IBD, zdobien itp..no mnostwo tego Macie jakies pomysly? Cos krotkiego, latwego do wymowinia(np z j.ang) kobieta dojrzalym , cos co bedzie widniec na moim aucie i bedzie reklama... czasu szmat, ale lubie miec wszystko poukladane i tak sobie juz powoli mysle Moze Wam uda sie cos fajnego wykombinowac? ![]() Caluje A...jeszcze jedno Jaki jest koszt calkowitego remontu pokoju? Chcialabym polozyc cekol, na nowo farbnac, kupic wielkie lozko ze stelazem, ogolem nowe meble itp? Myslicie,ze z 10.000tys?
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-01 o 18:02 |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
foxy z nazwą to Ci nie pomogę bo mało kreatywna jestem
![]() ![]() co do pokoju to wydaje mi się, że powinno starczyć, wszystko zależy jakie sobie meble wybierzesz, ja bym się w tym przedziale spokojnie zmieściła i jeszcze by mi zostało ( sknera jestem )a tak poza tym to w trakcie czytania tego wątku widziałam Twoje zdjęcie i kurcze zostałam fanką Twojego biustu ooodeta i dlatego właśnie ja się boję zamawiać przez neta, babka coś kręci bo jakby faktycznie coś było nie tak z adresem to by właśnie napisała do Ciebie, ehhh te ludziska to ty jesteś w avku?? kurcze na tym wątku to sama ślicznotki są, normalnie się dołuję
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki
jestem juz w nowym domku... jeszcze sie nie rozpakowalam, a jest tego okolo 25 wielkich kartonow!!!!i mam neta czarnulka wyslalam zaproszonko foxy moj tż robi takie remonty itp.. cen mebli, wypasionych łóżek nie znam, ale jak na remont cena 10.tys to za duzo... |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'fanka Twojego biustu' haha dziekujeCo do tej nazwy to w sumie sama powinnam cos wymyslec, aby bylo to 'moje' ale nic mi nie przychodzi do glowy.. czasu ogrom, moze w najmniej spodziewanym momencie cos mi wleci do glowy![]() No wlasnie chce calkowicie zmienic pokoj, jak juz wspomnialam to cekol+ kolor to podstawa. Do tego dodam,ze chce 'zedrzec' stara podloge (deski) i dac szwedzka ( a mam ogrooomny pokoj ). Meble mysle,ze jakies niskie tj zero typu mebloscianka, jedynie duza 3 ddzwiowa szafa lustrzana. No i to lozko ze stelarzem + jakis baldachim moze Futrzane (biale, misowe) dywaniki, jakies rozowe akcenty.. mysle,ze chyba nawet wiecej mnie to wyjdzie niz te 10 kola ...no ale coz.. musze to zrobic skoro zjezdzam na stare smieci A ze pokoj mam wielki to chce tez zrobic kacik kosmetyczny dla samej siebie Eh..pomyslow na pokoj to mam milonyBlondi- no wlasnie sam remont to jeszcze ujdzie, bo moj tata ma pelno znajomych w tym fachu, takze to sie ogarnie..gorzej z kosztami wyposazenia ;/ Jakies kosze na duperele, pudeleczka itd...
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-01 o 18:48 |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dam im troche odpoczac a za jakis czas do fryzjera
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam wczoraj chusteczki samoopalające Kolastyny i są bardzo fajne. Dopiero raz ich użyłam, na razie żadnych zacieków, żadnego pomarańczu. Są bardzo wydajne, bo 1/3 chusteczki posmarowałam cala twarz i szyję. W ogóle to czuję się, jakbym zaraz miała zdechnąć. Pierwszy dzień na polibudzie za mną i już mam dość :/ Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-10-01 o 19:31 |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3969 |
|
BAN stały
|
nilllka no wlasnie wiem ze ta psita (od dzis tak ja bede nazywac ) cos kreci bo adres zostal napisany wlasciwie . wiem oczywiscie ze kupowac przez net jest ryzykownie , nie wiesz co naprawde zamawiasz itede , ale zawsze mialam to szczescie ze udalo mi sie trafiac na uczciwych ludzi i sie nigdy nie nadzialam , do dzis . poczekam , zobaczymy co mi wysle .. i tak to ja w avat .
foxxy pewnie ze 10.000 dasz rade , z palcem w tylku ja ostatnio sobie tu w it pokoj robilam , za ogromne lozko , garderobe z lustrem , komode , szafeczki .. bla bla blaa , *******y .. w sumie wydalam 1500 e w ikea z tym ze ja mam malutki pokoj ,najdrozsze sa lozka i materace , a wiesz jak to za granica jakie ceny , dlatego mysle ze w pl dasz spokojne rade .no chyba ze chcesz jakies super markowe mebelki . i tez mysle nad zrobieniem kursu kosmetycznego kamciurka no wlasnie to mialam na mysli co napisala czarnulka . ze wygladasz cieplej w jasnym kolorku , w tych czarnych tak ostroo i powaznie |
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
decyzja zapadła bendem blondynom![]()
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14534571]Nie znam się czy mogą być do tańca, ale one są słodkie.
Podobają mi się. bardzo fajne
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Odetka ja tam nie chce zadnych firmowych mebli
IKEA i bedzie kwit Mysle o bialych mebelkach, ale w sumie to sie zobaczy...ten rok zaciskam pasa na maxaKurs w styczniu pochlonie prawie 3.000zl, remont pokoju to kolejna kasa, jeszcze prawko Rodzice chca mi kupic autko, wiec sie musze sprezyc i jakos zdac No i szkola od wrzesnia..400zl miesiecznie sama oplata szkoly, a do tego dojazdy itd... kupa kasy wiec koniec z River Island![]()
|
|
#3973 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurka...widzę,że w kosmetyce konkurencja jak...o ja
Ja...takze mysle nad kursem kosmetycznym
|
|
#3974 |
|
BAN stały
|
mhmm foxxy na pewno Ci sie uda
, czyli na stale sie przeprowadzisz do pl i chcesz rozkrecac biznes .. uda Ci sie znowu przestawic , po 4 latach na polske ?? ja tez tak czasem mysle , chce mam dosc , ze chce znowu mieszkac z mama ktora bedzie mi gotowac , po mnie sprzatac i o mnie sie martwic ale nie wyobrazam sobie zamieszkac znowu tam .. zimna , smordu na ulicach , i tych zawzietych podlych kapturnic . no i nie zostawilabym chyba chlopaka ..co do twojego salonu pieknosci , nawij go jakos szykownie , cos co sie beddzie kojarzylo z luksusem i pieknem , z Hollywood
|
|
|
|
#3975 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam roczek zeby jeszcze zdecydowac sie na jakas szkołę. Umiesz juz robic tipsiki czy dopiero zaczynasz od zera? bo ja rok temu kupilam sobie mega zestaw i sama sie nauczylam, wychodzi to jak wychodzi ale sobie zrobię i oszczedzam ,chociaz nie musze co 3 tyg latac do maniciurzystki bo szczerze nie lubię tego ![]() co do pokoju mysle ze 10 tysiakow wystarczy, ja robilam swoje dwa pokoje(salonik i sypialke) i wydalam chyba z 14 tys, wiec spokojnie ci starczy, ja mam jakies firmowe meble w sypialce dlatego tak drogo wyszlo, wiec mysle ze starczy ci spokojnie. Lubie i znam sie troche na projektowaniu wnetrz, dobieraniu koloru,mebli, dekoracji, zasłon, jak cuś to pisz ![]()
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to wyjdzie to sporo wiecej.Szkola jest prywatna,miesci sie w Gdyni ---> podaje stronke http://www.pskp.lf.pl/Maja meega wyposazone sale itp ogolem rozmawialam z absolwentkami i wszyscy sa zadowoleni Ja sie wybieram na kierunek manicure/pedicure ale dodatkowo chce u nich zrobic kurs z peelingu kawitacyjnego, oczyszczania twarzy i masazu (3.150zl).Tipsow nigdy nie robilam ale sie tego nie obawiam, bo wiem,ze dam rade sie nauczyc- metoda na tipsie to w ogole pryszcz, gorzej na formie..ale to sie da![]() Mam juz najlepsiejszy szprzet z IBD takze jak na start- lepiej byc nie moze W mojej malej miescinie gdzie nie rzucisz kamieniem,tam salon kosmetyczny- i kazdy super przedzie Ale ja mam inny plan, niezapelniona luka![]() Odetko- w d... mam juz obczyzne wole mniejsza kase (a kto wie?) i byc na miejscu-z rodzina,PRAWDZIWYMI przyjaciolmi
|
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Hahha
Smialo zapraszam zafunduje Wam mega lopaty
|
|
#3980 |
|
Wtajemniczenie
|
A no trudno,kazda z nas jakos musi zaczynac...
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
aaa..co do mojego planu biznesowego
- nic nie powiem, bo moze siedzi tu jakas z moich okolic i mi go ukradnie ale ciiii...
|
|
#3982 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz,ze BeBeauty tez mi sie przewinelo przez mysl ![]() mykaj, papasku
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a może beauty secret ?
u mnie w mieście ostatnio otworzył się gabinet kosmetyczny z taką nazwą ![]() sama też chcę otworzyć coś w tym kierunku i powiem Ci, że mnie bardzo zastanowiło co takiego fajnego i ciekawego wymyśliłaś teraz będę cały czas myśleć
|
|
|
|
#3985 |
|
BAN stały
|
foxy fajna oferta w tej szkole,
ja znalazlam u mnie w Szczecinie szkołe kosmetyczną i robią kursy ze stylizacji paznokci akryl,zel,zdobienie,fiber glass,manicure,pedicure, wszystko razem 5000zł ja piernicze jak wezme wszystko mam nadzieje ze dadza mi rabat Makijaz permanentny kurs kosztuje 3500zł. Wizaż i stylizacja-1400zł Kurs kosmetyczny(maseczki liftingi itp) stopien pierwszy 2500zł stopien drugi 3000zl. Jeszcze odnowa biologiczna -3000zł. (pomysle nad tym) kurde to ile ja na to wszystko wydam? ![]() ![]() Oł maj gat mam nadzieje ze po wydaniu takiej kasy czegos sie naucze i kiedys ta kasa mi sie zwróci ![]() Chcę mieć pare róznych kursów ,poniewaz jak otworzę salon to najpierw sama sobie popracuję, namnożę klientów i dopiero pozniej pozatrudniam na odpowiednie stanowiska, tak chyba bedzie najlepiej. No ale zeby sie znac na takich rzeczach jak biznes to musze jeszcze zaliczyc szkole policealna zarzadzanie ![]() Foxy życzę Ci powodzonka kochana |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko, nie dziekuje w razie co
![]() Ja w styczniu lece na 3 tygi do PL i robie akryl i zel - forma/tips, oraz kolejne 2 kursy - jeden z frezarki, drugi ze zdobienia. Te juz sa 3 dniowe, takze jakos to ogarne. Ogolem wszystko co mam kupione (prawie wszystko, bo lampy IBD sa tylko biale ) mam w kolorze rozowym Dust collector rozowy, frezarka, specjalny kufer, buffery, pilniki szklane, podporka itp - wszystko w kolorze baby pinkTakze bede rozpoznawalna Tysiulka- dobre! BeautySecret... bardzo fajne ![]() Jejuu..jak ja juz jestem do przodu ze wszystkim..a nawet nie wiadomo czy ja to polapie hahaha ![]() Gwiazdeczko- jak wroce w przyszle wakacje do PL to tez chce robic kolejne kursy, co by miec w ofercie wiecej uslug
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-01 o 21:47 |
|
|
|
#3987 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Różowy górą![]() ![]() Ja jestem w trakcie kupna stolika do manicure/tipsow. Fajne sa na all za 700PLN,odrazu z pochlaniaczem pylu i lampką, szkoda że nie ma różowych ![]() Ja musze podokupywac pare rzeczy bo mi sie pokonczyly Na razie nie robie sobie tipsow daje moim paznokciom odpoczac bo sa straszne |
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poki jestem tutaj to staram sie kupowac ile wlezie, bo wszystko zamawiam z amerykanskich stronek i nie place cla,a przesylka do IE to tez groszowa sprawa.
|
|
|
#3989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ehh masakra z ta kasą ile trzeba jej miec zeby spelnic marzenia ![]() |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w sumie taki leciutko rozowy moglby byc super ![]() Tak, kasa tutaj gra spora role Nie wiem jak ja to wszystko ogarne, okropnie zaluje,ze nie pomyslalam o tym juz rok temu ..teraz do sierpnia nie odloze juz za wiele, ale na prawko, remont pokoju i kurs mi powinno styknac..chociaz kto wie nie ma co liczyn na przod, bo zle sie na tym wychodzi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

wiem ze jesteś na kosmetologii na II gim roku i pytanie, masz takie zajęcia jak WF? Ja własnie mam w jego ramach taniec barokowy a nie bardzo mi sie uśmiecha tańczyć do irl muzyki 3 H tylko nie wiem czy na studiach można sie z tej nie wątpliwej przyjemności zwolnic??
Podobają mi się. 
.. bo mam interes
, prawie 5 bedzie jak sie stad zawine, takze odliczam dni, minuty i seknudy
Macie jakies pomysly? Cos krotkiego, latwego do wymowinia(np z j.ang) kobieta dojrzalym

Rodzice chca mi kupic autko, wiec sie musze sprezyc i jakos zdac

musiałabym wytężyć szare komórki