![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy singiel Chylińskiej O_O
http://www.youtube.com/watch?v=Cqa1K...layer_embedded
Zbulwersowałam się. I to bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy singiel Chylińskiej O_O
Cytat:
![]() ![]() Jak dla mnie wyglada to na skok na kase, moze ona bedzie wciskac kit o tym, ale tak to dla mnie wyglada.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
też jestem w szoku, ledwo da się tego słuchać.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja przesłuchałam pierwsze pół minuty i dłużej nie wytrzymałam... Łudzę się, ze to jakaś prowokacja :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tragedia! nie chce w to wierzyć
![]() ale czego się nie robi dla kasy...:/
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj usłyszałam ta piosenkę i dotąd nie mogę wyjść z szoku. Nie tyle z powodu piosenki, bo fanom takiej muzyki może się podobać, ale ... na litość Boską przecież to Agnieszka Chylińska! To jest po prostu sprzedaż samej siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę wyjść z podziwu
![]() Nie sądziłam iż Pani Agnieszka ma aż taki pęd na kasę ... myslałby kto, że nie mała pensja w mam talent wystarcza. Wszystko w stronę komercji, straci starych słuchaczy nabędzie nowych - pewnie jej to bez różnicy.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Żyję w nadziei że to-to jest jedynie prowokacją, teoria spiskowa, tratatata.
Nie dotrwałam do końca tego wyrobu Chylińskopodobnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na NIE !
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Straszne. Już pomijając fakt, że zmiana stylu jest na minus, to jeszcze ta piosenka jest totalnie nijaka, nie wpada w ucho i nie ma w niej nic ładnego. Jej głos tu się marnuje. W takiej pioseneczce on po prostu ginie, w ogóle nie słychać tego pazura, który bardziej pasował do gitarowych, rockowych i cięższych klimatów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jak to jest utwór promujący płytę, to ja nawet nie mam zamiaru słuchać reszty. Może się wypaliła, chce spróbować czegoś nowego albo chce zawojować polską muzyką pop?
![]() Najfajniejszy jest tytuł: Modern Rocking ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Wrecz sie nie da sie...
Cytat:
Wszyscy artysci to prostytutki spiewal kiedys Kazik...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ten singiel jest straszny! W ogóle nie pasuje do Jej stylu!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że się dziś popłakałam jak tego słuchałam. Czekałam na ten singiel (jak i płytę) tyle czasu... Podczas premiery miałam lekcje, więc poprosiłam tatę, żeby słuchał rmf fm i na biologi dostałam sms-a "Nowy singiel Chylińskiej to istne disco polo, porażka" i myślałam, że to żart i że tata się ze mnie nabija. Jak wróciłam do domu i posłuchałam... Jestem bardzo zawiedziona i tyle.
Łudzę się, że to jakaś prowokacja, ale pewnie się bardzo oszukuję ![]() I dokładnie tak jak Joyka napisała (a raczej zacytowała samą Chylińską) "Czekasz na płytę tej **** parę lat, a tu..." ![]() Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2009-10-01 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Chylińska skończyła się już parę lat temu. Ten jej nowy image (w tym show jakimśtam) - plastikowa lala, a teraz jeszcze to... Brak słów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja również jestem w głębokim szoku... co to ma być ja się pytam? żart jakiś?
ja rozumiem, że disco polo się zaczyna sprzedawać ostatnio, ale żeby Chylińska w takie coś się bawiła? za jej wierną fankę nigdy się nie uważałam, ale taką muzą na pewno mnie bardziej do siebie nie przekona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Zgrozo!!!!!
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zaczela sie bawic w jurorowanie w jakis dziwnych programach, to juz bylo do przewidzenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ona (O.N.A.) dawno temu wyśpiewała, co miała wyśpiewać i nie wróciła z hukiem (raczej z huknięciem w uszy fanów). Wciąż mam wrażenie, że to prowokacja. Jak czarna, niepokorna dusza Chylińskiej mogła nagrać TAKIE coś??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
o mamo, to nie może być prawda..
a jak tak bardzo czekałam na ten singiel i płytę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Brak mi słów heeeeh. Jestem w szoku. Tego się nie spodziewałam:P
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mowiac, to na miejscu takiej Chylinskiej zrobilbym cos takiego - wypuscil taka padline dla picu, a pozniej wrocil z pelnym pierdnieciem** ![]() ![]() ** - inne slowo na pe sie cisnie, ale 2pk jak nic by byly ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Fiu, to mi w pięty poszło...
Pierwsza sprawa - po Chylińskiej spodziewałabym się muzyki wyższych lotów i cieższych brzmień, ale w sumie granie ostrego rocka nie jest zobowiązujące na całe życie, to bym jeszcze zrozumiała, czasami zmiana stylistyki pokazuje nowe, nieznane ale udane oblicze talentu muzyka. Nie ma co rozpaczać, że gra coś innego... Problem w tym, że to coś innego nazwałabym gniotem, gdyby wykonywał to ktokolwiek inny. W sumie poprzeczka zostałą opuszczona do poziomu wesel w Polsce Z i podrzędnych dyskotek. Zeby to chociaż klubowe było, coś jak Laurent Garnier. A to łupanka.
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Chylinska ostatnio duzo mowi ze dojrzala, ze zmienila poglady, ze owa plyta jest pierwszy raz zrobiona w zgodzie tylko ze soba a nie z chlopakami z zespolu.
Musielibysmy przesluchac cala plyte by ocenic calosc jednak nie ulega watpliwosci iz owa piosenka celuje w calkowicie nowy rynek, nowych fanow, ludzie sluchajacy jej od poczatku na pewno szukaja czegos innego chyba ze tak jak Agnieszka z biegiem lat wola posluchac czegos innego. Nie jestem przekonany czy czegos takiego. Kompletnie nowy rozdzial w karierze Agnieszki, nowa publika, kolejne oceny. Nie mniej jednak, jesli wstawimy Agnieszke na rynek muzyki pop / dance gdzie jest juz Doda i inne kolorowe blondynki i je porownamy, chyba jednak opowiadalbym sie za kiczem Agnieszki niz za plastykwoym stylem Dody ktora moze i spiewac umie ale nie wie lub nie ma o czym. Jest jeszcze jedna wazna sprawa w plycie ktora zrobila: zrobila cos co chciala, w zgodzie ze soba, zapewne powiedziala "pieprze co powiedza inni". Robie to co chce zrobic, nie dla kogos, dla siebie. Ostatnio widzialem wywiad z Agnieszka w ktorym mowila iz dlugie lata probowala zadowolic wszystkich, krzyknac jak chca fani, wydrzec sie jak chca producenci i zagrac jak chca chlopaki z zespolu. Ta plyta to cos co sama chciala zrobic wbrew wszystkim ale w zgodzie ze soba. Ja to doceniam mimo wszystko bo wiem ze jest to cos zrobionego po latach doswiadczenia w muzyce. Edytowane przez Bartlomiej Czas edycji: 2009-10-01 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwyczajnie nie wierze w to, raczej w zgodzie z portfelem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chcac zbaczac z tematu dodam jeszcze raz, ze wole kicz Agnieszki mimo wszystko robiony szczerze i swiadomie niz styl chociazby Dody, piosenki robione pod malolaty, zwiazki tworzone pod dzienniki. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Jakim portfelem? Chylinska w zgodzie z portfelem moglaby wydac krazek taki jakiego wszyscy sie spodziewaja, kontynuuacje poprzednich, owym krazkiem dokladnie pokazala ze wali ja wszystko i zrobi cos po swojemu. Normalnie zastepy jej fanow pomaszerowalyby do sklepow i kupily krazek na ktory czekali, zaplacili kilkanascie zlotych a Agnieszka by w domu siedziala i liczyla wplywy, owym krazkiem zaatakowala rynek nastolatkow ktorzy dotychczas kupowali plyty chociazby wspomnienej wczesniej Dody poniekad skazujac sie na finansowa kleske. Zakladajac ze krazek w owym rynku sie nie sprzeda. Nie uciekalbym sie raczej do zalozenia iz samo tworzenie pop / dance jest recepta na sukces finansowy bo niewatpliwie nie jest na co dowodem jest Doda i brak konkurencji dla niej. Przy calej jej slabosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.